I still remember the first time we kissed.

i fredags kom mina flickor hit. vi drack på en gång, för en gångs skull. så, vid 22 var iaf jag och malin dyngpackade. kamilla verkade inte lika påverkad. då spydde jag. och sen spydde jag några gånger till. haha. jag tål verkligen inte alkohol ibland.

vi var ute och härjade lite. men vi frös och gick tillbaka hem. då spelade vi anden i glaset. vid 01 somnade malin på golvet. vid 3 gick jag och kamilla och la oss. kvart i 7 ville malin sova i sängen. jag hade tydligen sagt; "måste du ligga så nära!?" i sömnen. haha! gulligt!

i lördags gick vi och handlade frukost. min bror kom över med lilla albin. fick gosa lite med honom. sen gick jag, malin och kamilla  ut på en promenad. det är en ny grej vi försöker med. hem med oss igen, alla duschade och sedan åkte vi hem till kamillas mamma för att hänga.

sen bar det iväg till mcdonalds för lite föda, och sedan hem till lina i skärholmen. linas tur att bli dyngpackad. hahha! hon ramlade ner i badkaret och vid 00.00 somnade hon. haha! vilka partypoopers vi är. då åkte vi vidare. vid halv 2 sa jag hejdå till kamilla och malin som åkte hem till sofia.

först vid halv 03 kunde jag somna. och jag skulle upp 8. uh, det var inte nådigt att kliva upp en söndag, så tidigt. men upp kom jag. kaffe, brie-smörgås, smink och några klädesplagg och vi var iväg. jag och mamma åkte upp till norrtälje och hälsade på lilla familjen. vi var iväg och kollade på en villa. jonas blev jättesugen på den. jag fick gå runt och bära på albin.
när vi kom tillbaka till lägenheten, satte vi på lite kaffe och fikade. kollade på let's dance reprisen och jag blekte slingor i christins hår. det blev riktigt fint. sedan bjöd J&C på kyckling tacos. asgott.

sen var det bara att ta bussen och rulla hem till stockholm igen. på tåget från tekniska sitter blondinbellas pojkvän nils, brunett berra bredvid mig. sen vid östermalmstorg kliver blondinbella på. eeh. uyäck! 10 minuter efter jag kom hem, kom malin över. sen åkte vi till skärholmen och heron city. mötte upp andra malin och gick på bio. zach and miri make a porno. haha.

hade ett favorit telefonsamtal på tunnelbanan hem. sen bröts det. nu ligger jag hemma i min säng och åt nyss en skagerörasmörgås. bah! imorgon skulle jag ju göra saker.. klockan är mycket. ska försöka att inte sova länge. och så vill jag röka innan jag somnar. tvångstankar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0