I am totally over it.. not.

träffade petra i stan idag och vi var överallt och ingenstans typ. efter några timmar shopping satte vi oss på ett fik för en sen lunch. då vaknade äntligen liam också. annars låg han mest bara och sov..


när han blev kinkig och började skrika fick petra panik så då gick vi iväg för att kolla skor. petra hittade äntligen skorna vi letat efter hela dagen. helt klart värt. haha.

mötte sedan upp syrran och handlade tacos. så det har vi mumsat på till big brother. haha, älskade dagens avsnitt med skräck. rodney alltså! HERREGUD. jag dör. så jävla kul att se honom så skraj.

nu måste jag sova. jag ska upp tidigt imorgon. godnatt.

little things 14.


What do you want from me?

ensam hemma.. har spelat jättehög musik och skakat rumpa i högklackat! nu är jag glad! så himla sugen på att gå ut och festa och dansa arslet av mig i helgen!! WOHO.

men nu ska jag åka in till stan för att träffa petra och lilla liam!


PUSS PUSS, HEJ DÅ! ♥

HAAPPY BIRTHDAY TO YOU!

GRATTIS PÅ 24 ÅRSDAGEN, VÄRLDENS FINASTE! ♥
i så många år som du har ställt upp på mig, orkat med mig och hjälpt mig. för eeevigt tacksam, världens gulligaste du! bara så fruktansvärt tråkigt att bo så långt ifrån dig. men det spelar ingen roll.
du är en av de få som bor närmast mitt hjärta. flytta aldrig därifrån! :)


I realized I love you so much more now.


har varit på företagsekonomi lektion idag. asså, det är så sjukt intressant. jag vill verkligen fortsätta på den linjen.. vet inte om jag ska tänka om min framtid nu. och mina ansökningar till universitetet i höst. tur att man fortfarande har till 15 april på sig att söka. tyvärr funkar inte hemsidan nu, så ska söka imorgon när jag ändå samtidigt måste sitta i viktiga telefonsamtal. har precis slängt i mig mammas godaste soppa till lunch, ska bara ladda om lite och sedan dra till mattelektionen.... ser fram emot kl.22 ikväll.

If you tell me to leave, I'll leave.


nu är jag redo för skolan. bussen går om en halvtimme. jag vill sluta röka. shit, mitt busskort går ut snart också. måste kolla upp vad det är för tjafs med tunnelbanan idag. kom liksom försent till provet igår eftersom det var helt omöjligt att komma på något tåg på den gröna linjen. det var HELT SMOCKAT! fram till att en gubbe gjorde så jag kunde komma in. haha, min hjälte! so long lovers.

Deal or no deal, deal? Deal.

jag har gjort en deal med mig själv. fram till och med måndag. 4/4 men jag har halverat målet fram till och med fredag också. fredag är liksom halvmål. mest för min egen skull. annars blir jag ledsen på mig själv. imorgon skulle jag vilja vara effektiv och kreativ. man kanske ska försöka meditera och bli lite lycklig inuti? nattsurr... babbel. nu har jag ont i huvudet. godnatt. :)

You got to choose your own path.

det är bara att erkänna, matte-provet gick åt pipsvängen!

men något som var bra med idag, var pannkaksmiddagen i hornsull med, ja här sitter glenn. glenn luktar illa. christin hade vispat grädde med blåbär i! mums, som maria montazami hade sagt.



albin skulle titta på polisbilar i fönstret med lala.


när vi stod utanför på gatan för att paketera in oss i bmwn, så blev hela hornsgatan svart. strömavbrott! stackars mamma som fick springa tillbaka till en kolsvart lägenhet.

men.. nu börjar big brother. såå. ta ta.

It's up to you to find beauty in the ugliest days.

nu kör vi lite positivitet här.

jag gick upp klockan 7. och det var verkligen asbra, för nu har jag hunnit tvätta alla kläder och det betyder nytvättad och bredare valmöjligheter på morgonen. hann ha telefondejt med ellen. vi pratade tydligen i 40 minuter men det kändes som 10. jag har hunnit plugga matte. jag har rensat min gamla dator på massa onödiga bilder och skit.

jag tog en liten powernap sådär mitt på dagen. sov lite längre än vad jag hade ställt larmet på, men det är bra. då är jag pigg nu! och ska strax gå iväg och ta bussen till skolan. det gör ingenting att det är kallt och mulet, för det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. och idag blir det vinterjackan back on.

jag ska till skolan och göra matteprov! bra bra bra! jag längtar!

efter matteprovet åker jag till hornstull för att äta pannkaksmiddag med min älskade familj.

VÄLDIGT BRA!! :)

det var också väldigt roligt att facerape:a min syrra.
tillochmed hon garvade!

Babe, I still want you near.


That is complete bullshit, I'd rather you break down and tell me that you hated me. At least there would be some passion in it.



mattelektionen var inte sådär jättehemsk eftersom isak var där! vi satt tillsammans och garvade mest åt vår virriga lärare. skapade en pakt med tjejerna som satt framför oss också. haha. tydligen så skriver man upp sin egen närvaro. så när klockan var 20, gjorde isak och jag det och sen gick vi. HAHA. vi har nu kommit överens om att om isak inte är där, tar jag hans närvaro och viceversa. :)

nu ska jag göra lite företagsekonomi uppgifter och sen somna till saw.. HAHA. för imorgonbitti (0700-1100) har jag tvättis. WOHO. äntligen lite rena kläder. och sen får ni veta resten imorgon. nattinatti.

It always gets me.

jag är så trött på mig själv just nu. vet inte varför. men mina beteenden, mina rutiner och mina tankar. så jävla jobbigt att man inte kan ta avstånd från sig själv ett litet tag. känns som jag springer i ett hamsterhjul och bara springer runt, runt, runt..

bara företagsekonomin känns rolig just nu, även fast jag inte kunde ta in all information idag. kändes som hjärnan var helt geggig. f-e lektionerna går alltid så himla fort och de är ändå 2 timmar. men matte C kursen. asså vad det suger hästballe. ska åka dit om cirka 15 minuter. men jag känner NOLL motivation att gå dit. 3 timmar och 45 minuter. det kan ju ta död på vem som helst. kommer dock gå vid 21. 3 timmar och 15 minuter RÄCKER. och jag vill vara hemma innan 22.

och imorgon har vi matteprov.. man baa. jag dör. låt mig vara.

You've got to love me when I want you to.

jag vill inte! jag åka hem och sova. jag HATAR matte! varför skulle jag läsa matte C? skyller allt på anna. det var hon som ville gå den. och sökte bara för vi skulle gå tillsammans..... men hoppas isak är där idag.


little things 13.


Happy? Sure..


Everybody say, WEOH.



jag är klar med företagsekonomin. bra! nu är det bara 1,5 timme innan big brother börjar. äntligen big brother. hann ju inte se på fredagens repris i lördags eftersom jag pratade med ellen. sen var jag tvungen att se någelunda levande ut eftersom isse och samir kom och kollade på film. JAG SAKNAR BIG BROTHA. ikväll ska jag sitta slickad framför tvn, som, i vanliga fall, vanligt. :)


It's faith in something and enthusiasm for something that makes a life worth living.



vi lekte rekond idag och dammsög agent smecker och satte på nya klädsel samt tvättade med vinyl. fan vad fräsch han blev! :) sedan fikade vi nere vid bergshamra på ett litet sjökafé.




hemma igen med en lillasyster som inte mår så bra. ehm, ska äta köttbullar och makaroner och sedan göra klart det sista i företagsekonomin. idag känns så mycket bättre i jämförelse med igår. och så har jag sett saw III, IV och nu V. wiiio.

Söndag.


trött tjej skulle äntligen kolla på saw III igår. (eftersom jag somnade ifrån den när jag var i borås och tittade med anneloo. sen har inte erik viljat vara snäll och ladda ner den åt mig, och jag har inte orkat ladda ner den själv. så isse fixade de åt mig igår. woho.) vem somnade? johoru. kollar nu. men har väldigt svårt att koncentrera mig på filmen när jag kollar ensam. jag smsar, facebookar, bloggar, dricker kaffe och ska försöka plugga. funderar på vem jag ska ringa. nej. företagsekonomi var det.. :)

Easy now.



nu har jag lugnat ner mig något. var rätt hysterisk där ett tag. allt tack vare ellen. vad hade jag gjort utan henne? 15 april åker jag ner till borran igen. 2,5 vecka kvar. äntligen igen.

och nu ska jag äntligen få kolla på saw III

As my life flashes before my eyes.

ALLT går åt helvetet! allt på en gång. det finns ingenting som är bra just nu. åt helvete med allt då. lika bra! So many won’t get the chance to say goodbye, but it’s too late too pick up the value of my life. hur fan kan man göra så många fel på en och samma dag? hur kan allt bara ruttna? hur kan allt bli dåligt samtidigt? har det alltid varit så, och jag har äntligen öppnat ögonen? stirrar sanningen i vit ögat. herregud. I’m terrified. orkar man fixa allting eller ska jag låta det vara? ska jag kämpa eller ska jag börja om, igen? åter om och om igen. alltid samma sak. eller nej, men det är alltid någon skit. negativ_tjej_87.

faller alltid tillbaka till mitt dåliga mönster, dumma beteenden och inåtvänd. irritation och ångesten misshandlar mig inifrån. och det kryper i kroppen på mig. kan inte koppla av. vill inte visa mina känslor utåt, men känner för att bara få springa och skrika tills jag inte orkar mer. känns just nu som jag aldrig skulle stanna. If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

And all the mistakes that went on for too long
Wish there was a way I could delete it!

You gonna like my styleee.


pratade med linda imorse om att gå på promenad i stan. psyket ville men kroppen skrek nej. mådde jätteilla och kände att jag skulle spy närsom. jag har fortfarande huvudvärk till hundra. men jag har legat i sängen och glott på tvplay. nu har jag ändå lyckats komma upp, klätt på mig och sminkat mig. christin, jonas och albin är och provkör bil i hägernäs. sen kommer de hit! vi ska äta pizza. GUD VAD GOTT. och coca cola vill jag ha. bäst när man är bakfull. sen klockan 1900 sitter jag bänkad framför elvan för att glo på BB som jag missade igårkväll. SEN MÅSTE JAG PLUGGA FÖRETAGSEKONOMI!

How wonderful life is when you're in the world.

jag är vaken nu.. igen. med ett dunkande huvud och illamående. om jag rör mig onödigt fort så känner jag mig som en liten ynkling och måste lägga mig ner och ååh, aah:a mig själv. sjukt ändå att jag kunde dricka så mycket på så få timmar, knappt ätit något under dagen och ändå liksom inte bli SÅ full. jag menar, när jag skulle gå hem, så råkade jag ju bara gå förbi min egen port några meter, så fick jag vända och gå tillbaka. ;) 

snygg-erik och snygg-lisa blev hiphopers när vi väntade på kristin. 

vi åkte till täbban och köpte fruktsallad. heeheee. och tranbär så vi kunde göra tranbärsvodkadrinkar. gott.

uppe i lägenheten så:
niklas: är det här din boxningssäck? *går fram och smäller till den*
erik: *erik hoppar fram från hallen och har en förtvivlad röst* NEJ, det är kristins mamma!

sen hade niklas sönder "kristins mamma" vi fattar fortfarande inte hur han gjorde det.

jag vet inte vad jag tänkte här, eller om det bara blev fel.
det här var ansträngande. nu måste jag vila mitt huvud lite mer.

A good fight.

åh. jag har så svårt att sova när jag har druckit... jag vet inte hur jag ska lyckas somna. har försökt allt!

little things 12.


I'm too numb to feel right now.


fan vad arg jag är. fick ett mail som gjorde mig så fruktansvärt arg och irriterad. HELVETETS JÄVLA HELVETESKIT. allt bara rasar som ett korthus. nu är det över. vafan. skitsamma. jag hatar det. jag orkar inte bry mig. arg, arg, arg. JAG VILL INTE JAG ORKAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAAAAAAAAAAAAAAN!!!! allt blev ju så helvetets jävla jobbigt just nu. roadbump! jag kommer inte vidare! och helvetets jävla väder. först sol, sen SNÖ och sen sol och nu mulet. BESTÄM DIG!! jag är bara sur och arg på allt och alla.

jag vet inte vad jag ska göra?!?! för det första bör jag nog lugna ner mig lite!! EEELLEN!! jag vill ringa dig nu :'( fan att du är i skolan. i neeed you. nej, ska göra mig av med lite agressioner.. means STÄDA. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN SÄGER JAG BARA.

Like I have never ever known.

strax är big brother slut. förstår inte att jag orkade hålla mig vaken till 1 och nu är klockan snart 2. jag önskar att jag kan ta sovmorgon imorgon men lär ju vakna vid 6 eller 7 som vanligt. och sedan somna om och drömma konstiga drömmar. imorgon (eller idag) är det 25 mars. det är fredag och löning. juste. älskling fyller 26 idag. hehe. han ringde idag och frågade om jag har köpt present till honom. jag sa "jaa!" men det har jag ju inte. hahaha! ska jag strunta i det? vad fan ska man köpa? haha. vi pratade om det för några dagar sen. jag sa att jag skulle köpa en lägenhet åt honom och då frågade han om vi skulle bo tillsammans.

nej. nu vill jag sova. trötttttttttttttttttttttttttttttttt.

little things 11.


I'm the king, I'm the winner.

haha. jaaadå. vem var det som vann tradera-budgivningen då? YES SIR!

Square feet of it to the ground.


har varit ute på kvällspromenad med min morbror och hundarna. vi gick förbi mamma och morbrors barndomshus. gröna huset och det röda huset bredvid som morfar byggde. :)

det måste vi göra igen, morbror! ♥

jag missade big brother, men det gör ingenting. jag har sovmorgon och kan vänta tills kl.1 då reprisen börjar. MYS! för då sover nog lisa och erik. passar sig med lite koffeinfrittkaffe också!

Tear us apart or keep us together.




torsdag.. mötte upp en anna på åsö och fick företagsekonomiboken och jag har redan läst det som vi har haft i uppgift denna vecka att läsa. imorgon tänkte jag att jag skulle göra frågorna också. efter det åkte jag hem till petra och myste. vi bestämde oss för att gå på promenad och gick till farsta centrum för att käka lunch. petra som var febrig skulle gå hem för mormor lena skulle komma och passa liam. jag åkte hem och nu har jag storstädat lägenheten. haha. :) nu är det fiiiint igen.

ellen pratade om våfflor eftersom det är våffeldagen imorgon, och nu blev jag sugen på pannkakor.

Lord, let me live until I die.


nu ska jag ta mig till skolan och möta upp en anna för att få min företagsekonomi-bok! woopwoop. nu kan jag äntligen börja göra mina uppgifter. efter det reser jag till farsta för att mysa med petra och liam. jag måste ta och rycka upp mitt humör lite. jag känner mig inte ledsen, men det känns som jag går på lågenergi. PEPP UPP!

linda, lycka till i skolan ikväll! :)

You shine like the stars.

dagen började ganska bra. sen blev jag bara irriterad. gick i skolan och det var roligt. företagsekonomi med peter. han förklarar så bra. mötte upp linda för att ge engelskaböcker och sedan for jag till hornstull för att käka lite lunch. sedan vidare och blev ännu mer irriterad. pratade med ellen i telefon och blev inte direkt klarare i besluten men skönt att ventilera med någon som är insatt. sen blev det endå bra. jag vann liksom i irritationen. när jag kom hem hade jag huvudvärk höll på att somna flera gånger. men sen var det big brother, och ursäkta mig. vadå porr? petra ringde också. vi har dejt imorgon. efter att jag köpt företagsboken goodwill. (blä, precis samma namn som dumma engelskaläraren teo på didaktus!) haha. nu har jag ännu mera huvudvärk och är typ övertrött och vill verkligen inte sova. har ingenting att blogga om heller. skriver bara massa blaj. kollar på tv3play. ligger i sängen och väntar på bättre tider. jag är så trött på att känna mig låg även fast jag inte känner mig låg. jag har jättemycket att vara glad över men känner mig ändå trött.. låg.. trött.. utmattad. nej, nu måste jag tvinga mig själv att sova. pussochgodnatt.

little things 10.


Is he cheating? Man I don't know.



jag känner för att gråta. lägga mig ner och ta en paus. jag orkar inte.

The summer is coming! Let's go.


UNDERBART! simon! öl! hahaha


har börjat sova jättedåligt på morgnen. vaknar vid 4 eller 5 varje morgon. sen försöker jag somna om men drömmar alltid massa konstiga saker. idag var det inget undantag heller.

jag är redo för att ta bussen snart. 2 timmar företagsekonomi. möta upp linda och ge böcker. pausa lite och sedan tillbaka till skolan för matte C i 3 timmar och 45 minuter. pust.

ha en bra dag.

idag testar jag jeansjackan. svettades ju ihjäl igår med vinterjacka. AH.

idag skulle mormor fyllt 81. och fingal fyller år! ♥

Abandon me if you want. I'll survive.




Important to remember!!


Well I'm getting happier all the time, which is very nice.








haha, matte C läraren är ju lite udda. fan jag saknar elisabeth. hon förklarade ju ändå så man fattade. den här läraren är lite för mycket inne i sin matematik så han har lite svårt att lära ut, pedagogiskt. vilken jävla tur att uppdateringen av matte är helt färsk från förra veckan. men något som är SVINKUL är att ISAK (från KBT:n) också ska läsa matte C. hahaha. helt sjukt! snacka om liten värld! :):):)

blev polers med amanda också. henke från matte.B är med också. så det var henke, amanda, isak och jag och snygg-kille-jag-ej-kan-namn-på-än. eller ja, vi var typ 60 pers inne i salen.. kvavt och dålig luft? svar ja. tillskillnad från företagsekonomin där vi var typ 20 stycken. haha. nu känns allt bra igen!

och baby! fan vad glad jag blir.

WOOP, WOOP. Can't touch this.





företagsekonomi är ju roligt ju! haha, det låter rätt dötrist. men läraren, peter, var asskön. ääääh. åkte hem till mamma och slängde i mig lite lunch. och ska hälla i mig en kopp kaffe för att palla med matte C som börjar 17.45 - som betyder att jag snart måste åka tillbaka till skolan! kommer vara såhär i 2 månader framåt, 2 dagar i veckan. WOOP WOOP.

har sökt efter kurs-böcker på blocket också. har typ skickat iväg 3-4 förfrågningar på samma böcker. någon billigbokjävel måste man ju hitta. eller? :/

okej. KAFFE OCH TAGGITAGGI!!

This is for you, all of you.


I'm happy, I'm sad, I'm all in between.



jag är så nervös just nu. om 1 timme ska jag ta bussen till skolan för att hänga där i 8 timmar. :/
TAGGA!


Baby, I'm in love.


jag är kär. jag tycker inte om att vara kär. misstolka mig rätt. det är helt underbart att vara kär. så mycket känslor, rosa moln och passion, kärlek. men det kan också vara fruktansvärt jobbigt. man är helt utlämnad till en annan person. förtroendet, sårbarheten och respekten. att dela med sig av sig själv och vara en del av den andra. det tar mycket. det är stort. samtidigt som jag vill vara den andra halvan av den andra så är jag fullkomligt livrädd. det är så mycket som ska spela in. kärlek är aldrig lätt. eller ska kärlek vara lätt? hur lätt är det att lita på någon annan när man ibland inte ens kan lita på sig själv? måste man älska sig själv för att kunna älska någon annan? jag har inte svar på alla frågor. jag vet bara att man känner andra genom sig själv. jag är en otroligt känslomässig människa och känslor kan ta över mig totalt. det spelar ingen roll vilken känsla. om jag har ångest, då har jag ångest. om jag är ledsen, då är jag ledsen. om jag är glad, då är jag glad. jag blir lätt påverkad av vad andra känner och det är ibland en negativ egenskap. jag måste våga visa mer känslor utåt. ta för mig av mina känslor. men då blir man så sårbar och jag avskyr det. jag är mer inåtvänd. jag vet inte vart jag vill komma med allt babbel. bara att jag är kär och jag är livrädd.

You're the apple of my eye.

vi bakade vaniljbullar men snålade lite för mycket på vaniljen.


haha. albin sprang omkring med sin ullareds-vagn.




albins katt jang låg i nacken på mig och myste.


UT MED KATERINA FRÅN BIG BROTHER HUSET. orkar inte med hennes röst.
(är lite smånervös inför imorgon.. men ska ha kaffedejt med ellen på morgonen. pepp.)

I feel grrrrrrrrrreat, said Tony the Tiger.

uppe på benen. vaknade av syrran stod och skrek att hon var skitnödig men inte hann på toa, klockan 08.30. så nu är både jag och erik uppe. det är 29 grader varmt i vardagsrummet och jag är redo för att bege mig mot norrtäljis för min sötisar. ♥

jag drömde att jag var i turkiet och träffade mücahit och berättade att jag hade drömt om honom förut. asså, normalt. att drömma i drömmen och berättar att man drömde om honom förut. en dröm i en dröm, INCEPTION!


vårklädd, JA!


CARA CARA MIA.

vilken dag... vilken kväll!! är det natt nu? vafan, fåglarna skriker utomhus. det är ju omöjligt att sova. uttorkad! haha. neeee på med nattmössan nu. PUUUSSSHEEEJ!!

You got to love Big Brother!


I'm scared.

jag ska göra någonting jättestort nu. ska bara ladda mig mentalt. och sen kommer det vara gjort och över. denna gång SKA jag klara det. inga men och eller om. gör det bara! pepp, pepp, pepp.

A line like that would have floored me.

lisa tycker att min väska ser ut som ett monster.. I can see her point.



jag har inte lika mycket livskris längre. vissa dagar kan jag få panik och tänka "vad fan ska man göra med livet?" jag vill göra något. jag vill inte leva 9-5 liv och supa mig full på helgerna för att sedan starta om igen. snacka om ångest. jag började för ett tag sen. bestämde mig för att läsa engelska B. fick slutbetyg VG+ och lärde känna världens bästa malena. började läsa kommunikation och utvecklingsvillkor på 7,5 poäng på universitetet. lärde känna fanny! fick C som slutbetyg och jävligt nöjd. det fick mig bara att bli ännu mer taggad på längre kurser på universitetet. bli något! så nu har jag precis avslutat matte B kursen på komvux och väntar oroligt på resultatat som kommer på onsdag (23/3). redan nu på måndag (21/3) börjar jag läsa företagsekonomi A och matte C i 2 månader, intensivkurser. idag hittade jag också 2 veckors intensivkurs för körkort som isf ska börja 30/5 - precis när matte C och företagsekonomi A är slut. jag måste ju ta lappen, eftersom jag och linda ska lära oss italienska och ha roadtrip i italien. (jag ska köra bil och linda ska dricka vin) venedig, rom, milano.. hälsa på steffi på sicilien? och det största av allt är ändå programmet jag har sökt till hösten på universitetet som är på 210 poäng. sammanlagt 3,5 år. och 1 år ska man praktisera, om man vill i ett annat land. det vill jag! herregud, tänk om jag kommer in? (tänk om jag inte kommer in?) då har jag iof sökt fristående kurser som jag också vill läsa, men som inte är lika högt prioriterade i livet just nu. fast teckenspråk vore jävligt roligt att lära sig! kommer bli en nervös sommar och vänta på svaret.

HIT ME WITH IT! I'M READY!

Saturday-plans.


fuck u.


trött och seg. inte helt ok med mulet och rykten om snö. tycker våren kan börja fightas för att få komma fram. vi behöver sol. måste ha sol. känns inte som man är speciellt pigg på att egentligen göra någonting, även fast jag vill göra någonting. men jag vill göra någonting RIKTIGT roligt. like what?! vin eller inte vin? inne eller ute? beslutsångest deluxe. :|

If you can make a girl laugh, you can make her do anything.

ah. huvudvärk! min förlust på aptit tar ut sin rätt och har gett mig huvudvärk. ba! men jag måste palla trycket. om 20 minuter börjar storebror. har varit ute på promenad med malena i örat och gått av mig min lilla ilska. mobilen har inga batterier kvar och knappt jag heller.

STOP HURTING YOURSELF. FUCK HIM.


Whatever she said.

"We are all of us stars, and we deserve to twinkle."


I see dead ppl.

14 maj är jag i borås på spök-kväll!! jag längtar! spääännande!! :D


I don't always wanna wake up with you.

hehee...


på måndag ska jag börja skolan kl. 13.15. då har jag företagsekonomi.A. (i gud vet hur många timmar?) sen redan kl. 17.45 SAMMA DAG har jag matte C... fram till 21.30. man ba, hej jag dör? (på onsdag 23/3 får jag reda på mitt betyg på det nationella jag gjorde igår.) kul att börja läsa matte C om man inte klarade matte B liksom :p

nu har linda tvingat mig att söka till italienska på stockholms universitet, sommarkurs! haha.

sökte även till hösten. wanna know?

little things 09.


I dance around in this empty house.



jag har gjort mitt nationella matteprov. det kändes bra. jag hoppas på G. det tror jag att jag klarar. av 40 poäng var G-gränsen 12 poäng. och lite bättre än 12 poäng gick det nu. så nu är jag glad. nu känns det inte som jag bär världen på mina axlar!! hoppas bara på mitt godkända betyg och så jag hinner skicka in det till universitetet, så jag kan söka mina intressanta kurser!!! MEN NU MÅSTE JAG SPRINGA TILL TUNNELBANAN. puuuusss!!!! ♥

First I'm sad and then I go back to being awesome instead.

okej. jag har fått ett stort hinder i min väg. men jag verkar fungera bättre när jag har ett stort hinder att ta mig förbi. så, denna gång ska jag inte ge upp heller. dessutom är detta hinder någonting som jag alltid velat göra, för den andra saken som jag också velat göra. då kanske jag får båda! det vore ju ändå helt perfekt. det kanske tar ett tag, men det är absolut värt det. eller så tar man den snabba vägen! tänker fortsätta prata i gåtor och ni kommer inte fatta någonting :)

snart ska jag iaf ta bussen till skolan. matteprov, here I come, and here I'll lose. närå. men pratade med älskling för några timmar sen. han bara; "du är så duktig. du kommer få MVG." hahahahahahaha säger jag. det kommer jag inte. men G vore ju helt perfekt. tveksam om jag vill fortsätta på matte C alltså..... åh!

-

helvetets jävla skit. men jag har bara mig själv att skylla!


Would you hold it against me?

woop, woop. big brother börjar om 4 minuter. jag missade ju det kl.22 eftersom vi var hemma hos mami och käkade middag. hahahaha. erik bajsade jättehögt. det var verkligen jätteroligt. mogen humör, javisst. men nu måste jag skynda mig. ska ta bort smink och borsta gaddarna och så vidare. sen ska jag äntligen få sovaaa. och imorgon tänker jag ta sovmorgon! :) för imorgonkväll är det Å-N-G-E-S-T!


Dag 30 – En person jag vill träffa just nu.

en person som jag vill träffa just nu, just just nu, är min älskling. har inte träffat honom sen....? öh. jag minns inte ens. skulle träffat honom i fredags. men av olika skäl så orkade jag inte.

men just nu skulle jag vilja ha honom här. :(

My key don't fit my life no more.

jag älskar pink.


little things 08.


Let the sun shine in, leet the sunshine in!

jag och linda tog en vårpromenad idag.
jag tror att killen i röd jacka uppe i vänstra hörnet, står och pissar. eller?



vi satt på en parkbänk rakt i solen och värmde oss.

mästerfotograf #1.

"ta kort på mig när jag solar."


vi gick runt på södermalm i två timmar. jag hade lagom ont i fötterna. fattade inte varför jag skulle ta kilklackarna just idag. jag som har börjat använda låga stölvar. men vad gör man? orka klaga. :)

den enda som saknades var solglajjorna.

Whenever you knock me down, I will not stay on the ground. Pick it up, pick it up, pick it up, pick it up, up up up.





jag har shorts på mig idag. WOHO - VÅR!! det är varmt och sol ute, 9 grader på balkongen. haha. men i vardagsrummet var det 29!!! asså, vårt vardagsrum är alltid så äckligt varmt!!

mötte min morbror och kusin på danderyds tunnelbaneperrong!

och nu är jag i hornstull. skaaaa egentligen plugga matte. haha, men om 2 timmar slutar linda jobbet och då ska vi ta en kaffepromenad och kolla läget i skolan. jag lyssnar just nu på justin bieber - never say never. ba?

jag är sugen på kaffe, nu.

när ska jag få plugga-matte-disciplin? så trött på mig själv!! :P

It makes me sick.

jag blir bara arg och frusterad. det går inte. jag fattar inte allt om räta linjer och hur man räknar ut k-värdet med ekvationer eller om det är en parallell linje med hjälp av massa jävla x och y:n.

jag menar, är, 5x-2y+9=0 och 7,5x+12=3y parallella?

ja, tydligen. för k-värdet på båda är 2,5. OCH VARFÖR DÅRÅÅÅ???

jag dör. jag fattar inte.


eller typ. svara på den här! bestäm ekvationen för den linje som går genom punkten (-4,10) och som är parallell med linjen y=3-8x.

aah okej?

jamenvisst. det är ju y=-8x-22. VARFÖR DÅ?????




jag f a t t a r INTE och jag kan inte hoppa av 2 dagar innan provet. snacka om bortkastad tid. hur jävla värdelöst vore inte det då? jag måste ju ha matte.B! varför hade jag inte det i gymnasiet??!?!? varför ska jag behöva lära mig den här skiten bara för att få komma in på någon rolig kurs på universitetet!!??


Oh My God!

det ligger en ångesthög på mitt skrivbord och hånar mig..



JAG VILL INTE PLUGGA MATTE. OCH JAG VILL INTE HA PROV PÅ ONSDAG! :(
men jag vill fan inte ha IG heller. vill inte göra om skiten. plugga, då. KOM IGEN!! :( öppna boken iaf.

Dag 29 – Något jag är stolt över.

jag är stolt över mig själv.

jag kommer aldrig bli frisk från panikångest. den finns alltid inom mig. men jag har lärt mig att kontrollera den. ja, eller inte kontrollera. men jag har accepterat den och vet hur jag ska hantera den när den väl kommer. jag är stolt över mig själv och allt jag har fått lära mig. jag kunde inte göra helt normala, enkla saker förut utan att bryta ihop. under den absolut värsta tiden kunde jag inte komma utanför ytterdörren. jag satt helt förlamad framför dörren och grät. grät, grät och grät. man kan inte förklara panikångest. det är en fruktansvärd känsla. det jag är stolt över är att jag tog tag i problemet. jag visste att det var någonting jag inte skulle klara av att fixa på egen hand. efter KBT-kursen på 12 veckor har jag blivit så mycket bättre. och det var knappt 1 år sen jag avslutade den. jag kan i princip göra allt som jag kunde göra innan panikångesten bestämde sig för att flytta in i mig. man kan om man vill! :)

little things 07.


Now I wanna sleeeeeeeeeeep.

heheheheh... pratat klart med erik (borås). och klockan är snart 2. dags att sova lite.. zzz

You're my queen, I'm your king.

aaaah. i löv it.


har pratat med erik lundmark i fleeera timmar nu. först i sms... och så började han skriva på chatten på fejjan. vet inte ens vad vi pratar om! vi ska kolla film nu.. haahaa. jag dör!! han ska ta bilen upp till sthlm så vi kan kolla på saw 3 nu under natten. han är så jäkla skön. snacka om lätt att prata med.

little things 06.


Easy like a sunday morning.



god morgon :)

Oh my love, oh my love. You're such a beautiful surprise. I'm in love, I'm in love. And I cannot get enough.


I've learnt that you can go on. Long after you think you can't.

Life is life.


"My body wants you girl"

jajajaja. jag gillar den. jag har röstat. 2 gånger. VAFAN!


Me needs me more than you.

ser ni alexander rybak? killen i svart tröja. (tommy timonen) han spelar i ett band.


kolla hur söt anneloo är också! :)

när jag jobbade på warner music som A&R (lyssna på demos) så hittade jag en svinbra demo av ett band som heter State of Drama och dog för deras låt All of my life. jag tyckte den var så grym att jag faktiskt la över den i min dator och la in i min mobil. (vet inte om man får göra så?) men langa ju inte vidare den på något olagligt sätt (fil-delning). jag skickade såklart vidare demon till mattias wachtmeister, the real A&R. warner music signade inte de, men warner chapell/music gjorde det! faaaaan vad coolt! och när jag var i borås, träffade vi ett gäng killar, bland annat erik dåra. men det visade sig senare genom ett samtal med ellen att alexander rybak spelar i State of Drama. hur roligt är inte det?! :) liten värld?


Dag 28 - Vad jag tycker bäst om.

det bästa är när man klarar av någonting extremt jobbigt/svårt. när man får en varm kram av någon när man är som mest ledsen. det bästa är när man kan göra någon annan glad över en liten gest. när man skrattar från hjärtat och inte kan sluta. det bästa är att hålla den man är kär i, i handen. eller när man vaknar upp på ett jättebra humör och det håller i sig hela dagen. och det bästa är att umgås med de jag älskar och älskar mig. det bästa är alla dessa små saker som gör livet lite lättare. kärlek. ♥


I took his heart when I pulled up that gun. Pull the trigger, pull the trigger, BOOM.

när jag var på väg till jobbet i fredagsmorse skickade petra sms och frågade om jag ville äta middag hos henne. så under jobbdagen var det det jag längtade mest till. vid 14 började hon äntligen promenera till mitt jobb. vi gick en solpromenad, med barnvagn och kafffe i termos. gick till coop och köpte middag och fikabröd till pojkarna på kontoret. sedan hem till petra för middagen.


jag och ali hade ninjafruits-tävling på petras iphone. vi kom på delad första plats. haha. lagom tråkigt :p sedan kom petras mamma också. hon är himla gullig. det är lite speciellt att kommunicera med en döv person när man själv inte kan teckenspråk. men jag vill lära mig det. ellen kan ju också det. det kan jag söka på tisadg när universitetet-sökningarna börjar. woho.

ali åkte på jobbmiddag, petras mamma åkte hem och några timmar senare när jag skulle börja åka hem så ville jag inte. så jag stannade kvar en stund. jag fick ju gå runt med liam i famnen. sötisunge! när jag kom hem var erik hemma. jag berättade om min onda fot och han tog en titt. han FICK UT glasbiten som har suttit fast i min häl (typ hur länge som helst!) fan vad ont det gjorde. men nu kan jag ju gå normalt igen! :)

mitt i big brother ringer lisa. hon har glömt sin plånbok på mcdonalds i södertälje!! och var då i örebro. hahaha. SMART_TJEJ_30000!!! som erik sa! hahaha. det smittar av sig. iaf. hon fick tag på mcdonaldsfolket och de hade hittat plånboken, ("den är stor, brun och avlång." hahaha!) så den är i tryggt förvar. men jag skulle in på hennes internetbank och föra över hennes pengar till elin.G's konto. och sen ville hon att erik skulle åka till södertälje och hämta plånboken. STACKARS ERIK!!! hehe. men nu är allt fixat. så typiskt min syster.

idag är det VÅRSOL!!! :)
men jag ska plugga matte :(

little things 05.


It's because we are in our la la land.

hey hey hey. heeeeeeeeeeeeeey. update here we go. jag längtar till big brother ikväll. haha, LIV! ehm. jag gick upp klockan 9 och tokstädade. allt är skinande rent. i helgen är jag återigen själv. FIFAN så underbart. får bor några dagar i ett rent hem. jag har förmodligen trampat på en glasbit eftersom jag har ett blödande sår i foten och ett glas stod trasigt på diskbänken. happy. ska iväg och glo på tapeter om några timmar med mami. jag var bara tvungen att tvätta håret. jag klarar inte av massa produkter i håret. haha. obekvämt :p
KAFFE med syrran coming up. HERE WE GO.


Dag 27 – Detta ångrar jag.

vad jag ångrar? jag lever efter mottot att bara ångra sånt man aldrig gjorde. inte ångra sånt man gjort. men jag kan inte komma på någonting jag ångrar. visst, jag har gjort dumma saker ibland. men jag ångrar det inte. jag är som jag är. och man gör misstag här i livet. det är helt mänskligt.

You are a cheater and a liar.



idag gick mattelektionen jäkla fort. vi höll på med sannolikhet. det var rätt roligt faktiskt. helt ärligt. sen fick vi tillbaka våra statistika undersöknings-arbete. yep yep. jag var den enda hon inte behövde prata med i ett enskilt rum och jag var den enda som hade fått med allt. yep yep. matte-nörd. hon tillochmed satte sig ner bredvid mig och bara; "vilket intressant arbete!" haaaaaaaaaaaha. jag dör.

men nu har jag sån ooooooooooooooooootrolig huvudvärk. har inte ätit på hela dagen. eller jag åt ju middag nu när jag kom hem kl22. slickad framför kanal elva och biiiiiig braaathaaa.

nu är det dags att glo film och sen somna som en prinsessa. ♥

BLÄ!

jag mår bara dåligt idag. jävla ångest. jävla allt. fan fan fan.

så nu ska det här fattiga fettot gå ut och ta en liten rök.

Makeover.

¨
hatar att känna att håret är så mycket kortare än vad man vill! men nu är det inte trasigt längre. och den alldeles för hemska utväxten är borta nu. så skönt. :) fast man vill ju tvätta och fixa håret på egen hand. men får hålla ut idag. jag har aldrig så här mycket grejjer i håret heller..

I just can't take it anymore.





If I said my heart was beating loud.






i måndags lämnade jag in mitt stora arbete för matte-b kursen. vi höll på med diagram och frekvenstabeller, lägesmått och allt som har med statistik att göra. sjukt tråkigt, men det är gjort. packat och klart! ;) idag skulle jag pluggat matte. men sängen och sömn var så mycket mer tillfredsställande. haha. efter telefonsamtal, så hamnade jag på fejjan och hade värsta långa diskussionen med erik och glad_kille_88.

sprang ner till ica för att handla middag och sprang hem igen precis innan BB började.

nu är snart äntligen denna tisdag över. imorgon ska jag till johanna!! :) ska försöka ta före och efter bilder. mitt hår är verkligen FÖR TÄSKIGT nu. slitet och otroligt mycket utväxt. jag har inte klippt mig sen i oktober. jag ska klippa kortkort. haha. bara för att isse inte vill att jag gör det. hahahaha. "det är fult med kort hår!"

Baby stop calling me.

har sovit bort hela dagen. gick upp på riktigt först vid halv fem. tog en dusch och nu har jag piggnat till. har pratat 1,5 timme i telefon med isse. och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. jag är uttråkad. big brother börjar först om 2 timmar. vad ska jag göra fram tills dess??

tråkiga, tråkiga tisdag.

We would make such a pretty pair.

sitter på jobbet och funderar. jag vaknade inte alls av väckarklockan imorse. hur djupt får man sova egentligen? kom ändå iväg på mindre än en timme och har nu jobbat och pluggat matte. om drygt 2 timmar är det mattelektion. jag är egentligen inte alls taggad att sitta där i tre timmar, men vad gör man vad gör man? det är bara idag måndag, på onsdag och nästa måndag igen. för att sista lektionen nästa onsdag är det nationelltprov. SEN ÄR DET ÖVER!! jag längtar, MATTE ÄR SÅ TRÅKIGT.


It's ok.

I just miss you.

little things 04.


Dag 26 – Inom ett år.

om ett år ska jag bo i min drömlägenhet, med vit inredning och massa vita ramar med fotografier på de jag tycker mest om. jag ska ha kommit in på min utbildning som jag vill gå. jag ska samtidigt ha ett roligt extrajobb bara för att det är roligt. helst skulle jag vilja ha fått en bebis också. men då funkar inte mina andra planer på jobb och plugg. bebis får kanske bli ett senare projekt, om jag inte skaffar bebis och skiter i plugg och jobb och blir lyxhustru som christin tycker att jag ska bli.

helst skulle jag vilja dela på mig så jag kan vara på flera ställen samtidigt. jag skulle vilja vara i borås, men samtidigt vara i stockholm för att vara nära min familj och lille abbin. jag vill ha flera jobb och gå flera utbildningar. jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra. jag känner mig lite schizo med alla drömmar och mål jag har. jag kan inte välja alla samtidigt, men jag vill inte välja bort något annat heller.

vi får helt enkelt se var jag är, den 7 mars 2012.


That one person.


Baby, jag tror jag är kär.


Made a wrong turn, once or twice. Dug my way out, blood and fire. Bad decisions, that's alright.




hade egentligen tänkt att jag skulle spendera dagen hemma, ta det lugnt, pyssla lite, fixa uppgifter som var tvungna att bli klara. men mamma ringde och sa att jonas och albin var på väg till henne. jag höll på att göra mig klar, men så pratade jag med isse i telefon och jag fick utskällning. "ska du ha stryk eller?" fick jag höra några gånger. "du får aldrig göra så igen!" och bla bla, så jag var tvungen att ringa ellen. men så rann tiden iväg och mamma skickade sms och ringde och frågade vart jag var. så idag har mamma, albin och jag varit i stan. shoppat och så. när vi kommer tillbaka till lägenheten för att fika med jonas så säger han råkade äta upp alla munkarna! FYRA! jonas fick gå och köpa fyra nya. jag frågade om jag fick ta jonas munk då. nää.

vi åt middag och badade albin i tunnan. och sedan gjorde vi sällis till tekniska. nu har jag druckit kaffe. glor på solsidan. och halvtimmen efter solsidan till big brother, MÅSTE jag skriva matteuppgiften. SEN BIG BROTHER I 1,5 TIMME. nice, nice, nice.

Dag 25 – Första..

..gången jag träffade Christin.


var precis på samma ställe som den här bilden togs.

det var 2007, den 7 december. jonas hade lurat ner christin till mamma. där befann sig pappa, mamma och jag. jag mådde dåligt under denna period. en vecka senare började jag äta antidepressiva för första gången. så man kan väl lätt säga att jag var deprimerad. och blev mest arg och sur när christin kom. jag dömde henne. rätt hårt. jag var så sur att jag satt i vardagsrummet medans mamma, pappa, jonas och christin käkade middag i köket. helt plötsligt kom christin ut i vardagsrummet och började prata om andreas carlsson som var på tvn och om hans bena. (ja, håret på huvudet!) jag blev rätt chockad och bara.. "aa... mmm.." (ba, vad snackar den här bruden om egentligen?)

vi hade inte direkt mycket kontakt i början. men när min bror berättade för mig en kväll på tegel att christin var på smällen så började vänskapen knyta sin knutar. vi pratade allt mer och sågs allt mer och desto mer bara vi. (ja och albin) christin vet allt. allt om mig och allt om vår familj. hon är en i familjen. hon är som en syster. förr hördes vi av minst 1 gång på dag, nu är det mer sällan, men jag tycker inte mindre om henne för det. men om det går för många dagar känner jag att det fattas någonting och så måste jag prata med henne. kolla läget, höra hennes röst och bara få säga hej.

christin ställer alltid upp på mig. vi hittar på hyss, pratar skit, pratar allvar, gör ingenting, tävlar i spel, tycker om varandra, lyssnar och ger råd och jag lovar att föralltid ställa alltid upp på henne!

jag är så glad att min bror valde christin. världens bästa tjej!

pretty pretty please if you ever ever feel like your nothing, you're fucking perfect to me.

little things 03.


And we try try try, but we try too hard and it's a waste of my time.

jag måste färga mitt hår ASAP. jag måste ringa johanna. jag måste göra det nu. (eller på måndag) jag kan inte gå runt såhär längre. jag hatar utväxten. haha. det ser liksom skitigt ut. ja, jag måste nog klippa bort det slitna/kluvna topparna också. JOHANNA! Oh, pretty pretty please.

nej, nu ska jag försöka plugga lite. 2 days to go.

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for? Literally give an arm for? When they know they're your heart and you will destroy anyone who would try to harm 'em?





I know you want me!

hahahahahha. SEXIG TJEJ. nu ska jag på familjemiddag!

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it. Feels so good being bad (oh oh oh oh oh) There's no way I'm turning back.




steffi ringde och frågade om hon fick komma förbi på kaffe. så jag skyndade mig ner i tvättstugan och slängde in all tvätt, hoppade in  i duschen och hann göra mig klar innan hon kom! vi har suttit och tjötat skit på balkongen i vårsolen, med solglajjor, kaffe och cigg. hon hann även hjälpa mig lite med mitt matte-arbete. nu har jag bara slutspurten kvar på arbetet. sammanfattningen/avslutet. WOHO.

ps. fick ett ASläskigt MMS från ellen precis. det kröp i hela kroppen. måste ringa henne. PUSS!!

little things 02.


welcome to my silly life.




jag hade megaskitit hår när jag åkte till jobbet igår. jobbade och försökte göra matte-uppgiften. jag hann typ halvklart. ska skriva mera på den idag. igårkväll åt jag middag tillsammans med min gudmor och mamma. vi pimplade vin och pratade om turkiet-resan, norskarna och min älskade kapten mücahit! ♥

jag mår väl lite sådär halvbra idag. haha. jävlar vad mycket vin det blev igår. ehm, så om 1 timme har jag tvättstugan. BAH! och någon gång mellan 1530 och 1600 kommer jonas, christin och albin i bmwn och hämtar upp mig och så åker vi ut till farsta för att käka middag hos pappa. vi ska fira att jonas har fått ett nytt jobb! och att jag fick C som slutbetyg på universitetet. woho. jag är den första (och sista?) i vår familj som läser på universitetet! :) haha. och så är det soooool!

I hallen, jag faller.





jag är lycklig. när jag kommer hem ikväll, då ska jag STÄDA!! :) för lisa och erik drar till uppsala ihelgen. YES, äntligen ett rent hem!! tills på söndag då de kommer hem igen. och på lördag har jag tvättstugan, så reeena kläder och rena handdukar och FRÄSCHT, FRÄSCHT, FRÄSCHT!


jag måste göra klart matte-arbetet i excel. eftersom anna hoppat av matte.b kursen, så måste jag göra arbetet själv. hoppas jag hinner bli klar idag, för på måndag ska arbetet in! heeeheee.


men nu ska jag jobba. hard work, work.

Dag 24 – Mitt drömhem.






little things 01.


pretty pretty please don't you ever ever feel like you're less then perfect.


apart.


You'll always have a place in my heart.




idag har jag spenderat massa timmar med petra. vi möttes först på lunch i farsta. jag och liam blev kompisar. när petra skulle få äta upp sin lunch, så hade jag liam i knät. och han log mot mig! :) så jäkla söt unge! sedan gick vi runt och shoppade. när liam hade varit vaken i tre timmar och fått sin lunch så försökte petra få honom att sova och bästa alternativet var att gå på promenad. så vi köpte take away latte och gick på promenad. jag och den snyggaste morsan i stan!! ;)

Dag 23 – Mitt hem.

jag nöjer mig med att visa mitt rum, som mitt hem. för resten delar jag med två stökpellar och det är ungefär så det ser ut i resten av lyan. stökigt, dammigt och fullt med prylar och skräp. men här min frizon.





It's fine... I'm fine..

jag vet inte vad det är som händer. jag har ångest. jag tycker inte om min ångest. jag blir som en annan människa, jag kan inte tänka klart och jag vill bara fly. jag går runt i en dimma och är bara ledsen och arg. känns inte som jag ens befinner mig i min kropp. jag är någon annanstans. jättesvårt att förklara. jag var så nära på ett sammanbrott och skära mig i armen bara för att bli av med förbannade ångesten. så jag drog på mig skorna, jackan och hörlurarna för att ge mig ut på en liten promenad. det hjälpte lite. jag är bara allmänt rastlös i hjärnan. orkar inte tänka, men gör det iaf. dumma tankar. jävla demoner som aldrig vill lämna mig ifred. låter som en psykpatient. jag borde inte ens känna såhär. jag har tak över huvudet. jag har en egen säng. jag är frisk. jag har en underbar familj som älskar mig. jag har vänner jag kan ringa närsom. jag är duktig - gör bra ifrån mig i skolan och bla bla bla. men det är ett mörkt hål inom mig. det växer större och större. jag tycker så illa om falskhet, lögner och svek. jag är ledsen över någonting som inte finns. jag borde bli ledsen först när jag tagit tag i det och då får se om det finns någonting eller om det bara är tomt.

fattar någon någonting av det här?

-

jag skulle vilja skrika och gråta lite.

Dag 22 – I mitt kylskåp.



här är vårt kylskåp. det är tre saker jag äger i vårt kylskåp. en turkiskyoughurt burk med fisksoppa. en bregott. och en påse morötter. haha. ja, och högst upp i den blåa kannan är det vatten. det är mitt.

It's finally here! I made it!



YEEEEEEEEEEEEES!!!!! jag fick C på kommunkationskursen på universitetet!!! SÅ GLAD. FY FAN VAD SKÖNT! jag är så nöjd! C = VG! ja, ja, ja, ja!! nu blir jag bara ännu mer taggad på att plugga mera på universitetet!

But then I spent so many nights thinking, how you did me wrong. And I grew strong and I learned how to get along.

jobb idag. jag invigde det gröna ullaredslinnet. woho. bättre än jag trodde! skulle köpt flera färger. typ alla färger! ;) hehe. har haft en himla skön dag. min namnsdag också. mitt hår är så otroligt slitet just nu. jag måste verkligen klippa och färga det. men johanna (min bästa, underbaraste frisör) är i italien. och jag vet inte riktigt hur länge eller när hon kommer tillbaka. koom heem. jaag beehööveer diig!

JAG ÄLSKAR VÄSKAN!

fick middag hemma hos mamma idag. lyx! :)

Albin & Elvira. 110301.


idag har albin och jag namnsdag! grattis till oss, abbi! ♥


RSS 2.0