what we did do in 2008.

i slutet av december, 2007, började jag, kamilla och malin hänga i täby. på tegel och blev tegeltrion. riktiga tegelhoror. jag träffade N, och det är lite av vad som präglat vårt 2008. det här gjorde vi. bra eller anus. vem vet. vem bryr sig. kul hade vi i alla fall.

januari 2008:
direkt efter nyår, var vi tillbaka på tegel. helg in och helg ut.


februari 2008:

träffade min bror på fyllan, på tegel. och han berättade att han skulle bli pappa. jag skulle bli faster! jag jobbade fortfarande på warner music.


mars 2008:

jag drack öl med min pappa. och kollade när han kompis dj:ade på ett hotell. sen lekte jag i lekparken i täby med kamilla. trillade av gungan och slog i huvud och rygg - när jag försökte rädda ciggen och ölen. tappa bort busskortet. och fick tillbaka det av en underbar josephine. började ett nytt jobb, gick inte tillbaka efter första dagen.


april 2008:

vi lärde känna gustaf. efterfest med bulgur och linssoppa! träffade christins familj, för första gången i norrtälje. vi fick veta att det var en pojke i christins mage. petras första kväll på tegel. lillasyster hade studentskiva, sjukt kul kväll! steffi sprang sönder en glassdörr på tegel! haha! steffi hade studentskiva! jag skaffade nytt jobb :)


maj 2008:

grillkväll på ballen! satt där i 6 timmar. amazing! blev kär i rosa pantern. drinken. började mitt nya jobb, med baby alice. blev sjuk. många ölar i solen på snaps, med petra. petra, jag och kamilla drog till tegel och kollade på nordman. petras kommentar; "denice, jag kan dö lyckligt nu!" LISA TOG STUDENTEN. jag och kamilla åkte flak. woho.


juni 2008:

började jobba hos frida. jag och kamilla började umgås nästan varje dag. petra tog studenten! träffade min kusin ludvig på tegel. var längesen jag såg honom innan dess. firade kamillas syster zibas 29årsdag. hade en liten sommar-flirt. fick ny mobil.


juli 2008:

jag och kamilla fortsatte att hänga nästan varje dag tillsammans. smsade väldigt mycket med N. gjorde slut med sommarflirten. jag, kamilla och paola tog årets första dopp vid långholmen. kaallt! hata sjögräs. haha. N började ringa ofta. kamilla och jag åkte till tukki tillsammans. turkiet. i love.


augusti 2008:

mådde dåligt i början av månaden. N och jag ringde varandra var och varannan dag. jag och madde träffades igen efter flera år och gick på bio. började jobba hos min favorit familj i djursholm. jag, petra och malin hade vår sista kväll tillsammans innan petra drog till thailand. bråka med N.


september 2008:

började jobba hos isak. gick på teater med min moster. inte träffat henne på flera år. mysigt! blev sjuk igen. gick på dop i djursholm. la ner min gamla blogg. skapade en ny. JAG BLEV FASTER! albin föddes.


oktober 2008:

var på skansen med mina djursholm-barn. mysigt. ett årsdagen för mormors dödsdag. sakna. kontakten mellan mig och N togs upp igen. myste mycket med albin. jobbade och jobbade och jobbade. jag och kamilla hängde på café opera. de kaklade om vårt kök.


november 2008:

jag fyllde 21. the world worst hangover. i wanted to diiie. blev sedan sjuk igen. malins jacka försvann på metro. gah! jobbade på i djursholm. ellen och anneli bodde hos mig en natt. trångt! :) N ringde en fredag och frågade om han fick sova hos mig. malin och kamilla fyllde 20!


december 2008:

N och jag ringde mycket till varandra. tog hand om sjuka barn på jobbet, när även jag var sjuk. fick en ny tiny-dator. jag och christin kom varandra allt närmare. min sista jobb dag i djursholm hos favoriterna. sov tillsammans med N. mysigaste natten. julafton med albin. juldagen, kaos. sjuk. och nu är det nyår. party!


slutet på en underbar epok.


Don't cry, baby!

albin saknar sin faster..
mamma och håkan ska åka upp till norrtälje idag och hämta ett släp. jag ville också följa med. men jag fick inte. mamma vill inte att jag ska åka bil. eftersom jag har en tendens att bli åksjuk. men jag är så uttråkad. har legat i sängen sen i fredagskväll..

jag och albin såg lika glada ut, på julafton.

Let me hit rock bottom.


jag mår förjävligt. och ser förjävlig ut. kan inte äta. sover och sover. mår illa. vill kräkas.
jag längtar efter en kopp kaffe och cigarett. men jag kan inte..

The old me is dead and gone.

ellen är fin. hon dedikerade ett inlägg till mig..

det känns ändå konstigt. jag vet inte vad jag ska ta mig till. vad gör han med mig? han "gör slut" med mig på juldagen, full och eländig, utanför nattklubben. lämnar mig gråtandes. och ringer idag. jag förstår inte. och jag sliter sönder mitt hår. brottas med mina egna känslor. vägrar gråta. jag vill bara att allt ska vara över. nu.
men jag vill inte att du ska försvinna.

I'm so far down.

kan tala om att jag mår åt helvete. inte bara för att mitt hjärta är krossat och ligger under mina fötter. så vaknade jag tidigt imorse, och var tvungen att spy. jag sprang fram och tillbaka 5, 6 gånger. innan jag var tillbaka för att dö i sängen. skakade som ett litet asplöv. jag har inte ätit något på 30 timmar. mår illa.

har legat i sängen hela dagen. närmare sagt, 23 timmar.. jag blir för vinglig och skakis när jag ställer mig upp. ska bara se klart beck, sen kommer jag somna om igen. förstår inte. det var torsdag nyss. jag lever kvar i torsdagen. men de är söndag imorgon.
jag mår så fruktansvärt dåligt.

First you kissed me, and then you killed me.

juldagen, 081225.
jag och syster tog 16 tåget till täby.
en halvtimme senare ringde N och frågade vad jag skulle göra på kvällen. vi båda skulle till tegel. vi ses där, sa han, och vi la på. hemma i lägenheten runt 17, och några minuter senare var kamilla där. vi drack. sen kom carro, johanna och en till tjej jag ej minns namnet på. vi söp och begav oss sen.
det var inte så mycket folk när vi kom. men steffi var där. N är här, sa hon. jag vet, svarade jag. steffi bjöd mig på tequila shot. fan vad salt jag fick överallt. sen kom folket. det blev proppfullt. det var inte ens kul. jag och kamilla hamnade precis vid ett bråk. jag fick värsta smällen på smalbenet och kunde knappt gå. vi stod och hängde vid DJ-båset. då kom N fram. vad är det? varför är du ledsen? frågade han.

vi gick ut och pratade. gick mindre bra. sen grälade vi. sen hälsade jag och hans syster på varandra. sen gick vi iväg och grälade igen. då slog jag honom. jag slog honom hårt. hårt i bröstkorgen, precis vid hjärtat. sen tjafsade vi mer, ute vid garderoben. sen gick jag och kamilla och hämtade ut våra jackor.

vi mötte honom i dörren, han hälsade på mig med att ta mig i armen, men jag ignorera honom och drog på mig luvan och marscherade ut. jag bröt ihop utanför. jag och kamilla hade en diskution runt hörnet, en bit bort. då kom N och hans kompis. de hade också något viktigt samtal med varandra.

sen kom N fram till mig. och då "gjorde han slut". sen lämnade han bara mig där, med tårar, och sina sista ord; "ring mig om det är något." eh....va!?

jag har mått skit hela dagen. jag mår fortfarande skit. och jag hatar mig själv för att jag gråter. men jag kan inte hålla det inom mig. då exploderar jag. har ont i magen. hatar mina tankar. hatar att jag tänker överhuvudtaget. jag hatar att jag fortsätter skriva om det. hatar att jag inte kan kontrollera mig själv. jag hatar musiken jag lyssnar på. jag hatar att jag är så jävla sårbar just nu. och svag. jag hatar det.

JAG HATAR ATT JAG LÄT DIG KYSSA MIG. FÖR ATT SEN DÖDA MIG.
just nu är jag officiellt död.

I'm broken like shattered glass.

såhär hemsk såg jag ut när jag vaknade. sådär såg mitt hjärta ut när jag vaknade. jag ser fortfarande sådär hemsk ut. mitt hjärta ser fortfarande ut sådär.

söndergråten. ledsen. trasigt hjärta. lämnad. ta mig härifrån.

christmas eve, 081224.

så gulligt, min syster somnade under kalle anka igår. mamma stod i köket och grejade med maten. och jag kollade för första gången på länge, på hela kalle anka.

sen kom jonas, christin och albin. de hade varit i norrtälje på morgonen och firat med albins mormor & morfar och morbröder. alla var jättehungriga. högg in på julbordet, efter 10 minuter var alla jätteproppmätta. det blev kaffe och glögg vid granen. jag fick vara jultomte. i år igen. albin fick den häftigaste gåstolen av mamma. ser ut som en bil.

albin var vaken nästan hela kvällen. mest ville han vara naken. när han kom hade han en tomtdräkt och tomteluva på sig. han var så söt. vi tjejer satt och drack vin.. och champagne. då somnade killarna i min säng.

vid halv 1 sprang jag och christin till 7eleven och köpte cigg och chips. vi kollade slutet på armageddon och kollade i fotoalbumet från när vi var småttingar. när klockan var över halv 2, somnade alla lite huller om buller.

christmas day, 081225.
imorse vaknade jag av albin skrik och drack sedan kaffe ur min nya kaffekopp. det är en bild på albin från BB, på. ikväll är utgång. jag har jättesvårt att äta just nu. men fick i mig fyra köttbullar. måste nog hoppa in i duschen. sen ska jag ta min syster i handen och åka till lägenheten i täby.

VAD FAN I HELVETET SKA JAG HA PÅ MIG? jag mår illa. ångest.


I want your body, I need your body.

 
baby, you can have whatever you like.
tisdag. 23 december. imorgon är det julafton, igen. har idag varit i täby centrum med kamilla. proppat med folk, men. fan, vad jag älskar att umgås med henne. när kamilla skulle fixa naglarna, fick jag skjuts hem av mamma och håkan. det var skönt att åka bil och slippa allt FOLK på tåget.

jag har slagit in julklappen som jag köpte till christin idag. med andra ord, sista julklappen. och imorgon ska allt rivas upp igen. längtar tills imorgon. längtar tills min lilla familj är här och myser tillsammans. gosa med albin. ♥ första julen som jag inte firar med pappa och mamma tillsammans. men på annandagen ska vi fira med pappa.

nu ska mamma och jag käka lite middag.
baby, you're the best part of my day.

Me and you in here together are perfect.

igår var det fredag den 19 december. jag bjöd min syster på lunch här hemma. jag lånade ut min ipoddi till henne. eftersom lisas är sönder. visst är jag snäll! ja, och sedan mötte vi upp pappa i stan. vi shoppade julklapp till mamma. sen köpte pappa massa julklappar till oss. jag kände mig jättebortskämd. my best daddy.

var hemma vid 17, slog in julklappar. sen var det bara att fara iväg till liljeholmen för att möta upp malin. vi köpte sprit. groggvirke och åkte sen hem. dusch, middag och musik. kamilla kom. och sen knatade vi fem trappor upp till ballen. 3 andfådda rökare. efter någon timme eller så, kom linda också och gjorde oss sällskap.

hipp som happ, bar vi iväg mot täby och till tegel. vi hade så sjukt kul på tåget. jag kan inte minnas hur vi kom på det, men vi vinkade till hasse aro i övervakningskameran. och skitkul var det. folk måste verkligen ha hatat oss. högljudda var vi också. skrattade!

vi var framme i täby runt tio över 01. det tog lite tid för oss att komma in, för vi bökade runt vid bankomaterna för att få ut våra pengar, men det blev lite problem. innan vi ens hade kommit till entrén, så ringde N. han ville möta mig nu, nu, nu. så jag lämnade tjejerna och mötte honom vid tunneln under roslagsbanan. söta fyllegris.

vi pratade ett tag, han värmde mig i sin jacka, vi höll om varandra och pussades. sen kom det en liten tant. hon ville komma in i centrum. N försökte förklara för henne att klockan var 02 på natten och att centrum inte öppnar förän kl.10. hon förstod inte.

tant - jag måste komma in här.
N - det går inte. det är låst.
tant - var är dörren?
N - det här är dörren, men den är låst. du får komma hit imorgon.
tant - kan du öppna dörren åt mig?
N - nej, jag kan inte. dörren är låst. det går inte att komma in i centrum.
tant - hm. mhm..

tanten börjar vända och gå små steg bort igen. så tittar hon på mig och sen på N.
tant - vilken vacker flicka du har.
N - ja, visst är hon vacker.
D - HAHAH.

vi tog taxi hem - efter hans vilja! han ville fyllakäka på macken också. sen hem. upp för alla trappor och sen myste vi ner i sängen. efter två minuter låg den lilla grisen och snarkade mig i örat..jag försökte väcka honom genom att bita i hans haka, men han var omöjlig att väcka. och jag kunde inte somna.. så jag låg och lyssnade på alla hans ljud, och tittade på honom. kliade honom i huvudet och pillade i hans hår. han höll i mig hela tiden. antingen med en arm runt om, eller ett ben uppslängt på min höft. tryggt & mysigt.

mer, kiss and tell stories hamnar inte här. puss.

You make me the happiest girl.


N ringde för en timme sen. vi kramades hejdå för åtta timmar sen. sötnos.

I had you by my side. all of you - just for me. all night.

mysigaste natten. jag har dock inte sovit speciellt mycket. tänker inte skriva om det än. för allt finns i mitt huvud. och minnet spelas om och om. N är så fin. så jävla mysig! bästa natten, någonsin. har aldrig känt mig så bekväm med någon kille.. jag kunde bara vara mig själv. och han är så snygg. vår natt. bara han och jag! fan, vad glad jag är.

All we had is broken like shattered glass.

was it really worth it?
was she everything, that you were looking for? to feel like a man. 
i hope you know that, you can't come back,
'cause all we had is broken like shattered glass.
känslor. tankar. tankarna påverkar känslorna. känslorna påverkar tankarna. du påverkar mina känlsor. du påverkar mina tankar. du påverkar mig. du påverkar mitt liv. mina känslor för dig, kan jag inte förklara. jag blir ledsen. jag blir lycklig.

bara du kan göra mig glad när det är du som gjort mig ledsen. du kan få mina tårar att sluta rinna. bara av ett samtal kan du få min dag att gå från dålig till att jag flyger på moln. bara du kan få mig att vilja stanna uppe hela natten, bara för att prata. även fast man ska upp tidigt dagen efter. bara för dig vill jag berätta mina innersta hemligheter.
BARA DU.

inte bara för att jag föll för dig första gången jag såg dig på dansgolvet, över ett år sen. då föll jag för ditt utseende. fan vad snygg han var. han ska jag ha. och det fick jag. jag minns dina första ord. jag minns kvällen som om det var igår. jag dansade upp dig mot väggen. du gillade det. du kom fram när du skulle gå, och sa hejdå. vi kramades. kunde inte slita oss från varandra. du frågade efter mitt nummer. vi kramades igen. du gick.. fem steg bort. sen vände du dig om och tittade på mig. du stod stilla. blicken och kepsen. jag minns det så tydligt. jag sprang fram till dig och vi höll om varandra igen. 

bakom ditt vackra utseende, finns en helt underbar kille med en jättefin personlighet. en kille som är omtänksam, bryr sig om och finns där. tröstar en när man är ledsen, tar en på allvar även fast det är fyllesnack. ringer upp igen även när man slängt på telefonen i örat på honom. ringer upp när man mår dåligt och försöker hjälpa till.

bara du får mig att känna som jag gör. bara du får mig att tänka.
bara du har fått mig att bli kär i dig.

I wanna spend my nights and days between your arms.

jag och linda var på stan idag. jag köpte 3 av 5 julklappar. julstressen är mycket mindre idag än vad den var igår. imorgon ska jag troligtvis möta min syster för att köpa julklappen till mamma. men min syster är omständig. jag har iaf min pappa som ska hjälpa mig. måste verkligen hitta en julklapp till christin också. sen är jag klar. :)


Baby, only you can make me recover.

ligger i sängen. har legat i sängen hela dagen. jag var så värd det. och vad jag njutit. men jag avskyr min hals. den gör så ont. jag sjukskrev mig imorse. med god marginal, eftersom jag skulle börjat jobba vid 15,30. ändå blev det strul. tycker mest synd om isak. känner skuld och dåligt samvete. men, VAFAN. ibland är det synd om mig också.

jag är så trött på alla människor just nu. har stängt av mobilen. vill inte träffa någon. vill bara sitta i min säng. osminkad, okammad, mjukisklädd och lyssna på musik. tänka. skriva. filosofera och fantisera. komma ikapp mig själv. skapa nya mål.

eller bara vara. bara sakna. bara ta hand om mitt eget lilla hjärta. plåstra om.

I carry your heart. I carry it in my heart.

kommer sakna min lilla djursholmfamilj. jag fick deras hjärta.

jag diggar mitt blåmärke jag har på långfingretsnageln. fick tydligen det i dimman på min 21årsdag på tegel.

This is a story of love and compassion.



min sista dag i djursholm. idag. under 2008 iallafall.

när jag gick från tåget, och var på väg till villan imorse och i mörkret. så kom mamman i bilen. hon tvärnita när hon såg mig. stannade, hoppade ur bilen. sprang till bagageluckan och öppnade. där satt alexandra och jacob. sen kramade hon om mig. sen hoppade jag in i bagageluckan och kramade barnen. vi sa sorgligt nog hejdå.

hemma i villan fanns pappa och baby. när jag kom in fick jag ett paket, inslaget i NK-papper. och en kram till fick jag. när pappan gått och baby sov. så öppnade jag paketet. jag fick ett hjärta! hur fint var inte det? känner mig ledsen, samtidigt som jag känner mig så glad för att de verkligen visar sin uppskattning. min favoritfamilj!


den här dagen är ännu mera speciell, för jacob fyller 3 år idag. han blev jättegenerad när jag sa grattis till honom. haha, och gömde ansiktet i händerna och började fnissa.


nu ska jag leka med baby. puss.

I'm so glad you called I just needed to hear your voice.


på min 'lunchrast', var jag uttråkad. stod ute och rökte och ringde helt plötsligt till N. var precis på väg att lägga på när han svarade. vi pratade lite. han frågade om han kunde ringa upp om ett tag. det var lika bra, jag hörde att baby vaknat.

klockan 15 gick jag från villan i djursholm, för att åka till nästa pass. då ringde petra. jag satt mest och dog på tåget. var jättetrött. hade halsont och magont. ville åka hem. men tog mig ut till stora essingen. hämtade frida på fritids. och sen gick vi hem.. och. kopplade in singstar. och sen sjöng vi. för full hals. O. M. G!
mitt i en låt, och 4 timmar senare efter mitt samtal, så ringde N. han satt på tåget för att åka hem. söt. han kom ihåg mig. tänkte på mig. och ringde. han är så trög ibland.

nu sitter jag i min säng. jag har varit hemma i 3 timmar. och strax måste jag slockna för att gå upp tidigt imorgonbitti och åka tillbaka till djursholm igen. men jag tycker om att vara där. jag tycker om den där familjen. och baby är ju så söt! ♥

I miss the sound of your voice.

tvn avstängd. tiny avstängd. mobilen på. jag låg i sängen. kunde inte ligga still. svettades. ångesten misshandlade insidan av min bröstkorg. tårarna rann. tankarna for iväg och blev till mina gamla vanliga demoner. önskade efter hjälp.

mobilen började ringa. N. min hjälte. försökte prata så han inte hörde de extra andetagen och snörvlet efter gråt. vem försökte jag lura? han hörde på en gång.
N - är du ledsen?
D - nej.
N - jag hör att du är ledsen.
D - det är inget.
N - jo. man ska prata om det. om man är ledsen. berätta.
D - men.
N - jag lovar att inte tjata mer om du bara berättar vad det är.

han är så fin.

idag, den 14 december. är det 1 år sedan vi träffades för första gången.

Cause I can't sleep through the pain.

vet inte. känner mig ganska tom. men samtidigt har jag så mycket känslor i mig, som är så tydliga, men jag är ändå tom. jag förstår inte riktigt hur det går ihop?

I love my phone.

but i wish you would call me.

när jag hade jobbat klart i djursholm, tog jag tåget in mot östra, för att sedan sysselsätta mig med något i en timme, för att sedan börja nästa arbetspass. de var kaos! i kommunaltrafiken. brand. så myckeet folk, överallt. och alla skulle trycka in sig i en buss. jag orkade inte åka buss med stirriga och stressade människor. så jag började GÅ.

runt 16 kom jag till isaks dagis. han var en av de 3 sista som var kvar. tyckte synd om honom. han gick runt ensam. vi gick hem i regnet och så började vi laga middag tillsammans. han är så söt. han stod vid mina ben och slet i mig. han lyfte upp armarna och sa "sitta!" han satt på köksbänken när jag stekte köttbullar. han ska jämt vara med. :)
efter maten var jag tvungen att koka en kopp kaffe. sen satt vi i isaks rum och lekte med tiny. kollade musikvideor på youtube, pratade med ted på msn och så fick isak "KLIICKA!!" söta unge. klockan 19 var jag på väg ner i trapphuset och ut i regnet igen.

jag hann inte mer än komma hem, och sedan hade jag bestämt dejt med steffi. vi skulle mötas halvvägs, i midsommarkransen. men mitt tåg kom inte. allt tack vare denna brand tidigare idag. steffi fick åka hela vägen. ja, sen köpte vi en varsin latte på 7eleven. trodde inte den skulle vara så god! vi satt och pratade i 2 timmar och sen sa vi hejdå. steffi åker till italien om 3 veckor. och är borta i fem månader! people always leave.

nu ska jag sova. för imorgon åker jag till snortan. måste gå upp ganska tidigt. christin är ju så fasansfullt morgonpigg. äntligen får jag mitt löshår. godnatt. puss.
ps. but sometimes they come back.

I'm in love with you, but the vibe is wrong.

hej.

sitter här i djursholmsköket med tiny och med glasögon på, lyssnar på the voice och har druckit upp kaffet. om ungefär en halvtimme kommer lilla baby vakna. min chef ringde nyss. morgondagens uppdrag är inställt. men jag kommer ändå få lön. WOHO. jag är så ledig. någon som vill leka med mig? på fredag är jag också ledig. då åker jag till norrtälje. nice life.
ja.. annars så slutar jag om 8 timmar.

Tuesday, work, baby and tiny.

tisdagmorgon. klockan är lite över halv tio och jag sitter i ett kök i djursholm och dricker kaffe.. det här är mitt jobb. jag började för 1,5 timme sen. har gett baby morgongröt och nu sover hon. hon brukar inte vakna förän vid elva. så jag har 1,5 timme till innan jag måste göra något. vilken tur att jag tog med mig tiny idag.:)
har pratat med N två gånger idag redan. och jag gick upp för 4 timmar sen. han lät jättesur imorse, när klockan var runt halv 8. han var trött och det var trångt på tåget. för det satt någon mittemot honom så han fick inte plats med benen. hahah. han ringde nu igen, för tjugo minuter sen. och berättade om igår och malmskillnadsgatan.. HAHA.

nu kollar jag på pineapple express på youtube. you gotta love it!

Stop right now!

hey you always on the run, gotta slow it down baby, gotta have some fun.

jag har ont i öronen. men det känns som hostan är på väg att försvinna. det är skönt. halvligger i min säng, halvkollar lite tv och har två tända ljus i fönstret. det är mysigt nu. eller, hela den här helgen har stått i mys-faktorn.

i lördagskväll var vi på bio. pineapple express. så jävla bäst. se den! mitt i filmen ringer PETRA. petra, petra är i sverige igen. 3 månader och 1 vecka senare. när filmen var slut, vet jag inte riktigt vad vi sysslade med. vi tog tbanan till gamla stan. bytte till gröna linjen mot hässelby. hoppade av i rådmansgatan. gick en hållplats tillbaka till hötorget. gick ner och tog tunnelbanan igen. åkte till fridhemsplan. tog bussen till hornstull.. (vadå om-, omväg?)

vi sprang upp till min lägenhet, jag hämtade lite kläder och pillade lite på nya tiny datorn. sedan gick vi till tbanan och åkte till liljeholmen. tog bussen till älvsjö och kom hem till linda. chillade ner oss i soffan och kollade film. vid 3 gick vi och la oss. haha. linda hade högläsning i sängen för mig och malin. och vi stängde ut katten från sovrummet. :)

idag har vi bara chillat.. kollat en till film. haha. jag undrar hur många filmer vi sett de här senaste dagarna. typ sex eller sju stycken. det är ju verkligen bra jobbat ;)

and on Thursday & Friday..


i torsdagsmorse försov jag mig. hade vaknat av väckarklockan. men somnade lika snabbt om igen. vaknade till lite senare av att snoret rann. kollade klockan och HOPPADE UPP! jalla jalla och sprang till tåget. konstigt nog var jag framme tio minuter tidigare än vad jag brukar vara.

stod ensam i mörkret vid östra station och väntade på tåget. det skulle komma om tjugo minuter. (what..?) slog en pling till N. han svarade sitt namn, och jag sa "godmorgon" och ännu gladare svarade han tillbaka; "godmorgon!" han satt i bilen med sin kompis och dess mamma. han skulle ringa upp när han var på tbanan. han ringde några minuter senare.

vi pratade hela vägen till våra jobb. jag var framme en minut innan. men jag kunde inte få tyst på honom. jag hörde vad han sa, men jag lyssnade inte. försökte verkligen säga hejdå men han pratade och pratade. han är så rolig. sen fick jag avbryta honom för jag hade plingat på dörren och familjen hade öppnat. haha. vi sa godmorgon båda två, fast till människor vi precis träffat. jag slängde fram ett snabbt, "ska vi höras senare istället?" ja. puss. puss.

jobbade i tio timmar. alexandra var sjuk, så hon sov. mest hela dagen. tyckte så synd om henne. man såg hur ynklig hon var och att hon saknade sin mamma. jag gick och hämtade en glass till henne. då blev hon lite glad. hon hade ju feber. då är glass bäst.

var hemma igen vid halv åtta am. och då fick jag texasmat av mamma. håkan och mamma åt i köket, jag var osocial och åt framför datorn. en halvtimme senare var linda och malin i hornstull. vi gick och hyrde en film (som var på franska!), linda och malin köpte med sig texasmat och en timme senare var vi hemma hos linda.

vår filmkväll 1. franska filmen. 2. 10 things i hate about you. 3. borat. klockan halv 4 pm. gick vi och sov. första gången på länge vi sov alla tre i samma säng. malin sa att jag hade hostat hela natten och linda hade gnisslat tänder, så hon kunde inte sova. muhaa.

idag har vi åkt fram och tillbaka över hela stockholm. först hornstull,
sedan kungsholmen, därefter city, det blev sen slussen/södermalm och efter det tillbaka till kungsholmen igen och sen åkte vi till liljeholmen. ja. 5 timmar senare och vi sa adjö till varandra.

vi hann med, en fotografering i studio, shopping - kläder, skor och laptop. besök på en klink och sedan kaffe take away och sist middag. jag är faktiskt helt slut nu. det kryper i benen. och jag vill ligga i min säng och pilla på min nya laptop. ♥

ps. ted och jag har snackat på msn i några timmar nu..


One pair of candy lips, and your bubblegum tongue. uh uh.


vilken fin onsdag. om 21 dagar / 3 veckor är det julafton. haha, finns det någon som inte är stressad över julklappar och allt annat stök? när ska man hinna det?

jag och alexandra spelade candy land idag. det är ett gulligt och väldigt okomplicerat spel. jag blev lite småsur över att alexandra vann varenda gång. okej. en gång vann jag. men bara för att jag fuskade. :| otur i spel, tur i kärlek? HAHAHAHA. not in this life..

efter lunchen försökte jag få småttingarna att varva ner lite. det gick inget vidare. michaela rullade runt på golvet med sina leksaker och alexandra skulle absolut testa mammas nya marc by marc jacobs pumps. jag satt i soffan och tog kort. haha. jag gillar mina ögon.
nu ska jag äta en mozartkula och dricka julmust. sen ska jag kolla på tv3 tills jag somnar. puss.

Cause you keep me coming back for more. I feel a little better than before.


jippi! snart är det äntligen tidpunkt för min säng, igen. jag älskar verkligen min säng. helt sjukt att jag vaknade av mig själv kl.05 imorse. försökte somna om till 06, men orkade inte. så jag klev upp tio i. sen en timme senare orkade jag inte vänta ut tiden, så jag gick till sleven och kirrade cigg. sen åkte jag till jobbet. woho!

hade hand om både alexandra, (4år) och michaela, (8mån.) vi alla tre hostade ikapp. vi tog det mest lugnt. michaela sov jättemycket. jag fick väcka henne efter tag, så hon kunde äta lite. alexandra vilade mest hela dagen. tittade på mamma mia filmen, två gånger i rad! sen kom farmor & farfar och tog över när jag skulle vidare till isak.

isaks fina två års present. ett ballt piano/trumma/saxofon-grej som blinkar.
isak var också sjuk. lite febrig och hostig. när jag kom avlöste jag isaks farmor. (mycket farmor:ar och farfar:ar idag..) isak är för det mesta allovertheplace, men nu var han utmattad. ville mest mysa med snuttis & täcke och läsa böcker och titta på pippi. när vi skulle äta spagetti&köttfärsåsmiddag ville han inte ha. så han fick hallonkräm till middag.

mitt i middagen ringde N. det gjorde helt plötsligt hela min dag. jag är fortfarande fascinerad över att han kan göra mig glad över ett litet telefonsamtal bara. han sa att jag skulle ringa honom ikväll. men jag tror inte det. för nu ska jag måla klart mina naglar. sweet dreams! ♥

RSS 2.0