You and I are over, now it's me and him.

erik hörde av sig på facebook. så nu har vi pratat i en halvtimme. kul att lära känna honom lite mer än vad jag hann i fredagskväll. jag saknar borås. jag saknar ellen! och anneloo! känns konstigt att vara tillbaka i stockholm! blev lika bitter som alla andra stockholmare så fort jag hamnade på tunnelbanan. vad är det med nollåttor och vara otrevliga på tunnelbanan? åh, meh, nä! blev så sur på en göteborgare som satt på tåget och började beklaga sig över att snart vara i "fjollträsk". jag kan gå med på att bli kallad nollåtta. för det är vi. men åk då inte hit och kalla oss för "fjollträsk". jag kommer inte ner till göteborg och kallar er för något sånt där trams. och så slutade man vara bitter igen. happy times. sådärja.

nu ska jag ut på en cigg och lite oskar linnros i öronen och sen är det big brother time!


Ser dig på blåa i april, i telefon i nya jeans. men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro.

itorsdags morse tog jag 06:12 bussen från täby. hoppade på göteborgståget 07:10. anlände i göteborg 10:20. madde kom till tågen och så gick vi och fikade. klockan 13:00 tog jag buss100 till borås. där ellen mötte upp mig utanför trägårn 14:00. vi gick upp till lägenheten och lämnade mina väskor, tog en kaffe och rökte lite på trappan innan vi gick ner till stan och handlade på systemet och på ica. mötte upp anneloo och sedan hem igen. lagade middag och kollade på moulin rouge ♥. när vi startade andra filmen med johnny depp så somnade jag gott i soffan. och efter det la vi oss i sängen för lite mera sömn.

på fredagen vaknade vi 10. duschade och gjorde oss klara. väntade och väntade på att anneli skulle ringa. närmare 13 blev vi hungriga, så vi gick och handlade fisksoppa. till slut ringde anneli och så kom hanna och sen drog vi till ullareeed.

37 km kvar...

framme i ullared! kolla hur söta tjejerna är. så små framför skylten.

vi hittade lite fynd. det var tv-inspelning när vi var där. men vi såg aldrig någon kamera. haha. tur!

gulliga ellen bar min påse, eftersom jag var som en gammelkärring med min onda rygg! jag hade ju bara ett par höga skor med mig, så jag var tvungen att köpa ett par låga skor på skoboo.
gas på pedalen och hem för att steka hamburgare och börja förfesten. när fido kom hade han med sig lite överraskningar till alla. jag fick ett kinderägg med en apa i. haha.

här leker vi kartong-leken. jag är iof glad att jag vann över killarna med min onda rygg.

efter det blev det twister!

twister in action!

vi drog först till wiser. men det var mycket folk och knappt någon plats. så, ellen, anneli, fido och jag drog till franks. här har vi en taggad ellen och en taggad fido.

här är en erik. i röd skjorta. haha.

blev lite kärleksfull där mitt i alkoholen. jag ser mycket fullare ut än vad jag är!

jag tycker den här bilden blev så himla cool!

anneloo gör en snygg grimars. alexander rybak bjöd in henne på efterfest. och så är det glad_kille_88 som egentligen hette björn tydligen och var 84a. hmm.

dagen efter hamnade vi i soffan. jag älskar ellens lägenhet. den är så himla fin.

ja, och jag somnade återigen i ellens soffa. minst 3 gånger har jag sovit där i helgen ;D

när vi började få liggsår, så gick vi till pizzerian och tryckte i oss pizza. påvägen hem köpte vi cola och sånt så vi hade till melodifestivalen. ännu mera liggsår. tryckte i oss allt godis vi köpte på ullared med. heeeeheeee!! och så kollade vi på saw!! första gången jag ser de filmerna!

på söndagen var ellen tvungen att åka på jobb, 12:30-09:00. så anneloo kom över med flera saw filmer och sin dator. vi data-muppade oss lite fram till typ 14. sen kollade vi saw2. vi slängde på saw3 direkt efter.. meen mitt i så orkade jag inte hålla mig vaken mycket mer, så jag somnade i den där soffan IGEN. med ellens underbara filt! jag vill med ha en sån! :)

kvart över 18 väckte anneli mig och sa att vi skulle åka på söndagsmiddagen. vi mötte upp fido och hagge på city och skulle handla mat. (jag fick ta över ellens plats. som en kind of stand in.) hem till hagge, slängde i oss middagen bestående av lövbiff, potatisgratäng och sallad. och 10 minuter senare var det solsidan!

anneli körde hem oss, och halv tio var jag ensam i ellens lägenhet. kunde inte somna när inte hon var där. haha. somnade inte förän vid 01 någon gång. men så var jag uppe vid 8 imorse (läs; måndag) och gjorde i ordning morgonkaffet, för en halvtimme senare kom ellen hem med frukost! baugetter och jos! :)

ellen körde ner mig till bussterminalen kl.10. och 1 timme senare var jag i göteborg för att ta tåget hem till stockholm. jag brukar ofta ha väldig hemlängtan. men jag ville bara vara kvar! vad har jag i stockholm att göra?

här är det jag hittade på ullared. jag ÄLSKAR väskan! den perfekta väskan! 

en svinsöt tavelram. (ska byta bild, när jag hittar en bra!)

två linnen, en vändbar kofta, mjukisbrallor, väskan, deo, tandborste, tvättservetter, stearinljus och FRYSPÅSAR till mamma :p och sen var det massa godis som vi åt upp på bakis-lördagen! ;)

juste, mina nya fina skor! de är smutsiga för jag åkte hem i de idag! :)


BB-time!

woho. såg att bb-reprisen går 17.30!! wey.

I'm back where I started.

kom preciis hem. ska bara vila lite. typ käka lite mat. en kaffe och cigg. byta om till mjukismys och sen ska jag ta kort på ullared-fynd. och till sist föra över bilder och blogga lite. :) seeyainabit.

This is not the end. Not even close to it.

jag är nu ensam i borås. ensam i ellens lägenhet. hon jobbar natt och jag är lite småskraj att sova själv. men hon kommer hem vid halv nie imorgon. så jag ska nog klara mig ändå. anneloo är bara några hundra meter härifrån. imorgon är det dags att åka tillbaka till stockholm. vann en tågbiljett för 106 spänn..... HELT sjukt.


kommer sakna alla borås människor. men jag längtar efter mina stockholms människor också. :)



PUSS OCH GODNATT.

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

heej! har inte uppdaterat på länge, så här kommer en liten uppdatering. så ni vet att jag lever!


kolla vad söta anneli, ellen och hanna är som posar utanför gekås!

träffade en erik på franks...

berättar mer om allt när jag kommer hem. internet är lite trögt. så nu ska jag umgås lite med anneloo.


oh, good morning world.


haaaaaaaaaaaaaaaHA. somnade innan halv nie igårkväll. how I know? jag hade fått ett sms av älskling då. haha. och sen har jag drömt konstiga drömmar. öh. vaknade sedan 04.14. men sov lite till. och närmare 05 blev jag orolig att jag skulle försova mig så jag skyndade mig upp och tände lampan. bussen går snart. 06:12. sooo..... bye bye stockholm and hello gothenburg.

Please make the light go dark.

mycket idag. drog till rådmansgatan och warners nya kontor. betalade tågbiljetten och har nu fått veta tid osv. kl.7 imorgonbitti avgår tåget (om allt går som det ska, dvs.) då ska jag vara framme någon gång mellan 10-10.30 i götet. och sen åkte jag till farsta. för lite jobb. kecke kom förbi. haha. trevligt. och konstigt. vi drack kaffe. sen ringde petra från ingenstans och då åkte jag och träffade henne i farsta centrum med lilla liam. som bara sov hela tiden. sen sket jag totalt i mattelektionen. struntade att träffa älskling. och nu ska jag försöka sova. ska upp 05 imorgon. maaaaaaaaaaaaaaawa. godnatt.

Dag 21 – Mina rädslor.

jag är livrädd för att förlora de jag älskar, till döden. jag tycker inte om döden. döden tar våra älskade, underbara och nära. personer som betyder så mycket för oss. ibland tar döden de i förtid och ibland är det av ålderdom. men det är alltid sorg. jag tycker inte om sorg. och jag tycker inte om att de ska försvinna. jag är livrädd och skulle dö om min mamma dog. jag skulle inte orka med om mamma dog. jag är alltid supernervös och ängslig, livrädd och mår dåligt om hon ska flyga någonstans (thailand, kina, indien, portugal.. gud vad hon flyger iväg mycket.) jag mår dåligt så fort hon inte svarar i telefonen. okej, kanske inte efter ett obesvarat samtal, men när man försökt få tag i henne i några timmar och inte hör av sig. då är jag alltid på väg ut för att leta efter henne. min mamma.

Todays moving around.

08.50 - täby.
09.30 - rådmansgatan.
10.30 - farsta.
18.00 - skanstull.
22.00 - täby.

(imorgon)
07.00 - centralstationen.
10.20 - göteborg!


I want to survive.

idag åkte jag till vasastan för att hämta min lilla solstråle. lilla i. vi gick till lekparken direkt efter dagis. (förlåt, förskolan.. bla bla) jag frös, men isak sprang som en dåre och klättrade och åkte kana. han hittade en kompis också. en amanda. och jag stod som en småbarnsförälder och pratade med amandas mamma.

jag och isak gick till ett fik för att värma oss efter vi lekt i lekparken.
isak 4år: denice..
denice: ja?
isak: tanten där är jättetjock.
denice: men isak så får man inte säga.
isak: jag kan viska det till dig.

blev lite dålig stämning....



sen tog isak kameran och tog kort...

"den blev fin" sa isak. haha. jag tycker jag mest ser ut som en gris :p


när vi kom hem så började vi bygga med lego. vi byggde "världens högsta" torn. hahaha. isak skrattade så han höll på att kissa på sig. det var så roligt att vara med honom igen.


sen jag kom hem har jag suttit slickad framför datorn i budgivningar på tradera. jag vann en biljett!!!! WOOHO!!! omg. på torsdag drar jag till gööööteborg!! ska träffa madde en snabbis och lämna över hennes glasögon och sedan tar jag bussen till borås och ellen. yes yes yes. taggitaggad!

måste verkligen sova efter big brother. lång dag imorgon!! och väskan bör jag packa IDAG. NU. hinner inte annars liksom. livet är helt underbart just nu! jag älskar det. :)

Boyfriend.




okeeej. tog sovmorgon idag. men det var inte så himla roligt. drömade massa mardrömmar. hade inget roligt humör när jag vaknade. men nu har jag duschat, lagt fram lite kläder som ska packas ner ordentligt ikväll, sminkat mig och gjort mig lite finare. så nu är jag på lite bättre humör. snart kommer jag bli på ännu bättre humör, för jag ska åka och hämta isak!!! :) lekte med honom sist i december. mys, mys, mys!


Today I kind of did something.

när jag åkte till jobbet idag klev det på en läskig snubbe med en läskig hund med munkavel. han sa åt hunden att sätta sig på sätet. det tycker jag var lite märkligt.
efter lunchen med chefen så blev jag väldans trött. och eftersom jag har dödsont i ryggen satte jag mig i massagestolen. när jag hade slappnat av lite allt för mycket så somnade jag.

lagom pigg och roligt var det att gå själv på matten. jag satt där och lyssna på k-värden och ersättningsformler och ekvationssystem hit och dit. någonting om grafiskaräknare också. I don't know.
och jag hann hem till big brother!! awaawaahaa. bäst. laaaaaagom trött tjej nu. zzzZZ.

Dag 20 – Min favoritplats.

min favoritplats.. är nog ganska rörlig. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. jag orkar inte. skrev värsta långa inlägget, så bröts internet och allt bara försvann precis innan jag skulle trycka på publicera. fuck it. kortfattat denna gång. min säng är min favoritplats. mer favorit blir den när min favorit sover med mig.

(It's gonna be a bumpy ride)

mys, mys, mys. först fikade vi. sen åkte lala och abbi på buss-äventyr. jonas somnade i soffan. jag och christin låg i soffan och spelade betapet. lala och abbi kom tillbaka och det blev pizza-middag. glass till efterrätt och sedan solsidan. värsta braiga dagen.

filmat med en dålig iphone-kamera.
vi byggde koja i soffan.

och big brother hade premiär idag. u-n-d-e-r-b-a-r-t! men vilka muppar som är med!


massa blåmärken på mina ben. jag har svinont i vänsterarm, i höften och i korsryggen. :( misshandlad.

You mean so much to me I would die for you. and If you die, I'll die too.



christin ringde och väckte mig halv 10. men jag vaknade inte riktigt. så jag fick tre sms på raken och då började jag vakna. så snart kommer christin, jonas och albin hit. även lala kommer. söndagsmyyys. ♥ så jag gick upp och började städa direkt. (tycker inte om när det är stökigt hemma när man får besök. känns oartigt.) så nu är lägenheten dammsugen och det där återkommande, irriterande, diskberget är borta. :) blir typ inget plugg idag heller. (shit, shit, shit. jag måste skärpa mig. jag har inte orkat bry mig så mkt om matten sen efter provet. hämta fokus, hämta inspiration!!!) men tvättstuga 15-19. jippi. jag som inte har ont i hela kroppen :P 23 år är det nya kärring.

ja, det var väl allt för nu. seeee ya l8tero.

I know anxiety.




det är så frustrerande. jag har en klump i magen och jag kan inte förstå vad det är. jag är orolig över någonting. det är någonting som gör mig nervös och jag kan inte sätta fingret på vad det är som stör mig. jag vill bara krypa ihop i ett mörkt rum och sova. få det att försvinna. men det går inte. jag måste börja plöja igenom vad det kan vara för mörk sten som bara växer och växer och gör mig mer illa till mods för var dag som går. du ska väck. du ska försvinna. otroliga monster.

Dag 19 - Mina drömmar.

inatt drömde jag att eminem var hemma hos mig. vi låg och sov. och sen började han spy. han spydde som tusan. överallt och hela tiden. sen försvann han typ. och så var robert pattinson där istället. vi skulle på någon maskeradfest, så vi åkte till hans hus först i en rosa bil. men sen var han redan på festen, medans jag och en kompis var kvar i hans hus. sen blev han 12 år (eller vad han var när han var med i harry potter-filmerna) och så var vi i harry potter-världen. vi skulle flyga på en kvast till en trollkarl. JÄTTEKONSTIGT.

ps. det är inte syftet med "mina drömmar". men jag vill inte dela med mig av mina drömmar om livet och mina mål. så jag tolkar "mina drömmar" till det jag drömmer om. ha! ha!

There is nothing I would change.

fredagen var helt bra. eftersom jag kom i sängs rätt sent på torsdagen och upp tidigt på fredagen var jag megatrött. såg ut som en uteliggare också. men efter jobbet mötte jag upp malena i gamla stan. timmarna flög förbi och vi hade asmycket att gå igenom. jag mötte sen upp syrran på tåget och anna plockade upp oss i mörby. hem, och anna lagade middag åt mig och syster. sen var det soffan som lockade och ögonlocken blev väldigt tunga. heheeee.

alltså, snacka om sovmorgon. vaknade inte förän klockan var 13 idag. och sen har jag segat mig bara. tills kristin ringde. klockan var då 16:30 och hon säger att vi skulle åka 17:15. jag sprang in i duschen, sminkade mig, fönade håret, plattade håret, åt en apelsin, klädde på mig, borstade tänder och sprang ner till bilen. ALLT PÅ MINDRE ÄN 45 MINUTER. helt sjukt fort jag gjorde mig klar. har nog aldrig hänt tidigare. brukar ta typ 2 timmar annars.

wooooooooooooow. jag och kristin drog till uppsala och mötte upp jocke. vi drog till gokart-stället och mötte upp mohammed och så körde vi GOKART och fyyyyyyyyyyfaaaaaaaaaaaaaaan. vilken adrenalinkick. hahaha. var helt skakis innan. (mohammed är typ proffs eller något) och jocke var inte långt efter. asså. efteråt var jag typ ännu mer skakis men för att det var så jävla kul!!



sen åkte vi och käkade middag och efter det så åkte vi till bowlinghallen. det gick ooootroligt DÅLIGT för mig men det bjuder jag på. bästa kommentaren under bowlingen; "vem var det som fucking kasta????!!"jag har haft en väldigt rolig kväll. en lördag utan alkohol och det var så himla bra!! :) eller ja, en liten öl blev det. haha, det var svinkul när jag och kristin tog bilen hem. vi hamnade i en rondell och det var inga bilar ute. så vi gjorde en mr. bean och åkte flera varv. jag höll på att dö av garv. fick så ont i magen. herregud. och nu är helgen bara borta! imorgon är det liksom plugg, tvättstuga och big brother. och sen en ny rolig vecka!! ♥

party on friday. we're going all in.



ellen & anneli. stefan borg är med! :P


Horoskop.

Skorpionen

18/02

Fredagen blir romantisk på ett mycket trevligt vis, och detta trots att morgonen fylls av irritation.


This is just the begining of the weekend.

jobb. jobbbbbb. jag ser ut som skabb idag. tåget tog hundra år för att komma fram och så hörde malena av sig. vi ska fika i stan efter jobbet. yeeey. och sen möter jag upp syrran, och åker till mörby där anna ska plocka upp oss. yes. då är det dags för fredagsmyyyyyys och tjejsnack. :)


Some guys just can't handle Vegas.



jag känner mig bakfull även fast jag inte drack en droppe alkohol igår!! nu ska jag se ut som skit och åka till jobbet. vi ska inte ens börja prata om vem som har värst hår-dag!! o m g.


Deluxe.

psykbryt DELUXE.


hur fan ska jag kunna somna nu??????????????????

thursday evening. musicquiz.


jag, isse och hans kompis åkte till tgl vid 22 för att köra music quiz kväll, där mötte vi upp kristin och elin. rolig torsdagkväll :) isses kompis satt mest vid spelautomaterna. kristin och elin drog, medans jag och isse förskte få med hans kompis. men han var mest full och spelberoende.

svinbra dag. uppsala med kristin hela dagen och sedan kära tgl. ♥

men nu måste jag sova.


YOU'RE SIMPLY THE BEST!




jag och kristin har hängt i uppsala i flera timmar! sjukt roligt!! :) vi mötte uppe jocke efter våran nära-döden-upplevelse med en stor jävla lastbil som körde ut i vår fil och försökte preja ner oss. VI SKA STYCKA DIG!! haha. sen åkte vi till ett industriområde och plåtade bilen. jocke var grym. sen drog vi till gränby centrum och fikade i timmar. sen åkte jag och kristin hem igen. plockade upp lena och elin i mörby och så kom jag hem till en lägenhet med erik, lisa och steffi. erik gör vårrullar!

Dag 18 – Min favoritfödelsedag.


jag vet inte om jag har någon direkt favoritfödelsedag. (hoppas det kommer en som jag kommer minnas hela livet... höhö) men jag har fina minnen från olika födelsedagar. jag minns när jag var liten. kanske 5-6 år. jag var en otroligt pigg morgonmänniska. vaknade alltid vid 7 eller tidigare. kunde aldrig sova längre än 7. min födelsedag var på helgen och jag låg i sängen och väntade, väntade, väntade och väntade. det tog EVIGHETER. då hade klockan blivit kanske 8. då gick jag upp. gick till mamma och pappas rum och ställde mig sur vid sängkanten och sa; "det är min födelsedag! varför kommer ni inte??" hahaha. surskallig unge.

annat var det också, eftersom min lillasyster och jag fyller år med 1 veckas mellanrum, hon 25 oktober och jag 1 november, så kunde jag aldrig vänta till min födelsedag. jag var storasyster, jag skulle fylla år först. (fattade ju inte då att jag faktiskt var 1 år och 51 veckor äldre än henne iaf) så jag fick fira min födelsedag på min systers födelsedag. stackars min syster.

numera är jag icke sådan. vill helst inte fylla år längre. ;)
saknar födelsedagarna vi hade tillsammans med hela familjen, morbror & kusiner mormor och morfar och hela min familj. tillsammans. i röda soffan i gröna huset på ropgränd. ♥

It's telling me I'm right.


I am 'bout to go.

But just tonight I won't leave.
I'll lie and you'll believe.
Just tonight I will see,
it's all because of me.

Just tonight I will stay,
and we'll throw it all away.
When the light hits your eyes,
it's telling me I'm right.
And if I, I am through,
it's all because of you.


what A day. so proud to be your girl.
stressade halvt ihäl mig för jag skulle möta anna i stan. men så ändrade hon sig när jag var i gamla stan, hon skulle inte med på matten. då var klockan typ kvart över 5. 45 minuter kvar till lektionen, så jag plingade ellen. hon är bra. jag bestämde mig för att skita i mattelektionen jag också. hade verkligen NOLL lust att sitta där i tre timmar. tråkigt värre. så jag ringde mamma och frågade om jag fick middag hemma hos henne. det fick jag! :) lillasyster kom efter jobbet också. jag ringde till älskling. han var fortfarande lite småsur. fast nu svarade han ju. förut har han bara klickat bort mig. :P lisa och jag gjorde sällis hem och för ovanlighetens skull så var det massa knäppa människor på tunnelbanan... bah. när vi kom hem skyndade jag mig att byta om till mjukismys och myste ner i sängen. sen ringde älskling. och heeeerreeegud. haha. så jävla roligt. "men säg bara att det är din pojkväns kompis som bla bla bla." de är helt sjuka!

jag är trött_tjej_ont_i_ryggen_87 som ska sova nu.

Stiff!

har precis duschat och så tänkte jag; "ja det vore kanske lite roligt att ha på sig jeans idag." ångest. det är inte alls roligt. hade glömt hur stelt det är att ha jeans på sig. jag får ont i huvudet. känner mig instängd. tacka fan för leggings. ska byta strax.

There is always Hope.


hur fin var inte den här då? fick den av ellen! så jag. precis som min tatuering i nacken. GILLA GILLA GILLA!

Before and after.

det tog bara 1,5 timme.
FÖRE:

EFTER:

FÖRE:

EFTER:

FÖRE:

EFTER:

FÖRE:

EFTER: (lite fel vinkel)

FÖRE:

EFTER:
(och mitt under städningen fick jag en present genom brevlådan!) ♥ ellen.

FÖRE:

EFTER:

FÖRE:

EFTER:


nu är jag nöjd.

Take me home.

jag klarar inte av när det ser ut såhär i vår lägenhet. när lisa och erik bestämmer är det gammal disk och skit överallt. nu är inte de hemma. så nu är det jag som bestämmer och då får jag ta deras skit. jag vill ha rent. slår ihjäl de ikväll om de är lika stökigt som nu när jag kommer hem efter matten. SÅ ÄCKLIGT!!!!!!

Dag 17 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

med risk för att låta girig så skulle inte 1 miljon räcka till det jag skulle vilja göra. jag skulle betala av lån som nära har. skulle köpa stora hus och snygga bilar till min familj. köpa en lägenheten och vackra möbler och massa stearinljus. jag skulle köpa nya kläder och vadsomhelst som mina kompisar ville ha. skulle ta med mig alla jag älskar och åka iväg på en jättelång semester i ett vackert varmt land. ja, mest av allt skulle jag väl vilja spendera pengarna på de jag älskar. konstigt. trodde jag var mer egoistisk.

Stop thinking and let's go.


Dag 16 – Min tro.

vad min tro är. jag vet inte riktigt vad jag tror på. kan inte säga gud. men jag tror på skyddsänglar och liknande. spöken, andar och det övernaturliga. ödet och slumpen tror jag på. jag tror inte på att allting är förutbestämt. jag tror på att min morfar finns i närheten av mig och hjälper mig med saker och ting. och om jag någonsin "ber" så pratar jag med honom och inte med gud. litar mer på morfar än gud. men mest av allt skulle jag vilja säga att jag tror på mig själv. för det är väl det mest politiska korrekta svaret. men jag tror inte alltid på mig själv, och då behöver man andra som finns runtomkring en som tror på en och hjälper en att peppa upp tron. morfar trodde alltid på mig. så jag tror på att han finns där och tror på mig.

Damn you auto correct!






sleepy girl, sleepy girl.


jag är så fruktansvärt trött. måste kämpa för att hålla ögonen öppna. har jobbat hela dagen. och kämpat med annat. men det tar vi sen. kan hända att jag har fallit i matkoma. seriöst, jag kommer somna.

Smiling in the middle of our kiss.


efter allt vi gått igenom tillsammans finns det små minnen som slår lite klarare än andra. när vi åkte till värmdö bara för att sitta vid vattnet. vi var tvungna att gå igenom en skog, klättra i berg och hoppa över bäckar för att komma fram. när det helt plötsligt började regna. på väg tillbaka till bilen går jag först. jag är envis. jag klarar mig ner för berget alldeles själv, anser jag. men halkar till och är på väg att ramla framlänges. då kliver älskling om mig och säger åt mig att hålla honom i handen, så hjälper han mig ner med livet i behåll. när vi ligger i sängen och myser och han har fingrarna i mitt hår och snurrar, snurrar, snurrar så allt blir alldeles ruffsigt. när han alltid lägger armen om mig när vi sover. när han ställer sig bakom mig och håller om mig och låter mig luta mig mot honom. när vi återigen går i ett berg men som inte var halt pga regn utan fullt med stenar och brantlutning, så håller han mig i handen och tar mig ner oskadd. när vi satt på bryggan och allt jag ville göra var att krypa upp i hans knä. eller när vi satt på dagisgården och jag bara vile försvinna in i hans famn. när han är trevlig mot mina kompisar. när han pratar om mig med sina kompisar när jag sitter bredvid. när han håller mig i handen. när han säger mitt namn. när han försvarar mig. när vi är på väg någonstans och om han går före så vänder han sig alltid om och kollar så jag är med. när vi går i en trappa som är full med snö så det knappt finns några trappsteg, så tar han mig i handen och gör så vi kommer ner på plan mark utan brytna ben. när han stannar i trappan och tittar mig i ögonen och pussar mig.

det finns så mycket historia. så mycket kärlek. men även så mycket bråk. jag undrar vilket som väger tyngst. är det mest plus eller mest minus? något som är hemskt är att vi är så duktiga på att såra varandra.

oavsett hur detta slutar, så har han funnits i mitt hjärta så länge.
och därför kommer det ta ett tag att få bort honom därifrån också.

Is that story over?


vilken fin alla hjärtans dag man hade. hahaha ;) riktigt lång sovmorgon. en varm dusch. god lunch. 3 timmars matte. fick tillbaka förra veckans prov. blev godkänd!!! I'm so relieved. bussen bråkade lite på väg hem. men busschaffisen var sjukt nice. haha. nu är jag hemma. har ätit svingod middag. nu blir det kaffe och sen sova lite så jag får bort min huvudvärk. meeeen jag är överraskad att jag är så glad idag! :)

det var ju faktiskt lite roligt
att få höra att någon är kär i en. speciellt idag. även om jag inte har några känslor tillbaka för honom. han är bara trevlig.

till alla mina älsklingar.

Dag 15 – Idag har jag på mig.



hahaha. HELT cp bild. but I love it. jag har fula gröna strumpor. gråa leggings. vitt linne. svart kofta. svart halsduk. och världens bästa humör! :)

Good morning Valentines day.



vilken tur att anna ringde och väckte mig kvart i 1. haha. hade nog kunnat sova hur länge som helst. vaknade upp och kände mig ganska vilsen. jag har under natten lagt mig med huvudet där fötterna ska vara. (typ som pippi långstrump) det var förvirrande att vakna upp och se rummet i fel vinkel. haha. men nu är jag uppe. ska möta upp anna om cirka 3 timmar. så borde väl ta tag i mig själv och hoppa in i duschen.. göra sig lite fräsch. äcklig_tjej_87. och och, så är det alla hjärtans dag! och och om 10 dagar drar jag! ;)

Dag 14 – Min favoritårstid och varför.

våren. helt klart. snön försvinner, solen börjar titta fram allt oftare, det blir varmare och man kan börja stoppa undan vinterjacka och plocka fram jeansjackan och solglasögonen. man kan gå ut utan att frysa om fötterna eller huvudet. människor blir trevligare när det är fint väder ute. man kan sitta ute och fika. man vill vara ute mera. det är bara en otroligt bra årstid. försommaren innan sommaren. sommaren är ganska jobbig. på våren har man fortfarande rutiner, under sommarmånaderna åker folk bort och man saknar människor, andra måste jobba när andra är lediga. men ändå är det så tråkigt när sommaren försvinner och hösten knackar på igen. men våren är min favorit ändå. våren är typ hösten fast tvärtom liksom. :)

But I'm too numb to feel right now.

okaaaaaaaaaaaay, here we go. (ångest) jag var lite lagom bakfull i lördagsmorse. låg kvar och drog mig ett bra tag innan jag tog mig till ica och köpte salamisalladen. chillade hemma med erik och simon. tills massa människor kom över. så jag hängde i mitt rum med film osv. helt plötsligt kommer lisa in; "simon sa att det vibrerade i rumpan, så låg det en mobil under dynan i soffan. isse ringer den." så jag fick ringa upp honom, och det visade sig vara hans kompis mobil. vid den här tidpunkten är allt frid och fröjd. det är gumman dit och älskling dit och puss puss. de skulle komma förbi och hämta den när hans kompis hade slutat jobba. men nu börjar helvetet igen, fram till att de kommer så hinner vi börja storbråka. haha. det börjar bli lite komiskt faktiskt. :) jag ber honom dra åt helvete. men han förstår inte. så han ringer och ringer. skickar sms efter sms. tillslut måste jag svara eftersom de börjar närma sig och jag vill bara ge över telefonen and get it over with. han frågar om jag ska kasta ner nyckeln så de kan komma upp eller om jag kommer ner. "jag kommer ner!" det var ju lagom jävla roligt möte. eeeh. jag orkade inte prata, så jag vände mig bara om och gick. kom upp, rökte och grät lite av ilska. men så ringer jag upp?!?! vi bestämmer att vi ska ses. så jag ringer till kristin. my wingman. hon bara; "neee vafan, följ med till åkersberga. jag kör! anna är med! jag är utanför dig om 5 minuter!" så jag drar med tjejerna. i bilen upp mot berga så skickar jag ett sms; "jag är på väg till en fest nu." en arg isse ringer upp och skriker på mig.  "hur kan du göra så? vi väntar på dig!! bla bla bla" jag hör inte pga musiken i bilen. så han skickade sms.. och sms. ja. men jag säger bara:  DON'T FUCK WITH ME, I'LL SCREW YOU RIGHT BACK!!! GIRLPOWER!!! ;)

här är kristin, en tant, elin och anna. :)


här lyckades jag tydligen ta en bild på elin i bilen. det var en kille med i bilen också först. men han bodde i berga så vi släppte bara av honom. tur för honom. haha. det slutade dock lite mindre roligt. jag börjar må RIKTIGT JÄVLA ILLA. så kristin får stanna hur många gånger som helst. jag spyr i en papperspåse eftersom ingen har plastpåse. uuh. underbara tjejer som tog hand om mig och mitt otroligt svaga alkoholsinne.

söndagen då. den börjar lagom roligt. vaknar och mår FRUKTANSVÄRT. det ligger två främmande människor i vardagsrummet och det stinker bakfylla om de med. skitigt som fan, ölburkar överallt och ja. allmänt trash. jag försöker få i mig något ätbart eftersom jonas, christin och albin är på väg ner. någon timme senare kommer de och jag mår fortfarande kasst. vi åker till täby centrum och möter upp mamma som tog tåget. vi kollar, går runt, går in på BR (och det var väl det värsta stället av alla i hela centrum när man är bakfull. SMÅBARN SOM SKRIKER OCH GRÅTER OCH BLÄ, JAG LÄGGER EN PIZZA PÅ DIG!) sen pallade jag inte trycket mer, så vi satte oss i bmwn och åkte till södermalm där vi spenderat hela kvällen. åt god söndagsmat! jag och christin låg och vilade i mammas säng. christin blev sympatibakis. haha. ♥

och nu mår jag jävligt bra igen! :) nästa helg vill jag inte dricka alls. (kanske..)

And we'll throw it all away.


Right now.




Drick med Måtta. Vem fan är det?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. jag ska inte dricka. jag vet att jag inte klarar av det. och vad gör jag. jag super skallen av mig. i princip så var det det jag gjorde. efter återigen tårar och tjafs med isse så ringde jag till kristin. hon och anna var på väg till en fest i åkersberga, så det kom och plockade upp mig. och då börjades det dricka. blandat massa saker ockå, jag vill typ spy nu när jag tänker på det. isse ringde och han skrek på mig!! jag sa att jag inte hörde och la på. sen skickade han arga sms. BAAAAH.

idag har man lite dagen efter ångest. ja. berättade jag om hur dåligt jag mådde i bilen hem? jag minns inte hur många gånger kristin fick stanna så anna kunde hjälpa mig spy vid motorvägen. HAAHA. awkward. när jag kom hem så spydde jag i några timmar. idag mår jag inte som en prinsessa direkt.

jonas, christin och albin är på väg hit. måste shape up.

Dag 13 – En bild på mig för ett år sen.


As every voice is the silence.


idag gjorde jag den där'a jättegoda salladen som jag och linda gjorde för någon vecka sen. (men min sallad hade gurka) sallad, tomat, gurka, lök, mozarella, paprika, avokado och salami. lite balsamvinäger och olikvolja, och lite flingsalt. ASGOTT. annars så har det liksom varit fullt hus här hela helgen. igår var det fem killar i vårt vardagsrum. jag och lisa hängde inte riktigt med på bilsnacket.

nu är det mera människor här och jag är bakfull och jävligt seg. orkar inte vara social. skulle helst vilja sova, men jag är inte trött nog. imorgon är det söndag och det är mysdag!

Dag 12 – Ett pinsamt ögonblick.

när vi spenderade våra somrar nere i småland, blekinge, hällevik. så bodde vi i en lägenhetslänga med 5 lägenheter. toaletterna och duscharna befann sig på varje kant av längan. jag var crika sex år och skulle gå på toaletten. jag hade inte sagt till någon att naturen kallade och jag var väl lite lätt klaustrofobisk redan då. alltså; jag låste inte dörren. för jag var livrädd att bli inlåst och ingen visste var jag var. jag satt där och sprattlade med benen och helt plötsligt öppnades dörren och en kvinna var på väg in. jag skämdes livet ur mig. efter det fick lillasyster alltid vakta dörren utifrån. än idag, 17 år senare, kan jag vara nojig att någon ska komma in på toaletten, även fast jag numera ALLTID låser dörren. även om jag är själv hemma liksom.

all I need is sleep.


har precis pussat min älskling hejdå.
jag skulle hängt med lisa, erik och simon ut och möta emma och patrik. men min älskling kom hit. så jag var med han och hans kompisar istället. och de gick för en pyttestund sen. vi skulle ut också, de var värsta hetsen typ. jag hade kunnat sova hos älskling men jag pallade inte. måste ju packa värsta resväskan då. jag menar, man vaknar ju inte vacker direkt ;)

neee. och vakna bakfull långt hemifrån och allmänt neeee. jag har druckit alldeles lagom mycket nu. så nu måste jag vila huvudet på kudden ett tag.

hahahahaha. btw. TACK tgl. alla gånger man varit där har förhoppningsvis satt lite positiva spår. jag fick springa in och låna toan HELT gratis. det var snälla vakten som stod där. så han bara; "vi får egentligen inte göra så..." och så tittade han åt andra hållet och höll dörren öppen. haha, vilken tur. jag höll på att kissa på mig ju! mest tack till älskling som kan snacka sönder typ vem som helst. gaa. nu slocknar mina ögon. godnatt. puss.

Free day.


ooooooooooooooj. vilket fejkleende. eriks kompis simon är här nu. han ska sova här i helgen. jag fick en cider av honom. det vankas utgång. vad ska jag ha på mig? jag har ingenting att ha på mig.

Hello my winter wonderworld.

var kom snön ifrån?
skulle åkt och jobba imorse men inga bussar gick ju. ett samtal senare hade jag blivit tillsagd att jag kunde stanna hemma. det var liksom ingen idé att ge sig ut i kollektivtrafiken. så jag har inte gjort många knop. druckit kaffe med syrran som var ledig idag. sorterat min byrå och slängt gammalt smink osv. har spenderat en stund framför tv4play. nu rullar efter tio. malouuu. väntar på att badrummet ska sluta vara ockuperat. det är sjukt hur länge min syster kan stå i duschen. jag vill duscha. jag är äcklig. och det är fredag. ja, jag kan bättre på mitt nagellack. det ser hemskt ut nu, helt avflagnat och sönderbitna naglar.

Inhale today. Exhale tomorrow.







bilder säger mer än tusen ord?
(så jag har i princip redan gett er 5000 ord med bilderna. men här får ni några ord till) mitt liv är en bergochdalbana. just nu. och jag tycker inte om det. jag har åkt bergochdalbana så det räcker. i helgen var jag ett vrak. tillochmed tisdag var jag som en zombie som ibland blev jättearg och ledsen och sen likgiltig igen. allt bara flög ner. nu är jag på väg upp igen. lite nervös och pirrig och väntar på om banan fortsätter gå upp eller om det läskiga fallet kommer igen. man vet att efter man har farit så långt ned man kan, så kommer det gå upp igen. men det är så jobbigt när man väl åker ner.

Dag 11 – I min handväska.



i min handväska finns:
mattebok & matteblock.
miniräknare. pennor. sudd.
lipbalm från makeupstore.
almanacka med mig som bebis på framsida.
tuggummi.
nycklar.
albins tåg james och bihang.
glasögon med fodral.
cigg. tändare.
buskort.
leo plånbok.
LV väska, används som necessär.
mobilen har jag aldrig väskan så den fick inte vara på bild.
digitalkameran ligger i väskan också, men den tog jag ju kort med!

Never ever scare me like that.

okej. klädberget på golvet är borta. vissa saker är insorterade på sina rätta platser. massa annat är utrensat och ska typ slängas!! jag har DISKAT bort all DISK. dammsugit hela lägenheten. skurat badrummet och plockat.. ja, man får göra sånt typ minst 1 gång i veckan när man bor med två stökpellar.

jag har suttit i min säng och pratat med ellen i en evighet! (♥) och så ringde isse och jag parkerade ellen. söta hon stannade kvar tills jag hade lagt på. och så hann vi prata en liten stund till innan jag gav henne order om att sova (efter att jag tjatat hål i hennes stackars öra igen!) eftersom hon har en lååång dag framför sig. (är det redan fredag imorgon?) och när alla samtal var avslutade skulle jag gå en sväng till köket (och hämta coca cola & chips) och hittar de två stökpellarna såhär:

jag blev livrädd och trodde det hade hänt någonting!

I'm missing Elsa.

ååh. jag skulle velat ha elsa här nu. pussgurkan.


JAG HAR INGENTING ATT HA PÅ MIG!

skrek jag igår. och flera andra dagar. men har man egentligen rätten att skrika så (i princip varje morgon?) igår när jag frukostdejtade ellen så började jag riva ur byrån och alla kläder, bara för att hitta någonting - vadsomhelst! sen orkade jag aldrig trycka tillbaka det i lådan, så idag hällde jag ut alla lådor, allt som hängde i garderoberna, allt - förutom underkläder och strumpor.. och det blev ett litet berg. jag tror inte jag har rätten att skrika, "jag har ingenting att ha på mig". för någonting har jag.....


Dag 10 – Min dag.

vaknade redan vid 8. drack lite kaffe och vaknade genom att titta på vänner. kl. 9 hoppade jag in i duschen. och 10 hade jag frukostdejt med ellen!

tog bussen vid halv tolv och åkte direkt mot farsta..

...för att mysa några timmar med petra och liam!

sen hade jag några timmar för mig själv. egentligen betydde det att jag skulle pluggat matte inför provet senare på kvällen. men. ja, nej. jag roade mig istället med webcam. inte direkt briljant idé.

mötte upp anna i slussen. vi åkte tillsammans till skolan och in i sal B-44 (stora provsalen) för att skriva matteprovet. och herregud. DET GICK verkligen APDÅLIGT!

jag satt bara i 1,5 timme. vi hade 3 timmar på oss. men. PPPSSST. hjärnan ville verkligen inte samarbeta. så jag lämnade in det och skyndade mig till mörby. där jag blev upphämtad av kristin.

vi åkte bil till uppsala. :)

och drack öl (kristin drack alkoholfri) med malin och gabriella! 

nu ska jag kanske försöka sova. är ganska trött efter denna otroligt braiga dagen - jämfört med igår. då jag spenderade 19 timmar i sängen. sovandes. :)

Math test chapter 1 and 2.

nu har vi prov på kapitel 1 och 2.


Dag 09 – Vänner.

jag tycker att det är skillnad på vänner och kompisar. vänner är mer värda än kompisar. kompisar är som bekanta. och vänner är nära. några personer som jag står nära är, först och främst. christin. min svägerska, min syster, min vän. hon har kommit in i vår familj och vet allting om allting. och henne litar jag på till hundra procent. ellen har jag kännt hur länge som helst, och det är henne jag ringer. jämt. stackars ellen. ellen och jag är så himla lika och tycker i princip samma sak om det mesta. vi är båda envisa men flexibla. ellen är världens bästa. madde och jag kärde känna varandra år 1994. 17 år i år. vi ses inte så ofta, men vi hörs av oftare. vi har för fan hållt igång vänskapen i 17 år. jag kan prata med madde om vadsomhelst. så glad att hon finns kvar. minst 17 år till. petra. petra och jag behöver inte höras av på månader, men så hörs vi av och allting är som vanligt. petra har pushat på mig och alltid ställt upp på mig, från dag 1. hon är en helt underbar människa. linda och jag är nog väldigt olika men jag har alltid roligt med henne. ibland är man inte på samma nivå i livet och ibland hittar man tillbaka till varandra. ♥

Hope is always hope.





imorgon kan jag inte spendera i sängen. har frukostdejt med ellen. och efter det rullar jag till petra. och sist är det matteprov på kapitel 1 och 2. så nu måste jag ta tag i mig själv. mattebok. matte. ekvationer. ekvationer med x²-termer. enkla andragadsekvationer och fullständiga andragradsekvationer. olikheter. parentesmultiplikationer. kvaderingsregler. konjugatregler. pythagoras sats. faktorisering. faktorisering med konjugatregeln. trianglar och vinklar. likformig avbildning. topptriangelsatser och transversalsatser. randvinklar och medelpunktsvinklar. ja. det är typ det. satsar vi på MVG? ja.

You're so fake, it makes barbie jealous.


sov fram till 12. var uppe och rökte, drack kaffe och ringde till petra. försökte räkna lite matte. men det var tråkigt. så jag la mig under täcket. somnade. och vaknade 5,5 timme senare. jag vill inget hellre än att fortsätta sova. men.. borde kanske lämna lägenheten ett litet tag. ska akta mig för psykopat-stalkers.

Dag 08 – Det här visste du inte om mig.

jag är världssämst på att gå i trappor. jag trillar alltid när jag går uppåt. det är som att jag tror att jag ska missa ett trappsteg och stannar till men försöker gå iaf och så snubblar jag.

I'm perfectly good at it.

jag och anna möttes upp på tunnelbanan och åkte till skolan tillsammans. efter 5 minuter var jag riktigt jävla uttråkad. elisabeth var tvungen att gå igenom det här talet i hundra år. (för vissa långsamma jävlar har så jävla svårt att fatta!!!) 3x² - 27 = 3(x+3)(x-3) okej. jag ska inte vara taskig mot andra. men vi har för fan hållt på med det här i över en månad. jag tycker att det går så jävla segt. så jag satt och ritade i mitt block och skickade sms. blandannat till petra och liam. ska träffa de i veckan!! lilla liam och underbara petra. ♥ naw! jag pallade dock inte sitta kvar hela mattelektionen så jag stack efter rasten. var alltså i skolan i en timme. och lämnade stackars anna ensam i de två resterande timmarna. men BÖÖH!



jag är så jävla hatisk mot allt och alla just nu. I just got to get it out of my system. jag kommer vara gullig snart igen. hahahahahahahahaha!!! jag har dessutom fått en psykopat till stalker. känns MINDRE roligt. jävligt obehagligt vill jag säga. speciellt imorse när jag gick till bussen. och då var det fan mitt på dagen och ljust ute. LÅT MIG VA!!!!!!!!!!!!!!!! AAHHHHHH!!!! det är något seriöst FEL på vissa människor.

For the first time in a long time, I just don’t care about us anymore.

thanks for making me a fighter.



jag kom ur sängen imorse. men det tog ett tag. drack en halv kaffe och som blandades ut med några tårar som trillade från kinden. har inte ätit än. kan inte äta, för jag mår så fruktansvärt illa. jag var tvungen att fixa saker idag, bland annat att träffa min läkare. och jag har gjort det. nu är det bara skola och matte i 3 timmar kvar som jag måste göra. vi får se om jag överlever det. sen vill jag bara hem och lägga mig och sova.

I'm so lovable.


Dag 07 – Ett minnen.

först tänkte jag skriva om minnet av när morfar dog. men.. jag orkar inte gå igenom den händelsen i huvudet igen. det gör alldeles för ont. (men jag saknar dig, gubbe!) istället tänker jag skriva om minnet från turkietresan som var nu i somras. den bästa jag någonsin varit på. varför velade jag ens över om jag ville åka eller inte? jag älskar turkiet. och om jag bara visste hur bra jag skulle må där.

den första veckan tänker jag strunta i. den var bra, men inte alls lika bra som vecka nummer två var och allt berodde på mücahit. vilken man. kan inte säga att jag tyckte något speciellt om honom första gången jag såg honom. han var trevlig. men efter första middagen märkte man hans personlighet. lite småkaxig men väldigt omtänksam. mamma frågade mig när vi skulle gå och lägga oss; "gillar du inte honom?" och jag förstår inte varför hon fick det intrycket?

jag vet inte om jag kan säga att jag kände mig attraherad av honom, men jag drogs mot honom. vi kom väldigt bra överens. och eftersom man lever så jävla tätt inpå varandra så blev vi fort väldigt nära. han var jämt på mig med massa practical jokes. när vi satt och åt lunch smög han upp bakom mig med en flaska vatten direkt från kylen och hällde över mig. vi hade låtsasbråk och knuffade på varandra. vi bet varandra så hårt att vi fick blåmärken. ibland satt vi bara tillsammans utanför hans styrhytt och rökte och pratade med varandra. han berättade om sin dotter och han frågade ut mig om allt.

när vi drack öl tillsammans blev han alltid så kärleksfull. kallade mig babe och sa; "I'm falling in love with you." när musiken spelades skulle han alltid dansa med mig. ropade deniz och jagade mig. en kväll satt vi uppe hela själva och han började kyssa mig när vi tittade på stjärnhimlen. dagen efter var vi som ett par. han skulle pussa på mig hela tiden. hela känslan med att vara helt fri och lite småkär och få vara tillsammans 24/7 i världens vackraste miljö är helt obeskrivlig. en typiskt sommar-flirt. men den bästa! :)

det starkaste minnet är när vi är på en klubb mitt i ingenstans och vi dansar tillsammans. och waka waka låten spelas. jag kan fortfarande känna hur jag mådde precis just då. och den låten får mig alltid att tänka på honom och må så bra. my feel good song. jag tycker verkligen om den människan. kommer aldrig glömma honom även fast jag aldrig mer kommer att träffa honom så har han en väldigt stor betydelse. han fick mig att växa något så otroligt på bara en vecka. forever grateful. massa kärlek. ♥


Weak as I am.

1. get out of bed. (check)
2. survive. (going to die today)
3. go back to bed. (I'm longing)

FUCK YOU. :)

And although there's pain in my chest, I still wish you the best with a.... FUCK YOU!


Dag 06 – Typ av killar jag faller för.

jag faller för idioter.

My friends.

jag har så fina vänner. min lillasyster satt och krama mig när jag grät och vägrade släppa taget. ellen ringde och lyssnade på mig hur länge som helst och är så bäst som hon alltid är. sen höll oskar mitt humör uppe genom att säga snälla saker och bara vara han. idag har jag legat i sängen mest hela dagen, förutom en promenad med syster. och nu har madde ringt och pratat råd och kärlek med mig. tack för ni hjälper mig att stå upp när det blåser. jag älskar er. ni är de som funnits längst i mitt ♥ och kommer finns där länge till.

Please, just cut it out of my chest!



det var längesen sen jag kände såhär. ledsen och nere. allt känns bara åt helvete. men kan inte sjunka under jorden nu. jag måste plugga. jag har prov på onsdag. jag måste hålla huvudet över vattenytan ett litet tag till. nu är det söndagsmys och massa kärlek.

måste försöka att få ihop tillräcklig koncentration för att plugga matte.

tumblr explains some feelings.








The day after.



uuuuh. dagen efter. mår illa.. sängen. horisontellt läge. vatten.

Pain in the ASS.

jag har är RÅfull! har tjatat hål i stackars ellens öra. jag skulle bara ta det lugnt hemma eftersom jag känner mig ganska olabil. det slutade med att jag och isse bråkade som fan!!! gud vad vi är elaka mot varandra. och jag kommer ångra mig att jag bloggar om det. men jag är så jävla pruttfulll just nu att jag inte bryr mig. jag har druckit upp all vodka som var hemma. tur att jag köpte cola, så jag slapp blanda ut det med vatten som jag gjorde sist. jag skar mig också i armen. det har jag inte gjort på år och dar. det svider just nu. helvete. vad onödigt. men.. VAAAAAAFAAAAAAAAAAAAAAn vill jag bara skrika. vi är som jag vet inte vad. men vi bråkar hela tiden. det är det vi är bäst på. tjafsa om massa onödig skit.

jag borde verkligen gå och lägga mig men det snurrar som fan så fårt jag lägger mig! munnen är törr och jag vet inte vad jag skriver ens. ÅT HELVETE MED ALLT. blä! han har ringt sex gånger efter mitt hat-sms men jag har bara tryckt bort samtalen. jag orkar inte prata när jag grinar. sen när jag försökte ringa för typ tio minuter sen (svarade han inte) och fick skäll av lisa. jag får inte prata med honom när jag är full. för sist jag gjorde det så gjorde jag bara allt mycket värre och vi var osams i två veckor pga att jag sa massa dumma saker som jag inte menade.

JAG ÄR SÅ JÄVLA FULL. jag ville kasta saker och ting för jag var så ledsen. men jag visste inte vad jag skulle kasta. så jag slog en handduk i väggen. tills grannen blev störd. sen skar jag mig. det var längesen jag blödde så jävla mycket. och jag ångrar mig. fan vad det blödde. det svider nu också. det svider inte när man är ledsen. då är det bara skönt. jag är ganska inbuden med mina känslor. det är verkligen ett projekt. bättre att ta ut det på mig själv än att gapa och skrika fula ord på någon som man faktiskt kan såra med ord.

jag ångrar mig så in i helvetet. tårarna rann och blodet rann och hela badrumsgolvet blev rött. det är inte värt det. jag borde göra mig själv lycklig och inte låta andra påverka mitt sinne. men jag gör det. jag är så lättpåverkad av andra som finns runtomkring mig. jag är full och jag ångrar att jag skriver det här. det är det värsta som finns, att bloggga på fullan. fast nu måste jag köpa ny vodka. "bra-att-ha-vodka"-hemma.

jag borde verkligen ta mitt systers råd och gå och lägga mig. men om det bara kunde sluta snurra så jävligt.

en cigarett till kanske. måste ha luft. jag kvävs här inne. och sen kanske jag borde stänga av telefonen. man gör så dumma saker på fyllan. FANFANFANFANFNAFNANFANFNAF jag vet inte vad jag åller på med. STOPPA mig någon. varför gör jag såhär??! varför gör HAN så här?! som tjej borde man sluta tolka och analysera killar så förbannat, killar är ganska lätta. antingen eller liksom. så nu ska jag röka. tvätta bort sminket. kanske spy inatt och försöka få lite sömn. för imorgon ska jag............................ plugga och fika med malena. ska tjata hål i malenas öra också. stackars malena. hon kommer ångra att hon blev min vän :p


OSKAR?!

Dag 05 - Det här är kärlek.

We couldn’t make it alright. We couldn’t make it better sometime. Maybe we couldn’t make it happen baby. We could keep trying but things will never change. So I don't look back. Still I'm dying with every step I take. But I don't look back. Just a little, little bit better. Not good enough to waste some time. Tell me would it make you happy baby. We could keep trying but things will never change.

AND IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT.
AND IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT.
AND IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT.
AND IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT.
AND IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT.
AND IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT.
AND IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT.
IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT.
Still I'm dying with every step I take.

kärlek. kärlek för mig - gör ont. men inte bara. kärlek för mig är vackert. kärlek har jag till min familj, mina släktingar (även de i norge och över världen som jag inte träffat.. för de är kött och blod till de jag älskar/älskat.) kärlek kan vara grymt och kärlek kan vara underbart. när män älskar någon. kan den personen/personerna göra en så fruktansvärt lycklig, glad och må bra. men eftersom man älskar de så mycket kan de även göra en fullkomligt nere och ledsen. de kan såra mest av alla. det finns även kärleken man har till sina vänner, som bekommer ens extrafamilj. jag har jättesvårt för kärlek. jättesvårt att klara av alla känslorna som kommer med kärlek. kärlek är sårbart. för att känna riktigt kärlek måste man vara öppen och låta andra lära känna en, både bra och dåliga sidor. mest av allt nu, älskar jag min nära, nära familj. mamma, pappa, jonas, lisa, christin och albin. om någonting skulle hända de skulle jag gå under.

man kan inte ha kärlek till prylar. det är en sak som är saker. jag älskar min säng. men det är inte kärlek. jag bryr mig inte om den går sönder eller försvinner eller whatever. jag kan köpa en ny. men om någonting skulle hända min familj, kan man inte köpa någon ny. det finns bara en av de. de är ovärderliga. de går inte att ersätta de med någonting. det är kärlek. riktigt jävla stark kärlek. JAG ÄLSKAR ER.

mest ont gjorde det när min morfar gick bort. någon som stod mig mycket nära. försvann. och jag är chockad över min reaktion. jag blev riktigt jävla förbannad och slogs och sparkades. för han hade lämnat mig! det må låta löjligt. men jag tycker inte om att förlora någon nära, jag är väldigt rädd för sånt. därför vågar jag inte öppna mig och älska så många, för jag har förlorat så många jag älskar till döden. jag arbetar hårt varje dag för att visa att jag älskar mina nära. men vissa dagar är det svårt. kärlek. ont och vackert.


baby liam 2011-02-05.

jag är inte säker på om petra är med på att liam hamnar på internet, så jag har blurrat honom. men här är han! så himla söt! så himla glad för petra och alis skull! :) han föddes 16.02, så nu är han exakt fyra timmar! jag vill bara krama petra och se hur hon mår. men hon är nog väldigt lycklig och väldigt trött. ♥
 

Dag 04 – Mina syskon.


jag har två syskon. en storebror vid namn jonas. jonas är 1,5 år äldre än mig. när jag var en bebis så bet min bror mig i ryggen och det ärret finns kvar. när jag fyllde 2 år fick jag en röd bobby car. den lurade han av mig. han tog den och jag fick hans gamla. men det är väl så storesyskon är. jag har ett starkt minne från mellanstadiet. jonas gick i femman och jag gick i fyran. jag var tillsammans med tobbe pålman och han hade gjort/sagt något elakt till mig på skolgården. då gick min bror in i vårt kapprum och hämtade tobbes jacka. slängde den på marken. och spottade på den. då blev jag stolt. min bror står upp för mig. har aldrig glömt det ögonblicket. när han träffade christin såg jag hur han förändrades som människa och jag är så glad att hon gör honom så glad. (och nu räknas christin som min syster!)

och sist och minst, så har vi lillasyster lisa. hon är två år yngre än mig. nästan på pricken. vi fyller år med 1 veckas mellanrum. det har ofta varit jag och syrran mot brorsan. det blir lätt så. även fast jag och lisa egentligen inte är lika någonstans. vi har förmodligen ingenting gemensamt. förutom att vi båda är skorpioner. kanske därför vi funkar bra ihop. vi bråkar inte, för det finns ingen konkurrens. ett stående citat är; "om inte vi var systrar, så skulle vi aldrig pratat med varandra." ganska sant dock. vi har inte haft ett typsikt syster-förhållande. för min syster är inte alls "tjejig". vi bor tillsammans och vi kan reta gallfeber på varandra. vi vet varandras svaga punkter. men hon ställer alltid upp på mig och hjälper mig alltid! det är min lillasyster. och jag känner ett stort behov av att beskydda henne.

jag minns ett samtal som jag hade med mamma för inte så många år sen. jag berättade att jag var orolig för framtiden ang. mina syskons framtida barn. jag vet att jag kommer träffa lisa och hennes barn. men jag var orolig för att jag/vi inte skulle få träffa jonas och hans barn lika mycket. och vad jag oroade mig i onödan. jonas, albin och christin är min familj. jag är så glad för att de finns i mitt liv.

jag älskar mina syskon så otroligt mycket. och är hur stolt som helst över de.

I'd jump in front of a train for ya.

vadå att linda har världens bästa utsikt? så himla fint! (finare i verkligeheten!)



linda ville inte att jag skulle lägga upp bilden på henne. så jag cencurerade den lite. är det ok så här linda?

vi möttes upp i mariatorget
och där var det tydligen en tant som stod och visade brösten och sa något om att hon bara var en kvinna, gudinna. eller vad linda sa. som tur var missade jag det. hehe. vi gick först till systembolaget och köpte varsitt vin. linda sitt röda och jag mitt vita. därefter tog vi en kortstickare till ica och handlade saker till vad som skulle bli den godaste salladen jag någonsin ätit. visst, linda, visst? ;)

vi drack vin, åt sallad, rökte och pratade. och sen var klockan jättefort sent så vi skulle gå till tunnelbanan. när vi kommit ner från hissen och ska gå ut genom dörren.... trillar jag!!! markskillnaden var typ 3 centimeter och det gjorde att jag tappade balansen och trillade. och GUD vad linda skrattade åt mig. men det var kul att man kan bjuda på lite underhållning. heee.heee.


BABY BABY BABY BABY BABY!!!!!


lånade annas bild på petra.

PETRA ÄR PÅ SÖS JUST NU OCH SKA FÅ BEBIS!! fick precis ett sms
"Snaaart. Ligger med lustgas och bedövning, det är jobbigare än man tror. Ringer när allt är klart. Puss"
AAAAAAAAAAAHH!!! jag är så glad! petra ska få sin lille liam. världens finaste petra!! ♥


I still don't know.

jag vet inte vad det är. men jag är helt tom på energi. jag vill bara ligga i sängen. sova. sova. sova. jag är så fruktansvärt trött. och ingenting känns roligt. vet inte vad jag ska göra åt det. kanske bara acceptera att inget är kul och vara tråkig ett tag. men idag har jag en dejt med linda. det blir nog roligt ändå. så jag borde gå till bussen strax. puss och kram ses på stan.

Dag 03 – Mina föräldrar.


pappa i början på 90-talet. och mamma julafton 2010.

mina föräldrars historia har jag hört några gånger. de gick på bio på första dejten och såg snuten i hollywood. i slutet av dejten sa pappa; jag ringer dig. och två år senare plockade han upp telefonen och ringde. typiskt manligt beteende. jag kan ärligt talat inte säga så mycket om deras relation. jag kan berätta att när jag var runt 16 års ålder började jag se att det inte var en speciellt kärleksfull relation och eftersom jag redan hade det jobbigt, så blev detta ännu mer påfrestande. jag blev som en medlare mellan de två. och sånt är aldrig bra för ett barn. det gick så långt med att jag hotade att ringa till en mäklare själv, eftersom de aldrig tog tag i problemet. det kan jag fortfarande ha ångest för idag. att jag fick mina föräldrar att flytta isär, att de separerade. det var en jobbig period. nu har det gått några år och jag kan fortfarande inte säga att det känns helt okej.. kan inte sätta fingret på det.

It's because walking gets too boring, when you learn how to fly.

eftersom jag varit inne hela dagen.. bestämde jag mig för att gå ut på promenad. MINST 1 TIMME.


det var ju en väääääääldigt rolig timme.... några minuter efter denna bild kom det fram en snubbe på 20-25 år och ville ha en cigg. sen blev jag inte av med honom... han frågade massa konstiga frågor, bland annat om jag gillar kåta killar. sa att jag var jättevacker och lyste som en stjärna ursäkta mig men vadfan är det för jävla lam replik? HAHAHAHAAH!!!!!! han frågade om jag ville fika med honom och så vidare. jag ville bara få gå i fred, så jag svängde bara av vägen och plockade upp mobilen och ringde till älskling. efter 20 minuters samtal började batteriet pipa så jag sa hejdå och bestämde mig för att förvarna erik om en lite halvskraj denice. han ringde upp på 1 sekund och erbjöd sig att komma och möta mig. men det räckte med telefonkontakt. som tur var höll batteriet. THANK GOD. :P nu är jag hemma. SKÖNT. har duschat eftersom jag typ sprang hem (och det är svinhalt) och blev dövarm. jag är tööörstig nu.

I was looking up side down.

min läkare ringde och sa att han ville att jag och min kille skulle fixa lite papper åt honom och sedan komma förbi och lämna de hos honom. herregud, jag är så himla rädd nu..

Dag 02 - Det här åt jag idag.

lunch. det var inte gott. men det var fint att titta på. ja, sen slängde jag bort det. smakade typ bara färgmedel och gjorde omelett istället. inte lika fint på bild. men gott. ätvänligt i alla fall.

I love the way you lied.

She believed. He lied.


Dag 01 – Presentera mig själv.



mitt namn är Denice. mellannamnet är elvira. när jag var liten ville jag ha bokstaven A i mitt namn eftersom "alla andra" tjejer hade det. det var hannah, anna, sandra, sara, carro, katarina... så jag skrev mitt namn; denicea. idag är jag 23 år gammal. bodde i sollentuna på båtmansvägen när jag föddes. föddes på danderydssjukhus en söndag år 1987, första dagen i november. när jag var 1,5 flyttade vi till täby och i det huset bodde vi i fram till 2006. efter några års boende på södermalm i stockholm så är jag återigen tillbaka i täby. men längtar mer än någonsin efter en egen liten lya att få göra mitt. eftersom jag är född i skorpionens tecken och väldigt intresserad av det övernaturliga och allt som har med sådant andligt att göra, så tror jag stenhårt på astronomi också. kanske för att allt som skorpionen står för, passar in på mig. "Skorpionen har lätt för att komma i kontakt med de inre, själsliga djupen och är inte sällan en god människokännnare. Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick." när jag var fem år var min högsta dröm att börja röka. och den drömmen blev tyvärr sann. när jag var tio år köpte jag min allra första väska. en orange/röd björn borg. jag är en sucker för handväskor. när jag var femton år köpte jag min första louis vuitton väska på birger jarlsgatan i stockholm. jag har varit med om en hel del sorger i livet och några kämpiga år med att tycka om mig själv. har gått igenom ett flertal destruktiva år med självskadebeteenden och ätstörningar och försökt ta livet av mig. när jag förlorade alldeles för många nära och kära under några år så blev det för mycket. jag bet ihop och tog studenten. ett mål avklarat och jag var så stolt över mina 2500 poäng. pang boom bang och jag utvecklade panikångest. som värst var det när jag inte ens kunde gå utanför dörren. jag var inlåst i lägenheten pga att jag var inlåst i mitt huvud. jag var rädd för omvärlden. IDAG däremot, har jag gått KBT och lärt mig hur jag ska handskas med det, jag gör saker jag tycker om, jag har börjat plugga och jag har läst en kurs på universitetet på 7,5 poäng. mycket tack vare isse som fick mig att kliva ur panikångestbubblan i juli. så mycket jag har hunnit åstadkommit sedan dess. jag är stolt över mig själv. och jag tycker om mig själv idag. idag är jag en glad tjej som ser ljust på framtiden. som inte bara vill drömma sina drömmar utan vill leva sina drömmar. jag är tjejen som tittar på sina ärr på armen och inte blir ledsen, för jag vet att alla har ärr, mina syns bara lite mer.

Be careful what you wish for..

but I whisar mig den här tavlan av ellen ;) visst skulle du kunna måla den hära till mig?



annars så har jag haft en ganska low-dag. åkte till jobbet tidigt. fick slänga ut 400 spänn på apoteket för antidepressiva och p-piller, (puuh!) pluggade matte på tåget och bjöd mamma på lunch. jobbade så jag fick huvudvärk. kom försent till mötet med anna, men vi hann gå igenom lite inför den statistiska undersökningen vi ska göra. mattelektion i 3 timmar, men jag och anna smet tidigare. ja, inte bara vi, väldigt många gick. vi fick. jag har inga nya filmer att kolla på, eftersom min stationära är död. och erik sover så kan inte sno filmer från hans dator.. och jag är trött. men vill inte sova. och jag känner massa saker inombords. hade väldigt mycket panikångest idag på tåget (varför kommer den jäveln tillbaka?) tänkte ringa älskling, han får mig att känna mig trygg, han får mig att må bra, men jag var helt borta i ångest så jag vet inte vad jag höll på med. rätt läskigt faktiskt. jag fryser om fötterna och om 1 vecka har vi prov på kap. 1 och 2 i matten. ekvationer, ekvationer. jag tänkte att jag skulle ut på balkongen och röka med coca cola. men jag ska varken dricka coca cola eller röka. FUCK IT, LIVE LIFE AS YOU WISH. FUCK IT, DO WHATEVER MAKES YOU HAPPY!

I don't know.


You might think I'm bulletproof but I'm not.

jag har räknat vinklar. det var inte så svårt. än så länge. om 18 timmar är det nästa lektion och då ska vi väl göra mera avancerade saker. vissa personer i klassen ville veta VARFÖR ett halvt varv är 180 grader. och VARFÖR ett helt varv är 360 grader. för att det bara ÄR så. acceptera läget liksom.

på 18 timmar ska jag hinna sova, göra mina morgonrutiner, ta mig till kontoret - jobba, möta anna i stan och börja filosofera på den statistiska undersökningen. och sedan vara fit for fight för en 3 timmars mattelektion med massa retards. haha, nejdå. men typ! och jag som inte ens är trött än.

ps. idag är det 02/02 och petras bebis är beräknad! jag hoppas på ett BEBIS-sms idag! :)

I know why I am being such an ass.

WHY ARE YOU?


jag har inte gjort allt jag tänkte att jag skulle göra idag. dålig! städat har jag gjort, check! diskberget är borta. check. har inte varit på apoteket. no check. och matte har jag inte räknat än. no check. men jag har... äh. varit på promenad. handlat käk. och så ringde ellen och gjorde mig helt mållös. jag fick rysningar och gåshud. blev så sjukt avundsjuk! JAG VILL OCKSÅ!!

nu ska jag tvätta fejjan (nej, inte facebook) och räkna matte och sen SOOVA T-I-D-I-G-T!

It is yours..


I'm high on life.


jag känner små lyckorus känslor i kroppen. och jag kan inte somna :)

imorgon har jag storslagna planer. sova länge, eftersom jag inte kan somna nu... heeheee. och klockan är snart halv 2. jag ska städa lägenheten. kan inte ens räkna alla dammtussar som existerar i mitt rum. diska också, eftersom ingen annan gör det här hemma. och så måste jag ta mig till apoteket och hämta ut p-piller (hoppas de finns, de har ju varit slut i hela sverige pga en leverantörmiss!) och mina happy pills.

och sist men inte minst matte! ska börja spåna på den statistiska undersökningen som anna och jag ska göra också. vad ska vi hitta på att undersöka? .... baah!


Had a chance to be alone with him.



RSS 2.0