little things 63.


little things 62.


little things 61.


little things 60.


I love you more than everybody loves Raymond.

jag blev tvingad att hänga med syrran ner till täbban för att hon skulle köpa nya kläder.......... vi var inne i varenda jävla klädesbutik. hon köpte EN klänning. och så tar hon ju en sån jävla tid på sig. haha.

eftersom hon är så fruktansvärt seg så fick vi vänta på roslagsbanan i 25 minuter. de går varje halvtimme.....!

middagen stod på bordet när vi kom hem till lilla mami. efter maten så gick jag och mamma, lisa och albin sprang, ner till tanto för att bada.

albin badade. badade och badade. det var svinkallt i vattnet!

men det verkade inte abbi bry sig om. ♥

så gick vi hem i kvällssolen på bergsundstrand.

haha, jag och min syster har jordgubbar på naglarna ^_^

sen satt vi på ballen. albin drack spökvatten, vi andra drack alkohol. mamma började tjata på mig och lisa om att hon vill ha fler barnbarn. båda vi kollade på varandra med panik i blicken. INGA BARN NU, tack.

sen ringde ellen och stefan från borås. ÅH - sakna! blev avbruten mitt i samtalet av min bror, för då skulle vi åka hem. och när jag kom hem ville jag inte alls sova. så jag satt på balkongen och så ringde oskar! så vi knäckte en varsin öl, han i lidköping och jag i stockholm. sen rökte vi och pratade skit i en timme.

imorse vaknade jag till liv vid halv ett.. och nu är klockan 16??? dör.

I'm trying to have fun, I love you.

Jag är smygfull och dum i huvudet. Tankarna snurrar i huvudet. Inte att jag har ångest, men vad fan ska jag göra? Ska inte skriva för mycket, då kommer jag få ångra det imorgon. MEN JAG MÅSTE GÖRA NÅGOT, NU.



Jag håller mig vaken för imorgon är du borta. Jag vill inte se dig gå, men du måste. Vi är ingenting, du är ingenting för mig längre. Du finns inte och har aldrig funnits. Jag kan göra det här!!

Jealousy is the best compliment you can get.

idag kom min bror och plockade upp mig utanför porten och sedan åkte vi ut till djurgården och mötte upp pappa. vi gick längs vattnet, kollade på båtar, pekade ut alla turister och gick ner mot beckholmen för att kolla om djurgårds glace-stället var kvar. (där jag & min bror jobbade för några år sen) men det var något nytt företag där nu, coffee cow eller vad det hette. skitfult namn. hehe.


vi käkade lunch på lilla hasselbacken. snacka om svindyr lunch... en sallad gick för 150 spänn. och totalt för oss tre gick det på drygt 500 spänn. ba! men vi hade jättemysig lunch. vi satt och kollade bilder på våra smartphones och visade varandra. helt plötsligt visar min storebror mig en bild på sin telefon. och det var på erik. inte min systers erik, utan min erik. dalstorp-erik. och jag bara; WHAT? varför har du en bild på honom i din telefon? så flinade bara min bror och sa ingenting. jag fattar fortfarande inte varför.. hahah.  

när vi var påväg tillbaka till bilen, så var det massa canadagäss som betade. och jag var bara tvungen att MMSa bilden till min syster. för 10 år sen så började hon jaga dessa djur.. (ja, kanske inte just dessa djur, men aa. fatta vad jag menar!) och försökte skrämma iväg dem. men de är elaka och tjuriga, så de började jaga henne tillbaka och den bilden av min syrra som springer i panik med en massa candagäss hack i häl med gapande käftar och min syster som vrålar; MAAAAAAAAAAAAMMMMAAAAAAAAAA! kommer jag aldrig glömma.


fick skjuts hem av min bror. ♥ och hann knappt upp till lägenheten innan jag och syster skulle ner till täbban och träffa steffi. vi köpte födelsedagspresenter till erik som fyller 23 på söndag. och när vi behövde en liten paus gick vi ut med varsin kaffe och andas lite "frisk luft". helt plötsligt kom sean också.


vi kramade sean hejdå. vi fortsatte att shoppa, för att göra ett till litet avbrott för att möta upp steffis lillebror emilio och vara smakråd när han skulle välja bågar till hans nya glajjor. stackarn, tre envisa tjejer och han hade ingenting att säga till om. haha. när han hade gått fortsatte vi att shoppa. men sen höll vi på att trilla ihop och dö av hunger så vi åt på thaii.


när vi kom hem vid 20-någonting, började vi hinka heineken. och nu har jag svårt att hålla ögonen öppna.

Vampire FTW.

ELLEN OCH ANNELI, vampire lounge!!




Same shit, different boy.

My heart isn't your dick,

so stop playing with it.


The harder you fall, the higher you bounce.

jag har sovit så dåligt och alldeles för lite de senaste dagarna. och för lite sömn gör mig irriterad och tjurig och mest trött dårå. dah. i tisdags somnade jag på eftermiddagen och vaknade på kvällen när jag egentligen bara skulle powernapa. kunde inte somna igårkväll men var klarvaken 0658 imorse. så idag var jag trött redan vid 15. men har hållit mig vaken. men nu jäklar börjar ögonen fladdra.

JOBB imorgon. men alla andra verkar vara iväg på roligheter. min tid kommer. (skulle ölat med malena + kompis ikväll, men jag banga. och så smsa isak och ville dricka öl, men jag svarade inte ens...? taskig_tjej87. och så smsa toyboy. svara inte heller. jag är anti-sms idag.) orkar fan inte vara bakis en gång till på jobbe.

men NÄSTA VECKA kommer ells & anneloo. ♥ ♥ och då kommer vi ha kul!! och 2 veckor efter det åker jag till turkland. mitt egna lilla paradis. älskar båtluffarlivet. tänk om jag träffar på mücahit. like that's gonna happen. men i alla fall! min fina, roliga turkiska man. :)



PS. PS. jag älskar när alan slänger i ankaret i baksmällan II, när båten står på gräsmattan. HA HA. ♥

little things 59.


little things 58.


little things 57.


You know I want ya.. Ratata!


jag har precis dödat en människa som jag stört mig på så jävla länge. eller inte. jag har färgat syrrans hår. och nu har jag röd hårfärg över hela händerna. jag skar mig i vänster pekfinger i köket för några timmar sen. tog på mig ett plåster och nu ser det ut såhär. det är alltså hårfärg, men det är läskigt likt blod!


sen satt vi på ballen med cigg och musik. och så förvandlades jag till en pensionär och störde mig på denna snubbe: orka ställa sig och pissa där minst 100 pers har utsikt. gå under bron och till skogen på andra sidan gatan åtminstonde. cp. så typiskt killar.

Manic Monday.



bara en helt vanlig måndagskväll sådär i slutet av juli. löning, jobb och sedan möta upp malin. vi åkte till liljeholmen och på bussen säger jag. vi går till systemet. jag vill ha vin. vill du? säger malin. ja. svarade jag. okej svarar malin. hon är väldigt svår att övertala. så det blev vin för mig och öl för malin. vad har hänt liksom? used to be other way around. jag simmade runt bland malins kläder på slutet av kvällen och sen däckade jag med handen i ostbåge-skålen. och gick upp halv 8 för att åka till jobbet.

KAN JU SÄGA att jag har varit så jäkla trött idag. höll på att somna hela vägen hem från jobbe. buss, tbana, tbana, buss. zzzz. jag tänkte att jag kommer piggna till när jag kommer hem. det brukar man alltid göra. men jag la mig i sängen och skulle vila lite. vaknde 2130. woho. tog två knäckisar till middag och nu sitter jag med tandborste i käften samtidigt som jag bloggar. erik och lisa är mysteriskt borta..

...och jag är så glad att det är tyst och lugnt hemma. så nu kommer jag somna gott igen. godnatt!


-


Don't be stupid bitch.


A fucker of love.

gud vad jag har lekt idag. albin och jag lekte lejon. vi jagade varandra. jag var mänsklig studsmatta. vi rullade nerför backen på gräsmattan och jag fick norsk fylla. vi lekte med katten i mobilen. katten som härmar allt man säger. och albin säger: "jag bajsade förut." haaaaaaahaaaaaaaaa. bajshumor är ju så barnsligt roligt! när jag var trött och satte mig i soffan och låtsades sova kom albin och slog mig och drog mig i handen och sa; "dedde, kom. busa mera!!" mitt lilla hjärta. ♥


på bussen hem var det drama, drama, drama. jag älskar drama. väktare fick komma och ta hand om alkiskärringen som skrek åt stackars busschaffisen och sparkade på grejer!

när jag kom hem var lillasyster spårlöst borta. men så helt plötsligt kom hon och steffi. och nu har vi suttit på balkongen och haft tjejsnack. ni vill inte veta om vad. ;)




jag är INTE trött, men måste tvinga mig hem till john blund. PUSS & KRAM.

I'm dying to say I love you. But I'm not sure I mean it..


daughter to father - I am broken, but I am hoping.
daughter to father - I am crying, a part of me's dying.
and these are confessions of a broken heart.

I dream of another you, one who would never, never, leave me alone to pick up the pieces.
a daddy to hold me, that's what I needed.


tell me the truth, did you ever love me?

why'd you have to go? why'd you have to go? why'd you have to go?

little things 56.


You call it family. We call it love.



nu ska jag åka upp till mina sötisar och mysa med massa kärlek. ♥
familjen måste man värdesätta högst på prioriteringslistan!


You R disgusting.

blev väckt imorse av toyboy och jag var tydligen tvungen att gå upp. kände mest att jag hade ont i ögat. kollade mig i spegeln och hela ögat hade geggat ihop sig. svullet och rött. tänkte att jag kanske hade kliat lite för hårt. men nu har det gått några timmar. och det har iof lagt sig lite nu. men vafan. äckel-öga! det rinner "tårar" och kliar och irriterar mig. ba!


little things 55.


little things 54.


little things 53.


The hangover part II

jag blir alltid så fucked up när jag har druckit. hela dagen har jag gått med herr huvudvärk. sov först 4 timmar i natt. vaknade halv 8 imorse och insåg att jag skulle dö om jag inte sov lite mer efter ett glas vatten. somnade om och drömde om smajlet som körde BMX. först var han cool, sen höll han på att köra rakt in i räcket och då blev jag rädd att han skulle dö, så då vände jag mig om och då vaknade jag. tror ni han lever?

annars? jodå. direkt från petrus så åkte jag till jobbe och sen hem. jag dog om och om igen på vägen hem. la mig i sängen och sov 1 timme, men det gick inte heller så jäkla bra. nu kan jag inte somna. för nu är jag pigg. och jag är fortfarande fucked up. och huvudvärken har inte släppt taget, även fast jag druckit litervis med vatten och 2 treo. DET GÅR BRA NU! ;)

stay tuned.

I don't need you, I got my girls with me.



mötte upp malin och linda i liljeholmen igår och i farsta hoppade petra och liam på pendeln. vi åkte ut till handen (haninge) och införskaffade oss vin och middag och promenerade hem till petras mammas hus.

medans petra skulle natta liam så hängde vi andra i v-rummet. jag ser någon som försöker underhålla oss med lite yoga-poser eller liknande?

efter middagen, flyttade vi ut på altanen och fortsatte dricka vårt vin. vitt, rosé och rött. till sist blev det bara rött, för alla. hua. samtidigt som vi körde ett "jag har aldrig" spel på ajfånerna och andra konstiga förspel - som petra så fint uttryckte sig.

jag var mest bara ganska lite mycket full och smsade sönder min telefon :) och framåt småtimmarna blev det samtal också. hej å hå. och jag bara önskar att jag kunde minnas om jag fin eller grov i mun. fast, som den blyga och fin i kanten-tjejen jag är så behöver jag inte oroa mig.............. eh, what the hell ;)

little things 52.


Working 9 to 5, with long lunch.



typ 3 km ifrån jobbet bor gamla barndomsvänner. så idag var vi bjudna på långlunch ute i trångsund. det var flera år sedan jag träffade katrin och helene. det var mysigt. sallad, kaffe och bulle och massa sol och tjejsnack.

back to le work.

There is hoping and wishing..

today I'm wearing this.



det är egentligen en ring, men jag gjorde om det till ett halsband. den är nästan identisk med min tatuering jag har i nacken. big woop.


Look a like?

Är det bara jag som tycker att min morbror är lik Martin Garnetoft, aka Bigbrother-Martin?


Yesterday we, yesterday us.






Filosofiblogg.

Jag har kommit på ett nytt bussystem. De SISTA som får kliva på bussen är alla gamla människor. Typ gråhåriga, de med käppar, de med rullatorer.. du fattar? De går ju ändå så jävla långsamt och sätter sig ALLTID längst fram. Så när det är dags för de unga människorna, de med tempo i benen, att försöka komma förbi alla dessa gråa stoppklossar då har bussen redan börjat åka. Ibland kan man flyga som en vante eftersom vissa busschaffisar kör som biltjuvar. Allt är pensionärernas fel. Om de låter unga peeps gå på först, hinner de sätta sig, och de sätter sig ändå ofta/alltid längst bak och sen kan de gamla hålla på och böka runt längst fram i bussen. Då förlorar man ingen tid och bussarna har en chans att komma i tid. Vilket buss 604 har väldigt svårt för.. VAD ÄR DÅ PROBLEMET? Jo, alla dessa bittra gamla människor som hatar dagens ungdomar - bara.för.att!

ajfån.

Albin är 2 år och 10 månader och kan iphone bättre än jag. haha.


Dålig dag.

jag är sur och arg och förbannad. nu ska jag ut och göra mig av med all energi jag har.

Don't you?


In the corner of the bar with high heels on.




kvällspromenad med morbror björn och hundarna. bitchen var nära på att bli överkörd när hon jagade hare.

Try to call me if you can.



jag har pratat i telefon sen kl.13 idag.. och pratar fortfarande. telefonsamtalen har brytit av varandra och bara av tre personer. men är man tjej så är man. då kan man tydligen prata hur länge som helst.. :)

I love you Mister.


me and my drum.



blä. jag har så ont i halsen. det har varit rätt dåligt väder idag, så jag somnade till några timmar mitt på dagen. vaknade av att erik klampade in hallen och ropade. äå, jag är seg. känner mig väl 80% frisk. men slog två flugor i en smäll tidigare och slängde in tvätten och gick ut på en försiktig promenad. gick inte alls lika fort som jag brukar, men gick på samma tid. tvättstuga klar, promenad klar, dusch klar, film klar. så nu är det klart för sängen. nu stänger vi dagboken. ♥

little things 51.


little things 50.


Till min fina vän.


tänkte kasta lite fina ord till min fina vän ellen.

jag är inte riktigt säker på vilket år vi lärde känna varandra. men jag har för mig att det var någongång vid 2003. (och det betyder alltså att vi kännt varandra i 8 år!) men jag minns fortfarande hur. hon hade en grön tröja på sin profilbild på lunarstorm. littledarling och skrev världens bästa dagboksinlägg. jag läste varenda en. (som jag fortfarande gör än idag.. men numera på en annan plattform. killerkat.blogg.se) första gången vi träffades på riktigt var i göteborg 2005. jag åkte dit med min syrra och hon var där med niclas. vi gjorde inte så mycket, gick runt i stan och shoppade, tog en kaffe och sa sedan hejdå. sen har vi i stort sett träffats 1 eller 2 gånger per år. I ÅR har vi setts 3 gånger och bara halva året har gått, och om 1 månad kommer hon & anneloo upp till stockholm!

jag är så fruktansvärt TACKSAM att vi hittade varandra för alla dessa år sen. vad fan i helvete hade jag gjort UTAN ellen? just one phonecall away.. (om vi har tur och inte tele2 bråkar med oss.)

tjejer är ju som tjejer är. och tjejer pratar ofta skit om andra tjejer. ibland man kan vara trött på någon och bara måste spy galla över denna person. men när jag pratade med min syster häromdagen.. pratade vi lite om personer i vår omgivning och vad vi stör oss på osv.. men jag har ALDRIG pratat skit om ellen. DET FINNS LIKSOM INGENTING ATT SÄGA! det finns inget ont att säga, det finns bara bara bara bra saker. hon är världens bästa. lyssnar, kommer med råd, analyserar sönder saker tillsammans med en, är lätt att vara med, kan säga vad som helst till. hon är smart och sund och aldrig negativ eller klagar på onödiga saker. hon inspirerar och HON ÄR SÅ JÄVLA ROLIG PÅ FYLLAN!!! hon är grejen, värsta grymma tjejen.


A truck drove right through my heart.

det var längesedan vi hade tisdagsmiddag nu. så idag slog vi till. men med lite andra medlemmar. jonas, christin och albin har varit fram & tillbaka till växjö för att kolla på båt och mamma är uppe i söderhamn. så pappa och hans nya kom och så bjöd jag in min älskade morbror. vi hade jättetrevligt! :)

lisa lagade chiliconcarne och erik gjorde efterrätt.

(lägg märkte till att min morbror dricker två glas vitt. 1 glas vin och 1 glas mjölk.)

annars har jag mest landat hemma idag. har packat upp väskan, slängt ner smutskläder i korgen och bokat tvättid. tog en lång sovmorgon, diskat och plockat och druckit litervis med kaffe med syster och vi har haft syster-tid. det är inte ofta min syster är pratglad och pratar mycket. men idag hade vi mycket att surra om..

min fina syster. ♥

Stockholm syndrome.

jahapp. så var man tillbaka i den kungliga huvudstaden. tillbaka hemma och fyf. direkt när jag kom av bussen kände jag hur hela jag förvandlades och blev 100% stockholmare igen. vässade armbågarna, drygade till mig och stressade lika mycket som alla andra. stockholm har en helt annan mentalitet än vad västra sidan har. JAG LÄNGTAR TILLBAKA TILL BORÅS.

jag har inte ens haft hemlängtan.. haha.


kan inte stockholm bara sluta dryga? - YOU AIN'T ALL THAT.

little things 49.


A week of memory for a lifetime.

hur kan en vecka gå så fort? när alla andra veckor går så långsamt?

i måndags åkte jag till borås. vi gjorde inte så mycket den dagen. jag var rätt trött och seg, så på kvällen kollade vi film och jag somnade som vanligt i soffan. på tisdagen var jag hos kicki i 1 timme och pratade med mormor & morfar. ♥

efter det mötte jag upp ells & anneloo och vi åkte till ryssby med picknick, en varsin sallad och lite kaffe. men det blev inte så långvarigt för sedan kom fido och hämtade upp oss och vi åkte ut till vegby.

vi skulle spela minigolf i vegby, men när vi kom dit så regnade det och vi åkte till lager 157 istället.

vi drog en fika på 157 också, och så kom tysken och sedan bestämde vi oss för att börja minigolftävlingen.

jag och ells körde den där, röka samtidigt som man puttar. fast vi hade tyvärr inte med oss träningsoverallerna. men det gick... hahah åt skogen ändå. jag kom sist.

så jäkla irriterande att när vi var vid sista banan så började det SPÖREGNA. jag och anneloo var nog rätt stressade för vi fick  hur många slag som helst, medans fido och tysken båda satte den på hole in 1.

och fido vann hela skiten. så alla fick köpa något till honom. hahha, här är hans priser.



på onsdagen mini-roadtrippade vi till göteborg, för att gå på liseberg!!!! my first time!

och det första vi gjorde var att gå spökhuset. BÄST!

mina snygga tjejer!

och så vann hon!!



på torsdagen så knallade jag och ells till knalleland och köpte lite bra saker, som bib och bakismat. för det var ju sommartorsdag och danny spelade ju. först gick vi hem till stefan på förfest.

det var vi. stoffe, ells, thomas, ramin, stefan und moi. jag blev alldeles för full.
 
men här är han, danny!


ush, jag var verklingen jättejättejättefull. mot slutet av kvällen bad jag om ellens nycklar och gick ut. egentligen hade jag nog tänkt gå hem, för jag mådde så dåligt. men när jag kom ut, så stod stefan där. han ropade på mig och så satte vi oss på en trappa och sen efter en stund kom ells och thomas. och det här sysselsatte vi oss med, efter att vi hade åkt rutschkana. jag och stefan var mycket bättre team än ells och thomas. hahaha.  

och sen skulle pojkarna bada... i viskan. "testa! algerna drar liksom ner en. skit häftigt!"

jag och ells fick bära hem deras kläder eftersom de skulle simma mera. när jag bar stefans byxor så trillade en efter en sak ut. först snusdosan, hemnycklarna och sist plånboken. jag är så lättad att jag märkte det. haha. och ja, när vi kom hem till stefan så var pojkarna tvungna att bada sig rena.

hahahahahahaha. asså, de där glasögonen!

thomas är så söt!


jag microsomnade lite på stefans soffa och thomas totalsomnade i stefans säng, men då gick jag och drog ner honom på golvet :) någongång vid 05.30 var vi tillbaka hemma hos ellen igen.
 
fredagen skulle vi vara bakfulla. vi hade liksom räknat med det. men båda sov fram till 12-tiden och sen mådde vi inte så dåligt som vi trodde. så vi åkte ut till dalsjöfors och åt grillat tillsammans med resten av familjen sepp. och den nya söta familjemedlemmen jack!

när vi var tillbaka i villastaden så hyrde vi filmen black swan och glodde på den och sedan var det bara hem och sova. fram tills att det lät som tredje världskriget i ellens hall. vi både blev helt förstelnade och bara tittade på varandra. det var bara spegeln som trillade av väggen.. men ja, LITE skraj blev man ju.

på lördagen tog vi kaffe och c/o och åkte till ett litet ställe och solade och snackade skit. innan vi gav upp och åkte och handlade mat och sedan gjorde vi oss redo för festkväll #2.


världens sötaste anneloo hemma hos fido.

fråga inte? :P

och så var vi ett nytt gäng. ells, anneloo, tysken, hagge, chrisse (jag kallade honom lila), kyckling och fido.

här är dom igen. hahah. ingen vill vara med på kort? tror att lila säger något intressant?

haha noll fler bilder från den kvällen. men vad jag minns så hade jag svinroligt! bara att det blev jättestressigt till taxin och vi var inte nere på stan förän vid halv 1. så vi hann inte med brasssan mer än 1,5 timme ungefär. och sen på ett vänster så mötte jag upp erik och smajlet. minns mest att jag tyckte att kyckligbiten erik gav mig fastnade i halsen och jag trodde att jag skulle kvävas. haha. sa hejdå till pojkarna och så gick vi andra på efterfest...

hahaha. ja. vi skulle bada någonstans. när vi gått på asfalt i typ en halvtimma så kom skogen, och jag går armkrock med thomas och helt plötsligt låg jag på marken. thomas vägrade liksom fånga mig.. hahahahaha. fast han lyfte upp mig och skrattade åt mig och frågade vad jag höll på med. haha. här är en del av resultatet på den snubblingen.

och så kom vi fram till vattnet. haha, asså. thomas fall på bryggan kräver nästan ett helt eget inlägg. men fyfan vad vi skrattade åt stackars nakna thomas som trillade på bryggan innan han ens kommit ner i vattnet.

inte så mycket nakenbadare, bara 1. thomas.


sen gick vi 5 km hem.. och hela söndagen spenderade, jag, anneloo och ellen i ells soffa och kollade på hela första säsongen av twin peaks. inte sådär direkt jättebakfulla, men bara allmänt sega och mysiga.

If I was to leave when...

sitter på bussen hem mot stockholm. har åkt i 2 timmar. det är bara 3,40 kvar. tänk att det var en vecka sedan jag kom till borås för tredje gången i år. jag har haft jätteroligt med ellen & anneloo.

roligare att blogga med bilder, men jag orkar inte fiffla med telefon och sladd och sånt nu. jag ska strax återgå till filmen jag kolllar på.



ps. killen jämte mig är irriterande. och han framför.. han fällde ner stolsryggen rakt på mitt vänstra knä. där det är ett ganska djupt och infekterat sår och helt svullet. p u c k o.

Vi har det bra!


Lisebergblogg.


Borås-bloggar!


dagarna går så fort här. redan onsdag.. ba. vi har redan hunnit med en hel del. och snart är det nästa äventyr. imorgon är det TORSDAG! :) det ser vi fram emot.

little things 48.


Filmblogg.



Jag har det mysigt. Kollar på en underbar film. Snart är jag framme :)

I.wanna.go.go.go.



Packa lätt är inte så lätt som det verkar.

Hundvaktsblogg.


Nothing more, nothing less.


Let the game begin!

jag la mig efter 03 inatt och vaknade kl.8, för en timme sen. jag känner mig inte utvilad.




men igår hade vi kul! vi var uppe i Wira bruk och tittade på wira spelen där min mobror & kusin är med. måste ändå säga att den här gången av teatern var mycket bättre än den vi var på för 2 år sen. :)








det var väldigt mycket spring i albins ben. men jag tyckte han skötte sig väldigt bra för att vara drygt 3 år och sitta still i 2 timmar. det roliga var att vi sa till albin; "var är björn?" (min morbror heter björn) då börjar albin att leta efter björnen. djuret. "va e björnen?" och sedan börjar han låta som en björn.


Upptäcktsblogg.

När mobilfickan i väskan är alldeles för liten för mobilen. Hahah


Nothing more, nothing less.


Company of my favourites.




fick lite sällskap på kvällen. morbror & kusin + hundarna kom över med hemmabakad sockerkaka och så bjöd jag på kaffe. vi låg mest i soffan och kollade amerikanska serier.

RSS 2.0