Dressin' it down, hittin' on dudes (hard!)

när man är en duktig tjej och gör klart plugget flera dagar i tid så får man unna sig.

jag fick idag denna underbara kofta. jag älskar luvan!

och och, den finaste adventljusstaken jag någonsin sett. ♥

och så köpte vi massa "diamanter" att ha i. istället för mossa. hallå vi är på 2010.

och självklart en stjärna att ha i fönsret! vit med silverglitter på.

OCH SÅ KÖPTE VI EN DIGITALKAMERA!!! har redan suttit och pillat massa. gry-ym.


har haft kaffe-abstinens hela dagen. och nu dricker jag äntligen mitt kaffe. mm.


I’ve got that glitter on my eyes.

fick ett MMS när jag satt på bussen hem och pluggade. jonas, christin och albin har skaffat JANG (=katt)!!


min katt däremot, hon var uppe på vardagsrumsbordet och snoffsa runt. där var också levande ljus. och yep, hon brände svansen. ni vet hur bränt hår luktar? bränd päls luktar minst lika illa. om inte värre fan. dumma katt.

Without you, I'm out.


Haters you can kill yourself.

FYFAN VAD GÖTTT!!! DET ÄR KLART!!!

nu kan jag äntligen duscha! och ta en lite woho-cigarett!


Du, efter plugget. Det fixar sig alltid.


har pluggat hela dagen. har skrivit upp massa hjälpord och meningar på sammanfattningen. det ska renskrivas imorgon och sen är det KLART. det kommer bara ta någon timme eller så, gud vad skönt! steffi kom över förut på en kaffe, men det slutade med att hon nu sover kvar. vi har precis sagt godnatt och imorgonbitti halv 8 ska vi dricka kaffe. (bra liksom, då kommer jag upp i tid med! och hinner göra roligare saker än att plugga!)

nu ska jag somna till ett avsnitt av criminal minds. yei.

Twisting stories 'cause you're jealous.


Facebook.

haha. höjden av ironi?


I'm backing up, I'm backing up.

BÄSTA LÅTEN. hahaha. jag lever - jag pluggar bara.
fast jag känner mig mest död. fan, jag har ju tvättstugan. kolla videon!


This club is heating, this party’s blazing.

WE R DANCING LIKE WE R DUMB. OUR BODIES GO NUMB.

(alla bilderna är snodda från annelis blogg) annars blir det bara en jävla massa text här.

i fredags kom tjejerna vid halv fem med packning och alkohol. det blev tacosmiddag och lite kaffe plus några cigaretter. sen hann vi inte så himla mycket mer innan isse ringde. han och hans kompisar kom vid typ 19. sen spelade vi tvspel, drack öl och sen skulle vi åka och bowla. men vi åkte till akuten. isse mådde dåligt. när vi står där kommer det två killar dragandes med en tredje kille på marken. han andades inte. och sen fick han världens kramper när han låg på marken. jag höll på att börja gråta. samir säger åt mig att inte titta.




vi lämnade i alla fall killarna på sjukhuset och vi åkte vidare och drack mera. haha. sen gick vi till tegel. där hade vi sviiiinroligt. (jag träffade min gamla granne stor-anders!) det var ett band där som spelade, the callahan, och de hoppade ut på golvet och alla vi i publiken tog tag i varandras axlar och dansade runt i ett led. och så var det ölhävartävling på scenen. men vi hoppade senare in på schlager-golvet och där röjde vi rumporna av oss. dansade waka waka med tre snubbar. eller ja, vi dansade i en timma med dem typ, och senare dansade ellen bugg med ena snubben.



jag fick dock ett efterblivet ragg och senare ett lammkött-ragg. HA HA. ellen fick ett ragg på tunnelbanan som var 77 år och impotent. vi fick med andra ord en jävla massa ragg! inte minst anneli. haha, herregud. säger inget mer. 

vid närmare 3 så gick vi hem. hem och fyllekäkade rostade mackor och sen däääcka. på lördagsmorgonen vaknade alla typ vid 9. lite mera rostade mackor, lite kaffe och några pepparkakor och sex and the city. ett varsitt täcke och sen sov vi igen. kallas också bakishäng. 13tiden blev det att vi delades på oss, A&E fick gå till pizzerian och köpa pizza, jag gick till ica och köpte coca cola och cigaretter! efter pizza och coca cola somnade vi igen. haha.



inte förän närmare 17, började vi klä på oss och leva igen. så vi tog på oss ytterkläder och traskade ner i snöovädret till täby centrum, där vi köpte biobiljetter, godis och en kaffe. en snubbe kom fram till oss och säger; "heeej" alla vi tre ser ut som frågetecken, och tittar på varandra. vi går bara förbi. han tar tag i min hand och jag drar åt mig den och så skyndar vi oss därifrån. anneli bara; "var det inte han från tegel igår som du ville bli av med?" = det efterblivna ragget. man bara, meeen gååå och dööööö. fatta piken. jag är INTE intresserad.

vi traskade hem, för vi hade 3 timmar att slå ihjäl innan filmen började. vi slog ihjäl dem framför tvn och sen gick vi ÅTERIGEN ner till centrum. (duktig motion på oss.) vi såg paranormal activity 2. GRYYYM. haha, jag och anneli satt som två fjantar och gömde oss i halsdukarna medan ellen var cool och satt helt avslappnad, men med köksluckorna, då jävlar hoppade hon högt i stolen. det gjorde iof hela biosalongen. så jävla roligt. 2:an var bättre än 1:an. nu fattar man!

som tur var fick jag inga mardrömmar av filmen, men jag hade massa andra konstiga drömmar. jag drömde att jag hade massa minus på mitt konto, att jag hade en förlovningsfest och något annat.. minns inte nu. men satan vad skönt jag sov. vaknade inte förän typ vid halv elva idag(läs; söndag) och då gick jag upp och gjorde tacos till frukost. heheee. vaknade och var så sugen. (sen åt självklart erik och lisa upp det som fanns kvar. jag som ville ha matlåda!)

vi åkte in till stan, gamla stan. E & A köpte fin choklad till sin mamma. ehm, sen var vi inne på indiska, monki, weekday, bikbok och sen hann vi inte så mycket mer för tjejerna skulle ta bussen hem. så då sa vi hejdå. helgen gick så himla fort, och ändå tycker jag att vi hann med jäkla mycket. TACK tjejer. hoppas ni hade lika kul som jag.

men det BÄSTA var nog ändå min present jag fick!
HIPPOPOMIO

det här är hippopomio som jag, ellen och anneli festade med i borås i januari 2009. han vakade över mig när jag sov bort 3 dagars fylla. och han gjorde samma sak i helgen. he's my lucky charm.

anneli med hippopomio. hon tryckte ner sin fot i honom. haha. vs. jag och hippopomio som myser.

 


I'm the gingerbread woman.

vi bakade pepparkakor idag. minus julmusik, minus något alls jul:aktigt, förutom snö, adventsljus och julmust. men det gör ju inget. pepparkaksmys som pepparkaksmys. och så käkade vi texas till middag. M-Ä-T-T. idag igen. men imorgon, då ska jag och mamma ses i stan och köpa massa julsaker och en digitalkamera. wiii! ja, efter att jag har haft tvättstugan och pluggat arslet av mig. vet fasiken inte hur det ska gå med tiderna.. men det löser sig.

och STEFANIE fyller år idaag!! ♥
har redan sagt det, men GRATTIS gumman!


Won't somebody come take me home?

jag har hittat hem. jag vill göra denna lägenhet till mitt hem.


I want you to be OK.

har precis pratat med issee. han lät inte alls som han brukar. han lät verkligen dålig. han berättade att han ska göra en gastroskopi om två veckor. läskigt!

ps. nu har vi druckit glögg på gården. kallt som tusan. men mysigt. och nu plingade erik och lisa på dörren.

Miss STHLM feat. Misses BORÅS.

jag har haft en av de bästa helgerna på länge!!!! tack vare fröknarna Borås! update:ar senare, för nu ska vi ut på gården här på södermalm och dricka glögg. skål!

ps. jag hoppas de går bra för tjejerna att åka buss hem i snöovädret. tåg mellan gbg och sthlm evakuerar tydligen folk. HÖR AV ER!!

ps 2. lägg inte upp alla fula bilder nu. anneli!!

As happy as a nerd can be.

AAAAAH, jag spenderade pengar!!! älskar leggings#2. med massa bokstäver! såg de igår i stan när jag hängde med malena. har inte kunnat sluta tänka på de. så jag rusade till centrum och look, I found them! plus lite annat.


har nyss varit och handlat ingredienserna till vår taco-middag ikväll. om ungerfär 2,5 timme anländer ellen och anneli till STHLM. så jag tänkte pusta ut lite, lägga mig på soffan, käka lite chips.... äh, dra dammsugaren runt lägenheten och sedan hopp in i duschen och göra sig lite fräsch!! JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ GLAAAAAAD!!!

Excuse me, I'm really such a lady.


långsam tjej är på G nu. istället för att gå och vila mitt trötta arsle igårkväll så fortsatte jag att plugga. läste piaget och skrev anteckningar (smart!) sen har jag en bok jag ska skriva en book report på till engelska.b. jag laddade ner filmen.. hahaha! skrev anteckningar. (jag ska läsa boken också, chilla!) eh ja. och imorse vaknade jag vid 6.

drog med mig täcket till soffan och sov fram till 9. upp och hoppa och städade. jag ser ut som 7 svåra år. men det skiter jag i. för halv tolv ska jag ta bussen ner till centrum och sätta sprätt på lite pengar. sen heeeeeeeeeeeeem, och duscha! :))

Competition, why yes I would love some.

FULLSPÄCKAD DAG. but I like it! imorse fick jag lämna lägenheten vid 9. och sedan dess har jag hunnit med en hel del. det började med att resa till universitetet. såhär såg jag ut.

här borta ligger min skola. bakom naturhistoriska riksmuseet. för att komma till skolan följer man den röda vägen jag har ritat så fint. och sen in genom skogen liksom..

och när man kommit ut på andra sidan skogen kommer man till pedagogiska institutionen. här går jag!

vi hade lektion med jonas. han var väl sådär. tyckte att gunilla var bättre. ja och sen hade vi då den obligatoriska diskussionsgruppen. hahaha, jag hade inte skrivit en sammanfattning - jag fatta inte riktigt att man behövde göra det varje gång. men jag har till mars på mig, så jag chillar med den sammanfattningen. vi satt mest och snackade skit i våran grupp. haha. eller nej, vi var jätteseriösa. jag gillar hanna och katti.

efter skolan så gick jag och fanny till universitetets akademiska bokhandel och köpte en varsin bok av jean piaget. 300 SPÄNN. vilket rån! sen åkte vi till café moda och tog en varsin lasange. häftigt fik, synd att personalen var så himla grinig. sa hejdå till fanny och skyndade mig till mamma för att hämta lite saker. och 10 minuter senare fick jag springa till bussen.

nästa stopp var till skanstull och det nationella provet i engelska. (aaaah!!) haha. när jag kom till entrén så såg jag en kille från min klass som var på väg in på expeditionen för att antagligen fråga om vägen vart sal B44 var. så jag greppade tag i honom och drog med mig honom. haha. omtänksam tjej. när vi kommer... preciiiis på marginalen, så ser jag malena precis gå in, så jag skriker på henne. vi satte bredvid varandra. när klockan är 17, dvs, 1.5 timme efter vi fick börja så kände jag mig hyffsat klar. jag trodde jag hade skrivit på en halvtimme.. meen, tiden bara försvann.

jag lämnade in mitt prov och gick till entrén och till badrummet. när jag ska gå ut så kommer malena ner för trappan, så vi hängde lite i staden. gick i några affärer och sedan frös vi så mycket så vi gick och tog en chailatte på café la vance. svingod! bättre än espresso house. vi hängde i typ 2 timmar, tills jag blev aptrött och kramade henne hejdå.

jag är så trött!! :) men glad. väldigt glad. för imorgon är det fredag och alla MÅSTE är typ klara. jag ska bara börja läsa lite i min nya dyra bok piaget. och imorgon ska jag till centrum och shoppa lite kläder och handla mat. för sen kommer världens bästa ellen och anneli!!!!!!!!!!!!!!!!!! kan man vara annat än glad?!

Baby, I’m done. I gotta go home.

tre timmar engelska, check. jag var inte på världens bästa humör, så jag pratade inte så mycket, (på lektionen) orkade inte hänga med heller riktigt. sen att den där bruden är så himla trögfattad gör inte saken bättre. tur att malena är där i alla fall. det bästa är vår rökpauser. efter lektionen gick vi och kollade in vart sal B44 är, där vi ska skriva provet imorgon. och provet är flyttat två timmar framåt. 15.30-17.15.

mina hemska tankar rullar nu på att dissa kommunikationskursen imorgon. men det vågar jag inte. nej, det känns onödigt. behöver ju bara sitta och ta anteckningar. ja, och nu har jag precis ätit min "middag". rostade smörgåsar, kaffe och ett glas mjölk. min snåla syrra lagar alltid bara mat till sig själv. jag ska sluta laga mat till henne. IRRITERAD TJEJ#1.

ska kolla några avsnitt sex and the city, sen ere äntligen sängen. TÄNKER INTE PLUGGA MERA DEN HÄR VECKAN!!


1 month left.

24 november. om en månad är det 24 december. julafton.
(om tre dagar, 27de, är det 1 år sen vi åkte till thailand.)

wtf. då är det alltså en månad och en vecka kvar till nyårsafton.
jag glömmer alltid bort nyår. what to do? bojkotta i år igen?


I'm just too far from where you are.

det här är ett jävla skämt. somnade vid kanske 14. och det har ringt 4 gånger men jag har icke vaknat. som tur var vaknade jag av att jag hade ställt ett alarm och masade mig upp ur sängen nyss. höll på att somna om. varför är jag så fruktansvärt trött? måste vakna till nu, för bussen går om 20 minuter. 3 timmar engelska.. bah!

But you'll always be my hero.

haha, min spegel har någon konstig grej i kanten, så det ser ut som jag har två katter i fönstret. men det är bara en. en elsa. en för mycket kanske? elsa sitter och glor på snön utanför. jag vill verkligen inte gå utanför dörren idag. men jag mååste. fy bubblan. gissa vad jag ska göra nu!? :D

I'm in trouble but it feels like heaven.



haaaaaaaaaahaaaa. sa inte jag att jag skulle gå och lägga mig efter DH? fuck that shit. sex and the city var mycket mer tilltalande.

onsdag: plugg, plugg, eng.B.
torsdag: universitetet, eng.B-nationella prov, klädshopping och mathandling.
fredag: sovmorgon, städa och FINBESÖK FRÅN BORÅS!!!!

kommer bli bästa helgen på länge!!

They whisper too loud for me.

bäääää.. efter allt plugg så började jag skrubba badkaret. haha? det är iaf skinande rent. hela badrummet faktiskt. nu får vi se hur många dagar det tar innan det ser förjävligt ut igen. tog en behövlig dusch också. och eftersom jag inte varit ute på hela dagen så tog jag en vända ner till ica för att köpa lite frukostmat osv. nu sitter jag i soffan och slöar till desperate housewives. sen ska jag gå och lägga mig i sängen med denna bok. min nya älskling.  


buried in books.

begravd i böcker. är lite osäker på hur mycket jag ska läsa, så jag läser hellre för mycket än för lite. var uppe och pluggade imorse. men så skulle jag bara vila lite och ladda om hjärnan. jag somnade och sov i några timmar för länge. men nu har jag läst igen. break:ar med kaffe, smörgås, vatten och massa frukt och ett avsnitt av criminal minds, sen fortsätter jag begrava mig i böcker. men jag har något att se fram emot. på torsdag, 15.30 är det över, för den här veckan. inklusive engelska nationella provet, ja det första provet i alla fall.

sen ska jag handla lite nya kläder för lönen och shoppa till fredagens middag.
för på fredag kommer ellen och anneli till stockholm! :)

Looking for love.


här sitter jag fortfarande. kollar på criminal minds och skriver på sammanfattningen om konceptuella förändringar och kontextualisering, dvs. meningen av ett beteende och begreppsliga förändringar i kognitiv utveckling. do you get it?

You make me fall in love.


You should never say never.




second night in a row, back in trouble, I don't get it.
when it comes to men, it's known that I end up choosing wrong.


imorse gick jag upp 7. var klar vid 8 och var svintrött. skulle bara vila 20 minuter i soffan och sedan ta bussen. tji fick jag. jag sov till 10. haha. trött tjej, ja visst. åkte direkt in till stan och letade rätt på akademi bokhandeln på regeringsgatan. köpte mina två skolböcker, och blev 340 kronor fattigare. åkte till jobbet och jobbade häcken av mig.

handlade på vägen hem. konkade på tre påsar, med bland annat kattsand - TUUUUUNGT!!! har precis slängt ihop broccolisoppa och vitlöksbröd. smarrigt!! :) vilken tur att det bara är massa skit på tv. jag har typ ändå slutat kolla på tv. finns ingen tid över. ooh, sammanfattningen av O.H ska göras ikväll och sedan fortsätta läsa i säljö-boken. så ni vet var ni har mig liksom. för när jag har gjort det har jag gjort allt på min lista, tillochmed betalat tillbaka till CSN. jippi.


I wanna make a broccoli soup.

sitter på kontoret och spånar på middagsmat. och så kom jag på det. broccolisoppa! nam nam.
och en pytteliten godispåse när jag ändå kommer sitta och plugga hela kvällen. 


If we could be together.

jag och stefanie var i centrum och drack kaffe på take away EH. hamnade i en underklädesbutik. vi ska ha klubbkväll där någon dag inom en snar framtid. WOHO!! och så fick vi medlemskort. svart, stylish.

åkte hem till mamma. där bara vi två satt och drack vitt vin och snackade en massa jävla skit. catch:ade upp varandra en hel del. sen kom gudmor ulrika och sen ringde isse.

våra namn blir, G-U-L-D - vi som var i turkiet 21/8-4/9. fast erik är med lite på L:et.

golly fick ingenting. bara en skål vatten.

här är L och E.

sen fick vi skjuts hem utav gudmor. direkt till porten. UNDERBART. nu ska jag cancerpinna liten och sedan däcka. för akademi bokhandeln i t centrum hade inte mina böcker, så måste åka in till stan imorgon och kirra det. och sen ska jag jobba. chop chop. godnatt vänner.

Easy like a sunday morning.

jag har bytt kläder minst tjugitusen gånger. ingenting passar idag. men det är söndag, så nu är jag slappklädd. (elsa öppnade precis min ena garderobsdörr och klättrar just nu upp för byrån. jobbiga kattskrälle.) ska möta stefanie i centrum snart nån gång. bokshopping samt skitsnackning. lilla S fyller år nästa söndag! :) (första advent!)

hahaha. nu kom precis eriks föräldrar och hämtade honom. de kom upp till lägenheten för E-mamma behövde låna toa. hahaha. skum känsla att träffa min svågers föräldrar (min systers svärföräldrar) utan min syrra! men men, de var trevliga! eriks mamma blev kär i elsa!! woooho.

söndagsmiddag hos mamma ikväll! puss & hej.


We imagine that love is meaningful.

mitt liv handlar numera om att skriva listor, så jag slipper ha allt i huvudet och stressa över att glömma bort hälften. ja och alla listor handlar om plugg, böcker eller skolan. haha. tyvärr tar det slut snart. 15 december är eng.b över. och en månad senare, den 16 januari är kommunikationen över. dadadam.

I said hey, hey, hey, what's going on?


When he know he is your heart.

hallelujah. jag tror jag varit trött på sistonde. somnade kanske runt 1. vaknade när lisa gick till jobbet. sen somnade jag. vaknade av alarmet kl.9. tabletter. drack lite kaffe och somnade igen. runt 11 knackade erik på dörren och frågade om jag kunde låsa när han gick. sen somnade jag om igen och vaknade vid 15. eeeeeeh...... helt stört. kroppen talar sitt eget språk. men skönt var det. :) jag fortsätter lördagen i samma anda. imorgon ska jag iväg och köpa en bok. jippi!


I love my life but I ain't got no iphone.

i sommar kommer iphone 5 ut. den är snygg. älskar de runda kanterna, precis som första iphone har. den tänker jag satsa på. kameran kommer vara bättre också. nu kommer den ha 7 megapixel. jag har 5mp i min nuvarande samsung. (i hope my samsung will survive untill then.) eller? alla andra har ju iphone.


Stayed at home like a good girl do.


haha. jag kunde inte somna igår. för en propp gick. i lägenheten alltså. jag blev rädd att det skulle börja brinna eller något, för det bara smällde. sen vaknade jag av sms klockan halv 6 på morgonen och kunde inte somna om igen. försökte och försökte, men det gjorde mig bara väldigt seg. och nu är jag segare än segast. det är fredagskväll, men jag måste börja plugga på eng.b. så jag slipper stress-plugga sista timmarna igen. och imorgon måste jag köpa en bok till universitetet. säljö. tack gode gud är boken på svenska. hehhee. herregud, hela CSN-bidraget kommer ju gå åt till alla böcker man ska köpa. men missförstå mig rätt, jag tycker om att gå i skolan! jag tycker om de nya människorna.

ps. VÄNTAR på klockan och telefondejten med ellen. min underbara ellen. måste prata av mig.


It's hard to remember how it felt before.

Abbi och Dedde!
vi skulle egentligen åkt till mammas kontor och gått upp på lagret för att kolla in alla våra gamla saker från huset i täby. gamla fotografier osv. men albin spydde i bilen på väg ner till mig, så vi stannade bara här. vi får ta lagret en annan dag istället. vi åt lunch/middag, blåste såpbubblor, tittade på simpsons, sparkade boll, jonas la in albins blöta tröja i ugnen, jag försökte gå in mina skor som jag bara får skoskav av - men albin tog av mig dem!!, (christin somnade på soffan), (lisa också), tittade på tåg på youtube, busade med hårfönen och så tog vi kort i webcam. typ 40 st. hihi.



I'm writing your name in my heart.

jag tänkte att jag skulle läsa igenom engelska.B nationella förberedelsehäftet. men jag orkar inte.
sen tänkte jag att jag skulle måla mina naglar med mitt nya nagellack.. men. ja, jag orkade inte det heller.


fortsätter att grubbla. grubblar ju nu när jag inte har något direkt skitviktigt plugg att göra.

PS. kvällen sysselsattes ändå med det bästa, massa skitsnack i telebobbon med ellen!

God said make your way. I'll take today.

ok. from the top. sov 5 timmar. huvudvärken var kvar när jag vaknade. inte ok. vaknade alltså på fel sida. kom till universitetet. hängde med fanny. läraren hade som tur var genomgång av stencilen. (nu börjar det klarna.) efter en timmes föreläsning, var det dags för diskussion. jag, katti och hanna gick och köpte kaffe. jag och katti gick ut på en rökpaus. taack till katti som peppade mig. hade prestationsångest över att jag trodde att jag inte fattade. katti sa att det här var en JÄTTESVÅR uppgift. hon sa att den här nivån var egentligen för tredje året på universitetet.. phew!!

och sedan satt vi tre och diskuterade stencilen.. jag är så grym. jag kunde förklara för de andra två. jag känner inte igen mig själv. jag är så himla bra numera!! (palla jantelagen)

när skolan var slut 13, tänkte ju jag åka hem. men maria ringde och frågade om jag kunde passa sjuka isak. såklart jag kunde. halv 2 var jag hos isak. vi lekte. och tog kort. och läste sagor. och åt frukt.. osv. halv sex åkte jag hem.


There's always something to cry about.




ache, ache, ache.

ah. jag har fortfarande ont i huvudet. jag är rädd för att jag kommer dö av att huvudet sprängs snart. jag längtar tills klockan är 13 och jag får lämna skolan och åka hem för att sova.. jag är klar. jag är redo. men bussen går om 1 timme. ska powervila lite nu. buhu.

Insomnia.


Counting on the night for a beautiful day.

"I'm gonna be somebody.. some day I'm gonna be somebody. I'm gonna make you love me."


nu har jag gjort klart skiten. känner mig dock inte helt nöjd, men det är första gången. får kanske ta mycket kritik imorgon, men jag har iallafall gjort det och jag gjorde mitt bästa! kan inte göra mera. nu orkar jag inte mera för idag. nu ska jag bara ut på en cancerpinne, en av de sista. jag ska sluta. jag ska. sen z<<zZz.

No dark sarcasm in the classroom.

mitt soundtrack! 


Hey! Teachers! Leave them kids alone!


HUVUDVÄRK - jag tror jag avlider!! engelskalektionen var fan awesome. vi hade en vikare som var fransk. haha, bonjour, merci beaucoupe, bon appétit eller voulez-vous avec moi ce soir? ;) det var all franska vi kunde. imorgon fyller malena 22 år!! vi firade henne idag med att gå till 7an och dricka kaffe. vi fick häftet vi ska läsa igenom (kunna!!) till det nationella provet nästa torsdag (25/11). men nu MÅSTE jag skriva klart kommunikationen. *gråter en skvätt* om 11,5 timme ska jag sitta i nästa skolbänk. (börjar tvivla lite på universitetet eller mig och min plats på universitetet.)


it sounds like you left me. it kills me.

då har jag gjort klart allt för engelska.B lektionen ikväll. tänkte läsa en omgång extra på vägen in till skolan. (yep, ska gå om 1 timme.) har fortfarande inte gjort klart kommunikationssammanfattningen. även fast jag satt i 6 timmar igår och översatte från eng. till sve. PRESTATIONSÅNGEST! (tänk tillbaka på KBT:n.. tänk, tänk *pepp pepp*) ska fortsätta när jag kommer hem sen igen. I can do this! läraren sa att man skulle kunna göra en sammanfattning på 2 rader om man förstod. mina två rader skulle bli:

"jag fattar inte ett jävla piss av den här skiten.
det handlar typ om någonting som jag är för korkad för att förstå."

;)

I found it, I found freedom.


ÄNTLIGEN har skrivit klart kommunikationen. imorgon skriver jag en sammafattning. phew. om 9 timmar öppnar mondo och därefter har jag lite mer än 24 timmar på mig att läsa de andras sammfattningar och ladda upp min. och på torsdagmorgon är det gruppdiskussion. nu måste jag bara läsa engelska.B läxan. somna med den på hjärnan. godnatt.

I have been looking for freedom.

eftersom jag typ fattade nada av engelskan, så har jag översatt skiten. manuelt. ord för ord. jag har KRAMP i en handen. ni ska bara veta hur många gånger jag har fått skriva ord som, contextualization, acquisition, conceptualizations osv. BLÄ. bara 6 sidor kvar att översätt. först måste jag ha kaffe och cigg. :| *likgiltig*

Scars remind me of how far I've come.


................................. you are a fool if you say no.

alla har ärr. jag hade både nya och gamla ärr, men jag går ändå framåt. ibland får man stå och trampa. ibland springer man och ibland går man. men framåt går det. I won't quit me.

tillbaka från sjukhuset. vidare till apoteket och sedan till ica. nu sitter jag med en varm skål av min underbara fisksoppa. (iloveit) stencilen ligger bredvid. efter maten börjar jag plugga igen. hejåhå! ;)

You're still my number one, babe.

I remember all of the nights, you know I still do.
I remember you.

S-t-r-e-s-s. det är kaos i mitt huvud. ska åka strax (egentligen typ NU) till sjukhuset. jag är döhungrig. får väl köpa något på vägen hem senare. jag har JÄTTEmycket plugg att göra. den där jävla uppsatsen sliter mig itu. får låsa in mig på mitt rum och bara GÖR'T. det kommer kännas så bra när jag skickat in den. problemet är inte att jag är lat och skjuter upp det. det är bara att jag tycker det är komplicerat med alla dessa nya och svåra långa ord på engelska. nu ska jag sluta muppsa mig. först kukhuset. blablablabla.

A thing of beauty is a joy forever.

I didn't think I even cared. But I do. If you just hold me and showed me that you care, it would be easier. I'm helpless without you. You just swept in to my life and made me happy. When you're not here I am unhappy. If I told you that my happiness depends on you. Would you even care?

When you're not here with me, I just wanna close my eyes, and scream and shout.

And the days feel like years when I'm alone and the bed where you lie is empty.
When you're gone I need to hear the words that always get me through the day and make it ok.

I miss you.
The pieces of my heart are missing you.


My heart is yours now baby.


såhär såg jag ut innan jag gick ut i det underbara vädret. jag såg INTE ut så när jag kom hem! I'll tell you that. yep. jag hämtade ut pengarna. tror dock jag fått lite för mycket! måste ringa CSN. boken behöver jag inte köpa än. busskort - fixat! hann även in på H&M för att köpa ett nagellack och lite smink! check. nu ska jag göra lunch, samtidigt som jag antagligen får hänga i telefonkö till CSN, kolla på en engelsktalande film med engelsk text (engelska.B läxa!) efter det MÅSTE jag läsa häftet på engelska och börja skriva (iaf ett utkast) till uppsatsen för kommunkationen. sluta röka, HA who the hell am I trying to fool? inte när jag är på det här hemska humöret. No check. vad gör ni en vacker dag som denna? ;)
 

Don't go chasing waterfalls.


Why did you have to take my Love?

Don't judge me tomorrow by the way I'm acting today.


I should really just shut up, but today I can't. So I'm going to write in riddles.
I have a stomach ache. Feels as both as a heavy rock and real stomach pain. I don’t know what it is. I am so glad I finally got my life in motion again. It has been standing still for so damn long. But now I'm on the road. Where exactly, I don’t know yet. But somewhere. The next dream is to get my driving license. I must take a theory course, I know. It's easier when someone explains than just reading theory in a book. Practice, of course I can. Practical man, not theoretical. Yep. That's me. All of the preparatory for the license, is done. I have even decided what my absolute last date for my driving license is. 16 August 2011. Can I handle it?

I have many dreams. Sometimes are dreams just meant to be dreams, sometimes, they become reality. Remains to be seen what will become what. It is something that bothers me. I have a stomach ache. Something is weighing on me and I don’t know what it is. What could put weigh on me now that I live the life I want to live. When I'm healthy, I'm free, I'm happy, I have everything I need. Yet it is something that annoys me, it germinates inside. How do I delete anything that I do not what it is. Could it be the belief that everything that exists now will prove to fail again?

Now I'm going to let go of my thoughts and watch a horror movie.


Then why hell are you so sad?

jag är en sån person som skulle vilja kunna ställa mig rätt upp och ner och bara skrika och gråta ut exakt vad jag känner (jag vet inte vad jag känner!) och jag kan inte. jag vänder det inåt. nu har jag gjort det alldeles för länge. och nu står jag inte ut längre. jag måste skrika och gråta - men det går inte. ångest.

det känns bara som ett stort svart hål inuti mig. jag bryr mig inte om någon. jag kan inte känna någon empati för någon, för jag orkar inte med mina egna känslor. kan inte hålla de i schack längre. ta mitt skimmer, för jag brinner. jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks. jag har givit dig allt, jag har ingenting kvar. jag har ingenting kvar.


But I'm a loser in love so baby.

jag åkte in till kungsholmen för att möta pappa och kerstin. jag & k sprang in på in och finn och köpte min spegel!! vi åkte till danderyds konditori och köpte weinerbröd och lisa som var hemma satte på kaffe. fikade innan vi åkte till farsta. jag fick göra förrätten. tortillagodis. mums!

Raise a glass to mend all the broken hearts. pappa gav mig ett stort glas vitt vin. jag skålade för alla brustna hjärtan. (typ bara mitt eget.)

vi käkade middag och jag drack mer och mer vin. var pruttfull. vet inte ens hur många glas jag drack.
när jag kom hem skulle jag ta kort på min nya spegel. det gick ju ................. bra.

andra försöket.

tredje försöket.

sen tog jag kort på mig själv. här ser jag ändå hyffsat nykter ut. haha. lägger inte ut de andra! ;)


ja. sen snurrade mitt huvud. försökte sova. dricka vatten osv. men det slutade ändå med att jag kräktes. och sen däckade jag. och drömde bara massa jävla mardrömmar. där man springer och springer och springer, men kommer ingen jävla vart och de som jagar en kommer bara närmare och närmare. fruktansvärt!

Not a heart could deny that.

åh. herregud. jag har glömt att berätta att jag åkte och hämtade isak för några dagar sen. han har blivit så fruktansvärt lång! och stor! och vuxen, (haha, inte vuxen men större än förut!) pratar så man förstår och han förstår mera vad man menar nu. jag behöver inte prata bebisspråk med honom längre! han är så underbar!

båda två var helt dyngsura när vi kom hem, så maria slängde in alla våra grejer i badrummet, inklusive mina strumpor. haha. fick låna ett par! sen lekte jag och han i två timmar på hans golv med bilar, blixten mcqueen och jag vet inte vad. maria ropade sedan och sa att det var maat. jag kände mig nästan som isaks bästa kompis. :) för det känns verkligen inte som ett jobb. antagligen bland ett av världens bästa jobb då. med bästa familjen.


This is your moment. No hesitations.



vaknade klockan fem inatt och tänkte "va? vadå? va? ska jag upp nu?" men såg klockan och tänkte, "gud vad skönt. två timmar till." alarmet ringde 07, och jag skulle bara snooza lite. vaknar upp 8 och tänkte, "har det gått fem minuter nu?" sen var det bara att rusa upp. kvart över 9 gick bussen. anlände halv tio, men sen irrade jag omkring i 50 minuter i spöregn, blåst och ja.. kallt. hittade tillslut lokal 1503 (alltså, universitetet är SÅ JÄVLA STOORT!) jag var dock 20 minuter sen. men men. jag kom fram, jag kom dit och jag trivs! och jag var iaf inte sist in i klassrummet. haha!

hittade två kompisar direkt, varpå den ena heter jannica, och är nu indelad i grupp #1. och redan på onsdag ska vi lägga ut en uppsats på mondo... från en bok på engelska ang. kommunikation och utvecklingsvillkor. skjut mig? nu är jag ute på djupt vatten och cyklar. vad har jag satt mig själv in i? aja, det är bara att bita i det sura äpplet. I'M GONNA DO THIS!

åkte sedan till jobbet, med lockigt hår efter allt regn, och hamnade vid fikabordet med blandannat blomman, anders och spöket kasper/jesper/och/jonathan. haha, anders är så jävla skön. chefen kom sen och gnällde på att vi hade tagit en alldeles för lång lunchbrejk. efter lite jobb var det dags att åka hem.

hann med ica på vägen hem med och hjälpte en gammal tant på bussen. stolt, på tal om stolt så är min mamma JÄÄÄÄÄÄÄTTESTOLT att jag numera pluggar på universitetet. eftersom jag är den första som gör det! :)

jag är med andra ord typ DÖD nu. har nyss slängt i mig middagen. jag längtar efter sängen! men klockan är fan bara kvart i 7. vad är det här?! det är ju bäcksvart ute. zzzz.

PS. måste bara kommentera att jag är jävligt stolt över mig själv också. för ett år sen vågade jag inte ens gå utanför lägenheten. låg och vred mig själv i panikångestattacker och grät livet ur mig. men det går att ta sig igenom tuffa tider. se vart jag är idag! kämpar som fan fortfarande. men det går om man vill!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA!


Keep doing whatever you're doing.


She's just far better than me.

första skoldagen är alltid nervöst. jag var nervös i söndags, men det gick över när jag fick reda på att skolan börjar på fredag.. ja, men nu är det såhär att det är torsdag idag och imorgon är det fredag. nu är jag nervös igen. kollade på deltagarlistan och vi är 38 elever. stockholms universitet, det låter ju så jävla seriöst. hjälp? hur fan hittar man? jag har aldrig i hela mitt liv varit på något universitet. hur hittar man lokal 1503? (tur att det inte var 1408 - heee heee)


Your quote is my reality.


I refuse to realize, you always fail me.

tvättstuga. upp och ner. snacka om mycket tvätt. fyra maskiner redan. eftersom det alltid är jag som får ta tvätten av lakan och handdukar. så blir det alltid massa flera än om det bara varit mina kläder. jag har även sjuuuuuuuuuuuuukt ont i magen. funderade på att döda mig själv och slippa smärtan. men det kanske går över? har plockat ur garderoberna och ska slänga in lite skit i källarförrådet istället.

fick en konstig känsla av att jag ville flytta till något EGET idag.

just nu gör jag läxan vi fick av läraren igår. kollar på dvd, en engelsk film (Troy) med engelsk subtitle.

och så undrar jag om elsa är deprimerad eller någonting. hon har legat och glott in i väggen aslänge nu!


I got VG so I got BJ.

hey hey hey. smart tjej fick tillbaka sitt test som hon skrev för 2 veckor sen. HOLLA, jag fick VG! ;) det är så jävligt sexigt att vara smart. (och fick dessutom reda på vad sin kompis heter... haha, malena heter hon!) sa ju att det började på M och slutade på A! när vi åkte hem så unnade (GRATTADE?) jag mig själv med en BJ pga VG:et. desstuom har jag varken ätit frukost, lunch eller middag. så denna BJ är min frukostlunchmiddag. tjock tjej på det! men wtf. och så slog jag på stort och köpte massa mjölk till lisa och erik, och massa mat till elsa. nu FILM och massa mys i säng.


Don't bother, I won't die.



beautiful song. by shakira.

So don't bother.
I won't die of deception.
I promise you won't ever see me cry.
Don't feel sorry.

Don't bother.
I'll be fine.
But she's waiting.
The ring you gave to her will lose its shine.
So don't bother, be unkind.

For you, I'd give up all I own
and move to a communist country,
If you came with me, of course.
And I'd file my nails so they don't hurt you
And lose those pounds, and learn about football
If it made you stay, but you won't, but you won't

So don't bother,
I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine.
Promise you won't ever see me cry.

And after all I'm glad that I'm not your type.
Promise you won't ever see me cry.

So don't bother.


I just can't be with you like this anymore.



tog sovmorgon till 10 idag. det kändes bra. kaffet kokar i köket. ska strax hoppa in i duschen för att göra sig lite fräsch (ofräsch tjej just nu) sedan är det dags att plugga. ikväll är det engelska igen och jag måste fräscha upp minnet lite efter att ha haft höstlov. 2 veckor sen sist. back to school, you fool.

och idag fyller min lilla kusin emma 15 bast! congratz babe, i love you.

And I, I, hope that this will last a while.


Nerd? I prefer the term intellectual badass.



jag har idag, två viktiga samtal att ringa. om jag känner mig själv rätt kommer jag skjuta på det längre och längre fram.. men. ibland kanske mirakel händer och man plockar upp den förbaskade telefonen och får tummen ur och bara gör det, så är det gjort. så himla skönt när det är gjort! hoppas att jag inte känner mig själv rätt :)

You've got to let yourself break down.

Things to do today.
1. Get up.
2. Survive.
3. Go back to bed.


I'll be there and you'll be near.


2007                         och                            2010.
ser fortfarande likadan ut. och ringarna sitter fortfarande på samma fingrar. 3 år senare.


Run with scissors when you want to get hurt.


gamla denice hade mått VÄLDIGT dåligt just nu. (kanske tillochmed skurit sig) men nya denice gör inte det. nya denice tar det mesta ganska coolt. låter ingenting dra ner henne. låter ingenting knäcka henne. hon har bytt ut sina svagheter till all styrka hon har inom sig. hon har blivit en jävligt stark tjej. och med all rätt. det finns saker som är värda att låta sig knäckas av. but this shit ain't one. om man inte har någonting att förlora, kan man inte förlora. man kan inte förlora någonting man aldrig haft. om några månader kommer hon ha nått flera av sina drömmar. någonting hon själv kan åstakomma och jobba häcken av sig för. nå det livet hon alltid velat ha, utan att ha någon som drar ner henne.


Steal your clothes & wear 'em if they fit me.


myskväll med skitsnack,
peppsnack och skvallersnack
och kaffe med stefanie på södermalm.

kvällen avslutades med telefonsnack och
hobbypsykologsnack med bästa ellen.


jag hade brunt hår och röda naglar 2007.


Missing those happy days.


kan man inte bara spola tillbaka tiden några månader?
brunbränd, full, avstressad och lycklig.


There is a she wolf in your closet.

hektisk dag! jag är helt underbar som vaknar übertidigt varje morgon. vad är meningen med att vakna kl.05?? bah. är iaf på kontoret och håller tydligen på med något som heter leveratörreskontran. yep! det är bara en vecka sen jag fyllde 23. det känns som det var flera år sen. baaaaaaaaah!!

the whole truth and nothing but the truth.

ja, ibland inser man bara vilka som är beredda att hugga en i ryggen. trashtalk and so on. har hört att många sagt att missförstånd är det enklaste sättet att kommunicera med varandra. ibland kan man inte lita på någon annan än sig själv. man ska egentligen aldrig lita på någon annan. ibland är det inte ens värt att kämpa för det. kämpa för någon annan än sig själv. ibland är man på olika nivåer i livet, vid olika tillfällen. säger inte att det är fel, säger inte heller att det är rätt. men ibland växer man ifrån varandra. ibland passar man inte alls ihop längre. bara för man en gång hade roligt ihop, behöver inte det betyda att det håller livet ut. ingenting håller livet ut, inte om man utvecklas. och alla utvecklas i olika tempon. olika saker händer vid olika skeden i livet. sen kan man börja prata om vem som har gjort vad. vem ställde upp för vem under vilket skeden och vem behöver prata om det, vem behöver prata om någonting annat. alla har sina olika sätt att hantera livet. jag själv kan bara prata utifrån mina egna upplevelser och ingen annan kan relatera till hur jag känner och hur jag mår och hur jag är som person. jag är jag, och jag är unik. precis på samma sätt som Du är Du och Du är unik. jag har varit med om mycket saker i mitt liv och det har gjort mig till den jag är. jag säger inte att det var lätt, och jag säger inte att jag är felfri, jag säger inte att jag mår dåligt idag, som jag gjorde förut och jag menar verkligen inte att någon ska tycka synd om mig. för jag har växt som person, jag har tagit mig ur svårigheter. man gör det, tid läker såren. även fast det känns som ljuset i tunneln aldrig kommer komma. tänker inte rabbla upp alla dödsfall och sjukdomar hit och dit. men den enda som kunde göra mig frisk från diverse ätstörningar och självskadebeteende och panikångestattack är jag själv, och jag har gjort det. jag är ifrån dem, de ligger i min historia. jag har kämpat, jag har bråkat med mig själv och jag har gått vidare. inte helt och hållet själv, jag har fått stöd. men jag har vänt mig till de jag vet kommer att ställa upp. vissa har man försökt att nå vissa, men de har inte visat något engagemang. eller så är det bara det där lösa snacket, "jag finns här för dig" fine, you're off the hook. jag tänker inte böna och be någon ställa upp för mig som inte vill eller orkar. men räkna då inte med att jag kommer ge något vidare engagemang att ställa upp dig när du själv faller längre och längre ner i djupet. jag antar att min mentala ålder är långt över min verkliga ålder, men det är för att psyket har fått växa upp snabbare. egentligen så klarar en människa av två traumatiska upplevelser. om ni tar dessa två traumatiska upplevelser och gångra det med ungefär fem, så har ni mitt liv! samtidigt säger jag inte att jag har det värst och det finns andra som har det värre. men den filosofin kan man inte leva på. man kan inte gå runt och må skit och inte göra någonting åt det bara för någon annan kanske har det värre. gör ditt liv värt att leva. och var din bästa vän. själv har jag kommit över åldern där man har en bästa vän. jag har hellre vänner jag litar på, kan prata med och inte hugger mig i ryggen. och man ska ta sig själv i första hand. för i mitt liv så är jag den viktigaste personen. men bara för jag gör det, behöver jag inte vara egoistisk. jag tar hand om de jag älskar. och de jag älskar tar hand om mig. jag vet vilka ni är.


Don't you see baby, this is perfection.


For being such a good girl honey.

Å. alla dessa jävla inloggningar överallt, alla lösenord och användarnamn man ska komma ihåg. nu lyckades jag iaf komma in på minastudier.su.se och sedan in på ped.su.se och hittade mitt schema. jag börjar inte imorgon (YES!!!!) jag börjar på fredag, och då är det intro i bara två timmar. slutar 12.. YES!!!!

är bara lite konfundersam över att en lektion krockar mitt ena nationella prov i engelska. gag. men VEM äger egentligen problemet? (internt från turkiet) haha, jo jag. prio ett är iaf engelskan. yep. there you have it. problemet löst.


Underneath your clothes, there's an endless story.
There's the man I chose - there's my territory.
And all the things I deserve,
for being such a good girl honey!

-

boken är slut. tvspelet fungerar inte. jag börjar bli sjuk. mår inte bra. nu måste jag bara ta och kolla upp vilka tider som gäller imorgon angående universitetet. pust. taggad? nej, inte direkt.

Get a grip.

ååååååååååååh. dagen kommer spenderas i sängen. seg. minns fan inte så mycket från igår. tack och lov har jag ingen huvudvärk idag. måste läsa ut de sista sidorna i engelska boken. det är ju tur att jag börjar komma in lite i boken iaf. men gud vad jag åkte runt igår.. pendeltåg och buss och tunnelbanor. därför var det så himla skönt att komma till mörby, hjälpa syrran att handla och sedan vänta in anna för att åka BIL hem!! :)




...






..

men gud! nu minns jag ju! igår när jag däckade så tänkte jag på guitar hero och bestämde mig ju för att spendera hela söndagen med att spela det! men duktig tjej läser ut boken, FIRST. THEN VIDEOGAMES!! ye-ey.

Why do I feel the party is over?




vi har druckit vodka/tranbärjuice med redbull av smak svartvinbär. sjuk god blandning! spriten blandade vi med filmer. blandannat, the boondock saints och så började vi kolla på en ny nyss, men alla typ däckade. så vi däckar nu.

If you really feel the way I feel.

petra var självklart sen! haha, fick stå och frysa som ett ensamt mongo i skanstull. till slut tittade hon fram från rulltrappan. vi hamnade på coffee by george. gillade inte det stället! de hade svinäcklig mat. och kallt var det. men annars var det himlans trevligt. lilla petra(7:de). vi åkte till farsta strand och träffade niclas på konsum! vi shoppade tillsammans.

bästa var petra vid kassan.
denice: petra! glöm inte frimärke och kuvert nu då.
petra: juste. och så vill jag ha frimärke, har du ett kuvert?
kassan: ja. hur många frimärken vill du?
petra: jag vet inte. hur många behöver man?
kassan: hur många brev ska du skicka?
petra: ett A4.
kassan: ja, ett frimärke då.
jag, niclas och hela kön bakom börjar skratta. söta petra. ♥

vi gick och hälsade på ali och hans kompis robin. kollade in deras lägenhet och sedan var jag tvungen att gå.

But behave very bad in the arms of a boy.

mohawki! jag hann! fick dessutom några tiominutrar att stressa ner lite på och slänga i mig något ätbart. morgonen startades dock med tusen liter kaffe tillsammans med steffi. en film på't och sedan slängde jag mig in i duschen. sitter förmodligen på bussen nu om bussen icke vill bli sen! halv 4 ska jag möta petrilious.

jag gillar vårt nya kylskåpspoesi. saturday night fever?

Let her out so she can breathe.

stressar runt. bussen går 14.55. södermalm. träffa petra! ♥

Dad... You were like a father to me.

zach galifianakis är min idol. men baksmällan är bättre än due date. även fast filmen hade sina roliga moments, så hade den inget jämt flow som baksmällan har, där det är kul typ hela tiden. ibland blev det lite too much och ibland too little. men när de är vid mexicanska gränsen, och de vill vända för de körde fel pga att de är helt höga. då blir pretty boy inlåst pga knarket. och zach galifianakis räddar honom genom att sno en polisbil och koppla ihop den med baracken som pretty boy är inlåst i och kör iväg. FUCKING AWESOME! sean, alex, steffi, lisa, julia och david. we love zach galifianakis!

ice cube - check yourself!


tog ipren förut, kändes som jag var frisk under bion. det var 2 grader ute och jag frös ihjäl. nu mår jag inte så bra längre. men lite kaffe, lite tjejsnack och sen lite sömn på det! check!

My dad would never do that, he'd love me.


nu sitter vi på bion! strax börjar due date!
ÄNTLIGEN!


you give me fever.

FEBER? jag tror jag börjar bli sjuk. känner mig jättehänig, fick även höra att jag såg hängig ut. inte bra. rosiga kinder hade jag med. trött i kroppen. ligger i sängen och har precis ätit christins spaghetti och köttfärssås. mmmh, yummi. vila lite nu.

ps. jag tror CSN gav mig liiiiite för mycket pengar! :|


Abused like a coffee machine in an office.


vaknade 0513 imorse och kände för att gå upp, men låg kvar och lyckades somna om. thank god. missade bussen med 1 minut och brydde mig inte, eftersom jag hade min nya vinterjacka på mig. här ätit fredagslunchen med bea och befinner mig i ögonblicket på kontoret och sorterar alla dessa papper som aldrig vill ta slut. men jag klagar inte :))

nu ska jag misshandla kaffemaskinen!

Firemen don't put out fires, they start them.


duktig. har läst i flera timmar. ögonen gick i kors, jag tappade boken och somnade. snarkade och dregglade lite innan jag vaknade och fortsatte läsa. nu börjar boken fastna lite. 1/3 klar, 2/3 to go. men det känns lugnt. har 6 dagar på mig!

fahrenheit 451 handlar om att brandmän bränner böcker. varför bränner ingen brandman min bok?


Miss indipendent.

min nya plugghörna!


Runaway train never going back.

albin glömde sina älskade tåg i badkaret! deddes tåg, rosie och albins tåg, thomas!


You're the best part of my day.

albin är lite egocentrisk. jag fick inte vara med i webcameran!
but with every kiss and hug, you make me fall in love.


If it makes you happy!

svårt att få till en bra bild i min systers mörka rum, med smutsig spegel och mobilkamera. men here you have it! my new jacket! (funderar på att städa hennes rum, men jag skulle ju plugga!!) jag skulle egentligen velat ta en mindre storlek i jackan, men det fanns inte. för den är för stor i magen, men sitter tight på brösten. jag hatar stora bröst.
bröstförminskning, here the twins come!


iaf. jag skulle åkte iväg och jobbat idag. men jag STANNAR HEMMA och PLUGGAR. yeah, you heard me. jag måste läsa den där förbannade boken. inte min typ av bok, jag gillar inte sån där sci-fi. you gotta do what.. yada yada.


Ellen och Anneli

snart kommer ellen och anneli till mig!!! slipknotkonsert i stockholm 2008.


A glass of water longing for the ocean.

igårmorse kom christin och albin. albin älskar att bada. dedde och christin spelade tvspel. vi gick och handlade lunch. albin tog med sig sin jang, men dedde fick bära jang. vi stötte på en gubbe som racade med oss och sin rullator.

vi tog bilen ner till centrum där vi shoppade lite!! tattarvagn gick vi runt med!! jag har numera en JÄÄTTEFIN vinterjacka!!!! (L O V E  I T!) tack christin.


kvällen avslutades med middag. farmor åkte tåg och buss med albin medans jag och christin åkte och handlade mat. jonas tog bussen ner från norrtälje, lisa och erik kom också och vi tränges runt vårt lilla köksbord, men trångt är mysigt! siste man att lämna lägenheten var erik efter att vi kollat på de tre musketörerna. jag somnade på två röda. helt sluuuut.

ps. erik är nu offiellt accepterad i gänget. han fick både en kram och puss av abbi! haha :)

baby, baby, baby! baby?!


albins arg min.

min nya tröja.

jag hade en sån sjuk dröm inatt. jag var på en klubb, med en dejt, som var riktigt ful. jag stod i baren och sen hörde jag navdars röst, samtidigt som jag hade telefonen vid örat. men det var inget inkommande samtal. han sitter bredvid och garvar. vi börjar hänga och jag dissar min fula dejt. själva slutet på drömmen var helt twisted. när vi skulle gå därifrån så hade vi fått en bebis. HAHAHA?!?!??! hur länge var vi på denna klubb? 9 månader plus 6 månader? bebisen var liksom inte nyfödd utan typ ett halvår.

snart kommer christin och albin!!! ♥

I do it for my heart.

I do it for those who have my back!

jag har möblerat om som sjutton! helvete vad jag trivs! snygg blev det också. slängde upp en tavla på väggen med, spik, hängare och hammare. hellyeh. steffi var här idag. fan vad smal hon har blivit. hon ser nästan lite anorektisk ut. :| drack massa kaffe och snackade. nu tog precis DH slut. snart är vinet slut också. ska gosas ner i sängen. 3 november imorgon!! ♥

they look almost alike, like they do.



haha, alltså. jag kollade på PS. I love you igår och fy fan vad lik jeffrey dean morgan  (also know from grey's anatomy as izzies boyfriend) är min kapten! haha. samma typ av ögon och för att inte tala om skägget. SKÄGG! haha, buhu.

That I'd be comfortable sharin' my love.

haha. lm.
 
skolväska, aka datorväska. perfekt till universitetet om 7 dagar. *bita sönder naglar!*


jag fick duschdraperiet jag önskade mig! plus att jag skulle få en badrumsmatta för 50:-, men de måste ha paketerat fel för jag fick istället ett påslakan med en grym tjej på. (lär ju kosta mer än femtilappen!) det var ju perfekt med ett påslakan, eftersom jag fick världens mysigaste duntäcke!! :))))

och självklart får jag inte glömma den fina presenten från erik. vitchoklad med blåbärstryffelfyllning!


SVINBRA FÖDELSEDAG!! kärlek till er alla! ♥


birthday girl.


RSS 2.0