You can get me so easily.

såhär har vårat kök sett ut ett tag.


nu ser vårat kök ut såhär:


syrran kom hit för ett tag sen
, vi gick och handlade massa på ica för morgondagen. vi ska bjuda familjen på fredagsmiddag, a'la tacos. sen ska vi dricka vin i hallen, halloween. :)

jag har ont i halsen. har försökt få bort det med att äta apelsin och dricka två stora koppar te. FYFAN. jag vill inte bli sjuk nu! :( jag ska ju ut i helgen! och jag ska jobba grymt mycket nästa vecka hos min favoritfamilj. vill inte ligga hemma och må dåligt. vill bara inte!

nu ska jag sminka av mig och byta om så jag kan krya ner i min säng och kolla seinfeld med lite godis. (som egentligen är till för imorgon.) hush, don't tell anyone.. love you, bye.

Good morning to you too!

tänk vad trevligt man kan ha på morgonen, med dessa två damer. de var iof nyduschade och fräscha. jag hade sovit i mitt smink och hade samma kläder på mig som gårdagen. men vi pratade gamla barndomsminnen. shit, vad vi skrattade åt oss själva. :)
 
kristin åkte och jobbade, lisa åkte till farsta för att träffa mamma. jag är nu hemma och ska dricka min morgonkaffe. sen ska jag byta om och åka och hämta lilla i-saken.

ps. det är turkiets nationaldag, idag.

Hit or miss, you are that someone.

thomas kommer idag och fixar köket. finally! jag ska strax hoppa på bussen och åka iväg till vasastan. ska leka lite med isak idag. och imorgon så klart.

jag hade en sån fin dröm, precis innan jag vaknade.. gaash.

Intimacy. Honesty. Commitment. You. Me. Us.

wiho, piccolo ringde mig igårkväll :) haha, vi har alltid lika roligt när vi pratar i telefon. den jäveln åker till thailand på fredag. dagen innan my big day. men han skulle tänka på mig medans han tog en drink på lördag. ja. sen försökte jag sova. men den där kaffekoppen gjorde sig påmind. jag kunde verkligen inte somna.

försök till att somna:
dricka mjölk, röka en cigarett, läsa flertal kapitel i min bok, kolla tv, läsa mera bok, lyssna på honom, dra på en ögonmask, blunda, sluta tänka/planera.. det gick inte.

idag har jag bara duschat,
sprungit ut och köpt cigaretter, ätit en gurka till lunch, läst bok, hoppat runt i lägenheten och sjungit med i mp3n. tur att jag ska på bio ikväll. step brothers!

happy B-day to you, babysister!


This is a shitty long friendship.

jag satt på MSN och var bored to hell and back. men så dök chrille upp på msn. han ville snacka och utnyttja mig lite.

de-E-nice. säger:

vet du vad man gör på halloween?


Chrille säger:

näe jag sitter också o funderar på det


de-E-nice. säger:

man sitter i någons hall och dricker vin. hall o vin.


Chrille säger:

haha va rolig du är


de-E-nice. säger:

HAHA

Chrille säger:

fan du finns inte på hitta.se

de-E-nice. säger:

varför söker du mig på hitta?


Chrille säger:

jag tänkte vara helt psyko och skicka ett blombud som tack för hjälpen! men jag insåg efter att ha sökt på roos på hornsgatan att det skulle bli dyrt om jag skulle skicka till alla 6


de-E-nice. säger:

hornsgatan xx


Chrille säger:

X var det alltså


de-E-nice. säger:

mi madre


Chrille säger:

I see


Chrille säger :

men nu är det inget roligt att skicka blombud


Chrille säger:

så jag får hitta på nått annat psyko. det skulle ju vara en touch av stalking och rädsla


de-E-nice. säger:

eller ganska gulligt


Chrille säger:

ja när man tänkte till så skulle det ju blivit ganska gulligt


Chrille säger:

men första känslan skulle nog vara "creepy"


de-E-nice. säger:

nääe.. inte efter vår relation. den är ganska creepy i sig, så det skulle inte vara en big deal


Chrille säger:

haha det har du rätt i


Chrille säger:

jävligt märklig relation


de-E-nice. säger:

haha, kunde inte sagt det bättre själv


Chrille säger:

förmodligen inte
---
jag gillar att vår relation är dryg, enformig, full av skitsnack, elaka kommentarer, sarkasm och helt.. helt underbar. ;) haha, nej fan. jag är fortfarande uttråkad.

 


And we both kind of liked it.

"well, that is one thing we've got."

jag blev glad igårkväll/natt.
när jag inte kunde sova och bara låg och tänkte på mina cigaretter, så gick jag ut i min PJ, med vinterjackan och fula skor och ställde mig på gården. tände cigaretten och skulle precis trycka på play på musiken i mobilen. då ringde den..

i displayen stod hans namn. den här gången svarade jag. mys!
jag har saknat att prata med honom. nu minns jag varför. haha. han är för söt den där. han gör mig så glad, och nu känns det som jag flyger på moln. den här dagen kommer gå så lätt.

he's my lobster.

I think I have a problem.

i think i think too much.

nu ska jag kolla på reign over me (inte för att jag kommer hinna se klart den..) och är inne på min tredje kaffekopp. jag är nästan redo att åka och jobba. mamma sa något om att vi skulle riva kökskaklet ikväll. vi har nytt kakel stående i hallen. jag antar att mammas pojkvän håkan kommer vara här och hjälpa till. jag vågar inte banka sönder kaklet. kommer säkert sluta med att spis och väggar och allt går sönder.. :|

min storebror kommer till stockholm idag igen. med lilla albin så klart. imorgon träffar jag isak igen. på torsdag ska jag vara i djursholm med de tre söta barnen. på fredag också. på lördag ska jag jobba kväll-natt hos en ny familj.

...måste fixa något mer som jag kan se fram emot. den här veckan känns ändå lagom tråkig. typ vardagligt. som allt är likadant. något nytt på gång? nya människor, nytt påhitt?

certaines amitiés peuvent vous sauver.
let in the unexpected.

I'll write you a lovesong.

nu är snart söndag slut. mensvärk på G. det stämmer. jag kommer då bli PMS:ig. tyvärr.

mamma var i norrtälje idag och gick på barnvagnspromenad med sin sonson, albin. maw. så sött. jag var i täby C och träffade kamilla & adde. mötte min kusin ludvig i rulltrappan. han är hemma från göteborg några dagar. det är alltid så kul att se honom. jag blir så glad i hjärtat då. och ja, senare kom min lillasyster också.

jag och lisa åt vår favorit mexicanpaj på coffee corner och träffade kalle & malins mamma maud. hon är så rolig. haha. vi tog sen roslagsbanan.. då var stephanies f.d granne där. hon kallar honom för, al Quaida. han har tydligen psykiska störningar och går på crack. jag tyckte han var lite obehaglig. han stirrade så mycket.. aja.

vi åkte hem till mig och kollade på hål i väggen. vi hejade självklart på joe, alvaro och benke men blev sura när de inte fick vinna, när det var obvious att de vann. egentligen. nu har hon åkt hem och jag kollar på en film som heter suburban girl.. blir inte roligare än så.

eller som barnen på tunnelbanan; COOLA BANANER. they went bananaz!


And I just can't take these tears.

i hate this part right here.

på fredagseftermiddagen var jag i djursholm och lekte med sötungarna. jag och alexandra satt på övervåningen och fikade med cupcakes & te. de var gjorda i tyg. helsöta!
medans C, alex & michaela, åkte iväg till badhuset för simskolan, så stannade jag och jacob hemma. från att det hade varit liv i hela huset med, 3 barn som pratar och leker, mamman som står i köket och bakar morotskaka (luktade så gott!) så var det en stor skillnad, när jag blev kvar där själv med en liten 3åring som bara sov. det blev TV för mig..  :) 

när arbetsdagen tog slut, satte jag mig på roslagsbanan till östra station. då hade jag inte rökt på 26 timmar. och var sjukt röksugen, så jag förstörde för mig själv. gick och handlade ett paket marlboro light. sen satte jag mig på tåget hem.. väl hemma var det bara att slänga i sig lite middag och hoppa in i duschen, sen skulle jag åka och hämta lite alkohol.

hemma hos k's mamma blev jag kvar en lite för lång stund. hehe, men det var ju så trevligt. det är det alltid. vi drack en öl och pratade. men sen var jag ju tvungen att resa mig för att åka och möta hennes dotter, kamilla. haha, älskade milkis. men när jag ändå var ute i hägersten, så ringde jag stephanie som bor där. så hon mötte mig och följde med en bit på vägen innan hon åkte och mötte en kompis på fridays.

jag och kamilla gick på förfest en våning upp i mitt hus. där var det massa alkohol och alkohol-fyllda människor. haha. men det var kul! någon timme senare tog kamilla, jag, kalle & sebbe en bulle in till kungsträdgården där vi mötte stephanie och hennes kompis. de skulle till viper. hehe, men vi bangade det. så de gick själva.

vi fick två till killar i vårt gäng. john & micke. men vi lämnade alla våra killar där utanför T.G.I fridays. haha. jag och kamilla gick istället till cafe opera. kom in på några sekunder. haha, och det var ju tack vare, T. när jag och kamilla lämnade cafe opera möttes vi upp med john & micke igen. kalle & sebbe var försvunna. det gick rykten om att de åkt hem. haha!

vi fyra drog en efterfest på vindsbalkongen. och kamilla stod för underhållningen, med ljudeffekter. HAHA. medans jag, micke och john diskuterade saw-filmerna.
och idag mår man som man förtjänar. mamma kom in och väckte mig vid 13. "denice, klockan är ett nu.." ja.. låt mig sova. tänkte jag. jag orkade inte prata, mitt huvud gjorde så ont. haha. mamma hittade en polkagriskaramell i mitt hår. var kom den ifrån?!

We're acting so in love with the hand upon a heart.

jag har kaffepaus.
annars har jag bara plattat till luggen idag.
orkar inte platta hela kaluffsen på huvudet.
men måste raka benen,
vi ska ju till badhuset idag. wopidoo.

Say it like sugar.

min arbetsdag idag bestod av att gå runt i stinsens centrum, kolla i klädaffärer och dricka en stor latte på wayne's coffee med en söt liten 6månaders baby i knät. det var mysigt.

mer hade jag inte att säga om idag. jag jobbade i 7 timmar konstant, det har regnat, jag pratade med ellen i 1,5 timme i tel, jag fick 150kr i handen, för fika & lunch. och fått höra att jag är en klippa och blivit bjuden på choklad av min nya vän (hon i receptionen.)

dessutom pluggade jag körkorts-teori i receptionen medans baby sov. tänkte fortsätta med den där duktigheten imorgon. har några samtal och ärenden jag måste fixa.. helst imorgon. sen ska jag jobba på eftermiddagen.

The rose he had afford, was truly an enchanted rose,

which would bloom until her twentyfirst year.
ja, precis. vi satt i lekparken. eller rättare sagt, vi satt i sandlådan idag. och det är massa löv överallt. nu är det höst. jag fyller 21 om två veckor och tre dagar. buhu.

det är torsdag imorgon. då ska jag vara på C's jobb ute i sollentuna och ta hand om michaela. ska vara där 8.30. eftersom man måste ta pendeln (förseningar och bullshit) dit, tänkte jag åka med god marginal. jag ska lämna min säng kl.06 imorgonbitti.

hujeda mig. kamilla, hur går det med våra planer för torsdagkväll? ring mig.

I can't wait no more, so now's the time.

To speak your mind and
show me what you feel.
So tell me if you want to take a chance,
on something real.

shit, shit. shit.
idag har jag börjat sluta röka. jag tycker inte om att röka längre. igår när jag gick hem från jobbet. så slängde jag halva ciggen och tänkte; vafan, det smakar ju ändå bara skit. av en ren vana ställde jag mig på balkongen idag och skulle röka. efter två bloss slängde jag den också. det smakar fortfarande skit. nu är det bara livsstilen med ciggen som ska ändras. viljan att sluta finns ju där. i'm a good girl now.

Instead I lost the heart I gave away.

innan jag skulle åka till jobbet idag. mötte jag cornelia i porten. eller, ja. hon kom inte in. hon har varit borta i 3 veckor och glömt bort koden. så jag påminde henne om den och hon knappa in den i mobilen och sen fick jag hjälpa henne in med väskorna och det. hon är trevlig den där lilla cornelia.

haha. frida och jag hade jäkligt kul tillsammans idag. vi hängde hela tiden. hon lekte inte med någon av sina egna kompisar. istället tvingade hon på mig en pytteliten mössa, för att sedan bygga en turban på mitt huvud utav min egen halsduk. JÄTTEFINT. grannarna skrattade åt mig. ena grannen frågade; "are you going do to a show... or...?" haha och sen gapskrattade hon. tack, frida, tack :p
ja, direkt efter jobbet tog jag ettans buss till fridhemsplan, där jag mötte paola. på den bussen satt carina, från big brother 2006. hahaha. hon satt och snackade i telefon, på norska. och sen gjorde hon en sån där pinsam sak som man själv råkar ut för ibland. samtalet bryts.. vad gör man då för att hålla minen? hon verkade bli lite generad. haha. jag känner mig alltid dum. ska man låtsas säga, "aamen, hejdårå.." ? eller?

jag och paola traskade runt lite på fridhemsplan, sen knata vi ner vid tunnelbanans pressbyrå och köpte något varmt att dricka. paola tog som vanligt oboy, jag tog latte. när vi kommer upp från underjorden igen och börjar gå mot city. då kommer petra mede (gillar inte henne!) och björn gustafsson gående. haha, björn. så söt.

men när jag och paola var borta vid kungsgatan och hötorget, så ringde mamma och berättade att det var herr-besök hemma hos oss. jonas och lilla albin. så jag fick ganska bråttom hem. förlåt, P. så idag har jag gosat med min lilla brorson igen. söt, söt, sötast.
måste verkligen se till att komma i säng snart. ska ju upp tidigt imorgonbitti. på ren svenska, runt 06.30. men jag sitter ju och äter B&J, vanilla toffee crunch. inte bra.

Beautiful like a sunday.

vi tog bussen upp till norrtälje idag. jonas kom och hämtade oss vid stationen. :)

se vilket vackert barn, min storebror har skapat med söta christin. han ser ut som en liten groda när han ligger och sover på jonas. haha. lilla grodan!
jag och lisa gick ut på en rökpaus. lisa i jonas stora skor och jag i christins pyyttesmå 36:or. jag har min nya halsduk på mig. den är helt fin. vi delade på en colaburk också.

sen fick jag hålla i albin. jag dör. titta hur hårt han håller i min tumme. fasters lilla hjärta.
nu är vi hemma. jag bjöd mamma på restaurang idag. det var snällt av mig. annars kollar jag på "se upp för dårarna" som går på 4:an. och pretty woman, går på 3:an.. :/

jag måste göra en grej, sen..

you're so tiny, yet so sweet.

jag älskar min brorson, albin.
15 dagar idag.


Would you stand back baby, cause I want to get a better look.

 
stockholm var fint idag.

veckorna går så fort.
tisdag idag, och den är snart redan förbi. om 3 timmar är det onsdag. och onsdag är lill-lördag och sen är det pang boom riktig lördag.. stopp?

ja, arbetsdagen började klockan elva idag. jag mötte C på björn axén på norrlandsgatan. hon satte sig i frisörstolen och klipptes och slingades. jag gick ut med barnvagnen. efter en timmes promenad, gick jag och köpte en takeaway latte och satte mig på norrmalmstorg. solen sken. michaela låg ju bara och sov. helt ok arbetsdag. :)

ja, vid lunchtid så gick jag tillbaka till björn axén där C fick mata michaela. ja. vi hann med en till liten promenad, jag och michaela innan C var klar hos frisören. sen kramades vi hejdå och jag skyndade mig hem för att käka lite lunch.
jag hann knappt svälja maten, innan jag var tvungen att åka iväg igen. men nu åkte jag till vasastan för att hämta det lilla hjärtegullet, isak. vi lekte i lekparken innan vi gick hem och lagade pannkakor tillsammans. vi ritade teckningar och tittade på bolibompa.

nu sitter jag i mitt lilla rum och blev så himla törstig, så sugen på vatten. :)

Me and my girls.

med tjejkväll. hemma hos kamilla. det tog en stund att komma dit bara! malin började 17 i södertälje. 18 hakade jag på från söder. närmare 19 var vi i danderyd. vi står och väntar på bussen. den är 10 minuter sen. kanske hinner vi med buss2. det skulle vara 10 minuters skillnad på de. men nix. vi får stå och vänta ytterliggare 20 minuter, fast på en annan buss. då var klockan 20.. haha. vi åt nästan upp allt godis medans vi väntade.

när vi äntligen kom hem till kamilla, så var maten redan klar. gott var det och mätt blev man! bra gjort, kamilla. efter middagen satte vi oss i den nya soffan och kollade lite på beck. lite extra extra och south park. lite zappning sådär. malin vilade ögonen.. haha. bussen hem gick 00.26. myskväll bara vi.

det värsta var på tunnelbanan.. två extremt jobbiga killar. jag hörde att de sa "vi fixar de där två" när de klev på. sen satte de sig bredvid oss och fan vad råpackade de var. så jävla avtändande. när de började fatta att vi FETDISSADE de så började de fortsätta med annat folk i vagnen. ena killen satte sig i knät på en kille och sa, "kyss mig din bögjävel." han tackade nej.

sen skulle de köra "pitt eller pung". gullig lek.. en kille börjar knäppa upp byxorna och drar upp jag-vet-inte-vad. jag börjar blunda. jag ville verkligen inte se hans sak. killarna bredvid börjar gissa vad det är, pitt eller pung. så jävla omoget. sen börjar den andra killen dra ner byxorna och gör string av kallingarna och visar arslet för alla stackars människor. jävligt osexigt.. vafan gör alkohol med folk.

idag har jag och malin sovit, ätit frukost och kollat på ghost whisperer. och rökt ute i regnet. nu sitter jag här med mina glasögon och ser på hål i väggen på TV6. jag är hungrig. har ju bara ätit frukost, som sagt. ja. annars blir det väl bara mer tv ikväll..

But I didn't really want him..

fyfan, vad illa att må såhär dåligt efter en alltså, lugn kväll.. med alkohol. klockan är liksom tjugo i 16 och nu börjar jag komma till liv igen.. congrats till mig.

jag fattar inte riktigt vad som hände igår. när allt folk hade samlats så började det ösregna. det var inte kul. efter lite om och men, så proppade vi in oss i lilla röda bilen och åkte ut till hägersten, där vi fick tak över huvudet och fortsatte dricka. när vi var på väg därifrån tog jag och J en varsin cigg. han tände min och jag tände hans. på skämt.

men han började hålla om mig. sen började han kyssa mig, flera gånger. och ja, jag var lite full. så jag råkade väl besvara några kyssar. men jag har faktiskt ångest idag. och mer vill jag inte skriva. för det känns inte riktigt ok. måste annars säga att håkan och malm var änglar igår. och laura också. tack.

nu glömmer vi det, för nu måste jag göra mig klar. ikväll är det trion hos kamilla.

The fights, those nights, I pretended it didn't hurt.

vilket skämt! vem trodde att jag skulle klara av att gå upp kl. 7? jag försökte tro på mig själv. jag gick upp.. 11. haha. I'M A FUCKING SUCKER!

ja, jag åt broccolisoppa till frukost/lunch - brunch. sen fick jag åka till djurgården. det blev inget djursholm eller simskola idag. jag, C, A, J och M var på skansen istället.

efter att vi varit inne i regnskogen och akvariumet så började det spöregna. då sprang vi till cafét och åt mellanmål. det var mysigt. och jag fick dagens första kopp kaffe! mums. :) ja, sen gick vi runt där. och klockan 17 slutade jag. kort dag..

jag är hemma.. och har precis ätit middag med mamma. första ölen är slut. ska springa ut och hämta en ny på balkongen. passar på att ta en cigg också. ikväll verkar det vara fest.. lite här och där. väsbypojkarna kommar till stan. paolas pojkvän dr.phil, jonte ska vara någonstans också. jag, kamilla och jonte bestämde ju i somras att vi skulle ta en öl tillsammans. är det den dagen idag?

annars kanske jag borde bli lite tjej:ig nu och börja irra över vad jag ska ha på mig ikväll. men orkar inte riktigt bli helt hyper bara för det. och nu fick jag ett sms av kamilla att hon är på G.. och pojkarna. puss!

Cause we are best friends. Right, right, right?

bonjour chéri.

ingenting känns som vanligt. vardagens rutiner börjar förändras, relationer förändras, allting förändras, jag förändras. men det är bra. för att utvecklas behövs förändring. även fast jag tycker att det är jobbigt, så ska jag försöka vända allt till något bättre.

min kusin emma ringde mig igår och frågade om hon fick komma hem till mig idag. självklart fick hon det. så vid halv 13 var hon hemma hos mig. runt 17 åkte vi till täby centrum och mötte upp kamilla. vi käkade först på sandy's (bredvid tegel) eftersom emma var så hungrig så hon skakade. shopping på h&m och sedan hann vi inte så mycket mer. ingen ville prata med mig i telefon när jag väntade på tåget..

..så jag stod där själv och skämde ut mig. haha. jag stod på fel perrong och sen låtsades jag inte om det när tåget rullade in på andra sidan. det är roligt när man är flera. för då kan man skratta åt det högt. men man verkar ju lite psykiskt sjuk om man skrattar högt för sig själv när man är ensam och har gjort bort sig. :)

nu när jag kommit hem ringde piccolo upp mig. honom har jag inte pratat med på flera veckor, flera månader! det var kul. jag skrattar alltid lika mycket när jag pratar med honom. förhoppningsvis ska vi ta en öl, eller fler, nästa vecka. mys!

ps. jag saknar petra.

You killed the beauty of today.

jag hade en HEMSK mardröm inatt. jag drömde att min mamma & pappa dog i en flygkrasch. jag grät och grät tillsammans med mina syskon. när jag vaknade mådde jag riktigt dåligt och mindes drömmen exakt. jag slog upp drömmens betydelse på internet, och där stod det att den betydde; arv.. okeey?

ja, annars så gick jobbet bra. jag och isak var utelåsta idag igen. hans mamma eller pappa hade låst båda låsen på dörren, jag har bara en nyckel. så vi kom inte in. vi gick ut till lekparken i spöregnet. när vi började frysa gick vi tillbaka. satte oss i trapphuset och väntade på isaks mamma som var på väg med andra nyckeln. haha.
nu är jag hemma och är jättetrött. ska hoppa in i duschen och bli lite varm. man fryser när man blir blöt ute i regn utan regnkläder. imorgon är jag ledig!

RSS 2.0