I'M WALKING IN MEMPHIS.

diet dag #1 har gått bra. lite värre än jag mindes, men inget fusk och inget ge upp! woho. imorgon är vi på't igen. sen tog jag en liten powerwalk också. hur jävla nyttig kan man vara på en dag, egentligen? ;)

Where is them bloggers at?

Hon säger att hon ska blogga,

så gör hon inte det ;pPppPpPp

the old me is gone. & if you don't like it. F u.

för jag är lite lite lite........... cp-skadad.

min lillasyrra åkte iväg på peace & love för typ en timme sen. ENSAM HEMMA. WOOHOOOOO!!!! (eller nått?) och gissa vad jag ska göra!? dam di dam dii.. STÄDA. bara för jag är lite lite.. lite.. lite.. cp-skadad.

Diet/Detox/Toxic.

imorgon börjar jag med dieten. I'M SO EXCITED AND I JUST CAN'T HIDE IT.


take me down to the paradise city.



herregud. herregud. hej hej.

i torsdags tog jag bussen upp till snortällje och klampade in hos christin som låg och sov med öppen ytterdörr. vi hämtade albin på dagis. (SÅ JÄVLA SÖT UNGE!!) vi shoppade på flygfyren och jag freakade inte ur även fast det var proppat med människor. nice work! jordgubb daiquiri och grillat a'la grill master. (christin.)

eeh, ja midsommar. alkohol, jordgubbar, fylla, allsång, smågrodorna, däcka.

midsommardagen. malin, kebab nere vid centrum och fotboll. däcka.

igår, söndag. vi solade på balkongen. lisa, jag och malin. malin blev red. shopping of food. världens godaste middag blev matkoma. lite fotboll på det. och sen en nattpromenad bort mot lekparken.

och så pratade jag med sway nyss. "om det är den denice jag tror det är, så gick du i fb2 blå" OMG OMG. haha, min förra dansgrupp hette ju fb2 blå. MINNEEN. jag ska börja dansa i höst. herreeeguuud. 10 års uppehåll. i'm back. ♥

Midsummer - 2010.

midsommar!

eftersom alla andra nollåttor drar ut till landet, gör jag tvärtom. jag drar in till stan. är dock väldigt försenad. puss.

that's when love burns. now it's your turn.

tog ett varmt bad. man blir ju lagom varm och svettig av att ligga i solen. när jag torkade håret.. såg jag att. herrejävlar. jag har bränt mig. här.. och på ryggen. och jag som inte använde solkräm idag. heeheee. JAG VILL HA FÄRG PÅ BENEN.

ska ha telefonkonferans med christin om femton minuter.


we would watch the sun coming up easy.

jag har precis läst ut alex schulmans - skynda att älska. den var så fin. ska försöka ge mig på elsas mode. men asså, jag är osäker på om jag kommer gilla den. den känns så himla hypad av "modebloggarna". orka?!

jag ligger på balkongen med sol, nya solbrills, kaffe och lite cigaretter. men nu har jag suttit vid datorn för länge, "skulle bara kolla lite.." lite blev mycket, så nu går jag ut igen. och städa tar vi senare. ciao.



we can make it all make sense somehow.

alltså hur fort och hur smutsig kan en lägenhet bli? det bara kliar i fingrarna på mig att få städa. men med en smutsfia och en pedantiskjävel kan och blir det lätt problematiskt ibland. syrran har fortfarande inte plockat upp sin väska från swedenrockfestivalen. och jag kan inte diska med min tumme (köttsår-köttsår). dammsuga gör jag helst inte. but a man gotta do what a man gotta do.

IMORGON SKA JAG STÄDA!

you missed me while I was gone.

bloggen är på TOPP!! not.

idag när jag hämtade isak för första gången på länge så fick jag värsta kramen! ♥ vi hängde i parken i 1,5 timme innan isak sa; "jag vill gå hem nu." det är alltid annars jag som får dra hem honom, gråtande och skrikande. (så farligt är det inte! jag överdriver.) vi lagade pannkakor tillsammans och sen somnade han mitt i maten. haha.


jag och syrran åt nyss fisksoppa till middag.

MIN TUMME - gör så fruktansvärt ont. blåsan sitter så olämpligt. så idag när jag drog på mig strumporna åkte skinnet av. ett stort öppet köttsår som svider.

I don't know.

hej å hå.

i lördags när det var bröllop skålade vi med champange hemma hos rita, med anders, lina och micke. sen på kvällen när jag skulle laga middag brände jag sönder tummen i ugnen. värsta snygga blåsan!

igår var det söndagsmiddag med ris, och kycklingcurry. malin och jag kollade på brasilien - elfenbenskusten. jag hejade på brasilien. 3-1. vi försökte göra cola-bajs, men det gick inte lika bra som det gjorde i onsdags. :(

jag är nyduschade och ska senare åka till tolga med mamma
och hjälpa henne att köpa en ny mobil, eftersom hon sumpade sin på tunnelbanan i helgen. mamma: "alla bilderna på albin är borta!"

Have we met?

sex and the city 2. SÅ SJUUUUUUKT DÅLIG. hahaha.

shut up and sleep with me. shut up.



vi gick och handlade pizza & kollade vi på the runaways. sen skulle vi kolla på sex and the city 2, men kvaliten var KASS. så syrran ville kolla på introt till filmen UP. och då började hon gråta.. "gråter du?!" "ja, jag blev lite ledsen........ .....jag måste röka." haha. sissy. jag tyckte vi kunde se på shutter island, men det vågade hon inte. så läskig är den inte. (i know i've seen it.) så jag kör några vänner avsnitt och lite skönhetssömn istället. godnatt då.


But there's not enough reason for me to go insane.


i torsdags, på emmas studentmottagning, satt jag och sara och pratade om denna kusinträff som vi började prata om för lite mer än 2 år sen. nu har jag dragit igång ett mail mellan alla 10 kusinerna. 7 tjejer och 3 killar. får se hur detta slutar.



(bild på farbror, faster, gammelfarfar, farfar, pappa och alla kusinerna förutom max - som inte var född då.)


you know it ain't easy running out of thrills.

så roligt! vi har precis haft en sjukt lång mailkonversation på fejjan om en person från vår gamla grupp. egentligen känns det helt skumt på vilket konstigt sätt vi blev kompisar. det trodde jag inte när jag gick dit den 22 januari.

Monday / Mission.


men tvättstugan var inte ledig förän vid 15.
så nu ska jag skriva ett brev.
eller ringa det där samtalet som jag dragit ut på, på tok för länge... :/


just so you know:

I love everything


you hate


about yourself.


Just to find emotion. Hold on to that feeling. ♥

jag skulle blogga förut. men så ringde ellen, och det var roligare att prata med henne i 1 timme och 23 minuter.

jag har inte mått så bra, därav rent skitit i bloggen. kul att skriva, hej, har ångest till hundra procent och är ledsen. nope. men vid sidan av det jag nyss skrev.. så kom pappa och hämtade mig med bilen i lördags. vi åkte först förbi warner kontoret och sedan vidare ut till farsta. efter några timmar av matlagning och middag, så körde han hem mig igen. och så fick jag en egen godispåse. ♥

idag kom mamma. sedan albin, jonas och christin. vi åt tacos med vaniljglass och friterade tortillabröd till efterätt. christin gjorde en inbakad fläta på mig och jag fick måla christins naglar. sen ville albin också ha nagellack. HAHA.

och sen ringde ju ellen. och mitt i samtalet kom syrran hem efter fem dagar på sweden rock. hon såg rätt sliten ut.


don't stop believing. hold on to that feeling.


idag är det ett 1 år sedan jag gjorde min Hope tatuering.

även fast jag inte ser den, och ibland glömmer bort den, så ÄLSKAR jag den. hope är så fint. jag vet redan min nästa tatuering. och min fjärde.. och femte. men den kommande, tredje, vet jag platsen också..

Au rythme de l’année.

igår tog min kusin emma studenten. aå söt var hon när hon sprang omkring. jag undrar om hon kom ut på slutskiven på kvällen. men det var kul att se och träffa släkten igen. även om inte alla var där, så var det ju några från varje familj iaf. min snälla farbror körde oss till mörby så vi slapp ta bussen.

idag är det så grått. stackars alla som ska springa ut idag. muha. :)

uh, baby baby, it's a wild world.



jag gav mig fan på en promenad innan lunch. sen kom pappa. vi handlade mat. drack koffeinfritt kaffe och pratade lite. hejdå. jag tog ett bad. lagade middag med bl.a. soltorkade tomater och avokado.

får besök av malin om 1,5 timme. dessutom tror jag det börjar regna & åska snart. kan förklara huvudvärken.

the facebook song.


Check, check, check, checkin' you out.



Igår var det tre år sedan jag tog studenten. you make me want to say. Oh, Oh, Oh My Gosh. haha, min mössa är heelt förstörd. the visselpipan! som jag och malin blåste så vi förstörde alla klasskompisars öron. och skorna.. jag kan inte fatta att jag sprang ut i dem. att jag inte bröt benen? men skoskaven kan vi ju snacka om..

minns det som det vore igår.

I won't call you when I'm sober.

You are so pretty, when I'm drunk.


Show us your arms.

hahahahaaaaaaaaa. vaxade syrrans armar för en stund sen. hela jävla röd blev hon. ^^


But it gets bigger to your hopes is always running.



söndagslunch på balkongen.

chill i fönstret och spaning på en söt liten grabb som gick och sjöng; MANBOY, MANBOY, you can call me MANBOY.

läsa bok i tanto


middag på texas, efterrätt CHEESECAKE. svingod.


kvällen slutade med ett stort jävla break down från min sida. där fick man så man teg.

Reality. Feelings. Thoughts. Words. What?


I don't miss him.
I don't want him.
I don't need him.
I don't love him.
and I don't hate him.
But I can't get him out of my head.
He's not always there,
but he often visit me in my dreams
and in my thoughts.
I like him,
of course,
he's a good person.
But there's alot of good persons in this world.
Why won't he go away?
He is not a part of my life anymore.


The day of Yellow and Blue. 10-06-06.

inte helt fyskam att sitta på balkong på söder med sol och vattenmelon.. världens bästa bild. haha, eller ironi.


What do I miss..

.. I miss.

1, Thailand. vad mysigt vi hade! för att inte tala om skönt. 2 veckor av sol, twilight-böcker och pool!


2, Mortionsspåret i rösjöskogen. JAG SAKNAR SKOGEN. att kunna gå ut och gå/springa när man känner för det. det finns ingen skog här. bara massa oljud, bilar och idiot-människor. hatar det. saknar ropgränd!

3, Turkiet. Gületbåtarna. Sol, båt och hav.

4, Min ipod. Som ligger död i en byrålåda.

5, Mina fredagsmänniskor. Aka mina freakshows.

6, Mitt liv.

I am..


catch you later, homo!

hahaha NOLL inlevelse att blogga. jag är mest sugen på att gå ut i solen och catch some color.

1, get up. 2, survive. 3, go back to bed.

I drink coffee like water and
I still never know what to say.
I still don't know how to get out of bed
half the time. It's not pretty,
or endearing. I whisper you secrets,
I am still looking to be saved,
sometimes I am so weak,
sometimes I am so strong,
here you go, I'll give you everything
for one more chance.
My heart is ugly,
but it could be all yours.

dinner on a blanket.

vi hade picknick igår. med skagenrörs/lax/tunnbrödrullar med avokado. och efterrätt brieost och kex. SÅ MYSIGT.


good luck guys!

kolla vad jag hittade i tidningen i morse. flander (daniel fornanader) ska cykla till täby från luleå. namnbrickan som jag har på min nyckelknippa som det står daniel på. är flanders, som jag fick i högstiadet. den sitter fortfarande på min nyckelknippa.. även fast det var sisådär 8 år sen och jag haft 3 olika hemnycklar. heehee. låter ju nästan som jag är kär i honom. haha. I'm not.


and I promise you, kid, that I give so much more than I get.






vi åt indisk lunch igår.

för ett år sen, åt vi middag på gården. då var abbi såhär liten. LITEN PLUTT.

I LOVE IT, like a fat kid love cake.

min mamma säger att tjocka barn inte kan le, MEN DET KAN JAG! :D typ så glad är jag. jag är lika glad som jag var förbannad i torsdags. när håret blev helt fel. haha.


johanna did a great job with my hair today. summerhair! turkey get the rest.


hurry hurry, buy me rice and curry.

jag har BRÅTTOM. bror och albin kommer snart med bilen och jag är inte riktigt klar. mot södermalm för curry-lunch. sen ska jag till johanna och färga ordning på mitt hår. än så länge har hon inte ringt och avbokat. ta i trä.

bråttom var det, ja.

RSS 2.0