Resumé - 2009


JANUARI

det nya året började nyårsförfest hos kamilla, vid tolvslaget var vi med piccolo och såg på fyrverkeriet vid näsbydal och tillsist efterfesten i lägenheten med lisa och steffi. några dagar in på året flög steffi ner till italien för att plugga. jag mådde dåligt i början av månaden. men fick en ny mobil, min älskade samsung touchwiz. jag, malin och kamilla flög till malmö och bodde hos oskar - festade, tog tåget till borås och bodde hos ellen - festade, och sedan tog vi tåget från göteborg hem till kära stockholm.
    

FEBRUARI
jag grät så otroligt mycket i början av månaden. jag och malin flyttade till en 3rums lägenhet i huddinge. jag gick på läskiga arbetsintervjuer och fick jobb som barnskötare på ett rekryteringsföretag. dessutom fick jag ett konstigt samtal på alla hjärtans dag. jag, malin och kamilla blev nekade klubben garbo i sumpan, sen fick malin hjärnskakning på efterfesten.
   

MARS
jag blev bjuden på namnsdags-bio och såg män som hatar kvinnor. jag och syrran passade brorsonen albin varje torsdag-fredag 07-17. dessutom jobbade jag som barnflicka ute på värmdö och var med i en busskrock. albin döptes! jag jobbade på en jättegullig förskola på bondegatan på södermalm.
   

APRIL
sa upp mig på mitt jobb, efter 1 års tid. flyttade till min syster i täby. åkte på birka paradise-kryssning, där jag och christin fann vår päron-vodka drink! var på flo rida's releasefest på malmen med madde. sov hemma hos N i åkersberga.
   
MAJ
fick ögoninflammation i början på månaden. en dag åkte vi fram och tillbaka till uppsala för att hämta christin. helt plötsligt bytte marlboro light utseende. tog en promenerad upp till vårt gamla hus. har inte varit där sen 2006. blev tvingad att klippa håret. blev jättekort och jätteledsen!!!
   

JUNI
jag var så otroligt bakfull när jag blev tatuerad i nacken. Hope. vi firade midsommar nere i gnesta. jag och christin hade projekt: psykobitch! och albin slängde min drink på mig. michael jackson avled. jag åkte buss i 8 timmar ner till ellen i borås och festade! jag, lisa och kristin gick på bio. baksmällan. BEST EVER!
   
JULI
fick min riktiga första panikångestattack på wiraspelen i åkersberga. trion var tillbaka till tegel, efter väldigt lång tids frånvaro. jag började må väldigt dåligt och fick en diagnos på agorafobi av min psykolog. hade en sjukt rolig fylla med malin, på en tisdagskväll. ellen kom upp till stockholm och bodde hos mig. jag dissade N på tegel. veckan efter försökte han träffa mig 3 dagar i rad.
   

AUGUSTI
i två veckor bodde jag uppe hos jonas och christin i norrtälje 3 dagar i veckan. jag och lisa lärde albin att dansa till beyonce - single ladies. jag och christin blir strandade på flygfyrens parkering när avgasröret trillade av. (HAHAH) jag och julio blev riktigt jävla utskällda av mina grannar när vi kom hem efter en kväll på tegel. en natt slutade med att poliserna kom, slagsmål, anmälor och sjukhus.
   

SEPTEMBER
jag och morbror hjälpte jonas och christin med flytten från lägenheten till huset i norrtälje. en helg åkte jag kryssning (färjan!) med malin och hennes arbetskollegor. haha. jag fick gå till tandläkaren och dra ut en visdomstand. aj. linda, jag och malin startade en cykelklubb, som höll i någon timme. ALBIN FYLLDE 1 ÅR!
   

OKTOBER
jag och malin fick ett ryck och åkte till hjulsta för att hänga lite med navdar en lördagskväll. kallt. jag blev kreativ hemma och målade om allt möjligt. klädhängare, väggar och bord. min vinterjacka blev äntligen lagad och tvättad!festade i norrtälje tillsammans med christin, ted, ken1 och c/o. förfesten var att vi spelade bowling & biljard. steffi kom hem, efter 10 månader i italien!! N hörde av sig igen. (Bajskorv.) min lillasyster blev en stor flicka och fyllde 20år!
   

NOVEMBER
albin går helt själv! jag fyllde 22 och blev firad av mina bästa under hela helgen. dagen efter tappades min älskade mobil i ett stengolv och försvann in på lagning. jag och christin gick på en mördar-diet. började smått jobba på WARNER igen. träffade W. vaxade armarna för första gången. hAha aaaaj. åkte till thailand.
   

DECEMBER
var i thailand. i 2 underbara veckor. red elefant! satt på ett flygplan i 12 jävla timmar. ETT HALVT DYGN! fick tillbaka min mobil. efter 6 veckor på lagning, istället för 3 som de sa. såg N i kista. spagettilegs. firade minijulafton med min extra familj lion. firade julafton uppe i norrtälje, både 24 & 25. magsjuk och feber 24 timmar.
   

NYÅR 2009/2010???


Don't make me choose, cause it will be him, it always has.


jag ligger och funderar på nyårslöften. kanske ska skaffa mig några.

when one day become three.

allt började hemma i måndags, med en dusch och adjöken.

träffa malin, kamilla och linus i stan. vi var på systemet på odengatan och linus säger; "vad kul att vi chattade på lunar för första gången för en timme sen och nu ska vi festa tillsammans." HAHAHAH. malin skapade sån kö så de fick öppna en till kassa. vi tog taxi till högdalen.

vi käkade på mcdonalds vid 23.
hemma hos malin fanns en voodoodoll :)

har hängt hemma hos malin och linda i typ två dygn eller något.
mötte lisa och kristin i mörby centrum. pärlan vägrade starta. classe kom och körde hem oss.

nu ska jag fortsätta vara pervers på att städa en stökig lägenhet. dricka vin kan man ju göra. hörde att det är nyårsafton imorgon, shit vad grym man är med framförhållning inför denna spektakulära kväll................ z.zZ.

where're them bloggers at?

livet är fan komiskt ibland. har ni någonsin tänkt på det?

maria och mattias är väldigt insatta i mitt liv. när jag var där i onsdagskväll pratade vi om lite allt möjligt om vad som händer och drömmarna i mitt liv. mattias sa; "häng ut honom i bloggar." idag när jag kollade kenzas blogg, fanns där en bild på honom. man kunde inte hänga ut honom mer än på den största bloggen. synd att det inte står mer om honom i inlägget och vad han är för någon, än bara tack och hej till village. haha. kidding. men det var lite komiskt! ;)

i die a little anyway. i die a little every day.

blä. nu orkar jag inte må illa mer. juldagen och annandagen och fram till nu, har jag knappt något minne av. nej, det handlar inte om fylla, bakfylla eller någon kul fest. det handlar om magsjuka. jag och syrran spydde i kapp när vi kom hem på juldagskvällen. syrran spydde hela natten. lyckligtvis inte jag. men mår som stryk.

har legat i sängen i över 24 timmar den här helgen. om inte närmare 48 timmar. i don't know. i'm confused. och så är det nyår på torsdag också. ähfan. dra åt helvete.

I'm in an all-white party, wearing black.

They can say whatever. I'ma do whatever. No pain is forever. Yup, you know this.

JULDAGEN:
christin och lisa. det är något med att pilla på varandras öron i vår familj.

hahahahahaha. ser ju ut som min pappa är en dvärg! med en rosett i pannan.

albin lekte i sin kartong. ABBI DULLIG!!! <3

HAHAHAHAHAHAHAHAH. jag och christin gjorde världens fulaste snögubbe. hahahaha!


jag fick en klocka av min bror. och en anteckningsbok av syster.


jag är så jävla mätt (!!!!!!) och jag sov fruktansvärt dåligt inatt. därav trötthet och grinighet. tacka fan för att jag inte ska gå ut ikväll. hade aldrig pallat! jag ska mysa säng och se film!


I don't wanna wake up with another.

varför är det uppesittarkväll den 23 december? man ska ju ändå upp så förbannat tidigt för att fira julafton. det är liksom menat för kaos. men vi kom på en smockfull buss upp till norrtälje, för att sedan sätta oss på 658:an som vi hade för oss själva. ha.
 
här stod jag och värmde fötterna och händerna.

en julgran med massor av julklappar under.

en nyvaken albin.

bord dukat för 12 personer.

kalle-anka-time?

sådan son, sådan far.

en vit jul. händer tydligen runt vart 10:onde år?

albins coola borg! ^^


kolla det fina halsbandet jag fick av christin! :)


trött, mätt och lite full. herregud vad pinsamt när jag skulle gå av bussen!!! AAAH! haha. men imorgon ska vi på´t igen. juldagen - norrtälje med pappa.

romeo, save me. i'm feeling so alone.

and he said; marry me Juliet! you'll never have to be alone!


igår kom malin hem till mig. vi åt choklad och drack skumpa. en tisdag, bara sådär. vadå VARDAGSLYX! heehee.

vi somnade vid 01. och imorse vid 10 var vi nästan vakna igen. blev väckta är väl mer rätt ord. anyhow. vi gjorde oss klara och kollade samtidigt på my best friend's girl. sen skulle vi åka in till stan för att köpa julklappar. på bussen mot danderyd kom vi på att vi borde åka till ett centrum istället. varför gick vi inte bara till täby centrum?

vi tar bussen mot solna. varför gick vi inte in i solna centrum? vi tar tunnelbanan och åker mot kista. shoppar julkappar och trallar runt. helt plötsligt säger malin. "där är N."

vi hamnade precis bakom dem. de gick ju så förbannat långsamt. jag måste erkänna att mina ben blev som spagetti. när vi på något sätt kom förbi dem, tvingade jag malin att vi skulle åka därifrån. så då gjorde vi det. till fridhemsplan och åt lunch. och shoppade vidare.

jag åkte senare hem till maria & mattias och bytte julklappar. jag fick ett STORT paket. mihi. vi fikade och pratade ett tag innan isak skulle sova och jag åkte vidare hem till mamma.

vi tog en taxi hem till täby med alla julkappar och mat. så nu är jag trött. ska dricka lite vin och äta en skinkmacka innan jag somnar. imorgon är det 24 december. min vän christofer hanssons födelsedag och något som heter julafton som resten av människorna firar.
  
hahahah. he is going to kill me now!

RÖÖÖKKAAAA.

it's too late too think of the value of my life.

and then i get a scary thought. he's here, that means he never lost.

MERRY CHRISTMAS!

Try JibJab Sendables® eCards today!

albin, christin, lisa, jag och thai-servitrisen har snöbollskrig!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


told you from the start, i'm only gonna break your heart.

vad vore en bal på slottet..

malin kom i fredags. vi hade fredagsmys och jag myste så mycket att jag däckade i soffan. trevligt umgänge liksom. och jag var så klart pigg på lördagmorgonen medans malin var trött. vi kirrade sprit och mat på dagen för kvällens roligheter. malin tog sin kl.17-dusch och jag skulla ta en 20-minuters powernap. det blev istället 45 minuter. hö-hö.

vid 21 kom kamilla & petra och vi drack vodka fram till halv tolv, innan vi tog bussen ner mot centrum. jag hade askul.. iallafall i början. som vanligt, massa kända ansikten, vissa bra - vissa sämre. men men!

röd = kamillas huvud!
såhär beskriver malin kvällen. såhär beskriver jag kvällen:

petra och random tant går in tillsammans och kissar på killarnas.
kamilla tjatar 4 gånger innan dj:n spelar forever.
när forever äntligen spelas trillar kamilla, precis innan han sjunger; "i won't let you faaall, girl.."
petra var uppe på kamillas axlar och till sist trilla de.
malin tog av sig skorna, och på och av och på igen och så av igen. och på.
jag sprang på W och calle. calle bjöd mig på cider! gulle.
och de där två killarna som alltid klär sig likadant av en slump var där. ha.
malin gav N's kompis simen en "komplimang": "jävlar vad snygg du blivit, du var värsta tönten förut!" HAHA. det roliga är att malin har träffat honom 1 gång, för cirka 1 år sen. hahaha. och han är inte töntig, han är jättesnäll. haha. men han blev glad iallafall.
simen, jag och kamilla pratade om vad jag och N gjorde i sovrummet den kvällen för cirka 1 år sen. när vi alla var överens om att jag och N inte hade haft sex, så high five:ade jag och kamilla varandra. hahaahaa?

ja, och sen slutade kvällen med bråk. och petra kastade ut sig själv - HAHA. en taxi hem och sen låg vi och sov i mitt rum under varma täcken. efter vi pratat igenom kvällen.

söndagen gömde vi oss i lägenheten hela dagen. och måndagen startade jag med att försova mig 2 timmar. NOT GOOD.

I LOVE!

jag älskar min nya väska.
den är så fin! även fast den är så liten, så får min lilla vita acer-dator plats. ♥

i want more. i hope that ain't all you got.

herregud. jag borde nog bli veckobloggare istället. är ju så grymt oengagerad.. haha. but there is always hope. right? ;)

jag har jobbat på warner. skrivit ordrar och letat grID-nr. ätit choklad och druckit kaffe. ringt min psykolog och läkare och fått ny medicin på nya ångesttabletter.

träffat malin och kollat filmer. typ 3 stycken. vi roade oss med titta på snön inifrån ett varmt vardagsrum. vintern är fin när man slipper vara ute i den. :) hela tisdagen hängde jag och malin.

i onsdaseftermiddag ringde steffi och ville leka. vi möttes upp i trapphuset och kokade kaffe. hade tjejsnack i några timmar innan vi handlade mat och gick till tvättstugan och tvättade mina kläder.. steffi lekte tittut!

i torsdagsmorse kl 7, tog jag och syrran varandra i handen och åkte hem till söder-lägenheten. eftersom de håller på med badrummen i vårt hus. vi svängde förbi pressbyrån och köpte kaffe och vaniljbullar till frukost. haha.

idag vaknade jag 10.. sov i 12 timmar. snacka om huvudvärk. sen har jag bara gått runt med mjukiskläder och myst. kollade nyss på benjamin button. världens finaste film. många tårar..


malin smsade förut. tror hon ska komma till mig..

and i boarded the plane. i got a first class ticket.

yeah, i got a first class ticket.

visst vore det gulligt om jag bloggade om våra 2 veckor nere i thailand. men jag orkar inte. värmen gjorde ju så man fick hjärnsläpp här och där och dagarna flöt mest samman eftersom vi mest låg vid poolen, eller stranden, blev stammisar på thai:en, åkte tuk tuk till patong och ja.. det. men så åkte vi en heldag med chai. red pellefant, kollade på ap-show, besökte tempel och det högsta berget där de bygger BIG BUDDHA och shoppade i phuket town.

här är bilder från mamma och christins kamera. min syrra har fortfarande inte lagt upp bilderna från våran kamera. de kommer väl senare. om ett år eller så. så, ha tålamod.







vår gulliga servitris på thai:en. vårt stammis-hak! :)







på flygplatsen hem satt jag mest på golvet och hade ångest. och hatade brats-människorna. speciellt herren med de vinröda jeansen. när de stod och sa att de skulle få gå förbi incheckningskön för de hade "blue comfort" platser blev jag för jävla förbannad. jag ställde mig upp och körde in vår bagagevagn i deras. ALLA JÄVLA MÄNNISKOR HADE BLUE COMFORT platser på planet. ni är INTE speciella. OCH SLUTA PRATA SÅ JÄVLA FULT!

summan sumarum: thailändare är trevliga. thailand är gulligt och billigt. men flygresan dit är rena rama helvetet. om jag vill tillbaka? nja. man vet aldrig.

nästa utlandsresa går till turkiet. mitt älskade turkiet.

i'm wondering will i ever see another sunrise?

shopping in thailand.

1. svart klänning med rosa/vita/oranga blommor.
2. svart munkjacka med vita paljetter.
3. en leksakstraktor (till isak).
4. svart axelväska.
5. grå t-shirt med hörlurar-tryck.
6. rosa klänning.
7. grön/vit klänning (överraskningspresent från lisa & christin).
8. guldklocka (överraskningspresent från lisa & christin).
9. limpa med blåa LM.
10. världens finaste väska. ♥
11. röda converse.
12. vita converse (från svägerskan).

I'm flying, my heart is taking over, the world is flashing by..

jag tycker ändå att calle sjöng bäst. jag ryser när han tar i. higher, higher, HIGHEEER!


so, hold my hand and never let me go.

don't think i'll cry for you baby. are you crazy?

idag har jag och malin julpyntat.. och ätit godis. sen joinade lisa oss och då kollade vi på twilight och new moon. aw aw aw. jag vill verkligen inte gå ut i kylan. jag vill sitta inne med levande ljus och ett täcke i soffan och kolla på film efter film efter film. come and join me?


our tiny, tiny christmas tree.


'cause you're a criminal as long as you're mine.

hejåhåå. nu orkar jag inte vara vaken mera. en skön slapp-dag idag. är fortfarande jet-laggad. kroppen går fortfarande på thailändsk tid. men det går inte imorgon. ska tillbaka på warner och jobba. jabba jabba hut hut.

har hört att det är lucia idag. kul. grattis? eller något. har iaf ätit lussebullar, pepparkakor och druckit julmust, samt massvis med kaffe. hoppas bara inte jag vaknar halv 4 inatt igen och vill ha frukost. godnatt.


i burned my ass.

hahahahaha. såhär går det om man ligger på mage och läser eclipse-boken (tredje boken i twilight serien) i solstolen bredvid poolen lite allt för länge.. christin kom och varnade mig att jag var lite röd. då gick jag in. och kunde knappt sitta ner på ett dygn.


day n' night? night n' day?

ok, nu är vi hemma från thailand. efter 2 veckor med sol och värme.

thailändsk tid gick vi upp 05.30 och blev hämtade 06.40. checkade in väskor 08.45. planet gick 11.10. flög i 12 timmar och landade 23.00. och var i täby, 00.30.

svensk tid gick vi upp 23.30 och blev hämtade 00.40. checkade in väskor 02.45. planet gick 05.10. flög i 12 tmmar och landade 17.00. och var i täby, 18.30.

omställningen är knasig. visste inte vilken tid man skulle gå på när man kom hem. jag försökte följa sveriges. vi gick och la oss vid 21.30. (thai-tid = 03.30) men vaknade igen svensk tid 03.30. och då är ju klockan 09.30 i thailand. jag var döhungrig. haha. SNURRIGT ELLER VAD?

men nu är klockan 09.30 svensk tid......... QUE?! frukost, lunch, middag?!

ps. världens bästa pappa
hade varit förbi lägenheten med julmust och pepparkakor. GOTT!!

RSS 2.0