There are no shortcuts to any place worth going.


jag vet inte var jag ska börja?!


jag upptäckte i torsdags den amerikanska serien pretty little liars och FASTNADE totalt. det finns 22 avsnitt på säsong 1 och 13 avsnitt på säsong 2. jag har sett allt. ^_^ haha. tjej_utan_eget_liv87. serien är lite läskig. och man kan väl lätt säga att jag blivit lite hjärntvättad under dessa timmar. för när jag gick ner i källaren tidigare idag, höll jag på att dö av skräck! 

jag gick ner till källaren för att hämta två flyttkartonger ifrån vårt förråd. när jag öppnar betongdörren så hör jag fiolmusik. ni vet, sån där creepy fiolmusik i skräckfilmer när det är något som är på väg att hända. jag är nästintill påväg att vända om och gå tillbaka upp till lägenheten igen. men öppnar hänglåset till förrådet och försöker lirka ut kartongerna så fort jag kan..

då slutar fiolen spela. men jag känner fortfarande att det säkert kommer komma något läskigt och skrämma mig (ELLER DÖDA MIG!) snart. när jag fått igen hänglåset igen med skakiga händer och vänder mig om för att gå mot betongdörren så börjar crreepy fiolmusiken igen OCH JAG SPRINGER UTAV HELVETE alla fyra trapporna upp och slänger mig in i lägenheten och låser dörren! hahaha. lisa och erik såg ut som två levande frågetecken när de stirrade på psykotiska jag. kul att man har livlig fantasi! ;)


vad jag skulle med flyttkartonger till? svar: packa ner alla våra 20 tusen CD-skivor vi bara haft ståendes och samlat damm i tre bokhyllor som är så fula att jag..... får cp-ryck varje gång jag ser de! SÅ FULA! tyvärr räckte inte de två flyttkartongerna, men jag vägrade gå tillbaka ner till källaren, så jag började fylla ut med CD-skivor i allt vad jag hittade.


tillslut kunde jag äntligen plocka fram skruvmejseln och plocka bort bokhyllorna. *lycklig* lisa och erik var på väg att åka in till stan för att jag-vet-inte. men de går aldrig.. de börjar lite smått hjälpa mig med att bära ut hyllorna på balkongen. ( BIG SURPIRSE! ) och innan jag vet ordet av det, så står vi helt plötsligt där alla tre och river ner tapeterna! LYCKLIG!! jag har alltid avskytt vardagsrummet - så fruktansvärt fult!! jag har velat göra om där huur länge som helst. men min syster har alltid satt sig på tvären! men nu... nu kommer vardagsrummet aldrig någonsin igen se ut som det gjort. :)


haha, jag är lite hypad just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0