open the door, it's gonna make you love me.



jag måste sova. min näsa gör ont av kall luft. det svider.
men jag svettas ihjäl under täcket.. fast jag fryser. varför ska det vara så bökigt?

ha. nu är det sista augusti. imorgon (läs; tisdag) börjar september.
då ska bara bra saker hända. har jag bestämt nu.
och om 24 dagar fyller albin 1år.

PROSIT!


was this your big plan? with a gun in your hand.

kunde inte somna igår, även fast jag var jättetrött. första natten utan någon "bodyguard" som sov i vardagsrummet. jag vägrade släcka lamporna. badrummet och vardagsrummet var ljust. även mitt rum. vid varje lilla okända ljud stannade hjärtat och efter en stund av vånda gick jag och låste överlåset på ytterdörren också.

fick för mig att jag skulle tejpa igen brevinkast-luckan också. men kände att jag började lika någon paranoid psykopat. så jag struntade i det. tillslut måste jag ha somnat av ren utmattning. tur var väl ändå det. men timmarna av oro hade varit bättre att spendera på sömn. jag mår fortfarande kasst. slemmet har tagit över hjärnan.

startade precis en film. "get smart" den suger redan.. måste byta. men orkar inte resa mig ur soffan. och jag vill ha mitt kaffe som står i köket. orkar inte resa mig ur soffan för det heller. kanske bara ska somna lite.

get back up, when it knocks you down?

tjejerna kom till täby förra fredagen. vi handlade på ica och gick hem i regnet. myste med film och pyssla med naglarna. somnade tidigt och vaknade vid 09 på lördagsmorgonen. på dagen var vi nere i täby centrum och kollade, köpte vodka och så vidare. vi gick hem igen och alla tog en powernap i soffan. en powernap på cirka 2 timmar. om vi ändå visste hur bra det var att vi sov dessa timmar..

förfesten var kaos. tecken nr1. redan där borde vi förstått att vi aldrig skulle gått ut.vi skulle bara lagt oss och gjort något vettigt på söndagen. istället tog vi halv tolv bussen ner till tegel. när vi gått av bussen inser jag att jag glömt mitt leg hemma. jag. denice. som. aldrig. glömmer. något. tecken nr2. min vän springer hem och hämtar mitt leg. på vägen tillbaka trillar hon vid övergångstället och en bil kommer. när vi möter henne är hon väldigt uppskakad. tecken nr3. när vi kommer fram till vakten kommer hon inte in.. STORT TECKEN NR4.

hon går hem. vi andra går in. men det är inte överdrivet roligt. och sista tecknet, nr5 kommer när det blir stora slagsmål utanför.. vi går hem med två killkompisar. jag skäller ut ena killen för jag tycker att han är dryg. men han skärper sig. en stund.

helvetet bryter lös i lägenheten. min syster ringer polisen tjugo över 5. de anländer inom några minuter. 2 polisbilar, 4 poliser. först förhör i köket och sedan åker vi iväg.

poliserna tobbe och dan är trevliga. men dan kör som en biltjuv och jag är précis mittimellan fyllan och bakfyllan. någon utav dem utbrister. "det luktar lite mycket sprit här.." jag tar genast åt mig. men som tur är erbjuder min vän mig ett tuggummi.

efter fyra timmar är vi hemma igen. jag varvar polisförhören i telefon med att springa och spy. för att sedan somna en stund i lillasysters säng och vaknar av att behöva spy igen. tjejerna åker hem efter vi käkat chips och glott film. jag somnar i min säng och vaknar vid 20. får ett äckligt telefonsamtal och blir livrädd. ringer upp min morbror som stannar över natten.

måndagen bestod av att träffa min nya psykolog (som inte hade ett dugg med helgen att göra. utan min panikångest.) och ett besök på en klinik. jag var arg, rädd, ledsen och glad på samma gång. mötte upp min syster på kvällen och vi åkte hem tillsammans. vår morbror mötte upp oss på busshållplatsen och sov hos oss.

på tisdagen var vi på polisstationen. två flugor i en smäll och vi lämnade tillbaka polishandskarna som vi hittade liggandes på vardagsrumsgolvet. vi fick tyvärr ingen hittelön. samtal med polisen och sedan hem för en film i lägenheten. lillasyster lagade middag åt alla 5. på kvällen gick syster, jag och morbror på hundpromenad. vi hamnade i en lekpark och blev som småbarn igen.

jag försov mig på onsdagsmorgonen. min fina svägerska plockar upp mig kl.9 och vi åker till vårdcentralen och dokumenterar skador samt åker till röntgen. sen handlar vi donken och tar det lugnt. sedan åker vi bort till barkarby och strosar runt på ikea, med söta albin. hämtade upp morbror och åkte hem.

på torsdagen mötte jag min vän och vi åkte till psykologen och gick sedan på stan. satte oss i parken med en liten picknick. körsbärstomater, grillad kyckling, potatissallad, bröd och loka. tog bussen till syster jobb och strosade i affärer. jag och syster slog sällskap hem. morbror väntade i lägenheten. kände att jag hade väldigt ont i halsen på kvällen.

fredagmorgon var kämpig att komma upp ur sängen. pappa kom och hämtade mig. vi tog oss ut till djursholm för att gå på begravning. mellan buss1 och buss2 slog panikångesten mig hårt. pappa fick ringa efter en taxi. framme vid kapellet och alla ledsna människor ville jag inte gå in. ceremonin var lång. 1,5 timme satt jag och våndades. kunde inte gå fram och lämna rosen på kistan. satt kvar i bänken och grät. varje gång ludwig sjöng fick jag gåshud och bröt ihop mer och mer.

jag grät inte över själva begravningen. utan för allt annat.. som gått så jävla fel.

efter begravningen var det mottagningen med fika.
kom inte hem förän vid 16. tjejerna skulle på 18bion och jag ville, men jag orkade inte. jag hatar att jag ska påpeka panikångesten, men det var inte bara det. jag var utmattad efter allt, plus att jag var sjuk. somnade på golvet, men la mig sedan i sängen med mjukisbyxor, tjocktröja under duntäcket och frös.

idag har jag bara gråtit. gråtit över hur mycket jag vill vara ett stort stöd för mina vänner. för hur mycket jag bryr mig om dem och för att jag inte känner mig stark nog. så stark som jag önskar att jag var. känner mig inte levande för fem öre. mådde så otroligt dåligt mitt på dagen att jag funderade på att lägga mig ner och aldrig mer vakna. jag fick ingen luft när jag andades. jag visste inte vart jag skulle ta vägen.

men det är också svagt. att lägga mig ner och lägga av. nej. jag ska stå. det är inte jag som ska vara ledsen. jag ska hjälpa till. stötta. jag ska torka tårar. känner mig så jävla egoistisk. jag är inte sån bra vän jag önskar att jag var. sviker inte bara mina vänner, jag sviker mig själv också. jag ska vara starkare - jag lovar!

fan, fan, fan.


annoying. i'm annoyed.

sjuk. JAG ÄR SJUK. liksom.. inte nu. planen var att vi skulle till kolmården imorgonbitti. men jag är helt väck. mitt huvud väger mer än vanligt och dunkar, mitt öra kluckar, min näsa svider och rinner, min hals gör ont, jag har ont i skinnet, det gör ont i bröstkorg och rygg, jag svettas vs. fryser.

jag somnade på v-rums golvet. aj.
juste, det är svininfluensan jag har. akta er för mig. kom inte nära.


take a sec and breathe, babe.

är bara helt utmattad.. det tar mycket energi att gå runt och vara arg. imorgon är det begravning.. det här måste vara den värsta veckan på hela 2009. efter begravningen ska jag hem. sova, andas och blogga. I WISH.

jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. har inget svart propert att ta på! :(

we will get through this.


borde kanske inte blogga om detta. för allvarliga saker har hänt. vi åkte polisbil kl. 06.21 i söndags morse. sjukhus, polisförhör, psykologer, skador, anmälor, mer sjukhus och undersökningar. vi sitter fast i en jävla karusell. men vi håller varandra i händerna.

TACK ALLA NI SOM VET OM DET OCH ÄR ETT HELT UNDERBART STÖD.
ni som inte vet något, det är inte meningen att ni ska veta.

it's just like déjà vu, me standing here with you.

efter att jag hade gråit ut halva hjärtat i onsdags, mötte jag M och gick ner till ica för att handla middag. då sprang jag på gustaf. lite pinsamt att träffa honom med rödgråtna ögon. men han bjöd mig på några skratt :)

på kvällen ringde min älskade bästa christin. det var det absolut bästa under hela dagen. fick prata lite snabbt. det är ju dyrt att ringa från spanien.
 
igårmorse, 05.50, (läs; torsdags) kom pappa och hämtade mig med bilen. vi åkte upp till norrtälje och tog hand om albin. vi var nere på byn för att handla lite på systemet samt köpa lunch. klarade mig ganska bra. pappa erbjöd sig att gå och till systemet när jag var på väg att börja gråta. men jag bet ihop och sa att jag ville försöka klara det själv. and i did. i made it! :)

idag mår jag lite sådär. jag oroar mig för saker hela tiden. måste sluta med det! oroar mig just nu.. gah.

give me, give me, give me something more.

låten är helt jävla B. men jag älskar refrängen. den som är med i reklamen. jag vill ha den som ringsignal. GE MIG!

"Ge mig, ge mig, ge mig något mer.
Så kan du ge mig lite mer! ah-ah-ah-ah-ao.
Ge mig lite mer! ah-ah-ah-ah-ao."


counting on the night for a beautiful day.

jag är hög på trötthet och socker..
jag höll på att sätta eld på balkongen igår. (igen.)
jag har blivit klumpig och senil på senaste tiden.

JAG ORKAR INTE, HAR VARIT VAKEN SEN 05.
jag har lekt med abbi hela dagen.
jag säger; godnatt!

the ghosts in my mind.

jag tror på spöken. de bor i mitt huvud just nu. jag vill ta livet av dem allihop. christin ringde och jag fick äntligen prata av mig. men de vägrar lämna mitt huvud. buuuu-fucking-huuu. hatar att vara ledsen över det här.. 

ska upp 05.30. JOBBIGT. orkar ingenting. vill bara sova och aldrig vakna igen.
eller så kan jag fortsätta gråta varje dag och bråka med mig själv. vart ska jag ta vägen?


I/HATE/IT!

HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR!

jag hatar att jag gråter varje dag. jag hatar att jag gråter just nu! jag hatar att jag mår såhär. jag hatar att jag tänker såhär. jag hatar att inte kunna leva normalt. jag hatar att jag inte kan ta mig igenom det. jag hatar att vara såhär handikappad.

JAG HATAR DET!

i know how i feel about you now.

orkar inte vara ledsen inombords något mer :(

alltid samma visa. jag kan inte skriva det i bloggen. kan bara prata med christin. men hon är i tönt-spanien. jag saknar henne, jag behöver henne, jag måste prata med henne. nu vet jag hur mycket hon faktiskt betyder för mig. KOM HEM!! :(

where i can forget that you left me.

titta så fin bloggen blev! jag är så nöjd! :)

jag, lisa, kristin och malin.R
har chillat och kollat på pinsamma och roliga youtube-klipp ikväll. den bästa vi hittade var av brunettbellas pojkvän, Nils.


han är helt underbar i denna video!

my day just got so much better!

lisa & kristin kom hit med mat. de köpte med sig godis, glass och jordgubbar som vi äter i soffan framför filmen; trainspotting. helt CP film.

emma min kusins, kusin alexandra ska fixa min blogg. HUR GULLIGT ÄR INTE DET?


you gave me life. now show me how to live.

eftersom min storebror skulle till kiropraktorn imorse, följde min syster med albin och jonas upp till norrtälje efter middagen här i täby igår. jag väcktes av ett MMS.

albin mysa kudden. albin tycker om att mysa kudden.
nu är syster hemma. hon hade med sig tvättstugenyckeln. men nu fanns det inga tider. så måste vänta tills imorgon innan jag kan tvätta. prutt.

skulle vilja gråta ut det jag egentligen är ledsen för. men vågar inte.

the truth is, baby, it's a lie-ie-ie-ie-ie.

kanske ska ta mina krafter till att blogga. om helgen. detaljerat. tyvärr utan bilder..

tjejerna, malin, linda och kamilla, kom hem till mig vid 20 tiden i lördagskväll. malin och linda som hade varit på kräftskiva var redan lite onyktra. vi satte oss på balkongen och började med vinet och vodkan. redan vid 21 var vi råtaggade på att gå till tegel. men vi fick hålla oss i skinnet. vinet flödade.

på förfesten grät jag och linda. malin höll min ena hand och kamilla höll den andra och jag grät, sen var jag ok. och då kunde vi gå ner till 23.30 bussen. vi hade med oss två vinflaskor som vi gömde i buskarna. den lilla flaskan glömde vi vart vi gömde, men den stora hittade jag när vi var ute och letade nån gång på natten. haha!
 
okej, måste erkänna att inne på tegel - kvällens ordning efter händelser och tider är lite diffusa, men något sånt här är vad jag minns.

det jag minns är att vi var väldigt mycket på dansgolvet.
denice -de spelade ju pitbull - i know you want me, heeela tiden!
malin- två gånger! på typ fem timmar!
denice- jahaa..

efter ett tag sprang malin fram till mig och skrek att N & N var där. och någongång under kvällen gick jag och malin ut och letade efter vinflaskan. så satte vi oss på en bänk, klunkade och grät i kapp. när vi var klara gick vi direkt in igen och körde på som ingenting hade hänt. heelt sjukt hur vi kunde vända bara sådär. och ehm..

...jag och malin bytte skor. det var ingen bra idé! malins klackar är 14cm höga.

vid halv 3 ringde N. och frågade mig vart jag var. eh. "tegel?" han var då utanför. och jag skulle komma ut. jag vet inte var alla andra tjejerna var då. men jag gick ut. hittade en snubbe som hette sebbe. han var från berga och kände N. vi hittade N tillsammans. jag snodde Ns keps och gick tillbaka in :) BIIAATCH!

en stund senare drog jag och tjejerna ut också. vi gick runt hörnet och satte oss på en bänk med några chilenare. då ringde N. "var är du?" -utanför. så la han på. haha. och så ringde han igen. "du är inte utanför. var är du?!" -runt hörnet. klick. han fick leta reda på mig först om han ville ha sin keps tillbaka. mohaha.

han såg väldigt arg ut när han ställde sig framför mig. jag hade ju lagt kepsen i väskan, så fick rota fram den. men sen satte han sig bredvid och snackade med oss. det var en penna jag inte fick låna och så sa han att jag skulle ha sönder hans klocka. men jag fick visst loss den! sen lyfte han upp min väska och gjorde något med den... såg gay ut.

när vi gick iväg en stund, var min mun så torr, så min överläpp fastnade typ på tänderna eller tandköttet där uppe. när jag och N pratade. hahahaha! han bara; vad gör du? HAHAHAHAHAHA. sen började jag skratta och då log han. då var han fin.

gud.. orkar inte skriva mer snart.

iaf, mina grannar var jättegriniga när vi kom hem. OK, förlåt att vi väsnades. men orka komma ut i trapphuset i morgonrock och skrämma livet ur oss. och hota med att ringa min pappa. alla jävla pensionärer i det här huset bara klagar.

resten bokstaveras, BAKFULL.

ps.. men känner att jag inte får ihop kvällen i den ordningen som den var och att jag glömt tusen småroliga saker.. som att eh. jag vet inte. jag höll på att bryta foten i alkisbacken. att alla gick olika vägar hem. jag ropade på malin, och hon trodde jag var någon som blev våldtagen på andra sidan rälsen. lindas hopp i buskar och stora skrapsår och blåmärken överallt. ha. men skitsamma. nu ger jag upp!

i'm still so hungover.

jag är fan fortfarande bakfull.. alltså. jag somnade 5 inatt. vaknade 8 och har inte sovit sen dess. ligger i sängen nu.. och det är så underbart!

jag orkar inte ens blogga. jag vill.. men. VADFAN!

crazy night.

hahahahaha. det var så SJUKT kul på tegel igår!!!

jag vet inte vart jag ska börja.. alla var där. haha. N blev arg när jag tog hans keps. hahahaha. sen sa malin till honom att han var fin. och att han inte skulle bli generad.

vi blev kompisar med någon som hette julio och var chilenare. han blev kär i N.

jag fick en hundring av jens! hahaha. det var 3 killar som skulle ta mig på brösten??? linda hånglade tydligen med 3 killar. hahaha. öh. vi tappade väl 3 glas på dansgolvet så de gick väldigt mycket sönder.

känner att det här inte blev ett bra inlägg. skriver sen när jag har händelserna lite mer på plats. like that's gonna happen ;)

as hard as a saturday afternoon at the mall.

jag var duktig. vi tog bussen ner. in på systemet - bag in box - ut. halvvägs in på ginatricot, ut fort. pilla lite inne på veromoda, men fort bort till h&m. smink, poff. köpt. åh, en klänning. fort testa, poff. köpt. ut, ut, ut. nu nu nu. cigg, fort. andas.

lisa sprang in och köpte alvedon på apoteket. jag klarade inte mer. min syster är en ängel. nu är vi hemma. inom loppet av en timme.

nu återstår det bara att gå ner till ica och köpa livsmedel.. pust.
fast inte nu. snart.

take a picture of the sunflower.


christin: ta ett kort på¨solrosen.

christin: ta ett kort på solrosen!
denice: va?
christin: du lyssnar ju inte! ta ett kort på solrosen.

tar ett kort och visar.

denice: så? fin?
christin: mmm.

wrong, right, black, white, fight, break up, make out.

igår (läs; fredag) gick jag och christin ner på byn. vi skulle handla lite saker.. vi hann förbi teknikaffären, pressbyrån, h&m och åhléns. jag hittade min foundation och letade bara efter en sminksvamp.. men kände att jag blev jättevarm, svimfärdig, svag och okoncentrerad. gick ut och väntade på christin. och började gråta. jag hatar det. hatar det.

christin agerade snabbt och vi gick ner mot ån. och där bjöd hon mig på en glass. hon är så söt. ♥ sen var det en japan som tog kort på oss när vi höll händer. ja, vi var det där lesbiska paret igen. haha.

vi blåste såpbubblor.

albin hade en burk med såpbubblor.. eller nej.
christin spillde ju ut innehållet. ahah. det var därför vi gick och köpte två nya!

en till christin..

..och en till mig.


när vi var inne på teknikaffären köpte christin en mobil till jonas, eftersom hans mobil är död efter en kväll på fyllan. hon köpte en röd. samsung. tjejtelefon? när jonas sedan åkte till pizzerian så ringde det. HAHAHAHAHA.

jonas: man kände sig inte direkt tuff när man
drar upp en röd mobil ur fickan som spelar värsta tjejlåten!
christin: men få hit, så byter jag ringsignal.
jonas: nej.. det är lite kul.

yeah, I called him up.

He gave me a bunch of crap about me not listening to him, or something. I don't know,
I wasn't really paying attention.

i'm funny when i'm high on caffeine.

albin väckte mig kl. 6 imorse, igen. han somnade för första gången för en timme sen... JAG-ÄR-TRÖTT! har knarkat kaffe, i den mån jag har hunnit. trodde jag skulle hinna duscha. men det har jag ju inte kunnat göra. väntar tills christin kommit hem. (hon sitter på bussen!) hon kommer hem typ 5 timmar tidigare än tänkt. så bra! :)

igåreftermiddag mötte jag och albin farmor nere vid ån - mitt emot Åtellet. vi blåste såpbubblor och tittade på svanar och bilar. sen luktade albin bajs och då fick vi gå hem.
igårkväll hade jag, jonas och christin sockerkalas. cocacola, choklad, glass och chips.. jag måste skaffa mig lite självdiciplin känner jag. var det inte jag som bantade förut? för typ en månad sen. det gick ju bra! haha.

och NEJ. de två senaste veckorna har jag drivit med mister N, varje helg. nu har puckot tappat bort sin telefon. nu kan jag inte terra honom i helgen. han har säkert tappat bort den med flit, så jag inte ska driva med honom mer. haha. eller inte.

(snodd från fb.)

only by the night.

baby ligger på golvet och tittar på simpsons. hans favoritprogram.

det är lite tråkigt att jag inte kan lägga in bilderna, eftersom jag tjuvar på jonas&christins dator. men får lägga upp de i efterhand. typ, när jag kommer hem.. never?

igår kom christin och hämtade mig i täby, med lilla lupon, blåfaran. vi kom upp till norrtälje och skulle in på flygfyren. när vi kommer ut igen och ska backa... då skramlar de utav bara helvete. vi tittar på varandra som två frågetecken och går sedan ut i regnet och kollar. jo. avgasröret har trillat av. ursäkta mig men, HAHAHAHAHAHAHAHAHA. 

plus på det, fungerar inte jonas mobil. så honom kunde vi ju inte ringa. christin ringer istället sin pappa. han kommer några minuter senare och sliter loss hela avgasröret och slänger in den i bagageutrymmet. alltså, igen, HAHAHAHAHAHAHAH.

på kvällen käkade vi donken och kollade på top gear. sen gick vi och lade oss.
idag har jag och albin lekt, delat på majskrokar, tränat på att gå själv, ätit mat och varit på promenad. hamnade i lekparken och gungade. morbror henrik åkte förbi och vinkade, men vi kände inte igen honom innan han åkt förbi. otrevligt! albin väckte ju mig 6 imorse. BAH. nu verkar han äntligen vara trött. han ligger och mysar kudden.. jag är trött.

would you let us break down and cry?


vet ju inte vad det är med mig!
bröt ihop idag igen. låg bara och grät. men lyckades skaka av mig det och har
faktiskt garvat åt konstiga saker. malin ringde och vi hade ett sånt där 2-timmar samtal.

you are the cutest boy i’ve ever seen.

texas, direkt under oss.


jag saknar lägenheten i stan.


albin älskar simpsons. går inte att få kontakt med honom då..

typ, så gott!


efterrätten var ginos, på balkongen.

i love joey!



joey - you have got some nerve coming back here. i can't believe you never called me.

lady - excuse me?

joey - you probably don't even remember my name. it's Joey, btw. and don't bother telling me yours, because i totally remember it.. lady.


joey - i waited weeks for you to call me.

lady - i gave you my number. you never called me.

joey - don't try to turn this around on me. ok. i'm not some kind of social work.. that you can just... do.


lady - well. i'm pretty sure i gave you my number.

joey - really? think about it. come on. you're a beautiful woman. smart, funny. we had a really good time. if i had your number, why wouldn't i call you?

lady - i don't know. maybe i'm wrong. i'm sorry.


joey - hey, too late for apologies. okay? you broke my heart.
do you know how many woman i had to sleep with to get over you?


don't you black or white me.


don't you black or white me.

väntar in jonas och christin. klockan 16 ska de skriva på om hus. husägare och allt. vuxenpoäng. vi ska åka hem till mamma och äta middag.

under tiden sitter jag här och kollar på tyra banks show. de pratar om tonårstjejer som skickar sex-sms till killar. HA HA HA. det är ju precis det jag håller på med - till N.

it's hard to never break with this heartache.


jag bröt ihop ganska totalt idag. det var en ventil som gick sönder
och alla instängda känslor trillade ner i tårar för mina kinder. det behövdes.

i feel very nauseous.

jag mår verkligen jätteilla.. vet inte vad det är. har redan spytt en gång idag. men jag är så hungrig! vågar inte äta. vill inte spy mer. kan det bli mörkt nu? vill ligga i soffan i ett kolsvart, iskallt vardagsrum och somna till en film.


update.
ska nog möblera om i mitt rum. iaf sängen. tror jag har dålig feng shui..

the last thing on your mind, before you fall asleep.

i fredagskväll vaknade isak lite efter 22 och var jättepigg. vi läste många sagor i stora sängen tills isaks mamma kom hem. hon var inte direkt överlycklig. hon ville ju sova.. isak sprang runt och ropade. "mamma inte sova. nis får sova." hahahahaha.
 
när jag skulle gå fick jag sommarlovspresenter. ♥ två ljuslila kökshanddukar och en body butter från the body shop. hela familjen är så gullig! jag fick skjuts hem. skönt! hemma drack vi lite vin och sen somnade jag.

lördagsmorgonen bestod av lite kaffe, innan vi tog bilen upp till norrtälje.

vi packade in oss i bmw;n och åkte guidetur genom norrtälje. inte för att jag behöver det, jag känner mig rätt hemma i norrtälje these days. men jonas och christin skulle visa pappa huset. sedan stannade vi till vid flygfyren och handlade gott. jonas bråkade med en kärring på parkeringen. det tyckte jag var lite kul.

JAG ÄLSKADE att albin började dansa (vifta på armarna) när beyonce - single ladies spelades på radion. HAHAHA!

när vi var hemma igen på kvällen, efter att ha haft party i bilen, kom jag på att vi hade handlat glass i norrtälje. men vi åt inte det efter tacosmiddagen. jag och christin åt ju kräftor som efterrätt.. eller ja, som efterrätt till efterrätten med pannacotta. haaa. jag ville ha glass. så jag och lisa gick till 7eleven och köpte glass.

ho ho.. sedan dök två av mina (skorpionens) dåliga egenskaper upp: hämndlysten, svartsjuk, hemlighetsfull och misstänksam. jag skickade ett sexistisk sms till N. och sen ringde han fram till 02. kanske ska sluta driva med honom nu?  


idag köpte jag tre nya böcker.
greg behrendt och liz tuccillo - dumpa honom: han vill faktiskt inte ha dig

sophie kinsella - en shopaholics bekännelser
jens lapidus - aldrig fucka upp.


i'm working my ass off. NOT.

ligger i en soffa i vasastan och glor på tv. har hängt här sen 17. la isak vid 19.30-20. tror inte han har somnat riktigt än, men han är tyst. men jo, det är såhär jag jobbar.

föräldrarna ska komma hem någon gång mellan 22-23.
tills dess tänker jag ligga här i soffan och fortsätta vara godis/röksugen.
men jag ser fram emot morgondagen! MINIGOLF.

i know how my wedding dance will look like.

såhär ska mitt och andy sambergs bröllop se ut!
but way more fancy.


my boyfriend is out of town.

i tisdags åt vi tacos-middag på balkongen. det var lagom trångt och mysigt! efter middagen och att abbi hade kollat lite simpsons, så gick vi ner på gården. lisa skulle klippa håret. lena lekte frisör. och så drack de vin. precis som jag och christin som delade på en flaska vitt.

farfar borstade albins hår.

jag plockade rosa blommor och drack vitt vin.
mhm. onsdagen känns lite blurrig.
minns inte riktigt vad jag och albin gjorde.
förutom pussades, sprang och myste kudden.

idag mötte jag och albin farmor och så gick vi till socitetsparken.

albin fick nya leksaker. spade, kratta och traktor.


och så lekte han i sandlådan. utan leksakerna. men sötis iallafall!

christin är världens bästa och kom hem med ett paket cigaretter till mig. massa hjärtan till henne! vi drack vin och tjötade lite innan det var dags att gå till busstationen. jag åkte buss idag. utan panikångest och utan tabletter. jag blev så glad! jag ska vinna detta krig!

jag ska gifta mig med andy samberg!


don't even try to destroy my plans to drive you insane.

albin är snäll mot mig. han har inte haft ett enda utbrott. än. när blir albin, argbin?

"Du var så söt när jag åkte till jobbet imorse! Låg och sov ihoprullad som en liten boll :) "
skrev christin till mig på facebook imorse. hahaaha. jag är så gullig!


fuck. haha. varför skulle jag in på facebook igen? nabi skrev precis, "nämen hej" i chatten. jag skrev bara "hej" sen loggade han ut. hahahahahaha. what?

måste erkänna att jag blev lite skakis. det är ju jag som ska driva. han kan inte höra av sig! skit! snälla N, förstör inte mina planer på att driva dig till vansinne. :)


love me unconditionally.


tacos står snart på bordet.

C-A-J är vid åkersbergaavfarten och är strax framme!

mitt humör börjar redan bli bättre.

jag älskar dig.

stop drinking, bitch!

getingen simmar i mitt vinglas.
jävla fyllesvin!

if you can't do it right. don't do it!

lillasyster rusar ner till tvättstugan titt som tätt. det är strålande sol utanför och jag orkar inte sitta utomhus. ikväll kommer dad och C-A-J på middag.

jag fick värsta suget att städa hela lägenheten...

note.

kärlek är blind och svartsjuka ser saker som inte finns.

love is blind and jealousy see things that do not exist.

take him and cut him out in little stars.

helt plötsligt började romeo & julia på tv.

då dricker jag vin.
för det är söndagkväll.
och jag har inga planer att göra något imorgon.
förutom att ringa 2 viktiga samtal.

dessutom ska jag sitta på balkongen och röka bort mtt liv.
och försöka få fram min kreativasida i skrivandet.
har mycket på mitt hjärta.

wish me luck.

don't forget my lipstick. i left it in your ashtray.

jag är så mätt och trött att jag vill gråta. syster kom hem med cigg till mig och jag blev överlycklig. patetiskt, huh? jag är trött på att man inte kan lita på N Å G O N. jag är trött på att vara fånge i mitt egna fängelse. annars trivs jag jävligt bra.

har blivit en kall känslobitch. don't screw me, i'll screw you.

there is only one reason why we're apart.

'CAUSE I DON'T WANT TO BE WITH YOU!


jag är helt brunhårig igen. och korthårig. vafan. inte vant mig än. och det är fortfarande helt halkigt lent. och hon tunnade ut det. skitmycket. VA!! i'mnothappy.

alltså, jag har en finne(?) på armbågen! den gör löjligt, jävla skitont.. haha.

i love ya... but i love me MORE!

jag har blivit en evil bitch och skickar retsms till N.

denice - du är så jävla snygg! jag vill ha dig nu!
N - va fick du att jag va snygg ifrån?
denice - jag kommer till dig sen. (censur.)
N - Aa (censur.)

typ två timmar senare ringer han.
01:10
01:11
01:12
01:30
01:42
01:56
01:59
02:02
02:06
02:20
03:59

HAHAHAHAHAHAHAHA. ville han mig något eller?
oh no, i do not hook up!

don't hate the game!

just nu: 3 missade samtal.
N - 01:10
N - 01:11
N - 01:12

HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
don't you just love me? ;)

you came around and you knocked me down.

petra, jag och malin åt middag på texas. och tog en öl. eller två.. nä, okej. tre.
sen kollade vi filmerna vi hyrde. alltså, den här filmen är egentligen världens jävla B-film. men säger bara en sak. "Bajs i handväskan" och fy fan i helvetet, vad vi garvade! när film nummer 2 startades sov petra och sen somnade malin. det var ju lite jobbigt för mig, eftersom det var en skräckfilm. sådär psykiskt jobbig.
i fredags klippte jag mig. KORT igen. fan. det blir aldrig långt. ska aldrig klippa mig igen! och så är utväxten borta och jag är brunhårig igen. jag trivs inte riktigt..
idag har jag och albin gosat.

roligaste var när jag, albin och lisa dansade på balkongen till beyonce - single ladies.
abbi viftade med händerna i luften och skrattade som aldrig förr!

WHAT THE F.......CK!!!

jag är förbannad på allting. har stängt av mobilen, för 1. orkar inte höra när ringsignalen går igång. orkar inte svara. 2. de jag ringer, svarar inte! IRRITERAR mig.

jag vill spy, men har inte ätit något. mamma tjatar som fan på att jag måste äta även om jag inte är hungrig. jag är hungrig, men mår illa när jag ser mat. och jag vill kräkas. lätt att stoppa något i käften då?!


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. IRRITERAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0