little things 94.


Nothing is really over until the moment you stop trying.


min lilla to do-hög på skrivbordet. mamma ska få en överraskning på lördag. anneloo får sin present nästa lördag (8/10) och så det där fabblans högskoleprovet. gnägg. och så fick jag post igår att matten börjar på tisdag (11/10) jag som trodde det skulle vara måndag&onsdagaskvällar. men nu visade det sig att det är tisdag&torsdagskvällar.

A relationship is only made for two, but some bitches don’t know how to count.




mitt busskort gick ut 27 sep. har fortfarande inte köpt ett nytt. 1. jag är sjuk. 2. jag har ingen vettig anledning att åka någonstans. 3. jag vill inte köpa busskort. 4. det kostar fan 800 spänn. 5. SL-center i täbbis har stängt (stänger idag.) 7. jag vet inte vilken färg jag vill ha på kortet denna månad. det står mellan limegrön och röd.

He helps me sleep.




Är det ok att sakna någon som man inte bör sakna? Någon som det aldrig kommer bli någonting mer med än vad det är idag - ingenting. Det svåra är att jag bara får träffa honom på natten. I drömmarna. Jag tänker alltid på honom precis innan jag ska somna. He helps me sleep. Om jag hade fått bestämma hade jag sovit dygnet runt. Bara för att jag vill vara nära honom.


When you’re single nobody wants you, but when you have a boyfriend you're a Goddess.



kul att jag för det mesta (alltid) träffar gustaf när jag ser ut som skit. tegel + efterfest = säger väl en hel del. okej, några gånger på tunnelbanan på väg till fest, då ser man väl (förhoppningsvis) någerlunda bra ut. men mest på Ica. en gång när jag stod där och storgrät med rödsprängda ögon och sen nu idag då, sjuk. osminkad, okammad och mjukisklädd och fulladdad med naturgodis. men det hejdade inte gustaf, jag fick en kram iaf.

All my emotions go out of control.

I'm running out of patience 'cause I can't believe what the hell I'm hearing, and speaking of hell, it don't compare to this heat that I am feeling. I love you too much, it shows all my emotions go out of control. Good for you, bad for me. When I can hardly see from the tears that flow, can't forget to breathe slow. Count from one to ten with my eyes closed. It's taking everything to just breathe.

jag har en stor orosklump i magen. varenda liten sak får mig att vilja börja gråta. jag känner mig apatisk och handlingsförlamad. ingenting spelar längre någon roll. de ögonblicken jag inser att "pappa har cancer" vill jag bara spy och dö. men så hamnar jag i förnekelse och förtränger bort det sekunden efter. jag orkar inte "deal with it" just nu. jag får ångest av att ingenting fungerar. jag fungerar inte. vad lever jag för meningslöst liv? jag kan inte göra någonting. hatar mina hjänspöken. jag trodde jag hade blivit bättre, men nu jävlar faller jag och fort går det. rakt ner i det svarta mörka hålet igen. jag vill inte vara här. var vill jag vara? jag vet inte var jag kommer ifrån, var jag är eller vart jag vill. hjälp mig. så många val, beslut och vägar att välja. jag vill inte gå fler omvägar, jag vill inte trilla ner i diken längre. jag vill bara gå rätt, jag vill bara komma hem.

Everybody Google it, because that's why the water is salty. Fucking whale sperm.







Snooki: I’m not allowed to drive in Italy anymore, they took my license. haha, vi tittade på jersey shore season 4 episode 8 igår. heeerreeguud. snooki är ju helt underbar. ingen människa jag skulle orka ha i min närhet, men väldigt underhållande att följa. de personerna jag gillar bäst är ändå jenni (jwoww) och vinny. de med lite mer vett i skallen. haha.

little things 93.


Real men like curves, only dogs go for bones.

nu (eller ja, snart..) ska jag ner till ica för att handla lite grädde och smått till broccoli/bacon-pajen jag ska göra till min middagsdejt ikväll. kan meddela att den här pajen är svingod. säker bara för det är bacon (svin) i. heeheee. lame fucking joke.


When I die, the cat gets everything.

jag är så extremt ful idag att jag bara vill lägga mig under täcket och inte visa mig för någon. inte för att jag behöver gå ut och visa mig för någon. jag är sjuk. det kanske inte spelar någon roll om man är ful då. det värsta är nog att man från början är så ful när man är sjuk och så försöker man sminka över det. DET BLIR KATATSTROF. svidar om till mjukisbyxorna igen och känner mig ful och tjock idag istället. blä. fyfan vad ful och tjock man är!!!
 

I won't let you close enough to hurt me.



little things 92.


You listen to the same song a billion times and suddenly it becomes extremely annoying.




ända sedan jag fick denna smartphone så har jag inte tagit bort en enda låt, jag har bara pressat in fler och fler. idag fick jag ett ryck och raderade alla. ni vet hur vissa låtar får en att hamna i ett speciellt mode, man tänker på en specifik person (som man förknippar med låten) ett visst humör, en viss händelse whatever. men så kom jag på att jag har ju inte en enda låt på datorn. hrmfp. är det bara jag som inte lyssnar på radio som är lite lost på musik-världen eller görs det inte några bra låtar numera? va? va?

little things 91.


Life can be unfair sometimes, but that is no reason to give up on it.



imåndags åkte jag till jobbet. jag startar med en buss utifrån täby mot mörby centrum. halva röda linjen in mot gamla stan, där jag hoppar av och tar gröna linjen mot farsta och sedan ytterligare en buss. helvetets jävla skitresa för att komma till jobbe om ni frågar mig. för er som inte är stockholmare så kan jag berätta att hagsätra-linjen varit avstängd hela sommaren och gud vet hur länge. i söndags öppnades den igen. när jag står och väntar på gamla stans perrongen går skarpnäck, hagsätra och farsta tågen förbi. jag är trött. ser att det står farsta på skärmen. hoppar på. börjar reagera att något är galet när vi helt plötsligt stannar i globen!

titta på kartan. jag ska till farsta. jag är i globen. (orka!) slänger mig ut från dörrarna som håller på att stängas. min fot är nära på att fastna. (jag hatar att slänga mig ut från tåget. man ser ut som en stor mupp.) 10 minuter tills nästa tåg kommer åka tillbaka till gullmars (orkar inte lalla iväg till tvärbanan.) upp på gullmars och igenom spärrarna för att komma ner på andra perrongen och vänta in farsta-tåget som kommer om 7 minuter. kommer till farsta och får stå och vänta på bussen mot kontoret.... aah.

JAG HATAR TUNNELBANAN OCH JAG HATAR STOCKHOLM.



den enda som var bra med tunnelbanan i måndags var när jag åkte hem och satt och spelade fruit slice med musik i hörlurarna och blir avbruten av ett sms: "kolla upp" tog en liten stund för mig att reagera och förstå innebörden av meddelandet. men så tittade jag upp och såg min lilla fina kusin emma ♥ stå där + hennes kusin alexandra.

HA HA HA HA HA!!!

BÄSTA "REMIXEN" EEEEVER.


Skorpionen idag.


A tight hug can do so much for someone that’s hurting.

jag ville inte gå upp till lägenheten när jag kom hem. istället gick jag ut på gården, satte mig på en bänk och rökte och lyssnade på musik. ringde sen till honom. jag vet inte varför. "jag är med en kompis nu. vi kan höras sen." "men..?" "ja okej. bra. hej, hej. *klick*" tut tut tut. ringde några tjejkompisar och gick sedan upp till lägenheten. satt och grät ihopkrupen i sängen i mörkret och bara grät.

sen ringde kristin. jag gick ner till porten för att vänta in henne. då ringde han. två timmar senare. men jag svarade inte. kristin kom med hummern. vi åkte till hägernäs och köpte mcdonalskaffe och åkte till hägernäs strand och satte oss på en brygga och snackade.






vi bestämde oss för att gå tillbaka till bilen och åka. när vi kommer till grindtorp igen frågar kristin: "har du bråttom hem eller?" "nää." så vi tog en liten rundan. 1 timme senare hade vi åkt omkring i djursholm och kollat på alla slott till hus.

nu när jag varit hemma i 1 timme har jag pratat med ells i 30 minuter, bytt om och bloggat. borde väl gå och lägga mig nu. man får så fruktansvärt ont i huvudet efter man har gråtit. jävla skit.


Alcohol, because no great story ever started with someone eating a salad.



jag och pappa åkte upp till norrtälje för att fira albins födelsedag (läs; jag - igen) christin ringde när vi var utanför visma och bad mig köpa med cocacola till hennes bakfylla. jag köpte 2. :)

när vi sitter och fikar, äter lite tårta och dricker kaffe ploppar pappa ur sig; "juste, jag har cancer."

när vi åkte hem var jag arg. när jag blev avsläppt blev jag otrevlig och sa bara hejdå. gick ur bilen. pappa klev ur. "men en kram?" jag vände mig om, tittade arg och gick igenom porten. "skit i det då" ropade pappa efter mig. vilket jävla svin jag är.

For whatever its worth.

jag känner inte ens för att finnas just nu. varje andetag gör ont. varje gång jag blinkar trillar det tårar. livet är allmänt skit.

In sickness and in health.

det här känns inte bra. jag är sjuk. har sovit hela dagen. varför ska jag alltid bli sjuk innan borås? det är som en förbannelse. eller något positivt? :( :( :(

Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory.







little things 90.


little things 89.


little things 88.


little things 87.


little things 86.


Just because she’s pretty doesn’t mean you are ugly.

när jag vaknade imorse såg jag att mobilen dött under natten. när jag fått liv i den såg jag att kristin skickat sms. en timme tidigare. hon ville gå på promenad. jag hörde snabbt av mig. och ännu snabbare gjorde jag mig klar. vi bestämde att vi skulle åka ut till bergshamra och gå runt brunnsviken. "jag har en lånebil nu när agent smecker är på verkstad." (agent smecker är kristins audi med baouta steroanläggningen i bakluckan!) när jag kommer ut genom porten står snorungen där med en fucking jävla hummer. haha, man ba whaat the fuck?



oj oj oj. och vilken promenad vi tog sen också. haha. eller inte. vi satte oss på bryggan och drack istället vårt kaffe och snackade. :)



dagen började ju bra! :)

Your children may outgrow your lap, but they will never outgrow your heart.



kunde inte låta bli att ta kort på bänken. när jag gick ner till täbbis för att möta svägerskan.

ellen och anneloo känner ni igen parkbänken?
haha. där vi satt för att försöka bli av med tomas som hängde på efter en kväll på tegel. han trodde han fick följa med på "efterfest". ellen trodde tomas kompis hette leffe. jag trodde han hette kaffe först, sen trodde jag raffe. sen kommer anneloo och säger att hon trodde han hette mustafa? wtf?

vi köpte en strykbräda till mamma. ja, hon önskade sig det!

på väg in till södermalm så var det STAU!


ja och sen glömde jag ta mer kort på kvällen eftersom mobilen låg i jeansjackan som hängde i hallen. men vi åt mormors recept till middag och sen tårta på det. det var en jättemysig kväll. mamma hade gjort så fint. :) :) :)

The harder you try to forget something, the more you think about it unconsciously.




chill i dill. torsdag och kalas. vaknade 1 minut innan mitt alarm gick igång imorse. knatade ut till köket och körde på med discodiskning och körde igenom lägenheten med städvantarna på. hann dricka lite kaffe och ringa födelsedagsbarnet och sjöng en mening. det räcker så va! kaffe i glas och en cigg på ballen. nu är sminkmasken på och hann med en liten rökdejt med ells. nu väntar jag bara på samtalet från svägerskan som talar om att jag ska ner till täbbis och kirra presenten. sen väntar jag in taxin innan vi åker till södermalm och födelsedagsmiddagen.

chillar lite med efterlyst på tv3play så länge. pusshej! ♥

Blow the whistle for the hottie!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS FINASTE MAMMA!
jag älskar dig!


little things 85.


Hi, I love you.

jag är kär.



mamma ville köpa skor till mig idag. så jag valde ett par vinterskor, ni vet, de där svarta som är varmfodrade inuti och med kilklack. och så säger mamma att jag ska ta ett till par som jag kan ha nu innan snön. jag hittade mitt livs kärlek. (för nu i höst iaf) jag tog av mig mina gamla skor och slängde i en soptunna och gick hem med mina älsklingar. jag älskar.

Fuck att mina horoskop alltid stämmer.


You don't care.


biggest word in the world, WHY.

fan jag pallar inte mer. jag pallar inte att gå runt och inte låtsas om någonting längre. jag lyckades ett tag. men jag orkar inte längre. det är psykiskt påfrestande. jag har velat gråta hur länge som helst nu, men jag har inte gjort det. försöker vara tuff och låta bli. men jag måste gråta nu. mamma. vem är bäst att gråta ut hos om inte mamma? varje gång man är ledsen så räcker det med att bara titta på mamma och så bryter man ihop. jag tror jag måste bryta ihop nu för att gå vidare.

It's not about forcing happiness, it's about not letting sadness win.



jag och isak lekte med lego och byggde star wars rymdskepp. jag fattade mest noll vad isak surrade om så jag fick inte ens bygga mitt eget rymdskepp. jag fick bara sitta och leta efter legobitar i den blåa lådan. tack liksom! sen undrade isak vem jag var kär i. jag svarade: ******. det skulle jag inte gjort. han sprang runt och tjöt av skratt samtidigt som han ropade: denice är kär i ****** hihihihih

Whatever.

you said hey.

it took one look

and since that day you stole my heart.

If his ex keeps calling, it means he still answers.


High heels high hopes.



efter några timmars shopping så tog vi våra älskade take away kaffen (kaffe i plural?) (trött i hjärnan + huvudvärk) och så tog vi vår kaffepromenad som vi gjort så många gånger förr. gick hem till petra där ali stod vid spisen och lagade mat till oss. persisk mat! vi lekte med liam och hängde tills det blev mörkt och jag gick till tunnelbanan och åkte hem.

mötte upp syrran i mörby och snackade med den muppiga killen på ica som ska hålla på och flörta jämt. vi fick ju vänta i 25 minuter på den röda limousinen. min syrra är så muppig. orka kalla bussen för limousin.

little things 84.


If you earn the medal, you can be my man.


det regnar. hade varit mysigt att ligga i sängen och mysa med en snygg pojke. men sånt trams kan man inte hålla på med en måndag, så jag åker och träffar petra och drar en lunch. måste köpa födelsedagspresenter till de två födeldagsbarnen den här veckan. måste ringa johanna snart också. fulare utväxt får man ju leta efter. but I'm staying blond. blondes do HAVE more fun!


Some day somebody's gonna make you wanna turn around and say goodbye!





JAG DÖR!!!

om du inte sett bridesmaids, SE DEN!! vi såg den igår och vi skrattade så mycket att vi inte fick någon luft. vi låg dubbelvikta och bara skrattade rakt ut, högt och länge! om och om igen. jag skrattar bara jag tänker på den! låg humor = bäst humor! ♥

"mmm bear, nam nam beer." "who's driving that car?!"

little things 83.


YOU + me equals EX


Don’t play stupid with me, I’m better at it.


mötte upp malin igår nere vid täbbis. när vi skulle gå förbi såna där jobbiga telefonförsäljare eller vad de är för något, de som alltid frågar vilket abbonemang man har. så säger malin (och viftar med händerna) "vi låtsas att vi är döva." och så viftar hon och gör låtsas-teckenspråk. sen avbryter hon sig själv; "eller att vi är spanska.. me llamo malin.." man ba. ja. för vi ser verkligen spanska ut!

när vi var hemma igen och hade ätit middag så tyckte jag att vi kunde kolla på "the children".
det är något jävla fel på mig. varför ska jag alltid, alltid och då menar jag ALLTID övertyga folk att vi ska kolla på skräckfilm? jag blir ju alltid livrädd. haha och dessutom när det är barn med. usch, barn är så läskiga i skräckfilmer.

malin: ....och så glider de bara in på ett räkskal.
denice: mmm.
tystnad.
malin: räkskal? det heter fan räkmacka.


haha jag har en mogen_kompis_88. gå in på www.bajs.nu (det är inga bilder. och inget äckligt heller.)


Tjejer, han är en player (player, player, player).


fan, jag trodde jag hade hur mycket tid som helst på mig. det har jag inte längre. jag hade det i augusti. men nu är det september. och nu händer det ju så mycket saker och om cirkus två veckor så är det faktiskt oktober. och så åker jag till borås 7 oktober och när jag kommer hem börjar skolan. och då är det ju bara två veckor kvar tills provet är. hur sjutton ska jag orka plugga?

MEN. när provet är gjort och den ångesten är borta är det dags att fira min tjugofjärde födelsedag! ;) WOOP WOOP.


You have to die a few times before you can really live.


det var ju kul när jag hämtade isak i tisdags. det första han säger är; "meen. morfar skulle hämta mig idag." fast det gick snabbt över när jag talade om vad vi skulle göra. maria hade bett mig att köpa tuschpennor. så vi tog varandra i händerna och gick bort till odenplan. och tyvärr kom vi ganska fort in på leksaksavdelningen. åh. ungar är sjukt duktiga på att bli gulliga vid leksakshyllan. men jag lyckades finta bort honom därifrån. och eftersom det regnade + stormade ute så ville han inte till lekparken, vi gick till blåbär. isak skulle fika. det märks att han är en stockholmsunge. bara 5 år men ska fika varje eftermiddag. ;)

fick helt plötsligt ett samtal om löneförhöjning. oj, oj, oj.

So many boys in here, where do I begin?



taggad som få. jag vill verkligen festa, nu nu nu. ni vet, med massa massa bra musik, med massa sköna människor med skön attityd och lite alkohol i hatten. det känns som fredag men det är bara torsdag. efter jag nyss sökt till universitetet för i vår så var jag bara tvungen att köra moonwalk i köket. okej, inte bara en gång. flera, flera gånger. jag har haft en så sjuukt bra vecka!

little things 82.


I was gay for five seconds.



I'm the most important person in my life! Don't let the bastards get you down.




When he texts me first.


It still hurts to see that you're doing completely fine, without me.




jag vet att jag röker alldeles för mycket för mitt eget bästa. jag tänker inte försvara rökning. det är det sämsta som finns i mitt liv. det vore ju så himla bra om jag bara kastade de jävlarna. men i helvete heller. inte än. jag är inte redo. jag är väl lika dum som jag ser ut. men ibland är ciggen fan det bästa som finns. speciellt när man är ledsen. då jävlar sitter man där med tankarna som snurrar i huvudet, tårarna som rinner ner för kinderna och den älskade ciggen i käften. en pytteliten tröst som egentligen inte gör saker och ting bättre. men f. that. jag lovar att en dag kommer jag att sluta. men inte nu, så sluta pressa mig.


Dance like nobody is watching!

jag älskar den här videon. jag råkade komma in på den igårkväll innan jag skulle gå och lägga mig. och dansen. jag dör. jag skrattade så jag grät. hur jävla underbart är det inte? ska fan köra samma strike-dans nästa gång jag bowlar.


Universal lies.

1. I'm not drunk.

2. I won't hurt you.

3. Let's stay friends.

4. She's just a friend.

5. I lost your number.

6. I need time to myself.

7. I'll start a diet tomorrow.

Man vill inte vara elak, så jag säger snällt, fuck you!

shan atci är min och petras man. jag kan inte ens räkna till alla de gånger vi har suttit på youtube tillsammans och garvat åt shan the man. senast i lördagsmorse, när liam låg och sov. haha! bästa var den gången då vi gick förbi honom när vi var på promenad utanför slottet bort mot kungsträdgården. vi blev heeeelt till oss. ^^  

de 3 första minuterna på den här videon under.. asså grym!! ;) här är länken om du vill kolla från början!


All the way out to my fingertips.

Skorpionen är, modig, mycket hemlighetsfull och på ytan bedrägligt lugn, men under ytan brinner passionen och skorpionen älskar och hatar med samma intensiva glöd. Skorpionen gör aldrig någonting halvgjort och det är alltid allt eller inget som gäller. Skorpionen är en riktig god människokännare och de har en stark medkänsla för ”verkliga” problem. Däremot så tål de inte människor som beklagar sig om oviktiga eller obetydliga problem.

Skorpionen har som sagt lätt för att läsa andra människor och de analyserar och studerar gärna sin omgivning. Däremot så är skorpionen inte så lätt att avläsa för andra och de håller oftast stora delar av sitt liv och sitt inre hemligt vilket gör att de är svåra att komma in på livet.

Skorpionen är som alla vattentecken otroligt känsliga och denna känslighet tenderar ibland att ta destruktiva former, de kan ha oerhört svårt att förlåta eller glömma en oförätt och de kan bli riktigt hämndlystna och de drar sig då inte för att använda sin empatiska förmåga för att göra andra illa. Skorpionen har också ofta ett stort kontrollbehov och de kan bli extremt svartsjuka.

Skorpionen är måhända svartsjuk men en oerhört lojal vän och partner. Skorpionens aptit och behov av sex är nästan outtömlig och det är inte för inte som skorpionens styrande kroppsdel är könsorganet. De är oftast kraftfulla älskare men även romantiker av stora mått. När skorpionen blir förälskad är de det med besked och ingenting kan stoppa dem.

Skorpionen älskar och lever med en alldeles egen glöd och de behöver ibland kämpa med de mörka sidor hos sig själva som ibland tenderar att ta överhand. Skorpionen är mycket intresserad av existentiella frågor och de har lätt att komma i kontakt med sitt eget likväl som andras inre. De kan bli något av en sökare efter högre mening. Skorpionen har en stark vilja att omforma både sitt eget och andras medvetande vilket gör att skorpionen ofta går igenom olika faser av förändring i sitt liv men även att de har förmågan att hjälpa och vägleda andra.

Lämpliga yrkesval: Allt som har i uppgift att hjälpa andra, ex. Psykolog, kirurg, forskare, polis, detektiv, healer, lärare.


True friendship isn’t being inseparable, it’s being separated and nothing changes.



mötte upp stefanie nere vid täbban för att gå på söndagspromenad igår. har inte träffat henne sedan innan jag åkte till turkiet. och nu har jag varit hemma i... två veckor? det var lika mysigt som vanligt. vi fick catcha upp varandra på vad som hänt. först upp med helgens bravader och fortsatte med vardagarna, skolan och vänner och till sist kom vi till det samtalsämnet som det aldrig tycks finns något slut på. pojkarna.

vi satt i stora pulkabacken. åh, kära underbara pulkabacke. där har man spenderat alla sina vinterdagar under barndomen.

när vi var på väg tillbaka hem igen är vi inne på alkohol, fylla och pinsamma situationer. steffi tar ton precis när en snubbe kommer mötandes och precis är på väg att gå förbi oss. "jag är så stolt över att även om jag är svinfull, så kan jag tänka!" snacka om vilket jävla råflin snubben gav oss. hahahaha. jag önskar fan också att jag kunde tänka på fyllan!

0737224811

någon smsar mig från 0737224811 och säger att han heter jamal och bor i alby. jag känner ingen jamal och jag känner ingen som bor i alby. han säger att han känner mig "denise från täby" uppenbarligen känner han inte mig, eftersom jag heter deniCe. jävla tönt. jag misstänker att det är en viss person som håller på att larva sig. väx upp någon gång. 
 
fan vad jag älskar att dryga mig. bitch#1


Do you even understand, I have to let go of your hand.

Every girl needs three things in her life:
a boy to hold her, alcohol for funny nights and best friends when both first things make her hit the floor.


direkt efter jobbet i fredags kom petra (och liam) och mötte mig (hon bor cirka 700 meter ifrån) och så promenerade vi till centrum för middag & systemet. munnarna gick i ett, i flera timmar. blev ingen tyst stund överhuvudtaget, förutom en gång cirka 4 timmar senare då petra tar tillfället i akt och säger "nu när vi blev lite tysta för en gångs skull så tänkte jag bara säga att jag tycker du är väldigt fin i håret! jag såg det redan när vi träffades men jag har inte hittat ett tillfälle eller ämne att säga det i." haha. söt_kompis88. ♥

när petras granne kommer gåendes förbi för andra gången (vi trodde det var mellan 10 minuter, men tydligen var det 3 timmar imellan) så petra bjuder in grannen. haha. vi sitter en stund och dricker vin och pratar när liam helt plötsligt gallskriker från sovrummet så petra reser sig så fort att allt på bordet trillar. snacka om alkoholmissbruk.. jag och grannen fortsätter att prata.. efter en stund undrar jag var petra tog vägen. går in i sovrummet och ser henne ligga helt däckad i sängen.. den här "lilla stunden" från att petra gick och jag sedan gick efter henne var 2 TIMMAR. jag har suttit och pratat med petras granne/total främling i två timmar. HAHAH.

säger godnatt till grannen och låser dörren och kryper ner på andra sidan sängen. smsade väl i en timme innan jag bara somnade mitt i ett sms. blir dock väckt flera gånger om under hela natten av att liam skriker. efter ett flertal väckningar så lägger petra ner liam mellan oss. jag vaknar av att jag är nära på att rulla på honom. då blev jag rädd och gick ut i v-rummet och la mig på soffan istället.

när jag vaknar har petra dukat fram värsta frukosten! jag som mest bara dricker kaffe till frukost i vanliga fall blev lite smygkär i petra! världens gulligaste ju. efter några timmar kommer petras lillasyster ella, 8 år, på besök. och christin ringer mig och frågar om jag ska med till farfar på middag. är ju redan i samma kommun, så jag kramar petra hejdå och går till tåget med världens bästa ellen i telefon.


hemma hos farfar dricker vi vin i solen.
går till lekparken och blir rädda för vissa barn, äter middag med gröna och svarta tallrikar. jag fick en grön. min kära storebror jonas tog kort på "hur många lingon finns det i världen"-skådespelarna från tidningen och lär albin att säga att det här är denice. jag lär albin att säga att det här är pappa. går efter middagen till hemköp/coop/ica/whatever för att köpa lördagsgodis och får ragg!!!

Don't text me, it's gay.



ångest.


Before you go to sleep,

let go of everyone who

doesn't belong in your life.

You don’t need to take them

with you into tomorrow.


When someone who played hard to get finally cracks.


igår när jag och isak var påväg mot ytterporten så kommer torkel petersson och slår in koden och öppnar dörren. jag har sprungit på honom så många gånger nu.. jag tror han förföljer mig ;) när vi kommer ut på gatan säger isak.

isak: denice. jag kände inte igen dig idag.
denice: va? gjorde du inte? varför inte?
isak: jag kände inte igen dig i dem skorna.

rewind, pause, play, stop, fast forward. life buttons.


You know I'm a crazy bitch, all I wanna do is lose control.




bara regn hos mig, för när jag kom till vasastan var det sol igår! isak och jag hängde i lekparken vid paradisplan. hur läänge som helst. först höll han på med gungan och var skitnära på att trilla av men fan vad cool ungen är alltså. sen klättrade han upp på bänken och ställde sig bakom mig och sköt med ett leksaksvapen i ryggen och i huvudet på mig, det var tydligen jääätteroligt. lyckligtvis kom hans polare och de sprang runt och lekte. så slapp jag bli mer misshandlad. men när stora svarta moln började ta över himlen, kom isak och tog mig i handen och sa; "nu går vi hem. det kommer regna snart."

vi gick hem och så lekte vi lite med lillebror noel. herregud, plutt vad söt. jag vill också ha en bebis! (nä, det vill jag egentligen inte. men de är ju såå söööta!) nu börjar han känna igen mig, så jag fick lyfta upp honom till famnen och trösta honom. plutt!

när jag sprang ut från trapphuset stod malin där, så vi åkte och handlade middag. haha jag gick mest runt och haltade. haha, nu är man fan en gammal kärring, 23 bast och så in i jävlar ont i höften. haha. malin hetsade!! kom hem till världens jävla svinstia och 2 meter hög disk.. hets, hets, hets. malin är värdelös i köket så jag fick göra allt. vi intog en varsin soffa och kollade på tv tills malin kom på att vi skulle kolla på "a serbian film". OCH ja, resten vet ni ju.

fan vad jag mådde dåligt. försöker mest att inte tänka på det. när jag skulle ut på balkongen för sista ciggen så var det något konstigt som lät och jag gallskrek ju som en stucken gris. eh.. lättskrämd_tjej87. borde sluta kolla på skräckfilmer och skit, men jag kan ju inte låta bli. även som massa annat som jag inte kan låta bli...

woho, fredag idag ju. nu hetsar och taggar vi till. in vino veritas.

Your life is a puzzle. Don't waste your time on trying to place people where they don't fit.

A serbian film.


jag mår dåligt. jag mår så dåligt.
vi har kollat på "a serbian film". den är grotesk. mest äckligaste, mest vidrigaste, mest psykotiska film jag någonsin sett i hela mitt liv. scenerna eller handlingen är fullkomligt absurda. (varför stängde vi inte bara av? varför kollade vi klart?) vet inte om jag ska berätta vad som händer.. men att våldta ett nyfött spädbarn. jag kräks. jag mår dåligt. jag gråter. att tortera och döda. att våldta sin son i rumpan så han börjar blöda. jag mår så jävla dåligt. jag har så vidriga bilder i huvudet. jag kommer drömma mardrömmar för resten av mitt liv. hur fan kan man ens spela in en så fruktansvärd film?

jag förstår varför filmen är förbjuden i så många länder. snälla, vad ni än gör, KOLLA INTE PÅ DEN HÄR FILMEN.

little things 81.


You are my cup of ccooffee.


shit, vad hände med det här dygnets första halva? dagen är bara borta. ändå gick jag upp innan nie och somnade vid två. fit for fight. tog en "snabb" dusch på 20 minuter. haha. innan jag ringde ellen och hade lite telefondejtning. bäst tjej. och nu.. nu måste jag ju snabba mig med kläder och sånt trams innan jag måste skynda till bussen mot vastastan igen. tycker dock att vädret kan ta och sluta vara schizofren. varmt eller kallt? regn eller inte? solglasögon eller paraply? antingen fryser man till döds eller så svettas man ihjäl.

PUSS ♥

And thank you for a house full of people I love. Amen.

jag hade en jättebra dag igår. även fast det var dåligt väder och det regnade mest hela tiden och var kallt så var jag glad. ännu gladare blev jag när christin ringde och vi lite spontant bestämde att vi skulle äta middag tillsammans på kvällen. efter jobbet tog vi 676an från tekniska. övervåningen på dubbeldäckaren var 32 grader varm, så ingen satt där uppe. efter 20 minuter börjar mina ögonlock bli vädligt tunga. jag har lite fobi för att sova bland folk.. på bussen, på flygplan, på tåg. haha. men jag somnade. när jag vaknade till och tittade runt såg jag att 90 % av alla andra också satt och sov. :)


vi slängde ihop lite tacos och sedan lekte jag med albin på övervåningen, med alla hans tåg. som vanligt. heehe. och sedan la vi oss i soffan i spelrummet på övervåningen under ett täcke och läste godnattsagor. ♥

kom inte genom ytterdörren förän 22 och då var jag inte i närheten av att vara trött. när klockan hade passerat midnatt var jag fortfarande inte speciellt trött så surfade in på fejjan och snakke med lite folk. tills jag fick en utskällning av en person, som jag förmodligen förtjänade litegrann, men efter att ha bett om ursäkt och sagt förlåt, så fortsatte utskällningen. det var jag inte värd. det var längesedan jag somnade med tårar i ögonen. fan att vissa kan påverka en så.

You don't believe it's true when I tell you about my feelings for you.




Honey, you can stand under my umbrella-ella-ella.


jag har tagit mitt förnuft till fånga. numera äger jag ett eget paraply. (dock inte det paraplyt jag egentligen velat ha så länge nu.) men förmodligen bättre med det här än inget alls? ;)

Onsdags horoskop.


ELECTRO POP, BRORSAN VI KÖR!

oleg! hahaha, fyfan vad underbar han är! älskar hans audition. "vi skulle egentligen till skansen och klappa djur!"


Children will not remember you for the material things you provided but for the feeling that you cherished them.






samma portkod, en annan ingång, en annan avdelning, andra pedagoger men samma älskade lilla isak. han blev nog lite chockad när fröken ropade; "isak, du ska gå hem nu!" och han kommer utspringande och ser mig stå där i kapprummet. men vilken kram jag fick sen också! ♥ vi gick till stora lekparken och isak erövrade den stora gungan, inga andra barn vågade komma i närheten. haha! "vi kan gå till mitt favoritfik sen" säger isak. det gjorde vi också, hand i hand. "inga bilar, inga troll, bara en luftballong."

isak är inte blyg. han stegade in på fiket och sa hej till cafékillen. "jag ska ha en bulle och varm choklad!" jag frågade isak; "ska vi köpa en bulle till mamma också?" (eftersom maria fyllde år för några dagar sen.) ja, säger isak. då säger cafékillen. "då slänger jag i en till så pappa också får." HAHAHA (???!!) tur att jag inte ser ut att vara en ensamstående morsa iaf! ;) men mamma till en 5åring?

men väldigt fin eftermiddag!


I didn't come this far to fall down and start all over again.


egobild på mig. det var tammefan evigheter sedan. OCH kolla, kolla till höger. man ser min bränna. woopwoop. det känns ju som brännan försvann så fort man satte sig på planet hem till sverige. men lite brun är man nog allt. speciellt på benen. *lycklig*




GRUPPKRAM!


Our love was like catching a snowflake. As it reached our hands, it was already gone.



först kändes det jättebra att åka till jobbet.
man hade ny energi, det kändes kul att komma tillbaka till sina vanliga sysslor och det gick på rutin. mycket jobbades undan och det var enkelt. en långlunch tillsammans med mamma och storebror gjorde känslan bättre också. men så gick timmarna, luften blev sämre och när det var dags att packa ihop för dagen kändes det som huvudet skulle sprängas närsomhelst. det är tungt att ha haft semester och sedan starta på samma höga nivå igen. dessutom var vattenintaget inte speciellt briljerande heller.

buss, tunnelbana, tunnelbana, handla middag, buss = hemma. pust.

men blommorna jag fick igår är fina. satte de i en liten vas direkt när jag kom hem. slängde ihop en broccolisoppa till middag och drack massa vatten. hoppades på att huvudvärken ville sluta slå mig i huvudet. men den ville inte. energin var bara borta och jag avslutade dagen redan någongång mellan 21002130. vaknade dock vid 0100 och kände mig lite förvirrad.


har haft sovmorgon idag och bara dragit mig i sängen. vaknade och somnade om flera gånger.


har druckit kaffe och lyssnat på p3dokumentären om mordet på daniel i salem 2000. snart börjar det bli dags att välja kläder, sminka till sig och kanske äta någon liten lunch innan jag promenerar till bussen och åker till vasastan för att hämta lilla isak. som inte är så liten längre. den lilla sötnosen fyller snart 5 år! ser fram emot att träffa honom + hans lillebror noel som redan närmar sig sin 1årsdag. (ps. ps. får inte glömma almanackan, eftersom vi ska planera in dagar, jag & maria.)


little things 80.


little things 79.


There is so many different types of hugs:

Someone who's..

..taller than you - feels safe.

..shorter than you - feels protective.

..larger than you - feels tight.

..skinnier than you - arms go all the way around.

Mom - loving.

Best friend - friendly.

Stranger/someone you just met - inviting.

Someone who's sad - reassuring.

Him - The best feeling in the world and you never want to let go.

How many times do I need to get hurt before I realize it’s time to let go?



jag är stolt över mig själv idag. skrev en liten to-do-lista (på bara fyra saker!) men jag har checkat varenda en. den mest jobbiga var punkt 4. promenad. gud vad jag velade. "men nu går jag" "men åh, nej. jag orkar inte." "kom igen nu, denice. gå ut nu!" "eller så hänger jag i soffan en timme till innan idol börjar." "UUUUT!!" och så gick jag. skön timme.

och så hann jag ju ändå hem till idol. I don't know about that yet. men jag älskar anders bagge! ♥

I wish that I could kiss you without any consequences.



hej! har väl inte varit direkt aktiv på bloggen sen jag kom hem. även fast jag gjort blogginlägg i huvudet hela tiden. (men som aldrig hamnat i bloggen. jag vet inte om det bara är jag eller om alla är lika blogg-skadade?) bloggandet har uteblivit beroende på att jag mest gjort ingenting den här veckan. och då menar jag verkligen; inte gjort ett skit. knappt lämnat lägenheten liksom. woop woop på den! jag har inte orkat. jag har inte velat. varit sjukt rastlös iof.. men mest trött. dock känns det nu som jag är på G tillbaka till livet. big woop. bestämde mig idag för att göra verklighet av repliken "jag ska göra högskoleprovet i höst." så jag har nu anmält mig och betalat. men det krävde lite raseriutbrott och svordomar. för precis när jag tryckt på betala (läs; 350 spänn!) lackar internet ur.. jag blev helt skogstokig och ville kasta datorn i golvet, men hejdade mig.

det krävdes några samtal till pappa och nu jävlar fick jag igång internet igen. så nu är högskoleprovet betalt. ångest, ångest, ångest. nu är det ju på riktigt!! nu måste jag göra det. nu måste jag börja plugga på tidigare prov. men det är bara att bita i't.

den här veckan kommer verkligen verkligenheten tillbaka. pang på bara. har planerat in roliga saker längre fram för att inte tappa fotfästet helt. man måste få ha saker att se fram emot nu såhär när sommaren tar slut.

little things 78.


Ever tried and failed? Whatever – try again.


maria ringde nu precis när jag satt på balkongen och drack kaffe i solen. jag ska hämta isak på tisdag!! ♥

RSS 2.0