happy B-day, beautiful girl!

till ellen;

you're a fucking asshole.

helt slut.

jag spottar på karlaplan. vilket jävla uppblåst rövhål. ska aldrig mer tillbaka dit. HAHA. jag älskar att jag blev så arg att jag sa dra åt helvete när jag gick därifrån och att jag spottade på allt. mwwie, yeah. sen träffade jag kecke och kocken, otto. när jag hämtade min post. heello, nu ska vi deklarera. sen drack jag öl med petra. grabbkväll med tjejsnack.

nu är jag hemma. och klockan är över 21. jag är ganska trött i huvudet och ögonen går i kors. wiho, jag ska upp och jobba igen imorgon, fast på ett annat ställe. på fina södermalm. det är grejer det.


I really don't feel the way I once felt about you.

onsdag blev en tidig morgon. strax efter 7 var albin och christin utanför porten. jag trodde jag hann med en dusch, sprang ner i mormors gamla mjukisbrallor, pappas gamla hoodtröja storlek XXXL. blött hår, osminkad och ful mössa, samt converse utan strumpor. christin lämpade av albin hos lisa och tvingade in mig i lilla lupon och vi åkte iväg till 7-eleven för att kirra frukost. haha!
frukost, kaffe, cigg och en nap för lisa och sen åkte vi racer-lupo ner till centrum. vi såg dock ut som en tattarfamilj. men snyggt ska det vara. vi drog en lunch på coffee corner där christin sniffade en bananfluga. in och ut i affärer. jag hittade mina jättestora, fina, vita pärlörhängen och en gigantisk röd väska med guld-detaljer. i'm back in love. vi handalde middagsmat och christin släppte av oss utanför porten.
jag begav mig iväg till vasastan och hämtade trotsiga isak. idag var lite bättre än igår, men fortfarande skrik och gråt och onödiga utbrott. men torsksoppan med krossade tomater och ärtor plus kokt potatis gillade han. det gjorde jag också. den var sjukt god. bolibompa och polisbilsrace, sen åkte jag hem.

nu är jag här. känner mig rastlös. imorgon ska jag till gärdet. så. jag känner mig kanske lite redo för sängen. but i don't wanna go to bed mad about you.

det mest romantiska.

- jag somnar snart..
- det är lugnt. jag väcker dig.


jag har inte sovit såhär skönt, som jag gjorde inatt, på väldigt länge. underbart! nu. kaffe och smörgås och massa sol.


I love you.

grattis mormor, som skulle blivit 79 år idag. jag saknar dig. r.i.p.

grattis fingal som blir fem år idag! voff! :)
♥ ♥ ♥

I don't shine, if you don't shine.

igår hann jag träffa jättemånga som jag tycker jättemycket om. det var fint. mamma hade hejdå-lunch på söder, eftersom hon nu har flugit sin kos till egypten. på lunchen var albin, jonas och christin också. christin och jag hann med att kolla på babyproffsen och baka en toscatårta och gå på promenad med abbi.

när jag och christin kom in i trapphuset för sjuhundrafemtioelfte-gången så mötte vi otto. han ropade; "hej gullet! välkommen hem!" och så bara, bla bla bla. sen avslutade han med; "kommer du ner sen?" hahahaha. otto, lilla otto. min söta otto! :p 

på kvällen hann jag med att åka till täby & hälsa på min morbror och kolla slutet på star wars. sen åkte jag tjugo minuter norrut och träffade N. eftersom han bjöd in mig. det var N och hans kompisar. N verkade jättesur och grinig i början, men när dankan föste in mig i sovrummet med N, blev han den N som jag känner.

det känns som gårkvällen bara var en dröm eller liknande. den känns helt suddig. men hans kyssar bränns fortfarande på mina läppar. i've got your kiss still burning on my lips, the touch of your fingertips. men vi var tydligen där, för när jag läser i majk's blogg ser jag att han har skrivit så fint om oss. "Överlåter festandet till övriga randomdeltagare, huddinge liksom? Men tripp trapp trull är säkert sköna!" haha. schyssta smeknamn vi fick.

You're killing me soft... HARDLY. My headache is killing me.

jag dör. av. huvudvärk. den dök upp vid 12. då hade jag jobbat i 4 timmar. 3,5 timme till med skrikande, gråtande och galna ungar. 30 minuter hade jag på mig för att korsa stadsdelarna. från söder till väster. spänningshuvudvärk. hann svänga in på pressbyrån och köpa en banan. sen var det 2,5 timme till med jobb & isak. vi letade spöken och traktorer. totalt 10 timmar barn. konstigt att jag har ont i huvudet?! KILL ME.

inte ens två ipren hjälpte till. är det värt att luffa i soffan som andra svenssons och glo på tv? jag tänker nog lägga mig i sängen och läsa min bok. och bara somna. det stramar i min nacke/hals - på höger sida. jag dör. typ nu. mitt huvud. hugg av det!

TUR att jag börjar 9 imorgon. OH, I'M IN LOVE. tänk att man kan uppskatta så små saker..


Wake up happy.

när jag klev upp imorse hann jag bara starta kaffebryggaren och sen fort in i badrummet. jag spydde som en räv. & kallsvettades. det enda jag hade i huvudet var "jag kan inte sjukskriva mig idag!" måste till jobbet. efter att jag spytt och sedan klätt på mig, så åkte jag. nu är jag här. på jobbet. på värmdö. är inte hungrig och har inte ätit. vågar inte äta. men kaffe fick jag här. bebben sover. jag glor på top model 3. rätt ok änsålänge. juste, städhjälpen springer omkring i huset också. nu tar snart batteriet slut på tiny. ähm, det är fredag den 13:onde idag. jag undrar vad som kommer hända..

i miss you, i miss you.

two eight five nine double zero three seven.

jag går omedvetet och ofrivilligt igenom buss-situationen i huvudet. den första chocken släppte nog när jag kom hem. eller jag vet inte. jag var fortfarande skakis i bilen, när mamman hämtade upp mig - in the middle of nowhere. mådde dåligt förut. kände mig snurrig i huvudet. nu har jag vilat en stund. i mitt flickrum. känner mig väldigt trött. jag kan inte få stackars busschauffören ur huvudet. och hans ögon. jag tycker så synd om honom. ingenting var hans fel.. hoppas att han inte har dåligt samvete.


Call the ambulance and take us to the hospital.

det är inte varje dag man är med i en bussolycka.. busskrock. på motorvägen. chockskadad. måste bearbeta det här, så jag vågar åka buss igen.


But I cannot and that's the issue.

jag tog fel på tiden idag. jag hade tydligen sovmorgon eftersom bebben och mamman är på babysim nu på morgonen. så min mamma bjöd över mig på morgonkaffe. jag träffade jessica på perrongen imorse också. så det var ju kul att vara lite fel ute ändå. känner ju inte igen henne nu när hon är brunett. hon fick skrika så jag skulle känna igen henne.

ps. jag är så avis på min syster som passar albin idag.

a-o-h.

jag har sån mensvärk, att jag bara vill ligga i fosterställning och gråta.

they keep telling me that something's wrong. that I miss someone.

eh, there's nothing i can say. not that i don't care about you, it' just that things got so complica- eh eh. i met somebody cute and funny..

nu är jag redo.
matlådan är gjord. kläderna är framplockade. kaffevattnet är hällt i bryggare. bara hälla i pulver och trycka på ON imorgon och så sitter jag där i soffan och njuter. innan jag måste springa för att hinna med bussen. yes, imorgon åker vi buss till värmdö igen. läste att det varit 100> olyckor på vägarna idag. 1 dog. blev lite oroad när det var en bild på "Nacka kommun"-skylten på aftonbladet. där ska ju jag åka. burr. godnatt.

Lajv från Ballen!

någon tänker på mig för min cigarett är spetsig.

jag älskar det nya internet.

I had something I loved.

and there is nothing else i can say. eh, eh.

idag när jag var på jobbet och gick på barnvagnspromenad med en 8,5 månaders bebis. så ringde min mamma. hon har bokat en resa till "oss 5, och albin" haha. vi, mamma, jonas, lisa, christin och albin, ska till thailand. HELT SJUKT. bara så där? 


allt är tydligen bokat och klart. när vi åker? det är än så länge hemligt. ho ho!

och inte nog med det. vi fem och albin ska på kryssning i april, med birka paradise. jag och christin ska dricka vino hela kvällen och snacka skit. hey, i like the sound of that.

Easy like a sunday morning.

denna söndag innebar:
snooza 2 timmar.
bära upp en 3-sittsoffa, 5 trappor. (!!!!)
möblera om v-rum.
laga lunch.
handla och bära hem allt tungt. (minst 4 kg per påse.)
middag.

nu: gossip girl. med mätt mage.

snart: en reklam och ciggpaus. därefter beck & choklad.


Killen hela dagen.

idag var det dop. albins dop. han var så söt. han somnade innan ceremonin var över. sådan far sådan son. så himla gulligt att de spelade björnes melodi när de kom in.
emma tog jättefina bilder och bilder på huvudpersonerna.
jag gick upp 07. tog mig stapplande iväg till bussen och åkte till farsta, där pappa hämtade upp mig med bilen. åkte hem till han och flickvännen och åt frukost. god frukost. med mackor, smör, ägg, skinka och gurka. och kaffe. har inte ätit sån frukost på en evighet. åkte till täby och hämtade upp lillasyster och åkte till norrtälje. jag satt med laptopen i knät och spelade harpan.. kul!

väl uppe i snortan, hittade vi inte direkt till kyrkan. vi ringde jonas, christin och mamma. men ingen svarade. så vi fick svänga in på elgiganten och fråga efter vägen. morbror ringde oss och de hittade inte heller. så vi kom fram med fem minuters marginal. där träffade vi på jonas kompisar grabbarna grus. det var många som var där och ville vara med när albin döptes. fint. efteråt körde pappa hem mig och fixade internet. nu har vi internet på båda datorerna. och ett starkt internet. vi kommer in på msn. äntligen.

Isn't this face to die for?

i'll die for you.

7 days, One week.

denna vecka. lördag till lördag har jag åkt;

huddinge, sundbyberg, huddinge, södermalm, täby, huddinge, värmdö, vasastan, huddinge, värmdö, vasastan, huddinge, täby, huddinge, farsta, norrtälje, täby, farsta, huddinge.

snacka om att ha åkt kors och tvärs över stockholm och lite till.

Words are unnecessary, just look at you.

i love you, litte baby.
"åh, där är jag i datorn."


"ska bara trycka lite på tangenterna."


"vad mysig fasters arm är att ligga på.."


"och nu börjar jag bli lite trött."


"jag saknar min mamma och pappa."


"kan pappa komma och hämta mig nu?"


"släck lampan! jag vill sova."

min, jonas och lisas morbror kom och hälsade på oss. albin är liksom björns, systerbarns-barn. haha. låter ju som björn är jättegammal.

Hush little baby, don't you cry.

faster D är bäst på att få abbi att somna. bubben sover i farfars säng. med lisas docka.

se så liten han är!
<3

I'm a scorpion and that means..

....that my horoscopë today is like this.

"Du är klar med jobben som du har lovat och det blev riktigt bra. Du kan känna dig nöjd och lugn. Nu kan du tänka mer på dig själv och kärleken."

idag är jag i täby och tar hand om lilla abbi igen. nu ligger han på golvet, bland kuddar, täcken och filtar och glor på ellen degeneres. jag försöker blogga lite. har inte bloggat på dagar känns det som. måste få ur mig lite ord.
nu skriker abbi. nu måste jag gosa lite. får väl blogga sen.. ;)

Baby all day long.

idag har jag och lisa tagit hand om abbi i 12 timmar. det var mysigt, ansträngande, jobbigt, askul och massa kärlek. albin är världens sötaste. vid 17 trillade först pappa in och sedan jonas. vi åt hämtmat från pizzerian. jonas chockade mig och lisa med att ta en ost&skink sallad, medans vi andra tog pasta. ingen tog pizza! :p
jonas och albin körde mig till tunnelbanan i danderyd och 1 timme och 6 minuter var jag hemma. jag är trött. jag vill sova. måste gå upp 06 imorgon. blääääää.

I don't even know what I liked about you.

thought you thought that i was worth it, now i think a little differently.

det är väldigt oskillat, att fastrarna som ska vara barnvakt åt brorsonen albin imorgon fortfarande inte har gått och sovit. kl. 07 ska storebror lämna den lilla krabaten. och klockan är över 01 nu. jag sover i pappas lägenhet i täby inatt.

jag ligger iof i sängen nu. i min säng i vardagsrummet. borde stänga av allt nu. datorn, tvn, min hjärna. jag hittade en kudde som skvallrar om...
...att en viss person inte bara snarkade sig igenom hela jävla natten. han dregglade också. snus-dreggel. mysigt. imorgon byter jag lakan. lite väl sent för det just nu... :/

ps. jag hittade min gamla tshirt här. med texten; one vodka, two vodka, three vodka, drop dead. (som min pappa gav mig. PIK?) och mina gamla dans-träningsbrallor. bra. för jag tog inte med mig sovplagg. godnatt alla nu.

ps igen. eller man kanske ska kolla på hemsökta hus? älskar sånt.

Friendship is not a big thing - it's a million little things.

09 - 27 feb.

i fredagsmorse gick jag upp 06.23. kokade kaffe, svirade om från PJ till kläderna och slängde på lite makeup. steg i skorna och halkade till bussen. bussen kom precis när jag kom fram, hoppade på och gled ner till pendeln. anlände till förskolan lagom i tid och började pedagogisera. efter 6,5 timme slutade jag. gick lite på övertid eftersom en pedagog var tvungen att skita och vi var för få personal utomhus. så jag fick stå kvar på gården och passa ungarna medans hon gjorde sitt inomhus. sen gick jag.


mötte min lillasyster inne på gina trciot på götgatan och hon köpte lördagens partyoutfit. hon köpte en café latte till mig efteråt och vi promenerade till södra, så jag kunde ta pendeln hem och hon bussen till hornstull. jag mötte malin i centrum, vi kirrade alkohol och mat och gick hem.


vi skulle ha käkat middag här hemma, med kamilla. men planerna blev ändrade. så istället sprang vi runt i lägenheten och svor om att vi inte hade några kläder. tillslut kom vi iväg, efter mycket om och men. och väldigt sena. vi var inte hemma hos kamilla förän vid 21.30-tiden. haha. vi slängde i oss middagen, tog några snabba drinkar och åkte sedan.


Skanstull, imperiet och träffade kamillas storasyster ziba och hennes kompisar. vid 01 tog vi en taxi ut till sunkiberg. vi skulle till garbo. Eeeh. vi kom inte in. hahaha. så vi gick till en lägenhet i närheten och drack vidare. sen kom han som ägde lägenheten med två killkompisar. diskutioner och ett antal drinkar och rökstunder, så var malin rejält tankad. vid fyra-snåret tog jag malin under armen och försökte dra med henne till tunnelbanan. det tog bara 2,5 timme att komma hem.

jag vet att jag sa; "tack för att du kom." till busschauffören. och malin svara; "det är hans jobb!" och att min väckarklocka ringde när jag skulle gå och lägga mig. alltså, 06.23.


09 - 28 feb.

vaknade vid 13 (önskar jag hade kunnat sova längre.) och hade ett rejält tungt huvud. haha, malin mådde nog ännu sämre. när jag skulle ta en smörgås, öppnar jag smörpaketet och ser att NÅGON har hyvlat ostskivor och lagt över smöret i smörpaketet.... HAHAHAHAHAHAHA. vem fan trodde att smörpaketet var en smörgås imorse när hon skulle göra en macka till fyllekäk.. haha. M...!


igår var vi bara hemma med potatisgratäng, kyckling & majskolvar till middag. ostbollar, godis & läsk framför tvn. det blev en tidig kväll. skönt för en sliten flicka.


RSS 2.0