We will try to exorcise this place.

alla som känner mig vet att jag tycker om att ha ordning och reda runtomkring mig. min syster är min totala motsats. även hennes pojkvän. så det blir lite av en krock här hemma. jag städade efter de i början. men ju mer jag städade desto mer stökade de ner. först fick jag psykbryt på att det alltid blev så stökigt, men så började jag blunda för stöket i vardagsrummet och all disk i köket. men mitt rum är alltid fint, mitt egna lilla krypin. här får mitt hjärta lung och ro. men idag åker lägenheten på storstädning (kick ass) och mitt ordningochreda-hjärta blir dubbelt så stort. :)


ps. jag sov till 12 idag. det har jag inte gjort på jättelänge. hade glömt bort hur skönt det är :)

King!


Do you know that feeling?


Today I'm wearing this.

idag har jag på mig min prinsessklänning. haha. men jag var tvungen att fixa till den alldeles för djupa urringningen. det är liksom tillräckligt mycket creepy people på tunnelbanan och jag vill inte ha dem stirrandes rakt ner i urringningen. så nu har jag försökt gömma tuttarna litegrann (inte direkt en enkel match!) men med lite fantasi och kreativitet så lyckades jag! :)


This is hardcore and I'm indestructible.

And I never was smart with love. I let the bad ones in and the good ones go! But I'm gonna love you like I've never been hurt before. I'm gonna love you like I'm indestructible.


åkte in till stan och träffade malena. vi satt på john chris och åt lunch, med massa sol och hur mycket prat som helst. vi kom in på våra bakgrunder och malena fick höra allt som hänt. hon utbrister; "fan vad stark du är! och jag som tycker att jag gått igenom mycket!" och så fick jag höra hennes bakgrund. vi är nog lite av samma skrot och korn. :) jag gillar henne som fan!

klockan sprang iväg och vi sa hejdå och jag satte mig på tunnelbanan till gamla stan för att möta upp malin. vi köpte kaffe och satte oss på bryggan vid vattnet och pratade. (tycker dock inte om alla läskiga och äckliga fåglar överallt och människor som matar fåglar...)

med andra ord så har jag haft en helt perfekt dag! :)
förutom att jag glömde solglajjorna hemma, men man kan inte få allt här i livet!


little things 23.


Fucka upp är mitt andranamn.



skit och pannkaka?

helvete. vad trött jag är idag. have a bad feeling.. men jag vill inte berätta.

ska åka in till stan nu, snart, för att träffa malena. baaaa. känns bra. måste höra lite av hennes åsikter. ventilera min hjärna lite. haha. annars så kan jag ju säga att mitt andranamn är fucka upp och jag vill helst lägga mig under täcket igen och sova lite mer ;)

I need you to be around.

When a girl forgets there are 1,2 billion other boys in the world.
I know you're a better man when I'm your girl.
This land is a better land when you are in my world.

väldigt konstigt imorse... det var heeelt folktomt på tunnelbanan. det kändes lite kusligt faktiskt. brukar ju alltid vara fullt med folk. jämt, alltid. aldrig en lugn stund.

vi stod i korridoren i skolan och väntade på fröken peter. 5 minuter.. 10 minuter... 15 minuter.... en tant kommer, "ska ni in i det här klassrummet? ska jag släppa in er?" vi får gå in. vi väntar fortfarande på peter.. 20 minuter.. så kommer peter visslandes. "nämen hej. sitter ni redan här inne?" han ba: JAAAHAAA, börjar vi kvart över? trodde det var halv... tyvärr fick jag knappt in något alls i huvudet. :(



åkte till lägenheten på söder och hittade mitt skal i brevlådan. hahahaha, jag dör! kolla vad fin min älskade lilla älskling blev nu. jag älskar min telefon. ♥ jag vill ha ett leo skal nu & matcha plånboken! :]

sen åkte jag hem till min gos-linda och hon hade gjort thai mat till mig (och henne). till efterrätt åt vi jordgubbarna som jag köpte med mig på vägen. MYS. vi målade naglar och tävlade i ninja fruits också.


och och. när jag var på väg hem, så kom det fram tre killar (ja, något berusade) och ena killen upprepade tre gånger, "vill du gifta dig med mig?" "koooom igen, jag är lite snygg!" tur att jag kunde säga att jag redan är upptagen. OCH jag har fått en halv bil idag! fast jag får inte köra den.. :(

I'M GOING TO SCHOOOL


ursäkta min brutalt ärliga sanning, MEN JAG SKA ÄNTLIGEN TILL SKOLAN IGEN. ni får tycka om mig även fast jag är en nörd :] ska väl inte säga att jag direkt saknat skolan, men det är kul att gå dit igen. jag älskar min lärare i företagsekonomi. jag har i och för sig inte gjort uppgifterna till idag.. och vi har haft 2 veckor på oss.

så, så mycket nörd kan jag inte vara?

We just wanna make the world dance.

shoppade lite nya saker till lägenheten idag. nya kökshanddukar i typ denna stil. haha. erik blev väl inte sådär överförtjust i att de var rosa och väldigt tjejiga. och bara för att retas ännu mer.. erik slängde min slickepott. och idag köpte jag en ny. ROSA! han har även slängt min skärbräda. men jag hittade ingen rosa..

något de blev glada över var iof de svarta korgarna till badrummet. :)

ah. klockan är så mycket redan. ska hinna med så mycket imorgon.. duscha, kaffedejt med ellen, plugga och sedan skola. direkt efter det träffa en söt liten vän och äta middag och kärleka lite.

sova kanske? varför känns det alltid så fruktansvärt tråkigt att gå och lägga sig? :(


We're paying with love tonight.


folk stirrar verkligen när jag använder dessa leggings.. POR QUE?!

åkte och jobbade idag. och jag är friiiiiiiiiisk. det är så underbaaart att vara frisk! :) :) :)


little things 22.


We don't care about the money, money.

för två år sen var jag svarthårig med svarta naglar och lekte med isak.


jag känner mig frisk nu. får se imorgonbitti när jag vaknar. för jag måste tydligen sova nu. vågar inte kolla på den här filmen ensam.. måste göra någonting åt mitt humör. :( wants to be :)

godnatt.

Jag kom utanför lägenheten idag!!


Sun shines down on me.


sol. balkong. kurera. imorgon ska jag må helt bra igen. :)

just stop for a minute and Smile!


(jag vill verkligen inte klaga.) jag fick bort nackspärren idag genom att ligga i ett hett bad och stretcha nacken. det gjorde så huvudvärken försvann. men jag får inte bort illamåendet. om jag inte visste bättre så skulle jag tro att jag var gravid. but I have eaten the birth control pill and it was about a month ago since I was makin’ babies. så det måste vara omöjligt!! moving on. om en ½ timme börjar BB - UT MED KATERINA.

hoppas jag kan hålla mig vaken tills min man ringer mig inatt. (och nej, inte isse. honom gjorde jag slut med för en månad sen. sa att jag aldrig mer ville träffa honom. heeeheee) har en bättre man nu ;)

UT MED IDDIN!

jag hatar katerina från djupet av mitt hjärta. varför kan hon inte bara ÅKA UUUUUUUUUUUUT?!?!?!?!

hon är psykiskt STÖRD. säg en person i huset som hon INTE har bråkat med. hon är falsk, har dubbelmoral, är paranoid, tror hon att hon är synsk eller? och är ja juste, hon är psykiskt störd! är du med i leken, får du fan leken TÅLA! hon är 34 år och beter sig som om hon var 4! åh, ut med kärringen!

Money can't buy us happiness.

sugigaste påskafton ever.

jag mår sådär. jag mår helt ok. ganska uttorkad och trött i kroppen. huvudvärk och nackspärr. men inget illamående och ingen magsjuka eller feber idag. THANK GOD. men jag har varit hemma medans hela min familj har varit i norrtälje och firat storebrors 25 års dag och påskat. jag har legat i soffan, kollat på tv och sovit i 2 timmar. inte ens reprisen på big brother kunde roa mig. (har tröttnat lite på big brother? :|)



men lillasyster kom precis hem med ett påskägg till mig. hon berätta att de flesta i min familj är sjuka nu. storebror låg på soffan och sov. brorsonen var varm och sjuk. mamma har ont i halsen och förkyld och lillasyster är också krasslig. det var väl lika bra att jag var hemma och gömde mig för alla basilusker.

jag ska bli frisk nu.


nu ska vi kolla på film. jag vill se skräckfilm, men det vill inte syrran. äh, kommer somna igen säkert. :)

Glad Påsk!


Easter Disaster.

det är lördag, det är påskafton och min storebror fyller 25. och jag kommer vara hemma idag. jag mår inte alls bra. fast bättre än igår. jag är jättehungrig.. men kan inte äta. fick i mig två mackor på 3 timmar. jag har huvudvärk. och svettas så fort jag rör mig. jag har nackspärr.. :/ men jag spyr inte längre. himla skönt! :)

jag somnade med mjukisbyxor, tjocktröja, strumpor och två duntäcken på igår. jag frös om händerna också och ville ha vantar, men jag orkade inte resa på mig. vid kanske 5 i natt vaknade jag av att jag höll på att svettas ihjäl. men man ska väl svettas ut alla baciller?

pappa ska komma förbi sen med lite mat och sällskap. och ååå min klantiga lillasyster tappade precis en spegel i badkaret!! det var den där braiga spegeln. jäkla unge!

Aj..

det gör så ont i kroppen. har sovit fram tills nu. är hungrig som fan, men vågar inte äta. så jag tuggar på isbitar. händerna skakar och har frysknottror över hela armarna. huvudvärk om något. om man skulle sova lite till.

I can't take any more.

först förkyld och sedan bihåleinflammation och nu magsjuk. allt på 2 veckor. jag o-r-k-a-r inte. jag vill bara ringa mamma och säga att hon ska komma hit och ta hand om mig. men det hon kan inte. för hon är ute på havet med några vänner. å. jag hatar att spy. jag får dödsångest! jag har ont i kroppen. feber, igen. skakar och fryser. mamma!

I don't feel good.

jag mår så illa...

vaknade till vid 3 då erik ringde. trodde först det var mitt alarm och trodde det var morgon. kände mig febrig och illamående. sen tog det inte lång stund innan jag fick springa till badrummet för att spy..  :( varför kan jag inte få vara FRISK? jag måste nog spy snart igen. å vad jag mår illa, yr och varm. jag vill dö.

little things 21.


I even did my hair for you.

bra dag. först solning. en liten lunch, kaffe och sedan somnade jag. (fortfarande inte riktigt frisk) vaknade och gav mig ut på promenad. in i duschen och så lite middag. nu telefon med svägerskan. (jag älskar min telefon!) snart börjar big brother.

Burned! You're out. (go inside!)


boken var så bra.. ett kapitel till, ett kapitel till. och solen var så varm, så skönt.
men nu är jag lite för röd. (typ samma röd som när jag,
ellen och johanna var i varberg!) ska nog vara lite mer försiktig nu.
heeeheeee

ja, mamma. jag ska använda solkräm.


You take the grey skies out of my way.

var på jobbet och avslutade en j*vla massa projekt. kan säga att det var en hel del papper. minst tusen sidor. och ungefär hälften lika många paperscut i fingrarna. men snart är det klart och då ska de arkiveras. :)

och idag bjöd jag mamma på lunch. vi gick till det där stället med apgoda sallader. kycklingsallad med avokado och mozarella. sedan gick vi förbi ett onoff och då sprang jag in. var helt på hugget. gick fram till en i personalen och frågade om de hade htc desire hd på lager. det hade han inte, sa han. jaha, för jag har köpt en telefon för 12 dagar sedan och har ännu inte fått den. så han ringer till onoffbutiken och fixar så jag kan få åka och hämta min telefon. KIM GJORDE MIN DAG!! :)

har nu suttit och pillat på min nya älskling i flera timmar. jag är bara så kär! :)


det är fortfarande en massa frågetecken. (hur får man liksom bort det där "safe mode" i vänstra hörnet?? skitirriterande!) men jag ska lära mig imorgon tänkte jag, orkar inte mer nu. jag är tröttis. och imorgon ska jag lägga in min musik. och lite av mina bilder på alla mina andra älsklingar.

Nobody's going to slow me down.


jag är fjantig och tror på horoskop. inte varje dag. men ibland stämmer det verkligen in. :]

Do you remember?


You put the boom-boom into my heart.



ååååååååh. vilken härlig dag!!!!
mot jobb. puss & kram, ses på stan! ;]

Wake me up before you go go.

cool unge.

det tog 3 timmar fram och tillbaka till norrtälje. jag bjöd mina syskon på tacos idag. erik fick göra guccan, men vi behövde inte vänta länge på honom. självklart fick jag ta disken.. och när sista glaset är diskat kollar jag på klockan och skriker svordomar. jag har ju glömt bort tvättstugan. höll fingrarna i kors och hoppades på att ingen snott min tid, sprang ner och fick se att det var ledigt. den här dagen blev faktiskt bra :]

nu ska jag försöka sova. shit, klockan är redan snart 1.

vågar vi hoppas på att morgondagen är ÄNNU bättre? (nu syftar vi på teleFÅN!)





OCH, JA MÅ HON LEVA. JAA MÅ HON LEVA. grattis linda! välkommen till klubb 23år!

Water ballooooon!



jag och min bihåleinflammation sitter på balkongen och snorar. tog med datorn ut och kollar på vänner. annars skulle jag tröttna på att sitta här alldeles ensam. iof syrran är hemma, men hon ligger bara och sover. det är tisdag idag och våran tisdagsmiddag höll på att bli iniställd. mamma ska få besök av frippe som ska lägga hennes nya golv i hallen. så christin ringde. de kommer hit ikväll istället och så äter vi middag.

men eftersom jonas har firmabilen och ingen barnstol måste jag åka upp till norrtälje, och göra sällskap med chiristin och albin ner med bussen. barnvagn, barn och barnstol. tänk att så små barn måste ha så mycket med sig hela tiden. man tror ju att de små barnen tar minst plats, men de tar mest plats. but that's ok. jag älskar ju lille albin. så vad gör man inte för att umgås några timmar. ♥

ska fortsätta njuta av solen innan jag måste ta bussen. puss puss.

Ha ha ha ha ha


I have moved on.

vaknade redan vid halv 4.. kunde inte sova ordentligt. vände på madrassen och kunde somna. jag sover oroligt när madrasen ligger åt fel håll. väldigt konstigt. somnade om till 11. bestämde mig för att gå på en liten promenad. det var ingen bra idé. jag fick ont i hela ansiktet av vinden. ja, jag har bihåleinflammation. hem och dog. det fanns ingen tvättid och jag har bara smutsiga kläder. onoff har inte ringt och jag har inte fått min telefon... bu.

ingenting funkar idag! :|

så nu har jag gett upp att försöka vara effektiv och lagt mig i solen på balkongen med datorn. nu ska jag vara vila och kolla på film. (herregud klockan är 16 redan!) ska in och lägga mig i badet senare. (bli frisk, denice, bli frisk!) imorgon är en bättre dag? eller hur? :)

little things 20.


Size matters?

Hon: När jag höll den i handen idag insåg jag att den är för stor, eller så har jag för små händer.

Han: Det är bra med tjejer som har små händer :):)

Hon: Jasså?

Han: Allt ser ju lite större ut i små händer :):)

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.


Sometime love gives us a fairy tale.


6 years ago I first laid eyes on you. Time passed and we remained as friends. We argued, made up, joked around, had serious conversations, kissed and cuddled, knew everything about each other. But yet this label of boyfriend and girlfriend was never there and it always confused me. But the truth is. The reason is that, us being together terrifies me. The thought of us having a label means that we have something to lose and if you didn't know yet, I never want to lose you! That label means that you have the ability to hurt me. I don't know what this is, whether it's love or not, because I've never been in love before. But every time I'm in your arms, I feel safe, I feel like there's no place in this world I'd rather be. You can stop the tears rolling down my face simply by smiling at me. The moments we spend together I cherish and although we're different in so many ways, we're so alike. It gets me jealous thinking about you and some other girl, but I'd rather see you like another person, than live without you for a second. You're like the air I breath and when we have our arguments it feels like a piece of me is missing. I don't know how much longer we'll have this together. But I'll cherish this while I can.

Spit It Out Cuz I'm Dying For Company.

är det såhär det känns att vara trött? ;)

vaknade uppe i norrtälje imorse. vi käkade frulle tillsammans och sedan gjorde vi oss klara för att åka ner till södermalm och äta lunch hos lalla. påvägen dit svängde vi förbi lahäll och jag ska köpa det gröna huset när jag blir stor! så otroligt fint. ser ut som ett sagohus. älskar det.

blev "jul/påsk/midsommar"-lunch hos mamma. you know, köttbullar, lax och sånt. klockan blev rätt mycket så jonas och christin åkte iväg på sina födelsedagarspresent. bo på hotell med spa och massa lyx. och mamma fick ha albin över dagen och nu natten - till imorgon. lalla och albin åkte till junibacken, men jag åkte hem. var så fruktansvärt trött.

solade i bara shorts och sen fick jag nog solsting för jag började frysa och ville bara lägga mig och sova. (kanske inte är direkt 100% frisk än heller?) så jag låg i sängen och drack kaffe och surfade runt lite. sen fick jag cpryck och började göra mitt rum kliniskt rent. putsade fönster, dammsög allt. dammade hyllor, torkade alla ytor och lister, vädrade sängkläder och madrass och dammsög den. och ja. nu är det fint igen.

har precis färgat syrrans hår. och nuuu är jag verkligen bombtrött. får man sova nu eller?


Open your mind, arms and heart to new things. Stop over analyzing.


I even painted my toenails for you.

vi målade naglar. då ville albin också ha.
vi satt och njöt i solen.

när den sprillans nya bilen kom hoppade vi in i den och åkte till arlanda.

christin kör bil! :)
dedde fick låna abbis mössa!

såhär blev mina naglar.

vi var liksom in the middle of nowhere.
här är vi i täby och har ätit middag på mammas grill. GODASTE!

lilla familjen. ♥

nu ska vi dricka vin och kolla på BB!

We can't go on together with suspicious minds.


nu har jag städat christin och jonas hus. dammsugit, svabbat golv, tömt diskmaskin, fyllt diskmaskin, dammat och TVÄTTAT FÖNSTER. nu är det vårfint och solen hittar in genom fönstrena! :)

christin har varit och hämtat jonas nya firmabil. hon kom hem en stund och vi drack kaffe i solen. nu gick hon igen för att gå och hämta albin på dagis. jag tänkte att jag skulle hoppa in i duschen!! det är ju fredag ;)


The best is yet to be.






albin är lämnad på dagis. vi har druckit kaffe och mumsat på en liten bit morotskaka. nu är det dags att få ett ryck och städa undan lite. enligt albin luktar mamma och dedde blä. så vi får väl ta en varsin dusch, inte lukta usch och fräscha upp oss för den lille bossen. jag vill måla naglarna också :) nu är det våår, vår, vår.

my day through the lens; hour by hour.

jag kom på igår (läs; torsdag) att jag skulle ta ett kort i timmen under hela min dag. det började med ett foto innan jag tog bussen till jobbet.

en timme senare var jag framme i farsta. och solen värmde!

jag var på kontoret och sorterade in MASSA papper i tusen olika pärmar.

ja, sen råkade jag facebook:a lite.

en timme senare hade jag ätit upp min lunch. köttfärssås och spagetti.

behövde gå ut i solen en liten stund senare och pigga på mig lite.

jag såg ljuset i tunneln ;)

när jag tog tunnelbanan från farsta, var jag helt inne i min bubbla, och när någon skriker DENICE när jag klivit in i vagnen blev jag lite rädd. men det var bara petra som stod där med kaffemugg och barnvagn. haha. inte ofta man springer på sin ena bästa vän helt oväntat på tunnelbanan. ♥ en timme senare var jag på gamla stans perrong på väg hem och såg två duvor äta.

jag skyndade mig hem. hälsade på erik och simon som hängde i soffan. slängde i mig middagen jättefort. packade ner mina saker jättefort och sprang sedan till bussen.

och en timme senare satt jag på bussen på väg upp till mina sötisar i norrtälje.

bussen tar ju tid, och en timme senare såg jag det röda huset!

när jag kom råkade jag skrämma albin, så han blev jättearg på mig. :( när albin somnat, började vi baka morotskaka.

och sen var det ju dags att kolla big brotheer.

när BB var slut, var kakan klar.

sen var det bara att nanna igen. trött efter en lång, men väldigt bra dag! ♥

little things 19.


Not even close to a fool in school.


jag var i skolan idag. woho. nu börjar lektionerna bli knepiga. men jag fick se mitt prov jag gjorde.... woop woop. 3 poäng ifrån MVG. man ba. nästa gång då jävlar. haha. jag vill så gärna ha MVG i företagsekonomi.

när jag kom hem skyndade jag mig att släcka hungern. men sen blev jag så trött, så jag somnade och sov i cirka 4 timmar. heeeheee. hann vakna till innan BB började.. och nu ska jag försöka somna igen. :)

There are no kind of love in his heart.


jag är uppe på benen! men gud vad jag inte ville kliva ur sängen.. tur att jag hade kaffedejt med ellen. annars hade jag nog legat och snoozat alldeles för länge. jag är i princip klar. ska bara borsta gaddarna. sedan ska jag ta bussen som går om 9 minuter. äntligen tillbaka till skolan. jalla!

Just an ordinary tuseday dinner evening.






Filled with love.

äntligen har presenten till ellen kommit fram till borås! efter lite villovägar.. :)


Sword in the stone. Archimedes.

kan INTE sluta titta. hahahaha, jag döör.
samma sak när jag var liten. jag kunde titta om och om igen. älskar archimedes garv!


Are we there yet?


måste plugga.... måste sova.

I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, babe.

I do not know where to begin. I don't know where we began. I know it was many years ago the first time met. The first time I saw you I immediately fell in love. A few meetings later, I looked at you and I saw my future. I did not know what I would do without you, but I never did anything about it. I never fought for you, I never confessed my feelings and I never had a chance to have you in my life. It has always taken a very long intervals between each time we saw each other. And the feelings have always been there, they have never disappeared.

We
have gone back and forth to each other for years. You have always been there. We fight, we mess, we forgive, we love. But now.. Now I am so terribly afraid that you're sick and tired of me. And you never want to see me again, talk to me or know of me


Please
, don't let it be true. Don't let our story end here. True love stories never have endings. You are my future. I don't want anyone else. I don't want to be with someone else. I just want to be with you. And for me you are true love.


jag vill något mer än leva småstads liv.




nostalgitripp. skönheten och odjuret. så jag längtat efter att se på den på svenska. känns som man är fem år igen. bästa budskapet i den här filmen. ♥

Mmmmm.. doughnuts.

I got 99 donuts but the bitch ate one.


Try and fail, but don't fail to try.

gick till ica för jag blev så himla sugen på glass efter ellen pratade om glass. men gud vilken pärs att gå fram och tillbaka till ica med feber..... men gott med glass.

nu har jag tagit ipren. orkar inte må kasst hela tiden. ska ta en till ipren innan jag går och lägger mig så jag kan få sova. jag struntar i alla som säger att man inte ska äta ipren för då går febern över snabbare.

jag vill ha ipren. då äter jag ipren. och glass.

How much cuter can you get?


Life is what happens to you while you are busy making other plans.

jag skulle suttit på lektionen nu. men istället sitter jag i soffan med mjukiskläder och snyter mig. är inne på andra toarullen.. kan ni då förstå hur sårig och röd min näsa är? det gör ONT att snyta sig.. men jag måste. annars hamnar liksom allt snor i munnen. blä. :(

så himla orättvist. jag vill inte vara sjuk. jag vill inte sitta inne. jag vill njuta av våren precis som alla andra. jag vill ha converse, jeansjacka och solglajjor. jag vill sitta i solen med en kaffe och prata skit och röka. jag vill att det ska bli maj så jag kan åka till borås och hänga med mina älsklingsflickor och träffa spöken.

jag kollar på husk. en thriller. men jag kan inte koncentrera mig. för jag drömmer mig bort.

Lookin' Sick And Sexy-fied.

kan man ha tråkigare?

jag kan inte göra någonting. boring. jag är sjuk. boring. jag kan inte gå till skolan. boring. kommer missa asmycket. måste alltså plugga in allting själv. boring. jag blir rastlös av att kolla på tv. boring. jag har ingen telefon. boring. ingenting smakar när man äter. boring. jag har inte ens ork till att plugga. jag hittar inga filmer jag vill kolla på. boring. boring. boring. boring. boring. boring.


Finally he's out of the house.

YES! patrik fick lämna huset. han är helt enkelt för korkad att förolämpa!


jag mår fortfarande skit. har legat horisontellt hela dagen. inte har det blivit bättre för det. jag vill verkligen åka till skolan imorgon för att få reda på mitt resultat på företagsekonomiprovet som jag skrev i onsdags. men tänk om jag inte orkar? tänk om febern fortfarande tänker ha mig i sitt våld? :( försvinn dumma feber.

nu tänker jag somna om för hundrasjuttioelfte gången idag. slempuss.

little things 18.


I don't have time for this right now.


kan febern gå bort snart? jag orkar ingenting. blir andfådd av att resa mig ur sängen. jag har sovit hur mycket som helst nu och jag mår inte bättre. äcklig gul färg på snoret.. svettas och fryser om vartannat. ont i kroppen. ögonen är helt vattniga och rinner. ser ut som jag gråter. huvudet känns som en stor degklump :(

jag orkar inte vara sjuk! jag kan inte vara sjuk! hur fan ska jag klara av nästa vecka?

någon som har en dunderkur så man blir frisk på typ 1 timme?

om man ska sova lite till då.


As long as you love me.

hej hej. hej. hej hej. jag knarkade ipren imorse så jag kunde åka in till stan och köpa en mobiltelefon som inte ens faanns i butik. man bara, FUCK. den kommer komma om 1 vecka, TYP. man vet inte riktigt. kan gå fortare, kan gå långsammare. hej vad roligt. men den är fin. jättefin.. ♥ jag längtar!


True love stories never have endings.



eftersom jag är hemma nu kan jag typ kontrollera mitt liv igen. så nu ska jag skicka iväg ellens post med rätt adress. så att hennes (nu idag) 8 dagar försenade present kan komma fram någongång! ellen, jag hoppas du blir glad! tyckte att den var SÅ du. du kan väl ta en bild på den och lägga upp i din blogg när du får den?

The purpose of life is to fight maturity.

albin var inte magsjuk. han spydde bara lite. efter alla hade somnat framför rorri racerbil så fick han äta två brödbitar.. och sedan tryckte han i sig två bananer. ingenting hände. inga kräk, ingenting. det fick mig att lugna ner mig. men febern och förkylningen gjorde mig sjukt seg. vi åkte bil till arlanda och hämtade jonas. på vägen dit mådde jag så fruktansvärt illa, antagligen för vi inte ätit någon ordentlig mat, eftersom iaf jag var livrädd att börja spy. så lite mat i magen och sedan var illamåendet borta. förutom att jag mest är åksjuk. haha.

jag är så fruktansvärt trööööööööött nu. jag orkade knappt kolla på big brother. (klart jag orkade!) men nu ger jag upp för idag. känns som jag varit vaken i ett år. godnatt.

christin. GRATTIS! :) ♥

Don't care him any attention.

uuh. albin har inte spytt något mer. det verkar inte som någon magsjuka. men feber har jag. märkte det nu när jag busade med albin. och en otroligt snorig näsa. går runt med toapapper i ena näsborren. och svinont i era örat. om typ 30 minuter ska vi åka till arlanda och hämta jonas.

här är min och albins låt.

little things 17.


You look like a disco ball.

igårkväll när christin hade gått och lagt sig... typ 23.30 så smet jag in i köket och började baka en tårta. och vid halv 1 var jag klar. ställde klockan på 05.50 men vaknade av mig själv 05.48. då tog jag med mig tårtan och gick upp och väckte christin med min fina sångröst.. och tårtfrukost. :) jag tog albin med mig ner och vi tittade på barntv. jag somnade, men vaknade till av att albin låg och sparkade på mig (vi låg skavfötters) sen vaknar jag av att jag hör kräkningar. hela dynan i soffan var fylld med kräk, och albin. hela albin. mysig start.

sen toksomnade han. vaknade till och mera kräks.
jag och christin går runt och oroar för att också bli kräksjuka. viiill inte...

Like.

Never compare the best in others, to the worst in yourself.

The spaces between your fingers were created so that someone else fingers could fill them in.

kändes som sovmorgon imorse men väcktes ännu tidigare än vanligt. det blev konstigt nog väldigt stressigt till skolbussen dåra. men jag hann till lektionen och företagsekonomiprovet. vi hade 90 minuter på oss att skriva. efter 25 minuter var jag klar och lämnade glatt in provet och knatade ut i vårsolen. åkte till hornstull för att kolla posten och sprang på kecke som plockade ut texas utemöbler. när jag kom fram till yttedörren var den öppen och två tjejer hade precis städat klart hela lägenheten.  drack en kopp kaffe och kollade lite tv innan jag gick och hämtade ut ett paket jag fått på posten med avi och tog mig sedan hela vägen ut till norrtälje.

nu precis borstade jag och albin tänderna och gick sedan upp till sängen för att läsa saga. men den handlade om pappa-katt och efter en stund satte sig albin upp och var helt hysterisk. grät och skrek helt okontrollerat. och sa; "albin saknar pappa. pappa. min pappa. albins pappa. albin saknar min pappa." det SKAR som en kniv i hjärtat. det var verkligen jätthemskt. men han fick prata med pappa i telefon en kort stund. han grät lite mer, men nu har han somnat.. stackars lilla plutten.

nu dricker vi kaffe tittar på grey's anatomy.. och vi får se vem som orkar hålla sig vaken till 22. christin kommer nog gå och lägga sig. hon börjar jobb 0645 imorgon. jag får en liten sovmorgon.. godnatt med er.


little things 16.


Meeting you was fate, becoming your friend was a choice, but falling in love with you was beyond my control.

jag tog en dusch, inte lukta ush och sedan for jag och albin in till norrtälje by och mötte upp lala. vi handlade lite och tog sedan bussen tillbaka hem till huset. christin hade bakat jääääättegoda chiabatta-bröd och gjort chili con carne (på min önskan! hon gör den godaste!) vi busade och lekte koja, läste böcker och umgicks.
albin fick åka sin älskade buss!

jangen ville vara med och mysa med christin.

albin och lala leker tittut och koja.


hahah, albin - svinglad! ♥ 

dedde pluggade företagsekonomi.

klockan senare körde vi lala till busstationen och handlade på vägen hem. albin somnade nästan i bilen så jag fick bära upp honom direkt till sängen och några minuter senare sov han. jag och christin ska nu ta ett glas vitt och kolla på big brother och avsluta dagen. nattinatti! ♥

You should put a ring on it.

vaknade redan vid 8, då albin och christin kom ner och så satt vi i soffan och myste. frukost på det och sedan ut i solen på tomten och rensa bort stora grenar, kasta boll, leka med jang och skotta snö. så vi skottade snö. vi hade kaffepaus i solen och sedan var det dags för lunch.
älskar christins röda gummistövlar. jag vill ha gummistövlar.

vårens blommor!!

ser ni all snö på verandan?

haha, christin ramlade när hon skottade!

jang kom ut och ville vara med.


se så duktiga vi var!

Tell me if I'm missing something here.

dagen började med att jag hade fullt med mardrömmar. drömde bland annat att jag hade ett stort öppet sår från fingrarna till början av handleden (har sett för mycket saw-filmer) och bara förblödde. ingen kunde köra mig till sjukhuset och jag kom inte på tanken att ta taxi, så jag skulle ta tunnelbanan. alltså, jag badade i en stor blodpöl. som tur var vaknade jag av att albin kom och väckte mig.

vi körde albin till dagis, handlade på ica och sedan satt vi med varsin kaffekopp i soffan och kollade på tabathas salon take over och chillade innan jag var tvungen att ta bussen till stockholm och skolan. 1,5 timmes resväg. 2 timmar företagsekonomi. (tagga inför provet på onsdag!!) och 1,5 timmes resväg hem. när jag kom hem (hit till norrtälje) hade christin börjat på middagen.

efter det har jag varit mest trött. seg om inte annat. albin har försökt leka med sin mamma och faster, men de låg typ döda på soffan. efter några timmar fick vi äntligen honom att somna. (han var också övertrött!) så vi har kollat på big brother och druckit några glas vitt.

christin har gett upp för idag och gått och lagt sig. jag ska också göra det nu. tisdag imorgon!

little things 15.


Look how sweet.


bor i norrtälje.

nu har vi morgonfika i soffan. senare beger jag mig till skolan.


Fool, I know we are cool.


Here's a little story I've gotta tell, 'bout this boy I know so well. Back in the day was cool and all, I fell in love. Thought he was the one for me other boys I could not see. And look what happened to our love. I'm like - how could it be? It should have been me and you. It could have been you and me. But boy you broke my heart and now I'm standing here.

Now baby it's killing me. I'm saying it's killing me. The fact that you ain't around. Baby I'm falling down. I need me a remedy, been looking for remedies. I need you to be around. Baby I'm hurting now. I know you're a better man when I'm your girl. This land is a better land when you're in my world. Today will be better babe if it were like yesterday. So happy and lovely.

I don't wanna be stuck in the past and I don't wanna lose what we built this far. This is me and you, you're my superstar. I'd give anything, baby here's my heart. My heart don't stop, my heart be beating over, my loving never stop, even though that it's over. Why couldn't I've been the one?

It's not always so easy.


Maybe something to think about.

Don't make a girl fall for you, if your not ready to catch her!


RSS 2.0