Ben mutlu yaşamak istiyorum.




RESFEBER. jag vill inte åka. jag vill åka. jag vill inte. jag vill! jag vill! jag vill! min tröja luktar fortfarande som honom. :(

You have to be there!



Nej, du måste finnas, du måste, jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns

Du måste finnas du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting.
Om du inte fanns.


Oh Baby Love.

ok, nu måste jag sova. jag har ont i nacken av att ligga i den här ställningen i soffan. klockan 06 på lördagmorgon går planet mot turkiet. så imorgon när jag vaknar är det mindre än ett dygn tills vi åker. gud vad jag tjatar ut om det här. men ändå. ta i trä, men tänk om jag dör. tänk om vi störtar. BUHU. denice, nu slutar du. gå och lägg dig!

I fell in love the first time I saw you,

And I don't ever worry 'cause I know I can call you.


Hold on to me.


keep me going don't stop op op baby.

vad gör man när man är ensam hemma och inte kan sova som en vanlig männsika på morgonen? JO! man sjunger framför webcameran! haha. vilken låt? ingen mindre än JB - never say never. är man en nörd eller är man en nörd? :) (och vad är problemet med mitt finger hela tiden? partyfinger eller?)






Never say Never.

jag vaknade vid 06.20 och kunde verkligen inte somna om, så det var bara att kliva upp. idag är det onsdag den 18 augusti. för 18 år sen föddes min lilla kusin anton. GRATTIS! ♥ saknar honom, har inte träffat honom på flera år! :(

jag var ju hans A-nice!

One thing led to another.

så lagom irriterande. jag har huvudvärk idag också. det vill jag inte ha. ligger i soffan och kollar på sex and the city. vi har ingen mat hemma och jag är jättehungrig. ica stänger om 45 minuter men jag orkar inte gå och handla. imorgon ska jag äta mat. haha. jag har typ levt på rostat bröd & salami idag. snacka om bra diet inför två veckor bikini.

annars är jag glad idag. haha. även om det regnar och håller på ute. det är ju mysigt att ligga inne.

Sitting here turning minutes into hours.


idag köpte jag en ny bikini! 800 spänn kostade det med överdel och underdel. eh, jag måste ha gått ner i vikt eller något, för förut hade jag 80H och nu har jag 75G. fast jag vill helst ha typ något mellan C och D. buhu. bröstförminskning, bröstförminskning, vill jag göra! det ska jag göra, det kommer jag att göra! snart, ihope.

senare mötte jag upp petra (4:de) i gamla stan och gick till café cronan och käkade middag och senare anlände malin också. vi satt där ett tag och snackade skit innan vi kramades hejdå. nu sitter jag här hemma och har huvudvärk. är ensam hemma också. min lillasyster flög till amsterdam idag. HASCHBROWNIES. ;)

searching for the right song.


be careful what you wish for. dreams come true.

 

börjar bli lite lagom uttråkad nu. ska åka in till södermalm och fixa en ny bikini (är inte så lätt som det låter när man har storlek H) till tvåveckorturkiet som jag åker till på fredagnatt. tillsammans med mamma och syster. testet är att se om jag kommer sakna någon och hur mycket jag kommer kunna slappna av när jag vet att hemma i sverige måste jag registrera mig på universitetet för de två kurserna jag sökt till hösten. :/ jag är helt crazy rädd för att börja skolan.

if you love something let it go, and if it comes back then that's how you know.


I just called to say I love you.


igårkväll kom erik och lisa hem med middag. när jag hade lastat in alla kläder och prylar i garderoberna igen så gick jag till ica och handlade frukost. efter att ha pratat i mobilen i nästan en timme med en väldigt speciell människa. inte på det sättet, bara en lite udda människa haha. sen stendäckade jag till vänner. :)

Well would you like to hold my little hand?



i fredags den 13onde I didn't wanna jinx it så pappa hämtade lisa från jobbet och sen åt vi kycklingtacos och sölade med tortillabröden och efter det satt vi och tittade på you got mail.

i lördags kom malin och vi satt och drack vin. det där goda päronvinet. vi drack upp 3 liter vin. antagligen 1,5 liter var. sen blev vi asTAGGADE på att dra till tegel. när vi väl kom fram var det typ dött, så vi gick och köpte kebab. yum! jag höll på att däcka när vi hade ätit upp. och imorse fick jag en kudde sulad i ansiktet, för då skulle vi tydligen gå upp.

jag har städat idag. och målat om inuti mina garderober. färgen har icke torkat än så jag kan inte hänga in alla mina kläder som ligger på sängen. irriterande. jag har verkligen inget tålamod.

Use to be valentines, together all the time.


jag är inte naken. jag har shorts och en tubtop på miiiiiiig.

mina gamla dansskor som fortfarande passar! ♥

jag börjar bli lite stressad, nervös och pirrig inför framtiden. om 1 vecka är jag i turkiet. när jag är hemma igen kommer jag börja plugga sociologi l och kommunikation & utveckling på stockholms universitet. jag kommer börja dansa street på torsdagar med sasha, (därav varför jag hämtade min gamla dansdojjor hos mamma för några veckor sedan). preliminärt kommer jag extrajobba på warner music igen med ordrar och så ska jag träffa isak 1dag/veckan igen.

STORA FÖRÄNDRINGAR.

vill ju tro på att jag börjar må bättre nu, har haft en liten ångestattack, men jag vet ju varför jag fick den och vilken anledning. det kan jag kontrollera själv och ta bort den anledningen. då har jag inte haft någon attack. men annars, med all stress och sånt vet jag inte hur det kommer bli nu i höst. jag hoppas att jag lärde mig tillräckligt på KBTkursen i våras för att veta hur jag ska hantera situationer med väldigt mycket ångest och inte få en panikattack. FLY INTE FRÅN ÅNGESTEN! stanna kvar och acceptera. (låter ju lätt som en jävla plätt, men svårt som helvete när man är mitt i ångesten och bara vill springa långt bort ifrån den.) fly aldrig från ångest. acceptera den. så flyr ångesten från dig.


23/3/09-11/08/10

nu har jag bott här i 1 år och 5 månader. och under dessa månader har jag lekt hobby-inredningsarkitekt. de större grejerna förutom byte av mattor eller gardiner och ommöblering osv, är allt som allt, detta:

jag började med att måla om den blåa klädhängaren vit.


och så köpte jag en dörrmatta. så jävla snygg!


pappa hjälpte mig med att sätta upp dvd-hyllor i vardagsrummet.


jag målade mitt rum rött. och blev inte alls nöjd.


så jag började måla rummet vitt. men färgen räckte inte! (här ser ni att dörren är GRÅ)


slutligen blev mitt rum helt vitt och en rosa vägg och med fina hyllor. ♥
målade också om två blåa byråer. de blev lackvita!


och så blev det operation-köks-inredning.


nytt köksbord och nu sitter där också två vita hyllor och listerna där nere är vitmålade! se bilden nedan.

och lilla hallen utanför badrummet var målat i senapsgult. jag målade allt i vitt.
 
och juste! min f.d gråa sovrumsdörr är numera vit också!

och än är jag inte klar! vi har fortfarande stora hallen och vardagsrummet kvar! ;)

KISS ME YOU ASSHOLE.

jag har mensvärk deluxe. jag avlider av smärta (as usual, give me a fucking break liksom.) idag är den dagen då tvättstugan ska/skulle tvätta allting innan turkiet (21/8-4/9) jag ska måla klart listerna i köket (se målarburk på bilden!) men så ligger jag i soffan med laptopen på magen och kollar på aladdin. nostalgi. kan man vara en mer lame lazy motherfukker? listor ska jag skriva också! todolist-todilo.

the human centipede.

eeeh. om du vill se en film där du blir jävligt ÄCKLAD. ja, alltså nu snackar vi groteskt äcklad, så kolla då på the human centipede. jag fattar inte vad det är för jävla psykopat ÄCKEL som har kommit på detta manus? tortera honom! och helt jävla stört slut också. vad fan hände med hon i mitten? blev hon räddad? dog hon också?

och han som spelade huvudrollen som kirurg. ser han ut sådär i verkligeheten? jag skulle skita på mig om jag träffade honom IRL. jag ska spy och bajsa i hans mun om jag träffar honom. ÄCKEL!! jag mår psykiskt dåligt.

vi kunde fan inte somna efter denna film. tacka fan för riktiga skräckfilmer där man blir skrämd och inte äcklad.

I'm just gonna stand there and watch you burn.

Baby, you're not that lucky


and I'm not that desperate.





I'MTOTALLYOVERTHEPLACEOVERACTIV!

jag är helt helt hyper. har nog druckit lite fööör mycket kaffe idag, ätit för lite och sovit för lite och det blir ju inte bättre av att man har PMS och tror någonting. typ att världen går att räddas. men jag var hos tandläkaren imorse och det gick bra. hade inga hål och inga visdomständer behövdes dras ut. (YAAY!) lunchade hos pappa på warner music och sen åkte jag hem och dog. när jag satt på bussen och åkte på upplandsgatan såg jag laila och niclas wahlgren fika på blåbär. när jag kom hem målade golvlisterna i köket och sen tog jag en väldigt snabb dusch och sen pratade jag i telefon i två timmar. och sen glömde jag att laga mat och rökte för mycket och fick väldigt ont i huvudet sen pratade jag i telefon i ytterliggare två timmar så jag måste ladda min mobil nu. och imorgon, då ska jag FANIMIG ha sovmorgon. sen vill jag gå till systemet och köpa sprit, för jag vill bli FULL!
det är nog bäst att jag går och lägger mig nu. eller om jag kollar på en skräckfilm eller två.

hahaha.
i tandläkarhissen, 2009 och 2010.


you're hot and you're cold and YOU ARE NO!



nu ska jag duscha. sen ska jag kolla på skräckfilm, The New Daughter. för imorgon ska jag till tandläkaren. :)

PSYKOBITCH IN DA HEZZIE.

jag var så sjukt utråkigt för ett tag sen. så jag började tvätta listerna. GODDAMMIT vad smutsigt det var. hahaha. MEN NU JÄVLAR. nu går det bra för PSYKOBITCH. naaaaaanaaaananananaaaaaaaaaa!!!!


ahha, helt ärligt så orkar jag inte med mig själv idag!! känner mig typ fransk. skulle vilja sitta inne och måla och röka. kedjeröka och dricka kaffe och bara.. öööööööööh. (cpcpcpcpcpcpcpcpcpcp)

twele.


I used up all of my tricks.


mitt sinne var så som ett barns och du vet.

en lördag.
halvdag på norrtäljes by.
restaurang & byss.
regn och regn.
albins dansuppvisning.
aldrig skrattat så hjärtligt i mitt liv.
albin totaldäckade 17.
mys och häng i lilla soffan i tvspelsrummet.
väldigt sen middag med C.
åska.
nattbuss hem med finska människor som luktade urk.
somna.
väckt 4 timmar senare.
röka.
dricka massa vatten.
somna.


OCH RÖKER SAMMA MARLBORO!!!


Best brother. Mine!


jag och mamma skulle åka upp till norrtälje med 676. men istället kommer min bror ner och hämtar.
KAN MAN HA EN BÄTTRE STOREBROR?! NOPE. ♥


älskade ♥ TGL.

när tegel är som bäst, är det såhär.. men det har hänt något. antingen har vi växt ifrån.. eller så har det bara gått ner sig. jag vet inte. men fyfan vad jag saknar roliga TEGEL!!!

Today - Angry.


pick me up in your car & we'll paint the town.


nu är jag igång och målar igen. denna gången är det reservdörren som pappa fixade eftersom storebror sparkade sönder den första. denna dörr är grå. jag målar den vit. alla andra dörrarna är ju vita, så why not liksom.


You mustn't be afraid to dream little bigger.


jag, malin och malin var i heron i måndagskväll och kollade på Inception. leo är snygg. filmen är bra om man fattar något utav den. var lite svårt att haja i början, men efter ett tag så släppte det. fast jag undrar ju om det verkligen bara var en dröm eller om det var verklighet i slutet. men tanke på att man inte fick se om "grejsimojsen" stannade eller inte.

på vägen hem var det mcdrive. malin frågade om man fick rabatt, eftersom vi stått där i 7 minuter.

snyggaste outfitarna. jag var så sjukt snygg i facet att jag var tvungen att censurera.


på tisdagen kom petra, (4:de) vi åkte till liljeholmen och fikade. därefter hem till mamma som bjöd på mat och vin och snack om ****. syster kom över efter jobbet och sen sov jag kvar. idag kom pappa med bilen och körde hem min cykel och hutchen. sen satte han upp de vitmålade hyllorna i köket. I am begining to love this apartment.


Months, life, start, again, love.


7 augusti - min namnsdag!
9 augusti - tandläkaren. (buhu, förra gången fick jag dra ut en visdomstand.)
17-19 augusti - lisa till amsterdam. (ensam hemma, woo-O)
21 augusti - TURKIET! i två veckor.
23-27 augusti - introduktionsföreläsningar på universitetet. (pappa går åt mig ♥)
4 september - hem från turkiet.
6 september - universitetet, plugga sociologi.
9 september - dans varje torsdag!
14 september - jobb, Isak.

22 september - mamma födelsedag.
23 september - ALBIN TVÅ År!

 


AUGUSTI 2008.


ANDRA AUGUSTI.


regn och en blå tå. en vän som ligger i soffan och skriker efter pizza och choklad. en måndag, typ.

VARNING! ÄCKLIG BILD!!!!!!!!!! VARNING!

JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I MIN TÅ!!!!!!!
SÅ JÄVLA ONÖDIGT ATT SPRINGA IN I DÖRRKANTEN!!!!!!!!!

SMÄRTA!


I was like, Baby baby baby noo.

FÖRSTA AUGUSTI.

haha, försov mig nästan till tvättstugan. nu är det bara så att alla mina kläder är rena men jag är skitig som få. wopido. ha. målar gör jag också. och pinsamt nog så lyssnar jag på.... JUSTIN BIEBER just nu. ryck! what? why? why am I doing this? haha. I was like baby baby baby noo. I thought you'd always be mine.

jag har inte rökt idag.

RSS 2.0