Count down..

om 6 månader är det nyårsafton..

..är nog dags att börja planera. haha. är sämst på att planera in nyårsaftonar. VAD GÖR VI TJEJER? ;)


Maybe if I was a little bit better.

kan den här dagen vara över snart? jag har suttit i vardagsrummet typ hela dagen. halsontet är borta. tackar nog ingefäran för det. men snoret rinner fortfarande. jag stakade mig ner till ica och handlade lite mat också. (har värsta ungkarls-kylskåpet här hemma.) har ätit jättestark middag. röd curry och musslor. (snorlobbor!)

mest vill jag bara sova. men klockan är inte ens 20 än.. så jag kollar på luftslottet som spränges.


imorgon blir nog en rolig dag!

Uppdaterar från soffan..



nu är det två fjärilar som har flugit in här. jag har hört att fjärilar betyder tur. så nu har jag dubbel-tur?

eller bara plus-minus-noll?

little things 47.


I got the ticket.

sådärja. nu var är biljetten fixad också. får den på lördag. WOOOOOOOOOHO.



hänger fortfarande i soffan. är så himla sugen på att gå ut, men jag mår skit. jag har fortfarande inte fått i mig kopp #2 med ingefära. inte ens hälften. ska nog försöka sova en liten stund snart. har snart kollat klart på alla avsnitt av satc. sista börjar nu. snacka om att vara positiv oavsett läget. :) :) :) :) :)


I don't know what to write here.

imorgon ska vi åka ut till åkersberga och wira-spelen, där min morbror & kusin skådespelar. det var 2 år sedan vi var där sist. de säger att det ska regna imorgon, men det hoppas jag inte på, eftersom vi ska ha picknick innan och att det är en utomhus-teater. kanske ska köpa mig ett paraply snart?


Another time.

fucking fuck. fucking fuck. fuck, fuck, fuck. jag är sjuk. varför nu?

jag har blivit tillsagd att jag ska dricka ingefära-te. jag hatar ingefära. men nu har jag druckit en stor kopp med ingefära. plus vanligt te med smak av mandarin.. nu är det andra koppen.

blev även tillsagd att inte ligga och sola. solade ju hela dagen igår. jag får inte heller gå på min 5kms-runda. vad gör man då? sitter i soffan och kollar på satc och dricker te. och har toapapper i ena näsborren. uh.

FUCK!


Sjukblogg.

Det här kommer helt olägligt. Jag har ont i halsen. Jag kan inte svälja ordentligt. Bli INTE sjuk nu....

You've got to get online, honey.

bra dag igår!

 

var hos johanna och färgade håret. vi hinner aldrig prata klart, även fast jag var där i två timmar. vi slutar alltid mitt i en konversation. världens bästa johanna. "men denice! vad har du gjort med ditt hår?" misshandlat det? :/

gick upp till warner-kontoret som ligger ett stenkast från johanna. fikade och chillade lite. jag hittade en kondom-hatt. SÅ JÄVLA SNYGG! jag ska få den sen, jag kunde inte bära med mig den just då.

åkte bort till södermalm för att hämta min post hos mamma. hon slängde ihop en lax-middag och sedan satt vi och grillade oss i kvällssolen på balkongen. men jag var tvungen att åka vid 20 för att öppna dörren åt steffi.

jag har numera ett nytt, skitsnyggt mobilskal!! ;)


hann inte vara ensam hemma speciellt länge, typ 10 minuter senare satt steffi och lisa med mig i vardagsrummet och vi snackade om "the old times". de taggade till inför peace & love.

klockan 23 hörde jag hundarna skälla utifrån. jag sprang ut på balkongen och såg morbror & kusin. jag slängde på mig lite kläder och så gick vi på långpromenad runt täby.

roslagsbanan.

-


Brownies have more fun?



nu åker jag till världens bästa johanna och färgar tillbaka håret till brunt. iiih.




You're not like a tattoo.

jag vill tatuera mig. jag vill, jag vill, jag vill. nu!

gRRR.

idag har LEO namnsdag, så med andra ord, GRATTIS ELLEN! ;)


Could you be any cuter?

haha. vet inte om jag är lättroad idag. men det här är typiskt stefanie.


min mobil ringde nyss.. det var något konstigt nummer som jag varken känner igen eller har i min mobil. jag svarar aldrig på sådana nummer. inte den här gången heller. jag svarar aldrig på dolt/privat/okända nummer heller för den delen.

sekunden efter får jag ett sms:
"det här är mitt nya nummer. är du i täby?"

vem är denna människa tänker jag?




några sekunder senare kommer ett till sms:
"det är stefanie förresten..."


HAHAHA, så jävla söt.


så nu dissar jag jobb och åker hem till täby. det är ju bara 2,5 mil hem. ska träffa steffi ♥. har inte träffat henne på evigheter. typ i mars eller april typ. typ, typ, typ. ÅH, saknat!

I did your boyfriend.



back on track.

äntligen är det fint väder igen. har inte använt mina solglasögon på närmare 2 veckor, och idag är det strålande sol. men eftersom vanan inte finns kvar längre, så glömde jag solglasögonen hemma på byrån.

annar så känns det som jag börjar komma tillbaka till livet igen. har väl varit lite i en svacka. men nu känns det bra. idag är det jobb, jobb, jobb. imorgon åker jag till johanna!!!!!!!!!!!!!! och mera jobb. har dejt med linda på torsdag och på fredag är det wira. och juste, frånochmed onsdag är jag ensam hemma. göött.



den här veckan kommer nog gå helt cpfort.

Trött_tjej87.

Är man lagom trött om man missar sin hållplats och åker till slutstationen? Det är andra gången jag gör såhär. Första gången var för några år sen när jag skulle hem från skolan och satte mig på fel tåg och hamnade i Ropsten. Konstigt att jag inte reagerade? Men nu är jag iaf framme. Bravo liksom!

little things 46.


I would sail across the ocean for you.

vi har sålt vår gamla båt.. det här är skorpan.



så nu är vi på jakt efter en ny båt. idag var vi i vaxholm och på eriksö och gick runt i båthamnen. vi rosénare är riktiga båtmänniskor. och albin är en riktig liten rosénare också. han älskade alla båtar.




roligast var bruden som skulle förtöja båten.
hennes schtekar-snubbe står och rattar båten hit och dit och hon försöker kräla sig under relingen med långklänning och allt, för att hoppa av båten. hon har varken slängt ut fendrarna eller har med sig en förankring/förtamp/whatever till båten. hon står på bryggan och håller i relingen och försöker att DRA in båten och skriker till snubben; ASSÅÅ, backaarruu elllleer??


men vädret bara retade med oss. solsken, regn, solsken, ösregn, solsken, regn, sol.. och åskan var nog på väg för jag fick en grotesk huvudvärk. men det gick över när molnen försvann och himlen blev blå igen.

har varit på promenad i mina nya skor (rosa!) och jag har inte ont i fötterna. jag lyssnade på p3-dokumentären om "hedersmordet på fadime". de dokumentärerna är så bra. och gud vad arg jag är.. haha. jag blir helt.. jag vet inte vad. nu skulle jag kunna debattera sönder det här med hedersmord.. men, nä.

för nu ska jag vaxa min lillasysters gorilla-armar! ;)

When this hurt is gone,

I got to get myself together..


Nothing more, nothing less.


little things 45.


I don't play baby, I'm for real.


låg i sängen och skulle kolla på film. men så hörde herr hjelte av sig och vi har nu pratat närmare 3 timmar om rätt djupa stuff. helt sjukt. men sen gick vi över till lite lättare saker och snart ska vi dricka öl på medis. där herrn är stammis. haha, jag är så på! men annars så är jag rätt död nu. lär ju somna till filmen. pusshej!

I love you.



haha, min lilla mamma är så söt. ♥

det spöregnade när vi skulle gå och äta lunch. vi hade ett varsitt gigantiskt paraply (parasoll som erik skulle sagt) och eftersom det blåste och regnade från alla håll och kanter så gick mamma såhär. se så söt hon ser ut!

Dad, you were like a father to me.



vet inte om jag och morbror gör någonting fel när vi är på promenad. morbror har gått upp mer än vad han gått ner. hö hö hö. nää, det var ju bara fatbooth. men så otroligt rolig app ju!

Whatever happens, happens for a reason.

jag fick sms av smajlet (världens bästa smeknamn) igår. STOCKHOLM! de skulle ut och göra stockholm osäkert (haha) efter foo fighters konsertern. jag hade så gärna hakat på dem ut om jag inte hade behövt gå till jobbet idag. hade ju varit så jäkla kul!


Fikarast-blogg.

Sitter i fikarummet med Björne och snackar kärleksliv, dejter och allt annat sjukt man kan prata om. Björne är snart 40 och säger att han är 20. Han har sina chockrosa snickarbyxor på sig och hans hår står åt alla håll. Ser ut som han har fått en elchock. Han ska aldrig ha barn. Haha. Vi har skitroligt.

Nu kom ***** in och sa; "jaha, här sitter ni och inte gör någonting..... hejdå. glad midsommar på er." Björne gör en ful grimars och säger "FUCK YOU" tyst. Det är hans nya grej. Hahaha. Jag dör!

Dagens ilands-irritations blogg.

Stå inte så nära spärrdörren i tunnelbanan när du ska gå igenom den. Det är därför de inte vill öppnas. Bli inte sura och sparka på dörren. Det är inte fel på spärren. Det är fel på dig. Backa!!!! Och sen kommer dörren öppnas. Gör som jag, släng fram armen, lägg kortet på grejsimojsen och samtidigt som du går fram hinner kortet läsas av och dörren öppnas. Alla Stockholmare är ju så löjligt stressade. Om de måste vänta minst 1 sekund på spärren, så hinner de lacka ur trehundra sjuttioelva gånger. Relalala-laxa. ;)

En andra chans.

min barndomskompis Tomas (som ni säkert har läst om i nyheterna) blev förlamad i januari 2010, efter en olycka när han spelade hockey. han blev tacklad och rejält skadad. han överlevde som tur var, men hamnade i rullstol. nu kommer han vara med i ett program som heter En andra chans.



Expressen - läs här.
DN - läs här.

Tv-programmet har premiär den 11 augusti och sänds i tio avsnitt.
I "En andra chans" följer Anne Lundberg fyra personer som drabbats av olyckor, men som vägrar ge upp. Charlotte, Thomas, Nora och Pontus, är huvudpersonerna.



Och idag fyller Tomas 22 år. :)

Throw rocks at him.


hehehe. okej. jag hittade mina gamla träningsskor. de får nöja tills imorgon efter jobbet, då jag måste köpa ett par nya. jag orkar inte med mina förstörda tår. efter sista promenaden var hela strumpan fylld av blod. man ba: hej, aj, min tå. fuck.

de här är iof ruskigt fula. gröna och gula. haha. men sköna som fan!


ps.ps. kolla. jag har spikat upp spegeln på väggen. tog bara 1 år!

orange, yellow, pink, purple and green.

kolla råå, men kolla rååå.

kolla mina nya söta glas!

Men det är bara regn hos mig.

jag och erik sitter i soffan på södermalm och kollar på simpsons. de skriker från köket att det spöregnar. vi båda vänder på huvudet litegrann åt vänster och tittar ut genom fönstret. sen vänder vi samtidigt tillbaka blicken mot tv-skärmen. jag pillar på datorn och erik pillar på ajfånen. vi äter ett konstigt knäckebröd med typ "allt" på. alltså massa konstiga frön och müsli? vi har en tyst konversation.

alla bara undrar om jag är arg idag. jag är trött bara. och pytteirriterad. vaknade för sjutton klockan fem i morse med sprängande huvudvärk. jag skyller allt på vädret. jag får alltid ont i huvudet innan det åskar osv..

nu ska vi socialisera. hejs!

Roséblogg.

Eftersom dagen började med mördande huvudvärk och sedan fortsatte utan frukost och bortglömd lunch, så firar vi nu att huvudvärken är borta, att jobb-dagen är över och att solen kom fram och ville stråla lite för oss med ett glas rosé. Skål.

little things 44.



my special person. ♥


It's not all about You.


Death ends a life, not a relationship.





jag har varit på en liten 6 kms promenad. lyssnade på P3-dokumentären om estonia. även fast det har gått snart 17 år sedan. så tar det lika hårt. jag hade precis börjat i ettan på lågstadiet. för att få en sammanhållning i vår första klass hade vi haft korvgrillning uppe vid rösjön. hela klassen och alla föräldrar och syskon. bara för att lära känna varandra. jag var bänkkompis med fredrik. när vi har gått i ettan i drygt 1 månad, 28 september 1994, så omkom fredriks mamma i estonia-katastrofen. och jag minns den dagen så tydligt.

när jag lyssnade på dokumentären, märkte jag knappt själv att jag grät av ilska.


SJU år. han var bara sju år. och hans mamma är borta föralltid.



VARFÖR kunde de inte ha fått ta upp sina anhöriga? egentligen är det bara livlösa kroppar. personens själ är inte där. personligheten är inte kvar i kroppen när någon är död. men att bara få ett avslut! att få begrava kroppen som har tillhört någon man älskat av hela sitt hjärta. att få säga sitt sista hejdå. att få börja sörja och starta om. AAH. VARFÖR? åh. jag är så upprörd!!



som en av de överlevande sa i slutet på dokumentären; "det här är inte slutet. estonia ligger bara 100 meter under ytan. det kommer dyka upp saker och ting i sinom tid."

på wikipedia står det: "Hon ligger på havsbotten med den grundaste punkten på endast 54 meter, och midskepps ca 60 m, den djupaste punkten vid vrakets botten är på ca 80 m."

Never apologize for love.


en oplanerad dag. bäst!

har pratat i telefon med ells i 2 timmar. känns alltid så mycket bättre efter jag pratat med henne. om allt, eller ingenting. bäst, bäst, bäst. nu fortsätter min oplanerade dag med lite planering. har laddat ner lite P3-dokumentärer. tex, estonia, göteborgsbranden, mordet på fadime och polismorden i malexander.

min frisör ringde också. så nu har vi bokat in en färg- och klipp-tid. taack. min utväxt är för täskig.

little things 43.



albins okontrollerade skratt idag när jag kittlade honom. ♥


What are words, if you don't mean them.

Me for you and You for me.
It was us against them all, but slowly it came to me, what was underneath it all.


I've been crushed and beaten down, I'm frozen to the ground. Like a fool, I've fucking trusted you. Still I'm hopelessly in love. I never thought that I would be this helpless.


I can't believe I'm giving in for you. I've been crushed and beaten down, but this time, I've had enough. Now I wanna leave but I'm lost. Somehow I can't break away, although I've made up my mind.


I never thought that you could be this reckless, I can't believe you're doing this to me. I've been crushed and beaten down. Still I'm hopelessly in love.


Now I wanna leave. But I'm lost.






varför är det alltid samma sak? varför går allting sönder på en och samma gång? alltid, alltid, alltid.



det känns som jag håller på att ge upp. jag orkar inte. jag orkar inte. jag är så svag. jag orkar inte. jag orkar inte. JAG ORKAR INTE. HÖR DU MIG? JAG ORKAR INTE! jag orkar inte. jag orkar inte sluta skriva att jag inte orkar. för jag kan inte tänka på någonting annat. om jag bara hade kunnat, så hade jag trillat ihop i en hög och bara inte orkat. inte brytt mig, inte kännt något, inte sagt något. jag hade inte orkat. men inte ens det orkar jag. jag orkar inte trilla ihop. jag orkar inte resa på mig igen, för hundrasjuttioelfte gången. jag orkar inte. jag vill inte orka bry mig. jag vill inte orka fortsätta. men det är just precis det jag gör. jag ger inte upp, jag trillar inte, jag bryr mig och jag orkar. jag ger tamigfan aldrig upp.

men just nu orkar jag inte hela vägen. jag orkar bara inte. hjälp mig.


Hakuna matata!!

Ligger i soffan och kollar på Lejonkungen. Jag har svinont i magen :(

Nothing more, nothing less.


Fan -wait for it- tastic!

efter en hård arbetsdag med att arkivera tusen pärmar över till kartonger och sedan bära upp alla i den läskiga ståltrappan högt upp på vinden, (tur att det finns dusch på jobbet - värsta träningspasset!) så var det dags att lämna kontoret. åkte med tunnelbanan tvärs över hela stockholm. Jocke var generös med ett nytt busskort till mig (tack!) och sedan kom shoppingen i gång på allvar. kan säga att det var stora och många påsar och kartonger med på hemvägen!

några timmar senare var jag hemma och då sprang jag ut och mötte morbror och hundarna innan vi gick på en långpromenad. tog drygt 2 timmar, igen! :)

jag älskar fingal! (helsvarta vovven som inte skäller! bara hoppar mot mig.)

 


BOYFRIEND, HOW DID YOU BECOME THAT GOOD?


Horoskopblogg.


little things 42.


Så dumt!



ni får tycka att det är pensionär-varning på mig. men jag lyssnar på ljudbok. (första gången) jag fick den här ljudboken (mia törnblom - så dumt!) av mamma för snart 1 år sen. och häromdagen kom jag på att den låg i skrivbordslådan. perfekt när man ska sola ensam och inte orkar läsa en bok. ljudbok gör ju så man kan ligga och blunda och rotera utan att behöva hålla ögonen öppna och byta blad och så. ljudbok är perfekt som sola-sällskap. jag gillar att höra på mias röst. jag har fastnat helt.

hennes livshistoria är helt sjuk.. fan vilken stark brud.

mias man, micke, fixade en stationär dator till mig när vi flyttade till södermalm 2006.

little things 41.


Today is your day. I feel it. Sure you do.

jag har egentligen så jäkla mycket som snurrar i huvudet, så jag vet inte hur jag ska börja? måste ju få ur mig det på något sätt. jag vet inte exakt vad jag tänker på, men jag tror jag vet? se, jag vet inte ens vad jag ska skriva. jag kan inte formulera mig på rätt sätt. kanske mest för att jag inte vill blotta mina innersta tankar på en blogg, där jag inte har någon aning om vad ni är för typ av människor som läser. jo, vissa människor vet jag vilka det är. men resten av er är bara anonyma siffror i statistiken.


jofan. jag vet. jag vet vad som snurrar i huvudet. men det kommer inte ut genom fingertopparna. jag vill inte berätta för er. var inte oroliga, det är inget destruktivt - det är inte gamla jag som tänker idag. det är den nya jag. jag är dock lite främling med mig själv också. men.

vafan. jag får inte till det. får inte fram orden. jag kan inte beskriva.


jag har iaf kommit till insikt. jag har kommit till insikt med något som jag har förnekat. och ibland slår insikten till en så jävla hårt, rakt i ansiktet. jag har kommit till insikt med något som jag har försökt förtränga, förvränga. jag har försökt lura mig själv att det inte alls är så, fast det ÄR ju faktiskt så.


förstår ni? nej, förmodligen inte.


jag måste tänka mer. men jag vågar inte riktigt gå djupare och analysera. så därför snurrar alla tusen tankar om och om igen. hur ska jag hitta lösningen på min insikt? hur går man vidare?


livet är fan svårt ibland.

All we are is dust in the wind.

idag var tisdagsmiddagen uppe i norrtälje. vi satt utomhus även fast det var lite kallt. numera är mitt "ta-kort-till-blogg"en familjesak. alla skulle ta kort! kanske därför albin ser så uttråkad ut?



kärlek.
(typ tom på ord idag.)

Kafferastblogg.

Vildkaniner eller vildharar? Skitsamma. Jag undrar vem som blev mest skraj. Jag eller de. En kanin sprang uppe vid stängslet, den andra kom galopperandens mot mig på asfalten, men så tryckte han ut klorna och tvärnita och vände på klacken när han fick syn på mig. Haha. Jag blev rädd ju.

20.

To those crazy jealous girlfriends.

Bussbloggar igen. Fast snart är det avgång och då blir det tunnelbanan. Mot worki. Jag blev lite less på mig själv att jag glömde ta mitt p-piller nu på morgonen. Fan. No babies, no babies please. Nu är vi i Danderyd. Pusshej!

Winky faces are the whores of smiley land. ;)

blev väckt klockan fem av sms från svägerskan. mötte erik uppe i köket när jag hämtade ett glasvatten. han skulle gå till jobbet. jag hade ändå lyxen att lägga mig och försöka sova igen. men vid 9 ville jag gå upp. gick ut på balkongen och har sedan hängt där.. fram till 15.45 typ. lite färg borde man ju fått? ;)

Days are long, but years are short.

igår när jag skulle ut på min promenad hittade jag två luffare utanför porten. erik har blivit så tjock på fyra dagar. de har väl levt väldigt gött där nere i götet. och träffat ringo starr.

efter promenaden gick jag hem för att hämta plånboken och haltade (började göra ont i tårna så fort jag tappat tempot) ner till ica för att handla middag. ica är överdrivet tydliga med att gurkan är från sverige (!!!)

Balkongblogg.



Sitter på balkongen med fötterna i fotbad. Fan vad ont det gör.





Ps. Tips på hur att sluta röka. Köp skitäckliga cigg! ;)

We’re going to make it, you and I.

lilla albin är inte så liten längre. han är stora killen! fyller redan 3 år i september. nu tycker jag att jonas och christin får skaffa sig en till liten.. faster vill ha ett till syskonbarn att leka med! 

jag: Albin, vad dricker mormor?
albin: kaffe
jag: vad dricker farmor?
albin: BÄRS!
jag: vad dricker mamma?
albin: ...snopp


jonas och albin hade varit hos frisören på söder och klippt likadana frillor precis innan jag kom. vi var hemma hos mamma och åt lunch. jag, mamma och albin gick på promenad ut till tanto. fast först stod vi på loopen och kastade stenar i vattnet. "kasta inte stenar i vattnet! varför? ....det blir grunt och båtarna kommer inte fram" haha. sen gick vi förbi knark-lunden och bort till stranden och tog av oss skorna och badade fötterna. jag fick bära en skrikandes och gråtande albin bort från vattnet, han hade kunnat stanna där i timmar.

vi hoppade in i bilen och åkte till täby. mamma skulle på kalas. och sen frågar jonas om jag ska med till pappa och käka middag. jag springer upp till lägenheten och lämnar min nya matta och sedan sätter vi oss i bilen igen och åker ut till farsta.

jag och albin var ute och lekte med en stor boll, som vi kastade och rullade ner för backen och jagade. albin lekte och sprang så mycket att han blev helt dyblöt av svett. härliga unge! ♥ middagen åt vi ute på tomten, på gräset på en filt. mys!


när klockan var åtta blev albin jättetrött. jonas frågade albin om de skulle åka hem. då svarade han: "ja.. och dedde!" åh, jag är så kär i den ungen. i princip 2 sekunder efter vi hade satt oss i bilen så somnade barnet. jag blev rädd att han skulle kvävas av att sova med huvudet sådär..


little things 40.


Bilblogg.



Jag, min storebror och Albin sitter i bilen på väg hem. Albin har somnat i sin stol. Nu börjar vi närma oss Täby. Puss & kram!

23.

I Stockholm har jag min familj.

jag hade 12 kusiner. 6 killar och 6 tjejer.
idag har jag 10 kusiner. 4 killar och 6 tjejer. christofer omkom i bilolycka en iskall februarikväll 2003. carl hampus omkom framför tåget när han hoppade, två dagar efter min 18 årsdag, den tredje november 2005. idag fick jag vara med när min kusin anton tog studenten. jag har inte träffat honom på fem år. sist jag såg honom var han en liten pojke på 13 år. jag tänker inte gå in på varför vi inte har träffats på så många år, det alldeles för privat och komplicerat. men jag kan säga att det varken beror på honom eller på mig. det beror på andra och annat.

jag var 5 år när anton föddes. vi stod varandra väldigt nära, vi växte ju för sjutton upp tillsammans. våra familjer gjorde jämt saker ihop. på något sätt ser jag honom som min lillebror. jag skyddade honom med mitt eget liv. när anton var 1 eller 2 år gammal åkte vi pulka i pulkabacken i täby. när vi var på väg upp för backen igen, ser jag att någon är på väg mot anton och håller på att köra på honom, istället slänger jag mig framför och tar smällen. (och ja, detta har jag fått berättat för mig av pappa & morbror som stod uppe i backen och tittade på) men jag skulle skydda honom med mitt liv än idag. jag var hans "Anice" fram till att han blev 13.. sen blev det bara tyst. inget hejdå.. ingenting. 


idag var dagen då jag fick min älskade lillebror tillbaka.



jag säger bara: den kramen. den kramen var den bästa kramen jag fått i hela mitt liv. (nu håller jag på att börja gråta igen.) jag fick inte fram något vettigt och trevligt att säga, som "grattis till studenten" utan jag säger "din lilla skitunge!" och hänger grejsimojsen runt hans hals och sen kramas vi. vi kramas länge. efter en stund håller jag på att släppa taget, men anton håller fortfarande fast mig och kramas. jag kramar honom tillbaka ännu mer. ser tårarna i antons ögon. vi kramas och kramas. sen viskar han "jag har saknat dig!" i mitt öra. det var så fruktansvärt känslosamt! jag kunde inte heller hålla tårarna tillbaka. och tydligen så kunde inte de runt om kring oss heller hålla tårarna inne.. så där stod vi alla och grät. ♥

jag är bara så himla glad att jag fått anton tillbaka.


FY FAN VAD DU ÄR BRA, ANTON!

imorse tog jag lite sovmorgon, men så blev det bråttom in i duschen för att sedan snabba på ännu mer och springa ner till buss610. skitroligt att det varit 25 grader idag. jävlar vad varmt det var. höll på att svettas bort på bussen. emma och julia mötte mig vid bussen och så gick vi till huset.

(haha, lägg märke till min omplåstrade stackars tå)


vi åkte till åkersberga och väntade på att anton skulle springa ut. cool byggnad! och fortfarande dövarmt. smockat med folk och solen sken som satan. och här har vi honom..  

världens bästa anton! ♥

sen tog julia (anton och emma är mina kusiner och julia är deras halvsyster) över antons studentmössa och alla hans gossedjur. söta julia, hon hoppade på anton och sa; jag älskar dig, anton, jag älskar dig.

medans anton åkte flak så åkte vi hem till huset igen och gjorde fint med ballonger och diverse. sen kom massa folk. och tillslut kom huvudpersonen. jättebra dag. *stolt kusin*

Pick up the pieces and move on.


på promenad #2 gick vi via näsby allé. där låg morfars båt förut. humpen!



09. tandläkare. borra.
10. jobb.
12. lunch, lucky asian.
13. jobb.
16. shopping.
- en så cool kjol! och en till kjol.. och annat coolt ^_^
17.30. hemma.
18. läsa bok.
- säkert tredje gången jag läsa den här boken. ♥
19. middag.
20. promenad #1.
21. på väg hem.
- hann inte hem, morbror ringde och så möttes vi upp vid norskogen.
21.07. promenad #2.
22.20. hemma.
- gött, med en två timmars promenad!
23. blogga.

Promenadblogg.



Här är jag. Var är du?

On the go.

Har precis varit hos tandläkaren, idag igen. Han borrade i min tand. Han frågade om jag ville ha bedövning eller om vi skulle strunta i det. Jag praktiskt taget skrek BEDÖVNING med panik i blicken. Det stack lite och sen kändes ingenting. Det smakade bara urk och blödde lite. *duktig tjej* Haha. Annars ser det ut som botox-gone-wrong på halva min överläpp. Men det är schysst. Det nya svarta. Jag är på väg till jobbet nu, men funderar på om jag sitter på fel tåg?

little things 39.


Call your girlfriend!!




dagen slutade bra iaf. jag hoppade ner i badkaret med massa skum och bubblor och drack kaffe. men så kom erik och lisa hem och bankade på dörren och skrek om att de måste skita. vafan ska alla banka på dörren när jag är i badrummet? får inte bada i fred, får inte spy (på fyllan) i fred. man ba, haallå?

imorgon åker lisa och erik till GÖTEBORG. fan vad avis jag är. men.. JAG FÅR VARA ENSAM HEMMA FRAM TILL PÅ SÖNDAG. U-N-D-E-R-B-A-R-T!!!!!! plus att vi har gjort en deal. om de diskar innan de drar, så vattnar jag eriks (trettiofemtusen) blommor. om de inte diskar.. haha. då är eriks blommor i gisslan hemma med mig. och jag tänker låta de dö. en långsam och hemsk död. mouhahahaha!


väntar på ett telefonsamtaal. sen ska jag krama kudden. puss och godnatt.


Give me a break.. please.

morgonen började väl inte sådär jättebra. hade bara sovit i fem timmar. precis när jag ska gå till bussen ringer min syrra.

denice: ja, vad?
lisa: asså... kolla ut genom ditt sovrumsfönster.
denice: varför? jag måste till bussen.
lisa: men gör det bara. kolla rakt ner på marken.

öppnar fönstret och lutar mig ut.

denice: meeen ååååå.
lisa: visst är det dina?
denice: vafan, jag undrade vart mina kläder hade tagit vägen.


hahahaha. mina kläder har alltså ramlat ut genom mitt fönster och svävat ner de 3 våningarna och sedan legat i rabatten hela natten. kändes inte alls pinsamt att springa ner och plocka upp allt... ba!




sen fortsatte det med att jag kom försent till tandläkaren eftersom polisen hade spärrat av odenplan pga "bomb"?? och något bra som hände på bussresan var att jag såg isak och mathias ute och gå! ♥ min tandläkare hittade mini karius och mini baktus. så imorgonbitti ska jag dit och borrrrrra. :'(

efter tandläkaren började det spöregna.. jag åkte till farsta och flörtade lite med expediten och fixade ett par nya skor. hahaha. "jag får lita på dig, du ser ärlig ut." hahahahahaha, skenet bedrar ;)

höll på att somna 3000 gånger på jobbet. och NU är jag äntligen hemma.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Ett skepp kommer lastat..

fredagen då mamma kom hem drack vi vin på balkongen. albin lekte med alla sina bilar.. och helt plötsligt gick han och hämtade en båt. när han hade lekt klart. la jag den oöppnade vinflarran i båten och ropade ett skepp kommer lastat... men det var ingen som tyckte det var roligt.


var det bara jag som var full?


¤ Four years ago..



snygg bild! jag hade jääättelångt (löshår för 10.000) brunt och lockigt hår.
studenten 2007. 8 juni. liljeholmen. didaktus. ♥

förstå att det redan är fyra år sedan vi sprang ut. vit klänning, vita högklackade skor (och blödanade tår) *surprise surprise* vita mössan (som numera är alldeles brunfläckig efter flaket) och
full like a jävla kastrull. för jag har tagit studenten (med slutbetyg) FYFAN VAD JAG ÄR BRA ;)


Recharge your battery.

jag laddade min älskling inatt. nu är batteriet slut..



okej.. ja, jag har väl lyssnat på musik, spelat spel, skickat sms och pratat några timmar.. men ändå. kan man inte få ha ett batteri som aldrig laddas ur? :)

Mobilbloggar on the road.



Sitter på bussen in till kungsholmen, för att gå till tandläkaren. Vilken helvetisk morgon. Men nu kan det bara bli bättre. Kan inte alla som bor i grindtorp strejka mot engelska skolan. Jag hatar dessa ungar. Bort med packet!!! Snart framme. Hoppas på noll hål och att jag får behålla visdomständerna. Puss.

Fucking fuck.



Klockan är fem och jag vägrar gå hem.
Men vet du vad, låt oss fucka upp igen nu!

WAKA WAKA, WAKA WAKA! ♥

okej det är alltid likadant, samma gamla visa. flyger högt men jag landar så dåligt. däckar i glädje och svävar på moln. har bestämt mig för gott, måste bort härifrån. för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta, blandade känslor, tyngd i mitt hjärta. något måste gått fel - fick spel, ringde lite folk sa vi syns aldrig mer. varför då, varför sa jag det så? minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små. känner mig blå, kryper ner under täcket, fan vad jag snackade, fan vad jag läckte. alla känslor jag gått och burit på, sagt vad jag tyckt men det är fult ändå. för nu kommer det fram med en flaska i hand. fucka upp det är mitt andranamn!


jag har fuckat upp igen, ja.


dagen bestod av jobb. jag slängde ihop en svingod ceasarsallad bara sådär. ;) jobb, jobb, jobb. pimpla kaffe och sprang runt barfota och hängde med the grabz. kom inte därifrån förrän vid halv sex och då direkt till centrum för att köpa nya skor. råkade bli två stycken. men jag får ju så ont i tårna.. mina stackars tår. jag älskar mina nya skor! sedan hem. hann typ knappt hem. hann vara hemma i 30 minuter och sedan ut på 1 timmes promenad. jag sprang upp och ner för den BRANTA backen. hahaha. måste sett helt cp ut.

har haft telefondejt med ells. nu har mitt lillfinger somnat. måste typ sova? ska vara hos tandis imorgon och han ska få inspektera mina gaddar igen. ush. bara han inte säger att han vill dra ut en till visdomstand. haha och sen måste jag åka ut till förorten jao, WOOOOOOOOOOOOOP ;)

nu ska jag väcka mitt finger och sedan försöka sova.

Barfota fötter genom hela stan.

känns bra att jag springer runt barfota på kontoret. :)

Tell me


The beauty of the heart cannot be stolen.

tycker att helgen mest har bestått av sömn, sol och promenader. fast inte mig emot. på min lilla 5km runda så finns det här lilla huset. det är rosa (solen förstör bilden, det ser vitt/gult ut, det är rosa!) inte för att jag själv skulle vilja bo i ett rosa hus, men det är så gulligt.


när jag vaknade imorse.. var mitt hår helt lockigt. har inte plattat det på länge. det är alltså såhär mitt hår egentligen ser ut när jag inte misshandlar det med plattången. jag tycker att det är jättefult. älskar min plattång ♥



idag var inget undantag. morgonpromenad, brunch, sola, läsa bok sedan snabbt in i duschen och sedan möta malena i stan. vi gick och hälsa på min-jee som jobbar på PONG på drottninggatan 71C. GÅ DIT. *reklam* det var jättelängesen jag såg henne sist. det var väl när vi fick våra VG-betyg i december. ett halvår! herregud.

jag gillar verkligen mina två nya kompisar, malena & min-jee.

eeeehm. sen gick jag och malena och fikade på kungsgatan innan vi var tvungna att gå och möta hennes morbror. hahaha. han kom i rosa foppatofflar. HELT UNDERBART. men då ringde min syster och var svinsur. "var är du?!?!!?!?" "jag är i stan. vadåra?" "VARFÖÖÖR DÅÅÅÅÅÅÅHHH?!?!?" klick. jävla snorunge?

sen klickade hon bort mig varje gång jag ringde. tillslut skickar hon ett argt sms och säger att hon glömt sina hemnycklar på jobbet. man ba: jaha. och det är mitt fel, FÖR ATT....???

så jag fick åka hem bara för att öppna dörr-helvetet. tack för du förstörde min kväll.



och så hade jag tänkt att jag skulle gå en liten promenad nusåhär på kvällen. men då har min lillasyster snott med sig MINA nycklar till stan. jag kan inte lämna lägenheten nu. 1. jag kan inte låsa ytterdörren. 2. jag kommer inte in i porten efter 21 utan nyckel.

ÅÅÅÅÅ. SMÅSYSKON!!


annars är det rätt mysigt.
jag njöt av att få vara hemma alldeles ensam. stod och diskade i högklackat och hade världens högsta volym i hörlurarna. helt plötsligt kommer en karl in och skrämmer skiten ur mig. "hahahaha, discodiskar du i högklackat?" erik ska alltid skrämma mig när han kommer hem. baaaaa!!

nu har jag bloggat färdigt. *jobbigt*

sov gott. puss & kram. I LOVE MY LIFE.

little things 38.


little things 37.


Good morning.


I was making out with your friend.

vi blev upplockade och åkte till söder. där vi började med att laga middag till mamma/svärmor/farmor. vi gjorde potatisgratäng. lax och fläskfilé. romsås och tzatsiki. och så efterrätt.

min kära svägerska och lillasyster hade klätt sig som tvillingar, utan att veta om det.


när mamma klev innanför dörren hoppade vi fram med det här plakatet. haha. se så fint jag och albin har skrivit och ritat. (det är mitt gamla numera fyra år gamla studentplakat som vi satte ett stort papper på och gömde min bebis-bild.)

mamma blev jätteglad.
så himla skönt att ha henne i sverige igen. missförstå mig rätt, jag tycker det är jätteroligt att hon åker utomlands (mest hela tiden). det är bra för henne. men jag AVSKYR att hon flyger. är alltid livrädd att planet ska störta och att hon ska dö. ångest, ångest. fyfan. men det gick bra den här gången också. :)

vi var nog lite fulla i bilen hem. haha. jag satt och garvade åt allt. eller ja. lisa och christin gjorde sig fula med solglajjorna och dansade med dubbelhakor. det var roligt. fast det tyckte nog inte albin och jonas.

jag kollade på BB och sen gick mina ögon i kors. var verkligen överrött och ville inte sova fast jag ville sova. konstigt är det. men så vaknade jag i morse vid 9. kände mig helt snurrig, så jag la mig igen och vaknade först vid halv 1. sedan har jag legat ute på balkongen och läst... jag har numera bränt mig på ryggen (igen.) haha. HALVA RYGGEN ÄR BRÄND. vänster sida.. haha, måste jag säga att det verkligen är hur fult som helst?

måste sola ikapp höger sida imorgon.

SNART SKA JAG UT PÅ PROMENAD. jag kan gå i ett par skor. jag gjorde sönder blåsorna på tårna. haha, albin tittade på mina tår igår på balkongen och pekade; "De sönder!"




(shit, vilket flummigt inlägg. jag kan ju knappt skriva svenska längre.)

At night I can still hear the screaming.

i torsdags åkte vi till nacka för att shoppa. och så passade jag på att springa in och hälsa på min lillasyster som jobbade. skulle gå och köpa en cola åt henne, men vi liksom glömde bort det. hittade ju massa fina saker att köpa. som den där vit-blus/tröja/tunikan som jag köpte. ♥ och så den här ringen som jag råkade få med mig. jag älskar den. den e så fin.



jag hittade ett par iphone-hörlurar. malin har gått och tjatat om att hennes är borta i 2 veckor.. så jag gav hörlurarna till henne. haha. SNÄÄÄLL TJEJ.

när linda kom hem på natten (3-4?) väckte hon mig. först la hon fjärkontrollen på mitt huvud. jag orkade inte ta bort den. sen drog hon bort min ögonbindel och sa "sluta! sluta!" och lät jättearg. då orkade jag titta på henne och säga, lägg av och vände sedan ryggen till. hahaha.. vad trevliga vi var ;)

jag kunde sen inte riktigt somna om.. haha. så var uppe redan vid 8. när malin kom upp skulle jag gå 30 minuter senare. så jag åkte hem.... och hann knappt mer än så. för då kom mina älsklingar med den röda fååårrrrden. (ford)

Tunnelbane-blogg.

Hahah. Skit också. Hade skrivit värsta långa inlägget.. så tryckte jag på fel knapp. Orkar inte skriva om. Men jag Sitter på tunnelbanan och är på väg hem. Mer fick ni inte veta nu, tack vare min klumpighet. Ska iof försöka hitta ett nytt spel nu. Har tröttnat på alla mina. Puss alla älsklingar.

Someone like you.

jag vill blogga. men jag är så fruktansvärt aptrött.

måste ju blogga om den här dagen. men jag är sliten. jag har inte varit hemma på snart 2 dygn. jag har sovit hemma 1 dag den här veckan (de senaste 7 dagarna). jag saknar min säng lite. ganska mycket faktiskt.


imorgon är det bara att åka hem, slänga av alla mina saker. hoppa in i duschen och sedan åka iväg igen för att snabbt fixa ihop världens bästa överraskningskalas.




och alltså.. jag är så sjukt taggad!!!!!!! inför juli. jag längtar som ett jävla as! hoppas på att juni blir en rolig månad som går fort. iof, de senaste 3 veckorna har varit fullspäckade och aproliga och det känns som det var igår jag åkte hem från borås. mitt älskade fina borås.

Nu har pappa laddat bössan.

vi har varit ute på promenad nu. gick och postade lindas CSN-kuvert. *snäll tjej* när vi nästan var hemma kände jag hur jävla ont jag hade i tån. när strumporna hade åkt av såg jag mina småaste tår. JAG HATAR ATT JAG ALLTID FÅR SKAVSÅR oavsett vilka skor jag har. kan säkert få skoskav utan att ens ha på mig skor också. blä.


ena tån är ett helt öppet sår. aj. den andra är typ täckt av blåsor och helt knallröd. ja, jag vet. skitäckligt!! hej, jag är halt pga en tå.


hatar att jag fick skoskavsår-genen. hade hellre velat ha otrohets-genen.
och nu ska jag duscha. och sen åker vi ut till nacka. o'HOJ.

I'll never steal your heart.

Of course she's going to say she's happy for you
and flash that oh-so-fabulous smile.


But look into those eyes.

You broke her.

Look what you have done.

åkte till björnsan och satt och snackade med robeson och malin innan vi stängde och gick hem vid 22. vi gick förbi big brother huset på vägen hem. de har redan börjat montera scenen och sånt inför söndagens final. hoppas simon vinner!
vi gick hem och drack vin på balkongen och snackade om livet. kan ibland vara det bästa som finns. vid 0200 kändes det som det var dags för sängen. jag slocknade på två sekunder. väcktes imorse av att linda hängde över mig. "denice.. kan du hjälpa mig? om du går upp nu får du kaffe.." haha jag gick upp på 2 sekunder och så fixade vi lindas studie-inloggning. *been there, done that*


nu sitter vi i solen på balkongen. snart ska vi på morgonpromenad.




ps. jag klarade min utmaning i går och uppade 7 gånger. den du ells! ;)

How dare you to insult me with lies?

vi, jag och petra, och så klart liam som låg och sov i barnvagnen, gick på promenad idag runt årstaviken. asså. dem här jävla ankorna började jaga oss. ush.


det var en gubbe bakom oss som satt i rullstol och var väldigt stor och började helt plötsligt ropa. "Hobo.. hooboooo!!!" jag trodde han ropade på killen framför oss med barnvagnen. sen hör jag att han ropar "Hope". jag hade håret uppsatt i en tofs och då såg han min tatuering i nacken. "Hope" jag kollar bak på honom och säger ingenting, typ småler bara. så ropar han. "du måste ju för fan reagera på Hope när du präntar in det i huden!" 


ursäkta mig. men min tatuering är min ensak. jag har gjort den för min skull. men det är inte som att jag går runt och tänker på den 24/7. dessutom har jag aldrig uppsatt hår och jag är inte medveten om när folk ser den eller när de inte ser den. den sitter ju i nacken! jag ser den inte själv! sen kanske man kan lära sig engelska också så man hör vad du säger, lilla alkis-gubbe.
 

efter promenaden åkte jag till söder och tömde posten och gick upp till lägenheten för att vattna mammas blommor. ja, jag har blivit tvingad till det nu när hon är i barcelona. men jag liksom fastnade här. jag gjorde lunch och drack sen kaffe.. och sen kom solen till balkongen.. så satt där ett tag. och nu är ju klockan jättemycket helt plötsligt.

ska åka till medis strax. promenad #2 på g.

Butterflies, goosebumps, euphoria.


varför min blogg heter som den gör. eeuphoria. det är pga darin och den här låten.

ja, och sen är det 2 år sedan jag startade den här också. haha, bloggen innan har ett värre namn. men min första blogg.. å. varför bytte jag bort den? http://denicee.blogg.se (2006-2008)

 


Elvis's brother and sister.

Hon: Vad heter Elvis bror?

Han: Tolvis.
Hon: Fan, du kunde den.

Han: Vad heter Elvis syster då?
Hon: Fjortis!

Honey, I don't think you got it.

1 juni. nu är det  officiellt sommar. men det regnar. det regnar alltid när jag har tänkt att sola.


vi får se vad som händer idag. måste åka förbi söder och fixa lite i mammas lägenhet. hämta min post, osv. halv 2 ska jag på dejt med liam och petra. möta upp de i gullmars. hoppas det inte regnar då. inge kul att gå promenad i regnet ju. och senare ikväll ska jag hänga i björnsan och gå promenad från medis till östberga med malin.



ps. kom ihåg dosa-sladden till linda.

little things 36.


We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly.

de kanske inte hade så tur med vädret.. men de hade tur med rucklet?







enligt min stegräknare så gick jag 5,5 km. intressant va? nu får intresseklubben anteckna.

nu är jag på riktigt trött. så tänkte att jag kunde sova lite i natt för omväxlingens skull ;)


RSS 2.0