If you see the wonder of a fairy tale, you can take the future even if you fail.



igår kom jonas med lilla albin
och lämnade honom hos farmor. farmor och albin skulle iväg på kalas vid södra station. han hade tydligen fått all uppmärksamhet på kalaset, även fast det fanns en till baby där. här är albins arga tvilling, argbin.. sssssch!
malin kom lite senare. vi drack öl, eller jag snodde malins öl och drack upp den innan hon märkte något. huha. sen drack vi en bacardi raspberry drink. och sen tog vi bussen mot kungsholmen. och åt på restaurang för att fira kamilla som fyllt 20.
när jag kom hem, låg albin och sov i sin vagn. han såg så söt ut, jag ville lyfta upp honom och gosa. men då skulle han säkert börja skrika. så jag la mig i sängen och somnade, skitfort. några timmar senare vaknar jag av bebisskrik. mamma kommer in och lämpar av albin i min famn och nappflaskan. det var gosigt.
vid sju imorse gallskrek han också. jag är helt slut. men när han väl är nöjd så spelar det ingen roll, för han är så underbar när han skrattar och ler. albin, mitt lilla hjärta! ♥ ♥ ♥

jag tror att albins mamma och pappa är påväg från norrtälje nu. det är ju första advent, så vi ska baka pepparkakor och tända det första ljuset. (lagom bra att snön är borta idag. BULL!)

Nobody puts baby in a corner.

denice - helvete! jag försov mig!
malin - försov dig inte! balle!
denice - jag hann till tåget. men ser ut som en balle!
malin - snyggt..

jag hann inte med frukost hemma, så jag åt frukost i djursholm. jag körde på det gröna temat. när michaela vaknade, satt vi i soffan och bråkade om vem som skulle få leka med hennes rosa sko. sen hände bajs-attacken! jag har berättat om det för de jag alltid pratar med varje dag. men tänker inte skriva ut denna händelse i bloggen. ni vill inte höra.
när michaela sover en andra gång kan man ha lite långtråkigt, då kollar man på filmen borat.
och ritar fina teckningar med fina budskap.
efter jobbet, fick jag skjuts av mamman till tunnelbanan, och sedan mötte jag upp min syster i staden. vi köpte 19års present till steffi. hon fyller imorgon! :) sen kom malin. vi alla köpte en varsin latte på espresso house, sen shoppade vi! lisa handlade på blue fox. malin handlade på onoff. jag handlade på gina tricot. har nyss färgat min systers hår. knallrött!

nu vill hon gå till 7eleven och köpa chips. hon ska sova här inatt. och imorgon är jag ledig. jag lär ju vakna innan 06 iaf. bara för vanan. halv 18 ska jag vara i hässelby. orkar inte.

men nu gick vi, tydligen. puss.

I would have stayed up with you all night.

 
jag och N kan konsten att konversera med varandra. haha, vi pratade på msn, samtidigt som vi pratade med varandra i telefonen...

..och han hade sin webcam på samtidigt. FYFAN, VAD SNYGG HAN ÄR!!

After he's been hooked, I'll play the one that's on his heart.


äh. hej. jag har åkt mycket kommunalt i helgen. mer än 10 mil har jag åkt..
i lördags åkte vi till södertälje, idag åkte jag till norrtälje. fram och tillbaka från södertälje plus fram och tillbaka från norrtälje, blir ju 20 mil. ojdå..

jaiallafall. i lördags mötte jag kamilla i hornstull, vi partade på en varsin cigg i kylan, sedan klev vi på tbanan och väntade in linda i liljeholmen. tillsammans tog vi tbanan till fittja, där vi tog bussen till södertälje. i centrum sprang vi in på pressbyrån för att köpa cigg till malin, sedan fick vi springa för att hinna med nästa buss upp till malin på kullen.

när vi kom till lägenheten var redan lina, rebecca och sofia där. efter en stund kom också sofia2 och hanna. malins mamma hade gjort en (okej, tre stycken) jättegod(a) paj(er). 1,5 paj gick åt till alla. men efter ett tag låste jag, kamilla och linda in oss i köket. jag och kamilla tjuvåt mera paj. så god var den! :) haha tjockis-beteende!

det blev som vanligt bråttom att
komma ner till centralen för att ta pendeln tillbaka till stockholm igen. jag hade haft en irriterande huvudvärk från fredagkväll till nu lördagkväll så jag ville mest hem. men flickorna vägrade släppa iväg mig. jag skulle med ut. efter 3 timmar fick jag inte heller gå, men jag gick. 7 minuter senare var jag hemma i min säng.

söndag.
mamma försökte väcka mig runt 10-11 tiden. men jag var död. vaknade inte föräns 13.12. och precis då skickade christin sms. "Vakna sa jag! Vi ska åka pulka nu! Ted väntar ;)" det var bara att kliva upp med min dumma huvudvärk och klä på mig. fick i mig lite kaffe och tog tbanan för att ta bussen. hann precis med 14.35-bussen. en timme senare var jag i norrtälje. då var det mörkt, kallt och nästintill storm. christin kom och hämtade mig med lilla lupon.

N ringde.. jag blev ganska lagom förvånad.

efter några timmar, när christin, jonas och albin skulle åka och käka söndagsmiddagen hos mormor & morfar, gick jag och mamma ner till bussterminalen och tog bussen hem igen. mamma ville inte sitta bredvid mig på bussen. så jag tog smygkort på henne.

nu har jag lite mindre ont i huvudet. och kamilla hänger i öronen på mig. (headset)

I cry and cry. Why, oh why?

jag har jättejätteont i huvudet efter allt gråtande. jag orkar inte.

jag började nästan gråta på t-banan hem från jobbet. det är jobbigt att sitta själv och gråta där. så ensam och utlämnad. när jag kom hem var jag ledsen. ett samtal senare med N och jag var jätteledsen. ville kasta allt som fanns omkring mig. förstöra allt. försökte få ut ilskan med att slå en kudde hårt i väggen, om och om igen. hamnade i sängen. grät. och grät. mamma kom hem och hittade mig med svart mascara under ögonen och tårar som sakta rann ner för kinderna. ord hjälper inte, då kommer mer tårar. men kramar går bra. jag fick ont i huvudet. la mig ner och kramade min kudde. mamma la sig bredvid och höll om mig. mera tårar.

mamma hämtade upp texasmat till mig. jag kunde inte äta. hade ingen aptit. mådde bara illa. gick tillbaka till sängen och somnade. vaknade 3 timmar senare. inte lika ledsen längre. men fortfarande sårad. vaken med ett hjärta som förblöder. hans ord ekar i mitt huvud. var tyst!

tårar svider i ögonen. tillräckligt utmattad för att falla i sömn. igen.

Då och nu..

igårkväll färgade min syster mitt hår. det blev jäkligt mörkt.. :|
jag är ledig idag.
and i'm so lonely! i have nobody, to call my own.

ps. om elva dagar kommer petra hem, efter att ha varit vilse i thailand i 3 månader.
vafan har jag gjort på 3 månader? ingenting.. that sucks!

Goodmorning sweetheart, it's time to get up.

igårkväll slängde jag på luren i N's öra. jag sa iof "aja, hejdå" och sen klickade jag bort. kunde inte somna förän vid 01. nu är klockan 09:15 och för en timme sen låg jag fortfarande och sov. men så ringde det.. han ringde. han frågade om jag ville skälla ut honom. det kunde jag inte. inte direkt på mogonen, nyvaken. this is one of the reasons why i like him.

kunde inte blivit väckt på ett bättre sätt idag. sen är det skönt att jag redan är uppe, eftersom jag har tvättstugan snart. men först.. kaffe.

Don't cry over someone who wont cry for you.

en hel albin-dag idag. söndagar är perfekta att mysa med familjen och de man tycker väldigt mycket om. det gjorde jag idag. myste med min familj och några av de personerna jag tycker mest om i hela världen. sånt mår man bra av. bara av att titta på albin blir jag helt glad.
älskade lilla albin.

sen kan ju vissa andra göra en på dåligt humör. men sånt lägger jag bort nu. orkar inte med sånt. tänker inte ens dra upp det här. det får ligga kvar i huvudet. tack för idag. godnatt. önskar jag bara kunde gråta. men vafan, jag pallar inte.

I'm feeling lucky, smiling hand in hand.

love is all around me.
detta halsband fick jag av jacob. så fint! :)
i fredags var jag väldigt nära på att försova mig. men jag vaknade till av mig själv och gjorde mig klar för jobbpasset. åkte till djursholm och myste in mig hos alla barnen. mamman åkte iväg på lunch med sina vänninor. michaela sov i barnvagnen, jacob somnade i soffan till "hitta nemo". jag, alex och hennes kompis astrid la pärlplattor.

alex - jag vill inte vara med dig. jag vill vara med min barnflicka.
astrid - varför vill du vara med henne och inte med mig?
alex - för jag tycker om henne..

jag tyckte det var hur gulligt som helst. men jag var ju tvugnen att var snäll mot astrid, så jag försökte få de att glömma mig och leka som med varandra igen. pedagogiskt, va? :)

på vägen till R-banan regnade det, igen. som tur var, var jag bara på väg hem. direkt hem för att byta om och sedan åka till liljeholmen för att möta malin och handla bag in the box på systemet. sedan tog vi T-banan till kamillas mami. vi fyra plus 3 till skulle käka middag tillsammans. malin läste cosmopolitan, jag och kamilla fixade till maten.
när de där "plus 3 till" hade åkt så satt jag, malin och kamilla i köket och klunkade vårt vin. och rökte cigaretter och snackade skit. vid halv midnatt, ringde N mig. jag började direkt att skaka lite lätt. iaf händerna och rösten. men jag försökte låta lite cool. (hahahah, det gick ju bra!) det första han säger är; "du ringde inte igår!" sen frågade han om han fick sova hos mig... (punkt, punkt, punkt..!) jag blev chockad, överlycklig och stressad.

jag, kamilla och malin blev strax därefter hämtade av jeppe och avsläppta utanför mig, minus kamilla som åkte med de. jag och malin gick ner till tanto (eftersom vi inte orkade gå hem innan kl.1) vi satt och pratade jättelänge. det var skönt. jag skickade iväg ett sms och frågade N om han skulle komma eller inte. (han skulle ut och festa med sina kompisar.) efter ganska mycket prat på parkbänken, gick vi till sleven och köpte dricka och calzone att dela på.

vi satt utanför porten och pratade ännu mera. och jossan ringde.
(och här är mina nya skor...<3)
när klockan var över halv3, gick vi upp till lägenheten för att värma oss. det började bli riktigt kallt ute. innan 3 låg vi i sängen och var på väg att somna. då ringde N.. men jag svarade inte. jag dissade honom? jag försökte ringa honom idag vid 16. men han svarade inte. och har inte ringt upp. han skulle iof bort idag. så vet inte om han är upptagen, eller om han är en surskalle för att jag "dissade".

ps. jag blev så glad efter att N ringde första gången. för kamilla och malin såg hur glad jag blev. och då blev de glada. och då blev jag ännu mer glad. jag har så söta vänner. ♥

Or I'll just hug you to death?

jag sitter och funderar på om jag åt någon lunch idag.. tror inte jag gjorde det. men det var nog en brunch. har för mig att jag gjorde äggröra och la de på två mackor. jaa, men det gjorde jag ju. gott var det också. ja, det kommer jag ihåg nu. sen mötte jag malin på tunnelbanan. vi åkte till stan för att fönstershoppa (inte shoppa - för då hittar man aldrig något.)

men jag hittade något. jag hittade de där skorna jag velat ha ett tag nu. de är jättefina och de var på 30% rea. jag ville ha de så mycket, så jag satte på mig de i affären direkt efter jag betalat de. ååh. jag älskar dem. nu vill jag gå ut hela tiden. haha. sen köpte jag och malin en varsin gummiklocka från ur&penn för 20 spänn. :D jättefula!

jag har inga pengar kvar och lönen kommer först om 12 dagar. 2 helger. hur ska detta gå?

ja, vi kindpussades vid 19 och sen tog jag tbanan hem. hemma var min syster och sov på mammas säng. sen ringde mamma och frågade om vi ville ha glass till kaffet. mamma och H kom med glass och kakor. jag åt ingen glass, för mamma hade glömt köpa med mina cigg. så jag gav mig ut i mörkret med mina nya skor! :)

jag ringde N när jag gick hem. men han svarade inte. då blev jag lite butter, men 2 sekunder senare ringde han upp mig. haha. han är ju något speciellt. han är så rolig och underbar. han berättade återigen om sin brorson. (okej, jag snackar väl mycket om min brorson också..) hans brorson är 7år och kär. olyckligt kär. han hade ringt N idag innan han skulle sova och frågat vad han skulle göra. HUR GULLIGT SOM HELST!

sen sa N att jag måste börja ringa honom. jag tycker det känns som om jag ringer och terrar honom hela tiden. :p mer vill jag inte berätta. för nu ska jag kolla på 2 and ½ men på trean. och imorgon ska jag till djursholm och leka med alexandra och jacob! MYS. och sen ska jag träffa mina tjejer. kääääärlek.

It took the death of hope to let you go.

tidsoptimistiska denice åkte till centralen imorse (närmare 13), för att möta upp, anneli, ellen och deras kompis malin. de är på slipknot konserten på hovet ikväll. och de ska slagga hos mig inatt. innan de åker hem till borås imorgon igen.. snabbvisit. 25 timmar liksom. vi skiljdes åt vid 15, när jag skulle åka till jobbet och de gick till systemet.
det var väldigt kort jobb idag. 2,5 timme senare och jag var på väg hem. jag och mamma möttes utanför porten och klev in hos kecke och tog med oss mat upp till lägenheten. kocken och kecke. så mysiga! :D älskar att hänga där nere när de är där. så nu är jag mätt också.

nu ska jag bädda åt tjejerna i mitt lilla rum. fatta att vi ska sova fyra pers här inne. eller. ja. jag, malin och petra har ju alla tre sovit i min 120 säng. men anneli och malin får dela på min säng. jag och ellen delar på dubbelbäddsoffan. det är trångt och det kommer bli varmt! får se om vi lever imorgonbitti..

Can't breathe, when you touch my sleeve.

butterflies so crazy.

klockan 07 gick jag över övergångsstället utanför mig. det är en av de tio farligaste korsningarna i stockholm. det märkte jag imorse. det var grön gubbe och de gående har förträde. en bil stannade, men taxin bakom stannade inte, så den körde rätt in i bilen som stannade för min skull. ääh, bra att skapa bilolycka på morgonen ;)
ja, vid 08 var jag i djursholm igen. och familjen åkte iväg. jag och michaela skulle äta frukost men redan där blev allt snett.. sen grät hon mest hela dagen. ville inte äta, inte sova, inte leka. bara gråta. efter ett tag hade jag ganska ont i huvudet. och trött. men det var bara att åka iväg för att hämta isak på dagis. vi hade kul.

när jag slutat för dagen, efter 10 timmars arbete, och är på väg hem till steffi för att äta middag. märker jag att jag fortfarande har isaks snuttefilt i jackfickan. ooops! det var bara att ringa isaks mamma och förklara. men det var lugnt, han hade reserv. phew. måste komma ihåg att ge tillbaka den imorgon!

haha, det blev kyckling och potatissallad hemma hos steffi. det var jag, steffi och lisa. vi skulle kolla på film. den med patrick dempsey. vi stängde av ljudet efter 17 minuter och satt och snackade, rökte och snackade mera. när det var fem minuter kvar satte vi på ljudet igen och grät till slutet. eller ja, asgarvade och låtsadesgråta. then we went crazy!
jag är heelt trött nu. jag gick ju upp för 19 timmar sen. måste kanske försöka sova. om jag lyckas somna.. och imorgon vid lunchtid kommer ellen och anneli till stockholm. wooho.

I'll kiss you from your feet to where your head begins!

malin ringde mig under fredagsnatten efter jag kommit hem från klubben. det var inte min jacka som blev uttagen ur garderoben. det var malins jacka. kaos. inte föräns vid 06 kunde jag somna på riktigt. men redan klockan 11 väckte mamma mig. uuu. jag, mamma och lisa käkade frukost tillsammans. lisa åkte sedan och jobbade. jag och mamma fick skjuts av mammas pojkvän till tekniska och där tog vi bussen till norrtälje!

i norrtälje gick vi in på pressbyrån och köpte nygräddade bullar till jonas & christin. sen knatade vi hem till dem. men då var bara jonas hemma. haha, och han hade kokat kaffe till oss. även fast han aldrig druckit kaffe i hela sitt liv och vägrar dricka det. vi började fika innan christin och albin kom hem igen.

jag och christin satte på en kanna kaffe till. jag fick måla christins naglar (eftersom hon skulle ha tjejmiddag) och gick ut en stund på balkongen, medans pappa sov i soffan och farmor matade och bar runt på lille argbin. albin har blivit så stor redan. stora pojken! ♥
några timmar senare när det redan blivit mörkt och allt, så var jag och mamma på väg igenom norrtäljes centrum, till busshållplatsen. det var himla fint och mysigt där. fick nästan lust att flytta upp och bo där. men skulle säkert tröttna och längta tillbaka till "stockholm".
när jag satt på bussen hem, ringde malin. hon berättade lite om natten och att hon var på väg upp till stan igen för att fixa med jackan. så jag sa att jag kunde hänga med. bara jag fick åka hem och käka middag först. det fick jag! :) ja. runt 20 mötte jag linda och malin och vi tog bussen till klubben. men det var inge vidare svar vi fick av garderobiären.

malin och linda var hungriga, så vi svängde förbi texas och tog med maten upp till mig. men sen packade vi ner oss till tunnelbanan för att åka hem till linda och kolla på tomten är far till alla barnen. det gjorde vi. men malin och linda somnade i soffan. sen skickade jag in de i sovrummet och la mig i soffan för att sova.

men kattskrället elsa väckte mig hela natten. jag var lite rädd där ett tag. hon var helt vild. så vid 04 kunde jag inte somna om, då satte jag mig upp och käkade bilar. sen kom elsa igen och började bråka med gardinen. gaaah. låt mig sova! nästa gång hon störde ordentligt var när hon hade ner krukan från fönsterbrädet. oj, vad jag hoppade till. hjärtattack.

ja, så nu imorse (läs; söndag) klädde jag bara på mig och var sedan tvungen att gå till bussen. åkte hem och hämtade pappas present och när jag satt på tåget till täby kändes det som klockan var runt 21-22. men den var bara 13.30. kändes verkligen jättekonstigt! men det var trevligt hemma hos pappa. jättegod mat, jättemysigt med personerna jag tycker om.

nu måste jag verkligen tvätta bort smink och göra mig redo för att somna om igen. (har börjat få sömnproblem. i hate it!) imorgon blir det ingen sovmorgon. äntligen ska jag få träffa min favoritfamilj i jobbet. 11 timmar lång arbetsdag imorgon!

ps. när jag pratade med N idag, kändes det som att livet blev lite enklare. jag älskar det.

If I were a boy, I think i could understand how it feels to love a girl.



min syster kom hit vid sex och då gick vi till ica och handlade mat till kycklingtacos. jag vet inte, men jag mådde inte så bra av kyckling. sen satt vi och kollade på idol. lisa blev helt förälskad i robin.b. hon var bara tvungen att skicka iväg ett sms för att ge honom en röst. nejdå, jag är inte förälskad i robin, han är ju för sjutton bara sjutton? han är iaf född 90. haha. HAN ÄR BARA ETT LITET BARN!
 
och sen ringde malin och ville att jag skulle komma till aga's klubb, på metro. klubb splash. jag ville och jag ville inte. men malin ringde och peppade mig, så jag klädde på mig lite snyggare kläder och tog tunnelbanan till skanstull. där var malin, rebecca och lina. det var faktiskt kul, men jag är ju inte frisk än. så jag blev inte långvarig.

det blev bara några öl och lite dans och sedan lite snack. haha, men vid halv 2 när jag upptäckte att min garderobslapp var borta, fick jag lite ångest och ville bara hämta min jacka. såg i huvudet hur min jacka försvinner ut ur klubben, med hemnycklar, busskort, leg och kontokort.. men den hängde kvar där och jag fick tillbaka den!

jag pratade med N idag.. jag kan verkligen inte rå för det. men jag är kär i den killen. jag älskar att bara höra hans röst. när han mjuknar upp på rösten och säger "hej.. :)" eller som när vi lägger på och han säger "puss puss puss!" inte bara en gång. flera gånger! :) åh. kom hit :(

One bed and two coffees.

i might need you to hold me tonight.
i might need you to make the first stand.

jag kan ju meddela att jag fortfarande är sjuk. suck.

orkade helt enkelt inte ligga i sängen. så jag gick upp och kokade kaffe och satte mig vid datorn. jag är nu inne på min andra kaffekopp. hostar som bara den. snyter mig om och om igen. min näsa ser ut som rudolfs. rudolf med den röda mulen. svider gör det också. det känns som jag är sjuk var och varannan månad. why?

jag blev glad när jag såg på text-tv imorse, när det stod att obama blivit president. yes, he can! barack obama - he can! ehm, ja. mer än så hade jag väl inte att säga. är inte så insatt. ush, vad jag låter IQ-befriad nu. men skitsamma. hej'å'hå.

PS. Do you love me?

runt klockan 16 idag tog jag min syster i handen och åkte hem till söder. jag höll på att hosta sönder lungorna på tunnelbanan. steffi ringde också. så hon tog nästa tunnelbana och åkte efter oss. ett tag senare kom hon också till lägenheten. vi kokade kaffe och jag drog på mig en mössa. sen satte vi oss på balkongen och pratade om helgen och diverse annat.

steffi var sedan tvungen att åka och jag hoppade in i duschen. ja. på ren svenska hade jag ju faktiskt inte duschat sen på lördagen. och ja sen legat sjuk i några dagar. man känner sig inte hundraprocentigt fräsch. jag kände mig också friskare när jag var klar i duschen. och sen huxflux kom mamma, jonas, christin och albin. (♥ ♥ ♥ ♥)

mamma lagade köttfärsås och färsk pasta till alla, utom lisa som satt och matade albin. (han äter specialmat för kolikbarn och christin ammar inte.) vi andra mumsade i oss middagen snabbt och sedan skyndade vi oss i väg till ett köpcentrum. där lisa och hennes bästis kristin jobbar. vi fick gå in efter stängning och köpa kläder. det var ju helt bäst. haha, jag vill alltid att affärerna ska göra så när jag ska köpa kläder.

♥ albin och albins mamma christin. ♥

eftersom jag är sjuk, orkade jag inte testa massa jeans, så jag köpte mig en höstjacka istället, kostade 999:- från början, men var nu på rea för 100! ganska så nice! ;) men nu har jag så ont i halsen.. måste sova. måste bli frisk. vill jobba!! :)

ps. i love you.

Happy B-day to me!

nu kör jag en genomgång av det jag kommer ihåg från lördag, den 1 november, 2008. det började med att mamma kom in och väckte mig på morgonen, med kaffe och smörgåsar på sängen. sen åkte hon iväg till norrtälje och tog hand om sin lille sonson, albin. jag låg kvar hemma. tog det lugnt i sängen med vatten och ipren. sov lite då och då.

hoppade in i duschen och klädde på mig, för malin och kamilla kom vid 16-tiden. då lagade vi tacos och kamilla fixade extremt starka vodka-drinkar. vi åt och vi drack. och pratade skit. sminkade oss och bytte om och taggade till. vi svirade om till ytterkläder och åkte till täby. hem till min syster, där steffi och lisa befann sig. drack ännu mera och efter ett tag gick vi till tegel.

där blev jag grattad av kristin, malin.r, elin, stephanie, sara, gustaf, patrik, flander, oskar, kalle, stoffe, hampus, adde, hampus, vakterna naabil & kenneth. (han är snygg.) sen kommer jag inte ihåg mera. där inne på tegel blev det nog ganska mycket dricka. eller jag vet inte - jag har inte vågat kolla mitt konto än. höhö.

vet att jag kom hem vid 05. (vafan?! det tar max 10-15 minuter att gå från tegel. och tegel stängs 3.) vad tog 2 timmar? aja. jag och malin däckade i vardagsrummet. jag hade gjort en varsin toast, men sen somnat i soffan efter en tugga. när jag vaknade några timmar senare gick jag och la mig i pappas säng. sen efter några timmar började jag spy. sprang och spydde i flera timmar. sen kom pappa hem och gav mig ipren och bäddade ner mig.

mår bättre idag, haha! har inte spytt, har inte feber direkt, men hostar och snyter ut 2 ton snor i taget. ska chilla lite och se om jag orkar åka hem till söder senare idag. jag vill jobba imorgon! ska se om jag kan äta lunch utan att få upp det.
 
haha, sen hittade jag massor av en-kronor i min jackficka idag. varför har jag typ 30 en-kronor där? vad gjorde ni andra under halloween helgen? :)

ps. 3 november idag och 3 år sedan carl-hampus dog. rest in peace, kusin.

21 years and 2 days old.

haha. hej! nu är jag 21. (och två dagar!) jag vet att jag fyllde år i lördags, och att det är måndag idag. men jag kan ju säga att jag festade på ordentligt i lördagskväll med mina tjejer. jag vaknade ju på lördagsmorgonen med feber, ont i halsen och öronen. men jag knarkade ipren och taggade till.

det fick jag ångra i söndags (igår) när jag vaknade. spydde som en räv. sen har jag sovit i 24 timmar. är fortfarande hemma hos pappa. jag kunde knappt röra mig igår. nu börjar jag väl kunna gå, men är fortfarande helt öm i hela kroppen.

ska vila lite till nu, och se om jag orkar åka hem idag. jag vill ju faktiskt jobba imorgon. hos min djursholmfamilj. vill inte ligga hemma och vara sjuk mera. men tack för i lördags tjejer!

I love you, but I love me more.

nu är det äntligen 1 november, och det är min dag.

min älskade familj var här idag.
mamma, pappa, jonas, lisa, christin och albin. albin fick all  uppmärksamhet. haha, alla älskar albin. men den lila stackaren är sjuk. hostar och raslar. lilla bubben. vi åt tacos, drack vin, åt godis och tittade på idol. jonas och albin somnade i mammas säng. pappa och son låg och sov i samma ställning. så söta. mysig kväll! :)

farmor och farfar är stolta över sin lilla sonson.

RSS 2.0