Goodbye.

Januari
JÄVLA HEMTENTA2. Lämnade över Elsa till pappa.

Februari
Bråkade med I hela första halvan av feb. Åkte till borås, första gången på Ullared. Träffade Erik & Björn på Franks.

Mars
Läste företagsekonomi A. Avslutade relationen med I.

April
Bodde upp i Norrtälje. FICK MIN MOBIL. Våren kom och jag var sjuk i 3 veckor.

Maj
Mitt tandsmycke lossnade efter 10 år. Var i Borås på spökkväll! Kramades med Peter Siepen på vårruset.

Juni
Var på Antons student. Det bästa jag gjort på hela året. ♥

Juli
Liseberg för första gången! Veckan i Borås.

Augusti
E & A i Stockholm. Turkiet.

September
Pappa har cancer.

Oktober
Borås på Anneloos vinkväll! Läste matte. Högskoleprovet.

November
24 års kalas. Ny dator. Starten på renoveringen.

December
Klar med renoveringen. Världens bästa julafton.


The devil on the right shoulder is saying; time to play.


tänk att.. om 50 timmar är 2011 över. 2012 liksom.. har haft en asabra dag idag. även fast det har regnat. men jag är bara tacksam över att herr huvudvärk inte hälsat på. för det gjorde han igår.. & det gjorde så ont så jag däckade i soffan hemma hos mamma. jonas körde hem mig och lisa och jag tänkte att jag skulle sova, men kristin ringde och ville ha hundpromenadssällskap. drog på mig mjukiskläder och gick ner på gården där hon väntade. vi tog ett varv runt husen här uppe på vår kulle. när både mina och kristins skor var dyblöta gav vi upp promenaden. ganska skönt att bara bo 100 meter ifrån varandra.

idag sa han; är nog lite kär i dig.

Once you had the best, babe, you can't do better.

 

blev jättesur på kärringen på ica stop som var tvungen att kommentera mina strumpbyxor.

vafan bryr hon sig, det är väl ändå mitt problem om jag fryser.

och det gör jag inte. det är ju förihelvetet 7 grader ute!


I wanna wish you a Merry Xmas.

& så var vi på't igen. julafton igen, men nu hemma hos pappa.


så himla kul när albin tittade på bilder på lisas iphone. och hittade den här bilden. & han utbrister; "De är mormor!"

som tur var käkade vi ingen julmat utan åt istället pasta, kyckling och en jättegod sås & svarta oliver.


fick så himla ont i hjärtat av att se pappa vara så orörlig. det var så himla hemskt att se hans ärr efter operationen. hela magen var helt uppsvälld och helt full av mörka blåmärken, nästintill svarta. men han lever. ♥

VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP FRÅN BORÅS!




det låg en avi på dörrmattan den 23.
så på julafton hämtade jag ut ett grönt paket. som hade åkt hela vägen från borås! och gissa om jag blev glad när jag öppnade det på kvällen...... GISSA VAD SOM LÅG I.































...EN EXAKT LIKADAN HALSDUK SOM JAG TAPPADE BORT!

jag blev så himla glad!!

den har ju varit slut i stockholm jättelänge. men så hade anneloo hittat en på stan i borås. hur jävla bästa är inte det? en likadan beige OCH från borås. ♥ ♥ tack så jättemycket tjejer, ellen & anneloo.

Mjaauu.

haahahaaahaaa! jag köpte ett mobilskal till min lillasyster. så verkligen INTE hon. men hon använder den! yay :)


Nu är det jul, här i vårt hus..

FÖRE:



EFTER:


"Hörrni, vi köper inte så mycket julklappar i år.."

Xmas is not as much about opening our presents as opening our hearts.

jag har verkligen inte julstressat någonting. och det är väl första julen som jag haft lika med noll julkänsla överhuvudtaget. men vad gör det? jag hade världens bästa julafton!

jag vaknade redan vid 6. man skickar inte god jul-sms klockan 6 på morgonen... hrrm! 8 var jag uppe på benen. kokade kaffe... drack kaffe.... väsnades... ingen vaknade. först 2,5 timme senare så vaknade mamma som sov över.

en timme senare och vi var på väg ner till täbbis för att köpa lite mera mat (ba, vad mycket mat!) och byta en ljusslinga till granen som var helt pajko. köpa lite mer julklappar och ja, springa på johannes brost på ica. redan då var min julafton fulländad.

klockan 13 var vi hemma igen och jag fick första tjing på duschen. nångång mellan 1430 och 1445 så kom morbror och kusin med ännu mera mat, julklappar och två hundar. jag hade då min leo-onepiece och stod och sminkade mig. fortfarande ingen julstress.. hehe. då kommer syrran ut i hallen och skriker; "MAN BANDAR INTE KALLE ANKA!" så medans de andra satte sig i soffan för att kolla, så gjorde jag mig klar. jag satte mig i soffan när det var dags för ferdinan.

precis när vi hade satt oss till bords för att äta, så kom jonas, christin & albin. albin la sig på golvet och lekte med sina bilar. när jag skulle gå förbi så la han sin fot på min fot och sa; jag håller fast dig. ♥

hahahha, kolla in turisten christin med vinglaset i luften.

albin delade ut julklapparna. när han gav mig julklappen som jag fick från erik så tittar han på paketet och säger; "dedde får en vägg." haha. julklappen var inslagen i den vit-blommiga tapeten som vi har i köket. eftersom vi inte hade presentpapper utan bara gamla tapetrullar. haha. gulliga albin.


efter julklappsutdelningen så lekte vi julklappsleken. aaah. oh my god. vi hade så jävla kul!


Slå en 1 eller 6 och få en julklapp. Julklappar slut. Öppna. Ställ klockan på 10 minuter. Slå en 1 eller 6 och ta den julklappen du vill ha från någon annan. Tiden slut, du får det du tagit.


- Hur många minuter är det kvar?!?
- NIO!
- KASTA RÅÅ!!
- Vart är tärningen?????
- Nu är det abbis tur. Pausa.
- .............
- .............

- ........
- Så. KASTA RÅÅÅ!
- Gud vad jag svettas!
- Fem minuter kvar! KASTA RÅÅ!
- Christin!!!! Har du gömt flera grejjer under bordet!!?


vanligtvis känns det ju som att julafton är över när alla julklappar är öppnade. men inte vår julafton. vi plockade fram spelet som vi köpte tidigare på dagen nere i täbbis. "med andra ord" hette det. så sjuukt roligt spel. hetsigt som fan. det är ju väldigt svårt att återberätta något som är så internt.

men när jonas skulle beskriva "friskis & svettis" för björn. HA HA HA HA. jonas t.o.m ställde sig upp och gjorde danssteg!

eller när jonas skulle beskriva "muffins" för björn. "små söta bakelser." "tjejer..*viftar med två fingrar*" .... "MUFF"
björn: muffins!

resten är också roligt! men det kommer inte låta roligt.. för er som inte var där. *VIP only*
- det vi är. alla vi här.
- släkt?
- människoätare!

Gubbe asss...


sen råkade ju det bli lite för mycket vin som passerade mitt vinglas och sedan rätt upp i huvudet. var så himla trött när klockan var halv 1. men kunde inte somna. så fort jag la mig ner och blundade, var det som hela världen snurrade loss. fick gå upp och ringa erik. haha, stackarn. minns iof att jag fick mig några skratt. sen totaldäckade jag nog.

och vaknade med härlig huvudvärk på juldagen! ;)

She is always winning.


waaah. har städat hela lägenheten som en idiot idag. och nu är jag klaaaar. (och så kom erik inklampandes i hallen med skitiga skor!) STOOOOPP i lagens namn!!!!

som belöning tog jag ett.. två glas vitt.
och nu väntar jag bara på taxin som kommer efter 20, men jag hinner springa ner till ica och tjacka lite cigg först. puss puss!

All I want for Xmas is you - to get hit by a reindeer.

vet inte vad som hände med bilden. den är helt suddig högst upp? :(


men vi har en fucking jävla gran nu!
lillasyster tyckte att vi skulle ha en grön gran. man ba; tyst unge. du fick gröna väggar i lägenheten. vi ska ha en vit gran!

haha, jag och syrran var nere i täbbis tidigare imorse.. och fy fan. jag hatar köpcentrum i vanliga fall och nu ska vi inte ens snacka om det. jag hatar alla stressade och förbannade måste-köpa-julklapp-folk. fast medans jag gick runt och hatade folk och bara vill gå ut, så hittade vi ändå massa roliga saker. men sen när syrran blev hungrig och tappade humöret då var vi ingen rolig blandning. (så farligt var det inte ;))


OBSOBSOBS!
granen är inte klar än. var bara tvungen att visa upp den. den är så fin! jag är lite kär.

Cheating is a choice, not a mistake.


jag pallar inte vänta 10 dagar till mina nyårslöften.
så jag börjar nu. dessutom så är det inte så svårt att räkna ut att om en kille inte hör av sig, så är det över. nu har det gått några dagar sen vi sist prata. jag trodde väl inte att han skulle göra det heller, men nu vet vi for sure. jag tänker inte hunda efter honom heller. och då var det ju bara ett bra beslut att fyllehångla med den där snyggingen. och så levde alla lyckliga i sina dar. ;)

I miss you, the old you. The new you SUCKS!!!


lillasyster kom hem med en present till mig idag. som "tack för att du slitit och varit så duktig med lägenheten". wiiie! en rosa vas/skål? försökte hitta ett bra ställe att ställa den på. eller komma på vad jag skulle ha i. den skär sig lite för mycket mot den rosa väggen i mitt rum för att få stå där. helt olika rosa färger. men så kom jag på det!

julgodiset jag gjorde tidigare idag är ju perfekt för skålen.. vasen?

My boyfriend can't fix all of my problems, but he promise me that I won't have to face them alone.







mucahit dök upp i mina tankar när jag försökte somna igårkväll. på den där veckan då vi var tillsammans. det var en av de bästa veckorna i mitt liv. kan inte säga att det var kärlek vid första ögonkastet, men ganska nära.

det började med att mucahit var snäll och tog hand om mig när jag var sjuk. så fort jag badade så började jag hosta helt hysteriskt. det har väl med saltvattnet och göra, som gör så att förkylningen löses upp. han ropade på mig "DENIZ" och matade mig med två skedar honung och en klunk cocacola. och sedan kom han med kokhett vatten med honung i.

fortsättningen blev en massa bus. jag älskar sånt där. när vi satt och käkade lunch så satt jag med ryggen mot styrhytten. helt plötsligt får jag iskallt vatten hällt vid nacken och ner på ryggen. haha, jag bara flög upp ur stolen och vänder mig om. vem står inte där om inte någon mindre än mucahit? med ett stort flin på läpparna och en tom vattenflaska i handen. och jag är inte den som bara tar emot. jag ger igen! ;)

det var så fruktansvärt roligt när vi åkte jetski tillsammans. mucahit frågade om jag ville åka med honom så jag satte mig bakom honom och lät honom få styla lite. hehe. när vi kommit en bra bit ut på öppet hav så fick han motorstopp. och jag var den som fick igång jetskin igen. det störde nog hans ego lite. för direkt efter det så gasade han på så-ini-helvete. jag fick krampaktigt hålla om honom för att inte flyga av. sist gör han en u-sväng precis framför båten igen.... och han trillar i. bara han, inte jag. jag tänkte att; yes, nu tar jag jetskin och åker själv. men så kommer jag på att han har ju nyckeln runt sin handled, så fick hjälpa honom upp igen.

då var han inte speciellt glad. så han gasade tusen gånger mer än vad han gjorde innan och svängde hit och dit som en jävla idiot. fram tills dess att jag tappade taget och flög baklänges och gjorde något konstig volt rakt ner i vattnet. eller nä, på något konstigt vänster lyckades jag slå i rumpan. (och hej vilket blåmärke!) när jag lyckades komma upp till vattenytan igen ser jag att alla på båten står och asgarvar och pekar på mig. fuck..

men kvällen då vi skulle åka taxibåt till disco-ön, var det som verkligen fick mitt hjärta på fall. han satte sig jämte mig och tog min hand. och han visste hur dåligt jag mådde just nu. det var verkligen en fin gest. finaste stunden var lite senare, när vi satt mitt i natten och tittade på stjärnorna. och han helt plötsligt kysste mig och sa; "I'm falling in love with you."

Cut my hair 'cuz I know you like the long 'do.

hahahahaha, gustav!! ♥






I'm so happy I could die.

svindåliga för- och efter-bilder för er som aldrig knatat omkring här hemma hos oss. men ni som vet, ni vet.





hahaha, astråkigt då vi inte har något på väggarna än! det kommer! dessutom diggar jag vårt nya soffbord. 3 flyttkartonger med enbart cdskivor i. finns 2 likadana till. överdrivet mycket cdskivor.. svar; ja. det blir så när pappa är gammal DJ.


ex klädhängaren ska inte vara kvar. vi ska slänga den. vi har bara inte hunnit slänga än! ;)


stolarna fick lite renovering på samma gång.


jag vill tacka; min fina, bästaste morbror som har hjälpt till med spacklingen, goda råd och roligt sällskap!

även min pappa och bror som har hjälpt till med att slänga det gamla åbäket. (tv:n!) och massa annat skräp.

lilla mamma som har kommit över och lagat mat till sin dotter som glömt bort att äta mer än ett mål om dagen.

fina vänner som har hjälpt till:
kristin som körde mig till arninge, linda som hjälpte till med grovjobbet och så madde.

fast främst av allt så vill jag tacka mig själv. jag är så jävla bra. och kommer aldrig göra något liknande igen.


och SPECIELLT TACK till; rederiet säsong 1 - 10. (5 års tv-avsnitt haha!) som har hållt mig sällskap under alla dessa timmar.

Don't make permanent decisions on temporary feelings.



igår på fm kom madde över. hon satt och sökte jobb medans jag slipade sista väggen i hallen. när jag hade gjort klart det så hjälpte hon mig att måla den en omgång och sedan gick vi ner till täbbis för att kolla lite.. vi handlade middag och gick hem. madde fixade middagen och vi hamnade i matkoma bägge två.

när vi höll på att göra julgodis så ramlade tre högljudda grabbar in och attackerade oss i köket.

jag och madde smet in i mitt rum och kollade på film istället. jägarna2. fast mest så satt vi och spelade wordfued mot varandra. "har du lagt än?" "nä" "men lägg då!" "har du lagt?" "jag har svindåliga bokstäver" "men lägg då!" "nu har jag lagt!" "lägg du då!!"

jag har jättesvårt att sova bredvid folk i vanliga fall, och inatt drömde jag massa mardrömmar, men madde är ändå helt sjukt lätt att sova bredvid. hon märks liksom inte ens! haha


min morbror ringde igår och sa att han skulle komma vid åtta. jag ba; "mmm" haha så ändrade han sig och sa att han skulle komma vid 9 istället. nu tio minuter i 9 fick jag ett sms; "sååå trött... måste sova liiiiite till - ok?" och jag som faktiskt gick upp. men då fortsätter jag dricka mitt morgonkaffe. madde sover ju fortfarande.

Everytime my phone make a sound, my heart still wishes it's you.


jag är så hemsk. jag hade någon som jag faktiskt tyckte om, som jag fortfarande tycker om. men ändå skulle jag förstöra det. allt var mitt fel. han gjorde ingenting fel och han gjorde det bästa av allt; morgonsms. han var snäll och försökte pusha mig och ändå skulle jag vara ett svin tillbaka. hur kunde jag? det finns ingenting jag kan göra för att göra det bättre. vad jag än gör nu så gör jag det bara värre. fan vilken idiot jag är. jag vill ha honom tillbaka.

If you love someone, be brave enough to tell them.








idag var vi uppe i norrtälje och tittade på albin och hans dagis luciatåg. haha, katastrof. albin var duktigast. även fast han inte sjöng. och det talade han om, överlycklig. "jag sjöng inte!"

pappa ringde ikväll också. han är fortfarande kvar på sjukhuset. han har inte mått tillräckligt bra för att få åka hem. men förhoppningsvis så får han åka hem imorgon. den här gången när han ringde, hörde man att han mådde bättre på rösten. när han ringde "direkt" efter operationen/narkosen i måndags så lät han helt borta. men nu håller vi tummarna för lilla pappa. ♥

jag älskar alla i min familj så mycket att det gör ont i hjärtat.

I wish..

I wish falling in love has traffic lights too,

so that I would know if I should GO for it, SLOW DOWN or just STOP!

They say love is in the air, so I'm gonna hold my breath until my face turns purple.

 

 

 

anneloo la upp en sån himla rolig bild från i somras när jag hängde i borås.

 

men jag undrar bara; var fan är jag när den här bilden togs?

det är ju antingen fredrick eller patrik som tar bilden. ligger jag däckad någonstans eller? *minns inte alls*

 

men jag älskar herr lilas pose på golvet, med gröna stumpor.

 

de gröna strumporna som startade den sjukaste storyn ever på balkongen.. saknar!


I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.


hallen är vit. äntligen.

nu kommer en ofrivillig paus eftersom eriks två kompisar kommer hit på onsdag och ska sova över till på fredag. så imorgon måste jag städa undan och plocka fram sofforna igen så de har någonstans att sova. både bra och dåligt. skönt att slippa slita med det här nu och dåligt för att det kommer stå still. men hallen är vit, så jag är nöjd för tillfället. yay!

pappa ringde ikväll också. han har ju opererats idag. vid 18 var både jag och syrran oroliga eftersom vi inte hade hört något. men så ringde han mig och sa att han var okej. bara att han lät helt groggy och mumlade. han bad mig ringa mina syskon också eftersom han ver helt borta. pust. jag blev så lättad att tårarna började rinna. lilla pappa. ♥

If you wanna know.

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET HÄR NU!!!


måste bara ventilera lite. 12 december och 12 dagar kvar till julafton och då allt ska vara klart. det ska inte vara några problem. men jag vill ha det klart NU.

hallen skulle kunna bli klar idag. morbror spacklade igår alla väggar i hallen och idag ska jag slipa ner allt och sen ska jag smacka upp målarfärgen. IDAG SKA HALLEN VARA KLAR. punk slut.

jag är bara så irriterad på att jag har så ont i händerna.
och på att jag är så jävla smutsig och äcklig. det går inte att dra fingrarna genom håret för det är alldeles tovigt av allt slipdamm och det känns så jävla onödigt att duscha när jag ändå ska slipa hela dagen idag. men DUSCH ikväll. fyfan vad jag längtar.


hoppas på att nästa inlägg blir något mer positivt.

All girls are pretty.


Silence is a girls loudest cry. You know she's hurt when she starts ignoring you.







dub-I-dub-I-dub-I-yeah-yeah.

jag har kramp i typ varenda kroppsdel som finns och det är en nerv som ligger klämd i vänster axel och vissa rörelser gör så jääävla ont. men det hindrar inte mig. inte nu. nu börjar man ju se att det faktiskt händer saker och ting. det som är så himla långtråkigt är att vänta på att målarfärgen ska torka. (cirka 2 timmar) tur att jag har rederiet. inne på säsong 4 nu. haha. vilken serie alltså. återkommer om det! ;)

men varken långtråkighet eller kramper hindrar mig från att fortsätta.
det som egentligen får mig att fortsätta är #1: självklart att få allt klart någon förbannade gång. #2: jag var riktigt nära på ett nervsammanbrott igårkväll över att det är så smutsigt och stökigt precis ÖVERALLT. flyttkartonger i hela  hallen, cdskivor på matbordet, DAMMIGT av allt slipande, fullt med skor och ytterkläder och tavlor, speglar och lampskärmar i mitt rum tillsammans med skruvmejslar, skruvar, verktyg.. ja. listan blir för lång.

dessutom är köket överbelamrat med disk som vanligt. vanligtvis är det jag som diskar eftersom ingen annan i vår lilla famlij diskar, men nu varken hinner jag eller pallar.

och dammsugaren typ exploderade!! (okej, överdriver en aning.) men den small till och jag blev så jävla skraj och slet ur sladden. öppnade luckade och ja, den behöver nog dammsugas. ironiskt nog.

nu börjar jag ju undra om alla dessa program med "makeover houses 1 week" verkligen bara är EN VECKA. måste ju vara omöjligt. eller kanske inte. de är väl lite fler än bara en person som sliter?

haha. fick helt plötsligt den här på hjärnan. någon annan som mimade till den här när ni var små? det gjorde jag och min syrra iaf. lätt text. dub-I-dub-I-dub-I-dup-bup-bup, dub-I-dub-I-dub-I-yeah-yeah. dub-I-dub-I-dub-I-dup-bup-bup..


09/12/11



kunde inte sagt det bättre själv.


Dagens tanke.

vem orkar bli uppraggad på väg till jobbet?

jag är inte direkt vaken innan jag ens kommit fram till jobbet. mitt stora mål är (om jag inte glömmer att gå av eller åker åt fel håll på morgonen) att komma från tunnelbanan till bussen. that's it typ. orka då bli stoppad och bli uppraggad. vad tror han? att man ska stanna och ba; men tja fan! *blink blink*

Good things come to those who wait.

igår kom malin när vi höll på med sista för dagen. dvs målade vitt i hallen. malin var hungrig så vi smet ner till pizzerian och kom hem med två pizzor och så kollade vi på rederiet.


FÖRE:


EFTER:

haha, inte direkt likadana bilder. och inte klara, men nu har vi kommit igång ordentligt. men linda och jag skruvade bort klädhängaren och slängde in jackor och skor i sovrummen. lisa får skylla sig själv att hon har så groteskt mycket skor. :)


NU ÄR JAG SÅ SJUKT TAGGAD IGEN PÅ DET HÄR!
tappade motivationen när det inte gick någon vart. men nu har jag hjälp av världens bästa morbror!



mot jobbet nu!

I look at you and I'm home.




jag är så glad att jag fick förstärkning idag!
världens bästa linda kom redan vid 10 och så drack vi morgonkaffe tillsammans och sedan kom den absolut bästa morbrodern i hela världen. och nu har vi kickat ass med väggarna! :)

TACK! ♥

I am not a fucking SECOND CHOICE.


sån himla tur att man har så bra vänner! ♥ kristin ringde när hon slutade jobbet och kom och hämtade mig med sin pickup och så åkte vi till arninge och handlade spackel och färg och massa annat skit som man behöver.

haha, svinjobbigt att få upp 10 liter spackel och 10 liter målarfärg till lägenheten. nackdelen med att bo på fjärde våningen utan hiss. men jag tror att det gick så bra tack vare mina högklackade skor. high heels, high hopes! ;)

I'm better off without you.



är det bara jag som tycker att wordfeud har övergått till något sorts "raggnings-ställe"? fick ett spel med någon konstig prick som försökte övertala mig att han skulle få bjuda ut mig för han ville "lärakänna" mig. och frågade om jag var hemma, för han ville komma över. man ba; what the fuck? DO YOU THINK I WOULD BE SOME SORT OF IDIOT?

berättade massa konstiga liknade grejer för steffi i måndags.
S - ja, men de vill ju bara ligga.
D - no shit?
S - man kanske skulle ta upp wordfued-spelandet igen alltså. haha.

Jul hos Mange.


He's a bad boy with a tainted heart and even I know this ain't smart.

igår när jag kom hem såg jag att eriks skor stod i hallen så jag ropade.

D - ERIK?!
E - ja?
D - lagar du mat?
E - nej. jag är naken.
D - va?
E - jag har precis duschat.
D - okej..

sen hörde jag honom gå in i köket och jag bara satt och väntade på en reaktion.... inget hände.


efter en stund gick jag ut i köket. såg att han höll med massa grejer.

D - men ska du inte ha förkläde på dig?
E - nää, jag behöver inte vara försiktig med de här skitkläderna.
D - nähä.. *BESVIKEN*

......

D - kan du inte hämta ditt förkläde iaf?
E - varför då?
D - meeeeeen snääääääällla.


(jobbigt att man måste liksom tvinga honom att hitta mitt roliga pracital joke.)


erik öppnar städskrubbsdörren och bara HÖHÖHÖHÖHHÖHÖ.

E - var har du hittat den här, hahahahahhaha?



E - jag ska börja ha den här på mig när jag lagar mat!


man ba; YES, 1-0 till mig!

När staden snöat över och gården blivit vit. Då du vet att jag drömmer, jag drömmer dig hit.





nu ligger pappa på sjukhuset och opereras.
känns lite jobbigt att andas. önskar bara att tiden går snabbt och att han orkar ringa när han vaknar upp ur narkosen och att han får åka hem snart. alla måste hålla tummarna och be att han blir frisk. min pappa

UPDATE: pappa ringde mig halv två och berättade att operationen blivit inställd. fan, vad arg jag blev. så jävla dåligt gjort. istället kommer han att opereras på måndag. stackars lilla pappa. ♥

Boys, c-come say what you wanna.


Dirty, dirty, dirty, dirty, dirty, dirty sucka.

kör lite på tumblr-känsla idag. jag har inte så jävla mycket att berätta om idag iaf. förutom att jag pratade med kristin på morgonen och vi ska försöka fixa lite grejer imorgon. pratade med linda och vi ska dejta på torsdag. och så har jag bestämt kaffe-tele-dejt med ellen imorgon. (jag saknar dig.) (och de flesta andra i borås också ;)) morbror ska komma över ikväll och hjälpa mig med v-rum. och så smsade fredrick! inte mer än det.. förutom att jag jobbade lite och ttyppp däääääääääää.. jävla babbel på mig.

tumblr-känsla skulle det ju vara.

*slut på tumblr-känsla*

Mama, please don't cry. I'll be alright.



oh. officiellt vinter liksom. jag undrar hur många gånger jag kommer halka idag? fast nu kanske man faktiskt kan få till någon sorts form av julkänsla. även fast jag längtar tills hela jul-tjafset är över ;)

kvällen innan;
S - det snöar ute.
L - gör det?
S - det står det på facebook.
D - kolla ut genom fönstret istället för att kolla på facebook.

S - nej. det snöar inte.
L - nej! va? stämmer inte allt som står på facebook?


fuck facebook. screw reality.

In another life, I'll be your girl.


I've been devoting myself to you Monday.




efter att steffi hade pluggat i några timmar, så följde hon med mig ner till täbbis. då var hon på något så fruktansvärt dåligt humör. hennes glasögon hade gått sönder och hon hittade inte sin 500-lapp hon fick av sin pappa dagen innan. jag försökte peppa henne så gott jag kunde. men hon ville inte riktigt lyssna.

när vi var hemma igen så började jag laga lunch och när jag skär kycklingen så spricker min ena blåsa på fingret. haha, FRÄSCHT. men lisa var snabb med sårtvätt, plåster och kirurgtejp. haha. sen lagade jag världens godaste kycklingsallad med fetaost och vitlökssås! synd att man inte hade någon att hångla med på kvällen!

när sista personen hade slickat klart salladsskålen så lagade jag och lisa steffis glasögon med superlimmet vi har hemma. vi använder det till ALLT. skor, väskor, porslinselefanter. haha. och sen fick steffi reda på att 500-lappen låg hemma i sin andra väska. slutet gott, allting gott! :)

F l a s h b a c k s.

å. jag hörde lady gaga's alejandro. tänker iof mest på jalle när jag hör den. men turkiet 2010. ♥ men bästa är ändå shakiras waka waka. synd att jag censurerade hela love-storyn i bloggen mellan mig och mucahit, bara för att killen jag "dejtade" inte skulle bli sur.

Reach out to someone.


alla har väl sett videon med jonah vid det här laget?



då hoppas jag också att ni har sett svaret på den videon. som är gjord av jonahtan. en sån himla fin människa!


först läser man på lappen; "anytime you feel bad about yourself reach out to someone". och så kommer nästa lapp; "reach out to me." då tappade jag det, gud. jag började gråta. VILKEN FIN MÄNNISKA!!! och på tredje lappen står hans mailadress. kärlek!!

A strong woman is one who is able to smile this morning like she wasn't crying last night.




precis innan jag la mig igår så fick jag världens jävla huvudvärk. jag blir alltid så nojig när jag får ont i huvudet och inbillar mig att jag har hjärntumör. tänkte att det är väl lika bra att sova så det går över. vaknade sedan mitt i natten och hade fortfarande ont. hade drömt mardrömmar om att jag inte kunde åka och jobba. och att mamma säger: "men denice, du är ju jättevarm." "jaaa, jag säger ju det.. buuhää." gick upp vid 5 och letade efter alvedo, treo, whatever. drack massa vatten och åt en clementin. öppnade fönstret och drog på mig en tjocktröja och la mig under täcket igen. vaknade sedan av att steffi ringde och sa att hon var på väg. då var huvudvärken borta.

hann dock somna om de 20 minuterna det tog för steffi att komma hit och praktiskt taget flög upp ur sängen när hon plingade på dörren. så nu har vi druckit morgonkaffet och tagit morgonciggen tillsammans. snart måste jag ner till täbbis.

idag är en såndär dag då allt bara ser fel ut. jag orkar inte ens borsta håret. (borde ringa johanna snart och styra upp en tid för att färga håret.) sminket ser ut som på en prostituerad och jag har ingenting att ha på mig. check!

I'm not on team Edward anymore or team Jacob...

haaha. ellen är så jävla bra.

Shut up, I wear heels bigger than your dick.


hahaha. jag ska göra ett practical joke på erik. han har alltid på sig sitt förkläde när han lagar mat och när han lagar mat, då laaagaaar han mat. (riktigt seriöst då vill säga.) så idag gömde jag hans förkläde och hängde i stället upp förklädet jag fick när jag fyllde 22. eller fick och fick, de tvingade på mig ögonbindel och sedan klädde de ut mig i detta. tack tjejer!

jag hoppas erik ska laga mat när han kommer hem. fan, kommer inte kunna hålla mig tills imorgonkväll!

When sadness was the sea, you taught me how to swim.


steffi kom över (och så åt hon upp typ alla mina clementiner. haha!) och nu har vi myst klart efter lite tjejsnack, några cigg, lite kaffe, lite sex and the city, lite skvaller och lite skratt. 0800 imorgonbitti kommer hon igen. haha. like back in the days.

Strong is the new skinny.

jag är så fruktansvärt less på att slipa väggar nu. spackla och allt.

jag får ju göra allt själv. och nu har jag blåsor på fingrarna. hjäääääälp mig.

orkar inte mer.

vill ha vardagsrummet och hallen klart.


The baby likes the sound of your voice.

aaah. jag DÖR!! jag satt helt klistrad igår framför breaking dawn. hur länge har jag inte väntat på att se den?! och nu. nu måste man vänta ETT ÅR igen tills part 2 kommer ut. jag dör på riktigt. vad är det för jävla bullshit folk snackar om att den är seg och grejer? sjukt bra gjord! jag älskar den!! bästa filmen hittills! sista filmen kommer ju vara bäst!



Let's lit the second light.

tänk att det redan är andra advent.

bara 19 dagar kvar till julafton. för en vecka sedan firade vi första advent med att #1 såklart tända första ljuset och sedan bakade vi pepparkakor och annat julgodis. albin lekte rövare i vardagsrummet och byggde kojor och tåg med soffdynorna.
jag undar om jag är den enda människan som inte gillar julen?

My aim is to spread more smiles than tears.

jag har haft min högerhand inlindad i bandage, så när pappa, jonas och albin kom hem till oss igår och skulle hjälpa till att slänga de 3 cd-hyllorna, tvbänken, tjockis-tv:n och massa annan skit så kunde jag inte hjälpa till. något som jag har väldigt svårt för. det jag kunde göra var att underhålla albin. men det är ju det roligaste. ♥

jonas skulle tagit med vardagsrumssängen,
men han fick inte tag på släpet, så han tog bara madrassen. haha. det enda jobbiga som fortfarande är kvar i lägenheten nu som ska väck är den stora marmorskivan. ingen jävel är villig att ställa upp och bära ner det. det väger så sjukt mycket. pappa tyckte att jag och lisa skulle slå sönder det istället. kan bli kul! ;)

vi tog bilarna upp till norrtälje. hela vägen upp så satt jag och trackade lisa och pappa med att sjunga svinhögt till musiken jag bestämde att lisa skulle spela.

albin myste med jang. (katten heter jang.)


pappa körde hem mig och lisa och vi hann väl mer eller mindre bara upp och hämta plånbok och sedan blev vi upphämtade av erik och så åkte vi till färg-tema som inte längre heter det. vi var där huuuuur länge som helst. erik är lite inne på att vi ska tapetsera. jag är inget fan av tapeter. målarfärg is the shit och fan vad jag har fått kriga för min vita målarfärg. VI SKA HA VITT! och punkt.

jag har aldrig varit med om att en kille vill ha BLOMMIGA-tapeter.
bara erik alltså. finns ingen annan som är så kärleksfull inför blommor, natur och djur som han. erik blev arg när de berättade på nyheterna att någon ynglig hade förstört buskar/träd/blommor någonstans. på riktigt upprörd. en gång när jag och malin hängde i v-rummet och erik kom hem. så gick han ut på balkongen och satte sig vid sina blommor och åt sin mat. man ba, asså du får sitta med oss?! erik var den som blev gladast när jag tog hem mina ljusstakare som ser ut som två blommor. min syrra har verkligen hittat en bonde. 

men vi åkte iaf hem med vår blivande "fond-färg", spackel, spackelspadar och ja, lite mer. 

gissa vilken färg vi tillslut kom överrens om?


jag har ju gett upp hoppet på rosa väggar. haha. får nöja mig med att ha min rosa vägg i mitt rum. men jävlar när jag får inreda min egen lägenhet precis så som jag vill. då ska jag måla taket rosa. den du! ;)

little things 144.


The one that got away.



imorgonbitti kommer pappa och då lastar vi bilen full med allt som står på balkongen och tar plats. (inte för att man vill hänga överdrivet mycket på balkongen när det är såhär kallt ute.) hörde något flum om att jonas ska hämta sängen imorgon. vet inte, oklart än så länge. men sen rattar vi upp till norrtälje, jag, pappa och syster. och när erik slutar så ska jag, lisa och han åka och köpa målarfärg. (vi får se om vi kommer överrens om någon..)

annars så har jag svinont i höger handled efter att ha stått i 6 timmar och fixat med väggarna i vardagsrummet. åå. det kommer ta så mycket längre tid än vad jag trodde. om inte erik eller lisa (eller någon annan för den delen - vem som helst) hade lust att hjälpa till! :) jag är ju lika envis som en åsna ibland. vill helst göra allt själv. men fan så ont jag har i handen. gör ont att knappa på tangeterna. så nu avslutar vi snabbt.


I'm not so sure anymore.


Hello, 911. I'm on fire!


okej, nu är jag officiellt förbannad.

jag vet inte hur länge jag har haft min satc shoebox, men det är sjukt länge. 7 år minst. jag har alltid varit överbeskyddande av min lilla låda. vågade inte riktigt släppa taget om den, när alissa ville låna den en helg i gymnasiet. (hon fick låna den) sen blev jag skogstokig när min lillasyster trampade sönder lådaaaaan. men hon tejpade ihop den snabbare innan jag hann skrika ut alla mina svordomar.


men nu då. igår upptäckte jag att en skiva fattas!! jag får ont i hjärtat. hela samlingen är ju okomplett nu! jag har alltid koll på mina saker och folk som inte har koll på sina saker, FÅR INTE LÅNA MINA SAKER!!!!!!!


jag har gått igenom alla våra dvdskivor för att kolla om den ligger fel. inte där heller. har gått igenom dvdspelaren och min gamla dator... den finns ingenstans. jag blir ledsen. jag orkar inte gå igenom alla våra cdskivor. jag överdriver inte om jag säger att det är 2000 skivor. det är mer underdrivet.



IRRITERAD_TJEJ!!!

little things 143.


You know you love someone when their pain is your pain.

det känns så himla bra att matte-kursen är över nu. var i skolan och hämtade ut mitt betyg för några dagar sen, påskrivet av rektorn och allt. även fast tanten på expeditionen började prata om att jag skulle fyllt i något "beställningspapper" för betyget. hur man ville att det skulle se ut? hon såg nog på min förvånande min att jag inte begrep vad hon snackade om. jag fick ju bara ett mail av peter där det stod att man kunde hämta sitt betyg. so I went, I did, and finally I got it.

Last x-mas I gave you my heart. But?

veckan som gått och man försöker få till julkänslan som inte vill infinna sig. 

petra och jag gav oss på att baka lussebullar i måndags. de är inte direkt vackra, men de smakade desto godare. och russinfria var de med. haha. vi började skylla på att det var liam (petras 10 månaders bebis) som hade bakat de, för det första var inte i närheten av att likna lussebullar. de ser mer ut som typ.. pannbiffar? 

på tisdagen på jobbe fick chrille en bulle till kaffet och som tack så tiggde han cigg också. haha. vi gick ut och tjyvrökte ihop bland containrar och bråte. droppen var väl när han sa att jag skulle städa på lagret! haha. ni skulle förstå om ni sett lagret.. uh.

I miss you.

i måndags glömde jag min älskade halsduk på tunnelbanan. jag glömmer aldrig något. eller. jag förlorade min svarta halsduk till tunnelbanan också, då var vi i zinken och åkte hem fulla och jag var tvungen att spy i en soptunna. i måndags var det iallafall när jag skulle byta från underbara röda linjen till den smutsiga äckliga gröna linjen som jag glömde den. skräcken i den sekunden jag kommer på att jag glömt något. okej, läs allt med en nypa salt, men helt seriöst så ville jag gråta.

jag saknar min fina halsduk.


mh.. ska man tillägga att jag köpte 2 nya halsdukar typ en kvart senare?

RSS 2.0