bu fucking hu.

jag är så stressad så jag skulle kunna börja gråta. men det finns ingen anledning till det. pull it together, ffs!

ps. min första kärlek, Jocke, fyller 23 år idag.

grab your clothes & get gone, you better hurry up!

har sovit hela natten! så otroligt skönt! nu måste jag kicka igång den här fredagen. först jobb, sedan huddinge och hjälpa malin. ikväll är det freeedaagsmyyyyys. puss!!


I wish by God you’d stay.



vaknade av 3 VAKNA-sms från christin och samt att en man blåste löv på gården med en stor blåsmaskin. WHY? varför blåsa bort löv mitt under hösten? så fruktansvärt onödigt. och speciellt det där oljudet på morgonen.

var uppe några timmar, men gick sedan och la mig igen. kände mig helt bombad. här snackar vi menskramper. sov runt 3 timmar. och jag är konstant hungrig, men problemet är att det finns, som vanligt, noll mat hemma.

ska fortsätta kolla på stockholm arlanda - där jag precis såg min jättegamla vän michael från högstadiet och sway!! honom har jag inte sett på flera år! hoppas han fortfarande jobbar där när vi ska flyga från arlanda i slutet av november. ååhh.

don't think I don't miss you. I do. miss you.

jag hittade en så sjukt cool klänning igår. älskar att det var paljetter på hela framsidan och bara svart tyg på baksidan. men den var för stor! :( då blev jag sadface. och köpte en väldigt ocool klänning istället. fråga inte varför.


blev happyface när jag fick ett par skor av mamma.

bättre bild.


vi åt middag hos mamma igår. med faster anne och kusinerna ida & emma. jag och lisa fick presenter. jag fick 3 fina armband. med hjärtan! så, jag. tack, tack, tack.


idag har jag väldigt ont i magen, ont i halsen, ont i huvudet och mina ögonlock vill trilla ner, men jag kan ändå inte sova. måste planera morgondagen. men.. ett varmt bad för att få bort allt onda kanske?

shit, shit, shit!



orkar inte. har varit duktig hela dagen. planer har omplanerats. vissa saker har bortprioriterats för andra saker och vissa saker ångrar jag, nu. från att ha varit pirrig och glad blev jag besviken och nedstämd. orkar helt enkelt inte just nu. tänker gå och lägga mig istället. börjar om imorgon. hejdå.

HAPPY B-DAY BABY SIS!


GRATTIS!
(snodde bilden från min syrras facebook.
INTE JAG SOM GJORT DENNA BILD!)
jag älskar dig!


can't-catch-me-like-that-i'm-much-to-fly!

igårkväll var vi ute och käkade. vi firade min lillasyster som inte är så liten längre. 20 år! kom till en italiensk restaurang. kyparen var hur gullig som helst!
åt den godaste pannacottan jag någonsin ätit!

vi drack massa vitt vin! det syntes i mina ögon. helt röda!

vi såg att de kommit en ny station på mörbylinjen. hahaha. utopia?


vid 01, var vi hemma. började syrrans födelsedag (25 okt) med att käka lantchips, dricka cocacola och kolla på filmen dagboken. sen snarkade vi i kapp. nu ska jag försöka ta tag i mig själv och göra mig klar innan vi ska hem till mamma på söder och fira mer. och mysa, pussa, krama på albin! ♥

THE PARTY DON'T START 'TIL I WALK IN!

nu är jag äntligen färdigsminkad. om 1 timme och 15 minuter ska jag vara i gamla stan. födelsedagsmiddag för lillesyrran som fyller 20 BAST imorgon! efter det ska jag rulla vidare på jossan & christians inflyttningsfest i tumba. ehm. tänkte visa klänning-bild. men det skiter jag i! det här är ingen jävla modeblogg! ;)

nu ska iaf jag ha kul. PUSS!


won't take it lying down. no crying now.


det är fredagskväll och jag är hemma med mjukiskläder och dricker te! sjukt underskattat! fast nu sitter jag på balkongen med min bebisdator och pratar i telefon med malin. hon är också hemma! vi har blivit tanter redan!

har jobbat hela dagen i vasastan. imorse hörde min mr big av sig. det var inte ok. vad jag minns så dissade han mig, för bara några månader sen. ikväll ville han hitta på något. ha! sorry dude. you played me once. not twice.

nu ska jag nog in och läsa om bella & edward. om jag kunde drömma.

ain’t got a care in world, but got plenty of wine.


lisa och jag är hemma hos mamma. vi fick texas till middag och så väntar vi på frippe. men nu ska vi korka upp en flaska vin!


the butterflies fly away.

myste i norrtälje med albin och christin idag. albin trillade och slog sig i bordskanten. blödde från ögonvrån. gjorde ont i mitt hjärta. vi åt smörgåstårta till middag! woha! yummi! blåbäret är utbytt mot en bmw! kunde inte blivit bättre. 

när jag kom hem SATT STEFFI I KÖKET!!!!! vi har mysat hela kvällen. nyss målade vi naglarna och kollade film. nu ligger jag på sängen.. sov ju så dåligt inatt! :( ska tvätta bort make:en nu och säga godnatt till tjejerna i v-rummet. ses imorgon.


YOU'RE SURROUNDED BY YOUR GIRLS.
and girls just wanna have fun.


she's mentally undressing him.

HEEERREGUUD! hur kunde jag glömma att berätta om saxen?! vilken tur att christin påpekade det idag! det går ju knappt att förklara i ord. man måste ju visa.. a'la video eller något! synd att jag inte filmade det i lördagskväll!

det påminner lite om mcdonalds reklamen, där morsan ska berätta en godnattsaga för sin unge. hon klipper med fingrarna som en sax och försöker berätta om frisören som klipper. haaha! nån som fattar?

this groove he can't ignore, he won't leave you anymore.

malin plingade igårmorse och vi möttes upp. och det var disco på bikbok och så klart var vi där. no, the party don't start 'til we walk in.

jag fick ett blått plåster av tjejen på mcdonalds. därför jag har gay-hand.

efter att jag och daniel bytte nummer i slussen, så promenerade jag och malin bort till skanstull och drog en chailatte på EH. (espresso house)

sen gick vi och hämtade isak. och gick till kulturhuset. kolla vad coolt. de har byggt upp mini-stockholm. så kunde man trycka på knappar på olika stadsdelar och så lyste det gröna neonlampor. coooolt.

vi försökte hitta ett lämpligt barnvänligt café som hade pannkakor. men vi kom inte på ett enda. så isak fick äta sin middag på mcdonalds. han kunde inte sitta still.

efter maten fick isak en glass. den gick han och beställde själv. SÖT!
sen lämnade vi av honom på marias jobb.


efter jobbet tog jag och malin tåget till huddinge. vi försökte städa lägenheten. men byggdamm måste vara det svåraste att få bort? vi kom inte därifrån förän vid 21. sen åkte vi till täby och chillade. nu har malin åkt till jobbet och jag ska strax ta mitt sega arsle och åka upp till mina sötisar i norrtälje!

why don't you wrap yourself around me?

tog min packning i lördags och åkte bussen upp till norrtälje, där hela christins familj befann sig i huset. men de gick efter 5 minuter. jag och christin segade lite innan vi började med supandet och tills linda kom. vår favorit efter det vina vinet är päronvodka med lime och sprite! yummi.

vi mötte upp alla utanför bowlinghallen, vi blev 9 pers. alex, emelie, lars, hanna, linda, kenneth, ted, christin och jag. och jag måste få skryta med att jag vann! jag fick 132 poäng och 2:an kenneth fick 125. skilllzzh! ;)

vi drog vidare för att spela biljard. blev inte mycket biljard, utan alla satte sig och spelade kort. neger och president. måste jag kommentera vem som blev president flest gånger? hoho. ;) men det blev lite segt efter ett tag.. så alla sömniga par åkte hem, och kvar blev.. vi partypeeps christin, jag, ted och kenneth.


vi blev avsläppta utanför banken i centrum och började bjuda statyn på öl. haha. det var verkligen jättekul då. men om man tänker efter nu i nyktert tillstånd.. fan vad tråkiga vi är! haha. (ser ni att hon har ölskum mustach?)

vi gick först till På G, men vi vände nästan direkt i dörren. bara folk över 60+ och ett live-gubb-band. inte riktigt det vi var ute efter. vi gick till trägårn.. det var typ tomt. så vi gick till teatern. och kenneth "fixade in" mig och christin.. HAHAHAHA! det var 20 gräns. christin är 26 och jag är 22 om 2 veckor. tack!

när vi satt vid bordet, sa (skrek?) kenneth att han hade ADHD. då säger random snubbe till mig att han också har lite adhd. men jag hör inte vad han säger. och vad jag hörde så sa han. "jag har liten pitt." han vägrar upprepa vad han sa. så jag frågar honom om han sa det. haha. jag skulle aldrig frågat. efter ett tag knackade han mig på axeln igen och sa; "du är bara ute efter en sak!" HAHAHAHAHAHA!

kenneth hällde i min rosa panter i sitt ölglas så sugröret flög på en snubbe - som blev skitarg! que? det blev btw skitäckligt! don't try this at home!
mcdonalds-gustaf frågade om jag och christin var systrar. haha. typ. systrar i lagen. (sister in law!)
ted kramade en dam som sen kramade mig.. för ted sa att jag var hans tjej. haha!
christin blev skallad av en orangehårig tjej. INTE OK!
när det regnade ute, stod vi under en filt och rökte. 5 personer. det var.. rökigt.

herregud, jag orkar inte ens berätta om fylle-bråket. om en jävla garderobslapp. "vilken jacka?" haha. jag älskar fulla människor!

kenneth sjöng en jättefin låt när vi gick mot taxin. "duuu e miin tjoockiis! feeettoooo! osv.." hahaha! vi tog en svarttaxi. och euw. jag tyckte han var äcklig. han pratade bara om att knulla. och frågade om han fick festa med oss. vi hoppade ur bilen och gick mot fel hus, eftersom han vägrade åka. och vi ville inte visa vart vi bodde..

resten heter väl bakfylla.

gonna smack him if he getting too drunk, drunk!

vi kollar på sex and the city - the movie, för säkert tredje gången den här veckan!


ja. jag har hängt i vasastan hela dagen. jag och isak åkte buss idag. FY FAN vad söt han är. han såg så himla liten ut när han satt bredvid mig på busshållplatsbänken och på bussen. och han är duktig som håller mig i handen hela tiden. miiw. vi gick hem och åt middag. när föräldrarna kom bjöd de mig på ett glas rosé och jag kände mig halvlullig på en gång. haha. hade väldigt rosa kinder när jag åkte hem. de hettade tillochmed!

nu dricker vi lite cocacola med IS. ska bråka på syster nu. längtar efter en cigg och en dusch imorgonbitti. party hard, people!

don’t stop, make it pop. DJ, blow my speakers up!

oh. jag försov mig imorse. hörde inte ens väckarklockan! tur att jag kan styra mina tider lite själv. börjar 11.30 idag istället för 11. woho. ska strax röra mig mot vasastan!


JAG ÄR HELT SJUKT TAGGAD PÅ HELGEN!


high heels have got me falling down.

hatar att vara osams med mamma. det känns inte alls bra! :(

åkte till isak och mös med honom i soffan när han drack nenne och sen var det natti. maria och jag drack julmust i v-rummet, kollade tv och pratade. det var mysigt! jag och maria hatar båda blått.

nu ligger jag i sängen. har jätteont i mitt huvud. känns som jag börjar bli sjuk.

imorgon har jag en liten, men viktig, to-do-list. städa lägenheten igen. vet fan inte var allt damm kommer ifrån! maila Å och K. ringa ett viktigt samtal.. och sen inte göra något alls. dricka kaffe och kolla SATC-boxen?

..nu kanske man ska läsa lite om bella & edward igen.

i'll never take it off!

jag ser det snöar. inomhus. nu har jag hämtat min vinterjacka. dragkedjan är utbytt och den blev tvättad på köpet! jag tar aldrig av den igen! aldrig mera frysa! (ja, om det inte blir ännu kallare än vad det är nu.)

har lekt med petra hela dagen. vi fikade och sprang runt halva stan. (nej, inte riktigt halva då.) ska strax åka till isak. tog ett stopp på hornsgatan först. puss.

I hope with every heartbeat.

fett otaggad på att blogga!

idag har jag varit i norrtälje. med mina sötisar. och jag lagade västerbottenpaj. den blev mumsig! imoron ska jag träffa petra. hämta ut min vinterjacka. och passa isak.

nu måste jag gå och lägga mig! PUSS.

dance like everybody is watching!



HAHAHAHAHAHAHAHA!
kolla dansen! vadfan gör han? jag älskar det!


my life is filled with sweetness!

i lördags var vi, jag och mina syskon + albin, på middag hos pappa & kerstin i farsta. på kvällen var jag och malin redo och taggade! i stan skulle vi fira vår vän navdar.. men fan, vad dyngpackad han var. vi hann inte säga hej, innan han satt i taxi på väg hem.

otaggat. vi taggade istället till på tegel. vi sprang tillbaka, skulle ta bussen. men då hade den krockat. sprang till roslagsbanan. och när vi kom till täby var vi sjukt otaggade. vi köpte kebab och gick hem.

men fy satan vad underbart bra man mådde på söndagmorgonen! :)


love is where your heart at.

Life is too short to be anything but happy.
So kiss slowly, love deeply, forgive quickly,
take chances and never have regrets.
Forget the past but remember what it thought you..


the perfect place to start searchin' is in your heart.

jag har en ny rolig bild-redigeringsgrej på min dator.. kolla. man kan ha en blomma mitt i bilden. hahaha

skulle bara säga att jag lever. och att det är fredag den 9 oktober idag. N fyller 21 idag och jag var snäll och skickade iväg ett grattis-sms.

nu ska jag fortsätta fixa min dator. och fixa den andra datorn. kolla på idol. svära över idioterna som smäller bomber på gården och man håller på att skita på sig av rädsla. (nu hör jag brandbilar.... eeeh?)

jag vill måla en vägg i mitt rum. och måla en text. jag måste städaupp i lägenheten igen. förstår inte hur min syster lyckas stöka ner så jävligt.....!

love is here and darling now you're gone.

♦ hann lämna dator hos pappa. måste ju formatera om den jäveln. check.
de hade filminspelning på pipersgatan. jag och malin tyckte inte det var ok.

♦ hämtade isak på dagis. check.
han sprang och gav mig en bamsekram när jag kom, men sen blev han trotsig.

♦ tog buss 40 mot universitetet och hoppade av vid fel hållplats! vem lyckas?!
som tur var kom buss 70 och jag hann med resterande t-bana och buss. check.

♦ målade klart skavankerna på klädhängaren i hallen. check.
har nu ställt upp skor, hängt upp jackorna och halsdukar/mössor och så vidare.


har ej hunnit
maila min moster än. men jag ska! imorgon kanske. måste.
sitter med tandborsten i käften och ska sova nu!


it's our disgrace we had no time to paint the place.

vi hann inte måla klart. det är fintjustering kvar. men det får jag ta senare ikväll. för nu sitter jag och dricker kaffe, malin syr knappar i sin jacka och om en halvtimme ska vi stå vid busshållplatsen. jalla!

less is more.


jag och malin har målat i hallen! se hur fint det blev! jag är så nöjd!!

vi har också möblerat om som fan i v-rummet. och flyttat in extrasängen i mitt rum. mitt rum är tight nu. men det funkar ikväll! nu har vi äntligen fått i gång internet, så nu ska vi farma på facebook! PUSS!


i <3 you.

painted on my heart.

är hos mamma. hon målar om mitt gamla rum.. det blir fint. men ush. jag saknar verkligen den här lägenheten. samtidigt som jag inte gör det. konstigt! det är ju skönt att bo ensam med syrran i lägenheten i täby också. men jag vill inte bo i just den lägenheten..

har väldigt kreativa tankar. jag fick min mosters mail idag, så ikväll ska jag knåpa ihop ett mail och skicka till henne. håll tummarna?

annars så ska vi väl äta laxmiddag här innan jag åker hem till elin och lisa. har med mig målarfärg hem, så ikväll eller imorgon ska jag måla om den fula blåa (vem fan målar klädhängaren blå när allt annat är vitt och beiget??! jag fattar inte. det är skit fult!) klädhängaren i hallen.

imorgon ska jag dumpa av min laptop hos pappa, som förhoppningsvis kan formatera om den och installera word office på den igen. eftersom det har blivit fucked up och inte går att använda längre. blir inte ens bokstäver när man skriver? sen ska jag hämta isak på dagis! :)

ps. nu ska malin med till täby! wie. ♥

almost there, don't give up now!

(just nu.)
My dear, come again, your voice is fading out and in.

jag har inte gjort någonting idag. vaknade alldeles försent för att orka ta tag i dagen. imorgon blir det andra bullar. ska hoppa in i duschen nu, innan tv-kvällen börjar!


todays cutest.

XXX säger:
orkar inte gå hem.

de e nice. säger:
varför då? det är jättemysigt att ligga i soffan med täcke och slökolla tv.
speciellt den här löjliga serien på fyran.

XXX säger:
haha jo det låter iofs smått fantastiskt.
men det är kallt ute och här har jag sällskap för stunden iaf.
hade det varit min soffa så hade jag gått hem ;P

de e nice. säger:
vadå om det hade varit din soffa?

XXX säger:
som du låg iiiiii och slötittade på tv såklart.

de e nice. säger:
naaaaaw

XXX säger:
haha mmm

I told you not to leave me alone.

jag älskar att jag har blivit så dålig på att blogga! :)

i torsdags morse kom malin och våldgästade mig kl.8 på morgonen. sen spenderade vi dagen med att inte göra någonting. vi kollade på förlossningsklinikn på tv4 och garvade ibland livet ur oss. MISS MINGO! YOU HAVE TO STAY CALM!

vi sprang till 726:an till huddinge. sprang till 705:an till vikingavägen. plockade med oss prinsesstårtan från lägenheten i huddinge till hornstull. sprang till pendeln. sprang till 4:an. mötte lisa på hornsgatan och gick in till kecke och otto på texas. åt massa gott och tittade på idol & inlåst. sprang till tbanan hem till täby.

på fredagsmorgonen hann jag säga två ord till malin innan jag tog bussen hem till isaks mamma. numera kommer jag nämna henne som maria. hon känns mer och mer som en vän, istället för arbetsgivare. hon bjöd mig på thai-lunch och vi satt och pratade om allt i flera timmar. de verkligen stöttar mig hela tiden. ♥

pappa & kerstin kom och plockade upp mig med bilen. vi åkte hem till täby, åt middag, kollade på idol och fixade och trixade med allt möjligt i lägenheten.

hela lördagen spenderade jag med att skura rent hela badrummet, rensa i badrumshyllorna och damma rent. diska och göra rent köket, plocka undan skräp i v-rum, damma, dammsuga och moppa hela lägenheten. möblera om i mitt rum osv.. men malin ringde och jag slängde mig in i duschen. halv 8 tog jag bussen in mot stan.

malin ville in på texas och köpa middag. hon beställer det vanliga och kecke ropar över halva restaurangen; "DENICE, SKA DU HA NÅT?" haha. bra. hej. stammis!

väl inne i lägenheten korkade vi upp vodkaflaskan. ett samtal senare och vi var på väg ut till hjulsta. DET ROLIGASTE VAR ATT "NASMAL" VAR PÅ TBANAN. så typiskt. men iaf, vi mötte navdar och gick runt. hjulsta, tensta och rinkeby. och vid halv 3 var man ihjälfrusen. vi skulle åkt till täby, men åkte till södermalm och sov där istället. hade ju inte varit i täby förän efter 5..

idag har man inte gjort många knop. vi var iväg till mcdonalds i mariatorget. men blev pangtrött efter mat och.. snark!


RSS 2.0