500/DAYS/OF/SUMMER.

dukton. vi har handlat frukost till imorgon. kollat på "en annan del av köping" och nu kokas majskolvar, vattnet är bubblat och sen popcorn tillsammans med filmen, 500 days of summer. 


MISSBRUKET AV TGL.


(bilder lånade: malin)

i fredags gick vi för ovanlighetens skull väldigt tidigt till TGL. var där vid 22 och lamporna var fortfarande tända. haha. och för en gångs skull kunde vi se hur det egentligen ser ut därinne.

bland det första vi såg var att bengt frithiofsson & johannes brost var där och hängde. vad sjutton gjorde de två där? bengt klappade mig på axeln när vi stod i baren. HAHAH.

en random snubbe kom fram till mig och frågade om sluta-hicka-tips. HA. jag sa åt honom att luta sig framåt och dricka upp och ner. det gick väl sisådär för honom. jag tryckte ner hans huvud och hällde ölen. men han fortsatte att hicka. han fick skylla sig själv för han gjorde fel. :)

när vi stod på dansgolvet kom nabi fram och dansade med oss. sen kramade han mig. JÄÄTTEHÅRT. alla fortsatte dansa och så helt plötsligt kramar han mig igen, JÄTTEHÅRT och lyfter upp mig (????!!) jag känner hur fötterna liksom lämnar golvet. han har aldrig varit så glad över att se mig tidigare. han är så störd. och simen kom fram och kramade oss. haha. vad var det med åkersbergakillarna? vad hade de tagit? give us some of that.

kristin hoppade på mig på dansgolvet. hela syrrans crew var också där. kristin, elin, louise, lena och lisafisa. våra snyggis-poliser var där. dan och tony. tyckte ju att jag kände igen dem. haha. men de var inte där för att festa, de hade uniformerna på sig. undra vem de var och hämta..?

adam tensta spelade, as you know!

nu fick jag lite hjärnsläpp. vafan hände mer? jag vet ju att det hände mer.. HAHA. jag råkade ha sönder nabis klocka.. den underbara skitstöveln säger: "vi går hem till dig sen." hans flickvän måste vara stolt över honom. gud vad glad jag är att jag inte tycker om honom längre.

juuuuste. haha. vi hade en egen plan på hur man får gratis och bra vin på krogen! ;)
en tjej kollade snett på oss när vi slängde en fimp i röktältet. haha, cp!
kul med lite inside-info om vissa människor.

när jag och malin står och snackar med adam tensta och hans crew. eller malin snackade med någon som hette willy(?) och jag pratade med adam tensta, så kommer det fram en tjej och avbryter honom. "asså hej. asså jag måste bara säga att du är så jeeevla snchygg. asså du sjunger skitbra. asså assså. ja. jag gillar verkligen dig." haha jag stod och skämdes. är det meningen att man ska säga så?

bästa TGL-kvällen på sjukt länge. inget överdrivet drama, inte för mycket fylla, inga tårar, inget kaos. bara att jag som brukar minnas kvällarna har ganska många minnesluckor. ;)


there's a lot of pretty boys around the block.

vi åkte till farsta i lördagskväll och firade pappa som fyllde år i veckan.
christin och albin (bobo) var på bra humör! sen somnade minstingen. helt utslagen. världens sötaste.

gårdagen känns lite diffus. 1. var otroligt bakfull. 2. massor av panikångest-symptom. men maten var god. chipsen var helt klart bäst. och godiset. och bara av att träffa alla igen, har inte träffat de på jättelänge. christin träffade jag för första gången 2010.



skulle åkt till petronella och myst med malin, petra, anna och linda. men mådde alldeles för dåligt. :/

Now I've got myself looking like a mess.




Now the party's
over and every
body is gone.

I'm left here
with myself
and I wonder
what went wrong.

Does it
really matter? 
Or
am I just
hungover?


aaaaah. baksmälla. kaffe vill jag ha. har sovit 4 timmar. vaknade 9 och kan inte somna om. jag har faktiskt lite dagenefterångest idag. jag brukar inte ha det. men igår alltså. nu fick jag en Déjà vu också. har jag skrivit om det här förut eller är min hjärna bara oootroligt efter?


most not have listen to my words or he lying.


sjukt trevlig kille, den där adam tensta. vi stod och snackade om hans uppträdande (det var inte jag som började prata med honom!) och han säger: Tänk om fler kunde vara som du! haha!


there's a brick in the wall.

okej.. nu ska vi till tegel. party-yyyyyyyyy. vadfan kommer hända ikväll då?

THAT'S MY COOL AND I CAN'T TAKE IT OFF.




men nu ska jag stoppa lite käk i magen innan jag ska åka och möta malin. ADAM TENSTA IKVÄLL, FOLKS!


So watch your back cause imma steal your car.

OKEJ, DET ÄR INTE OKEJ!

irritation på hög nivå. var helt gråtfärdig på väg till kursen imorse, men tröstade mig med att tomas skulle vara där. mm, nepp. när jag kommer dit är han hemma och vabb:ar sitt barn. vi hade bara en lärare idag och varje gång hon öppnade munnen blev jag irriterad. alltså, 2 timmars irritation. HON.FATTAR.INTE.OSS!

jag tappade dock förtroendet för henne vid första mötet iof. hon fattar inte bara. och vi fattar inte henne heller. men vi alla andra fattar varandra. FATTAR NI???

vi har en läxa till nästa fredag. fyll i fyra rutor.
jag vill - jag gör.
jag vill - jag gör inte.
jag vill inte - jag gör.
jag vill inte - jag gör inte.


don't be wastin' my time with your crazy talk.

idag var jag på ett möte som tog 1,5 timme. börjar kanske jobba hos de halvtid fr.o.m 1 mars. ska fundera lite på saken. de kommer då vara att passa tvillingbebisar, på 5 månader! aa-oo-hh!

när jag köpte cigg idag, frågade tjejen i kassan om mitt leg (som vanligt) när hon lämnade tillbaka det sa hon: "ta det som en komplimang!" haha. vadå. att jag är 22 och ser ut som 17? BARNRUMPA!


hope-you'll-be-ok.

för en vecka sen skadades en barndomsvän, tomas, i en hockeyolycka. han har opererats, men finns risk för förlamning. jag hoppas att han kommer kunna gå igen.

GIVE ME A BREAK!!

jag tror jag har druckit för mycket kaffe idag. klockan är 03. jag kan inte somna. OCH NÅGON JÄVLA IDIOT SKOTTAR PÅ TAKET!!!!!! HATAR OLJUD. give me a fucking break.


jag ska upp om 4 timmar. sov. sov. sov!

Maybe I'll let you get a taste of my cake.

tjejer som säger sig inte kunna laga mat eller aldrig lagat mat och är stolta, förstår jag mig inte på. vad är det att vara stolt över? det är bara bra att kunna. kunna laga mat till själv, istället för att leva på halvfabrikat som man fixar i micron. smaklöst.

jag har alltid lagat mat. när jag var på min systers studentskiva stod jag och pratade med min bästa killkompis. han presenterade mig för en kille med; "det här är min bästa tjejkompis och f.d flickvän. hon lagade pannkakor till mig när vi var typ 10." när han sa det blev jag helt chockad men insåg efter 2 sekunder att han faktiskt hade rätt.

när jag tänker tillbaka så minns jag att jag brukade göra pannkakor till min morfar också. och på fredagar när vi alltid hade fredagsmys a'la tacos och disneyklubben var det jag som stod för matlagningen också. fan vad glad jag är över det idag. för idag är det jag som lagar middag i min och syrrans lägenhet. jag skulle dö av att behöva köpa pan pizza, piroger och annan skit i kartonger - ungkarlsmat som syrran kallar det.

när jag fyllde år och hade lagat mat till oss 7 tjejer erkände malin vid matbordet; "jag måste erkänna att jag älskar när denice lagar mat." jag antar att hon tyckte maten var god.

man behöver inte vara ett geni för att laga mat, det är bara att ha lite fantasi. och idag blev det, potatis, lök och morötter i ugnen, med stek kyckling, rödlök, soltorkade tomater och kelda med vitlök. det behöver inte vara komplicerat. gott var det också. jävligt gott.


photographs taken like memories.

jag vill åka till västkusten.


och så vill jag åka till borås (kul att jag tog en bild på bussterminalen! ^^)
för att hälsa på ellen och anneli.

FUCK HIM! he's the DJ.



FUCK HIM. he's the DJ. all night long he's got the beat.

Hey, I want to put some new shoes on.



i want to remember for eternity.


varför blir man alltid kär i killen i filmen, som räddar allt och alla? orka att jag precis blev kär i John Cusack. som också spelar huvudrollen i High Fidelity - som jag HATADE!! jag är inte kär i honom. men jag grät när han trillade ner i hålet med bussen och hans barn grät. haha.

annars måste jag säga att jag har fruktansvärt ont i magen. idag fick jag min mens. det tyckte jag var konstigt. för jag hade den för 2 veckor sen också. smärtaa. jag hatar det.

YOU'LL MISS ME TIL THE DAY YOU DIE.

imorse släpade jag arslet till gamla stan och besökte kliniken, efter 2 månaders frånvaro. bara 2 besök kvar nu. är nyfiken på slutresultatet i mitten av april.

åkte direkt efter hem till mamma. käkade frukost och somnade efter någon timme. tur det, eftersom jag vägrade gå och lägga mig igår. däckade inte förän vid halv 2 och gick upp vid 7.

hämtade isak som vanligt. när vi satt och åt middag, somnade han. vid bordet. jag trodde han spelade för att slippa äta upp maten. men det gick inte att väcka honom! jag la honom i soffan med täcke ifall han ville se bolibompa. men han var helt borta. la honom i sängen istället. lilla sötnosen. han är säkert sjuk..

när maria kom hem satt vi och pratade. åååå. jag har sagt det förr, och säger det igen. hon är bäst. numera är hon min coach. jag var liksom hög på livet när jag gick därifrån. och när jag kom hem hade jag fått ett mail från teresa ang. möte på torsdag.


käkade nyss middag. ett glas bubbelvatten och en majskolv! nu ska jag kolla på 2012.


1955/01/26 - 55/YEARS/AGO


(lillasyster & pappa för tjugo år sen.)

grattis på 55 årsdagen pappa!
jag älskar dig


Becoming manic and magic it's so romantic I panic, oh.



jump out the window, gotta get out on the highway. think things have getting too attached, i need an escape. i'm seeing stars and there is nothing more that i hate, baby.

lisa och jag satt och grät till spårlöst på tv4. mycket mer än så har vi väl inte gjort idag. mina cigaretter är slut. vi bakade scones. dricka TE är något man kan göra. jag tog en dusch och har ej orkat platta håret än. ser mest ut som ett troll. jag blev klar med hemläxan som är till på fredag. tyckte inte om MJ's - this is it. kollade dock bara i några minuter utan ljud.

nu ska jag försöka ta mig bort till mitt sovrum och min säng. godnatt.

Heidi/Montag/Is/Tragic.

jag brukar aldrig skriva om kändisar, osv. men det här är så jävla tragiskt. vad tänker hon med? är hon stolt? är hon nöjd? tycker hon att hon blev så mycket vackrare nu? det där är sjukligt beteende. ok, om man verkligen, verkligen lider av någonting. operera den spec. kroppsdelen. inte hela kroppen så den tar så pass mycket stryk av all narkos att du håller på att dö. vafan. lägg pengarna på terapi istället. du kommer inte bli lyckligare för du opererar om dig till plast.  

jag tycker inte ens synd om henne. hon är bara sorglig. patetisk. tragisk. trasig. 


I keep it up like a lovesick crackhead.


maybe i need some rehab, or maybe just need some sleep!
i've got a sick obsession, i'm seeing it in my dreams.
i'm looking down every alley, i'm making those desperate calls.

I'M STAYING UP ALL NIGHT HOPING. HIT MY HEAD AGAINST THE WALLS!!

jag gillar verkligen ke$ha just nu.

HIT MY HEAD AGAINST THE WALLS.



å. jag var så nervös imorse. men jag kom fram. vi skulle varit 10. det stod 8 fåtöljer framme, men bara 6 stycken kom. plus psykologerna tomas och karin.

vi har sekretess om vad som sägs i rummet. jag håller mitt avtal och håller käften om det.

kommer ens knappt ihåg vad vi pratade om. det var så mycket intryck, nervositet, information och främmande människor man kommer berätta väldigt privata upplevelser och känslor inför. det var ganska utmattande, speciellt när jag inte hade ätit frukost och var dödshungrig.

men för en gångs skull kände jag mig inte helt left out med mina känslor, tankar och beteende kring allt detta. jag kände mig som en i gänget. de förstod mig. plus det, så fick man hemläxa för första gången på flera år. och jag lovar, den var sjukt svår.

när jag kom hem, såg jag också att jag fått mail av min fd arbetsgivare teresa. hon erbjöd mig ett fint jobb-erbjudande. kompis, det går bra nu?

nu behöver jag bara söka en skola med lite roliga kurser och ta mitt körkort.
eller så går jag händelserna lite i för väg. one step at the time.


Oh, du är en sån snoozer-chic.


AAA-H!!! jag vaknade med världens halsont. det är farligt att motionera. tog två ipren, och nu känns det nästan inte. om en timme ska jag åka. första gruppmötet. lite smått nervös. lite som att börja skolan, fast inte riktigt! haha

fan. jag vill inte bli sjuk nu. ALLTID SJUK VID FEL TILLFÄLLEN! atchooo.


the sun is rising.

åååååh - vad jag tyckte om tomas. han var helt bäst! redan imorgon börjar gruppen på 10 pers. i 2 timmar ska vi bara sitta och lyssna och prata. han sa att det kommer vara mycket skratt och aha-upplevelser. jag fick några aha-upplevelser idag redan. han är så bra på att förklara.

tomas: "det finns ingen medicin på panikångest.. eller jo. EN...... knark."
denice: och alkohol...

hahaha. bästa citatet. skön kille!

THE/WAIT/IS/OVER.

It ain't no timeout in my game, they already underway.
Put the work in like a champion.
The crowd is screaming with their hands way up.
Baby got the whole world standing up.
Fumble. Don’t you fumble.
Just wait your turn.
Sometimes it takes a thousand tries to win.  
The wait is over.

imorgon ska jag till tomas och prata om panikångest gruppen. det är ett bedömings-samtal. har väntat på denna dag i flera månader. och imorgon är den här. shit. jag är fan nervös. har inte haft något direkt anfall det här året (ja, de här tre veckorna).


"Om du upplever mer ångest än normalt är du en person som har:
- intelligens över genomsnittet
- levande fantasi och stor kreativitet
- sinne för detaljer och analytiskt lagd

Dessa egenskaper kan göra dig framgångsrik. Tyvärr så använder personer med ångest sin tankekraft till att skrämma upp sig själva. De överdriver allt, analyserar allt till överdrift och använder sin fantasi till att måla upp skräckvisioner. Använder man sina personliga sidor på detta negativa sätt så mår man till slut dåligt."

okej.. kul... jag är min egen fiende.


the beat drops, my heart stops.


You wanna lift me off my feet, parakeet
You got the crazy cream o' wheat, heatin' up my seat
And everytime you turn to leave, boy it's killin' me
That bonfire that you built in me is throwin' heat

You got that boom boom thing that makes my body bang!


it's green and red and stop and go.

isak var så söt när vi gick hem, för på vägen ligger det ett bageri. där stannade isak och tryckte näsan mot skyltfönstret och sa: "semloooor, grädde iii." (isak säger i som bratzen säger.)
vi mötte isaks mamma utanför porten och då sa hon att hon köpt glass åt oss, och då fick isak fart i benen. fast vi åt så klart middag först. och efter det, bolibompa!

direkt efter isak, åkte jag till malin. vi gick på en 2 timmars promenad. tiden bara försvann! östberga är ju sjukt stort! haha. nu ska jag äta upp mina varma mackor!

i'm dancing with tears in my eyes.

jag mailade precis min f.d arbetsgivare. jag är spänd på svaret! :O
nu måste jag kuta ner till buss och åka till vasastan och världens sötaste 3åring.

YOU/GOTTA/GO!


Listen to yourself
You're a hot mess
St-t-stutter through your words
Breaking a sweat
What's it gonna take to confess
What we both know
Yeah, I was outta town last weekend,
You were feeling like a pimp round your lame friends
Now your little party's gonna end
So here we go

Woohha-a-ohooh
You got a secret
woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
woohha-a-ohooh
Somebody leaked it,
And now some shits about to go down

Never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
I'm hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Your looking like a tool not a bawler
Your acting like a chick, why bother?
I can find someone way hotter
with a bigger wow... well
'Cause I'm done with the ways thats you've messed up
You weren't smart enough to keep your stupid mouth shut
I'm so sick of it
I've had enough
I hope you cry

Woohha-a-ohooh
You got a secret
Woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
Woohha-a-ohooh
Somebody leaked it
And now some shits about to go down

Never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
I'm hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Kiss 'n' tell

I hope you know
You gotta go
You
Get up and go
I don't wanna know
Or why your gross
You gotta go,
You
Get up and go

'Cause i dont wanna know

I never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell


I/MADE/OUT/WITH/A/ROCKSTAR.

jag mötte malin och så gick vi en liten promenad. kändes som vi hade gått i evigheter, för det kaos-snöade och snön på marken, var sjukt jobbig att gå i. och ännu mer i mina kilklackar.

vi tog tuben till söder och handlade nachos/tacos. gott, gott, gott. la dubbelt så mycket som jag egentligen orkade äta på tallriken. men tryckte ner de iallafall. kunde kanske bero lite på B&J's glassen som vi åt innan maten.. haha! strawberry & cheesecake var sjukt god!

kollar på baksmällan igen. underbar film! tjejer, nästa söndagsmorgon vi är bakfulla, sätter vi oss på ett fik! det ser så otroligt mysigt ut! ;)

none of us could remember anything from last night. remember? I ♥ ALAN!

i love this song, baby shut up!

måndag. jag kunde verkligen inte somna igår. låg vaken till halv 4 och grubblade på saker och ting som jag var tvungen att göra. satte alarmet på 07. vaknade och skulle snooza lite. vaknade igen vid 10. kändes inte helt ok!

mammas webcam är rolig.


ska möta malin vid 16. ta en promenad i snöovädret. yay.

ps. bor på söder tills badrumsgubbarna är klara i täby. vägrar gå iväg och duscha i en barack.


AND/THERE'S/GLITTER/ON/THE/FLOOR!


And now we lookin' like pimps in my gold Trans-Am.
Got a water bottle full of whiskey in my handbag.
Got my drunk text on - I'll regret it in the mornin'
But tonight..
I don't give a
I don't give a
I DON'T GIVE A 


Rude Boy.



The guy you can’t get. Is the one you'll always have a thing for.


Prison gates won't open up for me.



jag laddade upp nya låter till min mobil och ipod igår. (btw, så har ena knappen på min ipod slutat fungera. skitirri!) men jag har redan ångrat mig i alla låtval. nu måste jag göra om allt. wopidooh.

I hope you'll find your eternity.

jag och mamma var och handlade lite kläder i täby centrum idag. bland annat dessa koftor och den gråa västen. eller vad det är. det bästa var nog alla leggings vi köpte. leggings är det bästa som finns. passar till allt, när som helst.



jag såg gustaf ett X antal gånger i centrum, men jag orkade inte hälsa. shady of me. gick förbi moddy, men han kände inte igen mig. haha.

min syster ringde och bad mig laga middag, så jag gjorde lite kyckling. mamma och jag var ju till ica och köpte några kilo fryst kyckling. för det är bra att ha. apparently.

både W och H vill gå på dejt i helgen. men jag har ingen lust att dejta, varken W eller H.
kärlek är bara jobbigt. blä.

my cigarettes makes me happy today.



fredag. svart nagellack. svarta jeans och svart tisha med nitar. syrran och jag gör kladdkaka, glor sex and the city och röker på balkongen. deppighet gör en trött.

imorgon ska jag och mamma fika i täby centrum. jag vill ha tacopajen på coffe corner.

THE/TRICK/IS/TO/KEEP/BREATHING.


You give me the kind of feeling people write novels about. I mean that in the worst way possible. I mean the kind of novels that make you cry when you’re writing and when you’re reading them.

I don’t know how we got here. I have no idea what tricks of fate and destiny lead us to be where we are now. What I do know is that this feeling is familiar and I hate that this is an endless cycle of you constantly letting me down. So here’s what I’m doing. This one is for me. I think you’re old enough to make your own mind up. And I think it’s time you did.

For so long I have waited, hoped, wished and based everything I’ve done on you and maximising my chances of seeing you or talking to you. But this is it. The end of the line. From now on I will not stare at the phone waiting for a message, a call, a voice of hope. From now on I will walk forward when I see you and I will move forward. I will not search for you in crowds or hope to get surprise visits at work. From now on, things will be for me, for my benefit and you won’t be a deciding factor.

They were never surprise visits anyway. They were all after thoughts of a planned event that so happened to be near my work. You never went out of your way to see me. I was the after thought. I always was. To you, I was plan B. And though you would never admit it to me, I always knew I was. I don’t think you were ever really honest with me, I don’t think you knew how to. When I asked you a question there was always a pause before your answer, like you were trying to see ahead to my reaction before you jumped in. It isn’t fair. You were never fair.

I thought I was happy with who I was, who you made me to be. After cogitating who I was and my personal perspective of myself, I came to a conclusion. I hated who I was, who you made me to be. There was no way that you brought out the best in me. And I don’t know that you ever could.

You never told me how you really felt. There were snippets. But the truth was never told. I haven’t heard the full story. And I don’t think you’ll ever tell me. At least, not until you’ve realised no other woman is going to even consider accepting you and your shady antics. And as much as I don’t want to, I can’t think about anything other than you. And I hate it.

But between fights you, you found out how I felt. I tried so hard to hide it, to bury it inside, but that night, I erupted and the lava of my emotions flowed out and hit you square in the face. And you did the worse thing possible. I will never forget what you did. And I don’t think you will either. You ran. And even though you didn’t want a relationship, you denied it all, you backed off and you ran. But there is no denying this, we were never just friends.

You could never accept that there was definitely something strong between us. You hide behind your ego. But when the shadows faded and the real you emerged, another barrier rose. You’d tell me you didn’t want to get hurt again. Well, to be honest, you telling me that, hurt me. For you to think that I would do anything like what she did to you proved to me that you didn’t know me. You don’t know me. And I don’t think you want to. Not until you realise that I’m it. But I’m not always going to be here. Like you said, I have a lot to experience in life and I’m not going to waste it waiting for you to decide.

So here’s what I want. I want you. I want to you to want me. I want you to want me first. I want there to be no one else. I want it to be me.

Here’s what I’m going to do. I’m going to stop dwelling. I’m going to stop stare at the phone. I’m going to stop looking for you. I’m going to move on. I’m going to meet people. I’m going to live.

I’m going to forget all the nights I spent wishing you were here.

I’m going to forget the times that it was just us.

I’m going to forget the things that shouldn’t have happened.

I’m going to forget all the times I opened myself up to let you in, to only get hurt in return.

I’m going to forget how I felt about you.

Instead, I’m going to subconsciously wait. If you really want me, if you miss me, if you can’t breathe without me, you’ll know. You’ll ring. You’ll text. You’ll visit. And if you drift, if you don’t call, if there’s no texts, if there’s no visits. I’ll know. I’ll know it was never meant to be. And I will continue moving on. And I’m going to walk tall.

But in between everything I will forget, I won’t forget the lesson I’ve learnt. I won’t forget the feeling of loving someone. I won’t forget the feeling of thinking I’m loved. And I will certainly not forget the hell I was put through to learn all this, to become a better person.

I remember you telling me that ‘you’re never the same person twice’. Good. I never want to be this person again. And I am going to do whatever I can to make sure I am the best me I can be. I don’t want to be your best version.

This time, it’s for me.


-

HELVETE. jag kan ju lika gärna ta livet av mig redan nu. 

fan.


if i was in hell, you wouldn't be with me.

resan är inte förrän i augsuti. men längta får man göra. jag älskar turkiet!



If a guy responds to your text while playing Xbox,

- he loves you.


jag blev glad när min syster kom hem! :) och så är jag nöjd med den röda väggen. lalala.

hahaha, jag kollar på sällskapsresan - eller finns det svensk kaffe på grisfesten? BÄSTA. ähvafan, man var ju nykter i morse, men nu börjar det ordna upp sig.

åochÅH, snart är jag tillbaka i turkiet igen. 2 veckor denna gång. längtar redan!

suck me sideways!

jag har en fruktansvärt dålig dag. känner mig typ likgiltig. hur kul är det?

min vägg har blivit röd. fick ett cp-ryck. är inte nöjd och inte missnöjd. bara ok.

You'll learn to hate me. But still call me Baby.

igår träffade jag isak. när jag kom och hämtade honom på dagis skrek han: DENICE! och sprang fram till mig. kärlek. vi gick ut i kylan och isak fick leka med mig och malin i lekparken. maria och jag hade deep-talk när hon kom hem. maria är så bäst!

sedan gick jag för att träffa malin igen. vi spelade tv-spel och kollade paradise hotel i täby. vi somnade tyvärr inte förän vid halv 2. och 7 imorse gick vi upp. klart man sympati-går-upp med kompisarna när de ska till jobbet. jag har druckit kaffe och rökt 2 cigaretter. nu då?

OK/I'M/ALRIGHT.

igår när jag gick till bussen för att åka och möta lisa, började en turk prata med mig. han frågade mig vart jag var i från. sverige svarar jag. nej, säger han. jo, säger jag, helt svensk. det ser inte ut så, säger han. nähä, vad ser det ut som då, kontrar jag. han säger, du ser ut att vara typ JUGOSLAV. man bara, ok? jag frågar, vad är det som får mig att se jugoslavisk ut? han granskar mig och säger; din attityd. ditt ansikte och ditt hår. say what?

han fortsätter.. säger din pojkvän att du ser svensk ut? hur ska man svara på det? för det första, jag har ingen pojkvän. för det andra, går man runt och talar om för folk att de ser svenska ut? så jag svarar nej. då tolkade ju han det som jag hade pojkvän. men jag orkade inte rätta honom. och direkt efter börjar han fråga om det blir giftemål snart. man bara suuuuuuck.

hahahahahahahahahahaha.

 


ORPHAN.

neeej. vad fan är mitt problem? varför kollar jag på skräckfilm själv? och mitt i natten också? nu kan jag verkligen inte sova. BRA JOBBAT, DENICE!!

Å. jag hatar små flickor i 10årsåldern med blek hy och svart hår. läskiga jävlar. orphan. orphan. nu dödade hon pappan för han inte ville ha sex med henne. jävla psyko.

KITCHEN/ART.

det kallas kökskonst.

vi lagar ris och korvstroganoff. japp, vi äter middag halv elva på kvällen. det känns bra! sen ska vi käka chirre och lerre som vi kirra. och spela TV-SPEL! hurra för nintendo och yoshi's island!

innan maten är klar glor vi på paradise hotel. (trodde aldrig jag skulle fastna i det träsket!)


HEY, DO YOU REMEMBER?


jag fick en blus av malin. visst är den söt?
nu kan jag använda det lila hjärtat jag fick av familjen djursholm för 1 år sen.


i/was/broken, but/it's/over/now.

jag dricker kaffe och skriver.

I used to think the past was dead and gone.
But I was wrong, so wrong.

grejen med robert pattinsons sånger och röst, är att man inte riktigt hör vad han sjunger. så man kan liksom bilda egna texter. det är ganska inspirerande. och han når faktiskt inte alla toner. ibland låter det skit och ibland ryser man för han når så bra.



I'M/IMMATURE. IKNOW.

hahahahahahahaha. jag är fruktansvärt omogen. jag vet om det. men det här är så himla roligt. vem kommer ens på att göra någont sånt här? CRED!


men nu ska jag fortsätta kolla på fighting som jag och malin aldrig hann kolla klart på idag. godnatt.

fuck/U.


det finns något som heter skönhetssömn. jag behöver någonting sånt. jag åt pizza för andra dagen i rad den här helgen. inte för att jag var särskilt bakis, bara att det inte fanns någon mat hemma och ingen orkade gå till ica eller laga något. jag ska kolla på film i min säng nu.

FUUUCK YOOOU!!!

FRIDAY: triple date with 3D glasses.

Matte CP (Mathias) har blivit ungkarl och jag (Marcus) har inte haft någon inflyttningsfest och DJ Knutby (Niclas) har inte haft någon 23 års fest ännu. Därför slår vi på stora trumman nu och har lite partaj i min penthouse.

flickorna brownzzz gick på fest hos grabzzz. hahahaha. internt från gymnasiet. skitsamma. det är sjukt att man inte inser att man saknat vissa innan man träffar de igen. eller vad jag nu menar. jag har inte sett grabbarna sen studenten, i think? kul fredag!


tjejerna brownz hade trippeldejt med killarna i grabz. utan att de visste om det. vi slog vad om saker vi skulle göra. vi klarade alla att ta de på rumporna, få pussar med bildbevis. men ju mer alkohol och desto mer spåra det. så några av oss gav upp. men det fanns en vinnare.. eller om man vill säga två.

efter 6 timmars festande i den lilla ettan på 28 kvm och 16 pers, så tog vi bussen hem. jag och malin kokade nudlar och efterfestade fram till klockan 6 på morgonen.. sen däckade vi. hela lördagen gick åt att vara halvt medvetslösa. vi fick pizza av linda. ♥

sen kom anna och tredje filmen för dagen sattes på. pretty woman! jag och malin skulle vid 01.30 tiden gå ut och slänga sopor, men det slutade med en natt-promenad runt östberga. sen kom vi hem och däckade. och linda kom med kaffe till mig i sängen imorse. lyxigt!

For some reason I can't explain.

torsdagen spenderade jag i tvättstugan, med hjälp av malin. och senare med att dricka EH's chailatte i täby centrum med malin och millks.


AWO, FUCK IT. hit him below the belt.


Save your soul
Go on, save your soul.
Before you're too far gone.
Before nothing can be done.

'Cause without me,
You got it all.
So hold on,
Without me you got it all.

Please leave. I'm in love.

I/SAVED/YOSHI!

älskar vårt vintage-nintendo. det har legat i en flyttkartong sedan vi flyttade från huset i täby, 2006. men innan det hade det nog legat nerpackat sen flera år tidigare. men i fredags kopplade snygg-david in det! WOHO! jag klarade precis sista bossen! och mario räddade prinsessan.
SWEET DUDE!


see you later, dudettes.

BEST/QUOTE/EVER!




"jag var kär i din mamma, men hon ville inte. så jag knullar dig istället."

bästa citatet, EVER!

BARTY/BARTY!

ikväll ska vi på barty! cp-matte har blivit singel och vi ska till marcus penthouse i hägersten, där DJ knutby vänder plattor. malin står i duschen, linda kokar kaffe i morgonrock och jag försöker använda tangentbordet med mina nya manikyrnaglar. naglarna är sjukt långa.

grandpa in a box.


jag har en låda i mitt rum, med saker jag en gång fått av morfar. och en tröja han en gång ägde. den har legat där i 4 år och 4 månader. jag öppnade lådan idag, första gången på väldigt länge. den blåa tröjan med vita ränder, luktar fortfarande precis så som morfar gjorde. helt fantastiskt. att en doft kan sparas. min lilla låda med min morfar i. gud, vad jag saknar honom ibland.

take/me/to/the/CANDYshop!

det är så fakking freezing. jag vill stanna inne för resten av mitt liv känns det som. iallafall tills vintern är över. men vi ska gå och panta (så glamouröst) och köpa gottis för vi kollade på du-är-vad-du-äter. någon annan som också tycker att det programmet har en bakvänd psykologi? jag blir alltid så godissugen när jag ser "allt det här är vad du har ätit under en veckas tid. SKRÄP!" man bara; "Å-GUD-VAD-GOTT!" eller är det bara jag som är psykiskt störd? va?va?va?


they/PAINTED/up/your/secrets.

YAY! VAD KUL! tänkte jag när jag började måla om väggen i mitt rum.. så är det roligt de första 5 minuterna, sen är det bara jobbigt.. ännu jobbigare var det när färgen tog slut. haha!
jag har iochförsig röd och svart färg kvar. men har inte bestämt mig vad jag ska göra med de än.. och när pappas arm inte är handikappad längre, så ska han sätta upp mina hyllor. wiwi.

if you change your mind. let it go. if you're moving on. i'm already gone.

i could say how much i'll miss you, when you're gone.


jag och min tröja heter samma sak. bara att hon heter denise och jag heter denice. sicket fint par. jag har så fantastiskt ont i halsen. jag hittar inte min mössa. nu ska jag gå. hejdå.

HE'S/STANDING/OUTSIDE/HOLDING/ME.

jag är mörkrädd och vill inte sova, men ska upp tidigt imorgon och borde därför släcka lampan och somna. alla har väl drömmar? jag har drömmar. men vill aldrig lägga mig ner och drömma. varför vill man aldrig lägga sig på kvällen och sova? och varför vill man aldrig kliva upp ur sängen på morgonen? jag har massa drömmar för det här året. men vågar inte riktigt drömma fullt ut. för det känns som mitt liv hela tiden snubblar på  mina egna fötter.



hinner inte. måste sova nu! jaja, godnatt.

2007, 2008, 2009.. 2010?

2007 hade jag långt (hårförlängning) och mörkt hår.


2008 hade jag ljusbrun hårfärg och mellanlångt.


2009 hade jag ljust hår och först kort som blev mellanlångt.


vad ska jag ha 2010??

- platinablont, sönderblekt a'la fjortisblogg-style?

I'M/A/DREAMER.

It's like I'm trapped inside my brain and completely unable to.. do life. Maybe there is this insignificant number of all the billion people on earth, who just aren't supposed to fall in love..
But I do love you.


my/love/for/you.



att jag aldrig lär mig att filma från rätt håll. sktisamma. vi åt middag hos mamma. albin och jag busade. sen träffa jag malin och vi drack vodka hemma i täby. idag har jag grov smärta i örat och halsen. känner mig febrig också. varm. vi åt pizza till frukost vid 14.30 eftersom vi vaknade tio i 2.

igår dansade vid till chris brown forever och hedrade kamilla med att trilla i dansen precis innan han sjunger, "i won't let you fall.." det var kul.

breaking/DAWN.

FAKK. boken är snart slut. 3 kapitel kvar. fakkfakkfakk.


älskar att min webcam suger balle.

och jag som måste hinna med halvbussen. och typ hinna med mig själv. prosit.


i'll/wrap/you/in/my/arms.

jag har officiellt blivit en torrboll. jag vill inte gå utomhus. det är kallt. och jag fryser. fast jag svettades som en kossa tidigare idag. jag vill se på film. orkar man röra sig från varma sängen till vardagsrummet för att fixa 4 nya filmer?

jag vill se.
step up.
you got served.
stomp the yard.
honey.

jag är kär i joshua alba. btw. han är säkert, jättetrevlig!


you/got/me/hatin/on/the/club.

fick en bild av christin idag. se så ledsen han ser ut, min lilla brorson. stackarn. jag minns själv hur jävligt det var att vara utomhus på dagis när man frös. därför jag alltid blev så ledsen när jag jobbade som barnskötare och barn kom fram och grät och sa att de frös. de helvetiska häxorna till fröknar vägrade släppa in de små som hakade tänder och knappt kunde röra sig för de var så stoppade av overaller, mössor och vantar. lilla albin. men menar inte att christin är en häxa.. alltså. bara att jag blev ledsen för det ser ut som albin fryser. men de var på väg in när denna bild togs. jag vet inte vad jag surrar om. albin är gullig.

bedtime/stories.

jag är trött på edward, bella och jake. så nu äter jag knäckemackor i sängen. BRA VA? kan inte sluta äta. fel fel fel. det sticks i sängen av alla smulor. jag har nyårslöften jag ska hålla i år.

nu ska jag borsta tänderna, skaka lakan och kolla klart på SATC. tigga cigga?

2010.01.01




ssssh. jag läser. om bella och edward. (kan inte bara edward döda jake!? så man slipper honom, han är så jävla gay.) syrran lagar middagen ikväll. kunde året börjat bättre? muhaha. dessutom är jag så HET idag. dubbla strumpor, fula mysbrallor och myströjor, lockigt hår, osminkad och glajjor. yehyehyeh. om 365 dagar är det 2011.

RSS 2.0