my lashes are dry but with teardrops i cry.

vilken tur att jag var klarvaken vid 8 imorse, så jag kunde gå in och väcka syrran som försovit sig inför en arbetsintervju. mohaha. gudvadjagärsnäll. jag fick ett ciggpaket för det. ha!

jag har härjat runt i lägenheten med dammsugare och golvmopp. jag dammsög tillochmed dammsugaren. kände mig som monica i vänner. men nu luktar det gott. :)

syrran ligger återigen och sover, fast på soffan. jag slängde precis i mig lite kääk. väntar nu på klockan och på att mamma och steffi ska ringa och säga att hon och hon är på G. fast jag kanske också tar en powernap på soffan........

i was crying on the staircase and begged you not to go.

a-h-h-h. satt på warnerkontoret i 6 timmar igår och höll på med grID hela tiden. enformigt, svar: ja! direkt efter var det bara iväg till vasastansdagis och plocka upp sötnisse. vi gick till affären och handlade. jag fick köra barnvagnen och isak körde en mini-kundvagn. SKITSÖT!

han stannade vid godiset och sa; va-e-de-hääär? (översättning; JAG-VILL-HA-GODIS!)

jag slutade vid 21. var dödshungrig. stod och grät vid universitetet när jag var på väg hem.. lipsill. undrar om folk känner på sig när jag är lipsill, för fick då sms av W och steffi. jag kom hem först vid 22.30(!!) fick äta min middag vid 23.. kul.

IDAG ÄR JAG HEMMA OCH LEKER ZOMBIE. vägrar röra på mig. men jag ska plocka undan lite, eftersom ikväll kommer steffi och mamma. vi ska ha pizza-party!

i'm finally home now!

MEN KOLLA RÅ, JAG FICK ÄNTLIGEN MIN EN-MILJONS-VILLA PÅ FARMEN!! happiness.
jag älskar att jag har blivit en sån spelnörd! den är så fin! min fina villa.


I NEED HELP! SOMEBODY!

vafan är "3 power-ups"??? jag kommer ju inte förbi bana 10.
I NEED HELP!


and deep inside my tears will drown.

ja. jag har gjort allt jag "ska" idag. men läsa bok gör jag när jag ska somna. dessutom lagade jag soppa, med potatis, torsk, broccoli, tomatsås och lite annat. och bakat scones och haft vitlökssmör på. jag är en duktig kock i köket. kollade på film. grabben i graven bredvid. precis då ringde christin; "jaha, har du så tråkigt?" haha. ja. det hade jag faktiskt.

det smäller utomhus, låter som skott eller fyrverkeri. jag tycker sånt här är obehagligt. man skulle haft någon nu. någon att hålla i handen. :( men, KAN DE SLUTA SMÄLLA?!?!

nu ska jag hämta mitt täcke. koka te. värma en scones och mysa ner i soffan och starta en film eftersom det bara är poop på tv:n ikväll. om man endå kunde tanka ner new moon.

do you remember all of the times we had?

BABY, LET'S TAKE THIS TIME AND MAKE NEW MEMORIES.


har en otroligt dålig dag idag. tänker inte ens berätta. men har ställt in allt idag. har precis ätit lunch och ska ner till ok/q8 för att tjacka cigg. sen ska jag fortsätta vara sur och spela mitt snowboardspel och sedan försöka packa lite innan vi faktiskt måste åka till arlanda.

ska också skriva en inköpsllista på vad vi behöver till på torsdag. då vi ska fira stefanie som fyller 20 på lördag! (men då ligger vi på stranden!) vi ska göra hemmagjord pizza! hoppas inte steffi läser det här bara! ;)

ska måla naglarna röda. ska läsa ut min bok. ska städa och diska. mycket jag ändå ska göra.
I WAS THROWING PEBBLES.

all your love is revenge. you and me could write a bad romance.


igår skrev jag ordrar och letade grID i D.I.P - digital invoice processing programmet.

sen åkte jag hem till mamma. vi lagade lite julmat. d.v.s vi gjorde egna köttbullar, kokade potatis och åt rödbetssallad. sen vaxade vi oss till ullared på tvn. lisa skrek som en stucken gris. mina armar var helt röda och händerna var helt vita. fick blåmärken i armvecket och på underarmen. men vet inte vad jag gillar bäst. med eller utan hår.. det ser ju mongo ut.


tur eller otur att smärta är den första känslan man glömmer?


JE VEUX QUE TU MORTS!

JÄVLA F*TTFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIN MOBIL HAR VARIT BORTA I 3 VECKOR. DE SA ATT DEN SKULLE VARA KLAR IDAG. DE HAR INTE ENS BÖRJAT LAGA DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄVLA FITTNYLLEN!!!!!!!!!!! OCH PÅ FREDAG ÅKER JAG. OM DE NU SKA TA 3 VECKOR TILL KOMMER DEN INTE KOMMA HEM INNAN JULAFTON. JÄVLA AAAAAAAAAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKIT ONOFF!!! FIXA MIN MOBIL, NU!!!!!!


je veux ta revanche. i don’t wanna be friends. oh-oh-oooh.

öööh.. vet inte riktigt vad jag hade på hjärtat nu. borde nog gå och lägga mig. warnerkontoret imorgon. och på tisdag. samt new moon med syrran & kusin. onsdag på warner och passa isak. torsdag måste jag PACKA och så har vi födelsedagsmiddag för steffi.

fredagmorgon och vi drar härifrån. THAILAND!
så förbannat skönt att slippa allt här.

bring it back to the time when you and me had just begun.

I don't waste my time on shitty people from the past,
because there is a reason why they're not in my future!



jag var nog tröttaste människan i fredags. jag var så otroligt klantig och spillde ut min kaffe på maria och mattias post. funderade först på att göra sönder posten och slänga den. det gjorde jag inte. sen fick jag så otroligt dåligt samvete. tänk om jag förstört något jätteviktigt och skickade snabbt i väg ett FÖRLÅT-sms. som tur var, var det inget viktigt. stor lättnad för mig.

när jag sedan skulle hem står jag och väntar på en försenad buss. hungrig och otålig. yes, bussen kommer. jag hoppar på och.. märker snart att bussen kör helt fel. ser då att jag sitter på 65:an.. WTF. får hoppa av på kungsgatan och gå till tcentralen och ta tåget. IRRI.

helgen blev en synd. men är man "ung och dum" så är man.

no woman, no cry.

jag är stressad. dricker en peach melba. och sitter bara här. blir nästan förlamad av att vara så stressad. börja du så kommer jag sen..

har liksom inte varit hemma sedan i fredagsmorse. och nu är klockan 17. om 2 timmar ska jag vara i östberga. men jag sitter bara här. osminkad och oklädd. men har vaxade ben. (aj-för-i-helvetet.) jag orkar inte stressa. höll på att börja gråta när jag var på väg hem för "det-där-jävla-jobbiga". men som malin brukar säga. "sent folk kommer fint." hejdå.


love from someone dear when you least expect it.

såg precis att jag hade ett missat samtal och ett sms..

"jag saknar dig, jag saknar att du är den första jag ringer när jag vill säga något. jag saknar att jag är den första du ringer när du vill säga något. nu styr vi upp det här, jag kommer aldrig släppa taget om dig. jag älskar dig denice!"

it's when i’m in your arms and you’re whispering baby



jag. kan. inte. somna. sjukt irriterade.

do you wanna get married or run away?

jag som var så glad över att jag tankade min ipod för en vecka sen. nu har jag redan tröttnat på alla låtarna. PAIN. men orkar inte just nu. skjuter upp det istället.

jag tog sovmorgon imorse. men klev upp vid 12 när pappa ringde och väckte mig. mådde kasst i början av dagen. ont i kroppen och febrig. men jag väckte lisa och steffi, vi drack kaffe och glodde sex and the city innan vi gick ner till ica och hyrde film. dumpa honom! vilken tjejfilm.

vi skämdes, gömde ansiktena i händerna, skrek på huvudrollen och aw:ade och åh:ade oss.

imorgon ska jag pallra iväg arslet till vasastan och Lilla i. OBS! får inte glömma gå förbi ica och lämna tillbaka filmen innan jag går till bussen. OBS! och möta malin i stan efter 15.

ska bara dricka upp mitt vin. nattinuffsan.

 


once you choose hope, everthing is possible.


jag saknar min mobil. hon har varit borta i 17 dagar idag. på måndag är det 3 veckor. de sa att det skulle ta så lång tid. jag hoppas från botten av mitt hjärta att jag får hämta henne på måndag, senast. HOPE-HOPE-HOPE! there is always hope.

you're like a pill. instead of makin' me better, you're makin' me ill.

vaknade med feber, halsont och öronont. har släpat mig upp och ner till tvättstugan. ätit lunch med mamma, som kom förbi en stund, och lisa. nyss bakade vi scones och kokade te. nu tittar vi halvt om halv på sex and the city boxen som rullat hela dagen.

det bästa idag var det kokheta badet. vill ta ett till. eller så går jag och hämtar mitt täcke. gör lite mer te och myser i soffan. ja. om 9 dagar åker vi till varmare breddgrader. :) ♥

HAPPY B-DAY, BABE!



it started with the perfect kiss and then we felt the poison set in.


gick upp 05.45 och kokade kaffe och kokade ägg och gud vet vad jag höll på med. när jag kom fram till warner visade det sig att jag var EN TIMME tidig. kaffeknappen bjöd mig på en kaffe i väntan på bättre tider. det tackar vi för.

det här är min nya grej. min nya pose. visst är den snygg?!

ingen hade hört av sig under hela dagen. nej, men sen helt plötsligt ska alla höra av sig samtidigt! maria ringde, W smsade, malin ringde. haha. okej! "ALLA". you get my point.. eller? :/

när mörkret föll igen, åkte jag iväg och hämtade isak på dagis. han var mammig idag och ville absolut inte att jag skulle hämta honom. bu. men jag kan mina grejer, lyckades få honom på Nis-humör. vi lagade middag och kollade på alfons som letade spöken. ville typ somna i soffan.

bussresan hem var PAIN. men hade kul i telefonen tillsammans med malin & linda. alltså, stördare kompisar får man ju leta efter. haha. iloveyou.


I want you to know.
I love you enough to let you go.
I want you to move on.
I'm already gone.

you can see my heart beating.

and i'm terrified but i'm not leaving.

ha-ha-ha. det är alltid lika roligt när man är 1 timme för tidig på jobbet. men det gör väl inget. var inte så jobbigt mycket folk i kollektivtrafiken imorse och nu har man hunnit farma och druckit kaffe vid skrivbordet. om 15 minuter kanske det börjar hända något..

jag missade nästan att hoppa av tåget eftersom jag var så inne i mitt snowboardspel. nörd!

ps. snälla tomten. jag önskar mig nintendo DSi white.


i love the shape you take when crawling towards the pillow.

1. hahaha. det ser ut som jag kollar snett på mig själv! 2. ser ut som en muppolajnen.


imorgon är det, tisdag.
ska vara o8.30 på WARNER MUSIC. det betyder att jag måste ta bussen 07.23. jag är så lycklig! blir att hjälpa fredrik och johanna med alla jul-ordrar. många som vill ha julklappar i år. ho ho.

efter warner, ska jag över till vasastan och hämta lille plutt isak. ska gosa med honom i några timmar innan jag åker hem och dör. nej, skoja bara. men på onsdagmorgon har jag ÄNTLIGEN tvättstugan. kan fan inte minnas när jag tvättade sist. det märks. inte mycket rena kläder kvar.

nu ska jag mysa kudden. nattinatti. ♥

if you wanna leave. BABY YOU CAN LEAVE!

nice knowing you, but there's the door.

jag hänger här. hos mami. orkade inte åka hem efter att jag var klar med ordrarna på warner. haha. de tyckte att jag skulle bli hårdrocksförsäljare. yeah, rock on! (kan ju inte säga att jag är direkt insatt i hårdrocksvärlden.) haha.

var hos optikern tidigt imorse också. jag klarade det! och med det menar jag, jag behöver inte ha glasögon när jag kör bil! ha, i'm a fucking cool chick! nu kör vi - TUT TUT.

smsat med W litegranna. wops. när man pratar om trollen. fick ett till nu. haha. komiskt.
och christin ligger hemma med feberfrossa. krya på dig, min favorit.

we decided we wasn't goin' to speak, so why are you calling me?

ska strax ta bussen till optikern. wo. efter det är det pang poff till warner music-kontoret. får väl tvätta mina kläder imorgon istället. uha. have a nice. PUSS.

is it really worth it?

jag är riktigt pissed off idag. enligt dieten får man bara dricka en kopp te idag och äta lite kött och en frukt till middag. åt min middag vid halv 4. vattnet smakar metall och jag är sjukt trött. men kan ju inte lägga mig nu. PAIN! jag undrar om det verkligen är värt det.

vill ha något gott att äta. typ..
pizza, mcdonalds, tacos, lasange, godis, chips och dipp, popcorn, naturgodis.. vadsomhelst.


life is short, you're capable. WHAT YOU WAITING FOR?

Take a chance you stupid hoe!

 

uhlala. igår, fredags, efter jobbet, åkte jag direkt hem. trodde jag skulle avlida av sömn i soffan. men efter lite msn-conversation senare var jag på väg till liljeholmen. där jag mötte upp malin och jossan. vi tog oss ut till hägersten och hem till lövet. vi skulle kolla på skräckis, men vi "skulle bara" kolla vem som åkte ur idol. och så var det ju cirkus möller. där JOHAN GLANS ÄR PÅ TEGEL. min man, på min klubb! det blev iaf ingen film.

W ringde mitt i allt också. blev lite smått överraskad. han trodde vi var 10 pers eller nått. men det var bara vi 4. undra om han tyckte att det kacklades mycket i bakgrunden?

jag och malin åkte hem, skittrötta. jäspade och hade oss. men så fort vi kom in i lägenheten var vi ju superpigga. efter 2 timmar, la vi oss i sängen och kollade på tranformers 2. okej. jag somnade efter 20 minuter. men då var ju klockan ändå 03.40. och av någon konstig anledning vaknade jag dagen efter i lindas säng i vardagsrummet. HAHAHA. por que?

pappa körde hem mig idag.
pappa och lisa har lagat hemmagjorda hamburgare och ätit sorbeglass. kul, väldigt kul. bredvid satt jag med ett glas vatten och åt min sallad och en kycklingvinge. vill man vara fin, får man lida pin.

också har W smsat en del under kvällen. he's acting all cute and stuff.

there’s still a little bit of your face i haven't kissed.


det är väldigt svårt att inte kommentera något om dieten i bloggen. men jag hoppar över det. tar det i bloggen jag delar med christin istället.


idag är det alltså Fredag den 13:onde. jag ringde nyss synvårdsmottagningen och beställde en undersökning. ska dit på måndag! nu känns det som jag tar tag i mitt liv, äntligen! ska strax hoppa på bussen in mot vasastan och jobba några timmar.

igårkväll fick jag äntligen tummen ur arslet och laddade ner ny musik i min ipoddi. var ju över flera månader sen jag ändrade i den. nu känns den som ny! woho, inspiration!

min kusin, caroline, fyller 30 år idag!! ♥

Youtube Hits by Judit & Judit ComHem!

credd till comhem för denna reklam!


i'd like to wake up and find your face on a pillow lying right next to mine.

jag och christin går på en 13-dagars diet. just nu är vi inne på dag 3 - som är avklarad. ingen mer mat idag. jag är sugen på allt just nu. men får bara dricka vatten, så jag latjade till det med lite isbitar. gud så lattjo.

känner att mat, som jag INTE får äta och denna diet, är det enda jag kan prata om just nu. jag längtar liksom redan till frukosten imorgonbitti. synd att man blir så grinig och på dåligt humör när man är hungrig. men! här klagar vi inte. den som vill bli fin, får lida pin.

lisa och steffi är på väg hit. vi ska mysa! :)


-



känner mig så sjukt värdelös idag. känner mig hatad. och nej, jag vill inte att någon ska tycka synd om mig och jag tycker inte synd om mig. det är en allmänt sugig dag.

we look so good, together. we don't care what you say about us.

imma be rockin' like this, WHAT. why don't you put it on the blog, N****?

jag åkte in till stan hämtade min post, ringde tele2 och fixade abbonemanget. mötte upp trötta stefanie i gamla stan och åkte till sjukhuset. läste barnböcker, så stefanie kunde sluta vara nervös för blodproven och sprutorna. ha.


vem såg jag på tåget? :O


mina armband för idag.
det lila armbandet ska matcha det lila nagellacket.
ett silverarmband med ett hjärta.
ett silverarmband med 3 berlocker. en ängel, love-bricka och ett blad.


on and on and on and on and on and on and on and on and on.

you make it so much easier when life gets hard.

jag kittlar albin och han skrattar. lille plutten. ♥
(sänk ljudet lite - om du inte vill bli döv!)



/REMEMBER/TOMORROW/

följa med stefanie till sjukhuset.

åka till stan och hämta min post.

ringa tele2 och frysa mitt nya abbonemang.

Fuck this hurts, I won't lie. So why try to ignore him?



i lördagsmorse ringde stefanie och väckte mig.
hon ville rymma hemifrån, så hon kom till mig och vi myste med kaffe och massa prat. jag har saknat att prata med henne. hon lyssnar verkligen. försökte ge henne lite tips och råd ang. hennes nutida problem..

vi tog oss ner till centrum, efter hon fått mig att tagga till riktigt ordentligt på en TGL-kväll. in på systemet och hem igen. haha. tog knappt 30 minuter. sen åkte hon iväg på släktmiddag i stan och jag slängde ihop en middag till mig och syrran och tillslut hoppade jag ner i badet.

hann PRECIS sminka mig klart, då malin, kamlla, linus och martin trillade in genom dörren. vi korkade upp på en gång och drog igång kvällen med wii-bowling och GH. sen tävlade alla om att få vara DJ's. haha! var inte ok. man hörde bara introt på alla låtarna. förutom till vår låt forever, som är helig. jag moonwalkade också. i've SKILLZ, man.

ner till TGL. och ja. idag har jag fan haft ångest hela dagen. VARFÖR kan man inte bara hålla käften när man är full? varför kan man bara inte inse att alla dessa idiotiska handlingarna ÄR idiotiska. allt verkar så himla bra och smart efter lite promille i kroppen. suck.

dansade med staffan.. hjälp.
mitt hatobjekt was there.
smällde till N på rumpan och fick en kram för det.
blev utskälld av daniel. surpuppa!
bytte nummer med en victor.

försökte ringa tll christofer. men vid 3 sov han.
pratade i tel med ted på vägen hem.

sen vill jag fan inte minnas mer. men lyssna nu på mitt goda råd. när ni kommer hem klockan 4 och är "lite" full. vad ni än gör, sätt er inte på badkarskanten och borsta tänderna. det gör så fruktansvärt ont i vänster skuldra när ni trillar baklänges. tro mig.


am i right or am i right?

man kan inte fråga en bög om det är; "bra eller anus".

La malveillance est la joie vraie.




Skadeglädje är den enda sanna glädjen.
dankan var väldigt otrevlig mot mig igår.

Me laissant seul comme un grand connard.

översättning. av rubrik.
ha.. jag är lite svag för franska låtar. VISSA franska låtar. don't ask why.

äh, vi var i liljeholmens nya galleria igår. jag blev lite snurrig där inne. 3 våningar och ingenting var symetriskt! men jag hittade en fin top/klänning på gina tricot. och trosor! (tur att jag köpte de igår, eftersom jag inte sov hemma inatt.)

men måste bara berätta om en liten tonårspojke
som kom fram till mig när jag stod och väntade på malin.

kille: har du en cigg å bjuda på?
jag: nej, tyvärr.
kille: men schyrra rå.
jag: nej.
kille: jo!
jag: nej!
kille: men JO!!
jag: NEJ!

asså? va? jävla mongolid mupp, vafan. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK? skaffa egna jävla cigg om du ska ha. eller var lite trevlig. men hahahaha. vem gör så?

jag och malin var en vända fram och tillbaka till skärholmen också. vi åt en varsin kräftsallad. SViNGOD. jag blev så mätt så jag höll på att somna vid bordet. men sen skulle vi tillbaka till liljeholmen igen och möta linda.

gårdagens OUTFIT.
jackan är helt fab. alltså, jag bara måste ha. någon som vet vart den är ifrån?


vi hade vaniljmunktävling. (vår grej.) men malin och linda har ändrat reglerna, så det var inget kul. men jag satt iaf på en stol som var trasig. och ingen sa något. så efter ett tag ramlade jag i golvet när stolen gick mer sönder. aj. elakt. då ångra jag mig att jag åt munkjäveln.

sen lekte jag BAD ASS med en keps. smart som jag är tog jag kortet i ett typ kolsvart rum och utan blixt, eftersom det inte finns på den här böglånemobilen. därför den har kass kvalitet. men varför jag berättar jag det? VÄRDELÖS INFO! jag är iaf BAD ASS!


jag orkar inte. vi somnade halv 1 inatt. eftersom vi skulle glo på blood in, blood out. halv 7 gick vi upp och åt skink-ost mackor tll frukost. och sen har jag jobbat och lekt med isak. nu ska jag läsa min bok. neeeerdie. fukk u. godnatt.

ps. jag vill ha det lila nagellacket.
ps igen. rabih ser ut som petter i långben. VISST?!

FILTHY MOUTH, no excuse!

längtar tills på måndag. för då ska jag och svägerskan börja på en mördar-diet. haha. men just nu chillar jag med lite vit choklad. HA HA HA. fukkkt up.

every single day i'm really missin' missin' you.

black eyed peas - meet me halfway

mitt liv består av kaos och klumpighet just nu. har en klump av obehag i magen. sitter iaf hemma hos mamma efter lite spring och misslyckanden på staden idag. har just nu två lånemobiler. bra skit.

försöker söka nytt jobb. vet inte hur jag ska börja. hur ska jag göra? sjukt svårt. sjukt tankespridd. skickade ett mail till min moster. tänkte fråga min faster om råd också.
gah. skjut mig?



idag tänker vi på carl-hampus i himlen.
1981-08-27 / 2005-11-03
♥ 


Mama, help me! I've been cursed.

Fuck, this hurts.
But I won't lie. Doesn't matter how hard I try.

kunde inte somna i söndags. somnade först vid 04. för jag tänkte på skräckfilmen vi såg på morgonen. och trodde att småbarn skulle komma och mörda mig i mörkret. FYFAN!! fast jag tände faktiskt lampan och somnade tillslut, utmattad av rädsla.

efter fyra timmars sömn fick jag hoppa in på akut-jobb. en timme kvar på jobbet tappade isak min mobil i stengolvet. en touchskärmsmobil är oänvändbar med en skadad skärm. BUHU! åkte och lämnade in den på en gång. min älskade lilla mobil. tur att det fanns kvar garanti. kommer kanske inte få tillbaka den förän den 23 november. och allt är borta. igår var jag ledsen, men nu skiter jag i det.

firade ju min födelsedag igen tillsammas med pappa och kerstin och malin igårkväll. vi åt på texas på kungsholmen. WO. varje år sedan jag fyllde 17 har vi varit och ätit på texas. tradition. nu har jag firats klart. fyller år om 363 dagar igen.

håller på att sminka mig. ska åka till stan och träffa maria och sedan ut till warner och hämta digitalkameran hos pappo. see you later, bitches.

ALLTSÅ!

MIN MOBIL GICK SÖNDER IDAG AV ATT BLI TAPPAD PÅ ETT STENGOLV (inte av mig!!) OCH ÄR NU INLÄMNAD! förbannad!! men nu ska jag fan sova! eller först farma min farm på facebook. SKITHELVETE.

wish we never broke up right now, na na.

vad mer kan en flicka önska sig?

efter jobbet i fredags åkte jag ut till huddinge och hjälpte malin att städa lägenheten inför visningen som var idag. när vi ansåg att vi var klara rullade vi in mot stan och käkade middag. för att sen köpa med oss B&J's. vi åkte hem och fann lisa och emma i v-rummet. som kollade twiligt och drack öl. kolla våra söta datorer!


på lördagsmorgonen ringde kamilla malin och malin försvann ner till täby centrum och mötte kamilla. jag fick inte följa med. jag städade och gjorde i ordning innan jag mötte kamilla och malin nere vid ica. vi handlade och gick hem. lagade mat, duschade och bytte kläder 35 tusen gånger, sen kom linda och vi fortsatte att byta kläder. vi orkade inte vänta in lisa och steffi, så vi började äta! ;)

malin sa: "jag måste erkänna att jag älskar när denice lagar mat." haha. tack!

efter middagen fick jag blunda och de klädde ut mig och ledde mig till vardagsrummet där de alla hade partyhattar och blåste i såna där ljud-saker! hahaha. ♥


hahahahaha. kamilla klädde ut sig till värsta partyprissen!


vi gick till tegel. där det självklart var halloween fest. såg en del kända ansikten, men inte överdrivet bra kända ansikten. haha. vi var mogna den här gången. vakterna var sjukt omogna.. NABIL KOM TILLBAKA!! lär upp de här nya vakterna. de tror de jobbar på stureplan! vi är i täby, fucking jävla förort! get a grip!

fast DJn spelade vår låt; chris brown - forever.
och min favvo, BEP - I gotta a feeling och till sist, födelsedagslåten 50 cent - in da club! och, och, bad influence stod på scenen och sjöng bland annat kings of leon!

i söndagsmorse var ingen av oss bakfull. HUR BRA ÄR INTE VI? förra året gick det inte så jävla bra. vi kollade på skräckfilm och gallskrek. (skulle inte sett den! jag är ju mörkrädd och nu på natten kan jag inte tänka på något annat än just den filmen!) sedan kollade vi på en till, men jag var mest inne på facebook. såg dock slutet. det var gulligt. :)

här visar malin mitt nya förkläde som jag fick. och snopp-sugrör fick jag. och nu vet jag på't ungefär hur det känns att springa med en snopp. har fan alltid undrat.


tjejerna drog vid 15. jag hann dammsuga, men knappt duscha. blev bara snabbt. hann inte duscha håret, även fast det behövdes. jonas och albin kom upp, och jag sprang ner till christin i m5:an. vi åkte ut till arninge. och jag fick min födelsedagspresent. hur nice som helst att få käk! så värt. tack, världens bästa svägerska! ♥ ♥ ♥


när vi kom hem igen,
fanns då albin, jonas, mamma och lisa i lägenheten! jag fick en jättefin svart tshirt med nitar på av min syster, som matchar det svarta armbandet med guldnitar som jag fick av steffi igår. av mamma fick jag thailandresa och ett armband!


ALBIN KAN GÅ SJÄLV NU!!!! men han ville inte ha på sig partyhatten!


se så söt tårta jag fick. med 22 ljus! minus att jag brände sönder höger tumme. men vad gör det. jag önskade mig ju något fint när jag blåste ut de. och satt med tummen i ett vattenglas med isbitar.


dagen avslutades med ett glas vitt och djävueln bär prada på tvn. nästan. jag såg sedan att malin snott med sig min laddare till datorn. gaaaahh! höll på att bli tokig en sekund. hoppas bara på att hon tar med sig den till jobbet imorgon så jag kan möta upp henne och få tillbaka den! min dator är ju död nu. 

nu ska jag läsa lite i min bok och sedan somna som en prinsessa.
TACK för en helt underbar födelsedag & kärleksfylld helg! just the way i like it.

2009-11-01


RSS 2.0