Bästa bloggkommentaren!

"jag har tråkigt. jag vill läsa din blogg. varför uppdaterar du inte typ sju gånger om dagen? :):):):):)"


hahha. uppdatera sju gånger om dagen? nu fick jag prestationsångest ;)


kan blogga om att jag ska ut på mobilpromenad om 10 minuter! vi får se om det händer något skumt denna promenad.. haha, I kind of wish not.


Men det finns en anledning till att jag faktiskt är här med dig ikväll eller, eller eller. För du kunde valt vem som helst till att följa med dig hem ikväll. Någon mer speciell. Men nu är det bara vi två här. Du, Philip, Philip är.



jag och linda var sjukt snabba igår. även fast vi gjorde vårat saktaste. var tioe minuter tidiga. hann tillochmed köpa med oss middagen till biografen. haha. wraps. vi som hade varit och handlat måndagsmaten redan på söndagen. men vi åt liksom inte? båda kände hur hungriga vi var när vi satt på bussen in.. haha. duktiga!

filmen var väl bra. men inte direkt vad jag hade väntat mig. efter ett marathon.. med bara massa krigsscener och bråk, skepp ohoj, så var den här filmen tvärtemot. värsta kärleksfilmen! omg.. men depp var lika snygg som vanligt! fast jag blev lite kär i den där kristna snubben också.

fast ändå, film 2 är fan bäst. dead man's chest.


efter bion så åkte linda till medis för att öla med niclas. jag hann inte ens hem innan jag skulle träffa en gammal killkompis och kolla film. (hahahaha.. kan man kolla fler filmer än 4 filmer på mindre än ett dygn?! tydligen..) jag blev upphämtad med bil utanför tunnelbanan och så åkte vi hem. satt i soffan och glodde. haha, gud vad seg och trött jag var. roligt sällskap, hej. somnade i soffan gjorde vi också! med smink och allt.. bah? fast jag vaknade till flera gånger. för för det första så var det, #1 SVINVARMT och #2 så var lampan tänd. och jag kan inte sova när det är ljust. jag kan typ aldrig sova. men whatever.

imorse var det att gå hem, "walk of shame" haha. men jag var tvungen att svänga förbi ica och handla tvätt- och sköljmedel. jag hade ju tvättstugan 11.



men nu så. NU ÄR ALLT KLART. tvättstugan. och så har jag plockat upp alla kläder som på något konstigt sätt alltid hamnar på golvet. vädrat sängkläderna också. men de trillade ut genom fönstret och ner i rabatten 3 våningar ner. jippi!


nu ska jag vila lite. och sen blir det kvällspromenad!


little things 35.


Savvy?

jag och linda är precis klara med vår P.O.T.C-marathon. (pirates of the caribbean) ettan kollade vi på igårkväll. var väldigt svårt att hålla ögonen uppe sista halvtimmen. efter filmen somnade jag direkt. och de andra två har vi kört på rad idag. nästan 5 timmar.. och vi missade det fina vädret. haha. men vad gör det? sommaren har ju ändå bara börjat ;)



nu står linda i duschen sen är det min tur. efter det gäller det att skynda oss in till stan för att kolla på pirates of the caribbean FYRA. hahha. vilka nördar vi är. men älskar man johnny depp så gör man. han är så sjukt snygg ju. jack sparrow. captain jack sparrow.

Bussblogg.

Sitter på bussen med Linda. Big brother-madde och minela och den tredje oasen-deltagaren är på bussen. Vi åker ju förbi Big brother huset snart. Söndags-live.

Annars så sitter vi längst fram bredvid busschaffisen. ^^

Oh mama, mama, I ♥ you.

hann med telefondejt med världens bästa ells imorse. haha, en bakfull ell också! ;)



sen åkte jag hem till mamma och gav henne presenten, pussades och kramades. ♥

det är liksom loppis på hela hornsgatan så det var knökat med folk på heeeeela trottoaren. var tvungen att gå ute på gatan för att ens komma fram till porten. irriterande när människor bara står still som värsta stoppklossarna! GET OOOUT OF MY WAY! ;)

nu är jag hemma. skulle egentligen bara hem hit och vända. ska slänga mig i duschen, packa om väskan och sedan åka mot öst igen. woop woop.


I think the universe is trying to see how far I can bend, before I break.

på lördagen skulle vi gått på skrattstock på långholmen, dricka öl osv.. men det var helt grått ute, det blåste som fan och regnet var på G. kände inte alls för det. så vi låg hemme och glodde skräckfilm. hahaha. asså, INDISOUS är så jävla läskig. jag gallskrek. jag hatar när folk dyker upp ur tomma intet och skrämmer livet ur en. eller när en människa är där ena sekund och så blinkar man och så är det borta. aaaaaaaah.


Cause I didn't mean to hurt him, he could have been somebodys son and I took his heart when I pulled out that gun. Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum. MAN DOWN!

fredagen var min lediga dag. ha ha. vaknade astidigt.. självklart då man planerat att man kan ha världens längsta och skönaste sovmorgon. oh no.

istället städade jag lägenheten. såg ut som ett helt annat hem när jag var färdig. då gick jag ut på balkongen för att sola lite. men så blev det värsta festen. minst 10 flak med fulla och glada studenter åkte förbi. fan vad avis jag blev. jag vill också stå på flak igen. (fast det är fan hundra gånger roligare att åka flak inne i stan!) hahaha, vissa fick ju senap över sig!! inte jag.


stackars studenter som blev stoppade av farbror blå.




åkte och mötte malin sent på kvällen i mörby. eftersom inte erik var hemma under kvällen så kunde vi glatt kolla på big brother. och efter BB gick vi ut på en låång promenad. något annorlunda fredag än för en vecka sen.. ;)

det tråkiga var att min stegräknare ställer om sig till noll vid 00.00. 2 minuter över midnatt skulle jag kolla hur många steg vi gått.. 289? jag bara, vafan?! nu vet jag ju inte hur många steg vi hann gå innan midnatt.. bu. måste vinna tävlingen med christin och helena. *vinnarskalle*


blogging from the phone.

Jaaaaaa. Det funkar att blogga från min älskade mobil!! Vi kollar på matchen mellan Barca och Manchester. 3-1 kan det bli mer spännande????? ja, förmodligen... ;)

little things 34.


little things 33.


Get out of your head and into your life.

Panikångest uppkommer hastigt och utan någon synbar yttre anledning. Uppstår ofta i pressade situationer men kan för vissa komma till synes oväntat. Vanliga symptom är hjärtklappning, yrsel, bröstsmärtor, kvävningskänslor, domningar, stickningar i händerna, en känsla av att hjärtat stannar, overklighetskänslor, känsla av att man kommer svimma eller dö.

Den drabbade personen kan börja dra sig undan från sociala aktiviteter av rädsla för vad andra ska tro och tycka, något som kan leda till komplikationer i form av social fobi och torgskräck (agorafobi). Panikångest kan uppstå när en person känner rädsla för att bli ensam eller misslyckas på annat sätt i livet under stark och/eller långvarig stress/ångest.



JAG BESEGRADE PANIKÅNGESTEN.



den 12 mars 2009 var jag med i en bussolycka. först tänkte jag länka till det inlägget, men insåg att det är ifrån min gamla blogg och den får ni inte läsa, såhär är inlägget jag skrev samma dag som bussolyckan och dagen efter:



”jag går omedvetet och ofrivilligt igenom buss-situationen i huvudet. den första chocken släppte nog när jag kom hem. eller jag vet inte. jag var fortfarande skakis i bilen, när mamman hämtade upp mig - in the middle of nowhere. mådde dåligt förut. kände mig snurrig i huvudet. nu har jag vilat en stund. i mitt flickrum. känner mig väldigt trött. jag kan inte få stackars busschauffören ur huvudet. och hans ögon. jag tycker så synd om honom. ingenting var hans fel.. hoppas att han inte har dåligt samvete.”

2009-03-12 @ 21:47:21
 

”när jag klev upp imorse hann jag bara starta kaffebryggaren och sen fort in i badrummet. jag spydde som en räv. & kallsvettades. det enda jag hade i huvudet var "jag kan inte sjukskriva mig idag!" måste till jobbet. efter att jag spytt och sedan klätt på mig, så åkte jag. nu är jag här. på jobbet. på värmdö. är inte hungrig och har inte ätit. vågar inte äta. men kaffe fick jag här. bebben sover. ”

2009-03-13 @ 10:25:38 




var helt chockad hela dagen. drömde mardrömmar på natten och morgonen efter när jag skulle åka till jobbet började jag kallsvettas. ångesten bara växte och sedan kräktes jag fram tills jag var tvungen att åka. varje dag började jag må sämre och sämre. hittade på ursäkter för att slippa gå ut. ville inte jobba, ville inte göra någonting. det gick så långt att jag sa upp mig från jobbet. 

jag började förstå att det var någonting konstigt när jag skulle åka tunnelbana mellan hornstull och gamla stan. 4 stationer, cirka 7 minuter. jag trodde jag skulle dö. jag kunde inte andas. kunde inte röra mig - som om jag var helt förstelnad. händerna började stickas. jag blev helt yr och kände mig instängd. en väldigt stark klaustrofobisk-känsla. kallsvettades och visste knappt var jag var eller vem jag var. ville mest av allt bara fly, försvinna, komma därifrån. kunde knappt gå när jag skulle gå av. som tur var, var min mamma med mig. när jag kom av tunnelbanan grät jag helt hysteriskt. var helt otröstlig och kände mig fullkomligt paralyserad.

det eskalerade. jag mådde sämre och sämre hela tiden. kunde tillslut varken åka buss eller tåg. det eskalerade ännu mer och jag kunde inte gå in i affärer. jag kunde inte vistas bland folk. till slut blev det så allvarligt att jag inte kunde gå utanför ytterdörren. lägenheten var min trygghet. här kom inte panikångesten åt mig. här kunde jag slippa all oro och all ångest som misshandlade mig.


ett minne som fortfarade är väldigt starkt är den gången jag skulle åka upp till norrtälje (tar mellan 45-55 minuter) med buss. jag började förbereda mig 2 timmar innan bussen skulle gå, försökte intala sig själv att det kommer gå jättebra. andas - var bara lugn, åk bara bussen.

jag stod i hallen.

skakade.

grät okontrollerat.

tappade allt, satt förstelnad på stolen och grät.

stirrade på ytterdörren och vågade inte gå i närheten.

världen utanför är ju livsfarlig. jag kan dö.



jag var helt hysterisk. förvirrad. arg för att jag var inlåst i mig själv. arg för jag inte kunde leva mitt liv. arg och förbannad på konstiga känslor inombords som jag inte förstod mig på. tillslut efter många samtal med mamma och skrik och gråt och uppgivenhet. så gav jag upp. grät så mycket att jag varken kunde prata eller andas. jag sa att jag stannar hemma. jag går inte ut.

som den underbara storebror jag har, så kom han ner från norrtälje med bilen och hämtade mig. bara så jag kunde komma dit och umgås med min familj en liten stund. ♥



levde med skiten i någon månad innan mamma fick nog och ringde till min gamla psykolog. (ja, det har hänt massa skit i mitt liv som jag varit tvungen att gå och prata om med någon) jag fick en tid nästan direkt. de började utreda mig och kom ganska snabbt fram till att det var panikångest och agorafobi. jag fick vänta över 6 månader på att börja i KBT-gruppen. kognitiv beteende terapi. förstå att gå 6 månader med panikångest som man inte vet hur man ska hantera. kändes som jag satt i fängelse i lägenheten under det halvåret.

KBT:n var det bästa jag gjort.


idag är det 1 år och några veckor sedan KBT:n slutade. och kolla var jag är idag. hur jävla stark tjej är inte jag? idag gör jag vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. jag har lagt av med alla mina "säkerhetsbeteenden" som man börjar använda sig av för att skydda sig själv från ångesten. säkerhetsbeteenden gör egentligen bara allt värre. idag är jag inte ens orolig över att få en panikångestattack. jag vet ju hur jag ska agera och tänka när den dyker upp. ibland dyker den upp när man minst anar, men jag blir inte helt paralyserad och flyr. fly inte, det är det värsta man kan göra när man har ångest. jag accepterar bara läget och låter skiten gå över och sen fortsätter jag utan den.


jag åker buss, jag åker tunnelbana, jag åker x2000, jag går utanför ytterdörren, jag går i affärer, jag går på drottninggatan i stockholm..! jag går i skolan, jag pluggar, jag träffar nya människor. jag älskar att träffa nya människor. jag fladdrar runt överallt mest hela tiden. jag har fått mitt liv tillbaka. dessutom fick jag ett ännu bättre liv än vad jag hade innan. bonuspoäng.


men allt har jag inte gjort själv. visst, jag har gjort grovarbetet själv. men det hade jag aldrig klarat om jag inte hade haft mitt skyddsnät. min underbara och stöttande familj. det var inte helt enkelt för dem heller. de hade ingen aning hur de skulle tackla mig när jag väl gick in i ångesten eller fick en attack. heder åt dem! mina vänner som inte dömde mig och höll mig kvar.

min underbara extrafamilj, som jag är barnflicka hos. de har verkligen stöttat mig genom allt, hela tiden, hela vägen. maria vägrade ge upp på mig. hon trodde och litade på mig, hon gav mig fullt ansvar över hennes son. det gjorde mig stark, att även fast jag själv inte litade på mig, så litade hon på mig.


JAG ÄR SÅ JÄVLA STOLT ÖVER MIG SJÄLV.


Took my life from negative to positive.

VAAAAAAAAAAAARNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! äcklig bild kolla inte.

haha. det är kul att jag startade dagen med att skicka den här bilden till mina vänner! :)


































tyckte att jag hade ont i tårna efter vårruset igår. den här bilden togs imorse, ni kan ju bara tänka er hur blåsan ser ut nu ikväll efter mina 14.000 steg idag. (den är dubbelt så stor och helt röd) men här klagar vi inte! det kunde faktiskt varit värre!



jooooooobb och sedan shopping i gamla stan.

blev sedan tvingad hem till mamma på middag. för hon tycker det är så tråkigt att äta själv. jag behövde bara sitta ute i soffan på balkongen och dricka rosé och sola. min mamma är gulligast. tackade för maten och åkte till fritidsgården björnsan, malins jobb, och hängde lite. drack kaffe och tjötade skit. var publik till dude och robeson som spelade fifa (FIFAN)


fick springa till tåget.. men det slutade ändå med att jag missade bussen med 1 minut. gick in på hemköp och fördrev tid. köpte persikor och ett diadem (????????) när jag klev av bussen stod min morbror där med hundarna och väntade. vi hade ju bestämt att ses 2130, men jag var inte där förän vid 2137. så fick springa upp till lägenheten och slänga av påsar och väska. bytte om och sprang sen ner och så gick vi. vi gick runt i 1,5 timma, snackade och skrattade. gud, vad jag älskar min morbror. ♥



NU ska jag glo skräckis. Insidious. någon som sett den eller?

And we might not get tomorrow.


You kissed my lips and you saved me.

vilken dag..

kunde absolut inte somna inatt. tror inte jag slocknade förrän närmare 4-5 någonting.. så klockan 7 mådde jag verkligen toppen! haha. jobbijobb och förbi horan för att hämta laddaren och ladda mobilen som hade 5% batteri kvar. det var på håret...

christin ringde vid 15 och började hetsa mig. haha. vi skulle ses 17 och då behöver inte jag åka förän kvart i. men vi möttes upp vid universitetet och gick ut mot stora skuggan där det var fest på G. precis då öppnar himlen sig och det HAGLAR.. alla springer för livet (som om världen skulle gå under) och in i ett stort tält. sen sken solen..



christin utmanade mig att gå och ta kort på peter sipen. so i did. jag var väl kanske lite mobbad för jag stod liksom helt ensam och drar upp kameran och bara tar kort. men han posar på scenen och sedan ropar han; "babe, kom hit så tar vi ett kort tillsammans!" haha. man ba. men nej. jag vill inte. men blev tvingad. fan vad sminkad han är.. fast ganska snygg ändå.


äh. och så vårruset.. haha, fan vad kul det var. bästa: när man ser över 45.000 pers stå på en gigantisk äng och göra exakt samma rörelser och värma upp till friskis&svettis-dans. försökte filma det, men vettetusan om det kom med..


jag vet inte mer? jag är så fruktansvärt trött nu. och har ont i huvudet. behöver nog sömn i natt! och kanske ska äta middag.. jag vill ha kaffe (nej, man kan inte klaga på att jag dricker kaffe och inte kan sova, för jag dricker koffeinfritt. muaha!)

PUUUUUUUUUUUSS OCH KRAM.
ps. fan vad jag älskar mitt liv och jag är så himla lycklig. jag älskar min familj och mina vänner och jag älskar stockholm, jag älskar sommaren och jag älskar alla. (näe.. inte alla)


OCH OCH,
fick ett sms idag.. blev erbjuden ett heltidsjobb i höst. ja tack!

We heart you.


Jag kan inte prata med dig nu.


Någon borde byta stad för nu kommer allt tillbaks.

En vanlig Skanstullskväll, jag minns bara allt det bra
allt som var du och jag.
Men aldrig, aldrig kommer allt tillbaks.
 

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort.
 

Du kan gråta mitt på gatan,
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.
Du får passa dig som satan.



I samma låga skor och leendet du log.
Såhär kan det inte va.
Bjuder på cigg igen men nu som fiender.
Säger att allt är bra.
Hur fan kan du spela glad?



Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt,
tänkte ut en dialog mellan oss och allt.

Lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen.



Nej, jag glömmer aldrig bort vad du gjort.
Vad du gjort.

Good one.

kul att jag väntar på att klockan ska bli 00.00, så jag kan få min lön och kan pröjsa av CSN-grejen så fort som möjligt. ville inte ha det där hängandes över mig. NU ÄR DET BORTA. tack CSN and bye bye.


And I threw us into the flames.



gillar den här låten av adele. har lyssnat på några låtar samtidigt som jag, niclas och marcus har sjuka konversationer på facebook. marcus och jag har precis bestämt att vi ska ha sextisdagar framöver. hahahha.. asså. hör ni hur sjukt det låter?

men i alla fall.. den här låten fastnade. låtar som är bakgrundsmusik.. och de som fastnar, de som man kommer ihåg. de är bra låtar. ;)


He's the one I'm leaving you for.



jobbade arslet av mig, förutom timmen då jag hängde ute i solen efter lunchen och snackade med ells. och sedan avslutade jag dagen med tisdagsmiddagen på södermalm tillsammans med mina älsklingar. när albin och jag satt ute på balkongen, kröp han upp i min famn och la huvudet på min bröstkorg och så fick vi filt över oss och han tryckte in armarna för han frös. sen låg vi och tittade upp mot himlen och tittade på flygplan. fasters lilla gos. ♥

blev dock väldigt stressigt när vi skulle hem. så när vi sitter i bilen.. är mer än halvvägs hemma kommer jag på att jag glömt min mobilladdare!!!!!! vilken jävla åsna jag är. eşek. min mobil som behöver laddas varje halvtimma liksom. min älskade lilla telebobo.

det känns också väldigt bra att få brev från CSN. först MVG och sedan en bitchslap PAY UP OUR CASH BITCH. nejdå. så farligt är det inte. herregud vad jag är dramaqueen hela tiden.

ska ta tag i högen med kläder som ligger på mitt golv. de har legat där sedan innan jag åkte till borås. eftersom jag inte kunde bestämma mig för vad bla bla. och sedan hällde jag bara ut hela väskan när jag kom hem. och sen har de legat där..... å. jag gillar det inte.

I love my life! /Båtpastor Rut.


Rut och Charlotte Perrelli. man bara måste älska båtpastor Rut.


tisdag: jobb & tisdagsmiddag i horan med älsklingar.
onsdag: jobb & vårruset.
torsdag: jobb & kvällspromenad med morbror & doggies.
fredag: jobb & bio med malena och gänget. BAKSMÄLLAN DEL2.
lördag: ................bakfull? supa skallen av sig?
söndag: fira morsdag. sova hos linda.
måndag: pirates of the caribbean marathon och sedan pirates of the caribbean 4 på bio.
massa depp...  ♥ johnny depp! ;)


I love my life.

men Stockholm har blivit kallt.



så. man vaknar och så är det kallt och det regnar. WZUUUP STOCKHOLM???!!

man måste bara älska allt sjuka som händer på tunnelbanan..






NUUUUU måste jag göra mig klar för sista dagen i skolan. betygsnack.. woho. ni kan gratulera mig till mitt IG senare idag. puss & kram. ses på stan.

Jag tror mitt hjärta blöder.

Får ingen luft,
blir knuffad runt.

Jag dansar men jag känner ingenting alls

Allt går för fort, de andra drog
andas, andas men det är för varmt.

Jag är för full, du är för gammal.
Jag ser dig prata med hör inte ett dugg.
Letar mig ut, blinkande ljus, andas, andas allting snurrar runt

Det här är värt att dö för.
Jag tror mitt hjärta blöder.



Jag är så svag.

Ger dig en kram.

Vi går på rad.

Snabba fötter genom hela stan.

Åh nej.

Jag måste rota i väskan efter mod.

Jag är så hög. Jag kunde dö.

Åh, kom vi sover över.

Du följer med mig hem ikväll för jag vill inte sova själv.
Du följer med mig hem ikväll.

Vill inte sova själv.
 

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort,
du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort.

 

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.
Är det nu.. nu som det tar slut?


Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Letar efter något att säga som kan ändra allt, något mer än det jag redan sagt.

Ingenting jag säger spelar längre någon roll.



Vänta får jag bara sitta bredvid dig.
Det var han som ville kyssa mig.

Ja, låt det va.



Får jag ens ha kvar dig som min vän?


Det var han som ville kyssa mig.

i torsdags tog vi emot utemöblerna som ska stå på ballen på södermalm. haha. när vi skulle ta in de genom köket var dörren för liten. haha. så vi fick gå ner till gården och fick hissa upp de via balkongen. hahahahha. måste sett riktigt stört ut. jag stod på ett tunt räcke och vinglade. men när vi var klara firade vi med vitt. gick rätt upp i huvudet.



ifredags var det fest. jag gick runt och oroade mig för att vi absolut inte skulle bli fulla på alkoholen vi hade. oj, vad fel jag hade då. först var det tjejfest. och jag hade ringt min kompis och förberett henne på att jag kommer gråta hela kvällen, natten.. haha. det gjorde jag ju inte. garvade så jag trodde jag skulle kissa på mig minst tusen gånger. så underbart roligt. fast efter ett tag kände jag verkligen hur det snurrade. så jag skulle bara in och pudra näsan lite.. kräkas. då kommer matte och niclas. matte bankar på dörren; denice, fan jag måste skita!

bästa var att det var första gången jag spydde och sedan fortsatte festa. haha. annars brukar jag sluta festa då. men jag mådde hur bra som helst. fortsatte med öl istället!

niclas, linda och malin myste lite i sängen. jag fick en fot i nyllet och tappade mitt vinglas i golvet.. mitt vin!


jag blev lite orolig när jag vaknade och såg telefonens aktivitet under kvällen. det var så jobbigt så jag raderade alla sms och hela telefonlistan och några nummer. hahahaha! då är det ju som ingenting hade hänt.

jag var inte bakfull, bara jävligt bakfullfnittrig. tillskillnad från mina vänner..

men vi segade lite, låg i sängen och garvade åt gårkvällen. åkte sedan över hela stan till täby, där jag fick springa upp och ner till tvättstugan för att ha lite rena kläder. sen åkte vi tillbaka till andra sidan stan och hälsade på BB-huset och tillbaka till där allt började.

lördagen (eller ja, söndagmorgon) slutade med att jag totaldäckade... la mig i sängen och ZzzzzZZz.

vaknade alldeles för sent på söndagen, så vi fick slänga oss in i duschen och sedan åkte vi till medborgarplatsen för att fika med petra. ROLIGASTE EVER. malin blev tillsagd att hjälpa en tant med barnvagn ner till perrongen. DET VAR INGET BARN I. "vafan, kunde hon inte bara kört ner skiten själv?"

det blev ingen fika. petra var BF = bebisfri. så vi tog "en öl" på melanders bakficka. kan hända att det var bästa avslutet på en svinrolig helg. efter några timmar gick solen bort, så jag åkte och mötte kristin & c/0 och gjorde sällskap hem. alla var lite småberusade och satt och garvade på bussen. underbart!



kul att pappa kom förbi och försedde mig med mer pengar så jag kunde dricka ännu fler öl ;)

little things 32.


What kind of guy are you?

det här är förmodligen en av världens finaste killar. jag kollar på videon och ryser. om och om igen. jag börjar gråta snart. inte bara för att hans röst är så himla vacker. gråter för hela grejen.

för att förklara. hans fästmö var med om en olycka 2 månader innan deras bröllop. och fick en hjärnskada. han tar hand om henne for better or worse, in sickness or health.

här snackar vi om riktig kärlek.

slap that bitch hard.








jag är hög.







Staden i mitt hjärta, Stockholm jag är din.

helvete, vad jag är trött. JAG HAR HAFT SÅ JÄVLA ROLIGT I HELGEN. mina ögon vill verkligen inte vara uppe. även fast solen fortfarande lyser in i mitt rum. jag har druckit koffein OCH jag vet inte. jag vill inte vara hemma!!!! jag älskar stockholm. stockholm i mitt hjärta. jag vill vara ute i stan där solen skiner, dricka öl med vännerna och ha massa glada främlingar runt omkring. alla är där, där är alla. fyfan vad jag älskar sommarstockholm!!! ♥


You don't need to do anything.

BA. tjejerna sover fortfarande. nu är jag ratslös.
ska nog börja städa i deras vardagsrum.. ta bort alla flaskor och burkar.. och städa på ballen. och för att inte prata om köket... försöker nog slänga ihop en lunch med och sedan väcka de små liven.

PUT YOUR DRINKS UP.

malin och linda ligger och sover....... bakfulla jävlar. amatörer. de ville kolla på skilda världar säsong 1. men så somnade de och jag får kolla själv. pinsamt dåligt.. haha alla 90-tals frisyrer och kläder. nostalgi! men jag mår hur bra som helst. konstigt faktiskt. och lite tråkigt faktiskt. känns ju som man inte var full då. men jag betedde mig som ett jävla svin.. drägg.. cp hela kvällen igår.

ikväll gömmer jag mitt simkort på något bra ställe så jag inte kan höra av mig till folk.. pinsamt.

TODAYS TO DO.




TAGGAD.

ikväll ska det pimplas alkohol. så pass mycket att jag kommer vara död imorgon. typ. ska vara så äckligt jävla bakfull. ska stinka som en alkis på tunnelbanan hem imorgonbitti ;) kan inte slå fel.



kööööööörvafest!!!

I finally found my home.

D: lisa. var ställde du mitt kaffe?

L: kaffe heter det. varför pratar du med dialekt?




ellen. dina lektioner med att lära mig boråsiska följde med mig till stockholm. nu kan jag inte prata stockholmska längre. GÖTT ELLER?! ;) och vädret är inte alls kôvet.

Hello. I love you.


It looks like a womans purse.



okej, nu är jag irriterad. haha. mitt vänner-hjärta fick hjärtstillestånd idag när jag satt på tunnelbanan. människorna bredvid (jämte) mig började prata om vänner. och the man bag. och så säger bruden att det är CHANDLER som skaffar en väska.. jag höll på att slänga mig in i diskussionen och förklara att det faktiskt är JOEY som skaffar väskan. *besserwisser* men jag fick bita mig i läppen.. men det är joey. joey! okej.. förstår alla nu att det är joey som wears the man bag?

don't mess with me and friends. jag kan vartenda avsnitt utantill...!

little things 31.


I'm doing fine without you.

gud vad kul det kan vara med webcamera. känner mig som 14 år igen!

men 17 vad trött jag ser ut. ser ut som jag är minst 40.. och inte mina 23. haha. inte bra. inatt ska jag SOVA. får nog smälla mig i huvudet med skateborden eller något så jag tuppar av. andra förslag?

äääh. jag måste seriöst åka hem nu.. klockan är ju 19.
 


ochocccch OCH ps. jag gjorde FEK-provet idag. jag var som vanligt klar först och lämnade in provet och skyndade därifrån fortare än fort. men jag svarade faktiskt på alla frågor och uppgifter också. gjorde alla uträkningar och skit. trodde iof att det skulle vara mycket svårare.. (haha, har säkert skrivit helt galet på allting och får ändå IG) men vi får se på måndag då vi får resultatet. puh puh puh.


You gon' wish you never had met me.



Find out what we're made of, we are called to help our friends in need. You can count on me, and I'll be there and I know when I need it. I can count on you and you'll be there 'cause that's what friends are supposed to do.



heej. jag sitter i sängen och når inte ner med fötterna till golvet, så viftar lite med de i luften. väntar på att tiden ska gå.. så jag kan gå. måste ner till täbban och kirra busskortet. sen får jag nog ta roslagsbanan till stan. och sen ere ångest. vi ska vara i sal E36 och ha prov i två timmar på FEK (företagsekonomi) kommer gå åt pipsvängen, hökarängen.

igår på bussen hem, så märkte jag att de var helt blött i min väska. mina skolböcker är alldeles kladdiga av juice. inte nice. så nu får jag ta favoritväska nummer 2 istället. bla bla.


jag drömde om farmor i natt. min farmor, (rip). hon typ låste in sig på toa... och jag bråkade med alla. det var massa släktingar hemma hos oss som jag aldrig hade träffat och skrek på de, så det blev tredje världskriget, typ. och så skrek jag på pappa så han började gråta. men han skrek på mig också. ush, jag är en hemsk människa. fick ont i hjärtat för jag gjorde så pappa blev ledsen. måste nog ringa och säga förlåt. även fast det bara var en dröm.

hur fan kunde mediumet veta att jag inte kan sova?



ps. får inte glömma att gratta erik på namnsdagen idag.. och pappa! pappa heter ju också erik.


Ross and Rachel - the tiny tshirt.

jag älskar ross.
han bara måste ta på sig tröjan och lämna dörren öppen när han går.


You bring me down.

var uppe i norrtälje igår. tisdagsmiddagen. albin kom bärandes på jangen(katten) och la honom i mitt knä. jag fick istället alla klorna inkörde i benet. aj? sen myste vi. christin blev arg på mig... hon pratade med mig. jag hörde vad hon sa.. men jag hörde inte, för jag gjorde ändå tvärtemot allt vad hon sa. tror jag lever i någon bubbla där ingen kan nå mig. 

äh. jag vet inte vad det är med mig.

konstigast var nog alla sms på bussen hem. som om jag vill ha tillbaka en idiot? jag är för fan värd mer än så. skulle  a l d r i g  i hela mitt liv ta tillbaka honom. jag har fan mer vett i skallen än så. been there, done that. end of discussion.

After that, everything went black.



ush, vad gårdagen SÖG. när jag vaknade trodde jag att jag var hemma hos ellen. och undrade varför jag låg på hennes sida i sängen. (haha, ja. den andra sidan är min!) men så kom jag på att jag faktiskt är hemma i stockholm. vattnet var avstängt i badrummet. blev arg. som tur var satte de på vattnet igen efter ett tag så jag hann duscha innan skolan. det regnade.... när jag gick till skolan! vi hade en förlängd lektion på 30 minuter. jag hade sönder en sak i skolan. AHAHAHAHA ssscch! åkte hem. la mig i sängen på en gång. drog täcket över huvudet och grät.

allt kändes bara otroligt jobbigt igår. jag har inte hunnit smälta allt sen i lördags. tänker på morfar konstant och det mediumet sa till mig. morfar sa att jag var bra som hade sagt ifrån och gjort slut med isse. "ni har sagt väldigt mycket fula ord till varanda" om hon visste hur rätt hon hade!? och det var bara dåligt och jag mådde dåligt. känns inte så himla kul att morfar är uppe i himlen och oroar sig över mig. "denice, sluta med **** **** **** **! du är vacker som du är" säger mediumet och då visste jag att det var morfar. det var hans ord.

vet inte om jag slutade gråta, men jag somnade iaf. tror jag sov över 2 timmar. vaknar av att min svåger ropar "dennis, jag har skurit mig i handen, jag kanske måste åka till sjukhuset och sy!" uuh.



sen var jag bara på väldigt dåligt humör hela kvällen. men idag är jag en glad tjej :)

Nightmares are hunting me.

jag drömde så himla konstigt (som vanligt typ..) inatt. det var utanför lill-ica i skarpäng (där jag är uppväxt) polisen var där och det var någon som jagade mig. (jag vet vem - men tänker inte droppa hans namn här. HEMSKA människa!!) polisen bara struntade i det och lät honom jaga mig. fy vad rädd jag var. sen drömde jag att jag skulle prata med erik och så fanns han inte. det var bara konstiga människor. sista människan som jag trodde var erik var "mini-gurkan" från big brother. HAHA?

Han: Du skriver konstigt.

Hon: Nu är jag vaken på riktigt.. jag hade en jättekonstig dröm:)

Han: Ja det kändes så :) blev nästan rädd :)

Hon: Jag blev lite rädd i drömmen :)

Han: Vad va det då? :)

Hon: Du fanns inte. Varje gång jag skulle prata med dig så var det någon annan där.. sen var polisen där. Och någon jagade mig.

Han: Ja nu när jag har sovit en natt jämte dig vet jag hur du håller på :)


Taaaaaaskigt. Jag håller inte alls på!

Syttende Mai.

Siden
jeg også en norsk i blodet jeg vil hedre Norge i dag i sin egen dag syttende mai. Tenker alle norske slektninger og min kjære nordmenn jeg møtte i Tyrkia i sommer. Jeg savner alle. Kyss og klem!

When you fall, GET UP.



ellen och anneloo nu får ni komma till stockholm. så går vi till TGL och dansar till WAKA WAKA. ♥


little things 30.


Älskar att jag är så snabbtänkt.

M: Gissa vem som hörde av sig?!?!

D: Suta med alla gissningslekar. Berätta!

M: Börjar på S och slutar på vin.

D: Svin?

M: Ledtråd: jag är i en djurvagn.

D: SHERVIN! samma sak som svin.

It's time to go.

det blev ändå bråttom till bussen imorse. jag tror jag fortfarande var full när vi gick. erik följde med. först fick jag bära mina båda väskor själv. innan jag slängde ur mig, kan inte du vara en gentleman och ta en väska. "ge mig den då" svarade erik. det jobbiga var att bussen gick 9.40 och tar exakt en timme till göteborg. problemet var att mitt tåg skulle gå 10.42. som ett mirakel hann jag ändå. thank god.

jag satte mig och somnade nästan direkt. eller ja, jag somnade på bussen också. haha. när jag iaf sover på tåget.. hör jag helt plötsligt en låt. "and i was like baby baby baby noo" det första jag tänkte var, men den här låten har inte jag i min mobil. jag öppnar ögonen.. då är det en liten pojke på 4-5 år som står och sjunger rätt in i mitt öra. hej säger han. haha. så jävla söt. sen somnade jag om igen och sov nästan hela vägen hem. trött tjej?

jag hann inte mer än komma hem innan min familj kom med massa påsar mat och lagade middag. något som alla sa när de såg mig var, "jaha, du ser inte lite sliten ut.." men jag fick krama och pussa på alla mina älsklingar och medans vi väntade på maten la jag mig i soffan för att vila lite till. hahahaha. när jag vaknade till liv igen hade alla redan ätit och skulle snart äta efterrätten. christin hade tydligen försökt väcka mig fyra gånger.. TRÖTT?

den här natten ska jag sova. :)

Beat me until I'm numb.

på spök-kvällen var vi 7 stycken. anneli, ellen, ida, hanna, malin och mona plus jag då. men vi blev två mindre när vi käkade middag och drack vin. sedan var vi bara ellen, anneli, jag och hanna kvar. men så kom erik och björn. vi kollade på melodifestivalen (euro bla bla song) när eric saade hade sjungit klart gick vi hem till stefan borg. jag tyckte det var en liten konstig atmosfär där.. så vi var där i kanske en timme och sedan gick vi i spöregnet till grand. och jag tror jag var ganska bra berusad då. och det blev värre.. haha.




hela kvällen är ganska suddig. och när vi skulle gå hem var vi jättemånga? eller det blev iaf någon typ av efterfest hemma hos ells. jag och erik var dock inte så sociala. men jag hörde mitt namn skrikas ett X-antal gånger. egentligen skulle jag och erik få sova i soffan men vi fick sängen på något konstigt sätt. och jag ville inte sova alls egentligen. var livrädd att försova mig. stackars erik. men väldigt mysig människa att sova med.

jag vaknade av att jag grät mitt i natten? det var jävligt skumt. och någon gång tidigt på morgonen mådde jag så fruktansvärt illa. en blandning av att vilja spy och inte kunna andas?

Morfar ♥

det här är helt sjukt. jag har lite svårt att skriva det här. jag vet inte ens vad jag ska skriva..

på lördagen var jag och ellen jävligt taggade. och jag var då jävligt nervös också, så vid ett på förmiddagen började vi med ett glas vin. jag hann nog upp till fyra stycken glas innan klockan var tre. då de två mediumen kom och skulle ha först en gruppseans med oss och sedan en privat sittning. jag vet inte vad eller hur jag ska förklara, för det verkar som de som inte var där inte kan förstå..

det blev så himla starkt när mediumet pratade med mig och berättade om mannen som ville prata med mig. hon framförde så privata saker som bara var min och morfars. att jag var hans lilla flicka och att han alltid kallade mig för lilla gumman. att jag velat prata med honom under en längre tid och att jag tvekade på om han skulle komma till mig. hon framför också att han är med mig och att han överröste mig med kärlek. då började tårarna rinna. och när hon sa att morfar sa att han ville ha några år till med mig så var det som det blev för mycket. vi pratade om det.. jag och morfar. jag ville att han skulle vara med när jag fyllde 18.. när jag tog studenten.. allt. men det var hans tid att gå. ush. nu börjar jag nästan gråta igen. min älskade lilla morfar. ♥

den privata sittningen vill jag nog inte ens skriva om. inte i detalj iaf. men morfar har helt koll på läget. tydligen tycker han att jag ska sluta med mina mediciner. och det är någonting jag har funderat på ett tag nu.. äh, jag vet inte om ni tror på det. men han var där. jag pratade med honom.

hoppas du sitter på din krog i himlen! skål.
"vi ses på en krog i himlen"


If you toss and turn and can't sleep.

fredagen började med att jag sov alldeles för djupt.. när jag vaknade var ellen redan redo för skolan, så hon gick och jag stannade kvar. pluggade i några timmar och sedan gick jag ner (alldeles ensam! jag hittar i borås själv!) till högskolan och mötte upp henne. när hon kom var det som om någon tömde havet över oss. jävlar vad blött och kallt det blev. vi sprang in på h&m och sedan hem för att käka lunch.

ellen åkte iväg på jobb och jag somnade i soffan. så skön soffa att sova i. jag vaknar av att någon står framför mig och ropar; "godmorgon!!" det var anneloo. det var tydligen tre pers som hade ringt och smsat mig under tiden jag sovit men jag märkte ingenting.. så vi hängde lite innan ellen kom och sedan åkte vi ut till dalsjöfors för att grilla med ellen och annelis familj.

det var hur kul som helst! speciellt gris-spelet! jag var rookie på åsnan och förlorade båda gångerna. men pictonary var roligt. jag och ellen var ett grymt lag. då ellen är bra på att rita och jag är en jävel på att gissa. jag är fruktansvärt dålig på att rita. de skrattade mest åt mig :)

fick ett par asmysiga strumpor. mina nya favoriter.

I refuse to realize, you always disappoint me.

i torsdags åkte jag och hippopomio X2000 ner till göteborg. när vi åkte från stockholm var vi 7 minuter försena för en gubbe hade hjälpt någon på tåget med väskor och sedan hann han inte komma av innan tåget rullade. men närr vi kom fram till göteborg hade vi knappat in och var 2 minuter tidiga. skönaste konduktören också. när han skulle kolla min biljett såg han min tatuering och sa; "jaha, du har en sån där tatuering på armen. är inte det skadligt för huden?" på bredaste göteborskan och värsta glimten i ögat. vad svarar man på sånt?

iaf. madde ringde mig och frågade om jag ville åka tåg med henne (hon jobbar som tågvärd på västtrafik) till borås. hell yes. så jag hade några få minuter på mig att springa till spår 14 - hon väntade in mig. haha. sen fick jag sitta tillsammans med henne i personalhytten. lyx? lyx! :)

ellen kom och hämtade mig vid tåget och vi åkte direkt hem för att käka lunch. bjöd över erik på lunch också. efter vi hade ätit åkte vi till knalleland och gick på systemet. åkte sen förbi djurparken och tittade på några farbröder som spelade minigolf i träningsoveraller och rökte. tydligen var han jag skrattade åt eriks farbror. vi åkte vidare till något berg och kollade ut på borås. jättefin utsikt :)

erik tvingade mig att ta kort till bloggen. så, så här såg det ut.


en tog vi en runda till ica maxi. och sen hem till ells igen. när erik hade åkt hem så gick jag och ellen ut på en promenad och köpte hem sallad som vi tuggade på framför en film innan vi kände att det var dags för att sova.

I tried to say goodbye but I choke.

om 30 minuter går bussen. varför skulle jag måla naglarna nu? nu är jag hand-i-kapad. rolig ordvits.

jag har med mig hippopomio. även fast han tar sjukt mycket plats så måste han få ta en liten tur hem till borås. men sen åker han med hem till stockholm igen! :)

FJANTAR!





NU är jag irriterad.

1. jag är irriterad på mig själv för att jag inte har börjat packa än. har lite beslutsångest över vad jag ska ta med mig och vad jag ska lämna kvar hemma. det är inte hela världen om jag glömmer något - det är inte som jag ska iväg på överlevnadskurs och kommer dö om jag glömmer något.

2. JAG FÅR INTE KOLLA PÅ BIG BROTHER - för fjant-erik och fjant-lisa kollar på FJANT-FILM!!!!!!!!!!!!!! man pausa helvetets jävla filmen. jag åker för fan bort i flera dagar ni kan kolla på hur jävla mycket fjantfilmer ni vill då. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. bara för att erik har köpt tvn så betyder inte det att han får bestämma. förra tvn var min då isf och han fick ju kolla på vad han ville närsomhelst (förutom då det var BB) JAG ÄR SÅ ARG.

3... kommer inte på något mer. JAG FÅR INTE KOLLA PÅ BIG BROTHER!!!


I can see my self in bed with you when I am sixty-two.

sa inte jag att det här skulle bli en jävligt bra dag??

först åkte jag till skolan och ville mest gå därifrån. så himla irriterande att fröken peter tar närvaron de fem sista minuterna. bah. man kan liksom inte gå mitt i rasten. men direkt efter lektionen skulle jag möta petra, men hon var seg så jag åkte och mötte upp malin.

sen möttes vi vid åhléns i skanstull. vi skulle byta gå-vagnen, eftersom liam fick 4st på dopet. när vi går runt där och letar efter något nytt börjar ali skratta. då har han gett liam sitt ciggpaket att leka med.

hej, finn ett fel.

jag fick inte lägga upp den, så schhh.

de åkte hem för att ge liam mat och då gick jag och malin till medis och mötte upp linda, andreas och ania. sedan trillade matte och niclas in och sen aida. kändes ju nästan som att hela f.d klassen var samlad. 4 år efter mösspåtagningen. :)



ps. nu fick jag sms av min syrra att hon såg rodney i slussen. OMG. JAG DÖR!


jag borde faktiskt gå och duscha nu. mina fötter är heeelt svarta. stockholms gator är väl inte världens renaste. sen ere typ som att jag ska åka till borås. bara 14 timmar kvar.

little things 29.


little things 28.


Jag kommer - jag är nästan där!

det är på riktigt. jag har fått min biljett nu. och om 24 timmar sitter jag på tåget. tillbaka till borås! ah. kan inte fatta det. har längtat att få åka till borås ända sen jag åkte hem sist, den 28 feb. precis när jag klivit på stockholmståget fick jag ett sms av ellen; "önskar att du hade kunnat stanna längre." då ville jag kliva av, men hade inte lust att hoppa av i farten..

EEEEEEEEEEELLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!

idag kommer nog bli en jävligt bra dag. har varit på promenad redan och nu frukost, snart skolan och direkt efter den ska jag möta upp petra i skanstull med bebis liam och fixa. sen måste jag nog skynda mig hem för att packa. JAG KOMMER! :) :) :)

You can always count on me.


idag hade vi vår tisdagsmiddag. pastasallad med lax, fetaost och romsås. jag var skitnervös ikväll, men jag vann. PÅ TORSDAG ÅKER JAG TILL BORÅS!!!! ♥ jag saknar alla där. och jag längtar så sjukt mycket till lördag. är helt pirrig och uppspelt. du är så jävla bra, ellen!!!

tror jag måste sova nu. är helt slut efter idag.

Missbruka ordet Bra?

Han: Den är bra :)

Hon: Jag är bra :)

Han: Ja det är du :)

Hon: Du är bra :)

Han: Ganska :)

Hon: Nä, du är bra :)

Han: Jag är ju bara elak :)

Hon: Nähä. Varför då?

Han: Du tycker det ibland :)

Hon: Inte elak, ibland är du dum mot mig, men mest är du bra :)

Han: Det var ju bra :)

Missing Missy

det här är så sjukt roligt!



From:
Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 9.15am
To: David Thorne
Subject: Poster

Hi
I opened the screen door yesterday and my cat got out and has been missing since then so I was wondering if you are not to busy you could make a poster for me. It has to be A4 and I will photocopy it and put it around my suburb this afternoon.



This is the only photo of her I have she answers to the name Missy and is black and white and about 8 months old. missing on Harper street and my phone number.
Thanks Shan.


From: David Thorne
Date: Monday 21 June 2010 9.26am
To: Shannon Walkley
Subject: Re: Poster

Dear Shannon,

That is shocking news. Luckily I was sitting down when I read your email and not half way up a ladder or tree. How are you holding up? I am surprised you managed to attend work at all what with thinking about Missy out there cold, frightened and alone... possibly lying on the side of the road, her back legs squashed by a vehicle, calling out "Shannon, where are you?"

Although I have two clients expecting completed work this afternoon, I will, of course, drop everything and do whatever it takes to facilitate the speedy return of Missy.

Regards, David.


From: Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 9.37am
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Poster

yeah ok thanks. I know you dont like cats but I am really worried about mine. I have to leave at 1pm today


From: David Thorne
Date: Monday 21 June 2010 10.17am
To: Shannon Walkley
Subject: Re: Re: Re: Poster

Dear Shannon,

I never said I don't like cats. Once, having been invited to a party, I went clothes shopping beforehand and bought a pair of expensive G-Star boots. They were two sizes too small but I wanted them so badly I figured I could just wear them without socks and cut my toenails very short. As the party was only a few blocks from my place, I decided to walk. After the first block, I lost all feeling in my feet. Arriving at the party, I stumbled into a guy named Steven, spilling Malibu & coke onto his white Wham 'Choose Life' t-shirt, and he punched me. An hour or so after the incident, Steven sat down in a chair already occupied by a cat. The surprised cat clawed and snarled causing Steven to leap out of the chair, slip on a rug and strike his forehead onto the corner of a speaker; resulting in a two inch open gash. In its shock, the cat also defecated, leaving Steven with a wet brown stain down the back of his beige cargo pants. I liked that cat.

Attached poster as requested.

Regards, David.
 


From: Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 10.24am
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Poster

yeah thats not what I was looking for at all. it looks like a movie and how come the photo of Missy is so small?


From: David Thorne
Date: Monday 21 June 2010 10.28am
To: Shannon Walkley
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Poster

Dear Shannon,

It's a design thing. The cat is lost in the negative space.

Regards, David.


From:
Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 10.33am
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poster

Thats just stupid. Can you do it properly please? I am extremely emotional over this and was up all night in tears. you seem to think it is funny. Can you make the photo bigger please and fix the text and do it in colour please. Thanks.


From:
David Thorne
Date: Monday 21 June 2010 10.46am
To: Shannon Walkley
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poster

Dear Shannon,

Having worked with designers for a few years now, I would have assumed you understood, despite our vague suggestions otherwise, we do not welcome constructive criticism. I don't come downstairs and tell you how to send text messages, log onto Facebook and look out of the window. I am willing to overlook this faux pas due to you no doubt being preoccupied with thoughts of Missy attempting to make her way home across busy intersections or being trapped in a drain as it slowly fills with water. I spent three days down a well once but that was just for fun.

I have amended and attached the poster as per your instructions.



Regards, David.


From: Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 10.59am
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poster

This is worse than the other one. can you make it so it shows the whole photo of Missy and delete the stupid text that says missing missy off it? I just want it to say lost.


From: David Thorne
Date: Monday 21 June 2010 11.14am
To: Shannon Walkley
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poster




From:
Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 11.21am
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poster

yeah can you do the poster or not? I just want a photo and the word lost and the telephone number and when and where she was lost and her name. Not like a movie poster or anything stupid. I have to leave early today. If it was your cat I would help you. Thanks.


From: David Thorne
Date: Monday 21 June 2010 11.32am
To: Shannon Walkley
Subject: Awww

Dear Shannon,

I don't have a cat. I once agreed to look after a friend's cat for a week but after he dropped it off at my apartment and explained the concept of kitty litter, I kept the cat in a closed cardboard box in the shed and forgot about it. If I wanted to feed something and clean faeces, I wouldn't have put my mother in that home after her stroke. A week later, when my friend came to collect his cat, I pretended that I was not home and mailed the box to him. Apparently I failed to put enough stamps on the package and he had to collect it from the post office and pay eighteen dollars. He still goes on about that sometimes, people need to learn to let go.

I have attached the amended version of your poster as per your detailed instructions.


Regards, David.


From: Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 11.47am
To: David Thorne
Subject: Re: Awww

Thats not my cat. where did you get that picture from? That cat is orange. I gave you a photo of my cat.


From:
David Thorne
Date: Monday 21 June 2010 11.58am
To: Shannon Walkley
Subject: Re: Re: Awww

I know, but that one is cute. As Missy has quite possibly met any one of several violent ends, it is possible you might get a better cat out of this. If anybody calls and says "I haven't seen your orange cat but I did find a black and white one with its hind legs run over by a car, do you want it?" you can politely decline and save yourself a costly veterinarian bill.

I knew someone who had a basset hound that had its hind legs removed after an accident and it had to walk around with one of those little buggies with wheels. If it had been my dog I would have asked for all its legs to be removed and replaced with wheels and had a remote control installed. I could charge neighbourhood kids for rides and enter it in races. If I did the same with a horse I could drive it to work. I would call it Steven.

Regards, David.


From: Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 12.07pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Awww

Please just use the photo I gave you.


From: David Thorne
Date: Monday 21 June 2010 12.22pm
To: Shannon Walkley
Subject: Re: Re: Re: Re: Awww



From: Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 12.34am
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Awww

I didn't say there was a reward. I dont have $2000 dollars. What did you even put that there for? Apart from that it is perfect can you please remove the reward bit. Thanks Shan.


From: David Thorne
Date: Monday 21 June 2010 12.42pm
To: Shannon Walkley
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Awww



From: Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 12.51pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Awww

Can you just please take the reward bit off altogether? I have to leave in ten minutes and I still have to make photocopies of it.



From: David Thorne
Date: Monday 21 June 2010 12.56pm
To: Shannon Walkley
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Awww




From: Shannon Walkley
Date: Monday 21 June 2010 1.03pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Awww

Fine. That will have to do.

Det var mitt saktaste.

när jag vaknade i morse var hela lägenheten tom. på hallbordet låg mammas hemnycklar och jobbnycklar. (hon sov här i natt för de lägger golv i hennes lägenhet) ringer henne lite nyvaket och frågar var hon är. hon är i princip framme vid jobbet.. "men du har ju dina nycklar här?" sen hör man "FAAAN"

jag fick dock slänga på mig kläder, hann inte ens dricka mitt morgonkaffe, och sedan springa till bussen och skynda mig för att möta mamma i stan och lämna över nycklarna. I saved her ass.

nu är jag hemma igen. ska äntligen få dricka mitt kaffe. och och och. lägga mig ute på balkongen och.. plugga (haha, eller inte) jag har verkligen ingen lust att plugga. jag ska plugga på fredag när jag är i borås och ellen är i skolan. jag kan plugga på tåget ner också. (kommer säkert inte göra det då heller..) fan. om en vecka har vi sista provet och det är på hela kursen. fail?

jag är sjukt nervös för ikväll.

I'll sail the world to find you.


idag har vi myst här hemma hela familjen. vi åt middag tillsammans och sedan försökte jag lära albin att simma i badkaret. det blev blött överallt! sedan låg jag och svägerskan och skedade i sängen i vardagsrummet och hon pillade i mitt hår. vi tycker om att mysa. min stackars svägerska har fortfarande lunginflammation och så ringde hon i morse och sa åt mig att inte oroa mig och så berättade hon en hemsk sak. men jag tänker oroa mig för henne i alla fall.

och idag köpte erik ett xbox - OCH NU FÅR INTE JAG KOLLA PÅ BIG BROTHER!! :(

Jag dansar aldrig nykter!

jag tyckte faktiskt att det var väldigt komiskt att jag åkte rulltrappa med magnus uggla idag, eftersom vi sjöng och dansade till hans musik i söndags hemma hos malin & linda. ja, söndagen då vi drack öl direkt efter kyrkan och tog på oss högklackat - bara för att.

ni kanske inte tror att det är han, men det är han. han hade sina obligatoriska solglajor med.

Tooth jewelry.



när jag tittade mig i spegeln idag, upptäcke jag att mitt tandsmycke är BORTA! jag blev faktiskt lite ledsen.. vet inte hur länge den har varit borta. hade jag den igår? fast.. jag har haft den på tanden sedan 2000. det är elva år. inte konstigt att den är borta. så mycket som jag gnuggat på den med tandborsten. jag ser faktiskt äldre ut nu.. var ju fjortis när jag skaffade den. (haha, nääää. jag har aldrig varit fjortis.) en tyst minut för att jag har svalt guld.

little things 27.


little things 26.


Don't tell me what to watch.

erik har köpt ny tv. "har du köpt den här bara för att jag inte ska få kolla på BB?" -JA.


duummmmmaaaaaaaaa duummmaaaaa erik!!





så tog han bort den gamla tvn vid halv NIE. "hinner du klart innan 21?" -JA.



när klockan är halv TIE funkar fortfarande inte kanalerna.




PSYKBRYT, PSYKBRYT, PSYKBRYT!!!!!! PANIK!!



men nu funkar det! haha. nu är jag nöjd. och snart får vi veta vem som åker ut!


What's my name?

idag var vi på liams dop i enskede kyrka. den ungen kommer få växa upp med tre språk. svenska, persiska och teckenspråk. petras modersmål är ju teckenspråk eftersom hennes mamma & pappa är döva. så hälften av alla gäster var döva - därför fanns det också en tolk på plats.




vi köpte en gå-vagn till liam.

I'm too drunk and you're too young.


drack massa vitt vin på lördagen utan att ens bli onykter. haha. bara lite, lite.. och väldigt fnittrig.

Talking Tom.

jag laddade ner en jättesöt katt på min telefon nyss. tom, heter han. han lyssnar på vad man säger och så upprepar han det. så jävla söt - jag dör!


Denice: Hej Malin, ska vi leka lite med Tom idag?

Malin: Nä

Denice: Vi vill leka med Tom idaag!

Malin börjar bitch-slap:a Tom.. sen kliar hon honom på magen och då kurrar han. Sen får han en stor jävla käftsmäll och trillar baklänges. (HAHAHAHAHAHAHA!)

Denice: Förlåt Tom det var inte meningen.

Orkar inte komma på någon rubrik.

vi hade spelat in oss under natten och jävlar vad jag vänder på mig när jag sover. snurrar ju runt hela tiden. sen har jag jättekonstiga läten för mig. gjorde ett konstigt puss-ljud också och mumlade något. och så hörde man att jag började leta efter mobilen. haha. vad håller jag på med när jag sover?


det fanns ingen frukost när vi vaknade så jag ställde mig och gjorde scones. vi äter de i soffan framför ronja rövardotter som går på tv. nostalgi. och mattis är jätteledsen för skalle-per precis har dött: "HAN FATTAS MIG!"

nu ska jag också skrika vår-skriket!

Little miss cranky pants.

Hon: Nu tänker jag vara lite småsur på dig

Han: Det är lite mysigt :)

Hon: Varför är det mysigt?

Han: En sur liten fru :)

I don't need a man to make it happen.

i natt har jag sovit som en stock. inte skickat konstiga sms, inte vaknat inte gjort någonting förutom att sova. nu är jag klar och redo att åka upp till norrtälje, yep (5 mil) till mina små älskos. ♥

förlåt kära svägerska. jag blir en halvtimme sen. jag vet att du tycker att jag är världens långsammaste. men det är bättre med en halvtimme än två timmar som det brukar vara :)



There's a fire starting in my heart.

jag vet att hon är söt. men det måste bli du och jag.


I'll play the one that's on his heart.


blev väckt kl 7 av att hemska byggubbar borrade och höll på i trapphuset. och klockan 0830 hade jag morgontelefondejt med ellen. vi pratade i nästan två timmar. jag hann typ komma fram till jobbet innan vi la på :) hann med jobb, luncha ute, shopping och jobba och sedan promenad bort till petra, möta upp malin och passa lille liam. så fort petra hade gått blev han jäätteledsen och bara skrek. om man höll honom i famnen fick man tinitus. men när jag la honom i vagnen så somnade han. (det kommer dröja ETT PAR år innan jag skaffar mig en sån där liten djävul.) inte för att liam är en djävul. men med tanke på hur jag var som barn, så lär ju mina barn bli så också.

trött är jag också. jag har blivit en trött människa. jag tycker det är lite roligt. för i mitt 2011 års horoskop står det att jag kommer lida av insomnia i år. haaaaha

The way you are.

bästa smset i natt:

Nu vet deras yngsta son :)






vafan menade jag med det??


You knew all along I am a Scorpion.

jag är en fullblodad skorpion.

New love or old love dosen't matter.


när jag gick till tunnelbanan imorse hamnade jag bakom detta par i trappan. tyvärr blev bilden suddig men de syns ju. och jag dör lite inombords när jag ser ett sånt gammalt par tillsammans. gubben höll i tantens hand hela vägen nedför trappan och hjälpte henne så hon inte skulle trilla. det fick mig att tänka på min mormor och morfar. morfar höll också mormor i handen och hon var hans kärlek livet ut. det är så fint.

när jag är en gammal tant vill jag också ha en gammal gubbe som håller mig i handen.

Thank you.

herregud.. jag har gått runt och haft jätteångest i flera dagar över en sak. jag har skjutit upp det och skjutit upp det. men så gav jag mig fan på det idag. och vilken lättnad!! haha, jag har gått runt och oroat mig i onödan. I'M SO HAAAPPY!

Sleeping texts are the new drunk texts.



jag har en ny grej för mig. jag skickar sms i sömnen!!!! fuck fyllesms haha. det här är det nya. men jag förstår liksom inte hur jag kan göra det? jag tycker fortfarande att det är svårt att skriva sms på den här telefonen. men ändå verkar jag skriva mer rätt i sömnen än vad jag gör när jag är vaken. :)

och vad har hänt med min sömn? jag sover inte normalt...

Hey baby, I think I wanna marry you.



haha, mitt snygga smygfoto :)

nu ska jag skriva om erik. att han var dum mot mig idag. vi hade vårt andra bråk och det varade i 3 timmar. fast sen blev vi sams igen. egentligen så var det väl bådas fel, men mest eriks :)

fast han är inte dum, så det finns inget elakt att säga. ville mest retas. och precis efter bråket blev han helt plötsligt generös med pussar. från att ha varit jättesvåååår.

bli inte arg på mig nu! :)

Lazy song. ♥


Don't underestimate the things I'll do.


idag har jag varit uppe hos mina sötisar. de låg och sov när vi kom. tur att vi har nyckel att komma in. min älskade svägerska har lunginflammation och det gör ont i mig att se henne så dålig. så jag låg och kliade henne i håret.. hoppas hon blir frisk snart. saknar hennes vanliga jag. :)

kom nyss hem.. BB. heaven and hell.
åååh. har inte hunnit plugga idag heller. fyfan så dålig jag är. hur får man disciplin till att plugga?

little things 25.


little things 24.


Shine on through those pink pebbles.


när erik kom hem igår (ja, han kom hem innan lisa) var jag bara tvungen att berätta om mina mardrömmar om att mina stenar lossnar från mitt skal. en sten har redan lossnat. jag drömmer helt ärligt om rosa stenar (HAHA) och vaknar av att mer än hälften är borta. (hemsk dröm va?) erik säger "men köp hobbylack och måla på, då sitter de som berget." när jag sedan låg i sängen och försökte somna kom jag på den smarta idé att jag kan ju måla genomskinligt nagellack på.




.....nu funderar jag på om det var en sån jävla smart idé.

Cuz' you feel like paradise.


jag hade HELT & HÅLLET glömt bort att jag ska till skolan imorgon. jag har inte öppnat böckerna. jag har inte läst ett ord. jag har inte pluggat. jag har inte gjort någonting - vad dålig jag känner mig! hur kunde jag bara glömma?? och med tanke på att jag knappt fick in någonting i huvudet under den sista lektionen så känner jag mig rätt körd. måste få bort allt annat som snurrar i huvudet. det är inte ens viktigt! 

måste upp tidigt-tidigt imorgon och plugga!

This better be the best thing I ever felt.


igår mötte jag linda i mörby och så handlade vi middag och åkte sen fort som attan tillbaka hem. sen låg vi i varsin soffa och myste till monsters inc. världens sötaste bebistjej i den filmen. blev kär! vi målade naglar och tånaglar också, det tog bara 3 timmar och blev grönt! sen mitt i natten kom malin och vi larvade oss innan min gubbe ringde och jag gick ut på balkongen för att prata ostört. så kul att han har ringt två kvällar i rad nu. att han inte vill ringa mig när han är nykter är en annan femma. men han har kanske världens sötaste dialekt.

efter typ 5 timmars sömn, vaknade jag kl 9 och kunde inte somna om. jag gick upp och försökte få liv i flickorna. gick inte speciellt bra, så jag gick runt själv och.. gjorde ingenting. gick tillbaka till sängen för att försöka somna om och då kom linda och kröp ner bredvid. sen kom malin. och sedan har vi myst heeela dagen i min säng. förutom när vi gick till ica för att handla mat :) de åkte för en liten stund sen och nu är jag helt ensam :( ja, förutom att lisa och erik kom hem nyss. men dem är inte direkt sociala... haha inte jag heller kanske, eftersom jag sitter och bloggar OCH kollar på BB.


snart ska jag sova. ny vecka imorgon. och ny månad idag! om 6 månader fyller jag 24. och det betyder alltså att idag är det min halva födelsedag. 23,5 år. säg grattis! :)

Live from the bed.

vaknade av att linda kröp ner bredvid mig i min säng imorse. sen kom malin och nu har vi legat här hela dagen. kollat på film, spelat spel på våra mobiler och nu försöker vi diskutera vad vi ska äta. under alla 7 åren vi har känt varandra har vi alla alltid olika önskemål och ingen vill ha vad den andra och tredje vill ha och vi kan i princip aldrig komma överens :)

spännande vad vi kommer fram till! :)

RSS 2.0