Clap your hands on the beat.

maria ringde igårmorse tio över 07 i panik, så jag hade 25 minuter på mig att ta mig till bussen. i made it, i fucking made it. 6 timmar senare var jag på väg hem. 7 timmar senare var jag hemma, 4 timmar senare var tvättstugan klar. låg på soffan i 2 timmar innan jag la mig i sängen och tokdäckade.

film, nu.

your life can change in a few seconds.


vad mycket som kan hända på bara några minuter. tom ringde och bokade om tiden från 4 maj kl. 09 till 3 maj kl. 15. (YES!YES!YES! tänkte jag.) några få minuter senare ringde mattias och sa att han hämtat lilla i från dagis för han är sjuk. så jag får stanna hemma och leka med stefanie och lisa, så gott det går.

men tänkte mer på att göra nytta och kolla om det finns tvättstugetid.. och posta iväg ett läskigt brev.

magazine, coca cola, sunshine.


vilken skön powernap sådär på morgonen.

eftersom en sjuk steffi ligger på soffan och syster har ockuperat v-rummet och tvn med "In her shoes" så sätter jag mig på balkongen där solen bränner med vecko revyn, som precis damp ner i brevlådan, med min cola och solbrillor. och några cigg kanske. nu har jag bara lite ont i magen.


AAAOCH!


mensvärk - JAG DÖR! 

måste gå och lägga mig och vila i sängen med laptopen på magen, det brukar hjälpa lite eftersom den blir varm. kanske ska kolla på Big Fish om jag inte somnar. aaaaaaaj. buhu. pain.

always the same joy when I buy cigarettes.


OKQ8-killen:
hej!
jag: hej, blåa LM.
OKQ8-killen: ok. får jag se på legitimation?
jag: ok.
OKQ8-killen: förlåt, det var ett tag sen. du får ta det som en komplimang, att du ser ut som 17.

killen påOKQ8 rodnar.
jag: det är lugnt. får alltid visa leg.

OKQ8-killen: hej.
lisa: hej, blåa camel.
OKQ8-killen: får väl kolla på dig också så det blir rättvist.
jag: bra. hon är lillasyster.
OKQ8-killen rodnar ännu mer.

jag får alltid visa leg. det var snart FEM år sen jag blev cigarett-myndig. :(

& you're not gonna reach my telephone.

phone day.
jag har pratat i telefon konstant idag. typ.

vaknade vid 9 med ett jävlaranamma i mig. efter en kopp kaffe och cigarett ringde jag till ursula. 15 minuter senare hade jag slängt på mig lite kläder, lite smink samt min nya jeansjacka och sprang ner till styrelsens kontor och hämtade nycklarna vi lämnade ifrån oss för att stambyte-gubbarna skulle kunna komma in och härja i lghen.

när jag kom hem igen fick jag sitta i telefonkö i 30 minuter för ett telefonsamtal på 2 minuter med syster katarina. som slutade med att jag ska till läkaren den 4 maj. (jag har dragit ut på detta på tok för länge nu!)

eftersom 4 maj är en tisdag var jag tvungen att ringa maria och planera om. och bestämde med henne att jag ska börja tidigare imorgon och gå till stora parken med lilla i och äta middag ute! MYS!

sista personen som jag försökte få tag på hela morgonen var på lunch, så i en timme sysselsatte jag mig med att rensa och skura hela badrummet. uhyäck. men nu är det gjort och skinande rent. efter det fick jag tag på ulf. alla frågetecken jag hade igår som gjorde mig irriterad, ledsen, frustrerad, stressad är som bortblåst nu. pheew.

jag är helt slut. och har glömt att äta under dagen så nu kokar fisksoppa sen blir det ICA med syster.

BIG FAT SAD SMILEY.

jag är inte glad (eller jo, just nu är jag väl det, men inte förut - blev sjukt irriterad, ledsen, frustrerad, stressad.) och imorgon måste jag ringa FYRA viktiga samtal. bara imorgon liksom. PAINSMILEY. (hur fan den nu ser ut!)

godnatt tandkrämsdreggel.

The Love Story.


That would be the best therapy for me.

guuud vad kul det var att bli sminkad.
bastning på mig som bara tvättar ansiktet med tvål och vatten. haha. jag blev sminkad av bagge. och shajze vad snygg ögonmake hon la. jag öser alltid på med mascara, men det behövde jag inte efter all ögonskugga. och mina läppar ska vi inte tala om. jag hatar allt som har med läppstift och läppglans att göra. men efter en omgång av deras lip balm så blev de helt mjuka och lena. asgryym. jag äger numera en asgrym lip balm.

igårkväll var vi uppe i norrtälje och firade jonas. idag har jag städat lägenheten som en tok. fifan vad levde i en svinstia. nu är jag strax klar. och efter det ska jag upp till norrtälje igen. grillning står på schemat. cul8r.

Those will be the best memories.

har pratat med ellen i över en timme på telefonen!! woho. we made some preliminary plans. och nu är jag sjuuuuukt sen. bussen går om 20 minuter. cul8r. ^^


kolla var den här tjejen har varit! CENTRAL PERK!!

bild: annika.


It's gettin' late but I don't mind.

fredagmorgon och det är SOL. min storebror blir idag 24 år!

jag njuter av dagens första och enda kopp kaffe. rökte nyss på balkong, nyduschad och pratade i tel med nicklas. syster sover fortfarande men ville att jag skulle väcka henne runt 10. idag ska vi på kurs. WOHa. direkt efter det ska vi upp till norrtälje och mysa med sötisarna.



nu ska jag börja göra mig klar. PUSS!!

that's so very lovely made from love.

igår när jag hämtade lilla i och vi var på väg för att gå och köpa glass avslöjade lilla i en liten överraskning för mig. lilla i ska få en bebis. jag blev lite ställd och chockad, eftersom jag tänkte senast i måndags på hur gulligt det skulle vara om han fick ett syskon. eftersom lilla i aldrig ljuger eller hittar på, så trodde jag på honom.

när lilla i's mamma kom hem, såg jag lilla bulan på hennes mage. en liten flicka! en liten Liv! hur gulligt är det inte! jag blev helt överlycklig! aaw!!!!! :) så gulligt!!


uh-lalala-land!


SNACKA OM UNDERBARA NYHETER JAG FICK HÖRA IDAG!!


welcome eyjafjallajökull ash.


ja, det ser ju lagom fräscht ut. jag skulle aldrig våga sätta mig i ett flygplan nu..


what have I done?


red high heels and pretty toes.



shajze vad klockan blev mycket fort. och dam dam. och jag har idag, för första gången i hela mitt liv frostat av frysen, själv. vad lång tid det tog! men nu ser den ut som ny - inuti i alla fall! har pratat med christin i 46 minuter. och jag måste iväg och möta lillesyster nu. mot ica. det finns ingen mat hemma! catch you later, homo!


Svensk, Turk, Fransk.

Det var en gång en Svensk, en Turk och en Fransman som och var uppe på ett tak för att titta på solnedgången. Helt från ingenstans började fransmannen hälla ut ett exklusivt vin från en flaska som han hade med sig.

Vad gör du människa??
frågade turken och svensken.
Fransmannen svarade lite stöddigt: - Det gör inget, vi har ändå så mycket av det här i mitt land.

Då började turken slänga ner en massa orientaliska mattor.
Varför gör du sådär?? frågade fransmannen och svensken.

Turken svarade: - Äsch, vi har ändå så mycket av det här i mitt land..

Svensken hade inte tagit med sig någonting, han fick panik eftersom han inte visste vad han skulle göra,
så han slängde ner Turken.

Fransmannen fattade ingenting och frågade: - Varför slängde du ner honom för??

Svensken svarade: - Nej men det gör ingenting, vi har ändå så många sånna i vårt land.


HAHAHAHAHA!

raise a glass for all the broken hearts.

igår tog jag bussen från slussen till forum nacka. själv. pappa och kerstin tog bilen. de kunde hämta upp mig men jag tackade nej och valde bussen. moget. träning ffs. vi hälsade på lillesyrran på jobbet. och jag blev kär i en jeansjacka. den hängde hon undan. den ska bli min. den är så fin. ♥  jag köpte massa nya kläder!!



det första jag såg när jag gick in var denna kaffeburk som jag velat ha jättelänge. har ju dörrmattan också. varför jag har två burkar är för jag köpte den andra till min fina svägerska. we love coffee.


söndagsmiddag i farsta. det verkade som jag och min syster inte sett mat på flera år. haha. grisar. nöff.


she and him.



det var irriterande att vakna och inse att det fanns varken cigaretter eller kaffe hemma. så jag sprang ner till ica och handlade. nu jävlar ska det uts på balkongen med en varm kopp kaffe och en cigarett. ♥

Hey Jesus!


dagens mest absurda.


http://www.prisondate.se/

"Prisondate är en hemsida där man kan komma i kontakt med män
som avtjänar straff på olika fängelsen i Sverige."

OH YEAH!!!

that kind of music just soothes the soul.


man måste verkligen vara frisk för att kunna vara sjuk. har suttit i telefonkö i en kvart och senare trettio minuter för att prata om saker och ting. massa blanketter har skickats hem till mig. har pratat med min f.d arbetsgivare och försöker få tag på min psykolog, men han är omöjlig.

har mått kasst hur länge som helst och först från och med idag har jag några krafter över. tack för att det är sol och för att jag inte lever i dimman just nu. väntar på att syrran ska kliva ur duschen så jag också får fräschas upp lite. har inte fått träffa mina freakshows på 20 dagar. både gott och ont. i kind of miss them.

har gråtit på tunnelbanan mellan danderyd och slussen för jag var tvungen att gå på ett möte med ulf igår. har inte kunnat äta sen i onsdags. åt igår första gången några skivor bröd, en halv potatis, lite torsk och ett ägg. uttorkad.

vad underbart livet kan vara!

(
bästa kvalitén på bilden for sure!)
jonas, albin sover, lisa stjärtar kameran, moi och christins dagen outfit: badmadrass.


hot tub time machine.

hot tub time machine.



sisters?

jag bara undrar. är katy perry och zooey deschanel systrar? de är så sjukt lika och jag blandar alltid ihop de två.

and i just broke down.


all that i'm after is a life full of laughter. i'm out here alone. you should have made some plans with me. you knew that i was free. but then again, i don't remember you. i need a remedy. i've been looking for remedies. and it hurts with every heartbeat. thinking about the better times. back in the days, it was cool and all. but i don't look back. i can't go any furhter than this. i will die here without you. i'm saying it's killing me. and i just broke down.

A YouTube video.


Happy B-day, girlfriend!



det är ingen vanlig dag för det är christins födelsedag, hurra hurra hurra. världens bästa svägerska. kärlek.


Glad Påsk.


RSS 2.0