Giving someone a second chance is like giving someone a second bullet after they missed the first shot.






varför ligga och chilla i sängen/soffan en hel söndag, när man kan frosta av frysen? haha. vadå vuxenpoäng på det! jag stod och hackade is med en smörkniv och fönade frysen så det skulle gå stockholm-style, dvs SKITFORT. stress, stress.  

och så ringde steffi mitt i allt och ville komma över på en kaffe. kaffe ledde till pizza.  och nu kollar på vi crazy, stupid love. (tror det är femte gången jag kollar på den nu.. hihi) söndagen blev inte som planerat (det blir ändå aldrig som man planerar) MEN, vad gör det? jag har haft jättemysigt med stefanie. och ska sluta data-nörda nu och fortsätta umgås med S. pusshej.

You're not afraid of heights, you're afraid of falling.



vad UNDERBART det var att komma hem, hemhem, igår. ta av strumpor, bh, kläder och hoppa ner i mjukiskläder, lägga sig i soffan och glo innan man kröp ner i sängen.. typ innan midnatt? blev lite förvirrad imorse och undrade vad klockan egentligen var. men min lillmobil hade varit duktig och ställt om sig själv inatt. duktig.

nu återstår det bara att se om dagen blir som planerad.

When a man whistles at you, don't respond. You're a lady, NOT A DOG.




södra latins gymnasium. här snackar vi STOR skola. nej, inte stor. GIGANTISK. ENORM. haha, var så himla roligt när jag kom ner till hornstulls tunnelbaneperrong klockan 0800 imorse. jag har aldrig sett så många 20, 20+ människor stå och vänta samtidigt på tåget. hmm, undra vart alla de här ska? vi gick liksom i en samlad trupp hela vägen till skolan. såg lite roligt ut.

idag var det alltså min första gång att göra högskoleprovet OCH att äta lunch alldeles ensam på stan. har aldrig gjort det förr. ha, två oskulder i en smäll. jag har ALDRIG känt mig SÅ MOBBAD, någonsin! så jävla gött att jag hade bestämt telefondejt med ellen. TACK GODE ELLEN! ♥ (ja, jag vet att alla andra var lika mycket ensamma som jag - men man känner sig mobbad iaf!)

efter lunchen försökte jag pigga upp hjärnan lite med kaffe innan de två sista proven skulle göras. jag är ju lite mes på att ett av de fem proven är ett FEJKAT prov. orkaaaa.. och 40 frågor på 55 minuter. man h i n n e r inte tänka. det är bara att köra på. 200 frågor totalt. 40*5. mattedelarna gick bäst. haha.

SISTA PROVET - NU KÖR VI!


nu är jag såhär trött igen. zzzz. åkte tillbaka till söder-lägenheten efter provet. mobilen var på typ 5% batteri kvar och jag var SÅ sugen på kaffe. våldgästning på hög nivå. ja, även fast inte mamma är hemma. hon är på kalas. jag är däremot på väg att somna. har suttit i soffan i typ 2,5 timme och det känns som jag suttit här i 5 minuter. men nu är lillsyrran på väg hit också. våldgästning#2. vi ska käka lite middag från mammas kylskåp och sen hoppas jag på att min syster leder mig hem till min egen säng så jag får sova lite. mm, nam nam.


HA EN SVINROLIG LÖRDAG/HALLOWEEN-KVÄLL ALLA ANDRA!

If you are going through hell, keep going.

nu snackar vi ont i magen, på riktigt. jag vet inte riktigt när jag ska åka. jag vill åka typ nu. 45 minuter för tidigt. tunnelbaneresan tar ju liksom bara 4 minuter. åh. jag vill att klockan ska vara 1620 - så är allt över nu. RÄDDA MIG NÅGON!

Life is short and so is your penis!




hahaha, vad tydligt det syns att jag är trött. är väl lika bra att försöka tvätta bort det lilla sminket som faktiskt är kvar.

You're not sorry you did it. You're sorry I found out.


jag vill verkligen inte att den här dagen ska ta slut. fast det känns redan som den här dagen har varit så mycket längre än alla andra dagar! som "tur" var åkte mamma hem till ullis på AW och jag fick lite lugn och ro här hemma på söder. handlade färdiggrillad kyckling på lillica och slängde ihop en fetaostsallad och nu har jag gjort matlåda för morgondagen. SOM ALDRIG FÅR KOMMA. bäddat åt mig själv i v-rummet och druckit kaffe. allt är typ rekat för imorgon. och jag är noll-taggad. försöker att inte tänka på det så mycket egentligen. blir så nervös när jag börjar analysera.

blir så ledsen på personer som man ställer uppför, om och om igen, men aldrig ger något tillbaka. aldrig kan hjälpa till när man ber om det. ska sluta hjälpa de runt mig som inte förtjänar det - även fast jag har skitsvårt att säga nej. det en är en del av mig, den omhändertagande. det är bara så fruktansvärt tråkigt att bli besviken jämt. sen blir jag ledsen på mig själv när jag är otrevlig mot personer som jag älskar. tar ut de på de och så får jag dåligt samvete och blir ännu mer ledsen.

allt börjar iallafall ordna upp sig nu.
och nu, släpp det.

If you don't get it, let me know & I'll explain it for you.

jag och mamma var och käkade lunch på lalala, och när vi är på väg därifrån börjar jag berätta om hur mycket jag saknar borås.. hehe, nä. men jag förklarade hur de uttalar vissa saker och började förklara att de säger bÄiget när det heter beiget (haha!) och att de säger CHex istället för kex.

mamma: chex.
denice: mm. KEX.
mamma: säger de chuk också?
denice: men, det heter ju sjuk.
mamma: hi, men säger de chuk?
denice: men ja? det heter ju sjuk!
mama: chuk, chuk.
denice: .....
denice: MEN MAMMA!
mamma: hihihi.

Love.

Girl: Why is my name on your Facebook status in every 2 minutes?

Boy: Facebook keeps asking me "what's on my mind".


Can you meet me halfway?


börjar bli klar med den statistiska undersökningen som man måååste göra. *trött i lillhjärnan* fan vad det gick undan när erik kom hem och snodde internet ifrån mig. nu har jag snott tillbaka det. mest för jag var tvungen att kolla ett mail. och sen så håller erik på och spelar tvspel också. man får inte ha både och samtidigt.

There’s a guy out there who’s going to be really happy that you didn’t got back together with your ex-boyfriend.








jag var helt lost på livet igår. tappade bort nycklar, ställde in tvättmedel i kylskåpet och var allmänt hjärndöd. kanske inte så konstigt att jag inte kunde räkna eller förstå funktioner. kanske också för att jag blev lite distraherad av att erik smsa mitt i lektionen. feels like back in the days. haha. orkar inte förklara!

men nu har jag vilat hjärnan lite. man måste ju få ta ett break. har räknat matte VARJE dag i två veckor. och nu har jag pimlpat kaffe sen jag vaknade. vill fortfarande ha mera kaffe! :)

IDAG SKA JAG BARA TA DET LUGNT OCH GÖRA VAD JAG VILL. :) det är jag värd. dessutom börjar jag få GROV ångest för lördag = högskoleprov och så börjar jag få lite smått ångest för tisdag också. 24 är inte så himla ungt längre.

Ursäkta att jag tjatar. Matten är mitt liv just nu.



haha, just precis såhär är det!
på lektionen fattar man. man fattar vad peter skriver på vita tavlan. men så kommer man hem, öppnar boken och försöker räkna själv. man ba; jag f a t t a r inte? och så kommer datumet man ska skriva provet och MAN BA; WHAT THE FUCK???


Skorpionen


No, I didn’t fall, I attacked the floor!

bilden har allt med inlägget att göra.


förbaskade kapitel 3 - JAG HATAR DIG. varför har jag så svårt för funktioner? jag fattar ju i teorin, men jag kan det inte i praktiken. så fruktansvärt  f r u s t r e r a n d e! vi hade egentligen läxa idag, att göra 20 sidor. så jag satte mig ner i morse med en kopp kaffe, var riktigt utvilad och redo för att räkna. men det ville inte. min hjärna har låst sig. vill inte mer. kan inte ta in mer. så istället för att få massa ångest och allt sånt trams så bestämde jag mig för att; JAG SKITER I DET. bara sådär. åtminstonde för idag. läxan alltså. inte hela mattekursen. eller så åt hunden upp min mattebok.

I want your last name.

Kärlek vid första ögonkastet. Jag har faktiskt aldrig tidigare känt den där känslan.. som jag har så svårt att beskriva. Men ni vet, känslan av att se någon och bara känna, ”mmhm, han!” Jag var inte beredd på det, jag förväntade mig ingenting, jag satt ju bara där. Satt där och rökte en cigarett. Jag minns ögonblicket då jag för första gången lägger ögonen på honom. Honom. Jag minns inte hur han såg ut, det var bara som ett ljus som kom närmare och närmare. Då. Precis just då visste jag. Är det inte lustigt hur man ibland bara känner Det? Jag skulle vilja säga; You had me at hello, men det stämmer inte. Innan du hann säga hej så hade du mig. Bara några få sekunder senare hade vi sagt vårt första hej och det kändes som jag känt dig i hela mitt liv. 

Vid varje beröring slog hjärtat fem gånger snabbare och endorfinerna startade fyrverkeri i hjärnan, leendet bredde ut sig hela vägen upp till öronen. Ni vet känslan av att sakna någon som är i samma rum? Allt man vill är att han ska komma tillbaka. Vara nära. När jag hade dig i min närhet, i just de ögonblicken, kände jag att känslan av trygghet var som absolut starkast.

Om bara för en sekund så hade jag velat vara så nära som vi var då. Så nära får ingen annan gå. Möjligheten av att bara få luta mig in och känna doften vid din hals med båda armarna om dig. Så nära. Men så långt bort. Jag saknar dig.


HAPPY BIRTHDAY TO YOU! ♥

fan vad duktig jag var imorse. hade ställt larmet på 0650 och jag vaknade och bara; yes! jag ska snart tvätta.. jag ska bara snooza lite." vaknar KVART I ÅTTA och bara SHIT! flög upp ur sängen och sprang ner till tvättstugan som stod där alldeles kolsvart och väntade på mig. lycka är när man ser att de två uråldriga, gula, fula tvättmaskinerna är väck, där dessutom den ena har stått trasig i två månader. det stod istället två gråa, turkosa, nya fräcka maskiner där och de är snabba dessutom!! med de gula tvättisarna tog en vanlig 40-tvätt en timme. de här bästa, fina, nya tar BARA 37 minuter, så jävla värt!!

när jag åkte till skolan var jag ganska mycket lagom i tid, typ 30 minuter för tidig. jag knata upp på götgatan för att försöka kirra en födelsedagspresent till lillsyrran. jag vet inte ens varför jag besvärade mig med att gå in på gina tricot, min syrra gillar inte det. så jag korsade gatan och svängde in på monki. där hittade jag en svinsnygg blå tröja. 350 fucking kronor. men det är hon värd.

åkte vidare till skolan och försökte peppa upp mig för den 2,5 timmes långa mattelektionen. vi fick tillbaka våra prov. (OOOOO) jag är fan nöjd ändå. ännu mer nöjd blev jag när jag ser att peter missat räkna med två poäng. så jag fick smyga fram och visa och då säger peter högt inför hela klassen; DU SKA JU HA TVÅ POÄNG TILL!!! ush, jag kände mig dum?
 
lyckades ta mig hem på mindre än 50 minuter. man ba va?! men det var mysigt. mamma och albin stod och vinkade på balkongen när jag klev av bussen. okej, de såg inte mig. för när jag kom upp till lägenheten stod de kvar ute på balkongen och kikade efter mig. jag fick gå ut och säga hej till de! och så sen har vi myst. vi har lekt mänsklig filt, där jag olyckligtvist fick ligga underst!

legat i sängen och busat.

tills alla blev trötta och vissa somnade i soffan.

hääääär är tröjan! färgerna ser inte riktigt ut som de gör på bilden. (låter som en mobbad modebloggare nu; "bilden gör verkligen inte tröjan rättvisa") HAHAHA. fuck that shit. men den är faktiskt mer marinblå! :å (ingen vill veta var du köpt din tröja)


det mest udda beteendet för kvällen måste varit min storebror, som på riktigt, ställer sig och pissar rakt ut från mitt sovrumsfönster. (vi bor högst upp!) eftersom erik satt och bajsade bajslänge! jag kände bara; jag vill inte ta den diskussionen med mina grannar.

When the past is dead, let it rest in peace.

vilken dag. inte direkt min kopp av te. men nu är den gjord och nu är det snart över. började med att knappt sovit. vaknat om och om och om och om och om och om och om, osv, igen. dötrött gick jag på möte. när jag gick därifrån kände jag mig taggad till hundra och sölade upp en eller två eller tre koppar kaffe istället. det är mer min kopp av te. pluggade tills det ramlade siffror och ekvationer ur öronen på mig och ringde upp det där numret. trodde ju inte på att få ett svar, så blev lite ställd när jag hörde ett "hej" på andra sidan. det varade inte längre än i några sekunder. att något så litet kan kännas så stort ibland.

fortsatte med matten tills jag fick springa till tunnelbanan. upp till klassrummet och nervös som jag var. allt kändes så sämst och nervöst. jag är värdelös på prov. jag får värre blackouter på prov än vad man får efter en lördagskväll och en 3 liters bib av världens godaste vin, bereich nierstein. jag är inte redo att få mitt resultat imorgon.

åkte fort som fan hem till täby och sprang upp i lägenheten för att slänga av min gigantiska väska, kasta av kilklackarna och snöra på gympadojjorna innan jag fick springa ner mot täbbis för att möta upp stefanie. occh gå runt på en iskall promenad och prata om det-där-vi-alltid-pratar-om. tills då vi var på väg tillbaka hem och allt bara svartnar för ögonen på mig. det slutar med att jag i princip trillar rakt ner i marken, tror jag svimmade en sekund där? jag vet inte vad som hände. jag mådde bara jättedåligt. steffi blev orolig och fumlar fram; du är helt likblek i ansiktet. efter en stund var jag som vanligt igen.. eller vanligt och vanligt. jag mådde bättre men ändå dåligt. som min energi tömdes på 50 procent.

avslutade iallafall dagen med en dusch och rena lakan. bästa möjliga försök till lite skönhetssömn på cirka 6-7 timmar innan mördarpasset i tvättstugan imorgonbitti 0700. måste se till att göra matteläxan mellan alla turer fram och tillbaka och sen åka till skolan och ta in lite mer kunskap ang. funktionerna i kapitel 3 och sedan försöka skynda hem så fort som möjligt för att fira lillasysters 22 års dag med resten av familjen.

och andas ut.

Fuck you, you fucking fuck.


JAG HAR ONT I MAGEN!

little things 124.


(2 månader kvar till julafton)


Aw no, not again!


We found love in a hopeless place.


(härmar både ellen och linda som också använt den rubriken) *härmis*

jag känner mig liiiiiiiiiiiiiiiiite stressad och nervös. känner mig stressad att jag borde göra mera matte idag. även fast jag gjort alla sidor (78!!) så känner jag att jag borde gå igenom allt nu. typ blandade uppgifter. fan, jag gillar ju matte. och ändå håller jag på och gör slarvfel. jag vet att 5 gånger 8 är 40 och ändå skriver jag 13. orka börja addera helt plötsligt när det är multiplikation jag ska pyssla med. och jag har inte plockat upp matteboken än. ska. snart. ska bara..

NERVÖS för imorgon. bara linda som vet. och linda; ssschhh. don't tell any one, this will be our little secret!

little things 123.


a good friend would be there to bail you out of jail,







mötte upp linda vid medis för att plugga. åh, vi skulle inte ändrat ett bra upplägg. vi gick runt på söder och letade efter ett bra pluggfik (finns ju alldeles för många fik i stan - egentligen - men man hittar ju aldrig något perfekt) och de 3 första ställena vi gick till var STÄNGDA pga renovering, vattenskador osv...... BA! så det blev tillslut coffee by george på götgatan. inte bra, inte bra. nästa gång blir det tillbaka till cronan FO SHO! (for sure)

jag kunde verkligen inte koncentrera mig, det var alldeles för öppen planlösning, för mycket spring, för mycket folk, för mycket av allt så hjärnan bara snurra och så blev jag så störd av "tanterna" jämte oss. haha. orka tjuvlyssna. fast det är inte att tjuvlyssna när de pratar så högt. men hennes väska var ju alldeles föööör underbaaaaaar. tillochmed VANTAR får ju plats i! uffe var ju så himla snäll som följde med henne runt hela stan igår och kollade på väskor även fast det var helt hopplöst och ja, tyra får ju inte alls åka tunnelbana själv på kvällen, ja klockan 23 är alldeles för sent att åka tunnelbana. det är ju gäng ute! och hon kan inte alls somna innan hon är hemma. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! HÅÅÅÅÅÅLL KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄFTEEEEEEEEEN!!!!

nu är jag hemma på söder (hos mami) och har ätit vindruvor och druckit kaffe. mm mm mmm! (fredrick, om du är och äter på ho´s så får du gärna kika förbi på en pinne! ;))

I can't turn back.


efter att ha pluggat matte i 12 timmar igår fick jag så sablans ont i tummen så jag var tvungen att sluta. plus att min hjärna började stängas av mer och mer och till slut tog det stopp. nu har jag bara cirka 4-5 sidor kvar som ska vara klara innan imorgon. så jag har tid på mig att gå igenom allt och repetera idag på plpuggdejten och imorgon mellan mötet och provet cirka 5 timmar. woop.

när jag stod och borstade tänderna hörde jag att telefonen ringde och jag sprang in till mitt rum för att hämta mobilen. när jag såg i displayen fick jag lite av en "ont i magen - chock". varför ringer han mig? ... ja. först blev jag arg och funderade på att avvisa samtalet, men sen lät jag det bara ringa. ångrade mig lite efteråt att jag inte svarade. är lite nyfiken på vad han hade att säga.

Scars are history written on the body.


I think about him all the time.


jag är så nervös. jag har fjärilar i magen, på gott och ont. nu på måndag har jag prov i matten.. det känns iof inte sådär superjobbigt. jag vet att jag är rätt duktig på matte. min svaghet är att jag gör slarvfel. *sluta slarva!!* på måndagmorgon ska jag på ett superduperläskigt möte. måndag till lördag kommer kännas såå kort och jag kommer bara öka nervositeten för varje dag. högskoleprov 0820 på söder. mitt hjärta flippar ur. det är så mycket som står på spel. men jag kommer inte klara det. det är inte ens någon idé att tro annat. min nervositet och hjärnsläpp kommer förstöra det. men ändå. man måste ju få hoppas och få sikta mot stjärnorna och inte bli så ledsen när man landar i trädet.

ska fortsätta med matteräkningen nu. PLUGGDEJT imorgon. taggad!

little things 122.


I say boom boom boom, everybody say weho! Weho!


snyggaste outfiten EVER.

igårkväll satt jag barnvakt åt kidsen på vasastan. aaaaaaaaaaah. svårt det är med två kids. isak är ju min buddy och noel är ju newbie, men eftersom noel är så jäkla liten fortfarande så får ju han uppmärksamheten. han trillar hit och dit och slår sig. igår skulle mathias och maria få gå ut och käka middag ensamma och fira mathias big 3 o 5 birthday. de fick fira i fred, jag ville inte störa de. men å, noel. gud vad han grät. han gick runt och letade efter mamma. gick in i deras sovrum och bort till marias sida och la huvudet på sängen och grät. och sova ville han absolut inte göra. försökte få honom att sova i 45 minuter innan jag gav upp och plockade upp honom så han fick sitta med mig och isak i vardagsrummet där vi kollade på star wars. så hemskt att höra isak säga: "du har ju bara varit med noel och inte lekt med mig alls nästan" </3 jag försökte ju.
 


direkt efter jag lämnat lilla familjen så åkte jag och mötte upp malin i gamla stan. för att stå och vänta på henne i 20 minuter. kände mig så mobbad#1. för att sen åka hem till täby och glo lite jersey shore, dricka lite loka krusbär/päron och äta korv med bröd. det måste vara minst 100 år sen jag gjorde det. hahaha. för att sen komma på att man är dödstrött redan vid halv midnatt. och det förklarar väl varför jag var pigg och uppe redan 0900 imorse. en lördag FFS.

little things 121.


There is beauty in the world.

herregud vilket psykbryt jag fick imorse. bara skrek och ville kasta datorn i golvet - INTERNET FUNKADE INTE. fortfarande. det slutade funka igår och både erik och jag blev lite smått irriterade. haha. snacka om ilandsproblem men jag var ju bara tvungen att fixa några grejer. snacka om att ta internet för givet. men men. nu är allt löst och nu är allt fixat, nu är jag glad! :)


och ni måste kolla på a little bit of heaven. (ja, riktig jävla filmjunkie som man är!) jag är helt kär i julian (gael garcía bernal). SÖT!

hahha och ni MÅSTE KOLLA på crazy stupid love. jag ääälskar steve carell. ("I DON'T KNOW WHAT WE'RE YELLING ABOUT!") fyfan vad manlig ryan gosling har blivit. men nää, honom blir man inte kär i. han är bara råhet.


och så ska man försöka plugga matte nu. (gåår ju verkligen inte att plugga hemmaaa, daaaa!) fick ju reda på igår att på måndag har vi prov. 78 sidor, 2 kapitel. "woho".

little things 120.


High heels, high HOPES.

jag och linda bestämde att vi skulle plugga tillsammans igen. först sa vi att vi skulle ses 9. meeen, som tur var ändrade vi det till 10. jag vaknade ju inte förän halv 9. stressigt det skulle bli. men så kvart över tio möttes vi vid universitetet, bara så jag kunde få sälja bort mina 1 år gamla universitets-kommunikation&utvecklingsböcker. orkar inte ha de liggandes hemma och samla damm längre.

och sen såååå.. åkte vi till vårt lilla stammis-plugg-fik. (ja, vi kommer förmodligen hamna där varje gång vi bestämmer plugg-dejter) haha. vi har vår plats längst in och vi är som småbarn när vi ska äta vår salladlunchen. man får peka och välja vad man vill ha i den. :) :) :) tyvärr hade vi inte obegränsat med tid, så det kändes lite stressigt.

fråga mig inte varför jag skulle skriva "en utvecklingstörd" uppochner på lindas papper. påminn mig linda?


klockan 14 gav vi upp. mest för jag tappade hjärnan och så kom ju kalle och satte sig jämte oss. haha. det var jädrans tur att jag åkte så tidigt till skolan. är lite av en tidsoptimist annars, för det var sega människor inne på expedition och jag kunde inte hämta ut min nya kallelse förän typ 5 över 15. men när jag står i F-korridoren och pratar med malin i tel så kommer jag äntligen på vem peter är. det är ju min gamla företagsekonomilärare som jag hade i våras. ÅÅ. jag blev så lycklig! JAG GILLAR HONOM SOM FAN! så då kändes allt bra igen. jag fick ju för mig att peter var matteläraren som jag och isak hade.. innan vi båda hopppade av. haha. men peter, å!

jäätteglad, verkligen JÄTTEGLAD för att jag går i den här gruppen istället. vi är ju bara 8 elver och för att det första vi började med var kapitel 3. helvetets-kapitlet som jag kuggade på. och nu faaaattar jag ju. fick en ordentlig AHA-upplevelse.

och så är det ju så underbart att SLUTA klockan 18, istället för att BÖRJA klockan 18. :) :)

Önskelista till födelsedagen

fast det känns lite mesigt att säga vad jag önskar mig, när lillasyster fyller år exakt en vecka innan mig och hon har inte sagt flasklock vad hon önskar sig något än.

I was babysitting Noel for the first time today.


SÖTASTE ETTÅRINGEN DET HÄR ÅRET!




barnvaktade noel idag för första gången. mötte upp isak, noel och maria vid busshållplatsen i vasastan och så åkte de bort till naturhistoriska riksmuseet för att gå på cosmonova och jag fick noel i barnvagnen och så gick vi på promenad. tills det började regna. då gick vi upp till lägenheten och så lekte vi. ja, finns ju en gräns på hur mycket det går att leka med en 1åring. för mitt i allt somnade han bara. är jag så tråkig? men så söt han är. mysig dag. ganska lagom. nu är jag bara taggad som fan för imorgon! :)

Läste något som verkligen berörde mig i Metro imorse.

Man fortsätter leva lite åt gången

Vad gör man när man dör men tvingas fortsätta leva? När man går sönder av smärta, på riktigt går sönder? När en touchscreen slutar funka för att den är dräpt av torkade tårars saltkristaller? När man vet att detta kommer att vara mitt livs före och efter, men ännu är jag kvar i vakuumet mellan de två.

När man kan återge den sekund som livet stannar, i det som kommer att vara den längsta sekunden i ett liv. Och när denna sekund återspeglas i slowmotion och rapid, om vartannat. När man lyckas distrahera för att hämta andan, som när kroppen svimmar av fysisk smärta. För att sedan dräpas på nytt, om och om igen, när livet som det ser ut hinner ifatt. När att äta blir en fråga om överlevnad, skyndsamt påtvingade mellan illamående och illamående. När man vill sova för att få respit och när man inte kan sova för att smärtan bygger kulvertar i drömtäcket och punkterar friden. När allt slutat vara vackert, vad gör man då?

När varje andetag blir något att pricka av, när man klandrar andra som lever. När någon säger att man förstår att detta är det värsta man varit med om, och när det inte räcker. När man kräver att någon ska känna som en själv, som att detta, just detta, är det värsta som kunde hända alla. När någon frågar om man vill ha kvittot och man undrar hur de kan ställa en så trivial fråga. När andra har ett liv av värde, och när man känner skuld inför dem som stannar upp för att anta en biroll i detta. Vad gör man då?

När man sitter dubbelvikt i ett hörn och ser sig själv som i en film där någon varit vänlig nog att stänga av ljudet. När man blundar riktigt hårt för att koncentrera sig på frågan: Är det här verkligen på riktigt? När tårarna aldrig sinar och man intalar sig själv att alla tårar måste gråtas. Och sedan, när de väl tar slut men smärtan lik förbannat är kvar, vad gör man då?

Jo, då fortsätter man att leva. Lite åt gången.

Och kanske var detta inte den krönika ni vill läsa i kollektivtrafikens morgonrusning eller på nätet mellan kaffe och påtår. Men det var den jag ville skriva. Inte bara för min skull utan också för alla er som kommer att vara med om den där otroligt ondskefulla jävla smärtan. Ni kommer att undra vad man gör när man går sönder, och då vill jag bara att ni ska veta att man klarar det.

Helena Sandklef.

little things 119.


Show them what you're worth!

hjärnsläpp.


igår kom jag på mitt nyårslöfte, japp, igår var det exakt 1 månad och 2 veckor kvar tills nyårsafton. och nej, mitt nyårslöften är inte att sluta röka. orka ha ett nyårslöfte man inte kommer kunna hålla. so worthless. men så kom jag ju på det. mitt på tunnelbanan, på väg någonstans. here it goes;

nyårslöfte för 2012.
#1: jag ska inte bli kär!


Sometimes you just have to jump out the window and grow wings on the way down.






gårdagen var cool. vaknade efter typ 14 timmars sömn. höhö. det första min mattelärare säger till mig, innan lektionen ens börjat!, är att fråga om jag verkligen ska gå här. (man ba, jaaa. du sa det förra gången också!) jag sa att jag inte vill göra en prövning på 500 spänn. hon tycker att jag är för bra för att gå den här kursen och försöker verkligen få bort mig! fast hon hann säga; "ja, du är jättevälkommen att vara här, men jag tänker på ditt eget bästa." haha, tack. vi går igenom allt jag redan kan och ja, jag är rätt uttråkad. efter 20minuterspausen kommer hon fram igen till mig och säger att jag borde byta till matte-gruppen som går 4 dagar i veckan men som går mycket fortare, så plockar hon fram kurskatalogen och ger mig numret till expeditionen. (hon vill verkligen bli av med mig!) väldigt omtänksamt av henne, måste jag säga. eftersom med den kursen så kommer jag (om jag får G - haha) hinna få betyget innan kompletteringsdagen är förbi. (1 december) och så fortsatte lektionen. det sista vi höll på med var pythagoras sats. done that, know all of that. när det är 20 minuter kvar fattar fortfarande inte resten av klassen och elisabeth ska göra om hela talet igen... då tappade jag lusten, smällde ihop mina böcker och tog på mig jackan och var redo att gå. allt jag fick av elisabeth var ett leende och så gick jag.

sprang över till medborgarplatsen i regnet med ett paraply som höll på att blåsa sönder i stormen och hängde på björnsan till stängning (ja, för att malin jobbar där!) sen gick jag och malin och käkade middag kl.22 på mcdonalds. vilka jävla pundare det finns på söder. haha, satt en gubbe snett bakom oss, alldeles ensam och pratade med sig själv. jag kan ju inte hålla mig för skratt när malin utbrister; men vem fan pratar han med? och ser så där lagom förvirrad ut.

var ju inte hemma förrän halv tolv och då vill man ju inte sova. så jag tvingade malin att vara uppe till iaf halv ett. och sen hade jag jättesvårt för att somna, eftersom jag redan sovit 14 timmar.. lyckades somna en timme senare typ och sen vakna vid 5 igen. lyckat. var vaken fram till halv 7 med en film innan jag somnade igen. malin väckte mig innan hon gick och jag hade tänkt gå upp då. meeeen jag somna ju om.

fick panik när jag vaknade 20 över 9. eftersom expeditionen bara har tel-tid mellan 08.30-09.30 så jag slängde mig på telefonen. & nu har jag bytt. nu går jag 4 dagar i veckan på matte. can I hear a WOOP?!

little things 118.


Party or study?

å, jag blir så ledsen. björn bjöd in mig som hans dejt på firmafesten på grand den 28 okt. men på lördag 29 kl. 0820 ska jag ju vara på södermalm och skriva högskoleprov. och fredrick pratade om eventuell fest på lördagen. man ba; jag hinner säkert till borås på fredagen, festa och vara i stockholm redan 0820 på lördag - fram till 1620 och sedan åka till borås och festa på lördagskvällen. eller inte. jävla högskoleprov. kommer ändå säkert få högst 0,0 poäng. ja. man kan inte ha kul eller tur jämt. älskade lilla borås.

No, Modern Art is my family.


a a a a, nostalgi. 31 maj 2006. didaktus i liljeholmen, klockan 13:11... vi lägger ut stenar framför entrén. och sen kommer det en sko mitt i allt.. HAHAHA. gymnasiet var fan hur kul som helst jue. "det är konst!" ...."ja, jag märker det."


little things 117.


We haven't talked for days.

äntligen klar med matten! WOOP. imorgon ska jag faktiskt ta mig till skolan. men jag är sugen på en liten powernap nu.


little things 116.


Have laughed my ass off today.

haha, har verkligen haft den roligaste söndagen på länge. har skrattat hela vägen till glädjetårar och flamsat med lillasyster. vi gick ner med trasiga converse, mjukisbrallor, mjukiströjor, jackor, halsdukar och mössor + påsar med allt skräp vi har rensat ut för att slänga i soprummet + pantburkspåsar. när vi kommer ner är kod-dosan till dörren död så man kommer inte in. en nysvensk gubbe börjar skrika på oss. "vafan vill han? tror han att vi ska sno hans skit som ligger här?" lisa svarar; "ja, förmodligen. vet du hur vi ser ut eller?" haha. som ett par lodare. lisa tyckte vi skulle gå upp till lägenheten igen och hämta källarförrådsnyckeln för att slänga in skräpet där? det vägrade jag. hahaha, så vi gick längs huset och slängde lite av varje i alla olika soptunnor. + då 2 pantburkspåsar samtidigt som vi garvar arslet av oss för att vi är så jävla fula.



ps. ilandsproblem idag. när man är nykter (och ser ut som en lodare) och träffar en person man festat med flera gånger.. men i princip aldrig pratat med nykter. hur uppför man sig då? totalignorerar? ja, det gjorde jag. awkward.


ps #2. morbror! vad är det för kod till erat soprum? vi behöver slänga massa skräp! ;)

little things 115.


little things 114.


Cleaning up our apartment.





stefanie kom och väckte mig kvart över 9 imorse och frågade hur kaffebryggaren funkade. vi väckte lisa och så drack vi kaffe tillsammans på en solig balkong. sen gick steffi för hon skulle hem och plugga.. jag och min lillasyster dåra. vi har vänt upp och ner på hela lägenheten. dragit sofforna kors och tvärs över hela vardagsrummet, snurrat på folk-som-sover-över-sängen i vardagsrummet och bökat runt med sladdar och försökt att inte ha ner eriks tv i golvet, osv.

när vi kommer till hallen och den lilla, lilla lådan i hallbyrån/avlastningsbordet så börjar syskonkärleken.


jag är såhär; spara, släng, släng, skräp, släng, spara, släng. enkelt och fort.

min lillasyster är såhär; ååh, kolla den här. kommer du ihåg den här? den måste vi spara. neej, släng inte den. men kommer du ihåg den här dååå? sitter och håller på med något i en kvart.

alltså, vi är totalt helt jävla olika. men gud vad jag har skrattat. vi är långt ifrån klara än. men min syster måste ju ta en paus nu, för nu är hon hungrig. och då går det bara inte. men nyss så kom hon in i mitt rum.. rullandes på sin skatebord. hahaha. hon såg så jävla dum ut så jag började gråta när jag skrattade. fick precis bild på henne när hon välter.

haha jag dör. nu precis sa hon..
lisa: "klockan 15 tar jag en paus."
denice: hahha från vadå? pausen du har nu?
lisa: jaa.

little things 113.


A man is never sorry for anything.



jag fick för mig att erik var otrevlig mot mig förra lördagen på grand. så på tåget hem på måndagen var jag ju bara tvungen att tala om det för honom. haha, han sa förlåt och jag gick med på det. då säger han att det kunde inte vart så farligt om jag förlät honom på en gång. så då sa jag åt honom att han var tvungen att säga ett förlåt varje dag fram till och med lördag. (läs; igår) och den jäveln klarade det.

erik: Förlåt :)
denice: Fusk!
erik: Jag är bäst :)
denice: Ja, du är bäst
erik: Sover du? 

HAHAHAHAHA MAN BA; WHAT? 


I will never forget.

idag har finn namnsdag. jag kommer aldrig glömma norrbaggen finn. efter en vecka då jag varit sjuk med feber och hostslem och krulligt hår och sett allmänt risig ut, så säger finn till mig - mitt i middagen, mitt i ingenting: "mannen som gör dig till sin fru, han är en lycklig man." jag blev helt ställd och sen bara jätteglad. det var den finaste komplimangen jag någonsin fått. :)


little things 112.


6(x + y) - 5x + 2b = b² - √2 Fuck this shit. I'll be a stripper.




mötte upp linda i gamla stan klockan 11 "imorse" och så gick vi till cronan. vi var bland de första att komma och well done thinking. men på de 10 första minuterna hann vi byta bord/plats tre gånger innan vi nöjde oss. haha. sen kom det två till plugga-människor. så vi bredde ut oss hej-vilt med de längst in och tog upp 3 bord. och där satt vi.. fram till halv 5. 1630!

okejokej, vi pluggade väl inte konstant i 5,5 timmar.. vi började ju med kaffe och bara snacka lite skit. sen öppnade vi iaf böckerna. men så fick vi ju ta lunch-paus vid lunchtiden.. haha närmare 14 menar jag då. värsta gigantiska salladen. tallriken är liksom djup.. efter halva var man mättt. men det var ju så gott, speciellt med vitök.. tur att både linda och jag tog vitök ;D

på en av rökpauserna kom det tusen människor med cyklar.. på led. och alla var liksom "gammeldags"klädda. med tweedjackor och så vidare. (med lite undantag för dessa människor jag fick på kort!) men 90% var kädda i tweed.. vad höll de på med?

en annan rökpaus så var det människor runt oss som pratade konstigt.
D: vad är det för SPRÅK?
L: danskar. danskjävlar.
D:... näe? det är tyska?
L: hehe jaa. DEUTSCH!
D: jamen kolla. vi står ju på tyska gatan.  

jag stod på perrongen mot norr och linda på perrongen mot söder. heeeeeeeeejdå.

så himla bra dag. det är så skönt att plugga på fik, även fast alla andra människor säkert tycker att vi var pain in the ass som bara satt där och tog upp massa plats. men det skiter vi i. det går ju inte att plugga hemma! och så himla BRA GREJ att plugga med linda. nu har jag känt linda i 7 år. sjukt jue? känns verkligen inte som 7 år. och kompisar som man bara kan sitta tyst med.. utan "aah, awkward silence" är fan det bästa.

kom typ nyss hem, hann bara slänga mig i soffan och så plingade det på dörr'n! steeffiii. äh, nu ska jag hoppa ner i mjukiskläderna och snurra upp håret i en toffs, lisa och steffi kommer nog snart med pizzan.

Gårkvällens konversation.

M: haha du borde hakat på. hittade din boyfriend!

D: vadå boyfriend? värsta mongot eller?

M: haha näää! men det kommer du tyvärr aldrig få veta!

D: ja ja

M: han va absolut inte mongo!

D: vad var det för fel på honom då?


Revenge? Ehm, no. I'm too lazy. I'm gonna sit here and let karma fuck you up.



aah, jag var som en tickande bomb idag. och så på grund av minsta lilla snedsteg och jag exploderade. haha. helt twisted. men jag lugnade ner mig mer och mer under tiden som dagen gick och kunde faktiskt skratta på slutet av arbetsdagen. efter jobbe gick jag bort till petra och drack kaffe med petrus. efter en liten stund kom anna också, så drack vi alla tre kaffe medans lilla knubbisbebis charmade till sig all uppmärksamhet. så jävla söt! jag bangade idol-kvällen med tjejerna och tog tåget hem. tbana + tbana = 40 minuter. jag är ändå inte så mycket för idol. heehee.


BABY ATTACK!!


känner mig schleten som fän. och får sovmorgon fram till senast 8 imorgonbitti! ;D

little things 111.


All you need is love.

här är min nya tatuering.
(näe, jag har inte gjort den än - men jag ska, jag vill!)

jag tycker att den är så himla fin.
jag vill göra den N-U-U-U.

I LOVE IT


Beauty is in the eye of the "beer holder”.


Even the hardest and toughest guys can be soft.


Dagens Skorpion.


Nobody is perfect until you fall in love.


woho, kolla hur långt hår jag äntligen fått!

det har varit kaos här nu på morgonen. steffi och lisa har försökt få tag på paul mccartney-biljetter i december och så var det slutsålt på 2 minuter. steffi började gråta och lisa blev så arg så hon rökte. hon slutade ju i mars/maj?? och så tvingade de mig att föra över 700 spänn till de för att de inte hade tillräckligt pengar. och nu verkar de som de fått tag på några biljetter iaf? de är glada i vardagsrummet?? fattar nada.

OCH JAG ÄR SÅ FUCKING JÄVLA KLANTIG!!!  blir så jävla trött på mig själv!! min mobil åkte rakt ner i golvet (typ för 100:ade gången) men MED sladden i. och nu är hela den där silvriga-ladd-grejen helt böjd och det går knappt att ladda!! WHYY GOD WHYYY?????

och nu kommer jag säkert missa bussen också. den går om 5 minuter. helvetets jävla skit. hejdå.

Maybe you should eat makeup so you can try to be pretty on the inside bitch.




jag fick i mig lite middag iaf. bara dricka kaffe gör väl inte direkt någon mätt. och så försökte jag duscha bort allt onda. man kan ju inte klaga på att man är smutsig iaf. nu ska trött_tjej_87 krypa ner i sängen innan jag somnar här. godnatt.

little things 110.


Its funny how sometimes, the person you’d take a bullet for is the one behind the trigger.



har mått så dåligt idag. jag bara föll rakt ner i det svarta mörka hålet. skulle träffat petra, först sköt vi upp det och sen ställde vi in det. jag orkade bara inte. jag skulle varit på väg till skolan nu men jag orkar inte åka dit. jag har bara struntat i allt och bara mått dåligt. som tur är har jag haft erik vid min sida hela tiden. det betydde nog mer än vad han tror för annars vet jag inte vad jag hade gjort. säkert gjort värre saker än vad jag redan gjorde innan jag ropade på hjälp. först blev jag bara arg när han sa att han skulle göra samma sak som mig om jag gjorde det. och så drog han in sin mamma i allt och att han inte ville svika henne. snacka om att ge en ännu mer dåligt samvete men så snabbt vände han på allt och använde omvänd psykologi och förnekar vad jag känner och säger att jag egentligen inte vill. men sen helt plötsligt blir han arg och ifrågasätter allt. för att sen säga att jag ska vänta några dagar och att folk bryr sig, även sådana som jag inte tror, inkl. han. efter ett litet tag vände det totalt och nu några timmar senare har han fått mig lite glad igen. jag är ändå jävligt tacksam att jag har honom som vän. även fast vi bara känt varandra i 8 månader. men det känns skönt att kunna ta ett break från alla tårar en liten stund. bara för att få känna sig någelunda lugn. men nu känner man alla andra känslor. jag har ont i huvudet, det gör faktiskt ont och jag är hungrig.

Best friends can stab you in the back and boys can stab you in the heart, but its worse when they share the same knife.







jag är så trött på vänner som inte lyssnar. nu slutar jag också lyssna.

The girl with the prettiest smile always seem to have the saddest story.




det märks att isak har blivit en stor kille nu. han skäms för saker nu. jag, isak och lillebror noel lyssnade på musik i deras rum. (en sån där sång när man ska dansa till vad de säger i låten) och han skämdes. han ville inte dansa när jag såg på. han skäms inför mig! efter fyra år tillsammans! 

när jag slutade åkte jag från vasastan till södermalm och hade pannkakskväll med mina älsklingar.

lillprinsen.

det hände grejer ute på långholmsgatan!


Hope is always with us, when it’s not, you’re dead.



känns som tisdag och det är onsdag. cheers to that. måste rappa på lite nu om jag ska hinna in till vasastan och hämta barnet. sen kör vi pannkakor och vin på det! fan vad pepp man kan bli av att någon faktiskt inte tror på en att man kan klara av vissa saker. sit back bitch, I'll show you what I'm made of.


I couldn't find that th-thing with a microscope.




I ain't even worry about you cause there is plenty more fish in the sea.

I miss your smile, but I miss my own smile more.


samtidigt som jag bråkade med honom över sms så satte jag mig på tåget in till stan och hittade malin i skyltfönstret till gina på götgatan, slog följe med malin bort mot skrapan innan jag insåg att jag var riktigt försenad till mattelektionen.

kommer upp till sal D 45, dessa helvetiska trappor upp till mattekorridoren. 10 trappor! jag har inte varit nervös en enda gång för att börja skolan igen. inte en enda gång. så fort jag kommer in i klassrummet ser jag att det är min gamla mattelärare, elisabeth. jag bara önskade att hon inte skulle känna igen mig och ropa något och vägrade möta hennes blick. hon kände igen mig men som tur var sa hon inget. phef.

rökpaus. ångrade mig direkt när jag insåg att jag måste gå upp för alla trappor igen. men jaja. kom att tänka på malena. och började sakna min skol/rök-kompis så vi skickade lite snuffsigull sms till varandra. ♥ sist av allt hade vi ett test på matten och när jag lämnade in mitt prov ville elisabeth följa med ut i korridoren och prata med mig. "ska du verkligen behöva gå den här kursen igen?" EEH JA. du gav ju mig inte godkänt sist.. för jag svarade fel på typ en fråga på kapitel 3, så ja, tyvärr måste jag slösa tid på den här kursen igen, svarade jag inte. men ska nog försöka lösa skiten på något sätt.

gled över mot medis och in på björnsan för att dricka lite kaffe med malin. jag, malin, helena och matilda spelade "den försvunna diamaten" och bakom oss satt grabbarna och kollade på fotboll. jag blev skitskraj varenda gång killarna skrek och stampade i golvet så fort sverige gjorde mål. haha. fotboll verkar ju kul ;)

skön snubbe på tuben hem.. rosa strumpor. manligt!

little things 109.


little things 108.


little things 107.


little things 106.


It's okay to not be okay.


ska åka till skolan nu. det känns bra. när jag mest känner för att bara sitta och gråta. woho.

Saturday night, we danced & we took too many shots, think we kissed but I forgot!



det kändes bra att det första jag gjorde på torsdagsmorgonen var att springa till fel spår bara för att behöva springa tillbaka igen och leta upp spår 11 istället på stockholms centralstation. och krockade med daniel da silva som vägrade att flytta på sig. seg människa. hann knappt röka upp ciggen innan tåget rullade in, UTAN MIN VAGN. haha. jaja, kom iallafall till göteborg lite senare än beräknat eftersom vi hade massor av signalfel. gick av tåget och var dödshungirg.
madde: heej!
denice: hej hej!
madde: vart vill du gå och äta?
denice: där det finns mat.

vi hamnade iaf på jensens beafhouse? steakhouse? jensen någonting. haha, hungrig. blev lite småstressigt i slutet utan nota och en tid att passa. madde jobbar som tågvärd på tåg.... öh. eller hur man förklarar. och jag får ju åka gratis när jag åker med henne. jag fick sitta längst bak i tåget.. i styrhytten! svinroligt!



när jag gick av i borås så var ellen och anneli där och väntade på mig. de hade köpt kaffe till mig! mm mm mmm. måste tilllägga att det var sol i borås när jag kom! :) :) pluspoäng. vi åkkte (som ellen och fredrick säger) hem till ellen och slängde av mina väskor. jag fick lite hjärnsläpp nu, men på kvällen gick vi upp till anneli med två skräckfilmer och så köpte vi pizza. mirrors och pet sematary ;) fredrick joinade oss på sista filmen.


på fredagen var det bestämt att vi skulle ner på stan. (haha så kul att säga "ner på stan" jag är så van att säga "åka in till stan") jag köpte världens mest underbaraste halsduk. jag är helt kär. har haft på mig den konstant hela helgen. typ. och i detta nu. såg mamma sepp på H&M också. hehe. vidare till systembolaget och massa annat viktigt vi höll på med.

buddha! 


ellen och jag käkade lunchen på viskan.
CHECK på att ha checka in på café viskan. men vi hölls gisslan. det bara började SPÖregna helt plötsligt.  

elva minuter senare var det sol.


vi gick upp till anneloo för att dricka kaffe och spela 10.000. med lite matt/kaffekatastrof för att sedan klippa ut mustacher och hattar och ta kort i webcam. skönt fredagseftermiddagsnöje. haha.


jag vann!



på fredagskvällen åkte jag och ells hem till emma och så lekte vi att de var mina hundar. nä, det gjorde vi inte. vi käkade tacos, skulle kolla på skildavärldar - men därför kryper de, ingen fjärrkontroll att styra dvd:n med och jaja. så vi "kollade" på idol och satt mest ute på balkongen och myste och frös.


på lördagenmorgonen gick vi ner på stan för att köpa bakisproviant. framförhållning, i like. och så in på h&m och sedan in på city (ica mitt i stan) haha och ellen blev irriterad på allt folk, jag tyckte det var jättelugnt. och sånt. vi sprang på stefan också och tog en liten pratstund.

tillbaka hem till ells för att käka lunch, powernapa och duscha innan det blev lite stress att springa upp och möta anneloo med påsar, smink och väskor med typ 5 liter alkohol i.

vinprovning!

anneli hade gjort så himla fint!




hur många tjejer behövs det för att öppna en vinflaska?

jag älskar detta vin!

och så var vi framme på grand!




erik var svindryg. (men han har sagt förlåt och ska säga ett förlåt varje dag fram till och med lördag. vi får se hur det går!) träffade på idas fästman robin som slängde upp mig i famnen på dansgolvet och jag bad till gud att han inte skullle tappa mig, det skulle gjort ont. efter grand så mötte jag och ells upp thomas och stefan. "efterfest" de satt och åt på något ställe. när vi äntligen kom därifrån så dök jag och stefan rätt ner i asfalten och jag måste tagit emot mig med armbågen för i helvete vad ont det gör. ett ord som beskriver efterfesten; "Tarm!"
 


fu ,vilken hemsk söndagmorgon. vaknade efter bara några få timmars sömn och mådde så dåligt, hade så ont i hela kroppen och visste liksom inte vad jag skulle göra, vart jag skulle ta vägen. haha. fruktansvärt. jag kände mig typ rastlös?

vi behövde lite vätskeersättning.. dårå.


vi sysselsatte oss iaf (från en varsin soffa) med att kolla på pluras kök och sedan mauro & pluras kök till jag blev så fruktansvärt hungrig så vi fick gå och handla mat. vi gick upp till anneli framåt 18.. då man började bli något av en människa igen och drack lite kaffe och hämtade vårt smink. sedan tog vi oss ut till sjöbo för att hälsa på fredrick lite. vi satt i fredricks soffa och gick på långpromenad runt hela borås och kollade vad folk hade för sig..


måndagmorgon och väskorna är packade.

tillbaka i stockholm igen.

Except the fact that it has been 2 days since you called.


heeeej bloggeeeeeeeen! ;)

det är kul att se att ni är så många som har varit inne bara idag och kollat om jag uppdaterat om helgen. saknat mig? eller bara nyfikna på hur underbart borås är? helg-bloggandet kommer snart. ska bara kolla klart på det okända, ladda bilder, röka, dricka lite kaffe, sura, skratta, gråta och försöka minnas allt först. ;)

little things 105.


little things 104.


little things 103.


little things 102.


little things 101.


little things 100.


People like you are the reason why we have middle fingers.

snacka om framförhållning. JAG HAR INTE PACKAT ÄN. och klockan är 23.10 och tåget går imorgon 10.10, om 11 timmar. på 11 timmar ska jag alltså hinna packa, sova, vakna, sminka, klä mig, frukosta och åka in till centralen och hitta tåget.

låter ju inte så farligt i och för sig WWW.MEN-JAG-HAR-INTE-PACKAT.NU men om typ 15-16 timmar är jag i borås. WOOPWOOP! har pratat med ellen hur länge som helst nu och gud vad vi ha planerat eller flamsat. jag vet inte. haha. men röd-skjorta-party är ju hur kul som helst! eller bara efterfesten.. haha. helt snurrigt inlägg. packa var det, ja.


Let's have a toast for the douchebags!


jag åkte till jobbet utan att åka fel, eller glömma bort att gå av.. CHECK!


I'm the only asshole here who gives a shit about you.

hann med mycket idag. jag tycker om när dagarna inte ser likadana ut. (dör på 9-5 jobb) åkte till johanna och fixade håret. 2 timmar och mycket att prata. skvaller, skvaller, skvaller. och köpte den där moroccan oil. det kommer nog mitt hår tycka om, så mycket som jag misshandlar det. sen sprang jag över till rehnsgatan till warner och käkade lunch med pappa och syrran. promenerade upp till odenplan och hämtade isak på dagis. när vi gick till hälla (lekparken) så hittade han sina polare och jag stod mest still och frös ihjäl. kaaallt. tillslut fick jag böna och be isak om att gå hem. så vi lekte lite star wars och byggde rymdskepp, igen.

sen fick jag promenera tillbaka ner till sveavägen och gick förbi systembolaget på odengatan och kom att tänka på när vi var där sist. jag, malin, kamilla och linus. det var typ dagen innan nyår. vi står i kassan och linus utbrister högt och tydligt; "asså. coolt att vi träffades på lunarstorm för en timme sen och nu ska vi festa tillsammans!" jag döör.

fick stå och vänta på mamma huur länge som helst innan hon kom och vi köpte hennes nya spegel och fick sedan bära den till 4:an för att åka runt halva stan för att komma hem. blev bara så arg på folk som inte kan akta på sig på stan. fick skrika efter en kärring att hon kunde flytta på sig, idiot. kändes bättre efteråt. höhö. och sen från södermalm till täby för att bli helt stressig och sedan vann, pang boom bam. på torsdag drar jag till borås.

drog upp en sovtröja ur byrån nyss och så var det den jag fick av erik. han är den mysigaste människan jag sovit tillsammans med. och jag är inte direkt lätt att sova jämte. jag bör försöka sova nu. morgondagen känns väldigt kort.. lite stress.

Thank you for your smile today that changed my day.


i måndags körde vi tisdagsmiddag. storebror, svägerska och brorson plockade upp mig i täbbis och så hämtade vi mamma vid tunnelbanan och så åkte vi till arninge och handlade mat. tjejerna stod i köket och lagade tacos och bakade morotskaka. grabbarna satt i soffan och spelade, datade och lekte? och så myste vi. MYSIGT VA?

Want to know who your real friends are? - Fuck up and see whose still there.




bara något så litet som att legat sjuk och mått sämst för att sedan ge sig ut på stora äventyr alldeles ensam.. eller ja, bara gå ner till täbbis för att köpa busskort och annat smått och sedan traska bort till bibblan för att mötta upp stefanie. egentligen bara för att ta en cigg tillsammans, som blev en kaffe och några till cigg och så lite skitsnack och sen lite mer skitsnack. bra måndag.

Push it, push it real good!

jag älskar den här scenen!!


BORÅS I HELGEN BABY!

haaahaa. har gått från stressad till hjärtklappning till helt peppad och stirrig på några få minuter! 200 spänn för en X2000biljett till göteborg på TORSDAG. taggitaggi. ja, jag stannar inte länge i göteborg för sen drar jag så fort jag kan till borås!!! WOOOOOOOHO!! PEPP SOM FAN.

little things 99.


little things 98.


Put on a condom on your heart, cause I’m about to fuck with your feelings.





vaknade 4, halv 5 inatt av huvudvärk. det gjorde så ont att jag varken kunde vara vaken eller somna om. panik. snubblade in i köket och letade efter en treo. öppnade fönstret, tog på mig en tjocktröja och la armen över ögonen och försökte bara att slappna av i käkarna. tillslut somnade jag nog. för 8 imorse var jag vaken igen. mår lite bättre nu. hostar fortfarande.. men det känns bättre. men haallå.. äntligen! nu har jag varit sjuk i 10 dagar. DET RÄCKER!

Music always have the answers.

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn’t make sense.
4. NO CHEATING!


Will it be ok? Let me sign
How are you feeling today? Release me 
How do your friends see you? Don't you remember
Will you get married? Fucking perfect
What is your best friends theme song? Breathe slow 
What is the story of your life? Where them girls at
What was high school like? Turning tables
How can you get ahead in life? Cry
What is the best thing about your friends? Funhouse
What is tonight going to be like? It's all your fault
What is in store for the remainder of this weekend? Last friday night 
What song describes you? Feel so close
Describe your grandparents? Complicated
How is your life going? I can only imagine
What song will they play at your funeral? Knockout
How does the world see you? Mr. Know it all
Will you have a happy life? One night only
What do your friends really think of you? Don't go breaking my heart
Do people secretly lust after you? Just be happy
How can I make myself happy? Fly
What should you do with your life? I want love 
Will you ever have children? I don't believe you


little things 97.


Don’t let it get to you.

broccolisoppa + kräftstjärtar + the big bounce + tvättstuga = söndagskväll.

little things 96.


I'm healed.



nu har mitt ben läkt. nu är jag redo att åka tillbaka till borås.
mitt fina lilla ärr som föralltid kommer påminna mig om kvällen den 9 juli, då vi gick till kyppe.


Feelings that come back are feelings that never went away.









One night only, let's not pretend to care.


I have nothing to wear, abso-fucking-lutley NOTHING to wear.


vafaaaaaaaaaaaaaaaan. jag har absolut ingenting att ha på mig. i-n-g-e-n-t-i-n-g. jag har testat allt. helt svart, färgglatt, kort, långt, mjukt, stelt, tunnt, tjockt... bah. nuframöver ska jag bara klä mig i gamla reklam-tshirts, mjukisbyxor, trasiga converse och fortsätta att bara gå runt och vara osminkad. I no longer give a shit.

little things 95.


RSS 2.0