buuurned! you're out!

haha, jag har bränt mig på ryggen. jag somnar alltid när jag solar. faaaaan.

hit me with your best shot!

ligger på balkongen och solar. jag har allt jag behöver precis här.
laptop, ipod, vatten, bok och cigg. och solen så klart!

helgen har varit bra. mycket bra!
heeeellyeeah

i'm seeing stars as i'm rubbing my eyes.

imorse när jag gick upp alldeles för tidigt stod denna godispåse vid kaffebryggaren:

vilket projekt, innan man går och lägger sig.

jag är trött och duschade inte igår!! känner mig fruktansvärt sunkig och sliten. jag lyckades få albin att sova för typ en halvtimme sen. idag är jag inte vacker, så jag håller mig inomhus. idag är jag grinig. fan, måste få bort det. jag som varit så glad..

(min systers stökiga rum, inte mitt.)

i'm standing all by myself over here!

albin står själv!
men självklart sitter faster bakom och är beredd på att ta emot när han faller. GULLE!


ska passa på att koka lite kaffe medans barnet sover.

i miss how you used to tickle me.

det var isaks pappa som talade om för mig vad det är som händer kväll. fotboll. FINAL! Champions League. oh my god! yadayada. jag kunde inte förstå mindre ;)

idag var det en man som stoppade mig på söder och frågade om han fick köpa en cigg. jag säljer inte cigg för småkronor, känns ju lagom snålt, då ger jag hellre bort en. anyway, istället för att säga tack sa han; "du är inte bara vacker. du är snäll också!"

haha. VAD ÄR DET MED MÄNNISKOR NU FÖR TIDEN? jag trodde vi stockholmare var dryga och kalla mot varandra. det här är andra dagen i rad jag blir kallad vacker av en främmande man. haha. men jag får väl ta åt mig av komplimangerna!

annars blev jag bjuden på lunch av min far idag. nu är jag hungrig igen. ska laga middaaaag. hm, borde nog ringa min systeryster och se om hon ska ha krubb också. och sen är det ett måste att jag måste duscha. jag är såå smutsig. har suttit i sandlådan 3 dagar i rad nu. yay! & imorgon gosar jag med min älskade lilla abbi!! ♥

even though i miss you pushing me.

idag solade jag hela morgonen. och tog sedan världens svettigaste bussresa in till östra. kan SL införskaffa AIRCONDITION som funkar på sina bussar?

hämtade isak. och idag handlade vi glass. isak hade glass i hela ansiktet när han var klar. härligt att vara barn! :) vi har så kul ihop. antagligen för att jag är så barnslig.
efter isaks ätit sin middag, åkte jag hem till min mamma. men bussen pajade i fridhemsplan. suck, suck, suck. och så regnade det självklart. haha. irri. hemma hos mamma fick jag middag och vanilj pannacotta. första gången jag åt det. sjukt gott!
blåbär och jordgubbar också. mums, sommar!

när jag kom till bussen i danderyd.. var den seeen. stod och trampade och ville bara komma hem. bussen rullar äntligen in och kö bildas. mannen bakom mig tar mig på axeln. jag vänder mig om och plockar ut ena hörluren. svarar; "va?"

han tar upp handen och visar handflatan. som betyder att jag ska vara tyst. jag stirrar förvånat på honom, och det första jag tänker är att han är döv och ska teckna en fråga. men så börjar människan att prata. "har någon, fräckt nog, kommit fram och bara velat titta dig i ansiktet i några sekunder?" jag stirrar frågande på honom och svarar nej. så tittar han ännu mer creepy på mig. och säger; "du är väldigt vacker." och så tittar han ner. som om ingenting har hänt. jag svarar "....tack?" och går på bussen.

D says - står det "kom fram och prata med mig" i min panna?
C says - haha du ser ju rar ut. då får man leva med det :)

smile like you mean it!

HAHAHA. HAN ÄR SÅ FÖRBANNAT GULLIG!
först en bild på en grimas... (måste lära mig den grimasen.)

och en bild på en vanlig leende abbi. VACKER.

älskar denna lilla varelse.

i could be your favorite girl.

två killar har under helgen sagt att jag ska få en present. har jag fått någon present? nej. jag fick köpa mig en egen present istället. killar är lite handlingsförlamade. men då tar man helt enkelt saken i egna händer. hihi och jag fick mitt paket imorse. grattis till mig! :) nu kan jag lyssna på musik igen. tralaala.

when i'm lying there in your arms.

okejdå. har druckit vin ikväll. fast bara 2,5 glas. okej 3 glas. men det var gott. är det någon som vet om det kommer vara sol imorgon? vill ha sol. ge mig sol.



och okej. bara för att jag skriver nu, att
jag längtar tills jag får träffa isak imorgon, så kommer han säkert vara en liten odåga då. men jag gillar honom iaf. :)


love at first sight.

albin ville vara med och spela GH imorse när jag spelade. (jag har börjat spela på medium nu. jag är grym! haha.) han sjöng först. sen hjälpte han mig att trycka på knapparna. men då fick han spela själv. det gick väl ok..

jag hämtade isak på dagis idag. jag hade köpt med mig banan och en dricka. (päronsaft) snäll jag är! vi gick till lekparken på en gång och har varit bästisar hela dagen. vi stannade där i över 1,5 timme. men närmare 18 fick vi skynda oss hem, så isak skulle få i sig lite middag innan jag skulle hem igen.

dagens händelse var då att jag blev kär i lekparken. världens snyggaste man. muskler (mest armar) svart hår, stubbskägg, och vackra drag. pratade svenska med spanskbrytning. (dock inte så sexigt. men om han var tyst gick det att titta på honom.)

när jag började packa ihop för att gå hem, börjar han också packa ihop för att gå hem. när han gick framför mig så var jag bara tvungen att ta kort på honom. (HA HA HA!) för jag vågade inte göra det i lekparken. synd att det bara fick bli en bild bakifrån.
här ser han ju inte så snygg ut... hehe.

and when it's dark i promise that you'll see the light.

vi har varit i täppan och shoppat. jag har ont i magen. och är trött. men ska gå om 10 minuter. åka buss i 20 minuter. gå  i en halvtimme och leka med isak i 2 timmar. woho, how fun. jag är irriterad på att min lön inte landat på mitt konto än. butter.

annars är det sol och det är för jäkla fint. puss.

why, oh why?

klockan är redan kvart över 23.. ikväll är jag för ren för att duscha. men vet att jag kommer vara för smutsig imorgon för att inte duscha. men är brutalt tveksam om jag hinner duscha imorgon. vilket stort dilemma jag har! what to do?

ps. jag orkar inte duscha nu.. orkar inte ens tänka på det. vill röka. sen kanske.. kanske. jofan.

put your hands on me.

idag har jag fikat. vi åt bullar med mormors-hosta/slem på. jag slickade på den jag ville ha. och christin tryckte ner sitt finger i den bullen hon ville ha. HAHA. mogna. nu är jag hemma och trycker i mig gröna oliver och mineralvatten. det är så gott!

am i suppose to be torn apart, broken hearted in a corner crying?

känner mig som en ny människa. jag har klippt av halva håret. bär inte på någon ångest, den känns väldigt långt borta idag. jag dricker mitt vita vin för fjärde dagen i rad. känner mig lite vuxen. smuttar på andra glaset och njuter. hetsar liksom inte.

jag ska åka upp och försöka hjälpa till i norrtälje imorgon. jag saknar albin asmycket. och min fina vän christin, såklart. åh, jag är så glad.


2008-12-20

but either way, baby, i'm gone.

na na na, hey hey hey, goodbye.

cut my hair 'cause it reminded me of you.
i know you like the long do, had to switch my attitude up, thinking of changing up how i ride, no more, on the passengers side, to bad you missed out on the way i drive it.

i don't care if i never see you again. i'll be all right. take this final piece of advice and get yourself together, but either way, baby, i'm gone.



i see things clearly now.

pappa och kerstin är här nu. de bjöd på mat. pappa håller på att rensar bort sina saker som ligger i kartonger lite här och där. ikväll ska lisa till anna. så jag kommer vara själv. skönt tänker jag. jag känner mig ren i huvudet. jag ska renovera mig själv. jag ska hitta ny musik. jag ska skriva av mig som bara sjutton. och röka med ett glas vitt.

i love the thought of this.

childhood nostalgia.

jag vill ha "bmx bandits" filmen.. vi såg på den konstant när vi var små.
någon annan som också tittade på den?


23 of may.

23 sep. 2008 helt nykläckt!

23 maj. 8 månader. 2009
en osmickrande bild. men fan vad söt han är!

haangover...

aaaaaj. mitt huvud. för mycket vin igårkväll.. men det var trevligt. jag och madde drack vin, medans malin, kristin och lisa drack te. haha. och så hade vi guitar hero turnering. jag ska på bio ikväll.. i heron city. käänns väldigt långt borta. jag tror jag dör. men det kommer säkert bli roligt. vi är 12 pers liksom. änglar och demoner. är den bra?

wine it up, honey.

woha, madde är på väg! vi ska dricka vin och prata skit. i love it.

i could've sworn that i was yours.

'cause i know better not to be friends with boys with girlfriends.

nu är snart kontorsjobb-dagen över. ska över till isak snart och käka middag och titta på bolibompa antar jag, medans hans mamma & pappa är ute på middag. de kommer hem strax innan han ska sova. sjuttsingen också, jag som ville natta honom :)

inatt, exakt vid midnatt, ringde N. det var ett väldigt kort och konstigt samtal.
D - hej.
N - hej... sover du?
D - nej..
N - okej. jag ringer dig snart.

jag stod då och borstade tänderna. och ville inte att han skulle ringa mig "snart" för jag ville sova. tänkte ringa upp och säga, "ring inte mig sen." men gjorde inte det, och som tur var ringde han inte och störde. lite vett i huvudet på han. men han ringde istället imorse och väckte mig... grr. jag svarade dock inte. visste att jag bara skulle bli arg då.

så ringde han nu igen. vid 14.30 någongång. han sluddra fram orden. det lät som han höll på att somna. haha. och det gjorde han också. på jobbet. men han ska festa ikväll säger han. ha. jag vet vem som kommer däcka först. (som vanligt.)

jag är skittrött... måste börja röra mig om typ en halvtimme. ha. juste, jag fick en tv idag. av jocke. så jävla schysst! en ny 42:tum plattskärm. helt okej. ;)

i think i miss you.

mysdag med isak. "D-niis hämta Isak dagis!" haha. han är så gullig. mamma ringde hit mig när jag hade slutat. så nu ska jag bli bjuden på middag. gissa vad!


tiny person, big love.

fasters lilla älskling är stora killen nu!


keep on rocking to it.

sova ut. kaffe. kolla balkong. inga brandskador. dusch. dagens kläder (?!?!) riktigt bra makeup dag. bad hairday. mera kaffe nu. sen gos!

you're everything I need and more

remeber those walls i built? well, baby they're tumbling down.
and they didn't even put up a fight,
they didn't even make up a sound.

you know you're my saving grace, it's written all over your face.

är så sjukt skraj. jag tappade en cigg. ner under plankorna på balkongen. är livrädd för att det ska börja brinna. men vi hällde typ 2 liter vatten på.. tänk om KENT kommer och klagar. då skjuter jag honom. fan, tänk om det börjar brinna iaf? måste nog gå och hälla på mer vatten.. TÄNK OM DET BRINNER INATT? tvi, tvi, ta i trä! NEJ! fan. ångest.

sov med världens finaste kille i natt. var livrädd att han skulle sluta andas, så jag har sovit väldigt få timmar. vaknade vid 04, av att ett litet huvud tittade på mig. haha. så söt. halv 8 klev vi upp. 2 timmar senare satt vi på bussen upp till abbis mamma.

direkt in till vasastan och hämta isak, som var sist kvar på dagis. ush. så hemskt. men jag skyndade mig faktiskt. vi letade vattenpölar på vägen hem. och så fick han sin bulle som han tjatade om. haha. när jag bad honom sätta sig på rumpan, eftersom han klättra runt i vagnen. så vände han sig om och viftade på rumpan, när jag frågade honom om han visste vad rumpa var. HA HA HA. så kul. charmtroll.

det är inte alltid isak vill kramas när jag ska gå, eftersom han blir arg då. så jag har börjat köra de omvänt. jag ropar istället, "isak, jag vill inte ha någon kram!" och sätter mig på huk. då springer han fram och skriker "jo, Nis, kraaam!"

jag är verkligen övertrött idag.. det känns som jag pratat med alla vännerna idag. verkligen på en och samma dag. inte utspritt, utan allt tätt inpå varandra. bara ikväll.

är för stressad för att duscha. men är smutsig. är för trött för att kunna slappna av och sova. vill se på film. men inte vilken. vill vara säker på att det inte kommer hända något med balkongen (ÅNGEST!) vill ringa och säga godnatt - men han sover nog.

jag ger upp. "är ju en dag imorgon också." och min ipod sjunger på sista versen..

i'm loving angels instead.


såg imorse att det hängde en pytteliten ängel på mitt dörrhandtag..
jag misstänker att christin varit i farten.. tack. ♥

forever me, forever you, forever us.

the ones you love the most are usually the ones that hurt you the most.

but this don't even feel like falling.

fredag 15/05/09.
jag gick upp någongång mellan 06:37 och 06:49. för min bror brukar alltid ringa vid 06:50 och säga att vi kan komma ner och hämta abbi. men han ringde inte. vid 07 började jag bli ganska orolig. när jag precis tänkte ringa honom, ringde han.. phew. det var en söt abbi som anlände. roligt att han hade sin tshirt med texten; "min morbror är snällast i världen." nu är det ju så att abbis faster är snällast i världen. haha :)
kristin ringde och behövde hjälp, eftersom hon var hundvakt åt 2 doggisar. lisa var upptagen med tvättstugan och abbi behövde sova. så vi kånkade ner barnvagnen och allt igen. jag och kristin gick en söt runda, svängde förbi fontänen. solade lite. jag sprang in i centrum och handlade 6 liter vin. tur att jag hade vagnen. hade aldrig orkat bära annars. jag köpte med mig en varsin chailatte till mig och krippet. så god.
krippet och kiara går runt fontänen.

denice och oskar. (han skulle sitta i knä hela tiden!)

albin håller oskars koppel. så gulligt!
vi hann knappt hem igen, innan vi sprang ner till bussen vid motorvägen och åkte in till östra. vi gick i samlade trupp (NOT. jag gick typ 3 meter framför - eftersom jag var stressad och ville inte komma försent.) men alla fick en pratstund med voulla och hon hälsade på hund och bebis. sen satte hon saxar i huvudet på mig. 1,5 timme var jag klar.. och korthårig! gash!

SJUUUUUUUUKT KOOOORT. jag dog.

när jag gick därifrån var jag nästintill hysterisk. KORT OCH LJUST. jag var dum nog att ringa N. jag pratade i 130 och skrattet lät panikslaget. haha. han försökte övertala mig att det inte alls är speciellt kort. och att jag kommer vänja mig. bla bla bla. "jag vill inte vänja mig!!" det bröts när jag knatade ner i tbanan. tur det, han började prata om mat igen... haha. vet ingen som älskar mat så mycket som han. han ringde upp när jag var på tåget, men hörde inte då. så jag ringde upp när jag kom ur tbanan. då svarade inte han. men så ringde han upp. bolaget skulle han till. been there, done that! ;)

ringde till lisa när jag var klar och på väg hem. de var i då centrum med abbi. lisa köpte tröstgodis till mig. HAHAHA. eftersom hon trodde jag grät i telefonen, när jag egentligen skrattade för jag skämdes så mycket. haha.  jag var verkligen upprörd över mitt hår. det första jag gjorde när jag kom hem var att platta det. då blev det rockigare och fan så coolare än töntföningen voulla gjorde. haha! sen bråkade jag med boxen för att få ut lite vin. gott med vin. vi käkade middag på balkongen och klunkade vin. helt plötsligt fick jag världens menskramper. trodde jag skulle dö. det gjorde jag inte. jag däckade istället av utmattning.

var nog lika bra det. för på lördagmorgonen 16/05/09. ringde morbror och frågade om jag kunde passa hans två vovvar. jag sa, ja. krippet som lämnat prylar här dagen innan skulle komma förbi och hämta de, men fastnade med hundarna. så hon erbjöd sig att gå på promenad med mig. vi mötte sedan elin vid tibblehallen och drack sedan kaffe vid fontänen. hejade på sean men inte på christofer. (ville inte skrika över halva centrum.. han hade dessutom en söt brunett på armen! ;))

men efter en stund var det bara att knata hem, för christin och abbi var på väg ner. strax därefter kom morbror och hämtade hundarna och christin och jag drack vårt vin, som övergick till groggar. med medhörande snack.. vilket jag ville skulle fortsätta hela natten. men bror kom, och ville åka hem. så... men vi hann ju med några timmar.
våra grogg-sugrör & favoritdrinkar.
söndagssol 17/05/09 och norges nationaldag började på balkongen. men helt plötsligt plingade det på dörren. lite oväntat besök är ju alltid roligt. roligare var det när min morbror berättar att han har låst sig ute. hahaha.

jag tänkte att jag skulle ge mig ut på en promenad. men jag klippte sönder blåsan på stortån förut. den var liksom mitt på toppen av tån. det gör ont. vill inte klämma på mig skor.. ush. och solen är borta. :( äsh. vafan.

17 mai!

vad stolt man er over att være norsk. syttende mai! & norge vann ESC. morsomt!


my shortcoming.

JAG HAR KLIPPT MIG. OCH DET ÄR SÅ JÄVLA KORT.

for christin only.

det var inte alls många år sedan jag hade några funderingar på framtiden. jag pratade med mamma om relationen till mina syskon. jag var fundersam över hurvida jag/vi skulle ha bra kontakt med jonas framtida familj. lisa och jag står varandra närmare än vad vi står vår bror. inte helt ologiskt. men älskar båda exakt lika mycket.

lisas barn kommer jag träffa och umgås med. det sa jag till mamma. men jag var inte helt övertygad hur det skulle vara med vår bror. men se vart vi är idag. jonas har världens bästa flickvän. och jag har fått världens bästa svägerska. och det vackraste barnet, är min brorson. jag är tacksam över hur mycket jag får umgås med de.

fast christin är inte bara min svägerska. hon har blivit en väldigt betydelsefull och nära vän. ♥ det finns inget jag inte kan säga till henne. tack för att du kom in i mitt liv.

tryin' to think of something else instead of thinking of you.

tankar. jag berättade i stort sett allt. nästan. inte direkt. men han tyckte att det var skitjobbigt. att höra. han visste inte vad han skulle säga. han blev nästintill stum. och han är inte den typen. kan inte klandra honom. dagen efter ringde han. antar att han hunnit smälta allt då. han brukar inte ringa när han är på jobbet. igår var han på jobbet. och hade gått i väg, till toaletten, för att ringa. "jag är på toaletten.. eller jag är inte på toaletten. men här inne.. det är lättare att prata här.." ganska gulligt ändå.

men jag har inte ringt upp, efter det missade samtalet igår. ska inte ringa upp heller. kommer inte. jag ska krypa till kojs alldeles strax. & gosa med albin imorgon. längtar.

fan. jag vill bara.. NEJ!

one coffee. or two.

dricker kaffe nu. antar att jag får skylla mig själv sen. när jag ska försöka sova. för tidigt imorgonbitti kommer ju lilla abbi. måste vara pigg. men jag vill verkligen ha kaffe.

ångest över att vi köpte godis. mest choklad.. eh. förstår ni också vad jag har för kommande vecka? ush. min syster hotar med att byta kanal om hon inte får laptopen.

ps. köpa vin imorgon! bag in the box.

if you..

jag skulle ju ta bort honom. varför är det så jävla svårt?!

jag tänkte att jag skulle sitta hemma och vara jätteledsen igår. men jag bjöd över christin och albin, och var glad istället. ändå ringde han. där sprack mina planer.

idag hade jag inte tänkt vara ledsen. men det har kliat i fingrarna.. så jag har sysselsatt mig med ommöblering.. det tog tid. nu är jag mätt och klar. lite sysslolös. men när syrran har duschat klart ska vi ner och handla godis. och mysa i soffan med film.

och jag vill verkligen inte komma på mig själv att slå hans nummer ikväll, för att bara ringa och säga godnatt. vill inte vara så elak mot mig själv.

if you can honestly say you don't have feelings for me... i will forget we never happend.


my best ones.

min storebror kom precis. min nya syster, (sister in law) & brorsonen har varit här och myst hela dagen. och min lillasyster såklart. älskar dom. ♥


och jävla han ringde nyss. jag svarade tyvärr. och råkade lägga på. men han ringde upp. jag "missade" samtalet. ska inte ringa upp. vill inte, ska inte! faaaan.

Rise Against - Prayer of the Refugee

"Don't hold me up now,
I can stand my own ground,
I don't need your help now,
You will let me down, down, down!

Down!"

today, he's my angel.

isak var solstrålen i mitt liv idag. jag fick inte gå hem. han satte sig på mina ben och charmade skiten ur mig. jag stannade kvar på 40 minuters övertid. men vad gör det? sötunge! längtar efter att få leka med honom igen. nästa vecka. nästa vecka.

she's crying.

hatar detta.

känslor.

tankar.

mening eller inte?

vad ska jag skriva? kan inte skriva. går inte att förstå.

she wants to cry.

fan, det kryper i hela kroppen. det är åskväder i mitt huvud. det bränner inuti. jag förstår ingenting. jag vill bara gråta. men jag kan inte! är jag inte tillräckligt ledsen?

i thought you'd be out of my mind
and i'd finally found a way to learn to live without you
i thought it was just a matter of time
till i had a hundred reasons not to think about you

but it's just not so
and after all this time, i still cant let go

she's not crying.

N ringde och väckte mig imorse. jag blev arg. var arg i telefonen. och var förbannad när vi lagt på. orkade inte. men vi pratade ikväll igen. först i telefon och sen på msn. tyvärr. jag bara hävde ur mig saker.. och jag.... vet inte. jag vill avsluta allt nu. men vet inte hur jag ska säga det. vill bara bryta upp. orkar inte med det. vill inte.

D - det funkar inte.
N - vad?
D - det här. (...) men vissa saker du sa som inte ens handlade om det jag sa, sårade mig mkt mer.
N - mmm förstår det och tycker det var skit jobbigt :( som vad då?
D - jag ville bara att du skulle förstå varför jag kan reagera konstigt i olika sitautioner
N - mmm det förstår jag
N - nu!
N - och vill inte såra dig
N - !
N - det ska du veta
N - ber om förlåt om jag gjorde det :(
D - det spelar ingen roll längre


hatar.det.här.

should i keep this feelin' or let it go?

wiie. jag ska träffa isak idag! det var en månad sen sist! lilla sötnosen!

the first one.


Be careful what you wish for, cause you just might get it

helgen är strax förbi.

fredagen började med en dusch och huvudvärk.
sedan traskade vi ner till centrum. där träffade vi elin.
(vi lekte tydligen när vi var små. vilket jag ej minns.)
kristin åt glass och kollade in poliserna.
sen tog jag hem albin och lekte.
vi kollade på tv innan pappa jonas kom.



lördagen handlade om min älskade fingal.
vi gick på promenad. roslagsleden.
hamnade på en stor grön äng.
satt på en strand och njöt av solen.
fingal badade med annan hund.
vi gick förbi mitt gamla hus.. saknar.
och min gamla lekpark. så mycket minnen!
när jag kom hem efter 4 timmars promenad. var jag hungrig.



söndag och alla fick jobba i norrtälje.
lisa målade lister.

denice kladdad tapetklister på tapeter.
sen var det lunch break.
christin var bossen. delegerade jobb hit och dit.

jonas smet undan och myste med abbi.


söndagsmiddagen serverades av morbror och kusin. min mage exploderade. nu är klockan strax före midnatt och jag tror jag dör av utmattning. bort med smink, tvätta gaddarna, en sista cigg och någon film på datorn och hopp i säng.
GODNATT!

You're the tiniest, but owns the biggest space in my heart.

det skär i mitt hjärta när han gråter. nyss gjorde jag iordning välling till honom. han stod och slet mig i benen, gallskrek och tårarna rann. hela ansiktet var rött och man såg de små tänderna. ush. men så fort jag lyfte upp honom blev han tyst. mitt lilla hjärta..

But I'm no wiser than the fool I was before.

oh, I've found, that I'm bound to wander down that one way road. and I realise all about your lies. but I'm no wiser than the fool I was before.

dagen började här. med en gullig abbi.
vi var tvungna att gå och handla lunch efter solningen på balkongen.
malin lekte då "unga mödrar". (malin = bakfull 19åring.)

koncentration..
kristin skulle absolut se rocksystrar. men vem somnade?
jag följde med min bror upp till norrtälje, för att passa albin lite mer, innan christin skulle komma hem vid 20-tiden. jag och albin var själva någon timme innan farmor kom.
universums vackraste barn.
norrtälje ser ut som en sagovärld.
pratade i telefonen på väg hem. N says; det känns som du blir besviken på mig så ofta. jag hatar att han är så jävla mogen, duktig på att formulera sig och seriös... det gör mig helt tvärtemot. jag blir så jävla omogen, stum och oseriös.

jag har aldrig tidigare hört en kille säga; "vi måste kunna prata med varandra."

Click so perfectly.

dagen har inneburit tvättstuga 07-11. döda mig. otroligt hemskt. sedan har jag, malin, kristin & lisa kollat på batman. först satt alla rätt upp. mitten av filmen låg alla ner. i slutet av filmen sov vi. HA. måste bero på vädret.. eller att filmen är rätt seg och lång.
men jokern är het.

kristin är också het..
sen diskuterade jag & N filmer. jag blev tillsagd att jag måste se Slumdog Millionaire, och så måste jag tydligen gilla den. så jag ska se den ikväll. jag kommer säkert inte gilla den.. och sen så skrämde han upp mig med värsta skräckhistorian. jag skrek; "SLUTA! VILL INTE HÖRA." men han berättade iaf. jag rös. så äcklig!

nu är det tjejkväll med anchorman, gurka, morötter och dipp.

Wish you never looked at me that way.

efter några timmars spenderats hemma i lägenheten och på balkongen, så packade vi ihop oss och åkte in mot staden för att hälsa på albin och hans farmor. vi mötte de i östermalmstorg och tog tåget ut till stödermalm. vi köpte en glass och gick ner längs hornstullstrand & street. där sprang vi på christins moster, albins gammelmoster :)

vi mötte även kecke och kocken otto. de satt och chillade utanför restaurangen. bror stod då och väntade på oss i trapphuset. vi käkade lite lunch och sa hejdå till mamma. sedan tog jonas med oss till uppsala, där vi skulle hämta christin.


vi var lite tidiga, så vi fick stå och vänta ett tag. jag och lisa gick ut på en rökpaus, med våra sista cigaretter. jonas och albin lekte med ratten. men sen kom hon!

jonas skulle jobba mera idag. så vi blev avsläppta utanför ica. handlade lite kaffe och sånt och så gick vi hem. en träningsvärkslisa, en trött småbarnsmammachristin, plus en sjukdomsdenice. jag fick order av christin om att tvätta bort det pyttelilla sminket jag hade och tvätta ögonen. jäkla kliande gegga.

jag är livrädd för att ta tag i saker och avsluta de. men jag vet att jag måste. jag har tänkt göra det på söndag. måste göra det för min egen skull. jag vill, men jag vill inte. rädd för att förlora något jag inte har? ja, livrädd.
boy, we have had a real good time and i wish you the best on your way, eh. i never thought we'd fall out of place, eh eh. not that i don't care about you, just that things got so complicated. there's nothing else i can say.


RSS 2.0