though we're far apart, you're always in my heart.

och jag som trodde att idag skulle bli lugn. imorse fick jag ett sms av min morbror. "Är kaffet klart?" haha. oväntat besök sådär på morgonen (10?) är lika med gevalia.

helt plötsligt kom elin och lisa med två fulla ica-kassar. de hade åkt till vaxholm och sedan vänt för kristin ringdes in på jobb. så vi har alla solat på balkongen idag. V-A-R-M-T! lisa och elin snodde ihop en lunch och jag korkade upp mitt rödvin som jag fick av isaks pappa för en vecka sen. det var faktiskt gott.

morbror åkte iväg till åkersberga för lite skådespeleri och elin gick en timme senare. jag tog en dusch och syrran en powernap, sedan gick vi ut för att gå på hundpromenad med selma och fingal och köpa cigaretter. kändes som vi hade solsting.


vi åt idag vattenmelon med gammeldags vaniljglass. det är sommar!


vi har nyss ätit middag. och nu är kristin här. kväll ska vi kolla på en skräckfilm som jag köpte igår. och jag är kär i fingal. jag skulle vara tillsammans med honom om han var en riktig pojke. han ska ligga precis bredvid mig hela tiden.


"it's on the corner of 'get a map' and 'f*ck off'."

det var lycka att hitta en systemetpåse i kylen med 3 öl. vi var 3. plusminusnoll!

vi satt på balkongen och drack. samtidigt som vi planerade vad vi skulle gå och handla för mat. lax, pasta, avokado, mozarella och tomater. efterrätt. jordgubbar, vattenmelon och vaniljglass. mumma dumma bubba.

fjolleri plus trolleri och sedan var vi duschade och ombytta för att gå iväg till camera och gå på bio. kristin köpte en studsboll i en godisautomat i ett stängt täby centrum.

(det nya bandet; kick ass flip.)

3 kort. 3 gånger på varje kort och varje gång halva priset. fram till september. schysst!

BAKSMÄLLAN!!

BÄSTA FILMEN PÅ SJUKT LÄNGE! SE DEN.


nu ska vi kolla på lite vänner-avsnitt på dvd. nighty night.


now i believe in miracles.

vi solar. lisa, krippet och jag. jag är dock försiktig. vill inte bli mer röd. eller bränna mig. haha okej. jag sitter mest inne i v-rummet med fläkten.

har ångest över min mobilräkning. utan att ens veta om jag borde ha det.

i've never looked so in love before.

klockan 16 i fredags var jag nere i borås. jag och ellen åkte till knalleland och shoppade. lämnade av resväska, hämtade vin, köpte med pizza och åkte hem till johanna. pratade och drack vin tills anneli kom och körde oss hem.

vi var ju hemma hyffsat tidigt, så tänkte kolla på film. the eye. jag ville se den, men när man lagt sig i soffan, det är mörkt och man är trött efter en lång dag.. då kan det vara svårt att hålla ögonen öppna. haha. jobbigt.

men det var nog lika bra, för klockan 8 på lördagsmorgonen gick vi upp. kl. 9 kom johanna med bilen. och så var vi påväg till varberg. 11 mil från borås.

ellen och johanna sjunger!

den här maneten var gigantisk. det syns inte här. dock.

lilla stranden och havet. "filma haovet, gun!"

det blåste som attan. vi hade sand överallt!

efter 4 timmar och konstant sol, bestämde vi oss för att röra oss hemåt igen. men innan hann vi med en glass. TreToppar. tre kulor glass i en våffla, sylt, grädde och kokosboll på toppen. ingen av oss tre orkade käka upp. vi skulle delat på en glass istället ;)

men så åkte vi hem till borås igen, anneli var där och hade lagat middag. ellen skar sig på en konservburk, så mamma gunilla fick komma med förbandslådan och lappa ihop ellen. dusch och kläder på. sen var det förfest på G.

kolla plåstret på ellens pekfinger. ;)

jag köpte nya high heels i knalleland. i love them.

vi satt i annelundsparken och drack öl.
ellen, johanna, hanna, david och erik. anneli var med också en stund.

har suttit på en och samma buss sen 13.30 imorse. när vi stannade i nyköping klev poliser på och genomsökte bussen.. seriöst, vad fan var det för fel på alla bussar idag? nu ska jag dricka vatten och sen sova. puss.

boys, boys, boys.. we love them!

sådärja. sitter påklädd. färdigpackad.. och väntar ut tiden. gick upp tidigt och har nu sprungit runt som en yr höna. hann inte uppdatera min ipod. (orkade inte starta systers dator och sno någon musik av henne.... som jag hade varit tvungen att göra, eftersom min stationära dator är stendöd.)

men nu är jag redo för en helg med E. och alla andra!

the way you make me feel.

Michael Jackson är död. (aftonbladet)
shit. det känns fan skumt. alla vet vem han är(/var?) och nu är han borta. konstigt att erkänna, men jag blev lite sorgsen.. :| väldigt konstigt.


kiss me now and i'll get on my worst behaviour.

jag är nyss hemkommen. och BORDE verkligen packa weekendbagen, nu! fixa ny musik i min ipod, eftersom 5 timmar på buss är långt & länge. måste fixa mig; smörja in mig, eftersom jag brände mig idag. raka ben osv. you know. men innan måste jag ju bara läsa bloggarna och blogga. har ju haft en asbra dag! ♥

det började med att christin ringde och väckte mig vid 07.. 09.30 var jag uppe i norrtälje. 10.30 tog vi första drinken. HAHA. strawberry daiquiri. tidigt? nejdå.
vi gick ner på stan när vi inte längre kunde stirra på mobilen efter svar. vi.. ja, vafan gjorde vi först? gick runt lite. på byn. som christin så fint säger. vi åt iaf lunch på ett otroligt varmt ställe. på hörnan. hette det. tror jag. och så vin på lunchen. :)

christin gick sedan iväg och piffade till sig hos frisören.
jag tog med mig abbi till socitetsparken och solade. jag fick sveriges absolut fulaste bränna, EVER. ha ha.
när christin var klar, traskade vi bort till h&m,(jag köpte ääääntligen shorts!) systemet och... öh. pressbyrån. sen gick vi hem igen, och drack ännu mer strawberry daiquiri. eller nja.. albin kastade min drink på mig. jag och christin battlade i GH och antar att han ville ha uppmärksamhet ;)

jag fick middag hos storebrors familj. och skjuts till bussen. tack för en jättefin dag, älskade svägerska. så jävla glad att du är en del av mitt liv.

there's a new moon rising on the other side.

min monsterväska var så otroligt mycket tyngre på vägen hem idag,
än vad den var när jag lämnade lägenheten imorse.
när jag kom hem insåg jag att jag bar omkring på;
3 stora nyckelknippor.
3 ciggpaket.
liten louis vuitton väska.
plånbok.
ipod.
mobil.
almanacka.
anteckningsblock.
pocketbok - dumpa matthew.
vattenflaska.
laptop + sladd.
ny jeanskjol.
vinflaska.

plus massa mer skräp som alltid följer med. TUNGASTE.

it must have been some kind of kiss.

i måndags kom petra in och mötte mig i vasastan. vi hämtade isak och gick sedan och köpte kaffe och picknicka i parken medans isak lekte. petra skulle köra vagnen ;)

i tisdags bjöd pappa mig och lillasyster på lunch. systemet hann vi förbi och sedan upp på warner musics kontor, där kenneth & snubbe #2 arbetade på virus i min laptop. jag och syrran skyndade oss in till city, där jag köpte nya skor. sedan hämtade jag isak igen. och isaks farmor kom förbi parken när vi spelade fotboll.

imorse satt jag och åt frukost alldeles själv på en solig balkong (eftersom syrran åkte till peace and love kl.05 på morgonen.) hoppade i kläderna och åkte till farsta, där mamma bjöd på kina-lunch. shoppade en ny jeanskjol. whie. och åkte sedan till city där jag mötte upp pappa, som hade min dator. och därefter vidare och hämtade isak.

vi lekte i parken med en tennisboll, som vi hittade. jag tog kort på mina skor, när isak blev arg för att jag kastade iväg bollen. lite för långt.
jag brände lilltån på en brännässla. aj. isak åkte lite kana och lekte med andra ungar innan vi gick hem och lagade mat. isak var på fight-humör. han skulle ha napp. och jag sa nej och tog bort den. sen grät han. tills pappa kom hem. när jag skulle gå fick jag en vinflaska. för nu har jag sommarlov. woho. kommer sakna isak. ♥

pratade nyss i tel med E. dricker öl och röker. snart borde jag duscha. jag är dirty.

there will always be other cupcakes.

halvligger i soffan med fötterna på bordet. de är nytvättade, skrubbade, tånaglar klippta, insmorda och nymålade. svarta tånaglar. grr. ska ju ha fina fötter i mina nya fina skor. som jag ska inviga imorgon.

hittade mina jättegamla fornarinajeans i garderoben. de jeansen som jag klippte sönder och gjorde shorts utav. de passar. plus massa andra sommarlinnen och liknande. som gratisshopping i sin egen garderob. nice!

syrran håller på att stöka och packa. hon tar nattbussen imorgonbitti. typ.05. hon ska på peace&love i borlänge. återigen kommer jag vara ensam i lägenheten. men inte länge, bara 2 dagar. sen åker jag 5 timmar från stockholm och hälsar på min vän, E. ♥

in the moonlight i watch you sway.

jag skulle vilja blogga iväg. men min älskade lilla laptop står på warner musics kontor. den fick massa virus häromdagen.. så elakt virus, att vi (kenneth & den andra snubben) var tvungna att avliva henne och återuppleva henne igen. buhu. hoppas hon är fit for fight imorgon, så jag kan ta hem henne igen..

jag köpte nya sommarskor idag. shopping är mycket bättre än killar ;)
läge att fixa till fötterna nu? skrubba & smörja in och måla om tånaglarna.

Jocke.

facebook föreslog att jag skulle bli vän med emelie edman. jag kände igen namnet, men kunde inte placera henne. klickade in och såg att det är Jockes flickvän. Jocke.. min Jocke, min första kärlek, Jocke. han som var med mig, & samtidigt med henne. jag gjorde slut, 2003. men sista gången jag såg honom var när han sov hos mig. i april, 2005. när han fortfarande var tillsammans med henne. ;)

han ser exakt likadan ut nu, som han gjorde då. som han gjorde första gången jag träffade honom, 2001. jag hamnade i ett litet chocktillstånd och kom sedan på att hans flickvän är butt ugly. hahahaha. herregud, vad kul det här var.

plus att det kändes skitskumt att se hans kompisar, matte och micke på massa bilder. jag hängde ju med de förut. undrar vart snygg-jonte tog vägen? the drugs got ya?

you're on my skin just like a tattoo.


1. lisa - john lennon. 2. denice - hope. 3. kristin - epic.

what i'm going through is hurtful.

behöver lätta mitt hjärta.

you don't know what you got,
 until you're missing it a lot.


i had to throw you away.

alone now forever, Gloria.

BUSSTANTENS OUTFIT.


Skor: Lånade av Christin.

some will win, some will lose.

igår, fredag, hamnade jag i gnesta. haha. det tar stört lång tid att åka kollektivtrafik från täby till gnesta. TRO MIG. 2 timmar och 15 minuter till själva gnesta.

sedan ytterliggare 20 minuter med bil för att komma till huset.


olle var den roligaste människan ever. jag hade råkat smyga ut efter middagen för att röka lite. när jag kommer tillbaka är jag helt röd på ryggen. jag hade lutat mig bak mot husväggen för det regnade. haha. så olle sprang och hämtade en borste eller något och borstade min rygg ;) när han kommer lite längre ner ber han om ursäkt för närgångheten, men fortsätter borsta min rumpa. HAHA.

ja, annars var det väl som en vanlig svensk midsommar. regn, sol, regn, alkohol, snapssånger, potatis, sill...yeah you now the drill.

eller juste, jag fick köra bil också. jag körde fylletaxi. fylletaxichaffis. d-e-NICE! :)

imorse blev det en långfrukost och sedan for vi iväg på en loppis som hette "hos tanterna" jag hittade en jättefin väska. VARFÖR KÖPTE JAG DEN INTE?! ledsensmiley. sen hittade jag en ful vattenkanna som det stod, MOT BAKSMÄLLA på.

stannade till på middag hos mamma idag. inte för att jag var direkt hungrig. men orkade liksom inte åka längre än från gnesta till söder. efter middag och efterrätt så fortsatte resan hem. jag är död. skulle kunna somna vilken sekund som helst.

i don't need you. what was i thinking?

klockan är strax kvart i 08. och jag har duschat och druckit kaffe. måste packa weekendbagen och åka vid halv tio.

gårkvällen var askul. morbror och kusin hade med sig muffins och vi drack öl och kaffe. hade wii bowling turnering och spelade GH. bästa var morbrors saknad av taktkänsla. haha. vid midnatt gick de hem. så det blev väldigt lite sömn inatt. det känns i huvudet. eller så är det kaffet.. (jag har världens bästa morbror. ever.)

DAGENS OUTFIT.
Halsduk: H&M
Hood: Vintage (ärvt av pappsen)
Skärp: Lånat av Kristin
Shorts: Avklippta jeans
Handväska: Sisters
Skor: Crocs

glad midsommar på er. och det ser ut som molnen är på väg norrut. yes.

tired of being alone at night.


jag är trött och skabbig idag. har suttit på kontor hela dagen. men det har ju inte gjort så mycket - eftersom det BARA regnar ute. men har hunnit shoppa makeup, sommar(var är sommaren?)kläder och alkohol idag.

nu kommer morbror och kusin och ska spela wii bowling med mig och syrran. kan bli en kul kväll! ;) och imorgon är det midsommar!

living just to find emotion.

jag måste ha min musik när jag skriver... w8:a. såja. journey - don't stop believing. ♥

det värsta var att jag vakna kl.04 med värsta magknipen. var helt snurrig och förstod inte vad klockan var, egentligen. somnade om och vaknade vid 08. skulle ha jobbet på kontoret. men kom inte iväg. min stackars mage :( solade istället benen på balkongen med min bok.

drog senare iväg till isak. isak hade kvar sin matsäck med pannkakor. så vi hade picknick på mattan i köket. MYS! och vi hade fruktstund i sängen. sen kom isaks pappa och vi stod alla tre och sparkade fotboll i isaks rum. isak är grym, med tanke på att han bara är 2,5 år. idag är det 1år sedan jag började jobba där. :)


bästa idag

var när min syster tittade irriterat på mig och sa; "såg du inte hur otto tittade på dig med största leendet?" jag såg inte! världens finaste otto. haha.

roligaste idag var att jag och syrran fick släpa hem en dammsugare från södermalm till täby, i kollektivtrafiken. fyfan vad fula vi kände oss. och var fula också. HA HA.

nu är jag äckligt trött och tillräckligt dimmig i huvudet. godnatt på er.

baby, we can do it all night long. NOT.

jag hatar den, egentligen. fast den är rätt bra. lite idiotisk kanske. men jag hatar den för en principsak. om vi skiter i det är den ju ganska bra. men hatar ;)

raspberrykisses and euphoria.

kom hem för en timme sen ungefär..
idag har jag fått hallonpussar och blivit bjuden på middag utomhus. livet känns bra. igår blev jag av med mina extra kilo turk. exakt på 1,5årsdagen. :) måste berätta om den storyn någon dag. det var svinkul!

men. klockan är redan över midnatt och min dator vill bara starta om sig själv hela tiden. så jag skuttar till sängen nu, via balkongen för en smoke. godnatt.

tired of all those lies in your freak show.

fan jag hinner ju aldrig blogga! det är sol idag. jag sprang ut i sovtshirten med musik, bok och cigg.

tog nyss en behövlig dusch. haha. och strax tar jag bussen in mot vasastan och leker med isak. jag lever i ett lyckorus!

don't stop believing. hold on to that feeling.

igår när jag gick ner till bussen för att möta lisa i danderyd och handla mat, så pratade jag och min älskade christin i tel. vi kom på en sjukt rolig sak. som vi skulle utföra idag. project, psykobitch. det gick inge bra för oss. vi är tydligen inga psykobitchar. berättar mer imorgon. pallar inte nu. det är för invecklat ;)

annars är jag sjuuuuuuuukt nöjd med min nya tatuering. tack som fan till marcus som släpade sitt arsle hit och tatuerade oss. och jag är så taggad på att gadda mig igen.


it goes on and on and on and on.

haha. i torsdags kom malleballe över och hämtade mig och syrran. vi fick lunch i skarpäng och kaffe. fick titta på när malin lagade middag åt hennes mamma + 10arbetskamrater. och sedan kom krippet. alla fick sedan skjuts hem i nya bilen.

på kvällen åkte jag och syrran in till stan. AKWARD. vi hatade mest folk. speciellt de som luktade illa. de som pratade med oss. tiggde pengar och allt annat man kan störa sig på. :)
på fredagsmorgonen kom abbi i bmwn.
kl. 08 mötte albins fastrar sin morbror vid busshållplatsen i tibble och åkte till sin kusins skolavslutning. jag och lisa satt en bit bort med albin som sov i sin vagn. plus att vi rökte och alla kollade snett på oss. istället kollade lisa och jag snett på tjejen i vit klänning och svarta skor. hon stod som en jävla kossa och visade arslet ett antal gånger..... suck.

sen åkte vi hem. och då fick vi två till barn att passa. selma och fingal. efter någon timme var det bara jag som var vaken. lisa, selma, fingal och albin sov. alla sov. roligt.

på kvällen gick vi hem till krippet och drack öl. väldigt mycket öl. haha, och shotade champagne! ;) snackade, sjöng, dansade och skrattade. epic master gang!

bästa på kvällen. vi står på balkongen som är 10 våningar upp.
elin - ska jag släppa ölen på han som går där nere?
killen kollar upp och ser oss.
denice - kolla. han springer...

måste jag säga att jag var otroligt äckelbakfull på lördagen? jag hade lovat min morbror att gå ut med hans hundar. jag går dit, lagom till kl.13. det regnar ute. jag är hungrig. bakfull. huvudvärk. och jag får inte upp dörren. kan inte vrida om nyckeln. hundarna skäller. jag drar och sliter i dörren, men får inte upp den. börjar gråta.

gick hem. försöker äta. mår ännu sämre. vill kräkas.
känns som hjärnan vill pressas ut genom ögonen. kommer på att jag ska bada. det blev ännu värre. la mig i sängen. höll på att dö. tog ett glas vatten och la mig på sängen i vardagsrummet. däckade.

haha. vaknar av att lisa står och hänger över mig med ett glas treo. "du borde nog dricka det här." det blev pyttepyttelite bättre. men sömnen kom snabbt igen.

morningwords.

Life is too short to be anything but happy. So kiss slowly, love deeply, forgive quickly, take chances and never have regrets. Forget the past but remeber what it thought you..

no sleeping at night.

måste bara säga att jag varit så otroligt TRÖTT på folk de senaste dagarna. folk, teknik och bara allmänt, allt!! tunnelbanan gick sönder vid universitet och fick gå upp till motorvägen för att ta vaxholmsbussen till RNT. bajs! sen höll jag på att bli överkörd av en kärring när jag gick över övergångsstället. då hade jag redan tappat humör, så jag PEKADE FINGER!!!!!! hahaha. kände mig lite omogen, men jag var så förbannad.

men idag blev jag väldigt glad av isak. han var sötare än vanligt och jag fick gosa, leka, krama och pussa på honom. fina lilla isak. kolla hur söt han var med sin luva och ryggsäck (som han vägrade ta av sig.) han skulle köra vagnen hem också. HAHA. kaos i trafiken. när vi gick i en uppförsbacke orkade han inte hålla emot, så han var på väg att trilla baklänges och få vagnen över sig. men jag var beredd ;) & fångade upp honom.
tänk när albin blir såhär stor. :)

you rocked my world. you know you DID.

jag hatar honom. jag hatar att han ringde nu, för att säga godnatt. man gör inte så.


you will let me down, down, down.

känner mig ledsen idag. otroligt tråkigt väder. regn och grått? vem beställde det i juni? sitter i jeans, hoodtröja och osminkad. har ingen som helst vilja att gå ut idag. och minst att jobba. hade velat ligga i soffan med filt och en bra film. och honom. men man får aldrig det man vill. istället ska jag röka sönder mina lungor innan jag måste GÅ UT och ner till bussen. jobba. och sen åka hem. ALLT KÄNNS BARA BAJS IDAG.

spola förbi den här dagen.

i rock like a fucking rockstar!


jag är så jävla grym! medium. 100%  notes hit.
christin. känner du dig tävlingssugen nu?

talking on facebook.

ringde till N när jag gick till bussen igår. det blev lite för mycket efter malins kärleksnack. så jag ville bara höra hans röst. men antar att han pratade i tel, för telsvararen gick på direkt. sen ringde han upp, 2 ggr. men jag hann aldrig svara. och jag var lite upptagen med jobb och bio.. så. jag tänkte faktiskt ringa honom senare idag. men han skrev nyss på facebook-chatten.

N - ringde du!?
D - va?
N - ringde du!?
D - nu?
N - igår?
D - ja
N - när då?
D - nån gång vid 15 tror jag
N - okej
N - ville du nått spec?
D - kan jag ringa dig sen?
N - a
N - a
N - a



hahaha. fan vad söt han är, ändå.

i know you like it too.

jag och isak lekte i sandlådan. jag tror isak är kär i en flicka som heter emelie. så himla gulligt!! man kan vara kär i vilken ålder som helst och isak är bara 2,5. :) jag själv är 21 och vem är jag kär i? well, det känns väl lite mer komplicerat.

efter isak fick jag middag hos mamma och senare mötte jag upp madde. vi drog en fika innan vi gick iväg och såg "i love you, man." hahahaha. skulle vilja se den igen, helst nu.

pratade nyss med ellen i telefon i över en timme. bra skitsnack. just nu är klockan är 02 och jag vill bli trött. vill sova. vill inte sova sådär länge imorgon igen. får ju ångest.

ps. kära gud, kan du göra juni 2009 lite varmare? det är för satan skitkallt!

totally hopeless.

bara väntar ut tiden. ska ta bussen om 1,5 timme typ...... gah. vi pratar killar och annat. jag är rastlös. fingrarna kliar. vill ringa, vill skriva. gah. det går inte. skulle kunna springa stockholm marathon nu. vad ska jag göra?

gay, red nails and sneakers.

lisa och malin ligger i soffan och gayar.

jag målar naglarna röda.
ska snart snöra på mig skorna och gå iväg till jobbet.

bio ikväll. i love you, man!

goodnight mondaymorning. see you soon, monday.

skulle ha slutat 22.30 idag. men fick gå 23.45. kom hem 01. fick sitta och vänta på tunnelbanan i 29 minuter. som tur var ringde ted och höll en rädd stackars flicka sällskap. tycker inte om att vistas själv, så långt hemifrån, när det är mörkt.

om mina ögonlock inte trillar ner, så ska jag försöka läsa lite nu. ingen ringer och väcker mig imorgonbitti. och jag har inte satt något larm. för jag vill sova nu. sova ut. godnatt.

i love you, man. not tonight but tomorrow.

sitter i en lägenhet i vasastan. nattade isak för ungefär 45 minuter sen. äntligen nu är han tyst. han har sjungit och ropat mitt namn hela tiden. men jag har inte svarat. nu tror jag han ändå sover. så nu får jag kolla på the city i lugn och ro. isaks mamma sa att jag fick ta chirre och julmust. haha. MYS! grym söndag, ändå.

when i'm feeling (WOO HOO)!

christin och abbi kom tidigt i fredagsmorse. vi började spela GH och drack kaffe. albin försökte hjälpa mamma att komma upp på topp5 listan. omtänksamt :)
vi drog ner till bussen. men kunde inte komma på buss1 eftersom det redan var 3 barnvagnar på. fick sitta och vänta i ytterliggare 20 minuter, innan vi kom på. från tekniska åkte vi 4an runt hela stan för att komma till skanstull. jag och christin såg först ut som två muppar. sen såg vi ut som ett lesbiskt par. HA HA!

vi testade skor och christin shoppade. åt lunch inne i ringen och tog sedan bussen tillbaka till fridhemsplan och testade mer skor och fikade på dubbel W. haha. jag och christin snattade två fula skedar. :)
tillslut var vi trötta och tog bussen till hornstull, handlade vin på systemet och åt middag hemma hos mamma. närmare midnatt fick jag skjuts hem av bror och familjen. däckade på 2 röda. (av allt materiellt jag har, älskar jag min säng mest. sen mobilen..)

i lördags tog vi bussen upp till norrtälje, eftersom det var mc show i parken utanför C & J. men vid 17 tog jag och C bussen hem till täby där vi spenderade kvällen med, vin, päronvodkadrinkar och kaffedrinkar. ciggpromenad och väldigt mycket GH. avslutade kvällen i telefon med ellen och ett glas vatten. sen däckade jag.

hade planer på att gå på bio med madde ikväll. men jobbet kallade, så ska åka in till vasastan om några timmar och efter en snabb dusch. puss.

my family is my everything. ILOVEYOU.

gash, klockan är redan 20 och jag har bara suttit hemma och grinat. (och slaviskt spelat guitar hero.) ska strax ta ett varmt bad. känns lagom lyxigt efter en hemsk dag.
jag blev riktigt lycklig när christin ringde och sa att hon är ledig imorgon. hon och albin kommer imorgonbitti. vi ska dricka kaffe och piffa till oss, innan vi åker in till stan och möter mamma/svärmor/farmor. jag längtar efter dem. inte träffat christin på jättelänge!

and everything went from wrong to right.

trodde, ärligt talat, att jag skulle dö av hjärtesorg idag.

jag har inte kunnat sova. och kunde inte komma upp ur sängen imorse. kunde knappt stå upp. hade inga muskler i armarna och händerna skakade. kunde inte äta. mådde illa så fort jag bara åt en knäckemacka. kunde inte lägga mig ner och vila för hjärtat slog 200 slag i sekunden. det kändes som jag inte fick någon luft och hade slutat andas.

jag försökte ringa honom. men han svarde inte. han ringde upp och jag frågade rakt ut: "har du flickvän?" han sa nej. mitt hjärta gick från småbitar till att bli helt, på en sekund.

jag satt ute på balkongen när vi pratade vidare. han satt på bussen. jag hör bussen säga. "nästa: roslags näsby trafikplats." så jag sa. "nu är du utanför mig." han tvingade mig att ställa mig upp och vinka till honom. annars skulle han lägga på..  han sa att han satt längst bak och hade vit tröja. hehe. så jag såg ju tröjan men inte hans ansikte. det var fint.

man dör tydligen inte av hjärtesorg, men det gör jävligt ont.

-

vill bara lägga mig ner och gråta, för jag är så lättad... FAN, VAD DU PÅVERKAR MIG!

hämnden är sweet.

-

sten i hjärtat. händerna skakar. bilderna attackerad ögonen. tankarna slår sönder mitt huvud. sa han verkligen..? är han? jag hörde inte. hjärtat stannade. måste smälta lite. måste ringa upp och fråga. måste... snart. kommer förmodligen gråta inatt.

slutet som blev en ny början?

my eyes hurt, my hands shiver.

mina känslor åker bergochdalbana. hormoner! äter som om jag vore gravid. känner mig ledsen. vill bara sätta mig på golvet och gråta bort, så jag kan vara glad imorgon igen.
låt mig gråta, för fan!


the best parts of my day.

klockan 12.12 tänkte en viss person på mig och ringde. :)

när jag och isak sa hejdå idag hade vi denna konversation.
D - isak, nu har jag mina skor på mig. vad betyder det?
I - nis, gå hem.
D - ja, får jag leka med dig imorgon?`
I - jaaa!
D - får jag en kram?
I - kraam och pusss!!

så sprang han fram och slängde sig i min famn. jag försökte vända kinden till, så han kunde pussa mig där, men han letade efter min mun, så det blev en mitt på munnen puss. hans mamma stod alldeles bredvid och bara fnittrade av glädje. "du får nog berätta det här för din kille, så det inte blir några missförstånd." jag tittade på henne och funderade på vem som är min kille? har jag missat något?

ätit middag hemma hos mami. och hon köpte mat till mig. min bästa mamma. ♥

dessa 3 personer har gjort min dag.

i fell in love with you, yesterday.

imorse hade jag och syster tvättstugan. 7-11. vi hann inte tvätta allt.. PAIN.

jag är arg för min älskade stationära dator funkar inte... gaaah! jag blir tokig på tekniska prylar. alltid ska det vara något som krånglar. jag vill att min stationära ska funka, så jag kan somna till mina älskade vänner-avsnitt som vanligt varje natt. är det så mycket begärt? buhu.

eftersom jag kände mig så himla ful igår. så bestämde jag mig för att inte ens försöka se bättre ut idag. så jag har bara jeans, tshirt och tjocktröja. bara för att jag är bekväm. plus att det är dåligt väder och jag ska leka med isak. skönt att slippa ha kjol och oroa sig över att visa trosorna. :)

och imorgonbitti drar syrran till sweden rock festivalen. jag är ensam hemma i flera dagar. najs or bajs?

you're melting my heart every week.

isak är så gullig.
jag tycker att det är så häftigt att han litar på mig till 100 %. han lyssnar så mycket mer på mig nu, än vad han gjorde förut. om jag säger nej, så är det nej. när vi är i lekparken och jag säger att vi ska gå hem, då ska vi gå hem. när vi kommer till lekparken lyfter jag ur honom ur vagnen och han plockar fram sin spade och hink som ligger i påsen och tittar på mig och säger, "nis, komma?" så tar han mig i handen och vi går till sandlådan.

den pojken får mitt hjärta att smälta lite varje vecka. och han gör mig glad.

i think we could make a beautiful daughter.

i fredags så var; david, daniella, dan, alex, felix, sean och dan (som grundade bloggkoll) här. vi drack rött, vitt och öl. fyllekäkade till slut baugetter med brie och majskolvar. däckade till den tecknade peter pan filmen. HAHA. lovely. juste, vi hann springa genom skogar för att köpa cigg på 7-eleven också.
på lördagen låg jag halva morgonen och solade på balkongen, och mötte sedan upp madde. vi köpte med oss picknick sallad, nötter och vindruvor. pluset 3 liters vinet. traskade till långholmen och tittade på skrattstock. älskar jonas gardell. efter sol och för mycket vin var vi sega. vi åkte till solna och köpte med oss middag och craschade i maddes soffa. jag missade bussen hem med en minut.. så segt.
söndagen spenderade jag också på balkongen. sprang mellan balkongen och GH. den här balkongen blir som en bastu när solen ligger på. man svettas som fan. men herregud, det är sommar! jag tog en dusch och åkte till söder för mors-dag middag tillsammans med mamma, jonas, albin och lisa. det luktade utomlands. SÅ UNDERBART!

(mamma och abbi!) <3

måste snart avlägnsa mig från balkongen och hoppa i kläderna för att hämta isak.

trouble in paradise.

haha, det var strömavbrott igårkväll.. ja, eller, det var någon brand någonstans.. eller något. haha, men all el bara försvann. man känner sig sjukt handikappad utan. mest för jag hade planerat att jag skulle blogga om helgen som varit. och min stationära dator är skadad, så kan inte överföra bilder heller. så det blev skitsamma.. lose-lose situtation.
..istället satt jag och syster på balkongen. på balkongens golv, på dynor och med filtar och tända ljus och såg hela täby bli allt mörkare och mörkare. det blev en jävligt mysig söndagkväll. mera strömavbrott tack! ;)

ps. det är 1 juni idag.
ett halvår sedan nyår. det är insane!!

RSS 2.0