won't let the city get on top of me.

fruktansvärt frustrerad och irriterad över saker och ting. tog en öl och rökte upp de där 4 nödsituationscigaretterna och nu har jag noll kvar. irritationsfaktor. utan. cigg. när. man. verkligen. behöver. de. jävla. cancerpinnarna.

hurry hurry.

jag är jättestressad. egentligen. men har inte bestämt mig vad man ska ha på sig. varmt, kallt? mycket, lite? dag, natt? det är menat att jag ska ta bussen som går 15.45. vill inte stressa. då kommer jag få ångest. hell. ska knarka lite tabletter.



önskar jag hade tid att berättade om N's fyllesms inatt. trodde jag drömde först. men så tittade jag på mobilen och där var första smset. vet inte om jag vaknade av smset eller om jag vaknade, för jag alltid vaknar vid halv 4?



så underbart. ikväll ska jag se baksmällan, IGEN. petra sa att vi skulle ta en öl innan filmen. och jag sa; eller två? jag vet ju hur vi är. fast inte så vi kommer realisera filmen.. ;)


måste sluta babbla. puss.


håller tummarna för C & J. plus mamma. ♥

bang bang, shot dead!

vet inte. klockan blev så mycket helt plötsligt.

jag försökte idag gå emot och ta död på min panikångest. klarade mig halvvägs. sen orkade jag inte hålla emot. christin kom och hämtade med bilen. så glad över att christin bara tog det beslutet utan frågor. hon sa bara åt mig att hoppa av bussen.

jonas och christin åkte och handlade mat. och efter middagen hamnade jag i matkoman. hade ju glömt bort att äta idag, så plötslig mat gjorde mig plötsligt trött. kände mig ganska borta. men lite vin och lite kaffe baylis slank ner. ;)

bussresan hem gick JÄTTEBRA! inga panikångestsymtom! så skönt att känna sig som en normal människa för en gångs skull!

skulle vilja skriva om att N ringde idag. men orkar inte berätta den historian ikväll. måste gå och ta bort smink, röka och sova. för idag (läs; torsdag) ska jag träffa tjejerna.

i see you through bloodshot eyes.


på fredag färgar jag äntligen bort utväxten. eller voulla fixar.
hoppas hon inte klipper lika mycket då igen.
det börjar ju få lite längd i sig nu.


wzup? what's on your heart?

varför frågar alltid alla mig vad jag har på mitt hjärta?

jag har inget på mitt hjärta. det är ihåligt!

1 2 3 4. uno dos tres cuatro.

kul att gustaf hörde av sig nu! när jag tydligen ringde honom i lördagsnatt och ville att han skulle komma och visa sina grymma moves på dansgolvet. "du ringde mig här om natten. vad hade du på hjärtat?" vi missade ju honom. han var där på fredagen. men tegel är inte riktigt ok på fredagar.

jag såg bilderna från grekland på facebook nu. ett ord. S K A B B I G T! jag vill kräkas. så skabbiga var de. jag ångrar att jag ens har rört honom.. så glad att jag DISSADE honom i lördags. fyfan, vad jag är bra!

up in the club. we just broke up.

i'm doing my own little thing. don't pay him any attention,
'cause i've cried my tears.

you can't be mad at me. i could care less what you think.
i need no permission. did i mention - don't pay him any attention.

cause you had your turn, but now you gonna learn
what it really feels like to miss me.

det enda vettiga jag gjort idag är att jag har duschat. woho. och installerat den där förbannad dosan till internetbanken. (vad är det för jobbig extra-grej?!) har planerat dejt med P på torsdag och.. ja, inte så mycket tablett tuggande.

något roligt är att budgivningen på jonas & christins lägenhet är i gång. nu lagar jag och syrran middag. jag pallar bara någon form av omelett. de här tabletterna förstör mig samtidigt som de hjälper mig.

positivt, panikångesten håller sig på en låg nivå.
negativt, torr i munnen, tappar rösten ibland, blir otroligt förvirrad och har inget korttidsminne, illamående, ingen aptit, trött och mardrömmar varje natt.

IT'S/COFFEE/TIME.

nybryggt kaffe och kanelbulle är inte bara fel. idag är det rätt.


he-he-ee-ey. goodbye!

jag drömmer mardrömmar varje natt. jag mår illa. jag känner mig trött, men pallar inte sova mer. känns som jag bara sover ytligt. alla dessa jävla biverkningar. det är 1 på 1000 personer som får mardrömmar. varför jag?!

jag som hade dragit på mig mjukisbrallor och tjocktröja för att gå på promenad. men så regnar det. kanske ska trotsa vädret och ge mig ut iaf. måste ju ändå duscha sen. men jag är fan orolig över att jag ska trilla ihop i en liten hög och inte orka resa mig igen. hoppas någon kommer och räddar mig då.

the only thing i know is that i won't fall. i have it all!


helgen hade varit PERFEKT, om jag inte hade behövt bli förbannad på drygheter. det här med egoism finns inte i min värld. men om någon drygar sig mot mig, då kan man ge sig fan på att jag drygar mig tillbaka, SOM FAN. jag hade kunnat dryga mig mera. men jag sket i det. hoppas iaf att budskapet gick fram.

vi hade så fruktansvärt roligt på tegel i lördags. jag vill bara tillbaka.. nu, nu, nu! vill uppleva igen. det var fan värt att vara bakis två dagar i rad. och att få svininfluensan, av själva svinet. ha. även tårarna och panikångestattacken jag fick är fan värda att kämpa mig igenom igen inne på tegeltoan. så kul hade vi! :)

jag är så jävla grym. för jag föll hårt. men jag klättrade upp igen!

we can't remember anything from last night.... REMEMBER?

segast. när jag duschat sen (när fan kommer jag orka duscha? antagligen inte idag.) ska jag vara roligare. fortsätter istället att sega i soffan med min bästa vän.
ser ut som värsta pride-bilden. komiskt, eftersom pride börjar idag.

gimme 'em bright lights, long nights, party 'til the sun is rising.


i fredags kom ellen och johanna.
det första vi gjorde var täby C och systemet besöktes innan vi gick hem. handlade frukost på ica och snacks som vi käkade till wallander och därefter satt vi på balkongen och rökte. på lördagen åkte johanna och ellen in till stan och upptäckte stockholm. sen kom de med malin som de träffade på bussen. jag lagade middag och så kunde jag äntligen dricka mitt vin.

jag och malin gick till tegel. fan, vad jag älskar det där stället. malin kände för att vara lite spenderarbyxa så hon bjöd mig på rosa pantrar och öl. haha och en redbullvodka10a till sig själv. HAHAHA. kan bara sluta på ett sätt.

Nabi var där. mötte honom när vi precis köpt första drinken. först var jag inte säker på att det var han. men när han och hans kompis D kom fram till oss när vi satt... så dissade jag honom. OCH DET VAR SÅÅ JÄVLA UNDERBART!!
 
vi stannade till stängning och stannade utanför och tjötade med några randoms killar. tyvärr fick jag inte med mig den fulla malin hem. men hennes skor och väskan. däckade väl med detsamma och blev väckt av hemtelefonen som ringde sönder mitt huvud. blev förbannad på att någon ringde på hemtel klockan 10 en söndagmorgon. vem gör det?!


(fick bilden av ted.)


klev upp och slet ur teljacket och la mig igen. kändes som jag precis hade somnat när det plingade hyesteriskt på ytterdörren. aj. mitt. huvud! det var malin. barfota.

jag mådde så fruktansvärt dåligt när jag inte kunde sova. om jag hade orkat hade jag sagt "jag ska aldrig mer dricka." men jag kunde inte, orkade inte ens tänka på alkohol. ville bara dö. somna om. INTE vara bakfull.

vi fick finbesök vid 16, och då låg malin fortfaranded och sov i min säng. vi blev bjudna på blåbär/vinbär/bär&bär paj med vaniljsås och kaffe. sen hamnade vi i koma och somnade i soffan. malin ligger nu återigen och sover...

jag halvkollar på the holiday. men skulle helst vilja orka lägga mig i sängen och läsa i boken om magdalena graaf. men orkar inte röra mig från soffan.


längtar efter att prata skit med christin. kärlek du min bästa.


do you wanna get yourself a new home?

idag är det visning gånger2.

18.00 - 18.30 är det visning i norrtälje.

18.00 - 18.30 är det visning på södermalm.

a girl needs her best friends.

nattciggstankar igen då. satt nyss med en cigg ute på balkongen i täby igen och tänkte på ellen. vi har varit vänner i många år. 5 eller 6? vi träffas inte speciellt ofta. en gång per år? men nu på fredag när hon kommer till STHLM blir det tredje gången för i år.

jag kom på att jag aldrig sagt ett enda ont ord om henne. det finns ingenting att klaga på. antagligen för att vi inte ses varje dag. vi pratar inte varje dag. vi tjatar inte sönder varandra. men jag vet att om hela min värld skulle rasa samman, så kan jag ringa henne och hon kommer finnas där.

när jag pratade med ellen igår, sa hon: "jag finns här för dig." och jag vet att hon menade det. E, DU ÄR SÅ JÄVLA BRA! nu fick du en liten kärleksförklaring.

i heart you.

i hope you get the point with this pic. i heart you.

det är lätt att bli lite sentimental när man tar nattciggen. det är mörkt, tyst och lugnt. man tänker på dagen som varit och alla fina personer som finns i ens liv. känner att jag vill tala om för de som ställt upp på mig nu, hur mycket jag uppskattar att de finns där. speciellt min familj. mamma, lisa, jonas & christin. och guldklimpen, abbi.

vänner som hör av sig för att kolla hur det är och accepterar att jag inte mår speciellt bra just nu. att det inte är någon som pushar mig för hårt. 

what is the fuss about?

de här tabletterna gör mig otroligt trött.. jag tror jag sov runtomkring 3 timmar mitt på dagen idag. vet iof inte när jag somnade. tror det var under tyra banks show. och vaknade vid 18-tiden.. pratade då med ellen. hon är nu informerad om saker och ting, men troligtvis kommer hon och johanna upp på fredag.

jag gick och köpte cigaretter. det gick bra. utan panik. blev stolt. men jag trodde jag skulle somna gåendes när jag gick över korsningen. helt sjuk känsla. mamma och jag gick och köpte choklad mitt i paris hilton's BFF. och så dricker jag lite vin.. inte pimlpar, jag smuttar. det känns ganska bra nu.. men inte tillräckligt för att orka åka hem.

sover här inatt igen. haha. jag är inte äcklig för att jag har haft samma kläder sen i söndags (hade med mig nya underkläder!) och så tvättade mamma mina kläder imorse innan jag vaknade. lyx. men det skulle vara kul att byta om till något annat.

share your bed with someone. that's love.

jag är lite halvseg. och hungrig. fast jag har redan ätit frukost. tänkte om jag skulle gå ner till sleven och köpa cigaretter.. jag vet inte vad jag ska göra idag. jag tänker på mina vänner. de där bra vännerna. ska inte bli alltför sentimental nu. ett steg i taget. puss!

one step at a time.

jag är helt utmattad idag. bild 4 talar sitt klara språk.

åkte till mamma i söndagskväll. det gick hyffsat bra. vi åt hemmagjord nachostallrik och drack pyttelite vin. såg på söndagsfilmen om anna nicole smith och sedan sova. imorse fick jag kaffe serverat och sedan ladda jag för att åka till kliniken i gamla stan. hornstull - gamla stan. det är inte långt, max 5 minuter med tbanan..

...för mig kändes det som en evighet. jag hyperventilerade. trodde jag slutade andas. fick ingen luft. det tryckte i bröstkorgen. hade stickningar i händerna och hade någon form av klaustrofobisk känsla. när vi gick av i gamla stan kunde jag inte stå på benen. vi satte oss på bänken på perrongen och jag fortsatte att skaka. och började gråta. VA? varför får jag panikångest hela tiden?

jag pushade mig själv bort till kliniken, och konsultation. allt gick bra. om 5 veckor börjar första behandlingen. det var inte lika jobbigt att åka tbanan hem. mamma gick iväg och köpte wienerbröd. :) sen tog vi bussen till SPM. det gick också hyffsat bra. pratade med en psykolog och läkare. vi kom in på busskrocken i mars, att sista gången jag skar mig var i april och Nabi.

läkaren skrev ut ångestdämpande tabletter åt mig. jag tog den första för 20 minuter sen. jag vill att det ska hjälpa. vill inte uppleva den där skiten igen.

mamma köpte en ny almanacka åt mig idag, eftersom min gamla bara hade 2 veckor kvar. och hon hämtade ut mina tabletter. och köpte mat. som vi åt på balkongen med kvällssolen och mitt favoritvin. och till efterrätt gjorde hon strawberry/rhubarb pie (jordgubb&rabarberpaj) med vaniljsås.

min mamma är bäst i hela världen.
hon som satt och höll om mig idag när jag behövde det som mest.

this picture made me laugh today.

hittade den här bilden på någon tjejs blogg idag.
klockrenaste tatueringen, ever. måste gjort förbannat ont bara.
fan vad jag garvade.

i've lost myself. where am i? i need to find me.

jag har tappat bort mig själv. önskar bara att de jag tycker om, kan försöka förstå - eller nej. de behöver inte förstå. men att de kan tro på mig och finnas kvar. fan, vad jag hatar att bli lämnad, sviken och ....

ska sova nu.. imorgon kommer bli en grymt jobbig dag.

he never, he never cared right?

har suttit med mina glasögon och tittat på massor av sex and the city avsnitt nu. så tog jag av mig glasögonen. och insåg hur taskig min syn faktiskt är. och jag har inte använt mina glasögon på minst ett halvår. ojdå?
----

jag (min bror) hittade min framtida bil på blocket. ska bara kirra körkortet. :)
undra om jag måste ha glasögon när jag kör bil då? då förstörs all min coolhet.

jag satt i hallen en halvtimme igår och stirrade på ytterdörren och grät. förstår inte vad som händer med mig. eftersom jag inte kom hemifrån, kom min storebror och hämtade mig med bilen och körde upp mig till norrtälje, ♥ så jag kunde äta middag med min lilla familj. men det var lite konstigt att vara hemma hos dem igår, utan att christin var där. jag saknade henne.

albin har inte lärt sig än att man inte har fötterna på matbordet. :)

jag räknade idag. och kom fram till att jag har läst 10 böcker bara det här året. det är lite mer än en bok i månaden.. plus att lånade två böcker av christin igår. (hoppas det var ok, christin? du får tillbaka dem.) jag lånade magdalena graaf - det ska bli ett sant nöje att döda dig & jane moore - kärlek @ första.träffen.


dry your eye, he's just a guy. dry your eye crybaby, he's just a simple guy.
you never loved him did you? you never cared, right?
you never loved him did you, so what is the fuss about?


it's right, dry your eye now crybaby. he never, he never cared right?

in my deepest despair. will you still care?


sitter på balkongen. har suttit här ett bra tag. med bästa michael jackson i öronen. jag tänker inte gå härifrån än. det känns som tankarna får luft och kan snurra fritt i mitt huvud. jag läste någonstans. "du blir vad du tänker." otroligt sant. jag är så fruktansvärt kluven på mitt liv just nu. så kluven att jag inte kan ta några beslut än. jag sitter fast i en ond cirkel. var börjar man i en cirkel? jag måste börja våga be om hjälp.

jag är inte den du tror att jag är.
jag är inte den jag tror att jag är.
jag är den jag tror att du tror att jag är.

pour out some liquor!

3 liter vin är slut och jag vill ha meeeeera vin. typ nu. fan. att det inte finns liqourstore i sverige. vi har ringt massa nummer ikväll.. vem sover halv 3 en tisdagkväll på sommaren? varför svarar ingen? haha. skitsamma. det var bara tur att ingen svarade. hoppas ingen ringer upp/smsar imorgon. lär ju bli lite jobbigt.

antar att det blir sängen snart.. finns inte så mycket mer att göra ikväll. :)

my heart hurts.

you're lying on my chest, you feel my heart. and you say.
"i can hear your heart. is beating really fast."
i don't answer, but all i want to say is.
i know, my heart is beating for you.

i said nothing at all. and now i've lost you.
after all, maybe this is for the best.

we're so over. we need a new word for over.

det känns lite bättre nu. skulle jag vilja säga.
har dammsugit hela lägenheten, plockat undan all skit som legat framme, diskat undan berget på diskbänken, bytt sängkläder och bäddat. duschat, scrubbat, filat, rakat benen, insmord och fuskade på med b-u-s och borstat tänderna.

och försöker att inte tänka medans jag kollar på sex & the city-boxen.

no matter what, you'll never see me cry.

jag är så fruktansvärt trött på folk som är, egoistiska, falska och empatilösa. jag är så less på såna, att jag inte orkar med mig själv. jag försöker alltid tänka på alla andra i första hand, tänker på ifall någon annan kommer ta illa upp över något jag gör. men det tar sån jävla energi. JAG ORKAR INTE!

när jag mådde dåligt i lördags frågade min mamma mig om hon skulle ställa in sin resa. men jag sa nej. egentligen hade jag velat säga ja. men det hade varit väldigt egoistiskt. jag får krama henne när hon kommer hem istället. och jag saknar henne sjukt mycket nu när jag mår så jävla dåligt. hon är den som ALLTID funnits vid min sida, stöttat mig och försökt hjälpa mig med allt jag gått igenom.

jag mår dåligt av att jag och christin hade planer idag. bla, bilbingo i norrtälje, men jag var egoistisk och ställde in det. jag älskar att vara med christin och albin. men jag mår åt helvetet och känner bara att jag blir ett pain att umgås med. förlåt. du är bäst.

jag är arg på min pappa. antagligen för att det känns som jag inte når honom. medaljen jag köpte för några år sen. den brydde han sig inte ens om att ta med när han flyttade till sin flickvän. så jag slängde den.

det finns även andra som har svikit mig. men jag orkar inte ödsla ord på er. jag orkar inte ge er mer energi nu. jag bryr mig bara om mig själv just nu. EGOISTISKT?

jag vet inte vart jag vill komma. men måste ösa ur känslor. måste ventilera. har så mycket hat, tankar, besvikelse, smärta, frustration, stolthet, kärlek och ord inom mig som bara måste komma ut!!


easy like a sunday.

klockan elva imorse kom min morbror över. och vi har bara legat i en varsin soffa framför tvn (life of ryan) hela dagen och inte gjort ett skit. vid 18 kom min syster och kristin hem. vi åt pasta och tonfisksallad. jag blev fruktansvärt mätt. morbror gick hem, kristin gick iväg för att hyra film. jag och lisa gick ner till ica och köpte gott. godis, pringels och cocacola. svullar vi nu eller vadå? kristin har iof inte kommit.. vääntar.

jag mår så jävla dåligt.

don't try to understand me.


idag var vi uppe i norrtälje. jag och mamma. tyvärr kunde vi inte åka samma buss, eftersom de var fullpackade. men mamma väntade in mig vid gustavsberg och sen gick vi genom staden för att gå på bolaget. och sen sprang vi på veronica. hon såg nog inte mig, men jag såg henne. "VERONICA!" skrek jag. haha. jag fick en kram. eller två. 

hemma hos christin fick vi kaffe. och nybakta äppelmuffins. christin är så duktig. :)

vi gick ner till socitetsparken.
det var american car show där. men så mycket folk. och hundra spänn i inträde. vi gick inte in. vi köpte jordgubbar istället och gick hem och gjorde strawberry daquiris och åt smörgåstårta. mamma gick på promenad med albin, jonas somnade i soffan och jag och christin roade oss på vårat sätt.

när mamma och jag gick ner till bussen för att åka hem, mådde jag jättedåligt. jag hade panik. jag kallsvettades, hyperventilerade och grät. jag blev aggressiv mot folk i närheten. mamma försökte röra mig, men jag klarade inte av det. jag förstår inte vad som händer med mig. kunde knappt prata med mamma på bussen. kunde bara lyssna på en låt. earth song. bara den. hela vägen från norrtälje till täby. 45 minuter.

jag är ok nu. men satt nyss och funderade. mamma åker till spanien imorgon. jag skickade ett sms till henne: "Tycker egentligen inte om att du ska iväg. Är livrädd att du ska försvinna. Om du dör, dör jag. Älskar dig!" jag fick svar direkt. "Jag försvinner aldrig. Älskar er barn alldeles för mycket för det." och sen ringde hon direkt.. ♥

jag orkar inte med allting just nu.. förstår inte vad det är för fel på mig.

talk to you never.


jag har försökt diska bort all skit på plattan, men det går inte. det har verkligen bränt fast. fuck. nu orkar jag inte kämpa mer. det är lite bra att jag stannade hemma idag, jag känner att jag inte mår speciellt bra.

nu ska jag starta en film och måla naglarna. imorgon ska jag äta smörgåstårta i norrtälje med mina sötisar.

i'm feeling so free when you're gone!

jag har klippt luggen. och insett att jag måste ringa V, så hon kan färga mitt hår igen. utväxt är inte så snyggt. hade besök av pappa som tog med sig min hårddisk till stationära. jag bad honom från botten av mitt hjärta att han skulle försöka rädda alla bilder osv, som är flera år gamla.

jag har börjat pyssla med min dreamboard. men har ingen skrivare. så det får bli ett pågående projekt. vet ju inte vad alla mina drömmar är ännu. jag lagade för första gången på flera dagar middag hemma och glömde plattan på. lyckligtvis såg jag det.. det var ganska nära på att börja brinna. woops.

idag och två veckor framöver var då han inte ville att jag skulle sitta hemma och ha tråkigt. HA HA. du. jag har mina high heels på och har ätit godis. jag har inte tråkigt bara för att du är borta :) jag är lättad över att vi två inte är i samma land.

ska mysa i soffan ikväll och sen sova tidigt. ska komma upp tidigt imorgonbitti. ♥

it's a blurr.

vill göra något. men orkar inte lämna lägenheten. kan någon komma hit och hålla mig sällskap i soffan hela dagen, hela kvällen?

don't text me. it's gay.

när jag kom hem till mamma, var farbror thö, faster anne och kusin emma där. de var och hämtade bäddsoffan. skönt att bli av med den, men jag kommer sakna den. haha. när vi skulle lyfta upp vissa delar på bilens tak.. så spöregnade det. vi måste sett väldigt roliga ut med plastsäckar och tejp och gud vet allt.

farbror åkte sedan iväg för att lämna soffan på landet, så vi tjejer gick in på texas och åt lite mat. hör och häpna, jag tog fajitas istället för bontana. bara för att inte kecke och otto var där ;)

nu är jag hemma. tog en dusch DIREKT när jag kom hem. jag kände mig väldigt effektiv. och nu är jag hungrig. men ska inte äta. jag bantar ju..

you gave me fever like i never, ever known.

jag kanske inte skulle ha pussat så mycket på albin igår. jag känner mig lite febrig. ont i halsen och varm. men det gör inget! han är ju söt.

mina hörlurar har kommit! ska försöka att inte göra sönder de. ta i trä.


ska nog åka hem till mamma och äta C-vitaminer. vill inte vara ensam hemma, utan mat, om jag är sjuk. MAAMMA.

i hope it's gonna make you notice.

min lillasyster ringde precis. hon sa inget, men jag hörde en låt jag kände igen. kings of leon - use somebody. när den var slut, la hon bara på. det är kärlek! :)

Someone like me.
Someone like you.

what about sunrise? what about rain? WHAT ABOUT US?

jag fick ett mms av christin imorse. hon har köpt en varsin present åt mig och lisa, eftersom vi försökt hjälpa till så mycket vi kunnat med att passa albin. :)
christin tog bilen ner till täby och plockade upp mig, efter lite övertalning. typ såhär:
denice - men kom hit.
christin - jag vet inte, du får övertala mig.
denice - kom hit.
christin - okej!

vi hoppade in i bmwn och åkte. det började tokregna. vi satt i bilkö efter järva krog, pga av att ett hav hade landat mitt på vägen. jag filmade. jag låter smart. jag är stolt. och visst är albin söt! :) hon som pratar i slutet är GPS-tanten.

vi åt lunch i farsta, klagade lite inne hos 3 och köpte med oss fikabröd innan vi flummade runt hos farmor. och några timmar senare åkte vi bil till norrtälje och åt middag. kött, bakpotatis, tzatsiki och vitlöksbröd. jag brukar inte gilla kött särskilt mycket. men vad gott det var idag! och jag gjorde tzatsikin. hihi.  
hahaha. kolla den oranga skeden i tzatsikin. vi kallar de för snopp-skedarna. moget!

nu ska jag försöka tagga ner och somna i tid för en gångs skull. har gått och lagt mig långt efter 2, de senaste dagarna. känns inte ok. och nu kom jag ju på att jag glömde låna med mig en bok från christin. TRAMS!

lyssnar på Michael Jackson - Earth song. i'm getting goosebums.

stockholm har blivit kallt.

åt middag hos mamma ikväll. kokt potatis med parmesan och lax. och vin, såklart. hade myskläder idag. nya kjolen och min älskade fula tjocktröja. vi hade mysigt.

nu måste jag verkligen sova. klocka är över halv 2.

in loving memory of michael jackson.


så fruktansvärt fint.
 ♥

det mest äkta jag hörde under hela minnesceremonin och det som berörde mest, var när michaels dotter tog micken. mina tårar rann nästan ikapp med hennes.
om du missade paris tal; TITTA HÄR!

i want my music in both ears.

ja, jag slog ju sönder mina 1,5 månad gamla hörlurar igår. är liksom lagom irriterad på mig själv över det. så nu beställde jag två nya hörlurar. det kändes ganska värt, eftersom de bara kostade 29 spänn styck! :)
 

syster stack för typ två timmar sen. och jag har nu tröttnat på att ligga oduschad och ofräsch i soffan med laptopen. ska hoppa in i duschen och våldgästa mamma.

no time for losers...

har suttit och tittade på en intervju om michael jacksons död med larry king och jermaine (michaels bror.) larry king är en idiot.

min syster håller på & packar inför hultan. hon drar imorgon. jag går runt och släcker alla lampor. hon går sedan efter och tänder alla igen. jag vill sova, men är för rastlös för att tagga ner. funderar på att åka hem till mamma imorgon och äta middag. fast. jag bantar ju. då kan man inte åka till mamma..

jag slog precis sönder mina hörlurar! IRRITERANDE! de var ju nästan helt nya. fan vad trött jag blir! IIIIRRIIIITEEEERRRAAAANNDEEEE!!!

kind hearts don't make a new story.

jag var seg imorse. med min gamla höftskada och nackspärr light. kokade kaffe och väckte malin. jag började banta idag. på helt fel sätt, men wtf. haha. runt 12 kom vi iväg till bussarna och sa hejdå för helgen.

jag åkte upp till norrtälje och lekte med christin och albin. albin ser oskyldig ut, men han var ett pain. christin tappade rösten och spottade slem och albin hostade och snorade. jag gissar på att jag snart blir sjuk också...

will you be there?

idag har vi bara grisat. vi gick ner till macken och köpte cocacola och chips. sedan har vi kollat film, degat i soffan och ätit mer onyttigt. sedan gick vi på promenad. det slutade med att vi sprang en löprunda på tibblevallen. och min bakismage kom igång. vi stannade till hos morbror för att låna toaletten.. HAHA. skönaste jag någonsin gjort i hela mitt liv. ;) 

nu färgar vi systers hår. och så vill jag diska! ha ha. imorgon ska jag börja banta! :D

happy B-day, grandpa.

morfar skulle fyllt 89 år idag. grattis! puss! ♥
vila i frid.

"vamos a la playa! ah-ah-aha!"

i lördags hade jag ju lovat min morbror att gå ut med hans hundar. jag gjorde sällskap med mamma och albin på hundpromenaden och sen kom malin. vi lämnade mamma, albin och hundarna och gick upp för att försöka fixa till oss lite innan vi drog ner mot centrum och hem till victor.

vi kom dit, alldeles svettiga och började dricka vin på balkongen. victor, kamilla, sandra och dennis fanns på plats när vi kom. sedan trillade det in mer och mer killar. eric(?) och martin, som satte fast bådas jeans i ett hänglås! haha. anton, han som rökte, han med lila tröja och krull. (haha, minns inte om det var fler?) krull då. han var så himla tankad att han däckade. han blev buren hem av några killar, innan vi andra gick till tegel.
titta nära så ser ni ett hänglås mellan dessa två. haha. (snodd från FB)

varför är jag och kamilla mer party än killarna? (snodd från FB)
malin trillade, en gång, två gång, tre gång osv. det är svårt att gå i 14cms klackar när man druckit nästan 3 liter vin. hela kvällen gick väldigt fort. på tegel träffade jag min kusin ludvig! ♥ jag är osäker på hur mycket jag ska berätta om tegel och vad vissa personer gjorde. jag tror det inte kommer att berättas. men kan ju säga att jag garvade arslet av mig.

våldkyssar för att försöka få tyst på en person.
skor på fel fot, a'la dagisbarn style.
min kusin ludvig lyfte upp malins fötter och inspekterade hennes rosa nagellack.
trilla med platta skor.
äta ta-med-kebabtallrik med hela ansiktet och en hand. utan bestick.
haha...ochlitemer. 

long nights crying by the record machine.

kunde inte somna inatt. jag låg och läste min bok (läste ut den nyss) fram till halv 4. och vaknade vid 9. helt otroligt. solade imorse. drack kaffe med lisa innan hon åkte till jobbet. skulle åkt upp till norrtälje, men bussarna var överfulla och stannade inte. då fick jag nog och gick upp igen. slängde ihop en sallad och blev trött.

somnade på sängen i vardagsrummet.. och nu är jag vaken. vaknade av regnet. det ÖSER ner och åskar. (och nu dog tvn?) haha. kokar kaffe också. det kommer bli en kaffedrink. med baileys och grädde. woho. fast jag måste hinna duscha och gå ut med hundarna också.. då kan det väl ändå ha slutat regna?

ikväll ska jag ha mina nya high heels och dricka vin.

Honey, i just made out with you!

idag låg vi och svettades på balkongen innan vi kom ner till täby centrum. vi sprang på erik & nathalie, sean och pojkarna, petter och ester. vi hängde mest inne på gina tricot, plus att kristin skämde ut kassörskan på indiska. inte en gång, flera gånger! ;)

när vi skyndade oss hem vid 17, försökte vi dämpa hungern med dricka.


ikväll har vi haft tjejmiddag hos louise. hon bor mittemellan mina två första dagis. louise och hennes syster var mina första nya vänner på mitt första dagis. som de bor granne med. vadå nostalgi!? tyvärr ringde N och störde mitt i middagen. förstod inte alls vad han ville. tredje gången för denna dag..

lena, kristin (gabriella bakom kristin) lisa och louise framför laptop.

louise visar hur en man som blowjobat sig själv med dammsugaren såg ut!

vi spelade ett överdrivet moget spel. mix max!

lena kastade tärningen så den hamnade i vinglaste. det var JÄTTEroligt ;)

tur att gabriella skjutsade hem oss med smurfarna på högsta volym. haha. nu ska jag kolla klart på BB på tv400. godnatt.

well, i can make it if it's good for you.

haha. blev väckt av regnet imorse. jag undrade vafan det var som väsnades så. och sen kom åskan. men jag somnade om. vaknade inte föräns vid halv 1 då mamma ringde och berättade hemligheter. har legat ute på balkongen med syrran och kristin som kom över med jordgubbar och körsbullar (som jag först sa, körsbär heter det ju.)

helt plötsligt hör jag någon utifrån som skriker: FINGAL! och så kom morbror upp. han löser korsord vid matbordet och vi har fortsatt sola. N ringde..... han var konstig. som vanligt. (jag har verkligen inte samma känslor för honom längre.)

vad jag förstår så ska vi strax till täby centrum. kläder och alkohol? och kanske någon form av tjejmiddag ikväll. i täby, skarpäng. mitt älskade gamla hood. vi får se vad som händer. DEN SOM LEVER FÅR SE.

a piece of something to call mine.

gick och la mig alldeles försent igår. närmare 02tiden. om inte halv 3. och vaknade av att bli slickad i facet av fingal vid 8-9. mysigt. sen dess har jag varit på hundpromenader slash pressat i solen på balkongen. tog snabbt en dusch innan jag och syrran sprang ner till busshållplatsen. (jag hann kissa i skogen mittemot motorvägen också. MITT PÅ DAGEN) åk inte 624. det var den mest värdelösa bussturen EVER!

från åkersberga tog vi 620 till wira bruk. vi åkte verkligen på landet. åkersberga är verkligen landet! bussen sa; "nästa hållplats: Skogen." så tittade man ut och ja! rätt! vi är i skogen! haha. vet inte om det berodde på värmen. men jag satt själv och asgarvade.

vi var och såg på morbror och kusin som är med och spelar i wira spelen. det var verkligen över mina förväntningar. :) det var mysigt! förutom att jag fick halvt panik och ville gråta. men det gick över med lite stöd av mamma och christin.


har precis vädrat täcke och kuddar på balkongen. mitt rum var som en bastu när jag kom hem. GAH. har bytt omyill min jättestora oversizetröja. så nu ska jag SOVA. jag längtar.

just stop DOGGIN' me around.

sådär ja, nu har vi varit på morgonpromenad. och selma bajsade precis utanför huset. och sen igen. fingal - nada poopie-time. hahahaha och nu försöker selma sätta på fingal. jag garvar och lisa skriker på selma.

nej. nu ska jag sätta mig på balkongen. vi fixade ju ny musik i min ipod igår. massor av michael jackson. och nostalgiska låtar av typ n'sync, all saints osv. haha.

this is how we remember Michael Jackson.

nu ser jag och lillasyster på SVT1.

mummy says no. abbi agrees.



SÖTA UNGE!

picking up the pieces of my life without you.

har mailat med isaks pappa idag. och senare ringde isaks mamma. hon sa att hon har köpt en present åt mig. wiie! va? jag fick ju en flaska vin förra veckan. vi ska ses i sommar och så ska jag få den! epic happiness! :) jag tycker om den familjen så mycket!

min pappa var här och försökte fixa min dator. stationära. det gick inte! istället åt vi mcdonaldsmat på balkongen.

morbror kom över och lämnade hundarna. kistin, lisa och jag gick iväg för att hämta böcker på posten mittemot täby park hotel. men vi hann inte fram i tid. istället satte vi oss på gräset och gav vatten till hundarna som var helt slut!

vi åt lax och wraps till middag. muuumma. jag är seg. om en timme ska vi troligen på kvällspromenad med kristin igen. imorgon händer det grejer. hela dagen är fullbokad. BUT I LIKE.

together we cry happy tears.

fick ett mail av isaks pappa. jag blev rörd. jag måste svara..

i think you have no heart. & i had a mind once to give you mine.

vi har kollat på sleepy hollow och nu är kristin hemgången. men morbror och kusin är här nu. de skulle hämta hundarna, och säga hej. men har stannat kvar.

jag måste ta bort mitt smink och ta hand om mitt flagnande ansikte nu.. hörs imorgon.

RSS 2.0