The one where everybody finds out.

vilken produktiv dag!! näe. vaknade, räknade matte, skar mig i fingret med sylvass kniv, blödde, kände mig svimfärdig, räknade matte, somnade. vaknade av ett dolt nummer ringde, svarade inte (fan!) somnade om.

mötte anna och alissa i slussen. och sedan vidare mot skolan. kunde inte räkna alls, var dödstrött och dödshungrig. klockan blev äntligen 20:50 och vi fick gå. hahahaha, det blev en liten miss i kommunikstionen mellan mig och anna utanför entrén och så ringde älskling så jag sprang mot tunnelbanan. när jag har kommit ända till bergshamra ringer anna och skrattar och bara; "var fan tog du vägen?" hahahaha... ;)

hann handla på vägen hem innan bussen gick och så har jag nu pratat i 1 timme och 43 minter med ellen. aaah, haha alltid så långa samtal. det är knasigt. det går liksom bara så fort. :P

gissa vad jag gör nu. 




That's all I've got to say.


Started slow and then love took control.

jag hade lite bråttom imorse. och hade en tjockis/ful/ingenting passar-dag.



och jag kan äntligen använda skorna från helvetet. får inte skoskav längre! :)

mötte anna i hornstull, och vi satte oss på ett fik vid högalid och slet håret av oss pga matten. jävla ekvationer. och lite flera svordomar på det..

efter att anna gav upp, så delade vi på oss och jag gick hem till mamma för att plugga lite mera. och så kom lillasyster och vi hade tjejmiddag. det var roligt att det bara var vi tre.


på tåget hem satt det en pinsam brud. hon gick också av i danderyd. och då hade kjolen åkt upp. och hon märkte inget. HAHAHAH. plus att det var hål i strumpbyxorna precis på rumpan. jag frågade lisa om jag skulle säga till henne, lisa bara; NEEEEJ! haaha.

NU: mera matte :D

Words from a wise old african woman.

"Om man är ledsen för länge, blir man sjuk i själen."


I love when it's all too much.

albin & c/o kom och hämtade mig med bimbim (bmw:n). och så åkte vi ut mot farsta för att fira pappas födelsedag. ja, han fyllde ju år i onsdags.

albin fick smaka lite av farfars födelsedagschoklad.


ELSA!!!! ♥
hahaha. jag och albin tog kort med farfars iphone. DÅLIGA bilder. ;p

BÄSTA BILDEN - EVER! fy fan vad jag höll på att kissa på mig. KOLLA PAPPA! hahahahahaha

SOV GOTT! nu ska vi mysa i sängen. och upp tidigt imorgon igen. förhoppningsvis är jag lite piggare än jag var idag. heeeheee. ska ju träffa anna och studera lite matematik i några timmar. jippi?

Grab my clothes and get GONE!


det är något seriöst fel på youtube. det går inte att klistra in videor i bloggen längre... :/ WHY?
erik snarkar. KAN man verkligen snarka såhär högt utan att vakna själv? erik snarkar, som fan!


BRÅTTOM!!!!


Take it down to paradise city.

jag och lisa åkte till mamma idag och lunchade med henne.

vi var uppe på lagret och rotade i gamla saker. och sen ringde erik mig och frågade om han skulle skjutsa hem oss, så då började vi packa på oss massa grejer att ta med oss hem.

det var bara det att vi åkte precis när "rusningstrafiken" började. (väldigt konstigt ord, dock. rusning? man står mest stilla) tog över en timme att komma hem... så jag tog kort på bilar som åkte förbi. hahaha. en blam-blam till albin. om han nu läser min blogg.

här är kuddarna jag shoppade idag. JAG ÄLSKAR DEM. svinmysiga!


nu är det dags för middag och fredagsmyset med lite vänner. ♥

ps. CHRISTIN, jag saknar dig och längtar tills imorgon!

when I get sad I stop being sad and I'm awesome instead.

idag har det bakats kladdkaka. mm, yummi in my tummy. namnam.


You have to appreciate the uniqueness.

jag saknar min jeansjacka. kan det bli lite varmare nu så man kan använda den igen? inte att jag inte gillar min vinterjacka, det är bara att man vill ha lite variation nu! sommar och sol och vi har kort tajt jeansjacka.

Paying anything to roll the dice.

min morgon. fortsatte titta på vänner från där jag slutade igår!
ellens brev är nu klart. HAHA. överdrev kanske lite med frimärkena? bättre säker än osäker!

jag älskar plånboken!

jag gick till köket och det såg ut såhär. jag höll på att få ett nervöst sammanbrott. jag AVSKYR när det är stökigt. (ja, hey, har ni förstått att jag är pedantisk?) gjorde kaffe oavsett röran, men kaffet smakade inte gott! så jag ställde mig och diska. och ja, 1 timme senare...

..... såg det ut såhär! NÖJD. tog en ny kaffe och nu är det gott! :)


dags för matematik!

I was chillin’ with my ladies.

älskling ringde idag med vääärsta överraskningen. jag blev typ arg för att han inte sagt någonting. men jag var grymt stressad med att ta mig till bussen och mottagningen i trapphuset är inte direkt tipptopp, så får väl ringa honom imorgon och kolla hur läget ligger till egentligen.

men petra ringde idag vid det perfekta tillfället, när jag var klar från duschen, var färdig sminkad och påklädd. så en timme senare och jag var på G för att möta henne i stan. vi shoppade lite och gick sedan till la vance, där anna sedan anlände också. vi hann sitta en timme innan jag och anna fick skynda oss till matten.


och lilla liam var med och sparkades :)


och så köpte jag plånboken till ellen! jag tyckte den var så himla snygg - så jag var tvungen att köpa en till mig också. ganska lägligt för det fanns bara dessa två leon kvar. det fanns svarta, rosa och beiga också. men leo är grrrr.

3 timmar matte och sedan på tåget hem igen. S-L-U-T i huvudet. jajamensan. mötte upp lisa och steffi i mörby och snackade en stund innan bussen kom. och så träffade jag min busskompis som hoppade på fel buss för någon vecka sen, så vi stod och snackade en stund också. haha. stört!

fick precis middag serverad, köttfärspaj. så nu är jag mätt! ska paketera ellens plånbok och slänga in alla mina saker i min nya plånbok, äta BEN & JERRY, glo på älskade vänner och försöka gå igenom lite matte. får se hur detta slutar... to be continued. damdamdam.

Promise I'll be kind, but I'm not yours.


nu är jag redo att ge mig ut i världen för att möta upp världens finaste petra.
och ikväll är det matte igen! ska ringa anna vid 16, så får hon möta upp oss.
shit, jag skulle ju ringa madde idag. får peta in det någonstans. nu gick jag. puss!

& GRATTIS pappa på födelsedagen!


The end.


I need that spark to get psyched again.


jag och anna pluggade matte tillsammans i ett par timmar. timmarna går sjukt fort när vi gör det.. konstigt. man säger ju att tiden går fort när man har roligt. haha. matte = roligt. två mattenördar.


erik låg och sov, så lisa och jag tog bussen med anna en station och hoppade av för att gå och handla löningsmiddag. ;) man ser inte direkt på bilden, för den blev väldigt suddig. men det står en buss PRECIS utanför ica. konstigt. vi handlade kyckling och soltorkade tomater. potatis, lök och morätter. ingredienser till tzatsiki och så beachili. SVINGOD middag. blev 3 matlådor också.

och nu har jag precis lagt på luren efter 1 timmes snack med anna. imorgon ska jag bli frisk. (I wish!) och sedan ska jag möta anna och kanske svänga förbi monki ;) och efter det är det återigen 3 timmars matte.

if you know math, teach me.

anna är på väg hit med kunskap om matten. nu ska jag också få lära mig. uh, jag mår verkligen inget vidare. har tagit två ipren på 400g (400gx2st=800g) och jag mår verkligen inte bättre för det. ska säga att vi ska sitta i soffan och plugga matte, med filt och kaffe. :)

wish us luck.

ps. är det bara jag som blir stressad av att vara sjuk?

In this king bed.

Chest to chest, nose to nose, palm to palm, we were always just that close. Wrist to wrist, toe to toe, lips that felt just like the inside of a rose. So how come when I reach out my finger it feels like more than distance between us? In this king bed we're ten thousand miles apart. I've been wishing on these stars for your heart for me, my king.

Eye to eye, cheek to cheek, side by side, you were sleeping next to me, next to me. Arm in arm, dusk to dawn with the curtains drawn and a little last night on these sheets. So how come when I reach out my fingers it seems like more than distance between us, in this king bed?

Just when I felt like giving up on us you turned around and gave me one last touch, that made everything feel better. And even then my eyes got wetter. So confused, when I asked you if you love me, but I don't wanna seem so weak. Maybe I've been dreaming.


You need to fucking calm down.

mår inge vidare. fick skippa mattelektionen. anna tog anteckningar åt mig och ringde för att uppdatera mig om läget. tur att anna finns där! fick skjuts hem idag. och älskling och jag ringde om varandra idag igen som vanligt. att vi ska ha så fruktansvärt olika tidsscheman. nu ska jag tvätta bort smink, byta om och lägga mig i sängen med vänner. natti.

leo for you.



ELLEN: är det den här du menar?

Bitch, please.



vilken hemsk morgon. hade en extrem panikångestattack på tunnelbanan. FAAAAAAAN. jag visste inte var jag var och vart jag skulle ta mig och jag ville bara gömma mig nångonstans. men jag tog mig igenom den här jäveln också. jag hatar attackerna. så måste man acceptera det aset. men nu är de över, nu är jag på jobbet och dricker koffeinfrittkaffe från den nya espressomaskinen (kaffet smakar skit!) jag tror jag fortfarande har feber. jag kan inte äta, jag mår bara illa.. :(

kanske ska sluta klaga nu. (neeej) för kl.18 ikväll är det mattelektion igen. men jag tänker nog dra tidigare. typ vid 20, så jag gör sällis med syrran hem. japp, så gör vi. hoppas ni har en bättre dag än jag!

I could wake up in any moment.


nu tänker jag avsluta den här veckan. ge mig själv MASSA sömn inatt så jag är 100% frisk imorgon. och inför veckans JOBB, skola, vänner, fira pappa 56, familj, kärlek och pussar! godnatt.


Söndag - 20:00 - Solsidan


solsidan!

och varje gång jag ser henrik dorsin. tänker jag på hanna dorsin.
hon borde vara med i solsidan och spela oves fru. hon är så jävla rolig!!


add, subtract, multiply, divide. equation.

anna och jag satt i 3 timmar och skrev matte. vi räknade ut ekvationer och konjugatregeln. hehe. anna slängde om lite siffror och plus/minustecken. helt enkelt slarvfel, som man enkelt gör. det är inte särskilt socialt att plugga, men det är roligare att sitta tillsammans än ensam. vi ska plugga mera tillsammans i veckan. då ska vi vara piggare!

uh-oh. I'm late again.

nu måste jag skynda mig till bussen. ska möta anna och plugga matte. det var lite svårt den här gången!! :)

Recently hearted.

efter jag hade lagt mig igår och precis höll på att somna så ringde älskling, och efter pratstunden så kunde jag inte somna om. så fick kolla på avatar med lisa och erik.. då blir jag trött! haha, gillar inte avatar. :)





annars så mår jag lite bättre idag. och för att må ännu bättre så tänkte jag hoppa in i duschen nu. ska bli fräsch, frisk snygg tjej 87 nu. höööööhö. (och städa undan efter erik & lisa) inom de närmaste två veckorna så kommer vi få en till sambo. erik flyttar hit. HOHO, en egen kock kommer vi få! yeees. gourmé-mat varje daaag.

Z z z ...


do you have a cold or do you look like that?


jag har sovit tolv timmar inatt. det var helt underbart. men vaknade upp och mådde lika dåligt som igår. mina läppar är helt trasiga - sprickor och torra. och svullnar under natten så det gör megaont. näsan har jag snytit sönder. aj aj. äh, ni vet hur det är att vara sjuka. I don't need to tell you.

var tvungen att ta tag i tvättis så det har jag hållt på med sen 11 imorse. när jag mötte erik i köket, tittade han på mig och säger: "du ser hemsk ut!" så tack för den fina komplimangen. jag känner mig fin idag.

You make me happy.


Three seconds is enough for my heart.

jag älskar min familj, jag älskar min familj, jag älskar min familj.

underbara christin och albin kom tidigt imorse. vi myste i v-rumemt och spelade supernintendo. och åt varmkorvboogie till lunch. varmkorv - gud vad längesen! numera är det christin som är rödluvan.


lisa lämnade oss för jobbet.

albin spolade bort blä.

och 20 minuter senare stensomnade han i soffan. hahaha. sötunge.


sen kom farmor, då tog farmor med sig albin ut och så åkte de tog och buss. fram och tillbaka till centralen. haha, kan någon unge älska att åka buss och tåg mer än lille herr rosén? någon timma senare möttes vi alla + jonas upp på pizzerian och handlade pizza! typ fjärde eller femte gången jag äter pizza - DET HÄR ÅRET! det känns ju bra. hahaha.

jag älskar min familj. speciellt alla medlemmar :) 

Put your hands up!

åååh. jag snorar som en barnrumpa. tror jag pussade på albin alldeles för mycket i söndags. jag är helt slut av att bara kliva ur sängen - men albin och christin är på väg hit, NU. de sitter på 676an. MYYYYYYYYS!!!

skulle egentligen haft tvättstugan idag, men jag orkar inte. jag hostar, snorar och har typ svårt att andas :( tänker inte springa i trapporna.. orkar inte. vill mysa i soffan med film och täcke och mina sötisar.

Teach me whatever you want.


var bara tvungen att ta kort på korridoren och MMSa till malena. hennes svar: "Skolan!!!! Haha"



idag hade jag mitt betygsnack med läraren elisabeth. hon sa: "jag tycker du ska gå hem och söka till matte C." (så nu har jag gjort det. hahah) :)))) och på lektionen tycker jag att elisabeth började säga mitt namn onödigt många gånger. för när jag svarade på en fråga säger hon; "hörde alla vad denice sa?! och anna klottrar direkt i mitt block: MVGBARN! ursäkta mig för jag gillar matte. buhu. när jag stod och väntade på anna vid entrén kom det en snygg kille och sa hejdå till mig. undrar om han går på matten?? äh, men när jag äntligen kom hem så hade lillsyrran gjort TACOS. yummi.

JAG HAR HAFT TYP VÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLDENS BÄSTA DAG! ♥

Awesomeness.

någon spelar irriterande-rejv-musik. vilken TUR att jag precis hann klart med matten. och nu ska jag på något sätt försöka överrösta denna irriterande granne och göra massa jobbiga ljud själv. och jag är svinsnygg med pappersrullen upptryckt i ena näsborren. snorunge fo sho. och jag blev så glad förut att jag var tvungen att säga det till älskling och då blev han glad för min skull och då blev jag ännu gladare bara för han var glad. maaaaaaaaaaaw. ^^ what a awesomeness.

A life lived in love will never be dull.

JAG ÄR SÅ GLAD. happygirlsmileyface. jag var hos läkaren imorse, en josé. manlig. not awkward at all. eller jo. sådär. men det han sa lät väldigt bra. så det gjorde min dag. även fast jag drömde om min farmor (första gången ever) (rip) hon bodde i ett rött garage och så masserade hon mina axlar. och sen råkade jag trycka in 666 på mobilen. jag trodde alltså att hela läkarbesöket skulle gå åt pipsvängen. kanske om 2-3 veckor. heeeeeeeheeeeeeee. direkt efter mötet smsa jag älskling och berättade vad som hade hänt, han bara; "sexxigt!" hahahahaha. CP!

har ätit lunch nu, thaisoppa och druckit kaffe. ska nog ta en till kaffe. och så slet jag upp golvet i hallen. men det gjorde bara så jag förlorade två av mina långa naglar - så slutade (och ska sluta glo på vänner.) och ta tag i matteboken. WOOOOOOOHOOOOOOOOOO.

Not okay to be sick.

typiskt! jag har ont i halsen och det bara forsar snor ur min ena näsborre!! :( ORKA BLI SJUK NU!

Be gone, ta ta, so long. Fade away.



jag har ingen större lust att blogga. alls. (det kommer tillbaka!) i måndags var det matte och jag kunde verkligen inte koncentrera mig på lektionen. det går alldeles för långsamt för min smak. det ska gå SNABBARE! på tåget in till stan så lyssnade jag av min telefonsvarare och det lät som älskling var full... var bara tvungen att fråga över sms. men så ringde han när jag satt på lektionen!! så kunde inte svara. och sen ringde vi om varandra fram tills idag! så när jag var på väg hem från jobbet ikväll hann vi prata en stund. annars så har jag bara jobbat idag. och skulle egentligen pluggat matte ikväll. men jag är så jäkla trött och så är jag nervös inför läkarbesöket imorgonbitti. efter läkaren kan jag plugga på något fik eller något fram tills lektionen börjar. har ju en hel del sidor att plöja igenom. godnatt.

Coca cola!

åååååååååååååååååååååååååååååååååH - så sugen jag blev på ett STORT iskallt glas, COCA COLA! slurp!


Me just thinking on the time that I'm facing.

It's too late to turn back now. I don't know what I was thinking - now he's no longer living. So I'm about to leave town. 'Cause I didn't mean to hurt him. Coulda been somebodies son. And I took his heart when I pulled out that gun. Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum! MAN DOWN!

måndag idag och vi satsar på matte:B. :)
men snart så ska jag byta miljö till ett klassrum och räkna ut flera ekvationer.

Oh lord, have mercy, now I'm a criminal.

åååå. imorse bestämde jag och ells massa saker som ska hända de närmaste månaderna!! :) wie.

och sen halkade jag ner till 676an för att åka till norrtan.



vi lekte med tåg! & jag fick massa kläder av christin! vadå världens bästa tjej!? ♥

och albins jang är hur mysig som helst. (fram tills när han började äta på mitt hår!)

och så somnade lilla farbrorn i min famn. asså, albin. och då la jag honom på golvet. då hämtade han täcke och kudde och la sig hos lala framför vid tvn och sen försvann han i drömmarnas lala-land.


det blir inget matte-pluggande ikväll! tar det imorgon. hihi, för nu ska jag bubbla vatten och äta chilinötter när jag myser ner i sängen och tittar på svtplay och uffe brunnberg på stjärnorna på slottet!


I didn't mean to hurt him!


nu ska jag ha mera kaffe och telefondejt med ELLS! ♥


There's not a day that I could go without you.

ifredags efter jobbet åkte jag till farsta centrum för att möta linda, vi skyndade till systemet och åkte sedan till petra och drack vin. efter några timmar gjorde vi sällskap och jag åkte hem. höll på att somna på tåget :P

när jag kom hem pratade jag en stund med ellen innan hon förfrös fingrarna. sen totaldäckade jag vid typ halv elva. älskling ringde 3 gånger och jag hörde ingenting. snacka om bombad. men vid 3 vaknade jag och var urpigg. och kunde inte somna förän 2 timmar senare. hahaha.

ikväll mötte jag malena i stan och vi fikade i flera timmar. gud vad mycket vi har att prata om hela tiden. och jag fick hennes mattebok! WOHO! :) så imorgon ska jag göra alla uppgifterna till måndag! nice nice nice. men nu är jag skittrött. nu ska vi bara ta det lugnt och imorgon blir det massa mys med mina sötisar i norrtälje. och så får jag träffa albins jang för första gången. :) godnatt. ♥

I told you everything and let you in.



slaaaaaaaaaaaaaaaappdag! :) nu ska jag röra mig in till stan och möta upp malena. mys!
hahaha, vilken jävla i hålig blick jag fick till. hejdå älskling.


Damn autocorrect!



But everything with you is so complicated.



haha, ursäkta att jag ser ut som en turd. jag var nyvaken :) iaaf. när jag kom hem från universitetet, cirka 2 timmar för tidigt än beräknat så somnade jag på soffan. och vaknade av att posten kom. det var ett kuvert med glajjor i. från en 24årig philip. who are you? haha, synd att jag inte passar i dem.

iaf, universitetet. vi hade redovisning idag. HA HA HA. mest oseriösa gruppen, men vafan! i pausen så hittade susanna sitt betyg från tenta1 och hon såg inte alls glad ut. hon fick 4 poäng = D. och så tog hanna sitt betyg, hon fick 7 poäng alltså = A!!!!! värsta grymma tjejen. jag fick vänta på mitt betyg till slutet då läraren delade ut the papers. jag var skitnojig och var bombsäker på att jag skulle få F. typ = noll poäng. men så såg jag 5 poäng ALLTSÅ = C! faaaaaaan vad nöjd jag är!!! även fast jag också ville ha A så är C jääääävligt soft! jag slet som ett djur jö! JAG ÄR OCKSÅ GRYM!

hanna och jag har verkligen bondat sedan både katti, jannica och fanny har hoppat av kursen. och nu är det slut, nu är universitetet över - för den här gången! stolt, stolt, stolt. lättaaaaad om inte annat. :)

This is why you're burning in hell.


huvudvärk - skjut mig. middagen var svingod. vi hann äta gurka/morötter och dipp och chilinötter. är nu klar med uppgifterna för morgondagens redovisning. och på allt får man betala med huvudvärk. borde egentligen stänga av alla tekniska prylar och slagga. men bara ett sista avsnitt av vänner. godnatt vänner.


"The why of the situation"



G-R-Y-M dag! åkte till universitetet där vi hade gruppmöte, susanna, danne och hanna und moi. imorgon blir det redovisning a'la hängagubbe. (hahahaha!!! seriöst!) jag fick den danska hundeide (jag ska göra kaos med honom när jag hänger honom!) måste skriva fem frågor och ha lite bakgrundsfakta och ledtrådar. började med frågorna vid två tiden idag men orkade inte göra klart allt, så jag sköt på det - dvs, jag måste göra nu och klockan är halv elva och jag har inte käkat middag än, men erik står i köket med förkläde och trixar. ERIK DISKADE IDAG. taaaaaaaaaaaaack!!!!

juste, och så lämnade jag min dator hos pappa och ken1. när jag gick från bussen och pratade med linda i telefon så kommer det fram en stor mörk man och säger, "WAZUP BABY?" hahahahaaaaaaa. och sen åkte jag till skolan för att ha matte.b. och när jag kommer till klassrummet och precis ska sätta mig vid en bänk hör jag någon som ropar, "DENICE!!" jag vänder mig om och där sitter anna!! haha, thank god.

efter matten så åkte jag hem, satt och filosoferade lite på tunnelbanan och kommer på att malena läste ju matte.b förut. så jag smsar henne och frågar om jag får köpa hennes bok. hon ringer upp och vi snackar i närmare en timme, vi ska fika på lördag!!!!!!!! ♥ allt löser sig och allt är så jävla bra idag!!!!!!!!!!!!

nu väntar jag på middagen. lär bli LITE sömn inatt. puss & kram!

Here is your life. You got to find time.


det kanske var lite överduktigt att gå upp redan kl8. men jag har hunnit duscha, fixa mig, äta frukost och ja, packa väskorna. och det är 50 minuter tills bussen går. först ska jag till skolan och träffa gruppen. vet inte hur länge vi behöver vara där för att gå igenom vad vi ska redovisa på grupptentan imorgon. (hjälp, jag vill inte stå inför hela klassen!) och sedan ska jag lämna in min lilla dator. vidare hem till mammas lägenhet för att plugga inför morgondagenstenta och senare ikväll är det dags för matte.b. myyyyyyycket skola på en dag. phew.
kommer förmodligen inte vara hemma förrän halv elva ikväll. och imorgon ska jag vara på universitetet kl.10 och redovisa.......................................... :(

ps.
funderade lite på att dissa grupptentan, för då får man en skriftlig uppgift istället.....

Love can change like stormy weather.

åååååååååååååh. tentan är klar! hehe, iof har den varit klar i typ 4 timmar, men steffi har varit här. vi har varit här och druckit kaffe och snackat skit. men så ringde linda och började prata om pizza.. så det blev en tripp ner till pizzerian. (köpte pizza till lisa & erik också - snälltjej87) så nu kollar vi på baksmällan och leker bakfulla ^^

imorgon kl.12 är det skola. men innan det så tänker jag TA DET LUGNT. äntligen. fri! (i 16 timmar!)


Peace, enjoy and hope.

Make peace with your past, enjoy your present, and hope for your future!


I miss you, that's all.

igår (läs; söndag) så kom pappa och (min styvsyster?) maria och hämtade elsa. söta lilla älsklings elsa. fan vad jag saknar henne! :( så tomt utan henne nu. och sedan tog jag, lisa och erik bilen till södermalm och åt lasange till söndagsmiddag hos mamma. och sen fick jag riva sönder golvet i hallen och i köket. heeell ye! golvet under själva golvet som camillas pappa la är sjukt mycket bättre. och jävlar vilket fuskjobb han har gjort!! blä. tur att frippe ska göra om allt nu.

jag har mest huvudvärk. efter mellis så somnade jag raklång i soffan på två sekunder och sov i två timmar. gött. jag har bara en fråga kvar på tentan nu, har suttit ett tag och jag kan inte tänka klart. det går bara inte. Vilka är svagheterna i Piagets kliniska metod enligt din uppfattning? Motivera din kritik. ääh. prutt? jag har skrivit 938 ord på två frågor, och max är 1000. så nu har jag bara 500 ord kvar. och jag har tillochmed imorgon kl.18 på mig!! SOVMORGON ska jag unna mig. för jag kommer ändå inte härifrån. lillasyster snodde mitt busskort imorse och hon kommer inte hem förän imorgonkväll efter jobbet. kl. 18 imorgon kan jag slappna av... (i typ 20 timmar) åh, jag längtar! nu ska jag ta en kaffe :P

I'm ready - I don't think you are ready.


nu har jag pluggat i 6 timmar i sträck. hej huvudvärk. och jag är 2/3 klar. SISTA FRÅGAN och sen är jag klar. kääääännns underbart. nu måste jag äta mellis och dricka massa vatten. och apelsinjoooooos. :) hej då huvudvärk.

Wild hearts can't be broken.


You can hang with me.

Will you tell me once again how we're gonna be just friends? When my patience's wearing thin, when I'm ready to give in. Will you pick me up again?

I know what's on your mind, there will be time for that too. Just don't fall recklessly, headlessly in love with me. 'Cause its gonna be all heartbreak, blissfully painful and insanity if we agree. You can hang with me.

I took his heart, when I put out the gun.



ush, jag är jätteledsen idag. min dröm slogs i spillror imorse. höll på att börja gråta för en sån fjantig sak. men nu tror jag att jag har släppt det lite. eller, nja. sådär. och jag skulle träffat malena idag vid 18. måste jag berätta att jag var tvungen att ställa in det, eller ja, skjuta upp det? jag är inte klar än. förbannade tenta. jag drömde att jag fick F i betyg. :( nej, nu ska jag sluta whina. just get to it! JAG VILL BLI KLAR IDAG! :))))


You have never done nothing at all.

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

min fredag bestod av att göra min säng till plugghörna.

och en sötnos som ville mysa.

svidade om eftersom vi skulle på..

parmiddag. mumma!

och sen blev det let's dance.

snön gjorde kaos med bilen. varje gång vi parkerad så kom vi inte ut. när vi kom hem igen, fick vi hjälpa ett par gamla gummor att få ut sin bil som var helt insnöad. haha. ursäkta tjatet, men teeeeeeenta. nu.

You can't outsmart stupid.


jag ska läsa om the clinical method. men jag kan inte ta in texten för jag kommer på mig själv tänka på massa annat. det är irriterande. så jag ska skriva av mig allt i min bruna sammetsbok. sen då ska jean piaget få se på annat!

tänk vad underbart om jag skulle bli klar idag med tentan! då kan jag koppla av och göra allt roligt jag har planerat för helgen. och så kan jag få lite break innan vi ska samlas på onsdagmorgon för att planera och fixa inför den muntligagrupptentan som infinner sig på torsdagmorgon! för juste, på onsdagkväll börjar matte.b kursen också. yey. koncentration, disciplin och en massa jävlaranama! & kaffe.

Stupid listens to the heart.


lisa föreslog vin igår. så efter hon hade städat lite i sitt rum (jag blir så stolt!) så fyllde hon mina nya vinglas med lite vitt vin och så tittade vi på film. och nu ska jag plugga!!!!!!!!!!!!!! :)

Sound is my remedy feeding me energy.

idag när jag och linda lunchade så satt linda precis under en gigantisk stjärna. haha! så himla kul att träffa den sötnöten igen. ♥ när vi gick från gamla stan till city så var det typ snöstorm, vi var helt plaskblöta när vi kom fram till åhléns och kissnödiga. nu är jag hemma och har precis ätit broccolisoppa med kyckling! jag börjar få ont i huvudet, somna 0200 igår och gick upp 0800. kanske kan plugga imorgon istället. åååååååååååå. skjuta upp - skjuta upp. inte bra - inte bra.

I just shot a man down.







fiskdamm, vi gjorde kaos med middagen och posta brev med pärlörhänge till göteborg, snö. röd väska. kärlek. nu måste jag ta och göra kaos med sängen. sova, sova, ska upp tidigt imorgon och gå på dejt innan jag ska hem och plugga. slå på fingrarna, nu måste jag komma igång helt seriöst. bästa låtarna, de gör kaos med min telefon. pull tha trigga, bom.

French kissing on the floor.

älskar låten!


Something I have 2 have.



I did go and find someone to kiss.

Å - jag är så ledsen. mitt öga gör oont. JÄVLA HEMTENTA2. jag kommer inte igång. :(
 


Stop sleeping your life away.


Many, many years of love.

5 januari och 58 år sedan min mormor & morfar gifte sig. i år skulle morfar blivit 91 och mormor 81. världens bästa, finaste och underbaraste mormor och morfar. helt otroligt vad jag saknar de.

jag älskar att de fortfarande älskade varandra, och var kära i varandra efter så många år!

jag och jonas hemma hos mormor och morfar. jag ser ut som en lucia!

You don't mind living in this bubble.

det fanns gamla tåg på gröna linjen, typ första gången ever jag ser det. och det fula röda var fult. vi åkte liksom på fel sida av spåret. istället för att åka söder ut på vänster sida, så åkte vi på höger! wierd.

söta petra stod och lagade broccolipaj när jag kom!

sötaste julgranen jag sett!

vi satt och målade naglarna och pratade skit. pratade om allt möjligt. och på vägen hem så pratade jag med en trevlig dam på bussen. haha. men jag har ont i mitt öga, det känns som jag måste blunda hela tiden. och det gör mig trött. ska tvätta bort sminket och klä om till mysis och somna INNAN 01 ikväll. ska upp tidigt och skriva tenta imorgon!


It hurts my eye.

vet inte om man ser så bra i webcam men satan vad det känns! mitt vänsteröga har svullnat upp ännu mer under natten. det är inte ok. här är det ögat till höger --->


It's not at all what I expected.

dagen började bra med ett svullet öga!

och sedan jobb.

men det är tur att man hinner shoppa på lunchen!

och ja, hard work.


jag ska äntligen måla naglarna med vit tipp. imorgon ska jag plugga och sedan på dejt med petra. ♥

All you need is love.

hannah och jag försöker rymma när vi är mini.

jag och madde på hanö, för 15 år sen.

skolavslutning från sexan. niklas, elsa, lollo, johan, sandra och anna.

världens bästa blomman! som jag saknar henne!

I just had


Tiffany.

hur underbart är det inte att Tiffany Persson har skaffat vlogg! älskar henne!


We live a cute life, honey.

bababaBOM. sammanfattningen är klar. CHECK! och så hann vi med en nattpromenad också. jag är redo! fyfan vad gött det känns. jag längtar efter nästa kurs/program/linje jag ska läsa på universitetet i höst.

nu ska jag släcka alla lampor och krypa ner. ♥

Nobody knows but me.

mitt uppdrag just nu är att skriva sammanfattningen av säljö, som jag fick läsa i november. (varför skrev jag inte bara sammanfattningen när jag precis hade läst den? måste ju läsa om den nu igen, isf.) för på måndag kommer tenta 2 på mondo. och den ska vara klar den 11 januari. för den 13 januari har vi den tredje och sista tentan, muntliggrupptenta. herregud. och den 11 januari börjar matte.b.

She's got a ticket to ri-hi-hide.

helt underbart att det är ett nytt år! 2o11. igår åkte jag och lisa till hornstull och drack röd champagne med mamma och skålade in det nya året redan vid 16. sedan for jag och lisa iväg på middag.

jättesnyggt kort på mig! är alldeles vit i fejset! ;) tack vare blixten.

och så lite misslyckade bilder på fireworks, innan..

det blev en bra bild!

älskar min nya oversizetröja. pizza har vi ätit och soffhängt. härlig bakisdag. ♥


ja. jag drack ganska mycket igår. så jag och lisa drog hem innan midnatt. och tunnelbanefärden gick inte helt galant, jag kände mig otroligt illamående, så lisa satt med en plastpåse framför mig. hahaha! väl hemma så däckade jag på soffan och lisa fick slita upp mig innan tolvslaget. ut och skåla mera och sen totaldäckade jag igen, typ fem över midnatt. hahaha. jag var så salongsberusad att jag inte ens kunde svara på älsklings sms vid 21. jag tål inte alkohol!


Here we go again.


RSS 2.0