MISSBRUKET AV TGL.


(bilder lånade: malin)

i fredags gick vi för ovanlighetens skull väldigt tidigt till TGL. var där vid 22 och lamporna var fortfarande tända. haha. och för en gångs skull kunde vi se hur det egentligen ser ut därinne.

bland det första vi såg var att bengt frithiofsson & johannes brost var där och hängde. vad sjutton gjorde de två där? bengt klappade mig på axeln när vi stod i baren. HAHAH.

en random snubbe kom fram till mig och frågade om sluta-hicka-tips. HA. jag sa åt honom att luta sig framåt och dricka upp och ner. det gick väl sisådär för honom. jag tryckte ner hans huvud och hällde ölen. men han fortsatte att hicka. han fick skylla sig själv för han gjorde fel. :)

när vi stod på dansgolvet kom nabi fram och dansade med oss. sen kramade han mig. JÄÄTTEHÅRT. alla fortsatte dansa och så helt plötsligt kramar han mig igen, JÄTTEHÅRT och lyfter upp mig (????!!) jag känner hur fötterna liksom lämnar golvet. han har aldrig varit så glad över att se mig tidigare. han är så störd. och simen kom fram och kramade oss. haha. vad var det med åkersbergakillarna? vad hade de tagit? give us some of that.

kristin hoppade på mig på dansgolvet. hela syrrans crew var också där. kristin, elin, louise, lena och lisafisa. våra snyggis-poliser var där. dan och tony. tyckte ju att jag kände igen dem. haha. men de var inte där för att festa, de hade uniformerna på sig. undra vem de var och hämta..?

adam tensta spelade, as you know!

nu fick jag lite hjärnsläpp. vafan hände mer? jag vet ju att det hände mer.. HAHA. jag råkade ha sönder nabis klocka.. den underbara skitstöveln säger: "vi går hem till dig sen." hans flickvän måste vara stolt över honom. gud vad glad jag är att jag inte tycker om honom längre.

juuuuste. haha. vi hade en egen plan på hur man får gratis och bra vin på krogen! ;)
en tjej kollade snett på oss när vi slängde en fimp i röktältet. haha, cp!
kul med lite inside-info om vissa människor.

när jag och malin står och snackar med adam tensta och hans crew. eller malin snackade med någon som hette willy(?) och jag pratade med adam tensta, så kommer det fram en tjej och avbryter honom. "asså hej. asså jag måste bara säga att du är så jeeevla snchygg. asså du sjunger skitbra. asså assså. ja. jag gillar verkligen dig." haha jag stod och skämdes. är det meningen att man ska säga så?

bästa TGL-kvällen på sjukt länge. inget överdrivet drama, inte för mycket fylla, inga tårar, inget kaos. bara att jag som brukar minnas kvällarna har ganska många minnesluckor. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0