This club is heating, this party’s blazing.

WE R DANCING LIKE WE R DUMB. OUR BODIES GO NUMB.

(alla bilderna är snodda från annelis blogg) annars blir det bara en jävla massa text här.

i fredags kom tjejerna vid halv fem med packning och alkohol. det blev tacosmiddag och lite kaffe plus några cigaretter. sen hann vi inte så himla mycket mer innan isse ringde. han och hans kompisar kom vid typ 19. sen spelade vi tvspel, drack öl och sen skulle vi åka och bowla. men vi åkte till akuten. isse mådde dåligt. när vi står där kommer det två killar dragandes med en tredje kille på marken. han andades inte. och sen fick han världens kramper när han låg på marken. jag höll på att börja gråta. samir säger åt mig att inte titta.




vi lämnade i alla fall killarna på sjukhuset och vi åkte vidare och drack mera. haha. sen gick vi till tegel. där hade vi sviiiinroligt. (jag träffade min gamla granne stor-anders!) det var ett band där som spelade, the callahan, och de hoppade ut på golvet och alla vi i publiken tog tag i varandras axlar och dansade runt i ett led. och så var det ölhävartävling på scenen. men vi hoppade senare in på schlager-golvet och där röjde vi rumporna av oss. dansade waka waka med tre snubbar. eller ja, vi dansade i en timma med dem typ, och senare dansade ellen bugg med ena snubben.



jag fick dock ett efterblivet ragg och senare ett lammkött-ragg. HA HA. ellen fick ett ragg på tunnelbanan som var 77 år och impotent. vi fick med andra ord en jävla massa ragg! inte minst anneli. haha, herregud. säger inget mer. 

vid närmare 3 så gick vi hem. hem och fyllekäkade rostade mackor och sen däääcka. på lördagsmorgonen vaknade alla typ vid 9. lite mera rostade mackor, lite kaffe och några pepparkakor och sex and the city. ett varsitt täcke och sen sov vi igen. kallas också bakishäng. 13tiden blev det att vi delades på oss, A&E fick gå till pizzerian och köpa pizza, jag gick till ica och köpte coca cola och cigaretter! efter pizza och coca cola somnade vi igen. haha.



inte förän närmare 17, började vi klä på oss och leva igen. så vi tog på oss ytterkläder och traskade ner i snöovädret till täby centrum, där vi köpte biobiljetter, godis och en kaffe. en snubbe kom fram till oss och säger; "heeej" alla vi tre ser ut som frågetecken, och tittar på varandra. vi går bara förbi. han tar tag i min hand och jag drar åt mig den och så skyndar vi oss därifrån. anneli bara; "var det inte han från tegel igår som du ville bli av med?" = det efterblivna ragget. man bara, meeen gååå och dööööö. fatta piken. jag är INTE intresserad.

vi traskade hem, för vi hade 3 timmar att slå ihjäl innan filmen började. vi slog ihjäl dem framför tvn och sen gick vi ÅTERIGEN ner till centrum. (duktig motion på oss.) vi såg paranormal activity 2. GRYYYM. haha, jag och anneli satt som två fjantar och gömde oss i halsdukarna medan ellen var cool och satt helt avslappnad, men med köksluckorna, då jävlar hoppade hon högt i stolen. det gjorde iof hela biosalongen. så jävla roligt. 2:an var bättre än 1:an. nu fattar man!

som tur var fick jag inga mardrömmar av filmen, men jag hade massa andra konstiga drömmar. jag drömde att jag hade massa minus på mitt konto, att jag hade en förlovningsfest och något annat.. minns inte nu. men satan vad skönt jag sov. vaknade inte förän typ vid halv elva idag(läs; söndag) och då gick jag upp och gjorde tacos till frukost. heheee. vaknade och var så sugen. (sen åt självklart erik och lisa upp det som fanns kvar. jag som ville ha matlåda!)

vi åkte in till stan, gamla stan. E & A köpte fin choklad till sin mamma. ehm, sen var vi inne på indiska, monki, weekday, bikbok och sen hann vi inte så mycket mer för tjejerna skulle ta bussen hem. så då sa vi hejdå. helgen gick så himla fort, och ändå tycker jag att vi hann med jäkla mycket. TACK tjejer. hoppas ni hade lika kul som jag.

men det BÄSTA var nog ändå min present jag fick!
HIPPOPOMIO

det här är hippopomio som jag, ellen och anneli festade med i borås i januari 2009. han vakade över mig när jag sov bort 3 dagars fylla. och han gjorde samma sak i helgen. he's my lucky charm.

anneli med hippopomio. hon tryckte ner sin fot i honom. haha. vs. jag och hippopomio som myser.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHA! så hippo!

2010-11-29 @ 05:51:39
URL: http://aanneeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0