Sunday/Night.


okej. sjukt nice. sista söndagen och sista dagen i februari idag. imorgon dyker mars upp och IMORGON är det MIN - ELVIRA's namnsdag och ALBIN's såklart.

annars, finns det mycket i huvudet, men som inte lyckas hamna i ord. vad gör man?

-


three days in a few words.

fredag - pappa satte upp min vita sminkhylla och svarta prydnadshyllan. braskit. han lagade också handfatet som läckte. nu slipper vi borsta tänderna i badkaret. vi åt gröncurrykycklingpastagrönsakerlunch. plus kaffe.

jag åkte senare till östberga. åt middag med malin, drack ett glas rött och kollade sen filmer.

lördag - åkte hem till mamma, plockade med henne till täby, där jonas och albin kom. tacosmiddag. leka med albin kväll och alla sov innan 23.

söndag - blev väckt av albin. blåsa såpbubblor inomhus! lisa åkte till jobb. mamma åkte till danskurs. albin och jag har lekt. han sover i barnvagn på balkongen. jag dricker kaffe.

tummy of pain.

har sån smärta i äggstockarna. jag dör - det gör så ont! :(

if you keep talking that BLAH BLAH BLAH. stop talking that BLAH BLAH BLAH.

alla i gruppen är överens om att alkohol hjälper. så nu funderar vi på att bli alkoholister istället, så vi kan skita i panikångesten och sedan börja gå på AA-möten. sarkasm. idag gick vi igenom alla säkerhetsbeteenden som vi måste lägga av med. (FYFAN VAD RÄDD JAG ÄR.) jag vill inte göra det.

idag var en bra dag. även fast man har ångest konstant i två timmar bara av att sitta på mötet, så känns det ju bra efteråt. på rasten idag när vi gick ut och rökte, så fick vi sällskap av båda pojkarna I och L. kan inte förklara känslan.. MEN JAG GILLAR DE SOM FAN. alla vi 7 har liksom någon form av connection. D, K, M, D, U, I och L.


i hate my life and i want to die / I AIN'T GOT NO IPHONE.


HAHAHAHAHAHA. jag försöker tvinga malin att ha den här låten när jag ringer henne.

FEEL-LIKE-CRAP!


I FEEL LIKE CRAP.
jag har pms. jag är pms:ig. böööh.

jag ligger i sängen. klockan är lite mer än 21. HERREGUD. pensionär-varning. men jag ska kolla på wedding crashers och SOMNA. har ställt klockan på 06.50. har chans till snoozing i 10 minuter imorgon. kan vara livsfarligt. kan vara underbart. får se om fröken K kommer reta gallfeber på mig imorgon också. lev och se.

(Summer and Sun)


grekland 2007.
vi leker i en onödigt brant och lång trappa som inte ledde någonstans. på väg ner igen!


turkiet 2008.
och här däckade kaptenen efter några glas alkohol. haahaa.


thailand 2009.
albin 15 månader chillar i solstolen.


OK/I'M/OK.

okej. mindre smink. bättre. halvlockat hår. locknarna fastnade liksom inte på mitt plattade hår. niklas svarade i telefonen, OMG-STOPPA-VÄRLDEN!! han är verkligen som ett litet lyckopiller när han pratar-NOT!! & nu är jag hungrig igen. men måste åka och bråka med SL snart. go TEAM EDWARD!

kan någon fylla på min sminkväska med 1 mascara l´oréal voluminous x5 och 1 mascara l´oréal voluminous 4X och en dream matte mousse foundation 021 nude? och färga min fantastiska utväxt? tack.


I'MNOTHAPPY!!

INGENTING ÄR BRA IDAG!!!! känner mig helt uppsvälld. sminket får en att bara se värre ut. håret är trasigt och fult. niklas förstår inte hur man svarar i telefonen. har bytt kläder typ sjuttiofemtusen gånger för ingenting är ok.

ska nog sminka av mig. göra något annat med håret. typ låna syrrans locktång och byta kläder IGEN!
I'M/NOT/HAPPY!!!

Quote.

"Even the most talented woman often turns into a idiot in the company of a man she loves."

SCISSOR/SCISSOR!



hahahaha. min svägerska (och vän) skickade nyss ett MMS. saxen!

totally/NOT/okay.

somnade på soffan och vaknade efter en timme. var på väg att resa mig upp men skulle vila ögonen lite till bara, och så vips sov jag 1 timme till. not okay.

har trott att jag var omättlig i två dagar, men nu vet jag vad det är som spökar. fel vecka i månaden. :(


DIAMONDS/FOREVER.

2 powerwalks. KALLT.
1 misslyckat telefonsamtal. FÖRSÖKER IMORGON IGEN.
helstädning av lägenhet. OUHHFF.
lagat en hel ny maträtt. GOD.


You should've made some plans with me/You knew that I was free.


I'm still standing for HOPE and glory.



suck. kaaan inte. göra läxan. vet inte. orkar inte tänka. analysera och fundera. i'm so sick of it. istället tänker jag bara på den dumma åsnan som jämt förstör mina fredagar. men det är inte anger management terapi.

jag saknar christin.

You/Make/Me/Sick.


känner mig helt mosig. mina kinder är helt rödblossiga. not hot. roar mig med sexandthecityboxen och att göra min läxa. man kan inte ha roligare!


I just wanna set you on fire. So I won't have to burn alone.




vi var på förfest i viggan i kamilla & victors lägenhet. anna, alissa, jessica, kamilla, maja, malin & jag och slutligen robban + kompis. vi sjöng singstar. sjöng och sjöng. efteråt blev det TGL. sämsta musiken EVER. roligaste var att kära gustaf fanns på plats. speciellt på dansgolvet! ♥

hej, jag vill bara ha en kram!" älskar att malin kramade hejdå till alla. garderobiären, tjejen i inträdes-kassan (hon var lite svår, dock) och båda vakterna utanför. BÄSTA. hahaha. och timmys mamma.

anna och malin sov här. men de drog tidigt imorse. pga privat ämne. jag är inte bakfull. underbart. har diskat bort 3-4 dagars disk. NICE. har kollat på snabba cash.. ööööh. what's all the fuzz about?


DON'T PISS ME OFF. BITCH!

ÄR DET MITT FEL ATT BUSSARNA INTE KOMMER I TID I SNÖOVÄDER?? ÄR DET MITT FEL ATT TUNNELBANAN ÄR FÖRSENAD PGA SNÖOVÄDRET?? TROR DU JAG VILL KOMMA 30 MINUTER FÖR SENT, TILL EN KURS JAG VALT ATT GÅ?? TROR DU INTE ALLA TYCKER ATT DET ÄR PINSAMT ATT KOMMA FÖR SENT?!? VA?!

PIKA MIG FAN INTE INFÖR HELA KLASSEN OM DET!
"
jag skulle uppskatta om ni kommer i tid. vi börjar prick 10. har rast prick 11. och ska vara tillbaka prick 11.15. och slutar prick 12."

DIN JÄVLA ÅSNA!!!!!! om du hade svarat i telefonen eller kollat din telefonsvarare, ELLER SMSET jag skickade så hade du FATTAT!!!! men du fattar för fan INGENTING!

just me and (you) and my silly thoughts.


But sooner or later your love is gonna make me bleed.

jag har lekt med världens sötaste hund idag. den var valp och söt! jag vill också ha! jocke & oscar satt och gosade med henne i knät. två hårda grabbar som blev mjukisar.



åkte förbi tolga idag igen. jag fick ett blåtand-headset. haha. bättre än mitt gamla headset. man kan tydligen inte lyssna på radio med den. bummer! jag som alltid lyssnar på radio. naawt.


DON'T/GO/DYING/ON/ME!!

JAG ÄR SÅ LEDSEN! JIM I GHOST WHISPERER, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. :'(

I'm the one who makes you laugh when you know you're 'bout to cry.


har fortfarande ont i tummen från igår. :((( niklas svarade äntligen i telefonen idag. gubben som arbetade under diskbänken är klar. hittade malins blinbling-glitter-hårband på filmhyllan.

tvätt.

My heart ain't breaking, 'cause I'm not feeling anything at all.

jag höll nyss på att skära av mig tummen när jag skulle laga middag till lillesyrran. blodet bara forsade. och jag skrek. min vänstra tumme är nu dubbelt så svullen som den högra och är helt bortdomnad, eftersom lisa virade en kökshandduk runt om. synd om mig. :(((

And there he goes. So perfect-ly.

min hand är röd av iskall kyla.


hit the telephone please, it's an emergency.

fick telefonskräck helt plötsligt. måste ju ringa niklas. idag.

Everyone has three lives.

a public life,
a private life,
and a secret life.


I know that when I see you I'm going to die.
I know I'm going to want you, and you know why. It's going to kill me, to see you with the next girl.
'Cause I'm the most gorgeously jealous kind of ex-girl.

But I should have thought of that before we kissed.

Born to be Cheap.


Hey, it's Frank!
tomas ringde upp. han sa att jag skulle ringa niclas, min B-A. jag tänkte ringa niclas, men så ringde jag till tele2 istället och pratade med någon som hette erik. han lät snygg. fast det förstördes när han sa "haj haj" istället för hejdå. ehm. och ja, nu har jag allså bytt abb. 3000 fria sms och ringa gratis till tele2:are. I LIKE.

borde väl ringa niclas nu då. då har jag ringt alla jag var TVUNGEN att ringa idag.

IT'S MY - BEFORE & AFTER.



...



uhm. aa. okej.

Wind me up, spin me 'round. Oh look at what I've found.



jag slog huvudet i kylskåpsdörren imorse. det gjorde ont. sådär ont så man blir riktigt förbannad och bara vill skrika. (!!!) plus morgonhumör liksom. har ringt kliniken och bokat ny tid. tomas svarar inte och det är så hemskt att prata in på telefonsvararen. hoppas han ringer snart, så jag kan ringa tele2 och fixa mitt abb.


You're on my ♥ like a tattoo.

jag älskar min nya tatuering!


shopping/for/labels, shopping/for/love.

haha. pappa posade med min väska, och sin warner music jacka.

jag hittade min dröm-spegel. synd att jag inte tog kort på själva spegeln :)

jättegullig lampa. knubbig.

vi gick nästan vilse på lagret. haaaaaaaaaaaaaaaha.

det slutade med detta. mönster till väggen. kaffekoppar. matlådor och värmeljus! <3


& nu väntar vi på att lisa ska sluta så vi kan gå & köpa pizza.

shoopshooop.

nu ska vi åka till IKEA. söndagsäventyr liksom.
vilken vårig IKEAbild jag fick tag i.

every hearts day.


would you be my valentine?

actually. it's pretty idiotic for us to have a love day to acknowledge those you love. I could write down the names of those who are in my heart. but it is enough that they exist in my heart and show them (in different ways) that I actually love them. socialize, laugh together and cry when you need - with someone who comforts you, be a support when the wind blows, be available when they want to share something funny or sad, listen, talk about things, hug and appreciate them for who they are. and all this I rather do on weekdays than on a holiday.


something I don’t like is when everything is so over-done. For example, Christmas Eve. I hate Christmas because it is so over-done. all the stress of buying Christmas presents, which people do not even have a need for. everyone do the dress up, there is excessive amount of food, (the same food every holiday), which no one are able to eat up anyway. and everything should be so perfect. Christmas Eve has become terribly overrated. what happened to socializing with those you love and have a blast night? instead of disappointed faces when they didn’t get the Christmas present they wanted. Christmas present! What the hell is a Christmas present when you can not celebrate Christmas Eve with your grandfather? for example.

it is enough that I love those I love. and they know it. 365/12. all day around the year, every year.


saturday, movie & phone night.

lördagkväll, sitter med fötterna på v-rumsbordet, med tv;n igång på the 40 year old virgin och har laptopen på magen och telefonen i örat. stefanie har ett dilemma. vad vore en kväll på tegel mot en hemmakväll. buhu.


Can you See us?

vad skönt det är att vara hemma. vad skönt det var att pappa kom och körde hem mig med bilen. vad skönt att få sova i min egen säng i natt. vad skönt att få stänga in sig i sitt eget rum och inte ta hänsyn till någon annan.

vilken lättnad det är att vara frisk nu. är fortfarande rätt seg. åt en grillad kycklingvinge till lunch/middag idag och några popcorn nu på kvällen och jag är tvärmätt. mina psykologer ringde och kollade vart jag hade tagit vägen idag eftersom jag inte var med på mötet, (även fast jag skickade sms!) de berättade lite om dagens träff och nästa veckas läxa. jag är så ledsen! jag som så gärna ville gå dit. nu måste jag vänta en vecka till!!!!! :(

ska lägga mig i sängen och kolla på GW. jag är helt kär i serien.
jennifer love hewitt är alltid så fin och jag som älskar spöken.

SAME AS IT NEVER WAS.



mår väl lite bättre idag. eller ja, ganska mycket bättre än vad jag gjorde igår. men blir yr så fort jag ställer mig upp. är jätteledsen över att jag missade gruppmötet idag. :( min bästa lilla grupp. fan.

jag är så groteskt äcklig. måste ta en lång dusch. pappa ska köra hem mig till täby ikväll.

water.

jag skulle göra vad som helst för att få dricka ett iskallt glas vatten. och behålla det. JAG HATAR ATT VARA MAGSJUK. jag är hungrig, men äcklad. fryser, och varm. ont överallt. vatten. jag är uttorkad.

euwävck.

kom hem 08 imorse. mamma är magsjuk. jag åt frukost för 30 minuter sen. antingen så är jag också magsjuk eller så inbilllar jag mig bara att jag mår illa. måste nog vila lite. 15:onde avsnittet av GW först.

across the universe, I go to other galaxies.

det var kallt att leka i parken igår med isak. men maria ringde och sa till oss att gå och handla kanelbullar, så då gick vi till bageriet och den gulliga tjejen och köpte en bulle.

direkt efter åkte jag hem till malin och linda. vi skulle kolla på avatar. HAHAHAHAA. SÅ STÖRT DÅLIG. jag tycker inte om avatar. efter 50  minuter var jag rastlös och tvingade ut malin på rökpaus. då var det polisbilar utanför. och så plockade poliserna ut polishundarna och sökte. och så började poliserna springa. vi stod där i 20 minuter som två gamla pensionärer utan liv. men det hände ingenting. så vi gick in och kollade klart på avatar.

the special song that makes you cry.


U-G-L-Y, you ugly.

har en ful.dag. vill egentligen bara gå och lägga mig och vara glad och gullig när jag vaknar. men isak står på schemat idag. så det är bara att rulla iväg med mössan långt nertryckt.

jag har plattat och inte plattat håret idag. underhåret och luggen är platta. resten ser ut som ruffs.

IT'S/NIGHTY-NIGHT.

träffade malin i liljeholmen, först gick vi ner till lövholmsvägen där vi spenderade 3 år i gymnasiet. flashbacks. nostalgi. minnen. maw. vi gick på en promenad runt 3kanten och gick ner till kajen vid cementa.

när tvärbanan kom stod jag och malin på varsin sida om gatan. när tåget åkte emellan oss sprang jag och gömde mig bakom en stor snöhög. "haallå? denice? dog du?" hahaha


nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ghost whisperer-er-er-er-er.

it's all about - you, freaking me out.



jag har inte gjort min läxa. jag vet inte vad jag ska skriva. kreativiteten är väck. idag för 7 år sen (SJU ÅR?!!) dog min kusin christofer i en bilolycka. ♥ gud, vad jag önskar att du hade fått leva. 19 år är ingen ålder.

måste göra läxan. på något sätt. hjälp?

HEY BABY!


igår åkte jag och lisa hem till mamma och åt tortilla-snacks till frukost. mamma var uppe till norrtälje och hämta albin, eftersom hans mamma och pappa blivit magsjuka. jag, mamma och albin myste hemma innan vi åkte till älvsjö och köpte en ny mobil av tolga. (haha. ja, i en affär.)

albin fick en gammal visnings-mobil. han satte den vid örat och sa "heej".


vi hann inte mer än komma hem innan steffi kom förbi. jag, albin och steffi åkte iväg på äventyr hem till steffis lägenhet i högdalen. jag blev rädd för våldsamma alkisar på tunnelbanan. albin också. men sen raggade albin åt mig på en söt kille. duktig brorson.

sen åt vi som sagt texas. MMMMUMS.


don't just point the gun at me. SHOOT!

trodde jag hade all tid i världen idag. men albin fick all tid. albin somnade nyss, lisa kom nyss, mamma och lisa är nere på texas och jag försöker fixa mammas gamla mobil och nya mobil. mat.

the truth about love.



allt i badrummet är utplockat och allt under diskbänken. bring it on, avloppsgubbar. jag tror jag har fått med allt i packningen som jag måste ha nästa vecka. blir tunga väskor att bära imorgonbitti.

jag är glad att jag får sova i min säng inatt. nu ska jag kolla på couples retreat. godnatt.

why do you wanna break my heart again?


igår var jag, madde, malin och lisa här och kollade på melodifestivalen. åt godis, naturgodis, grönsaksdipp och.... ja. det? madde berättade en äcklig sak om likmaskar när vi skulle sova. ush. det fick att krypa i kroppen på mig.

det blev lite ändrade planer för ikväll. har precis duschat för att jag egentligen skulle åkt till mamma. men jag är helt seg. så väntar in syrran, vi ska käka middag, mysa film och sova. klockan 6 imorgonbitti ska vi rymma.


jag tyckte det var roligt att ida ringde ifredags. tråkigt att vi inte kunde ses.
jag undrar hur roligt det hade varit att gå på förfesten och tegel med steffi och c/o i lördags.

You/Look/So/Good/It/Hurts/Sometimes.

i fredags var jag hemma hos malin och linda och drack vin. 
linda och niclas kollade in utbildningar.

malin skaffade "go ricki, go ricki"-naglar. (ricki lake!)

gustaf hängde också.

efter några glas alkohol ringde vi till pizzerian. niclas beställde en inbakad kebabtallrik. det var fyllekäk vid 21-tiden. bra skit, bra skit. sen åt jag chips. typ hela påsen själv. malin tog väl 10 st eller nåt. moi-tjockis.

vi kollade på den nya filmen precious. den sög. vi slocknade vid halv 2. hahaha.


LINDA MADE ME LAUGH.


Vem har djungelns slappaste underliv?
- Fladdermusen!

HAHAHAHAHA!!


I left my head and my heart on the dance floor.

utmattad. fan, kände jag imorse när min mobil dog på tunnelbanan. jag freakade inte ur, utan tog mig till zinken där jag sprang på D som också stod och väntade på bussen. skönt. (haha, hon trodde att killen jag gick över övergångstället med var min pojkvän. va? vem? säger jag och kollar bak. DAMN. han får gärna bli min pojkvän!)

det gick bra idag. vi är inte direkt främlingar för varandra längre, även fast det bara är 3dje gången, så är det 6 timmar och massa privata-berättelser. på rasten gick jag och U ut och rökte. hon tyckte att vi (i gruppen) hade blivit som en liten familj. det tycker jag var gulligt sagt. och idag fick vi en ÄNNU svårare läxa. aowghsh.


USH.

vaknade av mig själv 06.21 idag. bra skit. jag är startklar. bussen går om 20 minuter. möte i två timmar.
USH. VAD. JOBBIGT :(

donald/duck/på/äventyr.

huvudpersoner i filmen; linda, malin och denice. (hur längesen var inte det här då?)


I have something called a decision anxiety.

okej. nu är det såhär: jag har en fruktansvärt äckligt ful utväxt. jag börjar få lite smått panik över den. nu vill jag färga håret. men vilken färg? brunt? eller fortsätta på det ljusare?

jag är lite sugen på brunt..


Prince Charming on a white horse.

I feel ripped off by Disney movies. I feel ripped off because they lied to me when I was just a gullible little kid, and made me wish I could go to a ball and find the love of my life. I feel ripped off, because they made me hope for something impossible. I grew up believing that my very own Prince Charming would find me, and it would be lovely, and I would be happy forever and there would never be a spider in the bath, or a blown light bulb when I’m home alone, or a rainy day when I missed the bus. My Prince Charming would never let me feel sad. I honestly believed that, because seeing is believing, and that was all I’d seen.

But I was little then, and now I am twentytwo years old, and I wonder if Prince Charmings even exist. I’m glad I’ve realized now that even if I did find that perfect boy for me, sometimes spiders might still crawl up through the drain and I might only see them once I’d gotten all my bubble bath and candles ready. And I know that bus drivers are dickheads and won’t stop driving for someone who’s running to the stop, even if I do find the love of my life. I am glad that I know, now, that it’s okay if I never have a man like Prince Eric or Aladdin. Because Eric fucked a fish lady and Aladdin wears stupid pants anyway, and they couldn’t solve all my problems with a pretty song.


And now, if my very own Prince Charming came along, I wouldn’t even see him.


& I cannot text you with a drink in my hand, eh?


väntar på ett samtal från teresa. hon skulle ringa elva. haha och nu ringde hon. okej, nu ska vi gå vidare med detta också. känns fan lite bättre än igår. igår var en väldigt mörk dag. ♥


only thing i'm missing is a black guitar.


The devil inside wins the fight, always gets his way.

jag är less på att vara deppig nu. det är så jävla tråkigt att skriva en blogg när man är låg. hur kul är det att gå tillbaka om månader och läsa om när man var deppig. nu ska jag sluta skriva - tills jag har något kul att berätta. (farewell förever.) ha. ska sluta ha ångest, fortsätta äta mitt godis, göra min läxa och se fram emot fredag. hoppas på bättre tider och att vi räddar världen kanske.

FUCK THE DEVIL.


'cause you had a good girl, that’s a keeper, k-k-k-keeper. you had a good girl but didn't know how to treat her, t-t-t-treat her. silly boy get out my face.




pinsamt. jag började gråta i telefonen med maria idag. hon sa att jag inte behövde åka och hämta isak om jag inte orkade. men jag var redan på väg. jag fortsatte. tur det, för isak var söt. haha, han ville gå in på ica och handla. han hade 1 kinesisk krona i sin jackficka. haha. så när vi står utanför ica och diskuterar svenska vs. kinesiska pengar i sverige och kina, kommer denna kvinna ut från affären, och tittar på oss och skrattar. haha.

lisa och jag var och köpte cocacola och godis till paradise hotel finalen. jag är helt HÖG på socker.

Today.

Dagens vill ha: cocacola.
Dagens klädsel: leggings & tjockiströja.
Dagens frilla: hästsvans.
Dagens låt: john mayer - the heart of life.mp3
Dagens saknad: ingenting och ingen.
Dagens planer: utfört, misslyckat, statiol.
Dagens beroende: cigaretter och marias förtroende.
Dagens längtan: sova.
Dagens humör: lågt & tårar.


Remember in December?

THAILAND.






albin stjärtar kameran.


WHY/are/you/running/away?

There is no running away from these things that hold you down.
Do they complicate you because they make you feel like this?

är inne i en jobbig period igen. vet inte om jag tappade hoppet förra fredagen, när "psykologen K" avslutade lektionen med; "om vi någongång blir friska. heeeheee" JÄVLA CP! vafan är det för sak att säga? VA? jag kan säga att jag har väldigt få (inga alls) goda ord att säga om henne. just nu vill jag säga att jag hatar henne.

allt är dåligt idag. jag är ful. jag har noll aptit. jag är tjock. jag har inga cigaretter. jag är asocial. jag är jävla irriterad på att de väsnas så av äckel-gubbarna, speciellt att jag vaknade av det. SLUTA SLÅ I VÄGGARNA!!!!!!!!!!!!!!

jag har ångest av att jag kommer få mera ångest senare idag. jag vill ha cigaretter. jag är arg. jag är ledsen men jag kan inte gråta för jag är arg. arg på att jag inte kan fly ifrån mina problem. jag behöver tomas.

jag vill ha bedövning. jag vill inte känna något alls.


TGL is the shit!

tegel är så jävla bäääääääst. "folk vet hur man festar där" HAHAHAHAHA. WE DO!


Got my middle finger up. I don't really give a fuck.

....

jag har verkligen ingenting roligt att berätta om idag. bara något tråkigt och det är att jag hatar stambyte-gubbarna som härjar omkring och håller på. jag hoppas att jag mår bättre imorgon.


I'll be your lover too.

okej. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! vad ledsen jag blir! robert ser inte alls lika glad ut som jag gör när vi tar kort tillsammans. han tycker inte om mig! jag ser jävligt finurlig ut. cheer up, R-Pattz!

RSS 2.0