the last hours of my 22 year old life.

It was a surprise dinner with my mom, brother, sister in law, nephew, sister and brother in law. Beef burger with feta cheese, baked potatoes and tzatziki. For dessert, there was a French chocolate cake with 23 candles and the birthday song. Gifts in form of a down blanket, a carton of cigarettes, LM of course, blueberries in white chocolate and a school bag. Happy girl. Sleep tight. I know I will, in my new down blanket. Diary and a movie first, then dreams. Love.


No better place for you and me to be alone.

vi kör hemmamys ikväll. har precis käkat middag och nu ligger vi i soffan och kollar på scream. nerdish film. jag är extremt trött. gick ju upp halv 7 imorse. bara för att hinna duscha innan jag åkte till kontoret. yey. har mitt nya linne på mig också. nu skriver jag bara för att skriva lite. back to film. och jag har fått mina fingrar knäckta. puss.

one of us.


mitt i smeten.

här var jag idag. tusen miljoner poliser och polisbilar.



hade precis varit i vasastan och färgat håret och skulle åka till hötorget för att gå till buttericks och köpa färg åt christin. men det var kö in i affären. orkade verkligen stå där på tom mage och knuffas med jobbiga människor. så nu har jag precis slängt ihop en potatis/kyckling/grönsaks soppa spetsat med beasås. det blev jättegott! (trött nu.)

I'm not the kind of girl you'd take home.

om tyyyyyyp 56 minuter ska jag ta bussen till johanna och färga utväxten. yey! min födelsedagspresent från mamma.

igår åkte jag till skolan i rusningstrafik, ett big NO NO om ni frågar mig. är inget stort fan av det. vi skickade ut SFI som hade snott vår sal. alla satte sig självklart på samma platser som veckan innan, och veckan innan det. klassen har dock minskat med typ hälften. vi hade ett hörförståelsetest som varade i 12 minuter, sedan hade vi 45 minuter på oss att skriva en resumé på storyn, på max ett A4. efter 15 minuter hade jag renskrivit och läst igenom. då gick jag.. jaha, 45 minuter kvar tills lektionen börjar igen. min nya vän (som jag fortfarande inte kan namnet på! hur hemskt är inte det?) kom också ut. istället för att bara sitta och hänga i korridoren så gick vi till ett café i skrapan som ligger precis bredvid. vi tog en varsin latte och satt och snackade om allt möjligt. jävligt mysigt! lite skumt, totala främlingar. men vi verkar lika.

tog en jävla tid innan jag kom hem. när jag kom till danderyd skulle min buss gå om 25 minuter, så jag åkte med tunnelbanan till mörby, hoppade av där, och hoppade på nästa tåg som åkte tillbaka till danderyd. haha! när jag kom till busshållplatsen var det 7 minuter kvar. inte helt farligt!! :)


I'll take you there and hold your hand.

igår färgade vi malins hår. först blekning och sedan ljusare färg. jag, personligen, tycker att det blev fint. det såg mer levande ut med flera färger. det blev så mycket mjukare. men malin var inte nöjd. men det är bara att fortsätta med mera blekning och ljusare färger! det tar ju ett tag. sen satt jag och lisa med ansiktsmask. jag glömde ta på min nästipp. men det gör inget. idag har jag fått en finne. man bara, JA!

ligger som sagt i sängen fortfarande. gick upp kvart i 7 och drack kaffe och väckte malin. orkade vara uppe till typ 8 eller 9, sen gick jag och la mig igen och vaknade halv ett. nu är klockan tre och om tre timmar ska jag infinna mig i skolan. jag har gjort mestadels läxan nu. lite kvar, ska bara läsa lite om relativa pronomen. sen ska jag försöka göra mig vacker. hehehe-eeheee.

 


Stu's song.


What do Tigers dream of?
When they take a little tiger snooze.

Do they dream of mauling zebras
or Halle Berry in her Catwoman suit?

Don't you worry your're pretty striped head
we're gonna get you back to Tyson'
and your cosy tiger bed.

And then we're gonna find our best friend Doug
and then we're gonna give him a best friend hug.
Doug, Doug oh Doug, Doug, Dougie Doug Doug.
But if he's been murdered by chrystal meth tweakers,
well then we're shit out of luck!


there is a djungle cat om my back!


jag ligger i sängen och läser engelska B läxan, djungelkatten elsa ligger på min rygg och spinner.


angry notes are funny, when it's for someone else.

bästa idag!


You're such a cold blooded murderer.

My blood is on your hands. Now no one can save my heart.
And the scar you left can't be repaired.
The knife is in your hands. Is that a smile on your face?
It's so clear to me;

You're a murderer!

Baby never did I think you could be
such a cold blooded murderer.
You're a lovekiller, you're a murderer.

I see your strategy. I bet you've been here before.
You won't stop until you're victims crawl.
Just like a criminal.
You've stolen love away from me.

You're a murderer.


psykobitch won.

jag är chockad. riktigt chockad. vilka dramatiska vändningar. vet inte om jag ska skratta eller gråta?

I got my sister with me. ♥

Lillasyster Lisa fyller idag, 25 oktober, 21 år.
jag älskar dig.



om typ 16 timmar blir det måndagsmys.
erik ska laga middag och hela familjen kommer.
mamma, pappa, jonas, christin & albin.
we are family. this is our family Jewel.


Love you yesterday, now & forever.


christin, jag och albin tar kort med webcameran hemma hos farmor på söndagsmys. jonas ligger i uppblåsbara sängen och lyssnar på radio. farmor plockar. lisa är på jobbet. albin ska bada. dedde ska rökte på balkongen. allt känns ok.

friday night.


jag hjälpte mamma på kontoret i fredags och sedan fick jag ett infall och tyckte att vi kunde äta middag tillsammans, så jonas, christin, albin, lisa och erik samlades hemma hos mamma och vi ååååt. jag draaack. drack nästan två flaskor vin själv. ja. efter jonas hade kört mig och lisa hem, så satt jag ute och pratade i telefon och sen mötte jag kamilla och vi gick på vin-promenad. sen gick jag hem och mådde inte alls bra. heeeheeee.

igår hade vi hemmakväll, med hemmagjorda hamburgare och snacks. maassa cocacola. idag ska jag till mamma igen. så jag och malin gör sällskap in till södermalm. kanske ska kliva ur soffan och lägga tillbaka täcket i sängen där det hör hemma. kanske försöka fräscha upp sig själv lite också. bakfyllan får vara slut nu. pusssss.

alcoholic bitch.

satan i gatan vad full jag var igår. kvällen avslutades med att krama toastolen. att jag alltid kräks. fan.
MEN DET ÄR SÅ JÄVLA UNDEBART ATT VARA SKITFULL IBLAND. speciellt när ens hjärta.. dött.





falling apart, breaking down, gone.

can somebody buy a gun or a shotgun or a whole damn bazoka and shoot me?

livet faller ihop. det går sönder. men ändå inte. allt är precis som vanligt. men någonting inom mig gick sönder, det brast. jag blöder inifrån och jag tror att det var mitt hjärta som krossades. trasigt. itu.


Fuck you, you fucking fuck.

Fuck people who hate you.
Fuck people who don't like you.
Fuck people who lie to you.
Fuck people who cheat you.
Fuck people who leave you.

Okay, don't FUCK those people actually.
Just hit them in the FUCKing face.

What's wrong?


I close both locks below the window.
I close both blinds and turn away.
Sometimes solutions aren't so simple.
Sometimes goodbye's the only way.


my baby shot me down. bang, bang.

så ska man ut i snöovädret. även fast jag inte alls gillar snön, så får jag en härlig känsla i kroppen. vet inte riktigt vad det beror på. känns som jag förknippar snön (och lukten?) med något bra minne. konstigt, konstigt. plus att jag fortfarande har ont i magen. inte lika ont, meeen lite ont. :(((

ekorr-gos.

SNÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! det snöar.. ÅÅÅÅÅHH!!! inte idag, please! plus att jag har haft VÄÄLDIGT ont i magen inatt. har vaknat hela tiden och bara velat gråta. men ja. nu, vakna med the voice & ERIC SAADE! heeeheee. kaffe och knäckemacka. tjarå.

compliments to the cock.

erik är kock ikväll. lisa följer efter honom som en liten svans. (toffel) "lägg inte upp de här bilderna på facebook" säger dem. nej nej, svarar jag. ingen sa någonting om någon blogg. snyggaste tjejen är jag som syntes i spegeln på första bilden. ersatte mig själv med en svart ruta. heeheee. nu ska iaf jag sova. (erik och lisa är lediga imorgon, så de startade precis sagan om ringen) själv ska man upp 0700. godnatt.



haft en slappdag idag. tänkte att jag kunde kolla läget i tvättstugan, men den var fullbokad fram till lördag. suck. så jag och elsa har legat i varsin soffa och glott på tv. typ hela dagen. har inte lämnat lägenheten. så skönt, ibland. kände igår när jag hade fått alldeles för lite sömn de senaste dagarna att jag inte mådde så bra. och jag är faktiskt 50% sjukskriven. så idag har jag bara laddat batterierna. för imorgon är jag tillbaka till 50% aktivitet! :)


20/10 - 2010

skulle bara säga att det är ett väldigt coolt datum idag. och mattias fyller år idag! graaaattis!! :)


stop doing the internet and, STUDY!


sitter på kontoret och har jobbat i 4 timmar. min hjärna börjar säcka ihop nu. dock tänkte jag att jag skulle göra engelskaläxan nu, när det inte är så mycket jobb kvar. men facebook är ju roligt. jävla facebook. ska vara på skolan om 1 timme och 40 minuter. och om 4 timmar och 40 minuter får jag äntligen åka hem. snark! lång dag idag också. hoppas på att hinna hem till 22, då kungarna börjar. min höjdpunkt på onsdagar. sen lockar sängen otroligt mycket.

chef: vad är det för fel där då?
manlig anställd: men jag gillar det inte.
chef: vad är fel då?
manlig anställd: men lägg av, jag är kanske hälften kvinna. jag gillar det inte.

HAHAAHAHAHA!

you're the one that I want, honey.


före vs. efter.


nu ska trög tjej röra sig till tunnelbanan. idag kör vi på grön linje. igår var det blått. ikväll blir det rött och hemåt. efter skolan såklart. nu blir det hard, hard work. eller vi ska luncha först. haha! fuck you, puss och kram!

rip off the roof and stay in bed.


inte så jättepigg tjej. mest trött tjej. sitter i tjocktröja och täcke i soffan och dricker kaffe med sällskap av tvn. grejen är att jag ska göra mig klar snart. duscha! packa om väskan och sedan dra till kontoret och jobba några timmar innan jag ska till skolan ikväll. engelska B och jag har fortfarande inte gjort min läxa. slå på fingrarna. denice, börja läsa bara!!

Are you the hero of my dreams?

I think about you all the time. I miss you so much it hurts my stomach. I want to call, I look up your number in the phone book but press delete and go back to just miss you. Wish you could call instead.

Holding hand in hand. Are you the hero of my dreams?
I still recall our last summer.

I miss you so I get a stomach ache.

idag har varit en lång dag!

vaknade 0630 i malins king size säng. gnällde på malin att hon skulle gå upp. själv gick jag upp ur sängen tio i 7. 0710 tog vi bussen. jag hoppade av i hornstull och gick upp till mamma och drack kaffe. syrran kom en timme senare. 10 hade jag tvättstugan. och vid lunch gnällde lisa över hunger. vi gick till ica och handlade. jag fick självklart laga lunchen.

efter lite chillande. bytte jag om och gick ut i regnet för att ta bussen till fridhemsplan och möta malin. vi åkte blå linje till västra skogen och jag fick min engelska B bok. när vi kom tillbaka till fridhemsplan så knata vi in på in och finn. där FANN jag min framtida spegel. jag blev blixtförälskad. har redan planerat var den ska hänga i mitt rum.. jag ska ha den! så länge som jag velat ha en helkroppsspegel.. ♥ och den här är liksom P-E-R-F-E-K-T!
 


when it's perfect, it's perfect.



clinique. den var svinbra. precis min färg! tack maria! :)


If you knew, would I still be alone?

jag åkte till vasastan och hälsade på lilla tillskottet i lejonfamiljen. pyttepytte liten var han. han kanske får heta noel. storebror isak fick öppna paketet jag hade med. och jag fick ett puder av maria från clinique. (är inte det märket svindyrt??) jag stannade i nästan 2 timmar. sen tog jag bussen till södermalm, hämtade mobilladdare och lite prylar. utanför porten stod malin och väntade med jättehög musik i öronen. hon stod med ryggen mot mig, så jag hoppade på henne och hon GALLSKREK. nu är vi i älvsjö och kollar på gangsterkillar. snart kommer "lite sällskap".

But you got it all; believe it.

hahaha. kolla facet! jag skulle typ säga "aw, vad gulligt! jag dör!" med blicken. men jag ser bara skitledsen ut. andra bilden blev lite bättre. det var mer den blicken jag var ute efter. ögonbrynen ser ut som awjagdörvadgulligt.

han som ska få kläderna är idag 20 dagar gammal och jag har inte träffat honom än. vet inte ens vad han heter, eller hur han ser ut. om han är ett stort barn, eller om han är ett litet barn. haha. hoppas kläderna passar. ska åka snart! :) (hoppas isak blir glad av att träffa mig då iaf! eftersom maria varnade mig att hon är trött efter varit vaken "typ hela natten".)


I'd rather be his whore, than your wife.



jag var och köpte en present idag. och en bok till mig själv, ha. plus bronzing powder. yep. dricker kaffe nu. har sökt ytterliggare kurser till januari-mars. säger icke än vad för kurser. CSN är rövhål. ska på hembesök om en timus. ska äta middag med mamma och sova på södermalm. eftersom vattnet är avstängt i täbylägenhet from imorgon 0900 tillochmed 0000. fick liksom ta med mig smutskorgen hit, eftersom jag inte har några rena kläder. och tvättstugan här är bokad imorgon 1000-1300. imorgon ska jag också träffa en sofie i solna, som jag ska köpa min blivande engelska B bok av.


It's better if we are together.



om två veckor. exakt 14 dagar. näst, nästa måndag. blir jag 23. *djup suck*
men jag älskar min nya tröja. ska åka till skolan snart. jag vill sova. tlöött. :P


You gotta fight more when it gets rough.

mötte malin nere vid täby centrum vid halvtre tiden idag. vi gick och glodde efter en ny väska till mig. blev en jättesöt från lindex. & en tröja från bikbok kom med hem. vi köpte ceasarsallad med kräftstjärtar och avokado. yummi in my tummy. sjukt skön söndag! imorgon händer mycket. fan, jag nyser asmycket numera. allergisk mot elsa? :(


You can't handle me.


vaknade upp på fredagsmorgonen bredvid lillprinsen.

vi åkte buss och tunnelbana.

lisa mötte oss vid spärrarna, köpte bullar på pressbyrån och gick upp till lägenheten och fikade. sen somnade prinsen. när farmor kom hem, åkte hon och prinsen på bussäventýr. albins pappa kom och vi åt middag. kusin ida kom. vi drack lite vitt vin och närmare 21 åkte jag och ida in till stan för att gå på bio. himlen är oskyldigt blå.

vi gick och kramades med emma innan jag tog tunnelbanan hem. somnade dock inte förrän jäättesent på natten. och sov fram tills 13 idag då någon ringde. gick upp för att dricka lite kaffe, men somnade igen och vaknade vid 17 igen. gah! åt middag med syster som kom hem. pappa kom med lördagsgodis och vi hängde i soffan. elsa var med också.


nu har jag alltså bloggat om kvällen. och helgen. och jag vet inte vad. jag är fortfarnade jättetrött. har ont i halsen med. säkert att jag kommer bli sjuk eftersom jag pussats så mycket med albin och han är hostig! nu ska jag kolla på skräckfilm alldeles själv. the skeptic! eren läskig eller?


saturday night, be my pretty baby.



elsa gillar att mysa.



♥ Dedde älskar Abbi! ♥


desto fler, desto roligare! ha-ha-ha.


who let the dogs out? voff.


vi har ätit pizza. kristin, christin, lisa, jonas, mamma, albin und moi. nu kollar vi på tv. en mysig torsdagskväll.

You can't hurry love.

"But how many heartaches must I stand before I find a love to let me live again?"


jag har fruktansvärt ont i magen idag. jag städar för familjen ska komma ikväll på middag och tvspelsturnering. albin ska sova hos mig inatt! jonas och christin ska lämna sin guldklimp i mina händer. lisa ska skynda sig hem. hon är med erik i stan. på bondegatan tatuerar han sig! mamma/farmor ska också komma senare.

ps. måste fixa massa eng. böcker. och tanten på CSN la på luren i mitt öra. F U.

vända-på-dygnet-tjej!

ja. syster och jag har precis ätit middag. skulle bara berätta det. för det är lite konstigt. klockan är 00.30.


ps. btw, så vill jag bara berätta en rolig sak om min granne. (haha, ska bara berätta för syrran först.) så. varje dag, 4 dagar i rad när jag har lämnat lägenheten. så har jag mött min herr granne tvärs över. oavsett om klockan varit tidigt på förmiddagen, lunchtid eller på kvällen så har vi mötts när han är på väg upp och jag är på väg ner. vi har alltid träffats på samma ställe i trappan. vi har trevligt utbytt orden hej hej.

idag när vi möttes, så stannade han. jag stannade. han tittade på mig. jag hittade på honom. istället för hej, sa herren: "...så vi möts igen." HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

NOT TO COOL FOR SCHOOL!



idag var jag i skolan. jag läser numera engelska B på onsdagskvällarna. ha. den slutar den 15 december. innan den 15 december kommer jag ha läst två böcker på engelska och gjort två nationella prov. uhyäh. fick 75% på provet vi gjorde idag. känns sådär, jag vill ju ha iaf 90%. jag fick en ny kompis. det är jävligt bra att vara rökare ibland. fast jag minns fan inte vad hon hette.. heehee. det började iaf på M och slutade på A. något chilenskt!

och så är det matte B på måndag. och efter den lektionen (som säkert också är 3 timmar..) efter det ska jag åka direkt till vasastan för att träffa Isak och lillebror! då kommer han att vara 2o dagar gammal! jag längtar. speciellt efter isak.

jag är fan jävligt glad just nu! livet går framåt! jag mår bra! har inte haft panikångest på ett jävla bra tag!!

I'm hopin' we can make some wishes.



 

 


......................jag är uttråkad. och nervös. jävligt nervös. det är obehagligt. jag är rädd och ledsen. jag är dessutom PMSig. det gör ingenting bättre! jag vill att någon ska följa med. så jag får hålla i en välkänd hand. någon jag litar på. någon som stöttar mig. någon som gör mig trygg. men jag måste göra allting själv. man måste göra allting själv. och i detta ögonblick känner jag att jag inte orkar. jag orkar inte ens göra det här för min egen skull. men jag kommer bli besviken på mig själv isf. och göra andra besvikna. och då blir jag ännu mer besviken på mig själv. jag.. kämpar. men vafan!!!!


I cry my eyes out. Hoping you'll shout.

jag är sminkad. påklädd. redo att gå snart. håret är smutsigt. magen är lite hungrig. väskan är packad. ska möta linda i liljeholmen 1520. hem till mamma och döda tid innan skolan börjar 1800. gud vet hur länge en engelskaBkurs pågår. direkt hem efter det till lisa och steffi som kommer hänga i lägenheten. på torsdag ska världens finaste Albin sova hos mig. på fredag ska jag på bio med Ida. har massor av roliga saker att se fram emot. men ändå är det någonting som är en tyngd på axlarna. och jag kan inte förstå vad det är.

oro inuti.

Pretend airplanes are shooting stars.


när malin och lisa hade åkt till jobben imorse, gjorde jag mig klar och åkte upp till norrtälje.

när jag kom sov barnet. christin städraceade på undervåningen. jag fick åka och köpa fikabröd. när jag kom tillbaka så myste vi lite och gick sedan ner för att dricka kaffe. men christin trillade i trappen med albin i famnen. ush, mitt hjärta hamnade i chocktillstånd. såg albin ligga på mage och slet upp honom. de överlevde, men christin gjorde illa armen :(

efter all drama, så lekte jag och albin med hans tåg. och vi tittade på tåget thomas på dvden.



vi hade tittat på den här > videon och låten fastnade. någon annan än jag som får barndomsnostalgi?
och albin har lärt sig säga Dedde! haha. Dedde! Dedde! Dedde!


lång "jag hatar"-lista!

Att det är ett år kvar till nästa semester. Att huden är ljusvit. Att grannen snor "Ingen reklam tack"-skylten varje dag så man får reklam. Att man är fattig efter sommaren. Att man måste köpa sig en hel jävla ny garderob till hösten eftersom allt är blommigt, kortkort och sladdrigt i den man har. Att vissa fortfarande har semester. Morgonens dödsångest. Att jag måste klä mig som en tant på jobbet. Att man antingen måste göra matlåda eller köpa dyr mat varje dag för resten av livet. Att man är avundsjuk på pensionärer. Att se startsidan på facebook där alla skryter. Veronica Maggio. Att man går in på Stureplan.se och ångrar sig, lämnar sidan med klump i halsen. Att man är avundsjuk på studenter. Peyres trista blogg. Vägen som jag går varje morgon (och efter jobbet), och ser samma människor. Att åka pendeln. Att man dricker vatten hela tiden på jobbet, och måste kissa hela tiden. Skitmusik på radion, typ överskattade Jason Mraz. När folk frågar om man har löshår och inte tror på en när man säger nej och vill gräva i hårbottnen. Folk som inte kan något om något. Pernilla Wahlgren i Nutrisse, Garnier-reklamen. Folk som inte tar en på allvar på jobbet för att man är ung. Lunchen på jobbet där man måste vara social och inte får sitta med sin egen tidning. Kassa modebloggar. Södermänniskor med stora glasögon som försöker se fula och originella ut. Allt snack om FRA-lagen. Att man är rädd när man är ute när det är mörkt. Att behöva peela sig. Att stå i kö. Att vara fisnödig på jobbet. Att man aldrig får se Fritzl-ungarna från Amstetten. När man har dåligt batteri på mobilen. Folk som spelar musik från sin mobil utan hörlurar på tåg, bussar, tunnelbana så att alla ska höra. Siba-reklamen på TV med skitsäljaren utan utstrålning "Detta är en filmdator om man vill kalla det för det..." Radioreklam, försöker fånga folks intressen. Folk som spelar musik från sin mobil med lurar och inte fattar att det hörs direkt ur telefonen. "Hårdrockare" som sitter på tåget och lyssnar på hög musik i lurar och stampar takt med foten och handen på knät. Fjortisar som berättar om sin helg högt i telefonen så att alla runt ska höra. Att julstressen börjar snart. Gatuförsäljare som inte tar ett "nej tack" utan fortsätter babbla. När man är i en affär och inte når till någon pryl som de placerat 10 meter upp i luften. Ungjävlar som skriker och föräldrar som tycker det är sött "Låt de hålla på". Finlands McFeast med ketchup, senap och gurka på. När någon berättar något trist och varje muskel i kroppen skriker "fy fan vad trist". R&B, Hip Hop, Rap. Grannen ovanförs ungjävel som springer och stampar i golvet, även när den borde sovit för längesen. Allt man måste ta tag i som att fixa nytt pass och gå till tandläkaren. OS överallt och jämt. Att stå i en tyst hiss med främlingar. Att behöva stanna och prata med en ytlig bekant/arbetskamrat på stan som man egentligen inte orkar prata med. Att möta en gammal arbetskamrat från flera år tillbaks som man tänkt att man en dag vill visa att man blev något för och så möter man den när man är osminkad, i mysbyxor och precis köpt toapapper (igår), personens mobil ringer så man hinner aldrig säga vad man jobbar med nu. Att ha för varma kläder på sig när det är fint väder och varmt ute. Folk som säger "stekare" om allt och i olika former, "jag steker, stekigt" osv. Kass humor. Folk som tycker de är världens roligaste och galnaste när de gör en grimas eller något annat som är helt normalt. När samma människor säger ordet "flummig". Tvättstuga. När vinet tar slut. Anders Eklund. Banvagnar i affärer. Att man inte får skämta och skratta om allvarliga saker. Folk som måste ha hetaste/nyaste mobilen och sen visar alla funktioner och tror att man är avis. Sånna som spelar, sjunger och lägger lappar vid en på tåget och tigger pengar. 2 and 1/2 men. Sjunde himlen. Ebba von Sydows töntiga inne -och utelistor. Alla idioter som inte gör frukostavdrag på sina Falun-reseräkningar. Folk som vill att alla ska engagera sig i deras problem som inte ens är problem som ruffsigt hår eller kort kjol. När man haft sex och har gegg i sig, man får inte ut allt förrän man typ nyser eller nåt. Att alla med vackra sångröster är fula. Att borsta håret. Att jobba såklart. Att borsta tänderna. Folk som glömmer att de har en stor otymplig ryggsäck på ryggen på trånga allmänna platser. Att sitta längst fram i taxin. Att gå på Ikea en lördag em. Att gå i affärer när man är pank. När systemet precis har stängt och man inser att man ska festa på kvällen. När man måste ta ledigt från jobbet för att vara hemma när man ska få en leverans av typ DHL. Att det är pissdyrt att gå till tandläkaren. Folk som petar ut ögonen på en med sitt paraply. Folk som aldrig ringer utan bara skickar sms. Kompisars kompisar. När toapappret är slut. När man råkar få bajs på fingret när man torkar sig. När tjocka killar tror att man kan tro att det är muskler istället för fett. När folk endast använder ögonskugga. När folk använder skitljust läppglans/stift så att läpparna försvinner helt, de tror att de ser större ut. Ungdomar som är och pratar som gamla kärringar. Gossip Girl. Unga som tror att de vet något om politik och är med i ungdomsförbund. Alla serier som heter något med sex, dirty och money för att dra tittare... som just Dirty sexy money! När folk taggar sig själv på bilder på facebook. Namnet Modemaffian. Kvinnor som försöker vara som män i arbetslivet (karriär), driftiga. Konstiga namn på mat på fina restauranger så man inte fattar vad det är. Frisörer som klagar på hur dåligt man sköter sitt hår och vill klippa page bara för att man har lite slitna toppar. Folk som använder leggings på fel sätt. När udden går av på pennan eller när det inte finns något bläck kvar i pennan så man får skära när man skriver. Bilar, brudar och bärs-killar. Mr Cool. Betala skatt för asylsökande. Att vara bakis. När man köpt hem mat från McDonalds och märker att man inte fått någon cheddardipp när man är hemma. När folk som jobbar i mataffär med mera spelar viktiga. När man kommer på att man inte har någon deo på sig. Folk som trampar en på hälarna så man tappar skon. Hetsiga reor. H&Ms alla samarbeten med "designers" som V&R och äckliga Madonna. Fotsvett i sommarskorna. Att klaga på städarnas städning. Killar som pratar med iiiiiiiii. Att sitta i telefonkö till alla jävla kundtjänster. När man frågar säljare en ärlig fråga men får massa ljug tillbaks. Folk som missbrukar order "faktiskt" och sätter det på fel ställen. Att flagna. När man råkar ta på för mycket rouge/bronzepuder. Hemligt nummer. Min lägenhet. Knackarn (grannen) som knackar på väggen när man sitter och bajsar. När folk hör en låt på radion som de älskar fastän man försökt få dem att älska den länge, litar bara på radio och topplistor. Att göra lekar och samarbetsövningar på fester där man inte känner folk, typ företagsfest. Alla grupper och quiz på Facebook. Folk som tar sig själva på för stort allvar och inte kan bjuda på sig själv. Folk som fortfarande skickar kedjemail om att man får otur i kärlek om man inte... När någon tror att orginalartisten är den som gör covern. När man har rethosta på jobbet. Att köpa mat i matsalen på jobbet där det endast är män som känner vittringen av hona i rummet. Folk som lämnar röstmeddelanden. När man öppnar en ny snusdosa och snuset är dyblött, svart. När mjölken är varm. När folk är sura och slutar höra av sig och vill att man ska få dåligt samvete fast man inte bryr sig, man tycker bara att det är skönt. Skoskav. När man är skitvarm och måste ta av sig koftan men har orakade armhålor under. När man inte har några rena kläder. Lukten av Jägermeister och Tequila. När det är fotboll på TV istället för Family Guy. Svenska Top Model. Att vakna och vara kissnödig på morgonen innan man ska upp. När man jobbar hårt på jobbet men ingen ser vad man gör förrän man gör nåt annat som ej är jobb. Att ringa fel samma nummer, flera gånger i rad. När folk ringer och vill prata men säger ingenting så man själv får sköta snacket. När man är bajsnödig vid fel tillfälle och måste dra in korven igen. När man måste prata med någon som har andedräkt som luktar lik. När man måste ge tillbaks i sängen. När man har en snorkråka som fläktas varje gång man andas ut, man får inte bort den. När man glömmer bort vad man skulle säga. Präktiga människor. Tjocka barn. Att gå till ungdomsmottagningen för att få nya p-piller. När man har onoppade ögonbryn. När någon snarkar. När man känner att man är falsk. När man försöker nysa men det kommer inget. När täcket har åkt ur påslakanet. Att hitta vinterskor. När man skriver att aslångt inlägg/mail och ska posta det, blir det sidan kan ej visas. När man är hungrig och magen låter ashögt. Pet & Panty-serien i City. Folk med fula "dagens outfit". När folk har ens mobilalarm som ringsignal. När nalle har ramlat ner på golvet. När man har en tagg i nageln. När man får en bajsattack vid fel tillfälle. När man trampar snett i låga skor. Elin Lanto. När Peyre, Gynning och någon annan jävel tar ut sina implantat för att det är "så 90-tal att ha" men lägger in nya mindre istället som fortfarande är skitstora. SL. När folk säger "ååå nej det regnar!" fast det bara är lite dugg. Jättefeminister. När man får flabbarsle. När man får ett namn på hjärnan. När nagellacket flagnar. Brun sandstrand. Ungar som kissar i poolen. Be chefen om ledigt. När man går till doktorn och får veta att man bara ska vila och ta en Ipren. Folk som låter sina äckliga, blodtörstande hundbestar springa lösa i joggningspåret. Håll. Att inte kunna titta ut på tunnelbanan utan måste titta på människorna runt omkring istället. När man är sjuk men ingen tror en för att det inte syns. När folk säger "exetra" om etcetra och "egengkligen" om egentligen osv. När man har myggbett på ryggen som inte går att klia, bara med spagettisleven. När man måste lyssna på snack om folks barn, barnbarn, extra jobbigt om barnen är i samma ålder som en själv. Folk som blir andra människor när de dricker. När man laddar ner fel låt, blir äcklad. Ordjakten med mera. När man ser att kläder man har köpt är på rea en vecka efter. Per Gessles alla artistnamn. Att 80-tals musik finns i begränsad upplaga. Att abort inte heter tabort. När pudret spricker och man vet att det är en fråga om tid innan det bara är smulor kvar. Att ringa sig sjuk, måste låta sjuk. Att raka benen. Att klippa håret på armarna. Att Silky-peela benen. När folk vill vara häftiga och döpa sina barn till "annorlunda" eller amerikanska namn typ Venus eller Mike. När man har dåligt batteri och måste ringa viktiga samtal. Att diska. När någon har fel i make-upen och man stör sig på det, typ klumpig mascara. När folk visar upp sina nyfödda ungar som är grisrosa och fula och man måste säga att den är söt. När folk döper sin hund till tråkigt namn typ Fido. När folk döper sin hund till seriösa namn som Starlight Magica eller Princess Beautyflower. När man lider när man solar och tittar på klockan så har man bara solat i två minuter. När VISA-kortet blir avmagnetiserat. Att folk gillar skittrista Ahmed the terrorist. Folk som tvivlar på Split in half. När man har glömt solbrillorna hemma. Pollensäsongen. När man är snorig i näsan och känner sig dum som inte tog vara på tiden då man var fri i näsan. När polare lägger upp bilder på en på facebook när man ser ut som skit, och dessutom inte taggar så man inte vet nåt. Folk som säger "typ" och "asså" flera gånger i samma mening. Folk som pruttar i hissen och sen lämnar den där, tills du stiger in. När krogen inte tar betalkort. Att bli mingelfotograferad och bli ful eller se äckligt full ut. När man springer mot bussen och den kör iväg. Att trängas med folk på tåg/buss/tunnelbana i rusningstrafik. När tunnelbaneföraren säger (vid rusning) att det kommer ett tåg efter också så att alla inte behöver trängas, den kommer ju vara lika full! När äldre försöker sätta en på plats och låtsas att de vet bättre. När Frida slutar snart och jag får sitta själv och ruttna. När någon ringer en signal 10 gånger och säger "jag ringde dig 10 gånger". Att man alltid blir ful på bilder. Ha nageltrång. Att tvätta av sig sminket och bortsta tänderna när man nästan somnat. När någon annan läser i samma tidning som en själv. När man inte vet om man ska ha tampong eller inte i slutet av mensen. När tåget är försenat så man måste springa till jobbet, och ändå kommer försent, ingen tror en. När det piper när man går ut genom dörrarna i en affär bara för att en slarvig kassör glömt att avlarma. Att poliser på häst tror att de är tuffa och respektingivande. Att komma till jobbet och veta att det är 9 timmar innan man får går hem. När ögonen rinner för att det är kallt eller blåser så mascaran och allt rinner bort. När folk försöker tävla med en i joggingspåret. Att kräkas. När man ska gå om någon men den ökar också farten. Tjejer som rappar. När någon har en ringsignal från Jamba! Typ att Silvia säger att det ringer. Toffskant. När man ska fixa håret och har glömt att trycka på on-knappen på platt/locktången. När köttfärsen blir trådig när man steker den. När man nyser när man mascarar sig. Avril Lavigne. När min jobbtelefon ringer. När folk frågar vad man gör nu för tiden. Att inte veta om man ska säga vad man heter när man hälsar på någon man umgicks med för hundra år sedan. Att köa för att komma in på krogen och sen betala för det. Att vara äckligt hungrig. När man är arg och ingen tar det på allvar. När man måste åka långt för att hämta ut ett paket på posten eller nåt. Att trampa i hundbajs och gå runt och lukta. När man reser sig upp för tidigt för att gå av bussen/tåget. Få virus på datorn. Att höra ljudet av folk som pussas eller ännu värre; hånglar! När en okänd människa börjar snacka med en och aldrig håller käften. När man inte hör vad en människa säger och måste säga "va?" många gånger i rad. Att mamma reser bort snart och är borta skitlänge (föräldralös). När folk fyller i ens meningar. När man fryser när man solar solarium. När man inte vet vad någon på jobbet heter "Jag söker Gerd" och vem fan är det? När man säger något om ett cp eller något och den man säger det till är det eller känner någon som är det. Ögonbryn som håller på att växa ut. Folk som försöker verka äldre än vad de är. Killar som tar kort på sig själva när de gör en "snyggmin". Tjejer som tar kort på sig själva när de gör en "snyggmin". Se folks posingmin när de speglar sig. Y-kalsonger. Bruna, glansiga strumpbyxor. Att komma ur duschen och det är kallt. När tjejer pratar med bebisröst. När rulltrappan inte fungerar och man ändå börjar gå i den, måste ta stora kliv. När man måste hålla upp dörren länge till någon för att den var närmare än man trodde. När varmvattnet i duschen tar slut. Att köpa nytt dyrt SL-månadskort. När mjölken är slut till Oboyen. Killar som tar kort på sin spänniga mage och tror att man blir upphetsad av den. När man möter en person och båda står och försöker gå förbi men går åt samma håll hela tiden. När man blir osäker på om någon man inte känner så bra skämtar eller är arg på riktigt. När man blir chockad av sitt kontouttdrag. När man inte vet hur man ska uttala någons namn. När man råkar ha sönder någon annans grej. När man inte vet om efternamnet är förnamnet och tvärtom. Att inte komma upp på övergångsstället med cykeln. Att Håkan Hellström och Lars Winnerbäck är populära. Lyssna på musik utan bas. Trampa i tuggummi så att man fastnar när man går. Tjejen i King Kong som bara stirrar på allt hela jävla tiden. När någon man snackar skit om kommer och hör. När man gått in på en toa som luktar bajs och sen går ut, står folk i kö och tror att det är en själv som bajsat. Att har en underjordisk finne som gör ont. Att de alltid ska kolla vad det är som låter i skräckfilmer, till och med om det är utomhus. När man äter eller dricker något som är så kallt att man får ont i hjärnan. Att tanka bilen. Tjejer som stöter på ens kille. När håret blir orange vid slingning. När man har gått med något mellan tänderna och ingen sagt till. När folk är skyldig en pengar som man aldrig får igen. Att gå förbi ungdoms/barn-gäng som har snöbollar i händerna. Att få en kallsup. Att bli så full att man inte har kontroll men man tänker att man gör bort sig. När man ska åka någonstans men batteriet i mp3:n hinner dö på en gång och man har slösat det sista på en kass låt. Gurkan i cheeseburgaren. När håret fastnar i läppglanset. När man säger ord med fel rytm. Att gå fel och låtsas som att man vet var man är och ska gå. Att tappa bort och leta efter en kompis i affären och verka oberörd fast man är nervös. Att ramla på fyllan och visa skrevet eller något. Att stå bredvid en kompis som pratar med en bekant men inte bli presenterad, bara står där. När man är osexig och säger något med målbrottsröst. När vattnet i kranen aldrig blir kallt.

Opportunities for eternity..

Take me, I'm alive, Never was a girl with a wicked mind.
But everything looks better, when the sun goes down.
I had everything, opportunities for eternity and I could belong to the night.
Your eyes, your eyes, every time I look inside your eyes.

Your eyes.
You make me wanna die.
I'll never be good enough.



jag är arg. förbannad. irriterad. sur. frustrerad. besviken. ledsen. hopplös.


to all of you who wronged me.




bussen går om 20 minuter. jag ska hinna dricka mitt kaffe och byta brallor. och måla naglarna. VIKTIGT. jag orkar liksom inte ens bli nervös. känner att jag skulle kunna bli det. men jag orkar liksom inte. jag orkar inte bry mig om det blir bra eller skit. aja. vi får se om några timmar när allt är över. tjarå!


I forgot to say how beautiful you are.

wahawaha, waka waka, ey. det är idag, 10-10-10.

igår hade vi såhär roligt på förfesten med lite alkohol i kroppen, och kulor i näsan.


a week later I’m extra in love.



wishlist for my twentythird birthday.


jag önskar mig ett nytt.... duschdraperi. (haha. vuxenpoäng då?)
 jag önskar mig det här duschdraperiet! TJEJIGT! FINT!


You're not alone. I'm here. With you.



idag gjorde jag inte det jag skulle gjort, jag gjorde det jag är till för. jag var en storasyster och tog min lillasyster till sjukhuset. vi satt där i 3 timmar innan vi fick gå till apoteket för att sedan gå hem i spöregnet. jag lagade middag, gav syster tabletter och har nu bäddat ner henne i sin säng. ska väcka henne om 2,5 timme. då ska hon äta tabletter igen. storasyster hjärta lillasyster.

I see my name in shiny lies.

jag blev ganska frustrerad igår. bara pga ett mail som uffe skickade. IRRI. jag är irriterad på ola också. tycker inte riktigt att de sköter sina jobb. jag blir irriterad på all denna ovetskap. JAG VET INGENTING. VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

om man vill göra något, gör det själv. lita inte på någon annan! jag kan själv!

jag ska åka och hämta ett kuvert hos ola, eller i receptionen. ska vi slå vad om att det kuvertet inte finns där? att jag kommer få åka därifrån utan kuvertet? (fyfan vad jag kommer lacka då!) cliffhanger!

you read me like an open book.

Oskar säger (21:47):
du verkar nere?


D e nice. säger (21:47):
gud. märker du det?


Oskar säger (21:47):
oja.. du är inte som vanligt gumman..

ibland är det skönt när vänner bara märker att man inte är helt ok, även fast man inte säger något
eller försöker låtsas som allt är bra. och när de gör allt vad de kan för att göra en glad igen.
 :)


Oskar säger (21:57):
du är så söt juuu


Oskar säger (21:57):
kom hit å gift dig med mig=D 


baby, baby. baby! fuck you!

nej, nu sticker jag iväg. kan inte sitta hemma och lalla hela dagen. har viktigare saker för mig. PUSS!

we never stop. never rest no.


jag är så fruktansvärt trött................ nu är egentligen då de bästa inlägget kan komma. (eller när man är full) när man är övertrött och alla tankar sitter utanpå. men jag orkar inte trycka på tangenterna. orkar inte röra mig mer än att krama kudden. ska försöka orka hålla ögonen uppe till "Over her dead body". over my dead body. <zz.z.z...


ps. tack ellen och anneli för sovmasken. jag skulle dö av sömnbrist utan den. ;)

what if leaving is a loving thing?

THE HARDEST PART OF MOVING FORWARD.
is not looking back.



jag mötte malin på drottninggatan och gick och handlade två par skor. sedan letade vi efter H&Mdiveded för ett par skor till malin. vi hittade. tillslut. sprang på malins syster anna i gallerian. och vi svängde förbi plattan där det var demonstration. sedan hem. nu ligger jag här och försöker sortera alla tankar på hur jag ska göra med allt som händer! förvirrad tjej#1.

tomt, is eller fjärilar i magen?

humfp. jag har fått en till antagning till en skola på kurserna engelska B och matematik B. jag hade glömt bort att jag ens sökt! eh. de kurserna börjar nästa vecka! ahaha. aaaoh. det här hade jag inte räknat med. vad ska jag göra nu då? ena börjar på måndag den 11/10 kl.13.30. och den andra på onsdag den 13/10 kl.18.00. hjälp? whatamIgonnado?

Sober. So what? Please don't leave me.

p!nk är kung på texter. har nog lyssnat på alla hennes låter och jag ryser. hon är så .. jag vet inte. här är några av mina favoriter. inte för att glömma dear MR. president. omajgad. och family portrait. i've got chills.

Sober.

So what?

Please don't leave me.

Who knew.

And this I come home to, this is my shelter.

 


bir, iki, üç.

question;


boy can you add


up the equation of


you plus me equals nada?

I'm his new nightmare, he ain't escaping.

merhaba. jag måste färga min gräsliga utväxt (det känns som mitt hår är smutsigt igen så fort jag duschat eftersom utväxten gör så det ser smutsig ut! äckligt, jag hatar det!) men här snackar vi para. jag har inte råd till det just nu. FAKK. har ätit middag hos mamma och stannar här över natten. imorgon har jag ett möte kl.09 hos ola på rosenlundsgatan. så här får vi lite sovmorgon. det tackar vi för. efter det ska jag hämta ut vinterjacka från kemtvätten på rosenlundsgatan.

får se om jag åker till kontoret efter, eller om jag går och letar skor istället. hittade ju inga jag gillade förra veckan. och jag vill verkligen ha nya vinter/höst dojjor. jag vet ju hur jag vill att de ska se ut, men jag har inte fallen in love yet. fast jag har fattat tyckte för dessa skor än så länge. kanske får leta upp de imorgon och klämma, pilla och testa lite.

play it all night. play it all night.




jag älskar albin så himla mycket! när jag kom upp för trappan kom han springandes och så kramades vi. innan jag hade fått dricka upp mitt kaffe tog han mig i handen och så skulle vi gå upp till övervåningen igen och leka med tågbanan. när han blev ledsen och började gråta kom han fram till mig och slängde sig i min famn. det värmer fasters hjärta. ♥

as long as I see the strobe lights.


feel my troubles fade into the rhythm of you heartbeat.

and you made me forget all my worries
helped me put the past behind
around us this world is in a hurry
while we stand still in time

it's only you and me together
and this feeling is so strong
wish I could stay like this forever.

If you smoke, I'll smoke too.







höst-depp-deluxe. sitter och tittar på bilderna från turkiet och drömmer mig bort. självklart hade jag hemlängtan när vi var där, men ändå. jag var så lycklig där nere. livet var så enkelt. och den sista veckan gick alldeles för fort. på onsdagskvällen gick jag ner i hytten och grät lite. varför vet jag inte riktigt. kanske var det för vi bara hade två dagar kvar i paradiset och att det var mycket som pågick hemma just på onsdagen. men dagen efter, var ändå den mest händelserika dagen. det var den värsta dagen och samtidigt min lyckligaste dag. det känns som om det bara var en underbar dröm.

his eyes make the stars look like they're not shining.




jag har en ful-dag idag. det hade jag igår också. blä. men pappa ringde. och jag ska vara klar om 20 min. konstigt att vara i norrtälje utan att christin är hemma. hon skickade en jättefin kärleksförklaring igår via sms. nu fular jag mig vidare. hej!


One month away. They day is coming.

om 1 månad fyller jag 23 år. hur jobbigt känns inte det då? uuhgff. kanske inte så jättefarligt ändå. eller? JO! ålderskris.

fredag. kontorsysselsättning. centrumshopping, förhoppningsvis. matshopping. fybubblan vad tråkigt. jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. det ena förslaget eller det andra förslaget? mypp. återgår till kontorsysselsättningen nu.