crash and burn girl. going down, down, down.

you don't mind the fall until, your face hits the ground.

efter isaks vila, så åt vi piggelin till mellis. (ja, två stycken för min del idag. fast det var inte lika gott, som det var igår. no more, piggelins.) efter en stund mådde nog isak bättre. för han ville inte sitta kvar i soffan med täcke och kudde. han tittade på mig och sa "leka!" det var kul. vi lekte med alla bollarna. rosa, röda och lila. det var tydligen jätteroligt att kasta ut alla bollarna i hela rummet - efter att jag plockat ihop de och lagt i påsen...
när isaks mamma kom, blev isak arg och slog henne. flera gånger. jag tyckte synd om isaks mamma, och var på hennes sida när han slogs. måste vara hemskt att jobba flera timmar om dagen och längta efter sin son och sen slåss han. btw. isaks mamma är hur gullig som helst! när jag och isak hade kramats och sagt hejdå, stängde jag dörren och började springa ner för trapporna. då hör man en dörr öppnas och sen isaks röst. "NIS! STANNA!" hahahha. så otroligt söt.

jag mötte pappa på tunnelbanan och fick ett nytt ram-minne till min stationära dator. woho. asbra. för nej, jag tänker verkligen inte radera saker från den. mina senaste 3-4 år finns på den datorn. vi åkte tillsammans till farsta och sen handlade jag mat på lidl. jag kånkade hem alla påsarna själv. till bussen, från bussen och upp. jag skakade i armarna även 1o minuter efter att jag kom innanför dörren. haha. tungt.

direkt när jag kom hem slängde jag mig in i köket och började med middagen. det blev kyckling m. curry & ris. och bebistomater. och en stort glas coca cola med 5 isbitar. gooott. andra halvan blev till malins matlåda imorgon. ska strax spela in efterlyst åt malin, som jobbar kväll idag. omtänksamt va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0