FRIDAY: triple date with 3D glasses.

Matte CP (Mathias) har blivit ungkarl och jag (Marcus) har inte haft någon inflyttningsfest och DJ Knutby (Niclas) har inte haft någon 23 års fest ännu. Därför slår vi på stora trumman nu och har lite partaj i min penthouse.

flickorna brownzzz gick på fest hos grabzzz. hahahaha. internt från gymnasiet. skitsamma. det är sjukt att man inte inser att man saknat vissa innan man träffar de igen. eller vad jag nu menar. jag har inte sett grabbarna sen studenten, i think? kul fredag!


tjejerna brownz hade trippeldejt med killarna i grabz. utan att de visste om det. vi slog vad om saker vi skulle göra. vi klarade alla att ta de på rumporna, få pussar med bildbevis. men ju mer alkohol och desto mer spåra det. så några av oss gav upp. men det fanns en vinnare.. eller om man vill säga två.

efter 6 timmars festande i den lilla ettan på 28 kvm och 16 pers, så tog vi bussen hem. jag och malin kokade nudlar och efterfestade fram till klockan 6 på morgonen.. sen däckade vi. hela lördagen gick åt att vara halvt medvetslösa. vi fick pizza av linda. ♥

sen kom anna och tredje filmen för dagen sattes på. pretty woman! jag och malin skulle vid 01.30 tiden gå ut och slänga sopor, men det slutade med en natt-promenad runt östberga. sen kom vi hem och däckade. och linda kom med kaffe till mig i sängen imorse. lyxigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0