How can I put into words, the way you make me feel inside.

butterflies, goosebumps, euphoria.

jag fick inte somna inatt. jag var tvungen att skicka ett sms till N innan jag la mig. kvart i 02, skickade jag det. 07, ringde min bror och väckte mig. jag gallskrek på syrran och vi gick ner och hämtade lilla argbin och vagn..
pappa var här och satte upp hyllor i v-rummet. (nu kan jag äntligen plocka undan mer.) lisa gick till pizzerian och köpte kebabrullar. det smakade ingenting. ja, jag är sjuk. därför ingen smak och ingen aptit alls. lisa gick iväg på davids mösspåtagning och pappa fick passa albin medans jag försökte ta en powernap på soffan.
nyss kom mamma och storebror. jonas hämtade albin och skjutsade mamma till centrum. nu sitter jag och väntar på henne. känns helt ok. jag har liksom träffat hela min familj idag och jag har knappt lämnat lägenheten. :)

N tjatade ju verkligen på mig igår. tror ni han svarade på sms;et som jag försökte knepa ihop i typ 3 timmar? nix. jag ringde honom idag. tror ni han svarade? nix. men han ringde iof upp mig. så jag ska väl inte vara för elak. men han sa ingenting om smset.......... och så sa han att han skulle ringa mig efter träningen. "mm.." svarade jag bara. "varför säger du så?" frågar han. han vet varför jag säger så.

jag är alldeles för sjuk för att orka göra någonting. tycker att det borde vara en vanlig torsdag idag. men det är valborg och min näsa svider. inte helt ok.

It's the hard part but the true love way.

somnade av ren utmattning igårnatt. kommer inte ihåg speciellt mycket och har inget direkt tisbegrepp. jag vet att jag var arg, ledsen, livrädd och ångestfylld. när jag hamnar i en så stark ångest, vet jag inte vad jag pysslar med. jag irrar omkring som en upprörd zombie. som inte kan se eller känna verkligheten.

N har ringt mig typ 20 gånger idag. och jag har svarat på 4 av de samtalen.

när jag satt på tunnelbanan på väg till jobbet ringde han första gången. men jag ville inte prata inför allt folk. men ändå ringde han upp mig igen, typ fem minuter senare. sen dog mobilen. när jag sedan startade mobilen igen, hade jag 6 nya röstmeddelanden. dock inget vettigt intalat. sen stängde jag faktiskt av mobilen.  

sedan var det en sväng förbi voulla. hon är med bebis. den kommer i september. jag ska klippa mig hos henne, den 15 maj. hjälp. har då inte klippt mig på 1,5 år. ha ha.
direkt därifrån åkte vi till norrtälje. vi shoppade lite gottis på flygfyren och traskade sedan hemåt. jag och christin hade matchat varandra. mamma sa att det såg ut som vi hade ringt varandra och bestämt kläder.. det hade vi inte. vi har bara likadana skor, i olika färger. kjol & jacka i svart vs blå. samt luvtröjor som matchade färgerna på skorna.

vi åt middag och drack coca cola. albin tittade på sitt favvoprogram - simpsons. sedan skjutsade storebror ner oss till bussterminalen. och susade hem längs motorvägen. höll på att somna. jag startade mobilen igen och såg att N ringt igen. stängde av den lika fort igen.. sjönk ner i stolen och lyssnade på min musik istället.
väl hemma igen. och det förste jag gjorde, var att sätta mig vid datorn. och så ringde telefonen. N. denna gång svarade jag. kändes som ett jättelångt samtal. men det var bara 20 minuter. men efter de minuterna blev han så arg på mig, för att jag inte sa något, så han sa; "okej, säg ingenting då!" och så sa han hejdå och la på. tio minuter senare. ringde han upp och sa "hej, jag har lugnat ner mig nu." han sa; "du får aldrig göra såhär igen. jag blir arg."

jag vet inte vad som händer. jag blir tokig. han ringde igen och sa; "jag somnar snart.. bla bla. puss" jag var tvungen att skicka ett sms för att avleda. "sov du. jag lovar att jag har skickat ett sms innan du vaknar imorgon. va inte arg snälla." jag trodde han skulle köpa det. men fick istället svaret; "nej jag sover inte. nej jag ska inte vara arg. men snälla skicka snart."

jag hatar det här.

People say our babies are walking this town.


abbi är så jävla söt. han fick en ny vagn av sin mamma idag. vi har inte gjort något speciellt, men fort gick dagen iaf. jag känner mig helt bombad i huvudet. magen är alldeles snurrig. det bästa är nog om jag lägger mig på soffan och glor vänner och sen tar ett bad. jag är ganska smutsig.

herregud, det är maj snart. första maj då fyller jag 21 och ½.

I'm too young to feel this old.

klockan är bara 21.05. och jag är dödstrött. somnade hemma hos mamma i soffan. efter vi hade hämtat mat från texas. jag mådde illa och kände mig snurrig. jag fick sedan skjuts hem av jonas & christin. fram till porten. det kändes helt lyxigt. annars skulle jag kommit hem, typ nu.

jag har bytt om till PJ och sitter med tandborsten i käften. jag dör av trötthet.

inatt,
vaknade jag av att jag knappt kunde andas. gjorde jätteont i bröstkorgen. jag tänkte väcka N men det kändes onödigt. väckte honom senare och sa att jag inte kunde sova - för att det gjorde ont. han frågade varför. men jag svarade inte. sen somnade han om igen. och jag låg vaken. hoppas jag kan sova utan att det gör ont inatt.

Butterflies, goosebumps, euphoria.

jag gillar att ica har slemgula påsar istället för vita. jag gillar inte att jag fortfarande har skavsår på hela fötterna. jag fick köpa marlboro light 100's istället för vanliga. i-landsproblem. men nu har vi lax, ananas och coca cola hemma. mm. gott.

woho! strax kommer C, A, J och plockar upp mig. vi ska åka till södermalm. lisa ska ju iväg på middag & teater ikväll. :) i love, love, love my family.

if you love someone put their name in a circle, instead of a heart, because hearts can break, but circles go on forever. but i put your name in a heart, because i know it will break. :)

You are the first to take your clothes off.

hela lördagen började med att åka buss upp till norrtälje. det var kalas för storebror. först att anlända var familjen rosén. därefter kom christins storebror och sedan resten av familjen valtersson. plus moster. kan ju säga att mittpunkten var albin. mycket märkligt måste jag säga... NOT.

christin hade gjort en jättemumsig smörgåstårta. och sen tårta efter det. och vin på det. och så kaffe, så klart. jag och christin mixade ihop deras nya utemöbler och sedan satt vi på balkongen. hemfärd vid 20. vid 21 kom anna över. eeh.. och vid midnatt sprang jag ner till täby centrum och roslagsbanan.

så himla frustrerande att roslagsbanan stannade i åkers runö. tåget blev inställt, för några idiothuvuden hade kastat grus på rälsen. gaah. ensam i åkersberga. not hot. ersättningsbussen skulle komma om 20-25 minuter. "men varifrån?!" jag började följa efter alla andra. haha. jag hade ju ingen aning om vilket håll jag skulle åt. men vid någon väg började allt folk splittras och jag blev lite rädd. haha.

som tur var, kom det fram en kille till mig och frågade om jag visste var mcdonalds låg. "nej!" svarar jag. det visade sig att han också var från täby. så vi slog sällskap och hatade åkersberga tillsammans. vi gick runt och snackade ett bra tag, innan vi hittade mcdonalds, där stod vi och väntade tills hans kompisar kom. och de väntade med mig tills min taxi kom. :)

måste säga att min nya vän, gustav,
var sjukt het. fast kanske lite väl ung.. tänker inte tala om hur ung. men verkligen ett litet lammkött! och trevlig.

N blev grinig när han ringde och jag sa att jag hade hittat en ny killkompis. men! jag vill liksom inte gå helt ensam mitt i natten i ett mörkt åkersberga. som om jag hittar där. först var jag på väg hem med taxin, eftersom N inte svarade när taxin var på ingång. men så ringde han, och taxin fick vända. HAHA. var väl inte hemma hos honom förrän klockan var typ halv 2.

taxichauffören var gullig och stängde av taxametern när vi hade pratat om hur dumma killar är. haha. sen väntade han tills jag hade kommit in i huset. i hallen mötte jag en mjukisklädd N med treo i ett glas. "jag måste dricka det här." jag var ganska lagom irriterad och arg då, så jag svarade knappt. vi smög upp för trappan. och så stannar N. "känner du hur illa det luktar?" jag bara kollar på honom. "lukta!" så sniffar jag lite och svarar inget direkt. "känner du? det luktar typ gammal mat.. eller instängt." gulligt liksom..? jag svarar bara, öppna fönstret då. 
 
herregud, vad stökigt hans rum var... jag bara stannade upp. så tog han mig i armen och knuffa in mig i rummet med sängen. det första jag gjorde var att slänga mig i sängen och kröp ihop och glodde på tvn som stod på. det var SNL, med james franco och då blev jag glad. haha. väldigt trevligt sällskap jag var. N slängde sig bredvid och sa att han skulle sova innerst, så han försökte knuffa bort mig. jag var på väg att rulla bort till andra sidan, men då höll han fast mig och la huvudet på min bröstkorg och sa. "jag hör ditt hjärta. det slår jättefort.. dunkdunkdunk.

vi var verkligen inte synkade igår. haha! och vad han snarkar. jag somnade till vid halv fem och vaknade vid 6. och hade varit kissnödig sen 02. men vågade inte gå ut och leta efter toaletten, orkade inte klä på mig eller gå ut i täcket ifall man skulle möta någon förälder... och sen var jag skithungrig. hade inte ätit sen 14 tiden.
paparazzi. nice ass? hah.
det var iof extremt jobbigt att gå från huset till tåget imorse. walk of shame. svartklädd i solsken. lördagskvällens smink en fin söndagmorgon. knullruffs och allmänt ush. plus då, trött, hungrig och kissnödig. som tur hade jag christin i luren.

walk of shame #2 i täby var inte alls lika hemskt. jag var bara mest koncentrerad på att försöka inte kissa på mig. nu har jag varit hemma i 3 timmar. malin var här och solade på balkongen. snart måste jag tydligen klä på mig och möta upp syster för att handla mat. jag orkar inte gå ut.. :P jag vill sova! saknar en natts sömn.

i know i've done a lot of bad but i never been in bed with another one. trust me.

den ultimata Walk Of Shame.

guuud, vad jobbigt. vilken jäkla kväll igår. fast när jag tänker efter, så var allt så komiskt. jag håller på att dö av hunger. har inte ätit sen jag var i norrtälje igår. det är cirka 21 timmar sen. svälter ihjäl. trött är jag också. har inte sovit mer än 1 eller 2 timmar inatt. gah... berättar sen.

Now this is the sound of a broken heart.

dagen började med ett MMS. "Hej faster. Är du vaken? Kommer du inte snart? Jag längtar efter dig. Puss från Abbi." haha. aaaw. när jag var påväg till bussen, kom jag på att jag hade övermatchat min outfit lite väl mycket. vitt, svart, rött och blått.

en liten stund efter o9, satt jag på bussen upp till norrtälje. när jag kom fram, sov abbi. i ungefär fyra timmar var det; kaffe, grey's anatomy, tvättstuga, dammsugning, däck-bud, och diverse städ-saker, innan vi kom iväg till lunchen.
sjukt fräscht och gott! :) okej, ska inte försöka dölja något. vi tog ett varsitt glas vin. och sol stod på menyn. kunde inte blivit bättre.

det shoppades en del också. jag absolut älskar min nya jacka. någon gång vid 18-tiden började vi stega hemåt. HAHA, då hade jag så fruktansvärt ont i fötterna. jag hatar att jag så lätt får skavsår. annars var dagen perfekt. ja, juste. när vi gick hem.. GISSA vilka vi träffar. haha. katarina och david, från turkiet!! så konstigt, så fel ställe.
innan jag fick skjuts ner till busshållplatsen, så satt abbi i sin bil och kollade på vädret.. eller mannen som pratar om vädret. bussresan var verkligen harmonisk. men vägen hem.. gash, mina fötter. jag hann inte vara hemma mer än 30 minuter, (slänga i sig lite middag, byta om, byta skor) för sen skulle vi till björn.
vi har myst och kollat på dude, where's my car, för det bestämde bubben - som bossade över fjärrkontrollen.

jag är helt slut just nu. slökollar lite på sex and the city - the movie. men måste sova snart. ny dag imorgon. min önskan är att få tid i tvättstugan, asap. har inte tvättat på ett tag. vilket betyder. snart inga rena underkläder.. bu. godnatt.

The whole club was looking at them.

(fan vad jag fick kramp i armen..)

det är iof inget roligt förräns vid.. 03.27 och vid 06.41kenza sjunger.

rodrigo "rodde" pencheff, sibel (iloveherblog), filmon michael från bounce (het!), baren/färjan håkan, soran ismail. väldigt rolig blandning av folk igår måste jag säga.

det började med att madde, jag och lisa käkade middag här. därefter drog jag och madde in mot söder och träffade grabbarna ilan, martin & en till. vi slängde vår sprit i en papperskorg, eftersom vi skulle in på bar 122. grabbarna satt ju och glodde på fotboll. 3-1 till hammarby. yes, för när den var slut, rörde vi oss till releasefesten.

idag har jag bara legat bakfull.. åkte hem vid 17-tiden. himla smart drag. rusningstiden. uuh.

flo rida's releasefest på malmen.

det känns som jag går i min fars fotspår.

igår var vi på flo rida's releasefest som mitt f.d jobb, warner music, fixat. jag ska snart uppdatera, måste ladda över till datorn och ladda upp på youtube, med videon när flo rida entrar scen. och när han sprutar skumpa på hela publikhavet. haha. och det var tydligen kenza de sjöng "it's your birthday" för. det fattade jag nu först, när jag läste det på hennes blogg. efter ett tag med allt knuffandes så backade jag och madde. vi hälsade på alkoholen i baren istället.

nu ska jag fortsätta halvligga i soffan, med gårdagens partykläder och äta upp mina popcorn. write for you later.


Because you use me and I like it.

albin var jätteglad när vi gick omkring i alla tjejaffärer i täby centrum igår. han glider omkring i sin vagn, (pimp his stroller!) som en liten latmask medans man slavar för honom. men när man får det där leendet, alla pussar och gos, så är det värt det. ♥

middagen åts på coffee corner, då sov abbi. systembolaget och sedan traskade vi hem. vi hann sitta i solen en stund, medans vi väntade på storebror. fast det var lite lagom blåsigt och albin behövde byta blöja, så vi gick hem. bara en stund senare kom albins pappa - och vilket leende de båda fick. så gulligt! :)
lisa och jag hade bestämt att vi skulle gå och handla mat, när albin blivit hämtad. men vi var så otroligt trötta. jag hade bara sovit 3 timmar när albin lämnades hos oss på morgonen. lisa fick ta en powernap när albin sov på morgonkvisten. jag drack kaffe istället. men iaf, så vid 19-snåret traskade vi hem till kristin och drack vino. as you know.
men det blev en tidig kväll. vi var hemma lite innan 23. och denna natt behövde jag sömn. för imorse kom albin igen! ja, och sen åkte vi på äventyr. hela vägen till farsta. för farmor ville gosa med abbi. 10 timmar senare träffade vi upp albins pappa i danderyd igen. han fick mig att gå och handla en coca cola till honom. för mina pengar. kände mig lite manipulerad. "men då tar jag med abbi!" sa jag och gick. haha.
egentligen orkade vi inte. men jag och syrran blev avsläppta utanför ica. för vi behövde handla mat. och övertröttheten gjorde oss jätteflamsiga. så med tunga kassar, flabba vi hos hela vägen hem. plus att jag insåg att påsken har kommit och gått och jag har inte druckit påskmust.. så vi köpte. det var också tungt.

det känns inte som fredag. och jag är jättetrött. kommer det vara soligt imorgon?

You'll still be the sweetest little baby in town.

abbi is here. han sover. och så fort jag orkat klä på mig, sminkat mig, druckit kaffe och ja. så ska vi åka iväg på äventyr. :) mysig kväll igår, med vin, oliver, blades of glory och sånt.

Jimmy: I see you got fat.
Chazz: I see you still look like a fifteen year old girl, but not hot!

Stranz Van Waldenberg: "No.. Katie, come back... we love you and stuff..."

I hope my boyfriend don't mind.

förra onsdagen när jag nattvaktade isak, så fick jag höra ett och annat gott ord av föräldrarna när de kom hem från sin mysiga night out. jag hade berättat om mina planer som au-pair i USA och de kände människor där. de vill hjälpa till med familj osv. de sa att de kunde rekommendera mig och att de hade massa bra saker att säga om mig. (ingenting är ju säkert på hur allt blir.. men bara att de erbjuder sig.) helt underbara!

dessutom fick jag behålla deras hemnycklar.. herregud. de litar verkligen på mig!

på långfredagen, var jag uppe i norrtälje och firade christin, med hennes tjejkompisar. jag gillade verkligen christins fru, katrin. och att hon försökte para ihop mig med sin bästa vän patrik. haha. eftersom lilla christin skvallrat om mina "osvenska" killar. haha. "du ska ha en svensk kille.. patrik är världens snällaste!" :)

i måndags hade vi mys hemma hos mamma. vi åt en annandag-påsk lunch/middag. gick på promenad och hade trevligt. albin har blivit stora killen. går gör han också. inte själv. men han går. och jag trivs när alla vi umgås. vi fem och albin. ♥

det var massa jobb i tisdags. först på kontoret. då jag fick höra att jag var präktig? jag har alltid tyckt att präktig varit ett negativt-klangande ord. men så slog jag upp det. det var inte så pjåkigt. det var helt förträffligt ;)
killarna fredde & anders was there. jag älskar när de är där. deras ironi och deras jargong. jag önskar att jag fick vara deras prao och hänga med de hela dagarna. fan vad man garvar när de är i närheten. anders berättade en rejält hemsk händelse om en mamma och baby på ikea.

direkt från kontoret till vasastan åkte jag och passade isak.
jag gav isak en present. 3 dvd-filmer. bl.a en piff & puff film. gud, vad glad han blev. haha. men han kan inte uttala piff & puff. så det blev. pipp & puss. efter det, hem! och då blev det en middag tillsammans med anna och lisa. plus popcorn och guitar hero.
jag hatar vår granne KENT. haha!

idag var jag med isak också. vi var ute i solen och letade pinnar. hängde i lekparken och sprang omkring. isak hittade en pytteliten hund i koppel och sprang fram. och jag efter. tanten var trevlig och kallade mig "mamma" ett flertal gånger. jag orkar liksom inte rätta folk längre - att jag inte är isaks mamma. när han ropar på mig, ropar han; "mamma nis!" så jag kan ju förstå att folk tror att jag är hans mamma.. haha.
isaks föräldrar kom hem med en flaska champagne till mig. så fina. men det är inte över. vi ska träffas mera. som de sa; "vi vill jättegärna att du kommer och hälsar på, eftersom du betyder så mycket för isak. han tycker verkligen om dig. och vi är ju kompisar." AAGH. gör det svårare bara! och kramkalas till höger och vänster. snyft.

till middag blev det texas med mamma och syster. otto was there. gulliga otto. ♥

Black velvet and that little boy's smile!

jag och lisa passade abbi i torsdags. älskar den jävla ungen! ;)

i fredags hade jag och lisa tvättstugan. k-a-o-s. jag har aldrig varit med en hungrigare tvättmaskin. vi hade bara solo-strumpor när vi var klara. vafan! på kvällen åkte vi till söder. vi somnade helt utmattade och vaknade till doften av kaffe. christin, jonas och albin joinade oss senare. vid 18.30 satt vi på finrestaurang med varsitt glas vitt.

efter middagen somnade abbi och jonas, och mamma. jag och lisa väntade på christin. när hon gjorde något i hytten. vi roade oss med att ta kort på oss och leta efter folk.

det ar väldigt folktomt i korridoren. förutom en man. lisa gillade det.
vi tre gick sedan iväg och drack drinkar. och lyssnade på människor som sjöng karaoke. och folk som pruttade i tomma toalettbås. sa åt störiga barn; "kan ni gå härifrån?!" råkade kasta ur sig lite för höga förolämpningar. blev uppraggad av en man med för hemsk andedräkt. plus att han skrämde livet ur mig det första han gjorde. uyäck. rysningar.

på söndagen anlände vi till stockholm igen vid halv 4. när alla skulle av båten, tappade en onykter man sitt flak öl, rakt ner i trappan, och ölen i sin tur trillade ner mellan trappstegen och kunde hamnat i någons huvud. tur nog hände inget. precis utanför entrén tappar en ung berusad tjej, sin kasse med 6 vinflaskor. samtliga går sönder och marken blir vinröd.

en extremt alkoholiserad man närmar sig abbi när vi står vid entrén. abbi är i jonas famn. jonas blir förbannad på mannen och armbågar honom. inte hårt, men som "back off" jag blev stolt :) mannen hade en sönderskuren tumme och blödde ner hela skjortan. blä.
jag och lisa hann inte ens komma hem. vi blev direktbjudna hem till lill-kristin. på middag och wipeout. och vi drack öl. sen blev alla vi tre bjudna över till morbror på efterrätt och sällskapsspel. vi gosade med hundvalparna. åt fruktsallad med vaniljglass och vispgrädde. samt kaffe & te. spelade pictonary. lisa, kristin & emma - mot - mig & björn. jag och björn vann inte. haha. men gud, vad kul det var!

i måndags spelade vi twister på vardagsrumsgolvet och åt pannkakor med glass och strössel.
i tisdags hade jag gråtkalas och jobbade. hade tjejmiddag på kvällen och somnade med min nya pocketbok och fina drömmar.

idag är det onsdag och jag sitter i en lägenhet i vasastan med en sovande isak i rummet bredvid. vi var utelåsta i 2 timmar idag. tills föräldrarna kom hem i taxi för att låsa upp dörren och ge oss mat. sedan for de iväg igen. haha :) nu ska jag packa ner Tiny (den lilla till höger). jag längtar efter att få krypa ner i min säng. i love having you in my bed.

GRATTIS PÅ 20+ DAGEN, SVÄGERSKAN! ♥

RSS 2.0