Goodnight Sweetheart.

efter jobbet, tog jag och mamma oss hem med slit och släp. en stor jäkla kartong skulle vi få med oss. med fälgar, till min brors bmw. shit, vad tungt det var. vi svängde in på vivo. faaan, vad folk. jag sa till mamma; "vässa armbågarna och träng dig fram. så verkar ju alla andra göra." så, så gjorde vi. vi vässade armbågarna och tryckte på.

vi lagade middag, lax och potatis med avokado och rom. göött. vi åt tillsammans med jonas och albin. när vi slängt i oss maten (jag och jonas kunde inte ens låta potatisen koka klart. så hungriga var vi.) kom syster lisa och tog resterna. sen kom malin och linda. och jonas åkte iväg. jag bjöd alla fyra flickorna på efterrätt. och kaffe. och sen har vi inte gjort mer än att försökt vara tysta när albin velat sova men inte kunnat och bara skrikit.

syrran drog vid 23. malin och linda drog vid midnatt. för de skulle iväg och hjälpa en kompis som skulle till sjukhuset(?) jag fattade inte riktigt. nyss var storebror här och hämtade lilla albin som låg och sov som en stock. jag har pyjamasbrallor, tagit bort sminket, och har min favorit-t-shirt på mig. det är fredagskväll och klockan är inte ens 01.

jag vill inte något annat än krypa ner i min säng, när jag ser de här bilderna. godnatt.

my life would suck without you.

det har inte hänt så mycket idag, förutom att jag vaknade 07.14 imorse. orkade inte sova mera, så jag klev upp. ok, jag var kissnödig då och ville inte lägga mig igen sen. så jag drack kaffe, tog en dusch och var slut på cigaretter. då ringde mamma mig och bad mig komma och hjälpa till på kontoret. jag svängde förbi sleven och tog 4an till södra.
HAHAHAHA. världens jävla surkärring satte sig mittemot mig på bussen. hon slog mig på benet. jag bara stirrade på henne och fortsatte att snacka i telefonen med navdar. när jag skulle kliva av, sa jag lagom högt så hela bussen hörde; "det är en jävla surkärring på bussen." hahaha. så ääääägd. don't mess with me, grandma. GET LAID! ha.

nej, vafan. jag är trött, mina ögon vill gå i kors. men snart ska vi åka. jag har idag fixat kaffebryggare, micro och sandwich toaster. yeah. och så kommer jonas och albin över ikväll. och lisa kanske skulle komma. myys. nu ska vi åka hem!

I just wanted to hold you in my arms.

this ship is taking me far away,
from the memories of the people who care if i live or die.
i will be chasing the starlight until the end of my life.

tjabba. idag möttes jag och malin. sen for vi iväg i en mercedes till en lägenhetsvisning. 3 rum och kök. ganska så nice. herregud, så vuxet. down baby, down. ja, sen skulle malin iväg på jobb. så jag for iväg till min pappa och hämtade min gamla samsung, i hopp om att kunna rädda godbitar som befinner sig i den manicken. wtf, touchknapparna funkar inte. så jag kommer inte in. kan inte godkänna pinkoden. BS.

ja, vände sedan och åkte hem igen. var astaggad på att göra lite nytta i livet. så jag satte mig vid datorn och knappade i ordning mitt CV och ansökan. så nu har jag sökt massa nya jobb. duktig flicka. (imorgon ska jag skriva klart en ansökan om extrajobb på helger.) det plingade på dörren när jag hade som mest flow. det var petra!

hon hade med sig en sen lunch till henne och mig. gulle! vi käkade, drack kaffe, rökte och plattade hennes hår. sprang ner på vivo och hämtade ut kapellet till båten och andra saker som min mamma fått på avi. i trapphuset hittade jag en kartong som det stod "VARSÅGOD" på. så jag plockade åt mig 8 flaskor.

när min syster kom, hade hon tagit 2 flaskor. sen blev vi busiga och egoistiska och sprang ner i porten och hämtade upp hela jävla kartongen. HAHA! 28 flaskor, till vad?

mitt favoritsamtal ringde. efter vi frågat, "vad gör du?" ber jag min mamma gå ut.
han - vem är du med?
jag - min mamma. ber henne gå ut från mitt rum.
han - nej, men hon är skön.
hahahaha. va? verkar som de där två har fått någon typ av connection. what is this? :p


Heaven help me, I didn't see the devil in your eyes.

får jag presentera, HIPPOPOMIO!
ellen berättade igår att i söndagsmorse när hon försökte väcka mig för en cigg och för kalsongincidenten, så hade HIPPOPOMIO stått på byrån bredvid sängen jag sov i, och vakat över mig. haha. ellen hade tänkt ta kort på oss två, för det skulle tydligen varit det sötaste kortet. haha! men jag och HIPPOPOMIO är ett bra team. sån sötnos. :p

You are the cutest boy I've ever seen.

i torsdags kom kamilla till hornstull, vi blev sedan upphämtade av malin och hennes pappa som körde oss ut till bromma flygplats. vi checkade in och satt en pyttestund och väntade på planet som skulle ta oss till malmö.

när vi stod i gate-kön såg vi johan glans. gissa om jag blev helt till mig? haha. jag älskar johan glans. när vi satt på planet, så kommer johan och hans famlij och sätter sig på samma rad som vi. ÅH. min lycka var total! jag satt och asgarvade när vi skulle lyfta för malin bara skrek att hon skulle dö. sen fick jag sjukt ont i örat, trodde ärligt talat att jag skulle dö. jag trodde en sekund att jag hade spräckt trumhinnan, så jävla ont gjorde det. och bert ljung's mormor reste med oss.

ja, när vi landat och hämtat väskorna, så mötte vi benny och han körde oss sedan till stan. där det första vi gjorde var att entra systembolaget. sen kördes vi hem till oskar.

grabbarna skulle iväg och träna sina fotbollspojkar,
så vi 3 tog en powernap och sedan började vi med drinkarna. när grabbarna kom hem igen, så blev det pizza. och sen fortsatte drinkarna att flöda. malin och kamilla somnade vid 02. jag och grabbarna fortsatte med musiken och att dricka. när det blev lugn musik började de bråka om vem som skulle få bjuda upp mig till dans. det blev böghög av de två, men sen vann oskar. haha.

efter några timmar blev det äntligen sömn. lite sömn, blev det. för vi gick upp ganska tidigt. oskar skulle iväg och jobba, och vara på kontoret 13, så vi åkte med och gick sedan på stan själva. brunchen blev på, Max. haha! så gay. efter det tog vi en varsin chailatte på espresso house. hahaha. vi fattade inte ens hur man kom in på det jävla stället. alla malmö-bor som satt där inne gestikulerade hur vi skulle göra för att öppna dörren. och en snäll gubbe kom fram och hjälpte till. det var kul. och pinsamt!

därefter blev det shopping, zara, gina tricot, MQ, vero moda, nilson och H&M. haha. inte för att vi inte har dessa affärer i STHLM, men fina saker hittade vi. ja, och då var klockan hyffsat mycket redan. så vi tog en ben & jerry glass på ett kafé. sen upp för att möta oskar som slutat jobbet. oskar fick bära alla våra påsar till bilen. haha. vilken gentleman!

in i bilen och sedan iväg till Rosengård. yeah, malmös stolthet skulle jag vilja kalla det. in i ett garage och fram med langarspriten. så jävla nice. 3 liter vodka och 3 flak öl. we like! vi åkte sedan till ica maxi för att köpa fredagsmiddags ingredienser. vi slog till på en stor tacos buffé. gah, snacka om att vi blev mätta efter det. och vi fick knappt plats i bilen med alla våra shoppingpåsar och matkassar och all vår alkohol. haha. mysigt!


efter middagen började vi med alla kortspel och andra spel med våra drinkar. kalas. men först vid 02, tog vi en taxi in till city och gick till Ètage. så jävla kul att vi 3 entrade dansgolvet, direkt upp på scen och ägde hela jävla stället. sen blev tydligen DJ'n gay, eller så var han det. men först vid 05 trallade vi ut och tog en taxi hem till oskar igen. jag och malin gick till en lekpark någon timme, och när vi kom tillbaka låg kamilla och en carro och sov i soffan.

jag, malin och oskar satt och fyllekäkade upp resterna från tacosmiddagen. sen kom vi på att vi bestämt att vi skulle raka bort ena ögonbrynet på den som somnade först. men vi ville inte göra det på kamilla, så malin målade en svart musche med spritpenna på kamilla. shit, vad malin garvade åt det. närmare 07 ville vi bara sova.


det sjuka var att vi vaknade vid kvart i tio. Inte ens tre timmars sömn. skjut mig i huvudet. ja, vi gick upp, satte oss i soffan hos kamilla och garvade åt henne som inte än märkt muschen. sen mådde jag riktigt dåligt. såg alla efterblivna glas med gammal sprit, tomma spritflaskor och ölburkar. så jag hann inte mer än ut på balkongen och sedan spydde jag tre, fyra gånger i rad. inte helt ok.


jag fick sova en stund på soffan, men när jag sedan vaknade så skulle vi iväg om 30 minuter, så det var bara att försöka sminka bort bakfyllan och klä på sig och packa. sedan hoppade vi in i bilen och åkte förbi Zlatans hus. det dokumenterade vi. haha. speciellt malin. nu kan hon dö lyckligt. sen försökte jag ta kort på turning torso. det gick halv bra.



vi käkade brunch på subway, innan vi skulle ner till malmö central för att ta tåget till göteborg. jag var skitskraj att jag skulle behöva spy på tåget också. men jag klarade mig. upp till göteborg och där fick vi hänga i en timme. det kom fram en brud när vi stod och rökte:

Brud - eh.. hej. Är ni 18?

Alla - Nej.

Brud - aha, okej. (så vände hon och gick.)

Denice - hahaha, jag är 21! (och så vände vi och gick)


Dumma göteborgare. Hahahaa!


vi tog sedan bussen till borås, där ellen hämtade oss. hem till henne och ännu en förfest. haha. vi skulle göra så sjuka saker innan varje gång vi fick dricka. haha. skällande, kissande och juckande hund. fyfan vad kul det var. men jag höll på att kissa på mig!

HIPPOPOMIO
vi åkte ner till trägårn, där vi fick stå i kö sjukt länge. ellen och anneli berättade för alla att vi var "stockholm". haha. gud, vad alla småstadsbor ska käfta emot stockholmare. det är helt sjukt. jag, ellen och anneli shakade loss på dansgolvet. sen blev det nattkäk på mcdonalds. hela borås var inne på mcdonalds! sen åkte vi hem för att sova.

ellen skjutsade oss till borås central på söndagmorgonen. vi trängde oss så jävla hårt i busskön. vi kom sist till busshållplatsen, och det var sjukt mycket folk. men bussen stannade närmast oss, så vi kom på först. så jävla nice. väl framme i göteborg igen, så köpte vi tågbiljetterna hem till stockholm. 30 minuter kvar och vi var döhungriga. snabbt in på burger king. vi hann inte få i oss hamburgaren, så ner med den i påsen igen och rusa iväg till perrongen. upp med alla väskor och påsar på tåget, hitta platserna och ett tu, tre, sitt! snacka om att stressa ner, och slappna av. helt underbart.


min mamma kom och mötte mig på perrongen i stockholm. hon hade tänkt köpa en ros till mig, men det var stängt. så jag fick en puss och en kram och hjälp med att bära alla väskor och påsar. min mamma är bäst i hela världen. här hemma myste vi bara och var nere på texas och hämtade mat. och sen gick jag och la mig vid 22. det var första gången på över ett år.


haaalllååå, eeeelllllää!?

nu sitter vi på ett internet café på central stationen i göteborg. vi kom hit för en halvtimme sen, ungefär. vi har ju härjat runt i malmö de två senaste kvällarna. vi var bara tvungna att fördriva timmen mellan tåget och bussen, och då var facebook coolt.

bussen går 30 minuter nu. vi ska gå och hämta våra väskor, och sen åker vi buss till borås och ellen. see you back in stockholm.

Knock me out!

okej, malin sover. och kamilla är på väg att sova nu. jag borde också sova. jag har liksom packat underkläder. det var allt jag kunde göra idag. muha. hur fan ska jag hinna duscha, packa ALLT ANNAT, göra mig klar och allt sånt imorgon, innan 12? gah. okej. GODNATT!

There is always hope!

gaaah. hej!

det blev jättestressigt idag. jag var förbi pappa på kontoret och skulle hämta min ipod, (check) och digitalkameran (check). men när vi skulle byta med mobilerna, så funkade verkligen inte min gamla samsung u600. jag fick panik. jag måste ha en mobil som fungerar. jag fick låna pappas gamla lilla sockerbit till mobil. men inga nummer ville komma med. mer panik. "jag måste kunna ringa isaks mamma!"

jag och pappa sprang ner till ettans buss och åkte till stan. först sprang vi in på h&m, och jag köpte min foundation.

 

sen sprang vi in på onoff och köpte en mobil. hux flux bara sådär. jag hade ingen aning om vilken jag ville ha. egentligen bara en som funkar att ringa på. men så flög min estetiska sida in och jag ville ha en snygg också. det blev då en samsung touchwiz.

 

den är lite läskig. den har ju inga knappar! jag sitter och pillar med den nu. fan, jag känner mig som en 60årig tant som inte fattar hur man använder en mobil. jag har iof lyckats ringa ett samtal och skickat ett sms. WOHO!

ja, efter mobilshoppingen sprang vi, (jag och pappa) in på ginatricot och jag köpte mig två nya kjolar. hann liksom inte mer. pappa var ju tvungen att åka tillbaka till jobbet, och jag skulle ju iväg och hämta isak på dagis. klockan var ganska nära 16. men innan jag gick till tunnelbanan, så slank jag in på accent och köpte en weekend bag.
mer hann jag inte. så jag åkte iväg till odenplan och hämtade isak på dagis. sen hem och möta mamman i trappen, så hon kunde låsa upp dörren. middag, hej hopp, leka med polisbilarna och sedan badade jag isak. när jag stod i hallen och sa hejdå till familjen kommenterade mamman; "men vilken tjusig väska!" och pappan; "har du ny jacka?" haha. de är så söta.

 

 


Stay if you wanna love me, stay.

what do you care? oh, what do you care?
jonas, christin och albin was here.
de åt middag med oss. det är vad jag kallar en ordentlig söndagsmiddag. det var längesen. fläskfilé m. sky & lök, kokt potatis, gelé, mozarella och tomat. fråga mig om jag blev mätt eller om jag blev mätt.

morgondagen känns jättejobbig. och jag vet inte varför. jag har fått någon jävla cp-snurr i huvudet. jag vill bara gå ut och kedjeröka. men det blir inte bättre av det. jag är stressad hela tiden. det känns som det äter upp mig inifrån. what do you care?

I'm totally clueless, of what I'm doing.

men jag vet att jag mötte upp malin i liljeholmen i fredags kväll, åkte till årsta torg. där vi mötte upp linda och hennes storebror andreas. de satt och spelade på maskiner. de vann 1700 spänn. andreas bjöd mig och malin på en varsin öl. schysst.

vi gick in på ica. andreas skulle storshoppa. han kallade oss för paris hilton. (vi kunde plocka vad vi ville.) tror jag han syftade på. ja, jag vet inte. alla vi hade en del kommunikationssvårigheter. speciellt efter alkoholen. vi fyra tog en ostadig promenad hem till petra. men petra var inte hemma än. så vi fick vänta fint i trapphuset.

såhär fint bor ali och petra.

om man tittar noga ser man min satc-box i hyllan under tvn, vid stolen.
här i baren tyckte linda och andreas om att hänga. de var våra bartenders för kvällen. men båda bartendrarna blev lite för berusade denna kväll. (linda klunkade rödvin direkt ur boxen på bussen, vid 05.30)

denice: ska du ta ali's tröja?
petra: nää.
andreas: ..vem är alice?
-
petra: så hade vi sex.. bla bla.
andreas säger en sak, men petra hör något annat.
andreas säger: våldtog han dig? / petra hör: vart tog han dig?
petra svarar: ..i fittan?

ja, det var en bråkdel av allt. men det var de jag kommer ihåg. petra gick och la sig halv 1. andreas och linda tog en bulle runt 2 tiden. och vid 3 somnade jag på madrassen på golvet. malin och linda var uppe hela natten. vid 5 började vi ta på oss jackorna och drog ut i morgonkylan. fy. petra skulle till jobbet.

jag kom hem 6. och somnade ganska bra. har sovit bort hela dagen. har haft ont i magen hela dagen. har inte kunnat äta på hela dagen. har varit gråtig hela dagen. nu ska jag försöka sova igen. och det är redan söndag nu. jag fattar inte.. wtf. :|

The sun will come on thru, it's gonna shine for you, because I love you.

igårkväll mötte jag lilla petra i gullmars. vi åkte hem till henne, eller ja, hennes pojkvän ali's lägenhet. (men petra äger den nu, för han har skrivit över fullmakten på henne. jävligt ballt. petra klassas liksom som miljonär för det.) ja. och så bjöd hon på pepparkakor med ädelost på tub. för söt. när vi inte fick igång dvd;n. så blandade petra päronvodka drinkar till oss.


det blev musik, päronvodka drinkar, cigaretter, lite nattkäk och mycket fyllesnack. först vid 05 var vi trötta. då gick vi och la oss. för bra onsdagkväll. vi sov bara 6 timmar. klev upp vid 11 och drog på oss kläder, sen gick vi ut på 1,5 timmes promenad. handlade en varsin kaffe hos någon som hette sussie. haha. sen hem. för att käka frukost. vi var skithungriga!

till frukosten fick vi igång dvd;n och äntligen blev det SATC. men vid 14, började vi städa hela lägenheten. för 15 kom en fotograf och mäklare. lägenheten ska säljas. haha. vi kände oss verkligen vuxna. inte för att jag har något med det och göra. men jag var hjälp till petra. hon var lite nervös. ali är ju i thailand just nu. och det är hans lägenhet liksom :p

när de gått, blev det mer SATC. och så kom tove förbi och satte sig med oss i soffan någon timme. men när tove skulle iväg så gick jag och petra till gullmars och köpte en till kaffe. och sen pussades vi hejdå. fan, vad jag har saknat henne mycket, min bästa vän. 

"jag får visa dig någon dag.."

när mamma och H lämnade lägenheten för att gå på promenad, satte jag på högsta volym på musikspelaren på tvn och hoppade omkring som en tok i vardagsrummet, för att bli av med mitt dåliga humör. sen fick jag ont i magen. satans menskramper.

efter dess har jag pratat i telefon hela kvällen. först 1 timme med N, och jag fick lära mig om world of warcraft. oj, vilken användning jag kommer ha av det.. men sen ringde petra och till sist malin. jag pratar ju varje dag med malin. no biggie :p

nu är det 2 and ½ men.

Fuck oFF.

jag är sjukt irriterad. skulle vilja be alla to fuck off. men det gör jag inte. jag är väl för blyg och fin i kanten, (som christin säger) antar jag. men, fuck off iaf.

Walk, talk, cappucino, work.

tog en morgonpromenad iväg till södra station med malin i headset:et och tog tåget ut mot kontoret. har nyss fyllt en blå kopp med cappucino. nu ska jag jobba. skriva lite fakturor.

mötte min granne i trapphuset imorse. hans kommentar var; "jag har aldrig sett dig utan mobilen i handen.." wops?

How can I show you my love?

so you will open your arms for me?
lallar runt hemma. röker alldeles för mycket. men ska åka snart.
stora essingen. suck. men måste man, så måste man. a woman gotta do, what a woman gotta do..

jag har fortfarande massa saker jag måste göra. just DO IT! gash.

I still remember the first time we kissed.

i fredags kom mina flickor hit. vi drack på en gång, för en gångs skull. så, vid 22 var iaf jag och malin dyngpackade. kamilla verkade inte lika påverkad. då spydde jag. och sen spydde jag några gånger till. haha. jag tål verkligen inte alkohol ibland.

vi var ute och härjade lite. men vi frös och gick tillbaka hem. då spelade vi anden i glaset. vid 01 somnade malin på golvet. vid 3 gick jag och kamilla och la oss. kvart i 7 ville malin sova i sängen. jag hade tydligen sagt; "måste du ligga så nära!?" i sömnen. haha! gulligt!

i lördags gick vi och handlade frukost. min bror kom över med lilla albin. fick gosa lite med honom. sen gick jag, malin och kamilla  ut på en promenad. det är en ny grej vi försöker med. hem med oss igen, alla duschade och sedan åkte vi hem till kamillas mamma för att hänga.

sen bar det iväg till mcdonalds för lite föda, och sedan hem till lina i skärholmen. linas tur att bli dyngpackad. hahha! hon ramlade ner i badkaret och vid 00.00 somnade hon. haha! vilka partypoopers vi är. då åkte vi vidare. vid halv 2 sa jag hejdå till kamilla och malin som åkte hem till sofia.

först vid halv 03 kunde jag somna. och jag skulle upp 8. uh, det var inte nådigt att kliva upp en söndag, så tidigt. men upp kom jag. kaffe, brie-smörgås, smink och några klädesplagg och vi var iväg. jag och mamma åkte upp till norrtälje och hälsade på lilla familjen. vi var iväg och kollade på en villa. jonas blev jättesugen på den. jag fick gå runt och bära på albin.
när vi kom tillbaka till lägenheten, satte vi på lite kaffe och fikade. kollade på let's dance reprisen och jag blekte slingor i christins hår. det blev riktigt fint. sedan bjöd J&C på kyckling tacos. asgott.

sen var det bara att ta bussen och rulla hem till stockholm igen. på tåget från tekniska sitter blondinbellas pojkvän nils, brunett berra bredvid mig. sen vid östermalmstorg kliver blondinbella på. eeh. uyäck! 10 minuter efter jag kom hem, kom malin över. sen åkte vi till skärholmen och heron city. mötte upp andra malin och gick på bio. zach and miri make a porno. haha.

hade ett favorit telefonsamtal på tunnelbanan hem. sen bröts det. nu ligger jag hemma i min säng och åt nyss en skagerörasmörgås. bah! imorgon skulle jag ju göra saker.. klockan är mycket. ska försöka att inte sova länge. och så vill jag röka innan jag somnar. tvångstankar!

I'm bringing sexy back. YEAH!


vad tycker ni om min frilla? nu ska jag ner i tvättstugan. sen, SYSTEMBOLAGET.

I hate this rollercoaster ride.

nu är vi hemma igen. min syster bjöd mig på bio. för hon ville så jättegärna se filmen, twilight. jag förstår inte hypern över denna man. robert pattinson. what's the deal? ok, filmen var helt ok. men måste ni överdriva? snygg är han ju inte. sen är han vampyr.

annars är jag så jävla less på allting. just nu.
för en timme sen var jag ganska glad. mitt humör går verkligen upp och ner som en satans bergochdalbanan. jag hatar det.
nu ska jag gå ut och röka och gråta. sen ska jag lägga mig och försöka sova. godnatt.

I don't wanna go to bed mad at you.

'cause i can't sleep through the pain.
imorse kom linda hem till mig. jag och malin låg fortfarande och sov. typ. men linda hoppade också ner i sängen. sen åt vi frukost till det äckligaste tvprogrammet. och sen mötte vi kamilla. vi åkte till götgatan för att shoppade kläder. vi shoppade nya kläder. sen åkte vi till odenplan och åt lunch på sandys. jättemysigt!

då ringde min pappa. mötte upp honom på en liten snackstund. sen tog vi bussen till västermalmsgallerian. klädesshopping på H&M. ja, och sen gick vi till åhléns och shoppade lite mer. då kom simon. han bjöd oss sen på en varsin öl. schysst. och anna kom sen.

anna, jag och malin tog bussen till söder. anna åkte hem. jag och malin lagade pasta carbonara till middag. sen har vi kollat FB, bilder, tv och kastat ut julgranen. nu har malin åkt hem och min mamma tvingade mig att dammsuga lägenheten. nu ska jag äntligen sova.

jävla skit. jag hatar att jag mår dåligt inombords. det syns ju utanpå.

We're highwaay to heell.

jag och malin var idag och åt middag tillsammans. sen gick vi en promenad och tog sen en kaffe och paj på mcdonalds. vi hann ju knappt fika klart innan vi skulle möta petra och ali. vi gick på bio på rigoletto. där det var svinkallt i salongen, så vi fick sitta med jackor. vi såg, yes man. den var fan grym. jag ska börja säga ja till allt. haha. malin ska börja säga nej till allt. sen skjutsade ali hem oss. nu sitter vi och töntar oss i webcam.

haha. kolla min finne. fyfan. sen har vi haft webcamsamtal med millks. men nu ska vi kanske sova. ehm, natti natti. (vill tvinga ut malin på en cigg..)

Haaaappy neeew year!

jag och malin lämnade lägenheten på söder klockan 15 i onsdags. vi inhandlade groggvirke, och förrätt-tillbehör samt efterrätt-tillbehör på vivo och åkte i ilfart till täby. och hem till kamilla.
vi fick en varsin fördrink. sen började malin och kamilla att göra i ordning förrätt, varmrätt, efterrätt. och groggar :) jag hjälpte inte till, för jag var mest i vägen. så jag satt vid köksbordet och målade naglarna istället. efter middagen blev det singstar och alkohol. vi forsatte kvällen hos kamilla fram till elva. sen tog vi bussen in mot centrum, där vi möttes upp med piccolo. christofer. & hans gäng.
vi hamnade på en till förfest, innan vi skulle ut till tolvslaget. vi blev sen typ 20 pers. jag skålade in det nya året med malin och kamilla vid min sida. kunde inte varit bättre. jag och kamilla kunde ringa vid midnatt utan några problem. men det kunde inte en irriterad malin. haha. "jaamen, TUT TUT på dig själv!!"

malin slängde ut all vår skumpa. hon körde brat-stilen. haha. och kamilla blev hämtad av jeppe. när jag och malin är på väg upp till lisa och steffi. så började det strula för mig att kunna ringa också.

malin - vad är det för jävla människor som pratar i telefon på nyår? skaffa ett liv!
denice - LÄÄÄÄGG PÅÅÅ! JAG MÅSTE RINGA!

jag och malin dansade fortfarande i sofforna i vardagsrummet när klockan var halv sex på morgonen. en timme senare låg iallafall jag och sov. dagen efter blev det soffhäng med film. sen blev jag och malin bjudna på middag hos morbror. vid halv 22 tog malin och jag bussen hem. och här är jag idag. 2 januari. utan röst.

Fuck me, I'm famous.

CHRISTOFER säger (02:32):

men du vet ju att jag tycker du e snygg!


de e nice. säger (02:32):

tycker du?


CHRISTOFER säger (02:32):

ja det är klart


CHRISTOFER säger (02:32):

jag pratar väl inte med fula människor heller


I'm hearing what you say, but I just can't make a sound.

klockan är tio i sex och N ringde precis och sa godnatt. men det fick inte jag skriva i min blogg för malin. nu gör jag det bara för att retas med henne. haha. nu kanske vi ska gå och sova. vilket jävla bra nyår iallafall. vi hade ju kul. berättar när jag vaknar sen. PUSS!

2009, här är vi!

RSS 2.0