Break this bittersweet spell you have on me.

bittersweet. idag är det tisdag, och sista september. imorgon börjar oktober. och om tre månader är det nyårsafton och 2009. vafan hände med 2008? STOCKHOLMARNAS ÅR!

tuff dag på jobbet imorse i djursholm. väldigt ansträngande att läsa skvallertidningar och dricka kaffe på morgonen, ensam, i en stor villa. tyck synd om mig.. bu-hu.

ja, sen åkte jag ifrån djursholm! ;) jag åkte hem till söder, svängde in på vivo, gick hem med en kasse och sprang in i köket och började laga pyttipanna. jag var hungrig. efter en timme hemma, var jag ute på stockholms gator igen. nu åkte jag till vasastaden, för att hämta isak på dagis :) niiiis, niiis, ropar han alltid när jag kommer.
vi ritade teckningar tillsammans. haha, isak har ingen handikappad hand, men han ville bara inte hålla den stilla när jag skulle rita, därefter resultatet! ja, sen blev klockan 18.30 och då fick jag åka hem igen. mammas pojkvän håkan är här igen. och jag fick precis kaffe. nu kommer jag aaaldrig kunna somna inatt..

(jag hatar, so you think you can dance. jag hatar!)

nu ska jag byta om till soviskläder, sminka av mig och borsta gaddarna. sen ska jag krypa ner i min nybäddade säng, med nytt lakan och örngott, titta på min egna platt-TV och drömma sött om han jag tänker på ibland. GODNATT!

Call me by your last name.

hej!

det roligaste var när jag vaknade imorse
och skulle gå till köket för att hämta dagens första kopp kaffe. då slängde jag en blick i spegeln.. och SKREK. jag hade glömt bort att jag smetat in mig i BUS kvällen innan. jag såg för hemsk ut i ansiktet. såg ut som jag käkat bajs under natten. smink åkte på snabbt!

mötte min syster och stefanie i stan. stefanie är den nya tegelhoran. det enda hon kunde prata om var tegel och jag blev så lycklig att hon äntligen kommit på det. jag saknar att vara tegelhora också. jag älskade tegel.. nu vet jag inte vad jag tycker längre, det var ett tag sen! vi som hade så kul under vintern, december07-mars08.
ja, vi fikade på espresso house vid stureplan, käkade middag på taco bar på kungsgatan. vi skulle gått på bio, men det var inga roliga filmer och sen skulle vi behöva vänta typ 3 timmar, så vi svängde förbi vivo i hornstull och köpte ostbollar, cola, cigg och skvallertidningar och gick hem till mig.

jag älskar horoskop och i mitt oktoberhoroskop stod det att jag ska ge mitt ex en andra chans. haha. ex och ex, men ok. kan jag väl ;)

annars så ska jag väl sminka av mig nu. lägga mig i sängen och äta lite naturgodis och se på CSI som börjar fem i 23. ingen söndagsångest och inga bad feelings för att det är måndag imorgon. easy like a sundaymorning. manic monday?

Looking at the road..

..and no matter what i say or do, the road leads back to you.

hela den här fredagen började med att jag blev väckt tjugo i åtta av mamma som frågar; "är du påklädd?" mammas pojkvän kom på frukost vid åtta. och ytterliggare en halvtimme senare kom tv-killen. han installerade två till tvapparater i vårt hem. vi äger en tvåa. vi har tre plasmatv:n.

sen åkte jag till djursholm. träffade tre av mina favoritbarn. där hade michaela på sig klänningen jag gav henne, när hon döptes i söndags. den passade henne perfekt. hon var så fin i den. :)
ja, vi hann inte med så mycket hemma i villan.
vi lekte bara att vi satt på ett flygplan på väg till frankrike. och sen fick vi packa badväskan för alexandra skulle iväg på simskola. vi packade in oss i bilen och åkte. jag och alexandra fick klara oss själva i badhuset, eftersom mamma C och de två andra barnen skulle åka iväg och handla. men det gick bra. alexandra var jätteduktig!

efter jobbet åkte jag hem, pratade med malin i telefon. och det blev tal om att gå på bio. så jag tog mig bara hem, slängde i mig lite käk, bytte lite kläder och satte mig på tåget igen. nu, söder om stan. vi, malin, jossan, sofia och jag, möttes i skärholmen och tog bussen till heron. E.M.D var där och signade autografer.

haha. jag tyckte mest synd om danny. alla tjejer slet och drog i honom - han såg mest besvärad ut. men vi tre låtsades inte om de och köpte våra biobiljetter istället. vi såg på patrik 1,5. den var värd att se. vi sa hejdå på bussen, och nu är jag hemma. party on sundaynight istället.

jag dricker min öl och skriver min blogg, och ska kolla på tv.nu och se om det finns något värt att se.. måste ju använda min nya TV.

Don't wanna fall asleep, cause I'd miss you, babe.

and i don't wanna miss a thing. petra ringde mig igårkväll och bokade ett möte på MSN klockan 15.00 idag. idag klockan 15.00 möttes vi på MSN och pratade. efter en timme var hon tvungen att gå. (petra befinner sig i thailand och kommer befinna sig där tills 1 december. saknar henne!) då blev jag ledsen. jag har varit ledsen sedan dess.

min lillasyster kom förbi efter 16. hon hade då varit och gjort sin första tatuering. som hon fick i arton års present. förra året, 25 oktober. jag är inte så stort fan av såna tatueringar. well, den är snygg och så. men jag skulle aldrig sätta en sån sak på min kropp. den är för stor och för mycket färg. men det är ju konstaterat att min syster har andra intressen och en annan smak än vad jag har.

vi var på sjukhuset idag igen och hälsade på. då var albins morbröder där också. han har två fastrar och två morbröder. det är gulligt. jag fick idag hålla honom. han är så tiny! och så råkade jag ha på mig min storebrors tröja. hans fred perry tröja. han upptäckte det. han ska få tillbaka den.. snart..

imorgonbitti ska jag tydligen få en 26tums plattTV i mitt rum. man tackar & tar emot..

Little by little you fade while I fall apart.

ja, den här dagen började med att malin smsade, så jag vaknade. det var väl tur det, för hon skulle komma hem till mig på morgonkvisten. ja, vid 09 typ. jag mötte henne utanför vid korsnignen, vi gick och handlade mjölk. malin skulle egentligen ha druckit oboy till frukost hos mig. men det blev juice istället. jag drack mitt kaffe.

sedan for vi iväg till skärholmen. där shoppade vi skor tillsammans. jag köpte dessa darlings. och så köpte jag en ny t-shirt/klänning på cubus. har inte testat den än.. snart så. haha. och sen lite andra småsaker. ett blått sidenband till lilla grodan. hihi. mamma och jag ska åka till sjukhuset idag igen. men nu med en flaska vin till mamma christin.

när vi sprang omkring där och letade efter en jacka till malin fick jag ett mms. det var ännu en bild på min brorson. han heter albin. såhär såg det ut.

han föddes den: tjugotredje september, tvåtusenåtta.

mamma ringde mig klockan 09.40 imorse och berättade att jag blivit faster. miih. från att ha legat och dragit sig i sängen och inte velat gå upp, till att bli klarvacken och hoppa upp! sen har jag varit igång hela dagen och allt har kretsat kring honom. det lilla livet - som ännu inte har något namn. hans mamma christin, kallar honom grodan :)

jag ställde mig i köket och lagade pannkakor och packade en liten matsäck till den nyblivna mamman. gjorde mig klar och mötte upp grodans farfar, farmor och andra faster utanför danderydssjukhus. vi var där vid 13-tiden. men då fick vi inte träffa den nya familjen. besökstiden var mellan 18-19. så farfar&farmor och fastrarna drog en lunch tillsammans. då kom pappa jonas ner och hälsade på oss. han fick christins matsäck och gick tillbaka upp till sin lilla son igen.
efter lunchen, åkte jag och faster lisa in till stan och köpte nya kläder och ett gossedjur till vår brorson. det blev en grön dinosaurie. den var så mjuk :) lisa följde sedan med mig till vasastan och hjälpte mig att hämta isak på dagis. vi gick alla tre till parken och lekte lite. efter parken åkte lisa hem. isak och jag gick upp till lägenheten och ritade fina teckningar. haha, jättefina.

efter middagen kramades jag och isak hejdå, och så sprang jag till tunnelbanan och skyndade mig till danderydssjukhus igen. där farmor och farfar och andra faster stod och väntade på mig. vi gick upp och fick äntligen träffa vår nya lilla familjemedlem. för underbart söt är han. på riktigt. alla bebisar är inte söta. men han är det. så söt. 


snacka om att han kommer bli bortskämd! efter att besökstiden gått ut och vi stannat en halvtimme för mycket, kramades vi hejdå och fick slita oss från den lilla bebisen..

jag älskar honom massa, redan! :)




vi gick till mörby centrum för att käka sushi tillsammans. jag ville inte ha något. för jag hade ju ätit fiskbullar i hummersås och makaroner med isak. haha. gourmémiddag. och nu är jag hemma. ska sminka av mig och krypa till kojs nu. tror jag..

I GOT SOME NEWS!

inatt blev jag faster till en pojke, na-na-na-aaa! :)

I don't care what they say. I'm in love with you.

hejdudärsomläser. jag gick upp 06 idag. aldrig mer igen, snälla! satte mig på ett fullsmockat tåg och åkte till östra station. jag sprang till tåget - det var en första. haha. jag springer aldrig till bussar, tåg eller whatever. när jag kom till huset i djursholm, var det ingen hemma. men 2 minuter senare kom mamman och minstingen michaela.
 
mamma C skulle iväg och spela tennis, så vi åker tillsammans till tennisklubben, och sedan går jag och michaela på promenad. michaela somnar på en gång i sin vagn, och jag går på en timmes powerwalk runtomkring i djursholm. klockan elva igen möttes vi utanför tennisklubben. klockan tolv slutade jag, och gick till roslagsbanan.

påvägen hem höll jag på att avlida av mensvärk. jag höll på att börja gråta för det gjorde så ont. när jag kom hem blev jag arg för det gjorde så ont. jag försökte äta lite mat och svalde två ipren och sen var det kört. jag somnade. utmattad av smärta.

vid klockan 15, var det bara att ge sig av hemifrån igen. jag tog bussen till vasastan, och gick till dagiset och hämtade isak och snuttefilten. jag var några minuter sen, men det gjorde visst inget. efter projektet att hämta vagnen i dagisets förråd, så gick jag och isak hem. jag höll på att kissa på mig, så vi struntade i att gå till lekparken.

jag var hemma 18.30 och då gick jag och min syster till ica och köpte grillad kyckling till middag. daim, lantchips och en B&J glass. nu har vi svullat och jag har tyckt synd om mig själv tillräckligt för idag och resten av veckan. kom nyss ut från duschen. nu är jag fräsch. nu kan jag avsluta dagen! :)

ps. jag tycker inte om de som ringer från dolt nummer. jag svarar inte då.

Move a step closer you know that i want you.

dreams can come true. woho. jag hann med mycket idag! :) pallrade mig upp ur sängen redan vid halv tie. gick ner i tvättstugan och tvättade fyra maskiner. bar upp allt och lade det i sina lådor och garderober. stegade iväg till ica och handlade mat och dricka till kvällens festligheter. gick hem och bytte om.

tog bussen till fridhemsplan där jag mötte min lillasyster. gick in på åhléns och tittade och tog på massa bebiskläder. hittade presenter till mamma. plusade på mig med några fina pennor och ett block till mig själv. pussades hejdå med syster efter en cigg och hoppade på bussen och tog mig till stora essingen. där jag hämtade frida på fritids. klockan 16 började min arbetsdag.

18.45 var jag hemma igen. då firades mamma av, pappa, jonas, lisa, christin, ulrika och rita. vi åt middag i vardagsrummet. åt tårta till efterrätt. efterrätt nummer två var en, två cigaretter. skådade en råtta på gatan.. ush.

när jag står och diskar för sjutteelfte gången idag, kommer grannarna christine och mammas barndomskompis tjolle. det blev att sätta på mera kaffe. och självklart ännu mera disk för mig. nu ska jag och syster min kolla på sunes sommar. eller jag ska somna i min säng. imorgon ska jag tvinga upp mig själv vid, 06. tåget går 07.40. GODNATT!


tjugoandra september, tvåtusenåtta.

och det är ingen vanlig dag idag,
för det är min mammas födelsedag!
hurra, hurra, hurra! :)

Stay with me. Don't fall asleep, to soon..

..the angels can wait for a moment.

det är strax 3 timmar kvar av denna söndag. som aldrig mer kommer komma tillbaka. vad har jag kvar att göra idag? och vad har jag gjort?

jag har idag stressat. ovanligt. jag försökte gå upp tidigt för att ge mamma kaffe. men hon var ju uppe mycket tidigare än mig ändå. sådär sket det sig. vi skulle åkt ut på staden för att handla. men jag ville/orkade inte. istället har jag haft lite småångest över att åka till jobbet. var nervös hela vägen dit. men sen gick ju allt jättebra iaf.

dop, släktträff, massa barn, rosa prinsesstårtor, allt rosa, rabarbersaft/champange, lek, film, fin söndagsmiddag i djursholm. åka hem. helt fin dag. kommer hem och finner mamma & H i vardagsrummet. orkar inte med dessa två. jag blir neggo när de är tillsammans i min närhet. helt onödigt - jag vet. men det blir bara så.

kollade nyss på "hål i väggen" och åt en tortillawrap. nu ska jag ut för att röka och planera lite inför morgondagen; tvättstugan kl.10-13. ica någongång därimellan och shoppa lite loka/läsk, lök och grädde. juste, det är för att mamma fyller år imorgon. och sen måste jag nog ta mig till västermalmsgallerian för att köpa en present.

efter shopppingen, måste jag åka till jobbet. direkt efter jobbet, ska jag åka hem för att möta släktingar och mammas kompisar. det är öppet hus. herregud, på tisdag börjar jag 8.30 i djursholm. jag kommer vara trött!

Can't wait 'til I get through this phase, it's killing me.

this ain't how it's supposed to be. jag var nyss ute och mötte malin i årstaberg. vi tog en promenad runt däromkring. satt på en trappa och pratade om vår gamla klass BF3. vi pratade aldrig om nattens bravader. alkohoe var inblandat och känslor som man inte orkar ta såhär dagen efter. men jag tror det är lugnt mellan oss nu..

det är roligt att min mamma tjatar på mig att jag ska gå och lägga mig, så jag kan komma upp i tid imorgon. för hon vill köpa nya svarta jeans till mig. brukar det inte vara tvärtom? att det är dottern som tjatar på mamman att få ett par nya jeans?

annars så ska jag på dop i djursholm imorgon. michaela ska döpas. sen ska jag jobba, klockan 15-19.
jag tycker verkligen, verkligen om den familjen! ♥

I'm having nightmares from sleeping with the enemy.

klockan är strax 19. jag ska möta malin om ett tag. vi ska prata ut om det som hände igårkväll/natt. mer vill jag inte säga. jag orkar inte ens tänka på det, eller gå igenom det. men om man ska lämna lägenheten kanske man borde fräscha upp sig själv, typ borsta tänderna iallafall.. och hoppas på att bakfulle-huvudvärken försvinner. :|


I wish I could rip out a page of my memory. And now I have.

jag avslutade precis min gamla blogg. alla mina minnen från och med januari 2006 till nu i september 2008. det är nu bara historia. det här är den nya bloggen. det blev bara för mycket med den gamla.. för många som läste, fast i ett mönster och ja, ni vet? fast jag trodde aldrig jag skulle våga avsluta den bloggen. den var min lilla bebis.

nu är det nytt och fräscht, nu kör vi.  :)

RSS 2.0