crash and burn girl. going down, down, down.

you don't mind the fall until, your face hits the ground.

efter isaks vila, så åt vi piggelin till mellis. (ja, två stycken för min del idag. fast det var inte lika gott, som det var igår. no more, piggelins.) efter en stund mådde nog isak bättre. för han ville inte sitta kvar i soffan med täcke och kudde. han tittade på mig och sa "leka!" det var kul. vi lekte med alla bollarna. rosa, röda och lila. det var tydligen jätteroligt att kasta ut alla bollarna i hela rummet - efter att jag plockat ihop de och lagt i påsen...
när isaks mamma kom, blev isak arg och slog henne. flera gånger. jag tyckte synd om isaks mamma, och var på hennes sida när han slogs. måste vara hemskt att jobba flera timmar om dagen och längta efter sin son och sen slåss han. btw. isaks mamma är hur gullig som helst! när jag och isak hade kramats och sagt hejdå, stängde jag dörren och började springa ner för trapporna. då hör man en dörr öppnas och sen isaks röst. "NIS! STANNA!" hahahha. så otroligt söt.

jag mötte pappa på tunnelbanan och fick ett nytt ram-minne till min stationära dator. woho. asbra. för nej, jag tänker verkligen inte radera saker från den. mina senaste 3-4 år finns på den datorn. vi åkte tillsammans till farsta och sen handlade jag mat på lidl. jag kånkade hem alla påsarna själv. till bussen, från bussen och upp. jag skakade i armarna även 1o minuter efter att jag kom innanför dörren. haha. tungt.

direkt när jag kom hem slängde jag mig in i köket och började med middagen. det blev kyckling m. curry & ris. och bebistomater. och en stort glas coca cola med 5 isbitar. gooott. andra halvan blev till malins matlåda imorgon. ska strax spela in efterlyst åt malin, som jobbar kväll idag. omtänksamt va?

If I stare too long, I would probably break down and cry.

helloo. vilken dag. jag känner mig jätteeffektiv. men.. frågan är vad. båda mina anställningsintervjuer måste ha gått som en dans på rosor, eftersom jag nu har möjlighet att börja på någon.. ha. ow. men hur ska jag göra med mitt nuvarandre jobb då?

lilla sjuklingen isak och rädd-för-att-bli-sjuk denice gick iväg efter isaks vila och köpte semlor. eller, isak ville inte ha semla, så jag köpte en till mig. isak ville ha glass. så jag köpte ett storpack med piggelin till honom. han blev glad. han ville hem till soffan och alfons åberg. och glass. han åt 2,5 stycken på väldigt kort stund. mer glass fick han inte.
jag är inte lika intresserad av alftons åberg, som isak är.

jag blir så ledsen. det var en tjej som sms:ade mig idag. lisette heter hon och bor i finland. hon kanske ska börja jobba som au pair i MIN familj i djursholm. buhu. orättvist. jag vill tillbaka dit. nyss ringde mamman mig och tackade så jättemycket för att jag mejlat med henne(lisette) om hur jag upplevde min tid hos dom. när vi la på, nästan skrek hon KRAM med stora bokstäver. ush, vad jag saknar min familj i djursholm. snyft.


ps. hon berättade också att lilla baby som jag passade okt-dec, sa "mamma" igår. aaaw.


sweet love of mine.

My weakness is that I care too much.

okej. måndag. slö-måndag. nej, inte direkt. men jag tog sovmorgon. en ordentlig sovmorgon.. isaks mamma ringde vid halv 9. men jag vägrade svara i telefonen och försökte sova vidare. mamma ringde, jag ignorerade det också. jag ville sova mera. så, någon gång efter 10, närmare halv elva, klev jag upp. och ringde tillbaka.

but it didn't stop there. min nya arbetsgivare, teresa ringde och gav mig mera jobb.
jag har tvättat idag. FINALLY. rena kläder. men jag kan inte säga att kläderna jag har på mig nu är direkt rena. jag är inte ens ren. jag ska snart hoppa in i duschen. måste bara äta upp fisken som ligger i ugnen. samt lök, broccoli och potatis-soppan som värms på spisen. juste, jag har kollat på ett X antal sex and the city avsnitt också. mysigt. och hoppat omkring med ipod och försökt ha bra-musik-hoppa-omkring-och-dansa-fult-terapi. 

i can't help you fix yourself. i'm sorry but i gotta move on with my own life. jag har drömmar nu. plugga ekonomi. ta den där jävla lappen! åka till USA och au-pair:a. blev sugen igen när jag hittade denna blogg. åka till italien och hälsa på steffi.

(Nothing compares to You.)

jag hatar honom för att bara han kan göra mig glad när jag är ledsen. jag hatar honom för att han inte ens behöver anstränga sig för att få mig att fnittra. innan vårt samtal orkade jag inte ens äta. orkade inte tänka. orkade varken stå upp, sitta ner eller prata. jag låg bara i sängen och grät. ville bara försvinna från allt. men efter 15 minuter med honom och jag är glad. kanske bara för stunden. men glad. och orkar nu. hur lyckas han?

han stod i duschen när vi pratade.. "bara så du vet så är jag naken nu." "jag tvålar in mina ben med shampoo, de är så håriga så det behövs." gah. kunde inte låta bli att skratta. JÄVLA HAN. varför kan han inte förstå att vi ska vara tillsammans. vi passar så jävla bra. eller att jag behöver honom. tycker om honom. jävla as.

(förstår fortfarande inte hur man lyckas stå i duschen och prata i mobilen.. och samtidigt tvåla in sig med en hand. och göra allt annat krångligt..haha. han är så sjuk i huvudet.)

You make me better. I've given you all I got.

petra och ali kom med mat. rökt lax, potatissallad och grönskar och dressing. och baugett. SÅ GOTT. plus minerlvatten. lyx! vi satt jättelänge och pratade. pratade om vettiga saker, och fan vad underbart det var. drack en kaffe på maten och rökte tillsammans på balkongen. sen hoppade vi in i bilen och körde biltvätt på shell.
 
de släppte av mig utanför porten. och efter max 20 minuter mötte jag madde. vi gick hem, snackade massa skit. och läste gamla brev, som vi skickade till varandra från och med att vi var 6-7 år. fatta lång vänskap... 15 år gammal i höst. fucking amazing! vi åkte till sergel och gick på bio. bröllopsduellen. ganska bra.

är hos mamma nu.. jag har så ont i huvudet. har suttit på golvet och gråtit. huvudvärk.

Ine thought of you is all it takes, to leave the rest of the world behind.


jag tycker så mycket om att vara med isak. han pratar så mycket. och det är jätteroligt. han bara suger i sig nya ord man säger och upprepar de. idag har vi åkt rutschkana, gungat gunga och letat efter pinnar. sen lagade vi middag och myste i soffan med täcke, kudde, snuttis, napp och välling. nu ligger jag hemma på soffan.. imorgon ska jag blogga bättre. det är jobbigt när man inte har internet som funkar till 100 procent.

here you have some pic's of the apartment.

korridoren efter hallen och hatthyllan. dörr rakt fram, badrummet.

jag i mitt rum.
mitt rum utan denice.
vårt stora dansgolv i vardagsrummet.
och här är köket.. där all gourmé-mat lagas. juste,
vi har balkong också. inglasad! med utsikt. vi bor ju på våning fem.


that's it. minus badrumsbild. men seriöst. det struntar vi i. puss & godnatt nu.


The door is not open.

pratade nyss med N. halva klumpen försvann. den andra halvan ligger och tynger ner mig. det är jättejobbigt. han ringde mig inatt. det var hög musik i hans bakgrund och min täckning var sämst. men vi fick fortfarande fram en hel del. vi pratade nyss i en halvtimme ungefär. och han är helt underbar. älskar hans personlighet.


What the fakk. I can blog it!

wow, wow, WOW! jag fick igång internet på min tiny dator. och malin sitter på stora datorn. fan vad nice. men det är hackigt och låg signalstyrka. men wtf. jag kan blogga!

igårkväll efter jobbet träffade jag linda i medis. vi köpte massa öl på systemet och åkte hem till henne och lagade lyxigare variant av omelett. med tex, lök, squash, spenat, chli och räkor. och drack öl. det var sjukt gott, även fast vi bara slängde ihop nått.
vid midnatt tog jag tåget hem till huddinge. fyllekäkade toast med malin som var hemma och hade huvudvärk. jag däckade tydligen i soffan och under natten hade jag magknip. det gjorde så ont. jag kallsvettades och kunde inte andas och hade huvudvärk.. hemskt. imorse ville jag bara dö.

I want you to notice when I'm not around.

you're so f*cking special.

igår hade jag sovmorgon, och det var hyffsat tråkigt. var ju hemma jättelänge på förmiddagen, så hela dagen kändes mycket kortare än vad den egentligen var. yadayada, jag hann med mycket iaf. när jag var på väg till jobbet - några minuter sen, så ringde isaks mamma. hon var hemma och sjukskriven och orkade inte laga mat. så hon frågade vad jag ville ha från mcdonalds. haha. jag blev helt löjligt lycklig över att få (gratis) mcdonalds käk.


isak och jag hann inte alls leka lika länge som vi brukar, men när jag skulle gå, så ville han inte kramas alls. men när jag sen stod i dörren, med jacka och skor på, så kom han springandes fram och skulle krama mig. så jag satte mig på huk - så det blev en riktig kram. när vi hade släppt kramen, så tittade han på mig och sa "PUSS!" sen fick jag en ordentligt blöt puss. hans mamma som också stod i hallen bara gapa och utbrast; "men gud vad gulligt!" haha.

sprang, bokstavligt talat, till tunnelbanan och mötte sedan pappa i centralen och så följde han med mig hem. han var gullig och betalade vår middag på ica, plus lite grönsaker, speciellt tomater. jag har saknat att käka tomater. pappa försökte få igång vårt internet, men utan vidare lycka. jag saknar internet! wtf. alla mina hemlisar som jag måste berätta för christin blir ju bara fler och fler för varje dag. haha.


nu är jag på kontoret. var nyss på restaurang med mamma och käkade lunch. mums.


Baby, you're the best part of my day!

okej.. jag har idag varit på anställningsintervju på en advokatbyrå på östermalm. sjukt fräscht. det gick bra, jättebra måste jag säga. hon som intervjuade mig, klappade mig på armen och sa att hon gillade mig. hon skulle absolut skicka vidare mig. åh, jag blev så lycklig. hon sa så fina saker om mig, till mig. waaa.

det är jättetråkigt att skriva blogg, när man inte har några bilder. så nu tog jag några bilder med webcam - bara för att.
jag måste ju berätta att imorse när jag skulle springa på toa lite snabbt innan jag skulle springa ner till bussen. så flyger jeansknappen av! man bara, (ALLA SVORDOMAR JAG KAN!)! men jag fick hitta en säkerhetsnål och springa iväg. jag hade verkligen inte tid att byta om. well. det funkar fortfarande. haha. obs. måste köpa nya jeans.

hoho

well, jag har inte så mycket att skriva.. jag sitter ensam hemma. pratar med linda i mobilen. vi diskuterar vad som är lättast att diska. vuxet? och nä. nu dog min mobil. fan. nu är jag helt ensam. känns lite läskigt. och internet är sjukt segt. kan inte ens logga in på msn, då kollapsar allt. :/

har idag jobbat på kontoret hos mamma. (min mamma är bäst i världen. jag saknar henne jättemycket. även fast jag träffat henne alla dagar sen jag flyttade.) hon och håkan skjutsade hem mig efter jobbet och stannade på en kaffe, och sen åkte dem. ush, vad ensam jag kände mig då också. fick liksom käka middag alldeles själv. men jag har idag fixat skärbräda, kökskniv, frukt och lax till lägenheten. applåd till mig.

nu ska jag glo på vänner.
och sen duscha... kul. (fan vad tråkig jag låter.)


Look into your heart, and you'll find love.

det är vid sånna här tillfällen jag älskar min mobil och alla minnen som finns sparade där i. jag vaknade 07.12. kunde inte somna om. jag gick upp. klädde på mig, åt frukost och sminkade mig.. sen vet jag inte vad som hände. men jag började bara storgråta. av ingen anledning som helst. all mascara ligger nu under ögonen och i ränder ner på kinderna. men jag orkar inte gå och tvätta bort det. jag orkar verkligen inte bry mig.

förstår inte varför jag är så labil.

egentligen skulle jag åkt och jobbat idag. men jag vägrar lämna lägenheten. istället ska jag rensa ur min garderob. tömma den på lik. det kanske känns bättre sen.


"jag har en ipod om jag vill ha klagosång"

jag satt på bussen på väg från södermalm, till vasastan och lyssnade på min ipod. snooks låt, inga problem började spelas. då hoppar oskar linnros på bussen. HAHA. så jävla komiskt. han sjunger i mina öron, samtidigt som han sitter mittemot mig.. lite sjukt.


Two pink little hearts.

isak hade idag ögoninflammation. stackars liten. han fick inte vara på dagis och smitta de andra barnen, så jag fick passa honom i 7 timmar. och jag sprang var femte minut och tvättade händerna med sprit-tvålen. jag vill inte få ögoninflammation. när jag skulle gå blev han arg. "NIS, INTE GÅ!" och som straff vägrade han krama mig när jag gick. buhu.

direkt efter jobbet, åkte jag och mötte petra i city. en latte och massa trams. sen ville mamma ha hjälp med att handla på ica, så jag fick åka vidare. nu är jag hemma och... äh, ja. nu då? tv kanske.

RSS 2.0