farewell 2010, welcome 2011.


nu kör vi. herregud, mina nya skor känns lite för stora. hur ska detta gå? :| bussen går strax,
så jag har inte så mycket val. det är bara att försöka hålla balansen! puss och gott nytt år! ♥


My future take too long to come home.

hela lägenheten är nu dammsugen och allt är skurat. det var inte så jävla längesen jag gjorde allt det här. eller var det? nu är det bara tvättstugan som är kvar, och den är klar om 45 minuter. då har vi nya gardiner. wiho. kommer bli så fint. annars sitter jag och drömmer mig bort i min framtida lägenhet. åh.


om 27 timmar är det ett nytt år. kan det bli bättre än 2010? tänkte att jag skulle skriva "nyårslöften" fast kalla de för nya årets drömmar & mål. känns lite mer posititvt. nyårslöften håller man ändå aldrig. :)


Relax. Don't do it.


jag försöker ladda. idag ska lägeneheten få sig en omgång. men väntar på att mobilen ska ladda färdigt så jag kan discostäda, som erik säger. och passar på när inte lisa är hemma. och ikväll är det 4 timmar tvättstuga. kaffe.

Me and my needs.

mest onödigt att var sugen på kaffe nu.. VILKEN TUR att jag har koffeinfritt. mmmh.

Don't want you anymore, find someone else.


mest trött, typ. zzz. jag nös, tar kort och trillar. (??)

Set your goals. Bless our souls.

uppe och snurrar efter 7 timmar sömn. men ändå lite trött i bollen. igår höll jag på att somna på tunnelbanan när jag åkte till kontoret. jättefrustrerande. men idag ska jag nog kunna hålla mig vaken. ha en bra dag! ♥


Business woman day.


I don't care.

jag skulle ringt ett samtal idag. men livet kom emellan. jag hann inte. jag prioriterade inte det. jag prioriterar inte det överhuvudtaget. ska se om jag hinner imorgon. skulle vara skönt att bli av med den skiten också. innan det nya året. :)




Twist and shout, com'on baby now.

när vi var på elgiganten, så hittade jag wii's the beatles rockband och visade det för lisa. haha.
hon blev som helt tokig. och så fort vi kom hem så började det spelas. söta syster.


Lucky me, first in line I put my money down.

själva idén idag var att vi skulle åka och köpa en ny tv. en 42tum LG plasma. men eftersom min syster har ett otroligt värdelöst lokalsinne så sa hon inte till erik vid avfarten vi skulle av vid. "men jag trodde det var näästa avfart!" "om tvn är slut när vi kommer nu.. då jävlar!" vad tror ni? självklart var den slut! 

så vi tröstshoppade. två mini sodastreamflaskor. de är 1/5 liter istället för 1 liter. sötisar!

jag spikade upp mina favoritkillar på väggen.

när vi hade åkt till arninge så hittade jag snyggaste skorna. när jag höll på att testa snyggaste skorna#2 så kommer lisa och säger: "vi måste åka nu. erik är skitnödig." erik var så ofokuserad när han var skitnödig att han körde ut i fel fil när vi skulle åka från arninge. bilarna som vi mötte började tuta som fan och då blev erik arg. "vafan tutar de för?" "asså, jag tror inte du får åka här." säger lisa. hahahahaha. vi kör ju MOT trafiken. så han fick backa och stoppa upp all trafik! han är nästan värre bilförare än vad christin är. vad är det för svåger och svägerska jag fått? 

erik fick bajsa i täby centrum. och jag fick tröstshoppa kläder. min mobil stendog när jag var och kollade runt i affärerna själv. men vi hade bestämt att vi skulle ses tjugo över. men jag hittade inte de två smurfarna någonstans. jag gick typ fem varv runt hela centrum, men det är fan värdelöst utan mobil. efter ett tag orkade jag inte, så jag sprang upp till bussen och åkte hem, bara för att kunna slänga i laddaren i mobilen och ringa erik och lisa och säga att de kunde komma hem nu. mina fina skor låg ju i bagageluckan!

aaaa. CHRISTIN! nu ska vi dricka vin. jag har köpt nya, egna, fina vinglas.

It's genetic, it's electrifying.

solen var fin idag. ännu finare i verkligheten.

albin och lisa satt och tittade på tåg på youtube. (albins favorit-syssla.)

pappa fixade maten. vi var 4 med röda kläder. 

storebror och svägerska. kolla jonas öga. haha. söta christin.

åh.. man är så lagom trött på julmat nuuu.

hahahahaha. älskar bilden. alla sitter och chillar - förutom albin. han och jang i högsta hugg!

christin med sin nya mössa, vit stickad basker med svart sammetsrosett, och albin i sitt esse!

jag fick världens finaste klocka - tur det, min älsklingsklocka från turkiet -07 har dött.

sen ville lisa gå på nattpromenad. så jag tog på mig converse (???) snille-brud.

och nu är vi hemma.

I'm only me when I'm with you.

vi var på mio idag och tittade efter en ny soffa. jag köpte vita ljus och vita bokstäver. Me Love!

This was some moments of my 2010.

januari

snygg-david kopplade in vårt vintage-nintendo. och jag började på KBT-kursen mot panikångest. underbara tomas hade självdistans till sin panikångest: "det finns ingen medicin mot panikångest.. eller jo. EN... knark." och jag lärde mig ett nytt livsmotto: get out of your head and into your life. och försöker varje dag att leva upp till det. Adam Tensta uppträdde på TEGEL. en av de bästa kvällarna!




februari

jag var deppig, men fortsatte med min KBT. blev magsjuk för andra gången på 2 månader, när jag och mamma passade albin. jag höll på att skära tummen av mig. blodet bara forsade. och jag skrek.



mars

det blev typ vår och jag tog väldiga många powerwalks. jag köpte min älskade dörrmatta. det var 1 år sen jag var med i en busskrock. jag fortsatte gå varje fredag till min KBT-kurs. gillade verkligen mina fredagsmänniskor. fick i läxa att göra någonting roligt, så jag målade min vägg rosa. det tyckte jag var kul.



april

forsatte KBT och nu blev det tid för exponering. utsätta sig för ångest. jag åkte till nacka och hittade min drömkaffeburk. började leva efter mottot: sökte skolor och utbildningar. åsö & universitetet. jag och lisa gick på makeupstore-sminkkurs. en dag när jag och isak gick hem från dagis berättade han att maria hade bebis i magen. jag blev sjukskriven.



maj

sista gången i gruppen. KBT - som matilda sa; idag är första dagen på våra nya liv. fortsatte med positiv exponering. läkarmöte på danderyd. jag färgade håret hos jonanna, blev fel. fick göra om 4 dagar senare.



juni

johanna fixade mitt summerhair! turkey get the rest. solade mycket! var på min kusin emmas studentmottagningen även fast jag jättepanikångest. fick träffa min underbara farbror matte. idag är det ett 1 år sedan jag gjorde min Hope tatuering. började prata med isse igen. tog upp kontakten med matilda från KBT!!



juli

månaden med mycket festande. men även mycket film. mycket powerwalks och mycket vitt vin. badade mycket och fick värmeutslag på vänsterarm och vänsterben. kom in på universitetet. träffade isse första gången på två år. fick en svåger, erik. träffade matilda och fikade. och tapetserade om köket och målade om massa.



augusti

var väldigt mycket med isse och åkte sedan till turkiet med g-u-l-d.



september

var i turkiet!!!! bästa resan i hela mitt liv. toros & norskarna. müchait & noyan baris. fortsatte att träffa isse. fixade facbook till mamma. ISAKS LILLEBROR NOEL KOM TILL VÄRLDEN!!




oktober

humfp. jag blev antagen på kurserna engelska B och matematik B. hade glömt bort att jag ens sökt! fick två nya kompisar. malena och min-jee. och albin har lärt sig säga dedde! elsa flyttade hem till oss.



november

birthday girl 23år! började på universitetet. hittade två kompisar direkt, jannica och fanny. köpte min spegel!! väldigt mycket plugg, plugg, CSN, plugg, köpa böcker. nationella prov. jag och fanny började hänga. hade världens bästa helg med ellen och anneli. albin fick en katt, jang.





december

väldigt mycket plugggggg!!!! första snön. bråkade med isse. madde flytta in i en vecka och flyttade sedan till göteborg. eng.B-kurs över. fick ett STARKT VG som slutbetyg. MAMMA KOM HEM IGEN!! mitt livs första tenta.. (återstår att se vad jag fick) skaffade mig en turkiskaprivatlärare - omid. julafton med mina kärlekar.


2010 - jag kan bara säga att jag har haft ett väldigt givande år. jag har kommit väldigt långt, vuxit som människa - och börjat må allt bättre och bättre. har väldigt ofta fått höra av nära och kära att det syns på mig. äntligen ett år som jag är nöjd med. det har varit några bråkiga år tidigare. men som de säger; what doesn't kill you only makes you stronger. :)


A lovable home that's just mine.









You and me, dear. Us.


Thank god this day is over.

avslutar julafton med julmust, sängmys och film. ♥


Christmas fun!


Christmas eve.

började dagen med en promenad och sprang på halva familjen nyberg. mamma kom och vi drack kaffe vid 11. tog oss ner till centrum och shoppade lite julklappar och handlade massa mat. när vi kom hem hoppade jag in i duschen. hann inte mer än klä på mig innan jonas ringde och bad mig komma ner och hämta albin.

albin var finklädd och lika glad som vanligt. albins tredje julafton!

mamma är brun och fin. världens bästa mamma.

kalle anka kl.15. tittade i fem minuter..

våran mini julgran och lite julklappar.

lisa kom hem efter jobbet och ville bara mysa med albin.

vi åt massa lax, sill och potatis. och jonas gick och la sig i min säng för att sova. och efter det var det julklappsdags. albin fick bada i badkaret och sedan skulle pojkarna åka och hämta christin på jobbet. då somnade jag i soffan, likaså mamma.

tänk hur många människor som har stressat livet ur sig för denna dag. hur många som blir besvikna på julklapparna de fått eller inte fått osv. tänk alla som inte har någon att fira jul med. finns så många tänk om. därför tänker jag skrota alla negativa tankar och vara tacksam för att jag fick fira min jul med mina närmaste och all mat vi ätit oss mätta på och alla fina julklappar vi givit varandra. jag har underbara vänner, jag är frisk, jag har mål i livet och en underbar pojkvän. så nu struntar jag i alla komplex jag har och allt annat man kan klaga på.


24 / 12 / 10






Right to you!

nu är klockan 23:23 den 23:e. har pratat av mig lite med fanny och ellen. så fort holiday är slut ska jag hoppa i säng och läsa min underbara bok. läste hur många som helst kapitel igår. kunde inte sluta. imorgon ska jag äntligen göra mig lite fin. har levt i mjukiskläder och utan smink sen i måndags. och imorgon är det någon viktig dag... ja, christofer fyller år!


Oh my god.

when you don't expect things to work out and they do.

jag är klar. eller jag tror det. måste ta ett litet break med en kaffe och en cigg, och kanske någon löjlig serie. sen ska jag läsa igenom mina 2,5 sidor om sociokulturellt perspektiv och se om något är galet. annars så skickar jag in den till margareta på momangen. och nu har jag gjort det. jag gjorde mitt bästa - och om det är sämst så får jag väl göra en jävla omtenta. ja, det är positivt tänkande! jag vill måla naglarna röda nu.

I'm the best one in my life.


I still haven't found what I'm looking for.

jag är så frustrerad så jag skulle kunna börja gråta. jag vill gråta lite. det var jävligt längesen jag grät. kan inte ens minnas sist.. jag har hållt på med det här projektet i 12 dagar. jag har gått från noll till övervälmande och nu är jag på medium. jag vill alltid göra mitt allra bästa - men jag orkar inte längre. jag börjar bli sjuk, jag mår inte helt hundra. jag argumenterade med mig själv och kom på att vafan, jag nöjer mig med ett F i den här kursen. men det gör jag inte alls. helst vill jag ha ett A, men jag känner att jag inte kommer få det och jag orka inte kämpa för det de här sista timmarna. jag kan gå med på ett C. men helst av allt vill jag bara bli klar, så jag blir av med skiten!


elsa är jobbig och ska mysa när jag försöker använda huvudet, men hon får vara med. bara för att hon är så himla söt.


I / g i v e / u p.

jag har fått ner det till 5 sidor nu. nu är det bara hälften som ska bort och så lite renskrivning. men jag tror jag dör nu. min huvudvärk tar livet av mig. vill spränga huvudet i luften. ska ta en powernap, yup-natti.


We wear leggings & nerdy glasses.

dan före dan före doppardan. har skurat hela köket. skurat i skåpen. plockat ut massa onödigt. skurat badrummet. skurat, skurat, skurat. skurt. glömde totallt bort att äta - så jag fick huvudvärk. drack 1/5 liter vatten. åt ett päron och tog på glajjorna. och så en dusch på det. lite bättre är det. men nu är det slutet av tentan som ska göras klar. med eller utan huvudvärk. för, imorgon är sista dagen. imorgon ska den IN. *bita sönder naglarna*


Goodnight Sweetie.



nu har jag pluggat klart för idag. och eftersom jag har sovit endast fyra timmar på detta dygn, så knoppar jag nu!


My new tattoo.


det är varmt och fuktigt i luften. vindarna fläktar. du är mitt i ingenstans och i himlen. det är svart med endast några ljuskällor. svetten av dansen rinner och du kunde inte känna dig mer levande. musiken pulserar i blodet och pulsen pumpar. barfota och lättklädd och så fri. endast främlingar, främlingar från olika delar av världen. ingen pratar samma språk, men alla säger samma sak. alla dansar, du dansar, du har någons ögon i nacken. du vänder dig om och ser honom titta på varje rörelse du tar. du släpper loss ännu mer och skrattar från hjärtat. du har aldrig kännt dig vackrare. även fast du är utan smink, utan tillfixat hår eller nya snygga kläder. du är bara dig själv. öronen tolkar musiken och du tar in varje rytm. minns varje sekund. minns kvällen som den bästa i hela ditt liv. du och den mannens kväll. när du hör musiken minns du varje detalj av kvällen och kommer minnas det för resten av ditt liv. ♥


Here where the magic happens.

nu har jag käkat middag, varit på promenad och rensat huvudet plus frusit ihjäl. nu är det dags att skapa magi. här händer all magi. här har vi med allt. älskade turkiet-flaggan. hippomio sitter i sängkarmen (ser ni det, ellen & anneli?) min favorithalsduk och datorn. och självfallet min älskade säng. här pluggar jag om jag inte myser med älsklingen. 


ibland är elsa med på ett hörn. ekorrgos. världens mysigaste katt.


tenta is to be done. *gråta lite*

Christmas baskets delivery.

det kom en gubbe med fyra korgar. (stackars honom som fick springa upp och ner för alla trapporna med dessa korgar. de väger skitmycket! nästan 9 kg/st.) nam nam!! massa frukt och godis. det finns ingen mat hemma - men vad gör det? nu kan jag äta ananas, banan, kiwi, clementiner!! fruktsallad! MYS!

You think you are a movie star!

igår tittade jag på the town. idag tittar jag på the social network. har tittat i 44 minuter och 48 sekunder. nu är jag rastlös. ska städa nån timme, sen ser jag resten. och sen pluggar jag klart!

goodmorning sunshine!

hahahahaha. JAG HAR INTE KUNNAT SOVA ALLS!!!! skulle inte druckit så mycket koffeinkaffekeff som jag gjorde. vid två gav jag upp att försöka sova i sängen, gick ut i v-rummet, satte på tvn och la mig i sofffan. men vid halv fyra började jag bli lite irriterad. men nu är jag uppe igen. har varit uppe sen 0900. nu börjar efter 10. heeeee. jdå.


Stark som den svagaste länken.

Att vara stark är inte att aldrig falla,
att alltid veta eller att alltid kunna.

Att vara stark är inte
att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest.

Att vara stark är inte att lyfta tyngst,
att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är...

att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att falla till botten, att slå sig hårt och alltid komma igen.

Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret
och att alltid kämpa
för att nå dit.


If you love something, let it go.

"You can have a great job, a great apartment, a great relationship, but only two of the three at the same time."
//Carrie Bradshaw.


jag refererar till ett avsnitt (har letat som en idiot - hittar inte) i sex and the city, när carrie säger att det finns tre saker man jagar hela tiden. jobb, lägenhet och förhållande. och man kan inte ha alla tre samtidigt. so fucking true.

Özel dil öğretmenleri.



jag har skaffat mig en privatlärare i turkiska. omid!! thääänks duude.


Come out wherever you are.


jag är helt hög.
har druckit jättemånga koffein-kaffekoppar. annars dricker jag bara koffeinfritt kaffe. men tänkte att jag skulle bli lite pigg och tänka klart. jotackar. jag har pluggat som en dåre. dåraktig plugghäst. jag skulle ju få 6 sidor till 2 och en halv, men nu har jag 12 sidor. hahahaha.. orkar inte med mig själv! min hand har somnat.


I put up with you because you're worth it.


Sometimes miracles happen. Sometimes don't.


Is it perfect?

våra grannar bråkar som fan. det började med världens brak. det lät som en buss körde in i husväggen. och sen hörde vi massa skrik och att de sprang runt i lägenheten. vi tryckte på mute på tv:n och satt och tjuvlyssna. man bara; "ska vi ringa polisen eller ska vi låta de slå ihjäl varandra?" till och med elsa undra vafan som pågick.


Nobody is perfect until you fall in love with them.

It's all about giving and receiving.


eftersom min laptop är utvecklingsstörd, så fick jag låna mammas laptop. hoppas allt kommer gå bättre då. har så svårt att plugga vid den stationära. men bara för att syrran satte på kaffe åt mig så ska hon få leka med datorn. så tja då.

The fourth light is lit.

jag blev väckt vid 11 idag och det var bara att hoppa upp och klä på sig, för jonas & c/o var på väg för att plocka upp mig. jag hann nätt och jämt. hann tillochmed tända alla ljus och dricka kaffe i lugn och ro.

jag och min vapendragare smed recept innan vi stack ut i snön och handlade.

vi började med att göra rockyroads.

såhär många blev det!

sen övergick vi till rispuffar med choklad. rispuffarna var svingoda.

vi smälte massor av choklad.

det blev även mozartkulor. hahaha. med vit choklad. som egentligen inte ska vara med :p

och det godaste av allt. snickerskakor!!!

haha. avslutar med världens gulligaste unge. ♥

I love you, mom.

min mamma är så vacker. jag älskar dig. är så himla glad över att du är hemma hos oss igen. ♥

Pretend that airplanes are shooting stars.


gud vad skönt. mamma är hemma. ingen flygkrash. jag må vara larvig, men nu kan jag äntligen sova. har inte kunnat sova under hela natten. maaammaaa är heeemmaaa!!

I'll give in for tonight.

"En tentamen (eller tenta, pluralis: tentamina) är en examination i slutet av en kurs på en högskola eller ett universitet. Den är vanligtvis skriftlig men kan även vara muntlig och kallas då ofta munta. Ibland förekommer så kallad dugga vilket kan sägas vara en enklare typ av tentamen eller ett ingående delmoment.

Tentaångest är ett vanligt använt begrepp för den oro som kan infinna sig inför en tentamen."


DET GÅR BARA INTE!!!! jag tar fram dokumentet. ser mina 7 sidor. läser om det, om och om igen. kan inte radera något. och orkar inte börja diskutera. hur fan ska jag få ihop det här till 2,5 sidor? visst, jag har till 23 december; 23:59 på mig. men orka vänta till den 23 december; 23:23 att börja? alltid till sista sekunden. vill inte. jag vill vara nästintill klar NU. :(


All I want for christmas is you.

nu anlände erik. och nu ska vi börja julpynta i lägenheten!!

I'll be there for you.

vi shoppade gärnet idag. så vi orkade inte bära och gå hem. men det var ännu krångligare att både gå på (slänga upp busskortet och förbi allt folk) och gå av bussen med alla förbannade påsar. bil? ja, tack!

jag köpte en kaffemugg till min syster.

jag var ju bara tvungen. hennes tatuering är så grymt välgjord!

julklappar till de personerna vi älskar mest. ♥

mysfredag med att slå in julklappar.

vi hittade världens roligaste julklapp till elsa. "cat in a bag" asså, jag stod och garvade livet ur mig i affären.

precis när vi hade ätit upp middagen så ringde mobilen. jag antog att det var christin, som jag precis skickade sms till. men det var isse. jag vågade inte svara. lisa bara; "RING UPP!!!!" så höll jag andan och ringde. vi är sams nu. och satan vad lättad jag är. och glad. känns som jag är typ 1 ton lättare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Going downtown.



nu ska vi till täbban. julklappar till våra älskade. jag börjar bli sjuk. fryser och svettas om vart annat. buuhuuu. och min laptop är död. I'm not happy. kära jultomten, jag önskar mig en ny laptop.

♥ Joey Tribbiani


Leave me alone.


det går inte. det går inte att plugga. det går inte att skriva någon diskussion på tentan. jag är helt tom i huvudet. egentligen är det så jävla enkelt - så det blir liksom tråkigt. eller inte tråkigt, men det är så jävla självklart, så det känns onödigt att ens börja. senare ikväll kanske. lisa ska komma hem med mat nu. jag är hungrig!

RAW Comedy Club - Glenn Wool



märks det att jag inte alls är intresserad av att plugga? :|


I'm not so romantic.



And I think I should marry myself,
because no one else will.


It's easier to not have hope.




blogg.se funkade ju inte igårkväll. men det var nog lika bra. för jag mådde inte bra igår. jag oh isse bråkade över sms, och jag hatar att bråka över sms. och det är en sån onödig grej vi bråkar om. bah. sen blödde jag i näsan, hade svinont i halsen och somnade pö om pö i soffan med sex and the city rullandes på dvd. jag vågrade plugga - eftersom jag var så himla trött. jag träffade annette & hennes barnbarn kevin på bussen! hon är så mysig.

idag väcktes jag av att mina grannar har hantverkargubbar hemma och de slår och bankar i trapphuset. gah. nu är det kaffe. och 11 är det tvättstuga. oh what a fun friday. duuuscha. (sluta väsnas!!)

It's a passing phase, one of my bad days.


gruppdiskussionen idag. faaaaan vad bra det gick. tentan ska in 23/12. och 3/1 läggs tenta#2 ut på mondo. och slutgiltiga grupptentan den 13 januari. så vi måste få ihop våran grupp några dagar där emellan. shit?

tänkte att jag skulle plugga här på södermalm idag. men jag håller på att somna. så jag ska röka snabbt och sedan sova en halvtimme, för att sedan åka hem. jag vill plugga hemma. och jag fryser, det är kallt här! :(

mission impossible. mission completed.



jag har nu pratat med ellen. mission completed. och så målade jag nageltopparna röda. juligt. right? nej, nu är jag övertrött och lite hyper. kom-ihåg: drick inte coca cola sent på kvällen när du ska upp 0700. kom-ihåg#2: starta in sex and the city boxen när du ska sova, kan inte sluta titta. okej, jag får kanske sex timmar sömn iaf.

Tequila for my friend, it makes her flirty.

jag hann som sagt inte med matte.B kursen i år. engelskan tog tid och universitetet har jag verkligen lagt all min energi på. så jag planerade om. jag sökte matte.B nu till jan-mars. och jag fick ett mail från CSN idag att det var dags att söka studiebidrag för kursen. niiiice. det är också intensivkurs, två kvällar i veckan, måndagar och onsdagar 18-21:30!

glad tjej, glad tjej#1!!



Only one who knows your heart.

vi fick idag göra en klurig uppgift. haha, jag blev anns (lärarens) keldjur. jag tror hon gillade mig. hehe. min-jee och malena fick den svåra uppgiften att lösa problemet. jag fick svaret och fick endast svara ja och nej på deras frågor.


Crime and punishment
A man got on the train and sat down in a compartment which was empty except for one lady. She took her gloves off. A few hours later the man was arrested by the police. They held him for 24 hours and were then logically forced to let him go free.

keywords:
garden
lover
30 years
vanish
jail






...





















Solution:
Thirty years before, the gloved lady had been married to the man on the train. She and her lover had disappeared and left the country. Before vanishing they had cut off the two middle fingers of her hand and burried them in the garden. The police fund the fingers while investigating her disappearence and accused the man of murdering his wife and burying the rest of her elsewhere. He was jailed for thirty years for a crime he had not committed.

He did not recognise her at first on the train. When she took off her gloves he did. He killed her. The police had to release him as he had served his life sentence before committing the crime it was for.

French kissing on the floor.

hon är grejen, värsta grymma tjejen!




jag fick VG+ på mitt nationella-writing.
OCH VG+ på min book-report!! jag är bäst på att skriva. jag snubblade på MVG linjen som slutbetyg. jag fick ett starkt VG. men skitsamma!! jag fick VG!!! jag är glaaad! bättre än IG! :p

imorgon är det universitetet. jag orkar inteee skriva på tentan idag. ska bara ta in allt i huvudet imorgon på föreläsningen. sen åker jag till mammas lägenhet och skriver ner allt jag har i huvudet. (inget :P) man behöver faktiskt inte plugga varje dag. så jag har precis käkat tacos till middag. men tog fel krydda, så det blev sjukt starkt. men ilandsproblem. eheeehehe. nu ska jag försöka ringa ellen!! ♥

I'm not perfect, just like you.


Don't look so frightened.

imorse tävlade vi om badrummet. sen hjälptes vi åt med alla maddes saker till bussen. det gick jäkligt smidigt ändå. och jag fick maddes busskort som går ut 5 januari. mitt går ut idag. när vi kom till tunnelbanan i danderyd så stod katrin (christins kompis) där! vi gjorde sällskap med henne! när jag hade kramat hejdå till madde på centralen, och eftersom skolan börjar 18 idag, så åkte jag och handlade lite saker åt mamma och nu hänger jag på söder.

sista engelska lektionen kväll. sorgligt!! men annars så är det väl dags att sätta igång och skriva diskussionen/arna på tentan. (fyfan vad tråkigt!) kaffe? jag håller på att somna. kaffe och cigg!!

det kommer bli så tomt att komma hem ikväll. ingen madde. vi har haft så himla kul. min äldsta kompis som jag fortfarande umgås och pratar med. vi är inne på vårt 17:onde år. (haha aug 2014 - är det 20 år!) och efter den här veckan har vi bara kommit varandra närmare. jag älskar dig, tjejen!!

I'm a selfish girl when it comes to you.

har varit hos lilla familjen idag och delat ut julklappar. isak blev jätteglad över både chokladkalendern och blixten mcqueen spelet. och lilla noel blev nog också glad. iaf maria. och jag fick en jättefin julklapp. en body scrub med raw sugar and dark chocolate. och bath soap med dark chocolate.

när isak skulle på toa slängde mattias över noel i min famn. sjutton gubbar vad söt lillen är. jag vill ju ha en egen liten sötis bebis. han låg och skrattade och tittade på mig. maria var bara tvungen att ta kort på mig och noel. hehe. här är iaf noel.

när jag skulle gå och när jag hade kramat alla hejdå, så säger mattias: "det syns att du mår bra nu". :)

klockan är typ halv 2 och imorgon ska jag lämna av madde vid centralen. ♥

Blazing through my beating heart.

jag ska snart åka iväg och plugga. det kanske blir bättre resultat då. annan miljö. och så måste jag tömma mammas brevlåda. och sen ikväll ska jag hem till isak & noel och dela ut julklappar! :D

men nu äter jag pepparkakor och dricker mjölk. lunch!

Individuell examination (del 1)

Välj en av artiklarna i Pedagogisk forskning i Sverige. Diskutera innehållet i artikeln med utgångspunkt i det sociokulturella perspektivet som framförs i Hundeide. Diskutera skillnader och likheter mellan författarnas forskningsintressen. Du ska även relatera din diskussion till något av Halldéns kapitel (ur Den moderna barndomen).

jag har nu sex sidor med fakta, stödord och frågor. min hjärna är utmattad och jag vet inte om jag kan börja diskutera med mig själv just nu. diskussionen ska vara på max 2,5 sidor. så jag har cirka 3,5 sidor för mycket. fan att jag inte kan tillräckligt med svåra ord för att låta skitsmart.

NU TAR JAG EN BREAK IGEN.


Grotesco.


förra lektionen när vi hade diskussion, på kommunikationen, så kom det fram att hanna är med i grotesco. på måndagar kl.22 på svt sa hon då. när jag såg hennes efternamn förut tänkte jag att hon måste vara syster/släkting till henrik dorsin, men hon är ju tydligen gift med honom. jag älskar hennes sarkasm i allt.


What he doesn't know..



jag har lussat för madde idag. visst är jag en fin lucia? en lucia utan ljus i huvudet, bara glitter och i sin har-pluggat-konstant-i-flera-dagar-outfit. så här ska lucia se ut år 2010. och ja, annars så har madde tvättstugan eftersom elsa kissade i hennes väska och så söker hon jobb i göteborg. och jag är tillbaka efter en promenad och ska återgå till mitt plugg. jippi.

ikväll ska vi ha myskväll. och så blir det budgivning på tradera!

Lucia.


When I so Go you say No.

jag är riktigt irriterad på mig själv. visst, det är bara söndag. men jag vill börja skriva på tentan. jag kommer ingen vart. såg att jag missat några kapitel i boken. måste sätta igång å läsa igen. & hur fan ska jag få ihop det här? :( typ inte alls överhuvudtaget. så istället har jag spenderat värdefulla timmar på att skriva min 2010-resumé. stay tuned.


Misunderstood.


I don't know why I liked you.


ja. vad har vi gjort? madde och jag har hängt, handlat, snackat, varit lite cp och kollat filmer. jag har försökt plugga lite. men tappade huvudet totalt. nu måste jag ändå plugga, det är söndag och senast på onsdag måste jag få ut utkastet.

We are the dreaming people.

nu är det jul igen!
haha, vi var i täbban idag och köpte lite julkappar, mest på BR. vi köpte till albin och så köpte jag till isak & noel. jag ska åka till vasastan nästa vecka och hälsa på. så isak får sin födelsedagspresent & julklapp i ett. lilla isak. ♥

efter shoppingen, gick vi och shoppade mera. på ica. det slutgiltiga resultatet blev nobelmiddag framför idol. haha, madde tog asmycket mat. men vafan. det var vi värda. speciellt efter allt vi gjort idag ;)

och så köpte jag världens gulligaste "kostym" till isaks lillebror noel. svart sammet och slips. perfekt nyårsdress! :)

vi skriver julkort och slår in julkappar, och snart är det finalen i idol. sen blir det väl film och så plockar vi fram våra chipspåsar. ja, vi köpte alla en varsin. vi kunde inte enas om en och samma smak.

gud vad skönt att inte plugga idag. orkar inte. jag och madde gick och la oss kl.03 igår. och gick upp 12.30 idag. så vi har varit rätt sega hela dagen. men imorgon då jävlar i min lilla låda!

There is a crisis.

jag fick en present av lillasyster.
det kunde inte bli bättre. det kunde inte stämma mer. sötsug har jag, tentaångest har jag och kärleksbekymmer har jag också. om man ens kan säga att det är ett bekymmer, det kanske var ett bekymmer men nu är det över..?

Mücahit.


inatt drömde jag om mücahit. jag var tillbaka i turkiet på en annan gületbåt och sen såg vi honom. han ropade att jag inte vågade hoppa i, och så hoppade jag i vattnet... konstig dröm. har varken tänkt på honom, pratat med honom eller någonting. och nu är det absolut första gången jag drömmer om honom. what does it mean? drömtydning, tack.

Whatever happened to Trick or Treating?

jag har fått en sambo idag. madde heter hon. vi har varit vänner i 16 år. träffades i hällevik, småland år 1994. vi började som brevvänner, och här är vi idag. sambos. nästa år funderar vi på att flytta till göteborg. vi ska även göra kompistatueringar. well, kind of. vi pratade om tatueringar, och både utbrast att vi ville göra hjärtan bakom örat. så vi ska göra de tillsammans. det står för flera saker. våra hjärtan och kompisar. :)

madde hänger i v-rummet och jag ska göra mitt plugg-magi. kolla på skräckfilm och plugga. sjuktbra kombo!

trick 'r treat.


ja gör kaoz me den. tentan.



först satt jag och tittade på lilla sjöjungfrun... havet är djuuupt.


och nu pluggar jag. kaffe, 3 böcker, 4 artiklar, 2 stenciler, anteckningar och markeringspennor. behöver man något annat? aaaahaaha, juste. en hjärna. jättegärna. eller som malena skulle säga - veeesst! (visst)

madde kommer om 10 minuter.

Abbi och Dedde och Dedde och Abbi.

jag fick ett MMS med videohälsning.


och skickade tillbaka ett MMS med videohälsning.

My heart is beating like a disco drum.

vad trött jag var imorse efter endast 5 timmars sömn. fanny smsade när jag var i danderyd, så hon väntade in mig vid universitetet, så gjorde vi sällskap till peddan. idag hade vi ännu en ny lärare, margareta, hon var bra! katti köpte kaffe till mig (eftersom jag satt och somnade på lektionens första timme) och jannica kom äntligen tillbaka!



efter lektionen gjorde jag, fanny och jannica sällskap till tunnelbanan, men bara jag och jannica gick vidare till bokhandeln för att köpa hund:ens (hundeide) bok. 300 spännnnnn. igennnn. jag och jannica köpte istället 1 bok och delade på priset. gick till kopieringsmaskinerna och tänket kopiera 100 sidor. men vi fattade inte, och vi skapade värsta långa kön... så vi tog bussen till warner och printade ut 50 papper där istället. billigt och smidigt när man är student.



jannica!!

jag är så övertrött och kissnödig och f-r-y-s-e-r. men tenta, tenta. jag måste börja på tentan. betyget på hela kursen är beroende på tentorna. A - F är betygen också. old school! kan man få A tror ni? ;)

I know love ain’t meant to be a play thing.



woop woop. jag är klar. inskickad. underbar känsla! fram tills imorgon kl.10 när lektionen börjar och man får en ny uppgift. haha. but hey, that's okey. problemet är bara att jag inte är trött. sen har jag kollat på en till skräckfilm också. "deadline" med brittnay murphy -  bara det är läskigt i sig, because she's dead. men jag gillade henne, hon var så söt.

Roll the dice of me and you.

aaah. book reporten gick åt helvete. hahaha. hade ingenting att skriva. eller fatta inte vad jag satt och skrev. fick inte fram det jag ville skriva. och så fick vi max skriva en sida. (vafan är det här med att man bara får skriva sammanfattningar på 1 A4??) jag har ju mer att säga! ;) fick inte med allt och därmed blev det bara skit.

men något som var bättre är att vi fick reda på resultaten på det nationellaprovet vi gjorde i fredags: "listening and reading".... da da bam. jag fick VG!!! I'MSOFUCKINGHAPPY!!! jag satt och nojade mig över att jag skulle få IG - sen bara ok. jag kanske får G iaf, men då kommer jag börja gråta. så bah - VÄRSTA chocken - VG!

såhär skrev jag i fredags efter provet: "..kom till skolan, skrev det nationellaprovet i "reading" gick FETT dåligt. ut på en cigg med malena. sen en cigg med malena och minjee. och sen med den där "början till flintis"-killen. sen var det att skynda sig upp för att sex trappor för att göra det nationellaprovet i "listening". det gick också FETT dåligt.. och SKIT."



jag kom  hem för cirka 2 timmar sen. det enda jag har gjort är att byta om till mjukisar, smsat med maria om att ses nästa vecka och dela ut julklappar, ätit min middag = grönsaker&dipp och pratat med ellen! ♥


aaah. kommunikationsammanfattningen måste IN. imorgon får vi tentan. BAH. min första tenta. herregud vad läskigt.
men shit vad spännande också!! :)

Base kickin', heart is beatin' hardcore.

försöker vara lite söt.. kolla vad duktig jag är.

asså. det suger. jag är inte alls taggad..

och såhär känner jag, egentligen..



ps. (17:07)-update: nu har jag läst, okej skumläst. sket i massa onödig text. jag ville bara få lite klarhet i vad det är som händer i boken. inte direkt en glad bok. ganska mörk faktiskt. död, otrohet och psykiska sjukdomar. tummen upp?

Live your life with arms wide open.

igår kom madde. det var iof inte så längesen vi sågs sist, det var i september nån gång kom vi på. vi hade ändå ganska mycket att catcha upp varandra på. när hungern smög på gick vi och köpte pizza, för ingen orkade gå ner till ica och sen ställa sig att laga käk. elsa och madde satt och myste i soffan. och närmare midnatt kröp vi upp i min säng med massa kuddar, filtar och skräckfilmer. haha. väldigt bra tisdagskväll!! ♥



madde sov över, och imorse tog vi tåget tillsammans för att sedan dela på oss. jag var tvungen att åka till hornstull för att tömma mammas brevlåda. hinner inte träffa matilda idag heller, för jag måste verkligen plugga. vi ska skriva book report på engelskalektionen idag - och jag har inte läst klart boken! wposidaysi.

I believe that the hearts will go on.



ibland kan även själen må bättre av att man duschar. jag mår definitivt bättre. väntar nu bara på att madde ska ringa, som är på arbetsintervju på swedbank! *lyckatill* har tittat på tittanic-titanic. buhu.

You're here, there's nothing I fear,
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on.

This is to much for a summary.

va fan ska jag göra nu? det här är 4 sidor för mycket för en sammanfattning. herregud.


You've got to learn the golden rule.

allt är färdigläst, och makerat. nu är det bara att skriva denna *!¤#2£@* sammanfattningen. jag är bäst på att göra flera saker samtidigt, så jag har pratat på MSN, kollat på två skräckfilmer (drag me to hell & ghost ship) och läst mina papper. känner mig lagom inspirerad att skriva sammanfattning nu. NOT. men jag känner att jag måste ;)


en kaffe på det?
man sova när man är död. och man kan gråta när man blir äldre.


But I hope you're understanding.


har lekt med stefanie i några timmar. så himla bra tjej att prata med. hon är min hobbypsykolog, precis som ellen. jag har knappt pluggat alls idag. kan bero på att jag är så fruktansvärt ofokuserad. inte okej. jag har deadlines. måste hinna plugga imorgon innan jag ska vara med madde. ♥ nej, jag måste plugga idag och jag tänker inte sluta förän jag är mer än 50% klar. wish me luck. hehe och precis när jag ska börja plugga. då kommer elsa och ska vara i vägen. sötgurka.

It was a bad break up.


nu har jag skjutit upp pluggandet i 3 timmar. men jag pluggade fram till 02 inatt. så jag har roat mig med sex and the city, kaffe och telefonsamtal. nu måste jag sätta igång att plugga igen. uhhh.



This is me moving on.





X,

I'm writing you to tell you that I'm moving on. Which may or may not mean anything to you, but honestly that is beside the point. Writing this letter to you is more for my sake, and pretty much has less to do with you receiving it and more about me writing it. You see I am a true master at not dealing with things. I'm sure you could see that, I'm not fooling anyone so I'm not going to fool myself anymore. I push all the hurts and the scars and the less than lovely things into deep recesses in my mind to forget about. That is until something small and insignificant arises that reminds me of whatever it is tucked away into those neat little boxes in my mind turning me into a complete mess once again. I can never move forward because of this. You once said you wanted to see me fly. In order to do that I have to deal with all the shit that's weighing me down and keeping my feet from leaving the ground.

I have the chance to be with someone good. Someone who is genuine and has the time and patience to deal with a girl like me. Someone who I believe I can open up to, and not use whatever I say against me. I've realized that I need to learn to love the things that are good for me, and he might very well be one of those things. So in order to not fuck up this beautiful opportunity for happiness, I need to deal with us. Here I go...

I do not know why I feel attached to you. It's not like we were together very long. And it's not like we were even together. Maybe it was the first night with you. Or you scooping me up in your arms and that first kiss. Or maybe, just maybe, it was the fact that I did not feel afraid at all with you. You spent that whole night with me on my tiny uncomfortable couch, and in the weeks to come I would memorize the sound of you breathing. And when you talked in your sleep and it sounded like "I love you." which made me laugh. Mainly because I knew that's not what you said. It was probably just gibberish, but it made me wonder if perhaps I would want you to tell me those words in the future. I never thought that we would top that first date. And for a while we didn't come close. Until that night you showed up on my doorstep without warning because you knew my heart was breaking. And you sat with me outside and let me cry and didn't force me to talk because you knew I wasn't quite ready yet.

I think that was when I unconsciously gave you my heart. Because it wasn't about us, it was about me and my brokenness, it was about the well being of my soul and you cared about that. That's what made you different than the others. I tried to tell myself that you used me. Because I know how to deal with liars and pretenders and manipulators. Because I can cry and eat a pint of ice cream and say 'fuck boys' and then get over it. It's much harder to get over someone who at one point cared for me. And I'm not even sure if I know how but I'll do my best. I thought maybe that closure was the answer. But I don't even think this idea of closure even exists.

"Closure" is just a term created by people so they can ask the same questions over and over hoping that someday they might get a different answer. I don't need any answers. I never really understood why you didn't want me anymore, and perhaps I never will, but that doesn't really matter. Because the fact is that you didn't want me anymore. And all I can do is accept that. And I do, I accept that. I'm not going to forget about you. That's not my goal here. My goal is to be able to look back on everything objectively and remember the things I learned about myself and the things I learned about people and life without feeling the pain that goes a long with these kinds of things.

So finally, this is me moving on. This is me wishing you well in whatever you pursue. This is me wishing you joy and happiness. And to one day, perhaps, being friends.

I need my friends and my school.

måndag: plugg och stefanie.
tisdag: plugg och madde.
onsdag: plugg och matilda och skola och malena och minjee.
torsdag: skola, fanny, kanske jannica, och sen plugg.
fredag: tentaplugg.

så ser min vecka ut. jag har inte tid att vara ledsen. tänker inte vara ledsen mer. :)

(A boy like that is using you baby)


And that's why I let him go.

jag vet knappt vem jag är. försöker distrahera mig själv från att grubbla sönder och analysera iväg. därför pluggar jag. min hjärna över typ överhettad. så jag orkar inte plugga mera, därför tar jag en paus och glor på beck. jag har hamnat i en otroligt jobbig svacka. igen. "when I fall, I get back up again!" just not yet.


You can choose to let it go.

Truth is, everybody is going to hurt you;
you just gotta find the ones worth suffering for.

har stängt av mobilen, jag orkar inte.
försöker plugga, men somnar bara.
har inte ätit, mina händer är iskalla.

har inte rökt på 43 timmar. snart 2 dygn. känner att abstinensen vill ta över mig. hörde nyss en konversation i mitt huvud; "jamen du kan ju gå ner och köpa en paket cigg." redan där bara, NEJ! jag vill inte röka mer.

That's not how I want our story to end.


day after.

fyfan vad hemskt allting känns idag. först och främst har jag varit så fruktansvärt bakis idag. riktig jävla huvudvärk. kan bero på att jag söp på tom mage igår. spydde och betedde mig som ett monster. ljög om att jag legat med andra bara för att såra hans känslor. klart jag inte har varit med någon annan. alkolås på mobilen, tack? har inte ätit något idag, för jag mår så jävla illa och har sån ångest.

jag somnade på soffan, och när jag vaknade tänkte jag: gud vad skönt. allt var bara en dröm. men när jag insåg att det faktiskt hände, blev jag så himla ledsen igen. helvete, helvete.

smsa med honom idag. "sluta dricka om du inte kan behärska det." var ett av smsen jag fick. han har väl rätt. igår när jag sårade honom som mest, sa han att vi skulle sluta prata och att jag skulle ta bort hans nummer. men idag frågade jag om han kunde förlåta mig. det kunde han. min pappa kommer hit och räddar mig ikväll. för han tycker jag är duktig som har slutat röka. tredje dagen är tydligen som värst säger vissa. men imorgon ska jag PLUGGA. och inte lämna lägenheten. typ.

'Cause I'm that bitch.


I'm dancing on my own now.

skit och helvetets dag.

har knappt varit medveten under hela dagen. stressade runt hela morgonen och hann knappt göra någonting innan jag fick springa till bussen (som sen var försenad). kom till skolan, skrev det nationellaprovet i "reading" gick FETT dåligt. ut på en cigg med malena. sen en cigg med malena och minjee. och sen med den där "början till flintis"-killen. sen var det att skynda sig upp för att sex trappor för att göra det nationellaprovet i "listening". det gick också FETT dåligt.. och SKIT.

när jag var på G hem var det mycket folk och kallt. höll på att missa bussen! isse skickade sms och skrev: kommer om 1 timme. eftersom jag somnade på soffan och vaknade vid 18.30 så ringde jag. han sa "jag har inte glömt dig". men han kom inte, så nu ska jag dricka öl. 


för två år sen i hans tröja.


Stop crying your heart out. ♥

även fast jag försov mig en timme imorse så hann jag... jag var hyperdypersnabb. dessutom hann jag ta kort på mina fina leggings. i love them. folk har verkligen stirrat på mina ben idag.  


var en av de första att anlända till skolan. haha. jävligt skumt. men det var jag och den där överdrivet seriösa tjejen. efter första delen av lektionen så hängde vi i cafeterian. ja alltså, vi skulle disuktera piaget. men våran grupp är lite sådär "äh, vi chillar lite." jag fick dock väldigt bra omdömen på min sammanfattning. stolt!

sen hade vi den obligatoriska disskusionen. när jag kollade över på fannys anteckningar såg jag att hon var någon helt annanstans. haha. hon satt och skrev en shoppinglista. sötnöt.

efter skolan så mötte jag upp lilla fina petra i centralen. vi åkte till södermalm, för jag var tvungen att lämna kameran hos mamma, eftersom hon åker till indien imorgonbitti. (var tvungen att krama och pussa henne också.)

petra och jag drack kaffe. petras bebis fick julmust och pepparkakor. petra är i 7:nde månaden. FINA PETRA! ♥

var riktigt arg och förbannad på tunnelbanan hem. höll nästan på att börja gråta. när jag kom hem släppte det lite. jag är fortfarande lite småarg och irriterad. men. FUCK THAT SHIT.

imorgon har jag SOVMORGON. klockan 13.30 är det prov på nationella "listening and reading test" aaah, oh my god. I'm so nervous. what if I don't make it? och bestämde med matilda idag att vi ska ses på onsdag. jippi!

Somewhere over the rainbow.

början på nya vänner. malena, jannica och fanny.


Enduring Love.

Book report. 8/12


Boy, I'm in love with you.

men att det ska vara så svårt att få en rättvis bild på koftan. JAG FRYSER. har varit på promenad. kände att jag inte kunde sitta inne hela dagen. men om cirkus 15 minuter är det bussen som ska passas. och sedan 3 timmar engelska, förberedelser inför det andra nationellaprovet som infinner sig på fredag!! efter idag är det bara två veckor kvar på engelskan! buhuu. med andra ord. 2 gånger till. och nästa gång ska vi skriva book report och sista är det utvärdering och betygsnack. vad fort allt gick!! :/


Bitch, I'm special.


har bara massa smörja att skriva, så jag raderade allt jag skrev. lyssna på låten istället! i love it.
tråkigt att åka till skolan idag = malena är i barcelona.
jag är sugen på glass. normalt att bli sugen på iskallt när det är iskallt?


RSS 2.0