little things 142.


Love to look back on funny memories and say 'GOOD TIMES'

lilla madde! en vänskap som är 17 år och rostfri. det har hänt lite saker och som vän ställer man alltid upp. nu är hon på väg upp från göteborg till stockholm. vi ska laga lite middag och mysa. prata. ♥

little things 141.


Just because.


söt! nu ska jag sova, klockan är redan 02..? puss & godnatt!


Never let the hand you hold, hold you down.


förra året köpte jag världens finaste adventsljusstake. häromdagen fick jag för mig att jag skulle köpa ljus som har samma färg som pärlorna på själva grejsimojsen. idag på lunchen så fixade jag det. kolla hur fint det blev! nästan exakt samma färger!


jag var jätteglad när jag kom hem och visade det för min lillasyster. ((haha, ja även fast jag precis hade skämt ut mig framför gubben och typ sträckte sönder benet)) hennes kommentar var; "mm. denice.. fem år!"

bara för jag har öga för detaljer, sa jag inte. kanske skulle sagt det. mitt svar blev bara att jag gav henne mitt långfinger.

Never underestimate a woman's ability to find out the truth.



kändes lite wierd att vara tillbaka på jobbe idag. har nästan glömt bort hur man gör, nu när jag varit inne i min nästan två månaders plugg-bubbla. klockan två eller tre så vaknade huvudvärken till liv. det har nog med kontoret att göra, på eftermiddagarna är luften så dålig. och jag har blivit sämst på att dricka vatten.

efter jobbe var det raka vägen till hornstull för att hjälpa mamma med de nya sofforna som var levererade och stod utanför dörren i trapphuset och väntade. innan vi gick upp så träffade vi på kecke utanför texas longhorn som ligger precis under lägenheten. han kom upp med gratis mat till oss också. chicken bontana med guccamole! :) 

efter vi burit in allt i lägenheten och monterat upp sofforna så visste jag inte om jag ville kräkas eller om jag skulle svimma. så jag la mig i en av sofforna och vips så somnade jag. vaknade vid 20 och bara; "shit, jag måste hem."

skulle ta kvart i tåget.. eftersom den matchar med bussen hem från mörby... men eftersom de bygger den där fucking jävla äckliga citybanan så stänger de av tunnelbanan mellan zinken och slussen i tio minuter vissa tider.... ja, självklart var det just då!

så när jag kommer till mörby har jag precis missat 21.11 bussen. och får stå i 30 MINUTER och vänta på nästa. buhu. fick ringa till malin och skrika lite. sen klickar hon mig!! HAHA. men hon ringer upp igen och bara; jag gillar inte din ton. sen slutade jag hata världen lite.

bara att när jag sedan gått av bussen och korsat vägen så ska jag gå ner för diket och korsa gångvägen, som jag alltid gör, alltid gjort. jag tänker ju inte på att det har regnat under dagen. diket består av gräs och lera. hahaha, tror ni inte min ena fot bara gliiiiider och jag är nära på att hamna i spagat. men kommer upp typ men tappar balansen och flyger in i gubben på gångvägen. haaaahaaaaaa. jag dör, så pinsamt!!

Baby you got me smiling all the time.


I'm so happy you came into my life. I love you.


märks det att jag och albin busade i webcam idag? haha. så jävla söt unge! älskar honom!



annars så skulle vi äta familje-tacos-middag idag. så jag skulle ner till ica för att köpa köttfärsen och sedan möta upp jjjjonas och albin. tror ni inte jag fick lite panik när jag inte hittar mitt kort i plånboken? river ur allt och letar helt hysteriskt. (det är aldrig bra att leta när man är stressad) och vänder sedan upp och ner på hela väskan, letar i alla möjliga jackfickor men nada. skyndar in på internetbanken och för över pengarna till ett annat konto. först då hittar jag mitt kort... i plånboken. haha! spänningen i vardagen! ;)

efter middagen så satt jag och mamma i vår numera såkallade pundarkvart (vardagsrummet) och pratade. först då vågade jag gå in och kolla på mailet jag fick tidigare idag av peter. det stod i stil med:

"Hej Denice! Du kan sluta oroa dig, du skrev bra. Du fick 24 poäng varav 9 vg-poäng. Därmed VG. Du är välkommen att titta på provet på tisdag. Hälsn Peter"


man ba; HELL YEAH!!


jag som tyckte att jag gjorde så sjukt sämst ifrån mig! trodde helt ärligt att jag skrev ett IG-prov så var det VG. haha, exakt samma sak var det när jag skrev det engelska nationella för ett år sen. kanske dags att börja tro på sig själv? ;)

little things 140.


This is what I'm made of.



nästa projekt är ju att göra om vardagsgrummet och hallen. jag hittar inga som helst bra inspirationsbilder på vardagsrum. jag vet ju hur JAG vill att det ska se ut. men det är synd att både lisa och erik ska ha något att säga till om också. jag menar. när vi flyttade från huset i täby så sa mäklaren att mitt rum var finast :) :) :)

mitt rum är ju det finaste i den här lägenheten också. haha! och köket är fint tack vare mig!

bara att det måste vara klart innan julafton. jag har ju roddat ihop julen och den ska vi fira här! 1 månad och 1 dag kvar!

Sometimes when I miss you, I put that record on.


enda sen jag kom hem från borås i början av oktober så har jag haft matte. varje vecka, 4 ggr i veckan 3 timmar i skolan och sedan plugg hemma, veckodagar som helger. plus högskoleprovet på det. jag är rätt slut som människa nu. jag har haft; go-go-go i mig. men kände redan i början på förra veckan att jag är utmattad. sista provet är skrivet. igår skrev jag det på 3,5 timme och det kändes som det gick åt "@%&#€. jag har mailat peter ang. det. och såg att jag har fått svar - men jag vågar inte läsa!

Never planned that one day I'd be losing you.


jag måste rensa lite i mitt liv.



den jag är i dag började nog när jag var tretton. mådde väldigt konstigt. väldigt dåligt. man vet inte så mycket om livet när man bara är tretton år. det är så svårt att sätta ord på känslor då, fast även idag. en dag i högstadiet slet min bästa vän michael upp mig till skolsyrran för att jag hade skurit mig i armen. vad jag inte visste då var att jag bara gick runt och bar på massa ångest som jag inte berättade om för någon. jag var ju den som alla pratade med när de mådde dåligt. minns att jag satt hemma i min säng med mamma och grät för att jag inte orkade höra om allas problem längre. jag då?! i högstadiet var vi 5 tjejer i ett gäng. 3 av oss hade ätstörningar. helt plötsligt hade jag också det. 4 av 5. ännu mera helvete av ännu mera ångest. det blev inte bättre av att min morbror dog i cancer och lite mindre än ett år senare dog hans son, min kusin, 19 år gammal i en bilolycka. 

helt plötsligt var högstadiet över och vi skulle börja gymnasiet. jag valde bort hela mitt tjejgäng. men jag hade verkligen en dålig start på gymnasiet. jag hade valt samhäll med en barndomskompis som var 2 dagar i veckan och resten fick man plugga själv. jag hade inte den disciplinen då. jag hoppade av och började i tibble gymnasium hemma i täby. 2 veckor gick jag där och skolkade varje dag. fick ett ofrivilligt sabbatsår. efter en kväll tillsammans med anna.b så pushade hon mig att söka till barn och fritid i liljeholmen. det var bland det bästa beslut jag tagit i mitt liv.

i det nya gymnasiet kände jag ingen! jag fick börja om från början. det var verkligen en lättnad. men det blev bara sämre och sämre mellan mamma och pappa. och min flykt var att vara i skolan. jag grät alltid på bussen hem. jag ville bara bort därifrån. för en gångs skull hade jag tur - mina nya vänner plockade upp mig och knuffade mig i rätt riktning. med inte helt problemfritt, ångesten fanns fortfarande kvar och armen hade samlat på sig ännu flera ärr. det är svårt att öppna sig och börja lita på att någon vill lyssna när ingen annan lyssnat innan. för snart 5 år sen tog jag ett stort snedkliv och skar mig i halsen.   

jag var nog rädd för livet. rädd för att leva. efter att ha gått igenom år av dödsfall inom närmaste familjen så hade jag nog slutat leva. man hann aldrig gå igenom en död, en sorg innan den andra och tredje dog. 2005 dog tre personer inom loppet av 5 månader. det tog mig som absolut hårdast när min älskade morfar dog. jag kommer ihåg dagen än idag. jag sparkades, slogs, skrek och grät hysteriskt. jag var så arg att han lämnat mig.

2007 hade vi förlorat 7 personer. jag hade precis gått klart gymnasiet och kände för att börja mitt liv nu. nu kan det inte bli värre, nu kan det bara bli bättre.

2009 var jag med i en bussolycka på väg ut till jobbet på värmdö. jag blev inte skadad, fick lite ont i nack och rygg några dagar men inget annat. förutom att två veckor, en månad senare började jag må väldigt dåligt. stressad och fylld av ångest jag bara ville fly ifrån. diagnoserad panikångest. panikångest är när bägaren av ångest rinner över. som en explosion och hjärnans signaler på överlevnad sätts igång. men jag tacklade mig igenom det också genom kbt och nu är jag här.


den 7 december ska min pappa opereras och jag är livrädd. fullkomligt livrädd.
jag vet inte hur jag ska hantera det.
jag orkar inte prata om det.
men jag kan inte sluta tänka på det.
jag vill inte att...

ONE PLUS ONE MINUS YOU.

LAGOM JÄVLA IRRITERANDE! vaknade med huvudvärk. och den vill inte släppa. jag mår illa och jag är varm som solen. feber på ingång känns det som. eller så är jag bara allmänt allergisk mot prov. mådde likadant för en vecka sedan. JAG ORKAR INTE. men jag måste. kan inte strunta i det viktigaste provet. proppar i mig värktabletter som en pundare älskar heroin. men om 6 timmar och 20 minuter är allt över. jag längtar redan hem och jag har inte gått än.

little things 139.


Math is like love, a simple idea but it gets complicated. SCREW LOVE!



det här är jag imorgon. hahah!


imorgonkväll ska jag lämna sal B-44 och veta att jag kommer få minst G på provet. nationellt prov. yay. 1700-2100 på södermalm. jag har iof inte rört matteboken sedan i torsdagskväll och jag gick inte på lektionen vi hade idag - PALLA. och när jag går hem imorgon så önskar jag att det är sista gången jag sätter min fot i den byggnaden. förutom när jag går dit för att hämta ut mitt betyg.. okej. efter november ska mina fötter aldrig mer gå där inne. typ.


& nu skulle jag bli ganska nöjd med mig själv om jag slutade skriva meningslösa blogginlägg och la mig för att sova istället. men det är så tråkigt. jag vill inte soova. *gör allt för att slippa*

I was broken. For a long time.

kom på att jag skulle kolla hur det går för mina gamla universitetsböcker som jag lämnade in för 1 månad sen. säljö är såld. woop! nice. kan någon snälla vara tvungen att köpa piaget och hundeide också? de är svinroliga att läsa................................................ typ.

Oooooops!


There are no shortcuts to any place worth going.


jag vet inte var jag ska börja?!


jag upptäckte i torsdags den amerikanska serien pretty little liars och FASTNADE totalt. det finns 22 avsnitt på säsong 1 och 13 avsnitt på säsong 2. jag har sett allt. ^_^ haha. tjej_utan_eget_liv87. serien är lite läskig. och man kan väl lätt säga att jag blivit lite hjärntvättad under dessa timmar. för när jag gick ner i källaren tidigare idag, höll jag på att dö av skräck! 

jag gick ner till källaren för att hämta två flyttkartonger ifrån vårt förråd. när jag öppnar betongdörren så hör jag fiolmusik. ni vet, sån där creepy fiolmusik i skräckfilmer när det är något som är på väg att hända. jag är nästintill påväg att vända om och gå tillbaka upp till lägenheten igen. men öppnar hänglåset till förrådet och försöker lirka ut kartongerna så fort jag kan..

då slutar fiolen spela. men jag känner fortfarande att det säkert kommer komma något läskigt och skrämma mig (ELLER DÖDA MIG!) snart. när jag fått igen hänglåset igen med skakiga händer och vänder mig om för att gå mot betongdörren så börjar crreepy fiolmusiken igen OCH JAG SPRINGER UTAV HELVETE alla fyra trapporna upp och slänger mig in i lägenheten och låser dörren! hahaha. lisa och erik såg ut som två levande frågetecken när de stirrade på psykotiska jag. kul att man har livlig fantasi! ;)


vad jag skulle med flyttkartonger till? svar: packa ner alla våra 20 tusen CD-skivor vi bara haft ståendes och samlat damm i tre bokhyllor som är så fula att jag..... får cp-ryck varje gång jag ser de! SÅ FULA! tyvärr räckte inte de två flyttkartongerna, men jag vägrade gå tillbaka ner till källaren, så jag började fylla ut med CD-skivor i allt vad jag hittade.


tillslut kunde jag äntligen plocka fram skruvmejseln och plocka bort bokhyllorna. *lycklig* lisa och erik var på väg att åka in till stan för att jag-vet-inte. men de går aldrig.. de börjar lite smått hjälpa mig med att bära ut hyllorna på balkongen. ( BIG SURPIRSE! ) och innan jag vet ordet av det, så står vi helt plötsligt där alla tre och river ner tapeterna! LYCKLIG!! jag har alltid avskytt vardagsrummet - så fruktansvärt fult!! jag har velat göra om där huur länge som helst. men min syster har alltid satt sig på tvären! men nu... nu kommer vardagsrummet aldrig någonsin igen se ut som det gjort. :)


haha, jag är lite hypad just nu.

My heart is too weak.



jag fick ont i magen av att gå in på aftonbladet och sedan facebook. RIP Kurt Olsson står det överallt. vafan, min pappa heter kurt olsson. fast han stavar olson med bara ett s. men iaf. och jag får ONT i magen när det står att han ska vila i frid. jag vet, jag vet att det är lasse brandeby. pappa la till rosén när han gifte sig med mamma och har bara använt sig av rosén, men han är fortfarande kurt olson. det känns som folk skriver om min pappa. jag spyr av tanken på  "RIP Kurt Olson".

little things 138.


KVINNOR KAN!

hahahaha, min lillasyster orsakade igår stopp i toaletten! hon gjorde ett fåtal försök att fixa det och klagade sedan hos mig och visste inte vad hon skulle göra. vi började söka på google om hur man skulle göra. bland annat att man hälla varmt vatten från hög höjd - så det blir ett högt tryck! inget funkade.

imorse ringde jag pappa och frågade vad-i-helvete ska vi göra. han började prata om att vi skulle ringa några av föreningens egna "gubbar". det ville inte jag. det kan fan kosta flera tusen. efter ett tag tyckte jag ryckte jag upp syrran ur sin säng och sa åt henne att assistera mig.


jag fyllde en hink med hett, hett vatten. höll den högt upp. ställde syrran bredvid och bad henne dra i spol-spaken. och så hällde jag och hon spolade. vattnet bara ökade och ökade. "gå bort från toan" säger jag till syrran. helt plötsligt så bara sög det till hårt som fan och proppen försvann och toan är nu helt normal. haha, min kommentar när allt var klart blev så konstig, men så sann. "jag är så jävla bäst! jag klarar allt.... i hela världen!"



ville egentligen bara säga; KVINNOR KAN!

Wordfued is more fun now!



wooohoo! 540 poäng!

It is a beautiful miracle!

be careful what you wish for - it might just happen! jippi.

haha, jag grävde i en kökslåda idag för jag letade efter någonting helt annat, men så hittade jag TVÅ casio miniräknare, de mer avancerade. woop woop. alla har ju redan gjort narr av min nuvarande miniräknare. stackarn! :C men nu så. nu jävlar ska ingen klaga på att jag inte har en "upphöjttill"-knapp och andra "viktiga" knappar. ska bara lära mig skiten. jag har ca 5 dagar! det ska väl inte vara några problem! :)

little things 137.


That attractive face you make before you sneeze.


idag har jag hängt med de här snyggisarna.

haha, nä. inte bara faktiskt. jag har faktiskt gjort lite vettiga saker också! ;>

eftersom jag bara var helt egoistisk i tisdags och inte brydde mig om något eller någon förutom mig själv. så hann jag ladda om batterierna. för när jag vaknade imorse, då jävlar var det fart på tanten! och det blev ju lite roligare efter jag fick tillbaka matteprovet jag skrev i måndags och hade betygsnack med peter, som talar om för mig att jag ligger på vg just nu. HELL FUCKING YEAH. det förtjänar jag. hörde dock att linnea inte kommer klara kursen. 

alltid när jag går från skolan så går jag på toaletten - man vet aldrig! men idag struntade jag i det. det skulle jag inte gjort. för när tunnelbanan precis har åkt från bergshamra, KISSAR JAG PÅ MIG, hahaha, nej. men tunnelbanan stannar mitt ute på bron! vi får inte åka in till danderyd för det är ett sjukdomsfall på tåget framför och vi måste vänta på att ambulanserna ska komma dit. jag höll på att smälla av. för ett år sen, hade jag haft panikångest som in i helvetet av en sådan situation. jag blev bara mest irriterad på att jag ville komma hem, men ingen panik. var mest lugn. coolt tycker jag. 


hahahaha, när jag var på väg upp för rulltrappan ringer steffi och vill gå på promenad. det ville inte jag. jag var ihjälfrusen, hungrig och kissnödig. så jag bjöd istället över henne på en lite senare kaffe-dejt. hah, men inne på ica så var det en galen gubbe som började kasta korgar och svära. sånt är alltid roligt.

nu borde jag nog sova. jag känner mig lite väl övertrött. och borde hinna gå igenom matteboken och se om det är något jag vill ta upp på repetitions-lektionen imorgon. något om transversalsatsen kanske? nä, den är rätt enkel. sannolikheten kanske. äh!

minns inte om jag bokade in en lunch med petra imorgon?

When two people are meant to be together, they will be. It is fate.


jag kollade på water for elephants ikväll. och nu vill jag bara se den om och om igen. jag är helt förälskad! varför vet jag inte riktigt. är lite småkär i elefanten rosie. och han den-där robert pattinson. det skulle ju inte vara helt fel att ha en egen edward cullen. ja, nu är jag inne på fel film. men i hemlighet så längtar jag lite till att få se breaking dawn part 1. i hemlighet alltså. fast tycker det suger att part 2 kommer komma ut om minst 6 månader.

minns första gången jag och syrran var och såg på twilight (första filmen) på filmstaden söder. jag blev jätteirriterad på att han inte bet henne och gjorde henne till vampyr i slutet. det var 2008. snart 4 år sen fan. och hon är fortfarande inte vampyr.. zzzz. 

okej, döm mig inte allt för hårt nu. men nu ska jag kolla på water for elephants igen... :)

little things 136.


I feel like crap.


jag mår verkligen skit.

det är tisdag och jag borde egentligen göra mig klar för att åka till skolan, men jag mår så vidrigt dåligt. hade helst legat kvar i sängen, men jag får så dåligt samvete om jag ligger och drar för länge. måste upp. nu vill jag inte göra något annat än att bara ligga i mjukiskläder och bara slöglo på tvn. orkar inte bry mig om mattelektionen idag. mitt huvud gör ont. 

så nu har jag bestämt mig. idag stänger jag av mobilen och ligger här i soffan. och ska inte ha dåligt samvete.

Things I Hate About Everyone.


hahaha. jag känner för att klaga lite. eller bara få ut lite aggressioner. typ att det är jävligt dumt att inte stänga av vattenkranen i badrummet, så det rinner varmvatten hela natten. eller som att det är idiotiskt att låta dataladdar-sladden sitta i väggkontakten hela natten. eller som att inte diska och plocka undan efter sig. sen är det väldigt fult att sno MITT INTERNET.

nämner inga namn..........................

Maybe that makes the pain go away. Me against them.

jag är så trött på att se mig själv som mindre värd än alla andra. att jag inte räcker till, jag är inte tillräcklig. bara för att jag har misslyckat med mycket i livet. jag är inte bra. jag är inte värd bättre. jag avskyr att känna, tycka och tänka så om mig själv.

GODMORGON!

nu ska jag försöka göra mig lite söt och uppdatera hjärnan med alla dessa förbaskade funktioner.


lättaste är ju f(6)=4x² + 7x. på riktigt. ha en bra dag!


little things 135.


He's got my name tattooed on his arm, so I guess its okay.


vi hade en mysig kväll. vi bjöds på lasange och sedan glass till efterrätt. albin lekte med polisbilen och fick en ny gul bil av pappa. innan vi skulle åka hem fick pappa springa över till grannarna och fråga om de hade en blöja att låna ut till albin. haha. söndagsnöje.


annars så fick jag massa pussar av albin idag. ♥ fasters lilla älskling.

Brorsan vi kör.


jag ser ut som en bajskorv och har en riktig ful-dag MEN tjej87_COULDN'T_CARE_LESS_


men nu ringde min storebror, så jag ska slänga på mig kläder och sedan hämtar han upp mig och vi rullar till farsta och till pappa/farfar och firar farsdag och att det var pappas namnsdag igår, KURT.

If it's not here, maybe it is over there.

jag blir irriterad på mig själv att jag inte pluggar. jag kan inte koncentrera mig. jag kan inte tänka klart. det är något annat som ligger och stör mig. tynger mig. orolig svart sten i magen. stressad. (!!!!!!!!!!!!!!)

People are like music, some speak the truth and others...


min lista från igår blev bara checkad en gång. ha. sämst. jag hade tvättstugan och jag checkade det. men sen så spårade det ur. jag pluggade inte. jag handlade inte mat - det gjorde syrran! och jag dog inte. men jag handtvättade ömtåliga kläder, rev ut alla kläder ur garderober/byråer, rensade ut alla sommarkläder, målade om min garderob och sen så dammsög jag lägenheten. okej, jag dog väl lite av det.

tillsist la sig jag och syrran i soffan och kollade på new moon och ecplise. lisa är svinbra filmsällskap.

little things 134.


Have to do today.

• tvättstuga.
• handla mat.
• plugga.
• dö.

All broken hearts day.


haha, jag gillar människan som kom på den här idén.
skål för alla som har ett krossat hjärta!


You look good dude!

hahaha, man bara måste älska ellen!

I'm only asking you please.

snälla. blunda. lyssna och bara känn efter.



jag ryser.


We got to act before it's too late. It's our world, our life.


test test. den här dagen kommer gå till världshistorien.. bla bla bla not. hade bara en jättekonstigt morgon imorse. vet inte ens om jag kan förklara den. det blev kö till badrummet och jag hade lägst plats på prioriteringslistan. kul. blev himla bråttom när det blev min tur. skulle ju mött upp linda och petra (+liam) redan vid elva. men jag var inte i stan förän tolv. och fick skynda mig bort till kaffe med mjölk bara för att hinna äta lunch tillsammans med tjejerna. *gullleplutt liam*


sprang på både min-jee och gunilla, saras mamma, på drottninggatan med inte mer än 2 minuters skillnad. petra säger: du behöver ju inte hänga med oss om du ska prata med halva stan istället. haha! vi körde en liten shoppingrunda innan alla delade på sig. linda mot väst. petra mot syd och jag mot norr. mötte mamma av en slump på tunnelbanan. träffade många av en slump idag. och tycker att telefonen har plingat och haft sig ovanligt mycket idag. *blir bara stressad av sånt* haha, gillar inte att vara populär ;)


har iallafall planerat in en framtida dejt med min kusin ida, som jag inte har träffat på lite mer än ett år. 

little things 133.


11:11 11/11/11


I told my kids I ate all their Halloween candy!


little things 132.


Why even cheat? If you’re not happy, just leave!

hej hej trött tjej.

jag kan inte låta bli datorn. den är sådär lagom varm på benen.

inte sådär överhettad som min gamla dator alltid blev på undersidan

vet inte ens varför jag bloggar just nu. jag är trött. borde sova.

kontorsjobb imorgonbitti innan den fjärde och sista mattelektionen för veckan. abo.

men sen är det plugg för hela slanten hela helgen igen. P to the R to the O to the V på måndag

och fan vad jag ska ha alla rätt.


He say he's in love, but lately I just don't know.




jaha.
jag gillar inte riktigt det här med mac. man kan ju för fan inte blogga snyggt!! *mitt estetiska sinne flippar ur!!* fan, kan någon HJÄLPA mig eller?! hittade iof en grym sida. mac-för-dumskallar.se haha!

annars så vaknade jag imorse av ytterdörren smälldes igen hårt som fan. godmorgon! därefter blev jag beordrad att starta kaffe eftersom ells och jag hade kaffedejt i tele. sedan var det marschpannkaka ner i matteboken tills jag fick skynda mig att slänga på kläder och ta mig till bussen. 

kära matte-peter är tillbaka från semstern. men jag känner fan att mina klasskompisar är så jävla tröga i huvudet. lyssnade de inte alls när vikarien snackade eller? visst, han var as-B som människa men han förklarade ju ändå själva funktionerna. så peter fick dra om allting... SUUUUUCK.

lite nytt kom det väl också då. som att man kan använda PQ-formeln på att räkna ut andragradsfunktioner. det är ju inte svårare än att om koefficienten framför x² är positiv så har kurvan en minimipnkt och är det tvärtom att koefficienten framför x² är negativ så har kurvan en maximipunkt! och sen se om det finns en x-term med och bara förstå att om kurvan på en graf flyttar sig till höger så finns det en x-term i funktionen. BA. någon som fattar vad jag snackar om? :) 

nu ska jag kolla på tv3play - värsta pojkvänsakademin! woop.

little things 131.


I'd rather be happy now than in 25 years.

(svårt att sova) vad gör man då? JO! man kollar på fucking åmål på youtube. filmen finns i flera klipp.

He's about to lose me.

jag har en ny dator!!!! YAY!!

och jag känner mig fullkomligt utvecklingsstörd!!!!


little things 130.


Happiness is only real when it is shared.

vilken lång dag! det hele började med en jättetidig morgon (då jag helt plötsligt har börjat vakna av mig själv 0700) hoppade in i duschen och drack lite morgonkaffe innan syrran behagade sig att kliva upp. vi körde en fuling och tog bussen ner till täbbis och hämtade ut mitt födelsedagspaket som hon beställde istället för att gå ut och handla något åt mig. drog en snabb lunch hemma innan det var dags att slänga ner skolböckerna i väskan för att åka till södermalm och gå i skolan. tyvärrtyvärrrtyvärr så är ju peter fortfarande på semester. så vi hade sämst_vikarie1.

men det blev bättre efter, för jag hann dra en kaffe och ciggpaus med malin på björnsan innan jag mötte upp malena på medis. vi hade bestämt en födelsedagsdejtsfika eftersom vi båda är novemberbarn men med några dagars skillnad. vi gick till lavance och åt först middag. när vi gick ner för att ta en efter maten cigg så ser jag att aida och matte sitter på nedervåningen! det var ju svinroligt! hur stor är oddsen att man träffar gamla klasskompisar på samma fik en måndagskväll i novemer. huh!?
istället för tårta så tog vi en varsin söt, liten rosa cupcake!

kramade malena hejdå innan jag mötte upp malin igen och så tog vi oss ut till täby.

Men åh!!!

Världens sämsta vikarie. VI SAKNAR PETER!

little things 129.


Don’t be a bitch. I’m not. I’m being myself.


vi har varit nere i täbbis och hämtat paket och småshoppat lite. nu ska jag äta lunch och sedan göra mig klar för att åka till skolan och räkna ännu mera matte! yay! tråkigt bara att vi har vikarie idag. y=kx+m k-värdet delta y delat på delta x, m-värdet skär alltid i y-axeln.

I'm feeling kind of home sick.







jag saknaaar borås.

Never judge a book by its cover.

jag vet om att jag är en nörd, men jag gillar matte. jag gillar matte ännu mer när nu. nu när jag äntligen fattat kapitel 3. jag kan och jag förstår. nu vet jag ju att 8x + 4y + 16 = 0 är parallell med 6x + 3y + 18 = 0. hur enkelt som helst! eller som att y - 3 = 0 och 3x - 2y = 0 och 3x + 2y = 0 i ett koordinatsystem har skärningspunkterna i origon (0,0) och (2,3) och (2,3) och at triangeln som skapas har arean 6 ae.


jag är redo för morgondagen!


Franco brothers.

jag har alltid varit kär i james franco eftersom han är såå snygg.


men så kollade jag nyss på en film där en svinsnygg kille är med.

ja, då var det james francos lillebror, dave. heeeeeeet!


fast bägge bröderna är snyggare på film (höll på att skriva ''i verkligheten'') än på bild!


little things 128.


No answer is still an answer.

nu är jag med i matchen. k-värdet = delta Y delat på delta X. haha, det var inte svårare än så!

little things 127.


You’re not scared of the dark, you’re scared of what’s in it.


jag 2008.

nu har jag gått igenom min gamla blogg (iln.blogg.se) - som inte längre finns. jag raderade den nyss! men det fanns så mycket blilder på mig som brunhårig. och nu saknar jag det. är lite trött på att vara "blondin". men vet inte om jag skulle passa i så mörkt hår idag. när jag var som mest mörkhårig var under min mest mörka period. jag är nog lite gladare nu för tiden än vad jag var då. vad som framkom av min gamla blogg var att jag grät mest var och varannan dag. sånt gör ju inte nuförtiden.


annars då. jo. jag insåg precis att den 22 november har jag nationellt prov i matten. alltså bara 17 dagar kvar. och den 14 november har vi vanligt prov och inlämning av den statistiska undersökningen (som jag är helt klar med!) och nu på måndag ska vi ha gjort klart till uppgift; 3104. jag är på uppgift 3008. jag har med andra ord 96 jävla uppgifter att göra. helst idag. skulle gjort de under höstlovet. men det hade jag varken tid eller ork till. så då får man göra det nu.. kul jul.

Cross my heart and hope to die.

dålig dag.

little things 126.


When the remembering was done, the forgetting could begin.


fredag.fm. diskat bort all disk som erik skitat ner. *störmoment* fixat internet. druckit två, tre eller fyra koppar kaffe. kollat sex and the city.... hatar carrie. wordfeud:at. kollat på det okända från i måndags. funderar på att platta håret. borde räkna matte. MÅSTE. vill sova. har ont i huvudet och är lite låg på livet just idag. är väl mest arg och irriterad.

It has never been the same since you left us.


det är ganska svårt att förstå att idag, just idag, är det exakt 6 år sedan min fina kusin carl-hampus tog livet av sig. torsdagen den 3 november 2005. idag är det torsdagen den 3 november 2011. 24 år gammal blev han. precis så gammal som jag är idag.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave and impossible to forget.




petra och ali bjöd mig på middag igårkväll. vi har det jättemysigt och liam var på bästa humör.

petra korkade upp en fin flaska och ... för att vara ärlig så orkade vi inte dricka upp den.

jag fick sova i liams rum. eller liams blivande rum.

när petra och jag drack kaffe imorse så var liam återigen på väldans bra humör! :) vi tog en liten gemensam promenad innan jag svängde av mot jobbet. har precis varit och lunchat med N och nu måste jag jobbaaaaa.

little things 125.


You and our pink sky.


jag är helt off idag. skulle pluggat matte - not check. skulle jobbat - not check. jag har sovit på soffan. det är typ det jag gjort idag. vaknade för att jag mådde illa och sen kom huvudvärken och sen slocknade jag på soffan medans sex and the city avsnitten rullade på xboxen. nu är jag lite mer levande, men så otroligt seg. ska åka hem till petra ikväll och äta middag. en fet CHECK [ ] på det!

Want to wake up with you.

jag kan verkligen inte somna! eller jag har inte ens försökt. jag ligger fortfarande kvar i soffan med min leo på. (ellen, du och jag kan ha en egen leo-fest snart!) men jag är för mycket uppe i varv. och imorgon är det full pluggdag. och jag är väl inte direkt asataggad på det. jobb är det också ja. men det känns ju ändå lite roligt. eller? tveksamt just nu. middag&vin med petra är preliminärbokat. nöff. ska väl försöka ta mig bort till sängen nu. TACK FÖR IDAG! ♥


It’s amazing how a person can change your mood in a second.








ibland säger väl ändå bilder mer än ord? men vill summera dagen iallafall. har ändå haft en himla fin dag. väldigt mycket tack till lillsyster. hade födelsedagsmorgonkaffe i soffan tillsammans med lisa och malin imorse och erik kom och kramade mig innan han gick till jobbet. det är inte ofta jag och erik kramas. haha. helt plötsligt la min telefon av helt och hållet. man ba; ja. perfekt dag att lagga mobiljävel. som tur var kom ändå ells samtal fram. världens finaste ell! ♥

och så dageens projekt då. gå ner till täbbis för att handla mat och vin/dricka till 10 pers.. ba. asså så sjukt asajobbigt. jag är glad att jag inte behövde göra det själv, fick ju hjälp av lillisa. fick två grattis nere i täbbis, 1 av hon i kassan på systemet och ett av rita. inte av den efterblivna killen i kassan på ica. haha. MUPP. sedan dess har jag stått vid spisen. haha, kanske inte. men typ. det känns så!

fick ett litet light nervsammanbrott mitt i kalaset. jag hade sagt det innan, en vecka innan tillochmed, att jag absolut inte vill att tvn ska vara på under kalaset. så jag hade förberett med charader osv. men tamigfan så var tv-helvetet på (hah, jag börjar bli som min morfar!) och jag blev så FRUKTANSVÄRT ARG. här står man och kämpar med mat och disk och försöker vara en duktig värdinna och folk ska sitta och döglo på en jävla dumburk. åk hem då. sitt inte här och förstör min dag. jag menar inte att jag vill ha all uppmärksamhet och så. jag vill bara ha kul tillsammans. komma i håg min födelsedag med gemenskap och skratt. inte att sitta och glo på ett jävla repisavsnitt av halv åtta hos mig. BAAAAAAAAAA!!!

som tur var stängdes tvn av och jag kunde efter en stund släppa irritationen och så lekte vi twister. när halva ligan hade åkt hem så satte vi oss resterande coolisar och tittade på skönheten och odjuret. (DET ÄR LIKSOM OKEJ. då kollar vi ju på film, tillsammans.) ♥ "JAG VILL NÅ' MER ÄN LEVA SMÅSTAADSLIIIIV!" jag älskar den sången. och tyvärr fick mina familjemedlemmar ta en del av de.







tack, tack, tack alla fina ni som grattat mig idag (ja, okej, igår då.) ♥


ps. det som ändå tog hårdast i hjärtat idag var gratulationen från min fina, saknade kusin anton. jag fick ett ♥. jag höll på att börja gråta. han fattas mig.

ps2. annars så fattades mormor & morfar, men jag tror de var med ändå. de var med i våra tankar iaf. så mycket som vi pratar om de. "BORDSPLACERING" och deras charader för några år sedan slår det mesta med hästlängder. haha!

LEO


24

NU, exakt 18.14 blir jag 24. Grattis till mig :)

Stop sending me mixed messages.



lilla linda! tur att hon skickade en print screen, eftersom jag inte kan se alla iphonesymboler på min htc.
älskar sista meddelandet! haha!


I don’t get drunk – I get AWESOME.

jag och lisa skulle åka in till stan igår och käka födelsedagarsmiddag med pappa. fira att lisa blev 22 förra tisdagen och att jag blir 24 denna tisdag. jag tyckte vi kunde ta buss, tbana, tbana. lisa tyckte vi kunde ta buss och sedan buss igen. SMART VAL SYRRAN. vi satt i kö i 40 minuter!! vi hoppade på buss1 16.25 och klev sedan av buss2 klockan 17.35. HAHA. men så mötte vi upp pappa och entrade hard rock cafe på sveavägen. haha, jag blev lite lullig på 1 & ½ öl. efter middagen så sprang lisa och pappa mot bussen och jag tog tunnelbanan mot medborgarplatsen. faan vad jag var lost. hahaha. men hittade fram till björnsan och klev in på kontoret där malin, robson och maxi satt. high five:ade grabbarna och fick två grattis! sen sa malin åt mig att inte prata, för jag stank alkohol. haha!




vilken tur att jag vaknade av mig själv 5 i 7 imorse och klev upp. för en stund senare kom malin in lite dramatiskt och vrålade; "JA MÅ HON LEEVA..." jag är sååå glad att jag inte blev väckt av den ljuva stämman...


RSS 2.0